Esti aici:
Prima pagină > Blog > Noaptea minţii > Vara asta se poartă alb; şi plagiatul

Vara asta se poartă alb; şi plagiatul

http://www.youtube.com/watch?v=Tm2nVfkNSeE

După părerea mea, albul chiar le-ar face foarte bine foştilor portocalii, dar numai cu mânecile înnodate la spate. Din nefericire, le sunt libere şi au chibrituri pe mână.

P.S. Hai că s-a băgat şi Blaga la copy/paste. (Răspunsul lui e planetar: cică l-a lucrat softu’, a copiat în privat şi nu şi-a trecut lucrarea în CV) Că tot îi cerea demisia lui Ponta. Şi, ca să fie masa bogată, mult-prea-cinstita Kovesi recidivează

Comentarii

comentarii

Similar Posts

108 thoughts on “Vara asta se poartă alb; şi plagiatul

  1. Băsescu la prima conferință de presă în calitate de Președinte suspendat:
    “…Când a venit vorba de a-l numi pe Ponta în funcția de Prim Ministru, aș fi putut să încerc formarea unei noi coaliții PDL, dar am zis să las și opoziția să participe la conducerea statului…”
    Minunat. Deci recunoaște și acum că el se substituie Guvernului, face și desface alianțe, încalcă prerogativele prevăzute de Constituție Președintelui etc. Dar ce mai contează, ne luăm de la așa ceva acum?….Bine că el apăra idealurile nobile ale statului de drept, nu scaunul propriu. 🙂

  2. Guvernul sa dea ORDONANTA DE URGENTA si sa declare obligatorie prezenta la vot.

    NEPREZENTAREA SA FIE SANCTIONATA CU AMENDA DE 1000 LEI.

    Cu bani obtiniti din neprezentare, guvernul ar putea plati o parte din medicamentele amaratilor.

  3. Softul ala nu face decat analiza de text si nu recunoaste citate si note de subsol. Cu alte cuvinte nu e capabil sa faca distinctie intre un fragment de text intre ghilimele + sursa, citat valid, si acelasi fragment fara ghilimele si fara sursa, furt.

    Sectiunea de help explica cum functioneaza:

    Does the System recognise quotations and footnotes?
    No, it does not. The System searches for similarities between the submitted document and other documents found in the Internet and other databases. The whole of the content of the document is subjected to the analysis. Therefore, quotations, footnotes and bibliographic positions may be highlighted and included in the Similarity Report.

    Nu cred ca ii lua autorului articolului din JN mai mult de 5 minute sa se uite pe referate sa vada daca textele semnalate de soft ca fiind similare cu bucati din alte lucrari sunt citate sau nu. Da na ori suntem incompetenti ori omitem cu buna stiinta ca doar suna mai bine.

  4. Victore, am citit si eu acum stenogramele cu aia de la CSM… cum plm i-a luat, ca-s majoritar ambientale, nu telefonice. vad ca știau si cum sa comunice cât de cât securizat pe telefoane dar… așa papagali… oricum, mizerabil ce aveau de gând si ce fac in general băieții din justiție si structuri. chestiune astea sunt oarecum obisnuite (crede-mă am avut de-a face cu ele, nu vb in necunostinta). totuși… mi se par fff prosti!!!
    ii face Coldea in sânge… vai mama ei de tara!

    scuze ca am postat pe lângă subiect.

  5. O chestie care vad ca prinde si pe care guvernul n-o poate folosi, dar persoane particulare da: Europa e speriata de faptul ca-si pierde influenta in Romania pe care si-o exercitau pe deplin prin Basescu care a indatorat tara si a dat curs tuturor pretentiilor exagerate ale “ieuropenilor”. A la guerre comme a la guerre, eu n-as avea nicio retinere sa spun si asta (sunt amoral, stiu, si cinic – dar scopul scuza …) 🙂

  6. Daca e atat de tare-n Europa, de ce e suspendatu’ atat de speriat? Ia bebelusi in brate. Maine, va lua mamicute?

    Poate sa incerce sa ne minta cat vrea, suntem prea harsiti in minciunile lui. Ne-a enervat prea mult, si acum nu face decat sa puna capacul pe oala care fierbe.

    Europa nu-l va scapa de catusele de pe targa. Ma uitam si ma lamuream ca “de ce ii e frica nu scapa”.

  7. Europa, institutii europene, create de el!… Cam cati striperi si femei de lume conduc ministerele din Europa? Cata spaga se da in Europa pentru aprobarea proiectelor comunitare?
    Unde anume esti, in Europa, silit sa te angajezi, legal, cu caciula-n mana?

