Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > From complicated relationship to single

From complicated relationship to single

”PDL a fost unul democratic atât timp cât a fost condus autoritar de un singur om“

Amintiţi-mi şi mie, că mi-a scăpat, dacă aţi mai văzut un preşedinte de ţară cu apă caldă la robinet care-şi anunţă pe facebook despărţirea de un partid pe care, constituţional, nici măcar n-are voie să-l susţină. Şi indicaţi-mi, dacă puteţi, nişte linkuri unde aş putea să citesc eventualele reacţii publice ale Comisiei Europene, Parlamentului European şi omologilor săi vestici la dramoleta în urmă căreia Traian Băsescu şi-a schimbat statusul de la complicated relationship la single.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

67 thoughts on “From complicated relationship to single

  1. Sa nu fim mai catolici decit papa.Ce este absolut necesar- o stabilire clara,constitutionala a atributiilor presedintelui.In rest sa crezi ca un om ,indiferent care ar fi el, poate sa se rupa asa dintr-o data(asta numai declarativ)de un partid care l-a propulsat presedinte(si unde a activat multi ani) este o utopie.
    Prestatia lui Basescu lamentabila,penibila.Doamne ce specimen a putut sa aleaga poporul roman si inca de doua ori.

  2. Hmmmmm…As propune sa-i facem o statuie lui Blaga, indiferent cat material ne trebuie pentru falci, daca ne spune cum a castigat base in 2009. Si nu numai. Dar din cate vad a marait un pic a amenintare (am fost ministru de interne nu la …) apoi ia declarat dragoste carmaciului.
    Apoi a aparut Videanu sa sune adunarea. Nu crede ca cutare si cutare va parasi corabia. Se tem de deratizare.

  3. Un asa zis presedinte de tara mai penibil ca asta, demult nu mi-a fost dat sa vad, si nici sa aud.Sincer din tot sufletul m-a bucurat sa ii vad fata lui udrea cum facea spume la gura, ca s-au furat voturi ca ea ar fi trebuit sa castige,boc penibil pana la dumnezeu cu insigna lui pe care i-a daruit-o mandru lui nuti pe scena-pinalti care o preaslavea pe blonda suprema si era fericit ca vezi doamne toata gasca ANTENEI 3 a fost in colegiul madamei si nu au putut sa o infranga -ce mai astia toti au probleme la mansarda.
    Basescu jilava si rahova te asteapta, acolo e locul tau, e timpul sa ne lasi ca ne-am cam saturat.
    Hai cu suspendarea, poate a 3 oara v-a fi cu noroc.

  4. Victor,oare mai scapam vreodata de oamenii astia(basescu,udrea,videanu,bebe ionescu,etc,etc)?????Ce trebuie sa mai facem????Am iesit la vot,si …..ce rost???Poate o revolta,o revolutie……dar,cu toate astea au radacinile bine infipte si sunt peste tot.Din pacate Ponta nu stie sa dea cu pumnul in masa.E prea moale iar hienele prea multe.

  5. Victore, l-am auzit pe Pinalti mancand cacat, in discursul de exceptie de la conventia PDL (Dumnezeule, asta-i mai agramat decat Vanghelie !) cum c-ai fi fost la Roman, impreuna cu Ciuvica si Nistorescu, ca sa-i faci anticampanie lu’ Leana. Poate-ti gasesti putin timp sa-l bagi in ma-sa, daca n-ai facut-o deja la fata locului…

  6. dupa ce mi l-ai adus pe manescu la primaria sectorului 6 sa mi-i aduci si pe blaga si videanu and Co in PNL, atunci sa te voteze cine o vrea, ca de la mine nu mai pupi un vot dl crin.

