Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Vă rog frumos să mă scuzaţi. A durut?

Vă rog frumos să mă scuzaţi. A durut?

Eu cred că telespectatorii sunt dezorientaţi şi nu ştiu ce să aleagă. Aşa că rămân constanţi în preferinţe. Când mă întorc din concediu, promit că mă uit la Radu Moraru şi Robert Turcescu. Merită, amândoi, câte un stadion plin de recunoştinţă. Şi, cu ajutorul meu, să li se dubleze audienţa. Până atunci, poate-mi spune şi mie cineva, dacă nu deranjez prea tare, cine, de ce şi pentru ce plăteşte costurile emisiunilor lor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

72 thoughts on “Vă rog frumos să mă scuzaţi. A durut?

  1. O veste foarte bună de dimineaţă! 🙂 😎
    Parcă se aud nişte gemete de durere, nu? Alo, “deontologii”! 😆
    Altfel, foarte legitimă întrebarea legată de sursa banilor codaşilor.

  2. Nu este nici o surpiză (nici ptr. băsişti chiar), că Antena 3 conduuce detaşat. Diferenţa ar fi fost şi mai mare dar la TVR 1 se mai uită acei nefericiţi de la ţară care, în afară de TVR 1 numai prind nimic … cred, câteva milioane de oameni.
    La Turcescu şi Radu Moraru, s-au alocat atâtea costuri că aşa vrea “sclerozatul” … să fie pupat în fund cu o “cât mai mare dragoste” de către “zdrenţele” care chiar se cred jurnalişti. Dintre telespectatorii fideli Antenei 3 (şi sunt al dracului de mulţi, spre oftica băsiştilor şi a lui Băsescu), cei care-i mai urmăresc pe cei 2, cred că o fac doar să le analizeze gradul de idioţenie.

  3. Iar astepti raspunsuri pe care stii bine ca nu se va inghesui nimeni sa le dea?
    Nu te-ai plictisit inca sa astepti “neraspunsurile” lor?

  4. Ma domnu’ Ciutacu, trebuia sa ne dai clasamentul pina unde intra in cadru si postul Un zero TV. Macar asa, cu puncte puncte …
    In alta ordine de idei, intrebarea ta (foarte buna!) din final ar trebui un pic apasata. Macar in legatura cu emfatica (si atit!!) declaratie a unora: “Domneeeeeeee, io nu-mi iau leafa din bani publici”

  5. Da, sunteţi cei mai tari. Da nu vă era clar?
    Auzi măi Victore… Voi sunteţi loviţi în cap. O tot daţi cu Mămăliga, care ba explodează, ba nu explodează. Dar de când se identifică românii cu MĂMĂLIGA, mă rog frumos? Că PORUMBUL adus din America s-a împământenit in Ardeal de pe la 1700 şi ceva. Horia era cel mai modern când băga mămăligă… Horia şi mămăliga era ca Boc şi I-padul. Sau pe-acolo. Mai dă-o-ncolo de treabă!!!

  6. bun, asa o fi cum zici tu. Pentru mine ii ciudat cum “Razii de noapte” nu intra in nici un “tabel” din linkul pe care ni l-ai dat. Io, personal, credeam si cred in continuare ca late night-ul ala chiar are audienta buna.

    In sfarsit, revenind. In linkul ala pe care ni l-ai dat nu se specifica nici macar un “sondajul a fost efectuat pe un esantion…” sau o sursa, in caz ca informatiile is copiate de pe undeva 🙂

  7. E buna intrebarea si chiar ma mir ca tantalaii care fac platile cu pricina nu realizeaza ca nu face nici cat o frectie la piciorul de lemn schema cu ziaristul laudac.

    In rest concediu placut si poate la anul il vedem si pe nenea Boc pe la mare langa noi…liber de sarcina:))

  8. Ati fost excelent aseara la Sinteza Zilei. O caracterizare perfecta a “presedintelui jucator”, format in porturi si carciumi. Cat despre audiente, singurul regret e ca TVR-ul culcerist are 5 emisiuni in top.

