Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Vă mulţumesc pentru tot, la revedere…

Vă mulţumesc pentru tot, la revedere…

UPDATE: Dacă politica postului permite libertăţile astea, cu atât mai bine din punctul meu de vedere. Libertatea de exprimare trebuie corelată cu responsabilitatea. Când îl faci pe unul şpăgar şi fustangiu, poţi să te aştepţi că s-ar putea să te coste (primul interviu)

Se termină un ciclu profesional şi de viaţă. După aproape nouă ani (dintre care peste şase şi la tv), părăsesc Trustul Intact. A fost cel mai lung (şi cel mai plăcut) loc de muncă pe care l-am avut. Şi, în 20 de ani, am trecut prin câteva…

Sigur, cea mai la îndemână e teoria conspiraţiei. O să vă dezamăgesc. Nu e nici un scandal. Şi, din punctul meu de vedere, nici n-are de ce să fie. Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrările-n mine. N-aş avea nici un motiv serios să mă plâng şi chiar nu-s genul care să-şi caute motivaţie pentru autovictimizare. E o oportunitate de carieră şi atât. Căreia, după ani de refuzuri fără să mă bat cu pumnu-n piept, am decis să-i dau curs. E decizia mea, e viaţa mea, e responsabilitatea mea.

Mi-e foarte greu să scriu rândurile astea. Am venit în Intact în 2004, direct dintr-o structură guvernamentală, fără să mă paraşuteze nimeni. Aveam un nume suficient de rezonant în mica şi meschina noastră lume încât să nu fie nevoie să mai dau probe de talent şi competenţă. Am ajuns la Jurnalul Naţional, aflat într-o senzaţională efervescenţă. Masa era cumva întinsă, n-am ridicat pietroaie pe munţi. Ziarul a ajus (şi cu mine acolo, e o realitate) lider al pieţei şi acolo a rămas. Între timp, presa scrisă s-a prăbuşit. Probabil voi scrie şi pe tema asta, dar nu acum. Acum e despre mine. Am parcurs, în ani, la JN, toate treptele de la senior editor la redactor-şef. Nu cred că-i necesar un rezumat al activităţii mele. Cine vrea vede.

Cu Antenele am început să colaborez, neinstituţionalizat, din 2005. Pentru că aveam, în paralel, un contract de colaborare cu Realitatea TV. Din 1 februarie 2007, o fac şi pe bază de contract. Trei ani şi jumătate la Antena 2 (proiect pornit chiar de la zero), doi ani şi jumătate de Antena 3 (cu statut de invitat permanent la Sinteza zilei, în paralel), chiar nu cred că am trecut prin televiziune fără să las urme. Am crescut şi consacrat un brand, Vorbe grele. Am participat, atât cât m-a dus pe mine priceperea, la creşterea Antenei 3 până la statutul de astăzi, de lider detaşat al pieţei televiziunilor de ştiri. Am luat premii, am readus plăcerea interviului (constant) de televiziune, am contribuit la modelarea cursanţilor IMA (unii dintre ei îmi sunt colegi), am aprins fitilul pentru ceea ce este astăzi proiectul Restituţia valorilor, am făcut audienţă, am adus bani staţiei şi am fost plătit civilizat, decent şi la timp. Mai importante decât toată enumerarea seacă sunt prieteniiile pe care le-am legat. Dincolo de funcţionarea de ceas elveţian a unei echipe (constituită pe afinităţi personale şi antipatii politice comune, nu pe baza vreunei strategii savante), cred că noi, Bad boys, am arătat că, indiferent de ambiţiile şi orgoliile personale, putem fi (şi) prieteni. Şi chestia asta rămâne, până la urmă…

Relaţia mea cu patronatul a fost aceea de distanţă politicoasă. Motiv pentru care chiar vreau să-i mulţumesc public. Nu m-a încurcat, sper că nici eu nu i-am pricinuit daune majore. Nu am vorbit când am venit în trust, nu cred că avem de ce-o face la plecare. Nu-s genul Ion Cristoiu, să dea cu rahat peste umăr înspre locul unde a mâncat atâţia ani o pâine albă. Nici nu rezonez la toată campania dezaxată împotriva fondatorului trustului, nici nu-l consider lumina politicii şi a business-ului autohton. E un om care – repet, de la distanţă – mi-a respectat meseria, priceperea şi statutul. Nu mă interesază conflictul lui cu proprietarul postului de televiziune unde voi lucra. Nu am participat (şi nici nu voi participa!) la el. Mi-ajung, cu vârf şi îndesat, răfuielile mele. Pe ale lor să şi le rezolve personal sau prin reprezentanţi, alţii decât mine. Am suficiente alte preocupări în viaţă.