    S-a lovit pana si cel mai necajit roman de institutiile lui… europene. Si isi doreste cu disperare sa le poata schimba.

    80% din electorat va veni la referendumul de demitere. Si “il va tranti … bineee!”. Iar ai sai, gasca de acasa, or sa-l pupe-n Curte.

  8. Dupa cum se vede , Occidentul , mimand democratia , a calcat in cel mai grosolan mod pe orice urma de democratie , legalitate , OBIECTIVITATE si , mai ales , BUN-SIMT ! 😡

    Urmarindu-si strict INTERESELE PROPRII , au girat fara nici o retinere toate ABUZURILE , ticalosiile si minciunile domniei fanariote al lui Traian Basescu . 👿

    Avand aceste date ale problemei este mai mult decat evident ca batalia pe care o vom avea de dat este una clar disproportionata , in defavoarea noastra si-a USL-ului . In atare conditii , a mai vorbi de lupta corecta , morala si echitabila este clar iluzorie . 😳 Asa , ca e momentul sa clarificam de-acum , fiecare dintre noi de ce parte a baricadei se afla , si cine e dispus sa mearga pana la capat in acest razboi …!

    Este CEL MAI GREU EXAMEN pe care-l are de dat poporul roamn , de fapt “talpa tarii” , marea masa a romanilor , care , ACCEPTAND aceasta “domnie fanariota” ABSOLUT VERITABILA , al lui Traian Basescu si clicii sale , practic accepta ca prin munca si transpiratia lor SA TINA IN SPATE , IN HUZUR , atat pe acestia (Basescu & Co.) cat si (culmea lacomiei !!!) PE BOGATII Occidentului !!! 😡

    Deci , romani alegeti: sluga la boieri sau liberi , pe propriile picioare ?! 🙄

  9. Adevarata nesimtire e atunci cand, stiindu-te cu musca pe caciula, te bati cu pumnul in piept si vezi paiul din ochii altora. E rusinos si dezgustator.

  10. Zic si eu ca omu’ simplu…po’ sa port negru vara asta??? Plus ca nu dorm. Nu dorm defel. Ma tot zbat in zvarcoliri. Suna tautologic si defel pretentios. La dracu’! Si cat m-am straduit. Da’ sa stiti ca vara asta port negru. Poate si un pic de mov ca cica’i tot de doliu. M-o lua zbeanga din motiv de culoare, ori de temperaturi??! Nu stiu. Dar port doliu pana s-or duce astia. Ma uitam acum la un oaresce post de televiziune, Kovesi vis-a-vis de moldoveanca aia cu limba lata (scuze ca nu folosesc pronumele de politete, d-na Pivniceru), criticata rau mai deunazi de…, nu conteaza, dar criticata din motiv de limba, nu de limbaj. Si gandeam cu mintea mea de roman cotidian si ordinar: Cam cata diferenta?!! Intre Kovesi si Pivniceru??!! Cam cata??!! Cam cat de la pamant la luna. Poate si mai mult, dar universul meu se opreste aici, nu trece de Lactee, si tot mi-e groaza.

  11. Fara nici o legatura cu subiectul domnule Ciutacu, e vorba de bomba cu numarul celor prezenti la referendum pentru a putea fi debarcat ciklopul.
    SUB NICI O FORMA PARLAMENTUL NU TREBUIE SA FACA JOCUL LUI basescu , SE VEDE CA INDIVIDUL E DISPERAT. TOCMAI DE ACEEA, NU TREBUIE ACCEPTAT DICTATUL CU CEI 50%+1 PREZENTI LA REFERENDUM PENTRU CA SA POATA FI DAT JOS NENOROCITUL.
    Nu ne mai putem juca cu presupuneri ca vor veni 10.000.000 de votanti.
    Daca pierdem referendumul cu 8.000.000 de voturi pro-demitere, dar insuficiente ca numar, eu unul nu mai rezist inca 2 ani cu dementul asta.
    Si cine stabileste numarul exact de votanti?
    Daca mai sint doar 15 milioane de votanti activi, si jumatatea minima necesara va apare in jurul cifrei de 9 milioane?

  12. Dar mi-a plăcut. Când e vorba de ei, “toţi plagiem”. Dacă-i vorba de Ponta, e un hoţ ordinar.

  13. Nici Uniunea Europeana, nici mama Uniunii Europene, nici Curtea Constitutionala, nici Monica Macovei si tot neamul lor de ticalosi nu au dreptul sa puna pumnul in gura poporului roman! Liderii USL trebuie sa isi tina pantalonii pe ei si sa nu cedeze – Referendum cu 50% + 1 din cei prezenti la vot! Sau iesim in strada inainte !

