Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Unii-s bestii, alţii-s urmăriţi de ghinion

Unii-s bestii, alţii-s urmăriţi de ghinion

Dacă eroul zilei de azi s-ar fi numit oricum altfel, ştirea ar fi sunat cam aşa: “Un şmecher cu jeep de 100.000 de euro a apăsat cu inconştienţă pedala de acceleraţie, a intrat pe contrasens şi a produs un carnagiu pe şosea. El a strivit doi oameni nevinovaţi care circulau regulamentar şi a băgat alţii n în spital. Procurorii au considerat, revoltător, că autorul accidentului, care s-a suit la volan deşi suferise nu demult afecţiuni neuro, nu reprezintă pericol social şi poate fi cercetat în stare de libertate.” La noi, tabloidele şi televizinile sensibiloase o ard intelectual pe aria ghinionului în serie şi sunt preocupate nu de familia morţilor, ci de cea a făptuitorului.

P.S. Poate îşi aminteşte cineva de ce tratament a avut parte, pe considerente de bani vs. moralitate, soţia lui Adrian Păunescu la Cronica Cârcotaşilor.

UPDATE: Deja am citit prin diverse locuri că l-a blestemat Badea şi că eu mă bucur. Dincolo de faptul că mi se confirmă că limita prostiei umane e cerul, eu zic că, de fapt, noi doi suntem adevăraţii vinovaţi şi ne protejează autorităţile fiindcă suntem – nu-i aşa? – vedete.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

192 thoughts on “Unii-s bestii, alţii-s urmăriţi de ghinion

  1. In primul rand imi pare rau ca s-au mai pierdut trei vieti , pt copii si familia lui Huidu ca au trecut prin asa ceva si pentru el . Dar trebuie sa fim oameni si trebuie sa se faca dreptate . Pana la urma au murit trei oameni pe care ii plange cineva si care acei cineva vor sa fie pedepsit cel care le-a facut asta . Sunt de acord cu ei pentru ca asa as face si eu in situatia lor . Daca ai comis o fapta , trebuie sa suporti consecintele indiferent cine esti . Imi place de Serban si il respect pentru emisiunea lui si pentru felul in care el gandeste , dar daca este vinovat , trebuie sa plateasca .

  2. Buna Ziua d-le Ciutacu,

    Imi pare foarte rau ca s-a intamplat tragedia asta:trei familii au ramas nenorocite,Huidu cred ca e terminat moral…
    Nu stiu ce cauta pe contrasens,o fi adormit ,i s-o fi intamplat ceva sau a fost o manifestare a infatuarii lui de mare personalitate,pe care ,din pacate ,o are,ce sa mai vorbim.
    Dupa accidentul din Austria,trebuia sa-si revizuie pozitiv,macar un pic,modul de a trai alaturi de familie,sa se ocupe de altceva mai comun,nu de televiziune;nu i se mai potrivea asta.Sechele sigur i-au ramas dupa accident,sa nu nege asta;dupa un traumatism cranio-cerebral cum l-a avut,poate sa aiba tulburari de echilibru,tulburari de vorbire,ameteli,sau mai rau poate face o criza de epilepsie. Eu va spun asta ca m-am informat foarte mult pentru mine,am cerut explicatii de la medici si vreau sa va spun ca mai am si ameteli,uneori nu pot exprima corect ceea ce gandesc cand sunt foarte obosita-imi trec cateva secunde pana spun ceea ce gandesc,si iau,conform prescriptiei medicului neurochirurg , preventiv,zilnic,o tableta de fenobarbital,sa previn o criza de epilepsie (n-am avut niciuna si nu doresc asta).

    Sper ca ancheta care va fi facuta sa fie corecta si Huidu sa-si asume ce se va stabili,daca e de vina.Fiecare platim,vran-nevrand,ceea ce facem,nu putem sa ne dam la o parte.
    Am ajuns la concluzia ca,ceea ce vrea Dumnezeu pentru fiecare,se intampla fara voia noastra.De aceea trebuie sa fim mai aproape de El.

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  3. Intr-o tara in care o judecatoare prinsa beata moarta la volan, data la televizor, nu numai ca e inca bine mersi in functie dar ii mai si da in judecata pe politistii care au retinut-o , ce mai e de zis?
    Ai vreo indoiala ca si Huidu, la fel ca Nistorescu, Paunescu si multi altii care au omorat oameni cu zile va scapa fara nici o zi de puscarie?
    Poti sa dai un singur exemplu de caz din asta mediatizat de voi, presa, in care vinovatul, oricare ar fi el, sa fi ispasit efectiv pedeapsa? De ce nu faceti campanii de presa la fel de sustinute si pe teme din astea?