N-am scris, până acum, nimic despre Marius Tucă şi Mihai Gâdea. Respectul se probează, nu se declamă. Ei m-au adus, pe rând, în locurile din trust unde încă sunt sub contract. Şi mi se pare normal ca lucrurile pe care vreau să le spun să le audă direct de la mine. Ceea ce s-a şi întâmplat. Pentru liniştea căutătorilor în ape tulburi, amândoi m-au sprijinit, susţinut, promovat şi apărat la nevoie.  Şi nu mă pot despărţi de ei pe blog, deşi se poartă dramoletele politice în reţelele sociale.

Puteam pleca-n politică, pe un loc călduţ. Aveam şi o scuză la îndemână. N-am făcut-o, deşi am avut oportunităţi. Pentru că nu-i lumea mea. Mă pricep la presă. Asta vreau să fac în continuare. Din păcate, presa scrisă e un capitol, aproape sigur, închis pentru mine. Am ales România TV, care – o, da! – m-a şi înjurat. Plec de la liderul autoritar la un aspirant, nu e prima oară când o iau de la zero. Mă voi vedea zilnic şi cu oameni care mă detestă. Nu mă interesează. Am mai făcut-o când am ajuns în APAPS. Nu mă intimidează nici prezumtivele reacţii publice. Nu vreau dovezi de iubire. Nu candidez la Mister Olympia, n-am nevoie de sufragiile juriului. Prestez la relaţii cu publicul. Acel public care va alege să urmărească emisiunile mele. Sunt conştient de riscurile de imagine şi de carieră. Da-s băiat ambiţios.

E oportunitatea mea, e riscul meu, e decizia mea…

UPDATE: Îi mulţumesc şi eu lui Mircea Badea pentru noua dovadă de prietenie

Comentarii

comentarii

Similar Posts

349 thoughts on “Vă mulţumesc pentru tot, la revedere…

  1. …pacat , pacat , mare pacat si mare dezamagire. Chiar la rOTV ???! Cat mai dureaza pana te vad coleg labeunu cu nea’ardei- Cristoiu ?!

  2. …nu dureaza mult si ai sa revii, ca si Oana Stancu, la Antene. Nu te vad prea bine,coleg cu Sorina Matei sau cu Sincai, doua fufe cu exprimari si voci oribile. Gadea sa-ti tina locul ocupat 2-3 luni, ca sigur nu rezisti mai mult in cloaca rOTV-ului(am carnet de PSD-ist si totusi prefer Antenele si nu rOTV-ul “colegului” Ghita Sebi’)

  3. Pleci de la un post burdusit cu vedete TV la unul unde vedeta este mahalaua.Si cam atat.Este o provocare n-am ce zice.Bafta !

  4. Victore,

    la primul impuls al spectatorului imi vine sa te trimit undeva pe la origine dar intervine rationalul si spune : IOI! LOL 🙂 baftaaaa!

  5. Mi-amintesc ca sti spus ca sunteti scump. Presupun,astfel, ca asta inseamna Jurnalul+A3+mult,mult peste. Si ramaneti si cu prietenii… Un jurnalist a fost intrebat daca chiar crede in ce scrie si spune, si a raspuns:”Daca sunt platit bine, cred”. Astept viitoarea dumneavoastra pozitionare politica pentru a vedea rezultatul meciului dintre puterea banului si puterea caracterului plus a convingerilor deja exprimate. Deocamdata, constatand ca oportunitatea a invins, rezultatul pare a fi evident.

  6. Eu nu inteleg intrebarile de genul…DA DE CE PLECI? Pe ce lume traiti? Nu v-a spus omul ca presa scrisa e praf si ca nu mai activeaza la Jurnalul National? Ceea ce inseamna ca a ramas cu o emisiune de o ora pe saptamana…vinerea…si ATAT…probabil ca la RTV are sansa de a face emisiuni zilnice in prime time…normal ca e diferenta si de bani de la emisiune saptamanala la emisiune zilnica…un om priceput si valoros trebuie sa ramana doar cu o ora pe saptamana, doar pt. ca e vorba de Antena3??? Fiti seriosi! A3 e un post bunicel…cel mai bun de nisa…dar valoarea este data de oameni…care pot sa se mute cu tot cu ea… . Eu nu ma uit la A3 pt. brandul antena 3, cit pt. brandul Ciutacu si Badea, Stancu (Gadea e mai slabut…dar are invitati misto…)… atat timp cat Ciutacu nu o sa ma minta ma uit la el indiferent und munceste…

  7. RTV e un tabloid penibil de tip: “Senzational”, “Dezvaluiri”, “Ce a facut Ceausescu acu 50 de ani?”, etc.

    Credeti ca va puteti integra intr-un asemnenea “organism metamorf” dle. Ciutacu?