  9. Ei, acum vezi de ce va amendeaza in dementa CNA?
    Voi sunteti de vina:pentru ca sunteti foarte buni,pentru ca nu mintiti,pentru ca traiti si simtiti exact ce simtim si traim noi toti,pentru ca nu v-ati lasat cumparati si aveti coloana vertebrala,pentru ca nu va e frica de EI,si nu in ultimul rand,pemtru ca noi va apreciem valoarea,va urmarim si va dam putere sa rezistati.
    Eu cred ca lor incepe sa le fie frica.Gloata de lingai din jurul lor e in degringolada si disperare si nu se mai controleaza….si asta se vede.Ratingul lor,iata ca e ZERO si deci acei bani vin de undeva…….de la noi toti jefuitii acestei tari.
    Concediu placut!

  10. Pot eu sa-ti dau un sfert de raspuns (Turcescu nu stiu de unde-si ia banii, doar intuiesc, ca toata lumea): Moraru e platit din banii abonatilor RDS-RCS.
    Imi pare rau ca Exces de putere e abia pe locul 15… Nici nu cred ca poate obtine mai mult, cata vreme e plasata sambata seara, cand lumea nu prea sta pe acasa. Poate mai spre iarna…

  11. Ce-i așa de greu ? În zilele noastre totul este comercial. Dai un ban dacă vrei reclamă. Vrei să vinzi ceva ? Ai nevoie de reclamă, deci dai un ban. Din păcate, totul se învârte și se rezumă la bani. Ai mulți, vrei și mai mulți. Singurul lucru ce nu-l înțeleg este că, ok, aduni bani pentru copiii tăi, dar, dacă se continuă în ritmul acesta, copiii tăi vor muri. Cu sau fără bani. Planeta se duce într-un ritm avansat și alarmant spre moarte. Chiar BANII sunt cei mai importanți … ???

  12. bravo! era de asteptat..dar vai…labeunu nimic? turcescu si cristoiu vorbesc degeaba ? mie chiar mi-e mila de ei…

  13. Un titlu perfect pentru o miscare scurta si sadica de invartit cutitul in rana :).
    In timpul mini revoltei din Republica Moldova ce aveau loc in timpul ultimelor alegeri, televiziunea de la Chisinau transmitea folclor. In orice tara in care la conducere se afla un regim totalitar care se respecta, exista televiziuni (dupa caz realizatori TV), care fac “ce trebuie”, banii primindu-i evident de la buget.
    Oricum toate invectivele si vomele aruncate de ei timp de o luna in ziare, TV, internet, sunt contrabalansate instantaneu de o postare ca asta de ai facut-o acum, suferinta pe care le-ai provocat-o (din punct de vedere mediatic, nu economic), e imensa. Pentru ca una e sa arunci cu vorbe-n vant (tactica lor), si alta e sa vii cu dovezi (ce ai facut tu acum).

  14. Banii vine pă conductă, de la fraerii care nu-i urmăreşte! 😛 Deci: “Ai succesuri, n-ai succesuri, contează cu cine eşti ca să vie cashcavalu’! 😛

  15. Pai telespectatorii nu mai sint timpiti, nu mai inghit orice si se mai uita si la caracterul omului. Care la aia doi lipseste cu desavirsire. La care il mai adaug eu pe Ion Cristoiu, viermele care i-a injurat p-aia doi de mai sus si a esuat lingindu-se cu ei pe bot. Mare javra, moldoveanu’!

  16. Statistica asta nu zice nimic nou, era deja un lucru de notorietate că sunteţi mult deasupra lor. Acuma, nu prea ştiu de ce insişti tu cu “cine-i plăteşte”. Doar şi banul public trebuie să ajungă undeva, iar dacă la drumuri nu, la spitale nu, la educaţie nici atât, atunci se duce şi el la ăi de ştiu lăuda.

  17. Cine plăteste costurile emisiunilor acelora care nici măcar nu apar în clasament?Eu as avea o idee:oameni mici cu punga mare;dar nici aceia din punga lor.Mai degrabă noi toti suntem într-un fel plătitori fără voie.

  18. Simplu Victore! Emisiunile sunt platite din aceleasi fonduri din care isi iau si portocalii banii (vezi sumele in J N de azi). Astea intra la costuri cu publicitatea – fie ea si preelectorala! Daca mai scoate si Lenuta ceva frunzulite de afisat pe la TV – intra astia chiar si pe profit.

  19. Sunt excelente ca realizări profesionale personale. Atât. Şi ştii asta. Că altfel n-am fi în situaţia care este, vorba edilului tău.