  4. Imi pare rau ca ati intenles gresit, evident ca mircea nu are nici o vina, e absurd sa spun asa ceva iar exemplul nu este unul similar cu incidentul de care vb. La educatia domniei voastre ma asteptam sa intelegeti ce am dorit sa transmit de aceea mi am si permis sa va scriu pentru ca eu cred in integritatea dvs si corectitudinea cu care va faceti meseria. In acest caz, celebritatea sa nu I un atuu, din contra. A fost prima data cand am intrat intr o conversatie pe un blog, ma limitez doar la a citi si acum regret ca v am inoportunat. As fi dorit sa I deschid sufletul si lui mircea care dincolo de imagine dura pe care o are este un prieten devotat si un om bun (am vazut cum a fost alaturi de prietenii sai) si indiferent de antipatia sa si a dvs. Pentru personajul carcotas sa l judecati doar in momentul in care veti avea certitudinea ca serbanhuidu a facut ce a facut din inconstienta, teribilism, vedetism, prostie…. Sau cum doriti sa o numiti.cu stima

  5. Mda…ce ar fi sa avem putin decenta si sa nu ne bucuram de raul altuia indiferent de cat de draga ne este sau persoana respectiva.Ce ar fi sa asteptam rezultatul anchetei?…de exemplu.Da a gresit si inca foarte grav insa sunt sigura ca va suporta rigoriile legii,iar de constiinta nu mai vorbim.Gata,s a sters din viata publica,cariera e cam pe sfarsit dar nu e cazul sa ne potolim si noi?

  6. Victor, toti cei de la INTAXT sunteti de vina pentru tot ceea ce se intampla in Romania, inclusiv si trebuie sa va asumati acest lucru. Voi sunteti de vina pentru faptul ca in Romania nu exista autostrazi si spitale. Sa va punem la zid, zic……..:)

  7. Pacat de el, ca om. Toata viata lui va trai cu asta pe constiinta. A omorat 3 oameni dintr-o neatentie – prostie.

    Mi se pare o idiotenie crasa, o imbecilitate, sa il bagi pe Badea sau pe Ciutacu in discutia referitoare la accidentul pe care l-a avut Huidu. Presa cauta scandal pentru ca asta cere taranul roman cu drept de vot si de aceea sunteti si voi trasi aproape ca parti participante in accidentul asta.

    In momente ca astea ar trebui sa tacem si sa ne para rau pentru oamenii care s-au dus si pentru cel ce a ramas un mort viu.

    Bafta.

  8. N-am inteles cum se face ca zeul iubiri sa-si rareasca creatia si nici cum niste unii de se dau crestini jubileaza ca unu’ de care nu le-a placut a patit-o.

    Cert e ca in Romania lui 2011, trei oameni pleaca dimineata la munca si nu se mai intorc.

    Daca tot e pe baza de supertitii: va simtiti norocosi azi?

  9. Cred ca este terminat pentru televiziune, mai terminat decat “bebelusa” care nu a omorat pe nimeni, doar s-a pozat mai cu indrazneala…
    Dar, chiar si asa, mediatizarea de care are parte este cea mai grea pedeapsa. Si cand te gandesti ca toate acestea s-ar putea sa i se fi intamplat intr-un moment in care “l-au furat gandurile” si nimic mai mult. Eu nu cred ca exista sofer care sa nu fi avut astfel de momente.

  10. Domnule Ciutacu, in urma cu aproape 5 ani am avut un accident frontal in conditii aproape identice. Iesit pe banda stanga cca 1/4 din masina ocolind ceva, noapte, varf de panta, curba la dreapta, TIR. Logan-ul meu – paguba totala. Am avut noroc sa-mi rup doar oase de la membre. Niciodata nu voi fi recuperat complet din cauza infectiilor intraspitalicesti dobandite intr-o clinica universitara din Cluj, in ciuda multiplelor luni petrecute in spitale din strainatate. Azi pot presta doar activitati de pe scaun, in speta intelectuale. Vreau sa va spun ca in clipele de stres sau de graba, observ ca am o intarziere mica intre maini la tastatura, in sensul ca mana dreapta (fracurata complet) are o intarziere fata de dreapta si bate literele aiurea. Si nu am avut lovituri la cap! Concluzie: nu este nevoie de specialisti care sa inventeze diagnostice. Este suficient un bun practician. Restul sunt vorbe. Va doresc multa sanatate.