  14. Acum am vazut ca este un video,aveti dreptate ,sa le punem o cruce la porti ,sa stie ce urmeaza .Sunt zile de foc in politica romaneasca ,acum chiar se alege graul de neghina .Au trecut 20 de ani ,se apropie marea schimbarea ,trebuie sa plece basescu.

  15. @alphas: ba-s extrem de oficiale (cu numar de inregistrare de acum o saptamana, la 3, respectiv 4 ani de la asa-zisele sustineri ale lor) si piese obligatorii pentru doctorat. esti prea transparent in incercarea de a minimaliza hotia lu’ Blaga, cu nimic mai prejos decat toate cele de pana acum. si ti-o spune unul care-i amic cu el.

  16. Victore sa plagiez si eu putin

    Basescu a luat copilul in brate sa faca politica umanitara .. sau ”l-a luat in brate, ca sa se uite in ochii lui si sa faca ca MRU (cacofoniile nu se pun):) cind a zis:””Ne vom uita în ochii lor şi le vom spune: Luaţi-vă totul şi plecaţi din această ţară!” .
    si/sau….. sa vada daca face parte din “mahalaua violentă şi ineptă” (Baconsky)
    si/sau…..sa vada daca e un ”Vierme” (Urban)
    si/sau …..sa vada daca e un “surplus de populaţie” (Avramescu)
    si’sau …..sa vada daca daca ‘se trage din Traian, Traian Basescu” (Udrea)
    si sa-i zica :”uşcheala. La cules căpşuni. La şters la fund pensionarii vestici. La cimitir. ”

  17. Azi mi-am adus aminte de un banc spus de Badea: “sa vina chinezii !”

    Asta nu pleaca pana nu vine tot poporul chinez sa-l dea jos !

  18. Victore,

    Din cate stiu eu referatele de doctorat sunt un fel de probe / examene prin care doctorandul probeaza capacitatea de a scrie o lucrare ce presupune cercetare stiintifica. E drept ca nu stiu cum sta treaba cu doctoranzii din epoca noua, Bologna, dar la aia vechi nici macar nu li se retineau lucrarile, darmite sa mai fie predate (unde? la biblioteca?) ori sa fie pastrate la dosarul personal.

    In alta ordine de idei, eu nu am vrut sa minimizez nimic, ci sa maximizez. Pentru ca nu v-ati obosit sa puneti fata in fata, alaturi ori pe doua coloane cele doua texte (regula procedurala esentiala cand se verifica un plagiat) nu am avut cum sa verific acuzatiile. De asta ma abtin sa zic da sau ba.

    Uitandu-ma peste 2-3 lucrari ale lui Blaga, am zis ca sunt atat de prost scrise (tehnic, ma refer!) ca, plagiate ori nu, ele trebuiau respinse de comisia de evaluare. E ca si cand la un examen oral vine un candidat, trage biletul, trece in banca, scrie si iese la raspuns. Si acolo debiteaza niste baliverne care sunt complet pe langa subiect. Mai are rost sa probezi ca individul a copiat?!…

    Sigur, in contextul de fata si eu cred ca si asta conteaza. De asta trebuie sa-ti pui baietii de la JN sa realizeze comparatii profesioniste, cum au facut cu lucrarea lui Ponta. Pagina langa pagina, coloana langa coloana! (Vezi ca am scris pe larg intr-un post mai vechi cum se realizeaza profesionist, etapa cu etapa, probarea unui plagiat plecand de la identificarea partilor suspecte cu softuri!)

    PS O fi vreun politician de prim plan care sa nu fie doctor in ceva?!…

  19. E clar ca Romania e plina de plagiatori dar moralitatea nu a fost si nu este o conditie obligatorie de acces in politica, din pacate.

  20. Foarte buna postarea dvs si filmuletul cu KKK , ala cu masca neagra parca-i traienel ne inclinam toti in fata lui(sau asa ar vrea el).Ca sa vedeti cat de tampiti sunt romanii nostrii de traiesc afara: ieri ma suna un prieten din copilarie care traieste de vreo 5 ani in belgia(la mare) si zice: ce faceti ma, il dati jos pe basescu-pai nu va mai da bani de aici de la bruxelles, pai nu v-ar fi rusine voi traiti bine prin alte tari si acum va freaca de basescu?Multumesc de pe acum dlui MIRCEA DIACONU pt campania pe care o v-a face impotriva lui basescu, a spus ca v-a merge in toate cotloanele tarii si v-a spune, ce nu a spus pe post sper ca celor de la sate sa le intre in cap, asa ar trebui sa fie toti USL istii in cele 17 zile ramase pana la referendum-pe metereze.Totusi din ce mai vb cu colegii, cu taximetristii, cu medici oamenii v-or iesi la vot pt demitere, sa speram ca v-om fi 50%+1.