    Din pacate si Antena 3 a alunecat spre tabloid, in ultima vreme, dar parca dvs. aveati o oarecare distanta.

  8. RESPECT pentru modul onest, civilizat si fara “rafuiala” in care va despartiti de trustul Intact. E un exemplu de probitate morala si o dovada a faptului ca Antenele au reprezentat pt. dvs. o familie de prieteni, mai mult decat o platforma de implinire a carierei. Sunteti talentat si intotdeauna pe faza, iar faptul ca de la varsta si nivelul profesional acumulat sunteti dispus sa reporniti de la zero e o dovada ca instinctele de jurnalist si sanatatea morala au ramas tinere si intacte. Referitor la afirmatia “Puteam pleca-n politică, pe un loc călduţ. Aveam şi o scuză la îndemână. N-am făcut-o, deşi am avut oportunităţi. Pentru că nu-i lumea mea. Mă pricep la presă. Asta vreau să fac în continuare.”, m-a impresionat foarte mult pentru ca eu cred ca fiecare are in viata o chemare sau un dar special si e dator sa slujeasca acestei inzestrari native. Daca avem o capacitate fantastica in domeniul fizicii, de exemplu, e pacat fata de noi insine si de Dumnezeu sa ajungem soferi de TIR, cu tot respectul fata de aceasta cinstita meserie. Dar sunt mii de oameni care pot conduce TIR-uri, pe cand fizicieni, nu prea multi. Si daca nu noi, atunci cine? La fel, daca talentul si chemarea ta e presa, nu poti sfarsi in politica sau in alte domenii, trebuie sa lupti pe frontul care ti s-a dat si care reprezinta unica ta chemare. Ma bucur ca ati crezut in visul dvs. si sper sa nu fiti dezamagit de decizia pe care ati luat-o. Va doresc sa fiti implinit la noul loc de munca!

  9. La prima vedere este o decizie proasta,dar cu siguranta esti singurul care stie cu adevarat motivele plecarii tale.Chiar imi pare rau,as vrea sa fie o pacaleala,dar sunt sigur ca nu e.Recunosc,ziarul J.N.nu-l cumparam,dar emisiunile in care apareai tu si acest blog le urmaream foarte des.Momentan o sa raman doar cu blogul…dar sper sa te vad cat mai repede la treaba.O sa fie foarte greu,mai ales ca te vei bate cu Antena 3,ceea ce datorita echipei de acolo este aproape imposibil.Hai gata ,la treaba, mult succes in plan profesional si mai ales personal pentru ca meriti!!!

  10. 260 de mesaje!!! Bine ca nu esti ignorat. Mi-ai sters un mesaj dar nu o sa dau cu pietre.
    Mergi sanatos.

  11. nu Victor, eu nu te pot asocia cu Romaniatv. Poate mai mult decat pe alti de acum fosti colegi te-am asociat cu antenele, poate si pentru ca ai avut mereu pozitii ferme, decise despre un lucru sau altul. imi pare rau ca nu te voi mai vedea.. pentru ca eu romaniatv nu am servit niciodata

  12. Regret acest transfer ! sper ca ameritat , nu stiu cum vei presta alaturi de Sorina si ceilalti basisti , bafta mare caci ai nevoie !!!!

  13. Salut, tizule! Nu stiu daca fara prietenii de la Antena vei putea ramane la fel de vizibil. Sper sa-ti gasesti si la RTV niste prieteni la fel de adevarati ca cei de la A3. Multa bafta!

  14. Salut, Victor. Fiecare cu deciziile lui. Esti baiat mare si n-ai nevoie de sfaturi. Daca nici la varsta asta nu faci ceea ce te duce capul si experienta sa faci, atunci cand?Sunt sigur ca nu sfaturi sau reprosuri astepti de la noi. De fapt nu astepti nimic. Doar ti s-a parut corect si normal sa afle lumea de la tine ce e de aflat. Si poate nu e secundar sentimentul de respect pentru un partener de oarecare dialog, cititorul blogului.
    Esti un om corect cu meseria, cu oamenii din jur si cu viata ta si meriti sa-ti iasa si de data asta.
    PS. Mircea Badea a facut un gest de om liber.