  11. Daca vorbim de ghinion, doar cei omorati pot fi adusi in discutie. Gandul ca circul pe sosele cu indivizi ca asta (si sunt multi) imi da un feeling de ruleta ruseasca ori de cate ori sunt nevoit sa ma urc la volan. Brrrr.

  12. @alecsei: Titi Aur a fost un invitat absolut decent, probabil singurul care a luat in calcul si alte ipoteze inainte sa sara la gatul uneia din parti. Daca trei soferi se gandesc sa isi aprinda farurile inainte de a pleca la drum sau sa o lase mai incet cand drumul e acoperit cu zoaie, eu zic ca deja am facut un pas inainte.

  13. Am vazut pe acest blog la comentarii intrebarea retorica :”Cati dintre noi nu au depasit limita de viteza,linia continua…etc?”…si raspunsul ar fi trebuit sa fie ceva de genul…lasati nu va mai ascundeti toata lumea face la fel….nu este adevarat sotul meu in localitate conduce cu maxim 50 KM la ora, tatal meu la fel si de ficare data sunt claxonati din spate, sau avertizat cu farurile…noi am plecat din tara tocmai din cauza acestei situatii nu ne puteam adapta nu am vrut sa dam spaga, nu am putut sa incalcam legea; acum traim in Elvetia- situatia aici este in felul urmator in presa articolele care apar legate de infractiuni facute pe sosea suna in felul urmator…o persoana a depasit viteza legala cu 20 de km si i s-a retras permisul, a fost acuzat la…fara ancheta va continua..aici se pedepseste pe loc…cand am ajuns in Elvetia cred ca i-am speriat pe conducatorii auto..de ce??…pai de ficare data cand ma apropriam de trecerile de pietoni brusc toate masinile opreau indiferent ca sunt masini scumpe sua ieftine..si eu eram neincrezatoate inca ma mai uitam sa vad nu vine vreun nebun cu viteza sa ma spulbere..si toti conducatorii ma invitau sa traversez strada…aici opresc la trecerea de pietoni cand eu inca nici nu ai ajuns in fata ei…si stiti de ce???..pai daca trece o masina a politiei si i-a vazut ca nu ti-a acordat prioritate platesc amenda, carnet suspendat plus intalnire la judecatorie…aici infractiunile de genul acesta se consemneaza si daca esti strain poate sa insemne expulzare..un alt caz pe care l-am citit saptamana trecuta in ziar..un tanar conducea pe autostrada cu viteza mare undeva la peste 170 km..politita l-a oprit si intre timp a vazut ca pe bord avea telefonul deschis si el se filma cum merge…pe loc i-au confiscat telefonul( la noi ar fi intrevenit tot pai cu ce drept sa ii ia telefonul incalcarea drepturilor etc) au vazut ca el avea un filmulet inregistrat cum merge el cu viteza si pe loc fara instanta i-au luat permisul, amenda si pedeapsa cu inchisoarea…deci cam asa stau lucrurile aici ..ai gresit ai platit…cel mai mult imi place aici ca fiecare il respecta pe celalalt si se gandeste daca ar fi fost el in situatia ta..pe autostrada prima mea impresie a fost ca parca toti au iesit la plimbare..maxim 120 km la ora( asta este limita aici)..majoritatea merg cu 100km si toti stau pe banda din dreapta doar cand depasesc intra putin pe banda din stanga pentru a face manevra si apoi revin la locul lor…si aici oamnenii se grabesc..merg sa lucreze la 60 km distanta. Va multumesc ca mi-ati dat ocazia sa ma exprim.

  14. Trăim într-o tară în care deontologii transformă vinovatul în victimă si-i plâng de milă si asta pentrucă acesta mușcă cu gratie pe cine trebuie.Ce ar mai fi de spus,decât Dumnezeu să odihnească adevăratele victime.

  15. Orice ati spune, Huidu ar trebui sa fie exonerat de orice raspundere datorita serviciilor inestimabile aduse statului si poporului roman.
    Cine or fi insa aia trei magari care s-au lasat omorati umbland ca dobitocii cu Loganul pe drumul public????