  21. N-ar fi mai bine sa le taiem intii mainile si dupa aia camasa de forta? Ii urasc si sa stiti ca foarte multi oameni gandesc ca mine!

  22. Eu sunt de acord ca acceptarea 50%+1 cu trei conditii:
    – cei care fraudeaza votul sa faca inchisoare, iar judecarea dosarelor sa se faca in 30 zile
    -votul obligatoriu, neprezentarea sa fie sanctionata cu amenda sau munca in folosul comunitatii
    – aceleasi conditii de 50%+1 la parlamentare (in felul asta vor disparea curvele politice care stau cu fundul unde le este mai cald).

    PS: Se poate consulta populatia cu privire la referendum. Mi se pare ca Base este de un cretinism asemeni lu’ fiica-sa (aia mica). Asta vrea sa ne arate ca vorba aia : ” Daca voi nu ma vreti, eu va vreau”, e de actualitate (asta este tema pentru emisiunea Secvential). Cine stie ce drak vor scrie astia la Bac la anu’ daca le pica citatul respectiv.

  23. Vara asta se poarta alba-neagra! Preacinstitul si Preaascultatorul stie el de ce!

  24. USL,DIN PACATE NOTA 1 LA COMUNICARE.VA RUGAM LUATI MASURI URGENTE!

    Cu tristete constat cat de slab s-a miscat USL,mediatic vorbind,in tot acest haos.Am postat cu cateva zile in urma niste pareri ale unui om de rand,mare pacat ca membri USL care mai arunca o privire pe forumuri nu iau in seama si vorbele noastre.
    Daca atacul infam pe plan european ar fi fost contracarat la timp,nu am fi ajuns astazi sa ne impuna Gitenstein si UE sa votam dupa cum cred ei ca trebuie,ca vezi-Doamne,trebuie sa respectam corupta noastra CCR,despre care ei habar nu au cat e de vopsita oranj,pentru ca nimeni nu le-a explicat.
    Sunt un cetatean foarte dezamagit…desigur ca votul meu nu se va schimba si voi vota pentru demitere asa de tare ca o sa zgaltai cabina de vot.Pun si eu aici insa niste intrebari mai mult retorice,poate poate ajung sub ochii cui trebuie:
    1-CE FACE DL MARGA SI INTREGUL MINISTER AL EXTERNELOR,NU CUMVA COMUNICAREA CU UE AR FI TREBUIT PUSA IN CAP DE LISTA IN ACEASTA PERIOADA?
    2-CE FAC EUROPARLAMENTARII USL?
    3-DE CE NU AU ZBURAT PRIN TOATA EUROPA SCRISORI SI EMAILURI DE DEZMINTIRE A DEJECTIILOR SECU-ORANJ?IN DEFINITIV TREBUIA CONCEPUTA O SINGURA SCRISOARE/EMAIL,SI TRIMISA MULTIPLICAT PE LA TOATE INSTITUTIILE,AMBASADELE,PERSOANELE,FORURILE CARE NU MAI POT DORMI DE GRIJA NOASTRA.
    4-DE CE NU S-AU TRIMIS SCRISORI DE PROTEST LA ADRESA TUTUROR CARE NE-AU CONDAMNAT FARA SA JUDECE,INFLUENTATI SI MANIPULATI FIIND DOAR DE O SINGURA PARTE?DE CE NU LI S-A ATRAS ATENTIA CA PANA SI LA PROCESUL UNUI BORFAS DE RAND,ARE SI EL DREPTUL LA APARARE SI SE IA O DECIZIE NUMAI DUPA CE AMBELE PARTI AU FOST ASCULTATE?
    5-DE CE NU S-AU TRIMIS CERERI SOLIDE DE DREPT LA REPLICA TUTUROR ZIARELOR CARE AU ARUNCAT CU NOROI?DE CE NU LI S-A ATRAS ATENTIA CA SURSA LOR DE INFORMARE POATE FI OTRAVITA?
    6-DE CE A TREBUIT SA TREACA ATATA TIMP DE FRASUIALA PRIN EUROPA INCAT SA AJUNGA INSUSI DOMNUL PONTA SA DEA EXPLICATII,SI SA NE FIE IMPUS UN REFERENDUM IN CARE SECURISTUL BASESCU T ESTE AVANTAJAT?
    7-INTELEG CA DL BOGDAN TEODORESCU,PE CARE IL ADMIR FOARTE MULT,NU TREBUIE SA FIE PUBLIC IN PERIOADA ASTA SI SA SE PASTREZE PENTRU NOIEMBRIE,DAR A FOST CONSULTAT MACAR IN PRIVINTA ACESTEI INTREGI NEBUNII?
    8-DE CE NU AU FOST PUSE IN MISCARE AMBASADELE ROMANE DIN EUROPA?CE FAC OAMENII AIA DE NU SPRIJINA IMAGINEA TARII?
    9-DE CE NU SE PICHETEAZA SPRE EXEMPLU AMBASADA GERMANIEI LA BUCURESTI,PENTRU INTERPRETARILE DE-A DREPTUL PARTINITOARE ALE SITUATIEI SI INTERVENTII PE FATA IN FAVOAREA LUI BASESCU?
    10-DE CE USL NU TRECE EL INSUSI LA ATAC,PUBLICAND IN STRAINATATE MODIFICARILE LA LEGI FACUTE DE BASECU,NUMARUL IMENS DE ORDONANTE DE URGENTA ALE LUI BOC,NUMIREA OAMENILOR PDL IN INSTITUTII CARE NU AU VIOE SA FIE COLORATE POLITIC??CHIAR NU GASESTE USL NICI O SOPARLA DE PLANTAT,DIN MIILE DE PORCARII PE CARE LE-A FACUT PDL??DE CE DRACULUI STA USL NUMAI IN DEFENSIVA??