  15. Imi pare rau,eu iubesc clubul,nu jucatorul!! Pentru mine esti un mercenar care pleaca doar pt. bani mai multi!! Daca iubeai clubul ANTENA 3 cu adevarat plecai doar daca te dadeau ei afara!! NU MAI AM DE CE SA TE URMARESC LA CLUBUL LA CARE AI PLECAT,IAR JUSTIFICARILE TALE SUNT DOAR APA DE PLOAIE!!

  16. O stire total neasteptata! Ma surprinde mai ales postul TV pe care l-ati ales. Mi se pare o televiziune fara prestigiu care are in prezent si ceva din OTV. Va veti putea adapta/desfasura in aceste conditii? Va urez mult succes!

  17. Suces la Raitaru si tot binele din lume.
    Din pacate sau din fericire pentru ei, au reusit sa faca un trasfer comparabil cu fotbalul, de la Dinamo la Steaua sau invers… au reusit, felicitari lor, vei fi singurul motiv pentru care voi urmari acel post RTV, chiar nu stiam unde e in grila.
    O zi buna si tot binele din lume Giumbixe 🙂

  18. Suces la Raitaru si tot binele din lume.
    Din pacate sau din fericire pentru ei, au reusit sa faca un trasfer comparabil cu fotbalul, de la Dinamo la Steaua sau invers… au reusit, felicitari lor, vei fi singurul motiv pentru care voi urmari acel post RTV, chiar nu stiam unde e in grila.
    O zi buna si tot binele din lume Giumbixe 🙂

  19. Victore si “salariul” cit ii salariul ? Eu cred ca tu te duci acolo pentru o functie importanta,gresesc ? Oricum iti doresc succes maxim !

  20. Ciudata miscare. O avea vreo legatura cu coabitarea tot mai prietenoasa ponta-basel? Oricum, dupa mine… paguba-n ciuperci. oricum nu urmaream vorbele grele. Prea multi basisti pe metru patrat acolo.

  21. Mie imi pare ca securistii sunt in vrie. Nu mai stiu ce sa faca sa nu iasa Antonescu presedinte la anu’.

    Pariul meu e ca o sa pui umarul (sau cel putin cei care te-au convins spera asta) la anihilarea lui Antonescu prin singura solutie pe care o mai au la indemana, Oprescu.
    In felul asta tu ramai curat, placut uscat, poti sa dai in continuare in Basescu, in Ponta (mai cu fereala si mai inofensiv ca e de viitor), nimeni nu o sa te acuze ca dai si in Antonescu, ca e la fel bubos ca ceilalti (doar plamada securistica ii lipseste ca sa fie dezirabilul sistemului), iar postul castiga in credibilitate si manipularile lor o sa devina mai eficiente.

    Desi par paranoic, sau marcat de teorii ale conspiratiei, trebuie sa fii constient, totusi, (si tu si baietii cu ochi albastri) ca vei (vor) avea de luptat si cu ceea ce si tu, atatia ani, ai cladit in oameni: spirit critic si neincredere in cei ce ne conduc, care nu ne vor binele, ci doar banii.

    In rest, sa auzim de bine!

  22. RTV a anuntat ca Jurnalul National nu si-a platit ziaristii de ceva luni , ca este in insolventa ! Nu ti-ai luat salariu de 2-3 luni ? Ma indoiesc de tot ce spun astia de la RTV, sunt niste mincinosi , sunt un fel de 0tv , moderatori slabi , invitati slabi , scandalagii , etc . Nu inteleg de ce te duci la RTV, poate vrei sa fii cel mai bun d-acolo ! Vei fi coleg cu Paula ? , Sorina basista , , coleg cu niste tipe pe care le ,, admiri” !

  23. Iti respect decizia, atat timp cat vei ramane acelasi Ciutacu, indiferent de postul TV voi ramane un fan!

    Citind insa interviul am vazut ca vei realzia “Un talk-show zilnic, de luni până joi, de la ora 21”, ceea ce este foarte tare dar si riscant, pe culoarul Subiectiv si Sinteza Zilei. E mai nasol pentru mine ca va trebui sa zapez mai mult. 😛

  24. Succes!
    Eu zic ca o sa il intreci pe Gadea la audiente. Sinteza zilei a devenit in ultimul timp un fel de Surprize, surprize lacrimogen. Unde sunt vremurile de alta data din studioul vechi, cu Vali Stan & co. ?