  20. OOPSS PAI ȘI MIRCIONE? NU POT SA CRED CA NU E ȘI EL PE ACOLO… N.B. NU SUNT NICI PE DEPARTE CUNOSCĂTOR ÎN RATING TELEVIZIV ASA CA SCUZAȚI-MI IGNORANTA DACĂ,
    ÎN CAZUL ÎN CARE AM PUS O ÎNTREBARE IDIOATA.

    PS. PENTRU MINE, AR FI O TRAGEDIE SA DISPARĂ DIN GRILA!

  21. Un fleac,i-ai ciuruit! Slugile Basiste au ajuns sa faca emisiuni la pereti. Nu se uita nimeni la ei. Sa slugaresti un Presedinte Tralala care doarme cu dosare la capul patului si sa mai vrei si audienta e o nebunie. Slugile pupincuriste Basiste sa faca emisiuni si sa se uite ei la ele.Bai ratatilor Antenele v-au batut de v-au ascultat cu urechea.Duceti-va dracu’ sa va ia acasa!

  22. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Dvs. sunteti mereu cu intrebarile ,ca si noi(unii de altfel), si nu ne raspunde nimeni;cei care nu ne conduc nu au nicun simt:nici auz,nici vaz,nici miros si toate celelate…Decat NESIMTIRE au, din belsug!

    Am auzit aseara la Sinteza zilei ca plecati ceva timp si acum confirmati ca va duceti in concediu;eu va urez din toata inima concediu foarte frumos,sa va reintoarceti si mai puternic si sanatos,atat Dvs. cat si sotia si fiul.
    Din cand in cand,mai scrieti-ne cate ceva,ca sigur o sa va ducem lipsa…

    Va doresc numai bine,sanatate si bucurii in concediu!
    IoanaP

  23. @Am gresit!!”Care ne conduc” am vrut sa spun!!!
    Imi cer scuze,
    IoanaP

  24. cred ca se zgarie pe ochi turcescu et. co, sigur o sa zica ca nu e adevarat ca a fost comandat de trustul Intact sondajul, ca l-a platit Voiculescu, sa faca spume oricum se stie ca au pierdut teren si ca sunteti cei mai buni, felicitari pt saritura pe loc 2, nu sunteti in concediu ca aseara erati pela tv? stima

  25. Nu inteleg… emisiunea lu Mircea Badea nu s-a incadrat in topul asta ? 😕

  26. Vad ca apar emisiuni din toate intervalele orare, mai putin In Gura Presei…
    Mirciulica se lauda ca a fost chiar si lider pe intervalul lui orar in unele zile, aici de ce nu apare ?

  27. Nu ma mira de ce CNA-ul amendeaza frecvent Antenele. CNA-ul format din personaje tralala care umbla cu pistoale din plastic la ei. Vai de capul vostru! Individul ala cu pistol de jucarie ,,judeca,, daca o televiziune respecta legile audiovizualului?? Nu trage dom’ Semaca,sunt eu …Lascarica!

  28. Dacă te referi strict la realizatorii acelor emisiuni „de succes”, nu. Nu i-a durut deloc. Şi nu-i va durea nici în viitorul apropiat. Ce contează că nu fac audienţă dacă oricum le vin banii grămadă? Ne doare tot pe noi, cetăţenii de rând…

  29. buhaha – in trecutul apropiat (pana acum vrio 2 luni) Badea ne tinea la curent cu audientele – se pare ca s-a plictisit sa le mai faca publice. e bine ca ai facut`o tu. la mai mare.
    cat despre cine si de unde`i remunereaza pe cei doi mentionati de tine – se stie – bugetul de stat (daca nu cumva din bugetul cotroceniului)
    ah ca mi-am adus aminte – la discutia marinarului cu opozitia se lauda ca se face o economie de nu stiu cat din pib si tralala – dar nici unul din cei prezenti n-au fost inspirati sa-l intrebe pe marinar daca tot e asa greu cu banu’ in tara noastra atunci de ce bugetele prezidentiale si a serviciilor s-au dublat?! acolo nu e voie sa fie criza?!

  30. Ma alatur celorlalti in a felicita niste oameni,destepti si deosebiti cum sunt in familia A3,careia si tu faci parte in mod onorabil zic.Aia 2 de labeunu sa-si ia jucarelele si sa emita prin alt satelit si prin alta carcasa,doar,doar or gasi si ei la cine latra.Concediu placut,noi aici vom avea mult de lucru,cu base boc et comp,si vom rade si ne vom distra,ca atat ne-a ramas,sa trasam terioriile,cum fac cateii pe zonele lor.Asa ca bucura-te de concediul binemeritat.