    Va marturisesc ca imi vine sa ma duc pe la toti scortosii si pretiosii astia de europarlamentari USL si pe la ministerul de externe,sa ii apuc de revere si sa ii scutur pana ii trezesc!!
    Sa le spun maiiiiiiiiii oameni buni lasati menuetul de salon si placerea de a va asculta propria elocventa si treceti la treaba!!!
    Ca UE nu da o para chioara pe cat sunteti voi de destepti,dar ute ca pune botul grav la veninul securist!!
    LA MUNCA SI LA ACTIUNE!!

  25. Cei de la ziuanews au schimbat link-ul articolului. Adresa din articolul de mai sus nu mai e valabila.

  26. INTREBARE (in logica inversa): N-am putea intreba la referentum in loc de “Sunteti de acord cu demiterea presedintelui Basescu ?” cu “Sunteti de acord cu ramanerea in functie a presedintelui Basescu?”?.. macar asa in lipsa de qvorum n-or sa poata spune ca cine n-a votat nu e de acord cu demiterea ci, putem zice noi, ca cine n-a votat nu e de acord sa ramana 🙂

  27. Domnule Ciutacu,as vrea sa-l felicit pe Badea pt ce a facut la emisiunea lui aseara.Comentariul lui,mai ales pe tema Basescu-cinstit-necinstit,a fost concis,argumentat,elocvent,entuziasmant.I-as fi spus lui pe blog,dar comantariile sunt inchise.Sper ca nu va supara aceasta ocolita modalitate.Va multumesc.

  28. Se poarta albul si minciuna.
    Cica nu apara un scaun dar poate isi apara privilegiile de dupa terminarea mandatului si de care nu va avea parte daca va fi demis
    Prevederile LEGII nr. 406 din 10 iulie 2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de sef al statului roman se aplica persoanelor care au avut calitatea de şef al statului roman. Persoana care exercita funcţia de şef al statului roman beneficiazã de prevederile acestei legi de la data încetãrii mandatului (folosinta gratuita a unei locuinte de protocol, o indemnizatie lunara, paza si protectie, folosinta gratuita a unui autoturism) . NU BENEFICIAZA de prevederile prezentei legi persoana cãreia i-a încetat calitatea de şef al statului roman ca urmare a sãvârşirii unei infracţiuni pentru care a fost condamnata definitiv sau ca urmare A DEMITERII DIN FUNCTIE PRIN REFERENDUM.

    Sa-l ajutam sa traiasca doar din banii lui
    Votati Da la referendum

  29. Victor, astia vor sa ne anuleze dreptul la vot! De ce nu ia nici un organism european atitutine? Daca pe 29 nu se strang peste 9 milioane de oameni, or sa mictioneze pe votul valid a milioane de oameni. Practic o minoritate poate decide anularea votului unei majoritati, prin neprezentare. Cum e asta constitutional? Cum sa imi anuleze votul?!