  25. Victore… Imi vine sa injur, dar asta este, daca ai facut alegerea sa-ti dea Dumnezeu putere de munca. O sa ai nevoie, postul este foarte slab, promoveaza valoarea “0” cam la fel si caracterul proprietarului.
    O sa-mi lipseasca Tudor Ghiorghe…
    Succes!

  26. Succes dle Ciutacu, sper sa puteti sa realizati emisiuni mai bun decat ale fostei/actuale calege, Sorina Matei care ptr. mine timbrul vocii si cum poate modera o emisiune, da dovada de mahalagism.
    Sa nu uitati de prietenii dvs. Mircea si Mihai.

    BAFTA!

  27. Meştere, felicitări. Probabil ca ai găsit meleonul acela pe undeva.
    Doar toata lumea stie ca Ghiţescu e om de cuvânt, capabil să umple de respect pe oricine. 🙂
    Respectul meu pentru tine a atins cote maxime, tocmai pentru ca stii cat de tare ti-o vei lua.

  28. Victore,
    La A3 te mandreai ca postul, in general, si emisiunea ta, in particular, erau profitabile.
    In cat timp crezi ca emisiunea ta va fi profitabila la RTV? Crezi ca RTV va ajunge profitabil?

  29. @bigradu: habar n-am, stai s-o incep si sa vad ce-i pe-acolo
    @pretender: fie cum zici tu 🙂
    @Catalin Ioan: inca e-n spasme

  30. Nu conteaza unde-ti vei desfasura activitatea; daca vei avea coloana vertebrala (dupa cum ai dovedit-o), cine te-a placut si te-a apreciat ca profesionist, o va face negresit si in continuare, oriunde vei merge. Nu te teme de rating; cu timpul va creste si el. Mult succes, caci curaj … ai avut si ai!

  31. Niciodata nu m-au interesat institutiile,ci oamenii,asa ca te voi urmari in continuare.Venise timpul schimbarii,mult noroc!

  32. Cred ca locatia conteaza mai putin. Daca o sa ramai in continuare cu aceeasi “coloana vertebrala” dupa cum ai demonstrat ca esti, cei care te-au placut si apreciat ca profesionist, o vor face oriunde vei merge. Si cu rating-ul sunt sigur ca o sa se rezolve rpd. Mult succes, caci curaj … ai avut destul!

  33. Este logic ca, la un moment dat, sa faci o schimbare in cariera, fie si pentru bani. Dar s-o faci NUMAI pentru bani, sacrificandu-ti pentru asta si geniul, si coloana vertebrala, asta nu mai pot intelege. Sa pleci de la “o masa boiereasca” pentru a manca din “cocina porcilor” – sa-mi explice sau sa-mi deseneze cineva!!!???

  34. Nu stiu cat de “arogant” esti, dar “genial” stiu ca esti!
    Te vom urmari si la RTV. Vei vedea (sper!) in audiente!
    Bafta in noul proiect!

  35. Felicitari!!!Consider ca parodia construita dupa modelul de sambata de la PDL este fenomenala.Umorul dumneavoastra si a d-lui Badea m-a incantat mereu.Cu respect.

  36. e drept, nu te-am mai urmarit demult, nu imi mai place politica, ma enerveaza de-a dreptul.

    Azi am aflat (de la niste basisti :)) ), chiar pot sa spun cu mare parere de rau ca pleci de la antene, pentru ca eu doar aici te cunoasteam si pe blog…chiar regret si au pierdut un om de valoare si un om din echipa.

    Sper sa iti fie bine la rtv, cu toate ca aia sunt basisti :))..glumesc, aau nu.

    Oricum, multa bafta si succes.

    Sanatate Victor Ciutacu.

  37. Ce sau cine va impiedica la Antena 3 sa va faceti corect meseria? Daca raspunsul e nimeni sau nimic, inseamna ca ati trecut de pe un trotuar pe altul, doar pentru mai multi bani????

  38. Uite cum am reusit sa ma supar pe ziua de azi! Un prieten bun,mi-a trimis un link cu o mizerie scrisa de gaina basista Sorina Matei pe blogul ei.Zi-mi si mie cum naiba o s-o suporti pe aceasta rapandula, cu aere de suprema si integra, sa toarne ea cu limbile alea cu care-l linge pe bas sa-si dea cu parerea despre tine?Stiu,stiu,e libertate de opinie!Sper sa ai si-o reactie si s-o pui la punct!Asta care se crede competenta maxima in spatiul jurnalistic planetar si care n-a fost in stare sa presteze decat basisme cu un tupeu greu de suportat,nimic memeorabil in jurnalism sau televiziune,crapa de oftica.Spera ea la vreo avansare si i-ai taiat presul?Sper s-o dai afara cat mai repede daca vei avea posibilitatea.Stai sa o vedem si pe Paula Rusu…alta feblete! O,Doamne ce Golgota ai ales!