  7. Victore,
    1. Comparatia nu era cu sau despre tine! Era intre Iliescu si Basescu. Unul a facut si n-a fost suspendat iar unul a vorbit si unii incearca sa-l suspende.
    2. Acum ceva timp am scris ca va veni vremea cand politicienii vor face o lege a presei. Se pare ca au inceput in Anglia. Pana vine moda si in Romania mai dureaza ceva, dar va veni. Asta era afirmatia legata de modul tau de a gandi, cel putin in privinta lui Basescu.
    3. Am acces la 4 posturi de stiri: A3, Realitatea, RTV si B1. Dupa discursul lui Base de sambata ultimele trei au trecut la comentarii, A3 a transmis in direct conferinta PC de la Cluj!!! Eveniment important pentru tara! Si mai sunt unii rautciosi care spun ca Antenele sunt coloana a 5-a a PC-ului:)

  8. e clar..daca doar 2000 au fost vrajiti de farmecele lui nutzi..depre restul se va spune ca-s homosexuali..HA HA HA…LOL

  9. Desi PDL l-a sustinut pe Basescu ori de cate ori a avut ocazia, eu cred mai mult ca ei incearca sa castige din electorat prin indepartarea lui Base, dar totusi cred ca Basescu are un electorat mai mare cantitativ decat PDL-ul in sine

  10. @Victor: Scuze, n-am stiut, eu m-am uitat pe B1, ca aia transmiteau de acolo mai mult decat voi…

  11. O nouă manevră a lui băse de spargere a USL prin folosirea masivă a infiltrărilor ( după Frunzăverde și Stănișoară) în PNL. Ofițerii sub acoperire din gruparea Blaga ( nu cred că slujitorul și pretinul Mircea Toader a defectat) vor căuta căi de colaborare cu liberarii până îi vor rupe de PSD, apoi va începe dansul după cum va cânta Băse prin instituțiile statului, care au rămas tot ale lui băse.

  12. ups Basescu did it again!!! Ce a facut? S-a sters la kur in direct cu Constitutia RO!
    Ce “constitutionabil” este pseudopresedintele…sper sa fie puscariabil cat mai repede sa mearga la”brutarie”cu Nuti spaima “constituti”

  13. dupa ce au cintat luni de zile prohodul “spargerii”USL-ului,s-au spart ei!ca doar nu toti PDL-istii sunt timpiti maxim!nici chiar ei nu-i mai suporta pe Base, Udrea, Videanu…(hai ca mi-e sila…)va aduceti aminte cum o ascundeau pe Udrea in campania electorala !?…zice zeus:daca n-o alegeti pe Elena(zic doar atit)nu sunteti democratici ca nu faceti ce vreau eu!si ea zice o sa contestam pina o a iasa cum vrem noi(nu cum a fost votul adevarat)nu ca as tine cu vreunii dintre ei, dar au ajuns acum sa spuna ,despre ei, tot ce spuneau adversarii!si ei sunt mult mai credibili!!!DA,sunt linistita:Zeus are vesta de siguranta!o fi antiglont sau antiagvatica!?!? mi-am adus aminte de prostiile alea de se puneau in spate la masina, deasupra portbagajului cu o mina cu arc ce facea cuntinuu :la revedere!!!”oare se mai gasesc!??erau simpatice si acum chiar mi-as lua una..da, gata ma duc sa vad cum decurge travaliul nasterii miscarii populare(fara popularitate)de dreapta(constituita din bugetari de cariera) misto!!e ca meciul cu Olanda!

  14. Interesant sa constat ca’s numa’ capete cu freza pe muchie pe aici. Nici macar cu imaginatia’n terfeleala nu se sta bine. Draga Victore, mie imi pare bine ca pleci, sper sa nu fii si ultimul(ala inchide festila la trust). Ceva din gestul tau imi spune ca se vor mai intampla lucruri la antene. Declaratiile tale de acum nu se vor mai potrivi cu emisiunile tale viitoare de peste nici macar doua luni. Si tu stii asta. Va trebui sa te reobisnuiesti cu intreg spectrul politic, asa cum este el. Pana acum vreme de cativa ani ai fost protejat. Voi acolo la trust ati simtit ca e mai comod asa, sa maraiti doar intre prieteni. Iti doresc ca noul tau venit sa-ti aduca si tie apa calda la robinet. Eu stiu cum e sa ai un venit fix si decent pe deasupra dar, …. incremenit de ceva vreme. Inflatia, devalorizarea, scumpiri gaze, curent si incepi si tai de colo, de dincolo, pana schimbi barca si te sui pe alta mai …. generoasa.
    In rest sa auzim si ceva de bine, ca de zece luni numai de nasoale auzim si avem parte.

    Daca deranjeaza pe cineva ce am scris, conform standardelor bunului tau prieten(inca) Mircea, ma doare’n cot.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.