  30. Pe mine ma uimeste Blaga,cum dracu face el sa para in fata multora,un cinstit,un serios,un respectat,el in realitate fiind absolut la fel de mincinos,de corupt de tupeist,numai ca unul mai tacut si asezat mai la fereala.Nu l-am vazut pe Blaga sa zica pe fata ca au gresit,ca sunt corupti multi in partid, ca au chinuit populatia asta si au furat ingrozitor,ca au abuzat legile si Constitutia cu mult tupeu asa cum au vrut ei.Inca nu si-au cerut nici macar iertare pentru tot ce ne-au facut si cred ca nici n-au de gand s-o faca vreodata…..considera probabil ca aveau dreptul sa ne chinuie si sa ne umileasca.Acum ne spun ca ne-au trecut ei prin criza?NU! Noi am trecut prin criza,ei doar ne-au privit cum ne chinuim,ei toti umplandu-si conturile.Toti au devenit mai bogati,au dus-o bine,in timp ce pe noi ne-au trecut prin ciur,furandu-ne cat au putut.
    Ei au furat de-au rupt,dar tipa ca au furat altii acum 8 ani,ei fac politie politica,dar zbiara ca pe vremea lui Nastase era dictatura,ei sunt cei mai corupti din toate timpurile,dar ne spun ca era Nastase corupt.In fine,ei toti sunt acum doctoranzi,licentiati,mesteranzi,colonei,dar tipa cat ii tine gura despre altii.Ce ii defineste pe astia e TUPEUL…..PREA MULT TUPEU!

  31. Buna ziua,
    va rog sa analizati acest lucru: domnul Blaga este din Oradea. A fost ani de zile sef de vama si pe urma sef la Regionala Vamala. Cine il cunoaste stie foarte multe despre el din aceata perioada. In Oradea se zice ca domnul Blaga nu este onestititatea intruchipata, asa cum se tine.
    Sunteti un jurnalist foarte bun. Cercetati. Cu siguranta veti gasi pe cineva apropiat lui, dispus sa va dea informatii.
    Cu stima
    Ella Butnaru

  32. Din lipsă de soluţii, PDL, a angajat consilieri chinezi şi africani, care i-au sfătuit că sloganul ”Vara asta se poartă alb” se potriveşte atât cu anotimpul cât şi cu situaţia în care se află, dar au uitat să le spună că nu se află în ţara potrivită

  33. @alphas: repet, sunt inregistrate ca la carte la Academia Militara. daca vrei, ai pe jurnalul.ro toate documentele (originale/copii). trebuie doar sa dai download. a citit Sandra ieri din toate unul dintre pasajele incriminate. in plus, exista si zona marcata de programul antiplagiat

  34. 1. Haideţi să aşteptăm şi să citim motivarea Curţii. Pe urmă, om vedea. Oricum, mi-e din ce în ce mai clară prezenţa masivă la referendum.

    2. Mai vreau declaraţii de presă cu Băsescu, în stilul celei de aseară! A fost minunat! A spus tot ce nu este el, a vorbit despre tot ce nu vrea el ( iar lumea ştie acum, spre deosebire de alte dăţi ), a făcut faţa aia de umil, a luat un copil în braţe. Ceva mai penibil e greu de văzut, doar la MRU. Şi mai revoltător şi încurajator pentru nehotărâţi să-i dea una peste faţa aia de Gollum.

  35. Salut,
    am citit ultima postare a dl.Dan Voiculescu pe blogul personal si se intereseaza de diaspora.
    e posibil sa emigreze si d-lui, scarbit fiind de situatia din tara? sau ramane aici sa continuie lupta cu Basescu?

  36. Victor astia de la USL chiar sunt batuti in cap. Nu fac decat sa dea apa la moara propagandei basiste. Sa schimbe dracu` legea aia odata si gata, sa puna 50% si sa scoata oamenii la vot, nu sa o frece toata ziua la TV incercand sa explice ceea ce nimeni nu e dispus sa auda acum. Noi am inteles de 3 zile ca e aceeasi lege ca in 2007 dar daca Ponta zice ca vrea sa modifice legea sa o modifice si gata, sa vorbim despre altceva. USL sa iasa la bataie, nu sa faca teoria chibritului la TV.

  37. Nu stiu cata lumea care intrape aici are un doctorat sau are habar cum se face un doctorat?! Eu stiu pentru ca am lucrat in cercetare si trebuia sa concretizez rezultatele cercetarilor prin lucrari stiintifice si o teza de doctorat(nu pot sa scriu aici tema si ce anume am facut eu dar daca te intereseaza iti dau pe mail, oricum am si 7 brevete de inventie si vorba unuia dintre copiii mei , la ce m-au folosit toate astea?!)