  39. Aoleu, Victore, aoleu! Imi vin in minte cisterne de vorbe grele, da ti le-au spus deja altii. Faca-se voia ta! Tu esti ala genialu. Da sa ma ierti, frate, daca n-am sa te pot urma. Io-s mai nevricos din fire si numa gandul c-as putea nimeri, din intamplare, peste mumele padurii din rtv, ma face impotent. Mi se inmoaie degetu si nu mai poate apasa botonu de la telecomanda.
    Eu iti urez succes, fa-ti dreptatea aia, de a fi zilnic in prime-time, pana la capat. Dar cred ca de data asta ai subestimat ticalosia si prostia celor care-ti vor fi colegi.

  40. succes la noul OTV..daca erai vertical ,faceai un pas inainte ..la o Televiziune ,asa…pt 2 poli in plus probabil,vei ramane in amintirea noastra ca Ciutacu,nu ca Victor Ciutacu.

  41. Victore, e decizia ta! Sper sa-ti fie la fel de bine dupa cum ai lasat sa se vada pana acum aici. Felicitarile le vei primi dupa ce vei convinge c-a fost buna decizia. Succes!

  42. Iti urez multa bafta si sper sa ramai ” vertical’ in continuare .Mi-au placut foarte mult interviurile cu Tudor Gheorghe ( sunt un fan ) pe care se pare ca doar tu ai reusit sa i le iei . In general cam toate persoanele invitate in emisiunile tale , poate datorita tie nu au reusit “sa sara calul” in exprimari si atitudini. O sa caut si postul acesta RTV ( nici nu stiu pe unde este in grila de programe ). Am dat din greseala de el si nu am putut rezista mai mult de 5-10 minute – numai aberatii.
    O sa ai mult de munca . Multi o sa caute canalul sa te urmareasca pe tine , dar asa cum spunea un antevorbitor o sa trebuiasca sa lupti pe aceiasi grupa orara cu Gadea cu Mircea si este foarte posibiul sa intri si in coflict . Nu stiu care iti va fi libertatea in cadrul postului dar daca ( de fapt sigur ) t-i se va impune o anumita linie care nu corespunde criteriilor tale si va trebui sa injuri pe cineva , ce vei face ?
    Oricum ar fi iti urez succes!

  43. Povestea asta va dura pana la 1 aprilie.. Ne dati un premiu ceva la cei care nu credem asa ceva???? Ciutacu este A3 si invers!

  44. Te urmaresc de mult timp, motiv pentru care stiu urmatorul lucru … in momentul trecerii de la A2 la A3, ai fost intrebat (de cititorii acestui blog) de ce ai trecut de la 5 emisiuni/saptamana la 1 singura. Tu ai spus (si nu o data) ca e prea mult, ca vrei timp pentru tine si pentru familia ta. Si, in plus, emisiunea pe care o faci la A3 iti permite evadarea din politic, lucru pe care il faci cu placere si de care ai nevoie.
    Acum spui ca o emisiune politica, zilnica, in prime-time este locul tau. Te-ai reevaluat?

  45. Victor, cu certitudine,fanii ( printre care ma numar )vor fi pe urmele tale, indiferent unde vei presta . Imi vin in minte tot felul de scenarii…. ii vad si pe altii urmandu-te….asta e viata,important este sa ramaneti aceiasi “nebuni frumosi”.
    Ceva ma face sa cred ca nu e totul atat de simplu cum vrei sa para .
    Sa-ti fie bine oriunde te-ai afla !

  46. Mie imi pare tare rau…Nu cred ca v-ati gandit la de-al de mine, care , din strainatate (Israel ) va urmaream pe Net…Statia asta “noua ” are si ea transmisii pe-acolo ?
    Oricum am sa fac eforturi sa va “reintalnesc ” si va doresc mult succes ! Sa iasa cum doriti Dumneavoastra !
    2na

  47. Fii tare Victore! Suntem alturi de tine. Arata-le ca nu esti o masea stricata.
    Nu pot sa faca cu tine ce vor! Citeste si in Codul muncii!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.