  31. doar un sef de drac stie ce departament la stat ar tine si plati un angajat care nu este productiv, insa economia de piata este mit urban la noi

  32. E din cauza mogulului si a televiziunilor care atenteaza la siguranta nationala. Concediu placut, poate va treziti fara post la toamna. Vin alegerile, se strang randurile, se vor interzice multe. Prin lege.

  33. eh,na ! evident ca pdl acopera gaurile celor de labe unu teve si zece teve ! au si ei nevoie de portavoce.

  34. Felicitari!

    Poti sa imi explici si mie in 2-3 cuvinte cum se calculeaza rating% si share% (care este diferenta intre ele). Nu inteleg cum 2 emisiuni cu acelasi rating au share diferit.

    Concediu placut.

  35. “..Până atunci, poate-mi spune şi mie cineva, dacă nu deranjez prea tare, cine, de ce şi pentru ce plăteşte costurile emisiunilor lor…”
    cred ca-i foarte important sa stim si de unde sunt haliti banii care se dau astora…pentru ca eu sunt sigur ca-s tot de la noi.

  36. Felicitari Antena 3 pentru primele 5 locuri,felicitari Victor Ciutacu pentru locul 2(nu era cazul sa iei locul 1,rezervat de obicei sefului!).Ca o parere personala,consider ca si celelalte emisiuni ale Antenei 3,puteau fi mai in fata, daca nu ar avea ca invitati permanenti, niste papagali portocalii,mereu aceeasi(Tinel,Petrescu,Murg,etc.),niste flasnete hodorogite,care nu numai ca spun aberatii/minciuni/aiureli,dar strica efectiv emisiunea,prin interventiile lor tampite.Cand ii vad schimb canalul,desi as vrea sa vad emisiunea respectiva. Poate d-l Gadea,directorul postului,impreuna cu realizatorii emisiunilor respective,sa ia masurile corespunzatoare.

  37. La mine nu se pune dar mai zapez din cand in cand pe B1 sa “ma rad” de cei doi perversi (Turcescu si Cristoiu) si la alte cateva emisiuni cand vreau sa adorm rapid. Ceva mai stupid poti vedea la 10TV.

  38. Victore,

    da-ne un semn, sa ne uitam si noi,eventual mai schimbam pe-aici pareri,opinii, ca doar n’o sa te lasam sa te plictisesti singur (bine, fie cu celalalt telespectator..o fi Badea ?)

  39. Cine?Noi toti.De ce si pentru ce?Pentru ca unora le place sa pupe cururi si unuia ii place sa fie pupat in cur.
    Concediu placut!

  40. Poate ca e o intrebare stupida, dar In Gura Presei nu este in lista…. De ce 🙂 ?

  41. Desi urmaresc cu mult interes emisiunile Exces de Putere, sunt absolut contrariat de atitudinea postului Antena 3 fata de puterea PDL pentru urmatorul motiv:

    in emisiunea Exces de Putere de duminica, 19 iunie 2011, ati avut un material foarte tare si foarte bine documentat despre un Florin Popescu, presedinte CJ Dambovita.

    Toti cei care au vrut sa vada in reluare emisiunea au ramas uimiti de faptul ca partea cu Florin Popescu din emisiunea Exces de Putere nu a mai fost difuzata.

    Nici in inregistrarea de pe internet a emisiunii, acea parte nu mai exista. Noroc ca am fost inspirat si am inregistrat acea parte, altfel nu as fi crezut ca din “camera antifonata” care a devenit jud. Dambovita a razbit o informatie despre puterea PDL controlata dictatorial de Florin Popescu.

    Imi pare rau sa va spun ca acest fel de a exista nu este un mod onorabil de a rezista.

    Cu stima.

  42. Sa-nteleg ca doar eu m-am uitat azi la emisiunea lor (cateva minute)? Nu stiam ca era Turcescu’ cu Cristoiu pana nu m-am uitat acum pe google..N-am putut asculta nici presedintele mult timp, ce e putin ciudat ca sa nu spun “trist”,nu? Asa ca idee…Oricum dupa ce a zis un “bai, nene” explicand ceva, m-a pierdut complet. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.