    1. Discuti cu indrumatorul despre tema pe care doresti sa o abordezi , care este partea de originalitate (contributia ta in cercetare) si daca este de acord sa te primeasca.
    2. dai examen de admitere la doctorat
    3. sustii apoi 3 examene (de exemplu , pedologie, agrochimie, fiziologia plantelor – examenele se dau in functie de facultatea la care te inscrii in functie de tema aleasa si disciplinele de studiu cu care te intersectezi)
    4. sustii 3 referate care vor fi parte (capitole) din teza de doctorat
    5. finalizazi cercetarile , prelucrezi datele si le dai o forma.
    6. Mergi si te consulti cu indrumatorul si se fixeaza capitolele care sunt cuprinse in teza.
    EVIDENT CA IN PARTEA DE INTRODUCERE SCRII CE AU FACUT ALTII INAINTEA TA PANA LA MOMENTUL IN CARE TE-AI APUCAT TU SA FACI IN CONTINUARE.
    Bineinteles ca trebuie sa spui autorii dupa care ti-ai scos ideile de la introducere.
    7. Scrii teza si o prezinti indrumatorului , iar respectvul dupa ce o studiaza iti spune ce sa mai scoti si ce sa mai dezvolti daca e cazul.
    8. Trimiti teza la membrii comisiei si ei iti intocmesc referate si isi dau acodul daca sa o sustii public sau nu.
    9. Daca totul este bine , in ziua in care ai fixat iti sustii teza in fata comisiei si a persoanelor pe care le-ai invitatsi a celor care pur si simplu vor sa audieze lucrarea. La final primesti un calificativ din partea comisiei.

    In capitolul introductiv unde spui despre “statusul” cercetarilor pana la momentul H (cand te apuci tu), practic tu scrii acolo ce au scris altii si-i mentionezi in text si in bibliografie.
    Dela capitolul 2 pana la final trebuie sa prezinti metodele prin care ai lucrat si ceai obtinut (deci este partea ta care nu trebuie sa mai corespunda cu nimeni) si evidet concluziile.

    Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar 99% dintre comentatorii si “judecatorii” de doctorate sunt pusi acolo politic si cu tinta fixa data de Basescu.
    L-am auzit vorbind pe “seful” comisiei care a analizat lucrarea lui Ponta de pe azi pe maine, nu este cu nimic mai istet decat “colonelul” Turcescu. O teza de doctorat se analizeaza in niste zile (trebuie verificata fiecare sursa bibliografica mentionata in lucrare) ,chiar foarte multe zile ca sa se ajunga la o concluzie adevarata nu una impusa de “Johnnie Plimbaretul” din Palatul Cotroceni! Cu atat mai mult ca acea comisie nu analizase nicio teza pana atunci. Cata noapte sa fie in mintea sustinatorilor lui Basescu?!

  38. Victor, incearca sa analizezi urmatorul lucru:Ministerul de interne ne spune ca sunt peste 18 mil de votanti. Anul acesta trebuiau sa dea bac-ul peste 300 de mii de elevi. Sa presupunem ca intr-o generatie sunt numai 200 de mii de elevi(desi sunt mai multi). Atunci, 200 de mii inmultit cu 16(am scos elevii de pe clasa a 12-a si a 11-a care se presupune ca au 18 ani, desi multi nu au) da 3 miloane si 200 de mii.Adunand 18 milioane cu 3 milioane si doua sute de mii, ne da in jur de 21,5 milioane locuitori. FALS.Populatia romaniei are sub 20 mil locuitori.

  39. @July Tazau, ai foarte mare dreptate! USL e zero barat pe comunicare, si online si offline, din pacate. Cu totul regretul. Iar batalia decisiva se va da pe comunicare.

    Macar sa angajeze voluntari daca nu au alta solutie!

  40. Blaga este un nesimtit si-un mare mancator de… Curtea constitutionala zice ca sa se prezinte la vot 50% dintre cei cu drept de vot, altfel votul nu e valid. Asta nu mai exista nicaieri in lume, s-au trezit astia de la noi cu curtea lor asa zis constitutionala si cu ambasadorul SUA. Sa spuna daca suntem trib de cimpanzei, ca sa stim si noi! Pana la urma, suntem un stat? Pentru ca pare ca nu existam. Eu cred ca suntem niste nimeni de fapt.

  41. sediul de campanie a javrei miroase de la o posta a fi o lovitura a mafiei imobiliare in colaborare chiar cu base… poate investigheaza cineva ca sa vada lumea cum MARELE VRAJITOR BASE se da cinstit intr-o furaciune!!!

  42. Cred ca cei din PDL sunt mai degraba asemenea lui Stalin si Machiavelli pentru ca ei merg pe principiul: Cine nu e cu noi, e impotriva – cei impotriva trebuie eliminati prin orice mijloace, iar scopul scuza mijloacele.

  43. Victor , in afara de faptul ca semnalizezi plagiate , ce mai faci ? sau ce poti face ?

  44. In alb pur(alba ca zapada),sau pigmentat cu dungi,plagiatori pârâți sau reali,cei din actuala opozitie(dar nu total in opozitie,fiindca au,inca,unele dintre cele mai importante parghii)se misca parca mai bine si mai repede decat cei care si-au propus sa ne scape de ei.E drept ca ei primesc si ajutor din exterior si nu si-au propus sa joace tocmai curat.Un joc prea curat se pare ca si-a propus Ponta sa faca,cel putin asa a promis in strainatate.Poate ca trebuia sa invoce mai cu curaj parlamentul,vointa acestuia(suverana),fara amestec de niciunde.O parere!

  45. Eu nu inteleg de ce e atata agitatie!?.S-a incercat modificarea legii referendumului prin ordonanta de urgeta, etc. 50%+1 din populatia e cat se poate de corect. Aceasta lege protejeaza posibile abuzuri. De asemenea legimitatea USL va fi mult mai mare daca castiga respectand regulile jocului. Se indoiste cineva ca nea Base Nu va fi demis!?. In 1989 daca s-ar fi facut referendum pentru demiterea lui Ceausescu s-ar fi prezentat la vot 99% din populatia Romaniei si ar fi votat pentru demitere 99.9999%. Poate ca aceasta comparatie nu e potrivita dar Basescu dupa parerea mea nu mai are nici o sansa. “Nerabdarea e cel mai mare pacat al omenirii” ,spunea cineva….Din pacate echipa Crin, Victor si-au insusit din plin acest pacat:(((

  46. @maria: de regula, muncesc. ceea ce mi se pare o ocupatie legitima si generatoare de venituri la bugetul de stat
    @all: nu mai aprob nici un comentariu scris cu majuscule

  47. @Mircea: Problema e ca daca basescu le zice la ai lui sa nu vina nu poate iesi 50%. Fa si tu calculul cu sondajul IMAS pentru max. 16 mil. de votanti cati suntem in realitate. Chiar cu procentul ala urias de participare nu ies 9mil daca ai lui stau acasa.
    Sper ca cei de la USL sa gaseasca o solutie sa nu ne puna in fata unei misiuni imposibile. Ponta s-a vazut ca nu e un erou, dar poate Crin chiar e samurai? 🙂
    Inca un lucru, daca basistii nu se duc organizat, e clar cei care se duc cum voteaza. Votul nu mai e secret si imagineaza-ti cum ar fi sa locuiesti intr-un sat cu primar pdlist…

  48. Cei care sunt in alb pe la televiziunile de partid uita pe ce rude au pe la firmele care au supt la greu din bugetul tarii? Chiar nu-l intreaba nimeni pe Stefan Pirpiliu catre cine flutura steagul in Piata Victoriei la mitingul orange spre white? Facea semne disperate catre fratiorul sau- Ionel? Nimeni altul decat unul dintre cei doi patroni de la delta acm 93, mare beneficiara a banului public. Ce mai jonglau ei cu contractele de la toti primarii buni din bucuresti(negoita,poteras sau ontanu) sau de prin craiova! Si apare carnatul pe la toate tv-urile si ne vorbeste despre cata mizerie produc altii.
    Mai era una de top, am vazut-o cu ochii mei: In piscina de la casuta din Branesti se scaldau trei personaje pe o zi caniculara : Andreescu, Teodorescu si dusmanul numarul 1 al lui Basescu din Consiliul Capitalei: Doru Giugulea(????). Poate este cartita numarul 1 in PSD la cum se balacea cu Daniela si Aurel. Mi se parea foarte-foarte suspecta relatia dintre un dusma a lui baselu si apropiatii doamnei udrea. Foarte dubioasa! Cu siguranta Gigugulea este si a fost dubios dintotdeauna.
    La alegerile din noiembrie 2009,cand a castigat chiorul mi-am dat seama ca functia de secretar general a fost recompensa pt concubina de pe atunci a lui Teodorescu pentru meritoasele eforturi pe care le facea seful OMFM cu oamenii pe care ii trimitea la cules de capsuni prin Spania sau prin Italia. Suficiente voturi din diaspora sa-l dea jos pe Geoana din scaun dupa o seara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.