  16. Victor, cu permisiunea ta, revin cu un comentariu, daca tot m-a impins masochismul sa intru si sa citesc si alte ineptii.
    Dadea cineva mai sus cu bata ca vezi doamne a mai avut Huidu o tamponare usoara si ca nu stiu ce dracu a facut de i-a inchis aluia fleanca cu bani. Eu fac pariu ca duduia fie nu are permis, fie il are luat la Arges prin neprezentare. Pentru ca atunci ar cunoaste faptul ca tamponarile usoare se solutioneaza prin constatare amiabila, cel mult la biroul rutier prin PV daca vreunul din cei implicati e asa, mai recalcitrant si refuza a-si recunoaste greselile. Nu prin pistol, bazooka sau ani grei de temnita la Sighet, munca fortata la canal si domiciliu fortat prin Baragan. Ca sa nu mai spun ca a pune botul la declaratiile unor aparitii fara nume e pura prostie, iar trambitarea mai departe de bune e vecina cu idiotenia.
    Cat despre acuzatorii “smecherilor” care depasesc “coloana” … da, e interzis sa depasesti coloana. La semafor, la calea ferata, la vreun accident, cand toata lumea trebuie sa astepte. Nu si atunci cand vreun imbecil merge cu 20-30 la ora fiind atent la orice altceva decat la condus. Poate ala isi cauta vreo tarfa la pod, si are chef sa sada in mijlocul drumului pana e satisfacut … eu sunt obligat sa stau dupa el in coloana sau la coada la serviciile respective? Din ce legislatie rutiera am eu habar, stiu ca ai obligatia ca la depasiri sa te asiguri, nu obligatia de a forma trena in spatele carutasului, pentru ca altfel esti “smecher”.

  17. Intrebare pentru farfuzele care pisa ochii pe sticla pentru ghinionul si cariera lui Huidu :
    – In caz ca v-ar fi fost ucisa in acest mod o ruda apropiata, va incalzea cu ceva daca faptasul era x-ulescu ,Obama,Osama ori cine stie care imparat al lumii ? Ati fi suferit mai putin ? De ce Codul Penal trebuie citit cu diverse intonatzii functie de asezarea pe scara sociala a protagonistilor ?
    Fiecare dintre noi a trait pe sosele momente de groaza cand un idiot iese din coloana si depaseste aiurea punandu-ne viata in pericol numai asa pentru ca ” cei disciplinati sunt prosti “. Sa plateasca fiecare pentru consecintele faptelor sale. Daca in aceleasi conditii ar fi fost implicat un Ciutacu , un Badea sau oricare alt “indezirabil ” , am fi aflat ca pe langa ei , Hitler a jucat la pitici.

  18. Incerc o abordare pe care nu am vazut sa o aiba mai nimeni.Pornesc de la indoiala,pe care si-a exprimat-o si R. Tudor ieri,ca Huidu ar fi putut sa-si evalueze,obiectiv,gradul de recuperare a abilitatilor si competentelor,la nivelul de dinaintea accidentului de la sky.
    De omul asta,de Huidu,depinde material,emotional si in mai multe feluri,o lume intreaga;familia,cei ce lucreaza in emisiunea de la tv,cei din Prima tv si din Kiss fm,al caror vector de marketing e in mare masura!
    Toti acesti oameni ar fi trebuit sa il traga de mineca,sa il protejeze,protejindu-si astfel statusul.Cind de integritatea ta,de orice fel depind multi oameni,unii fara aparare,nu poti face acte de bravada de nici un fel.
    Extrapolind,mai e unul care umbla bezmetic cu masina prin Bucuresti,ba dupa sprit cu Becali,ba ca s-a suparat pe politisti.Ba,mai mult,e gata sa se ia la bataie si cu marele urs,bineinteles lasindu-si poporul sa incaseze papara si sa plateasca pagubele!

  19. Nenorocirea este a celor morti si a familiilor lor. Ceilalti traiesc . Cine il cunoaste pe Huidu stie ca este predestinat sa faca prostii, este cunoscuta lipsa lui de respect pentru cei din jur, datorata si unui nivel scazut de educatie.( nu ma refer la scoala )
    Daca e sa ne referim numai de la accidentul din Austria unde a schiat cu viteza pe o partie rezervata incepatorilor si copiilor, vedem teribilismul si lipsa de respect vis a vis de reguli, relatii cu oamenii.
    Iar de la accident a ramas cu sechele, e clar ,cel putin o perioada nu ar fi trebuit lasat sa conduca, chestiunea asta va fi folosita in proces pentru a nu fi condamnat.
    Ps. Va amintesc lipsa de fermitate a autoritatilor in cazul senzualei,care desi a fost prinsa de 4-patru ori conducand fara carnet a fost condamnata cu suspendare. Adica a fost IERTATA! Si este cazul cel mai “nevinovat” dintr-o serie lunga de “gafe” a oamenilor ce impart dreptatea.

  20. “Basescu, n-are nici o legatura cu topicul asta”: din cauza lui Basescu nu avem drumuri si o luam razna in trafic; din cauza lui Basescu continua sa prospere gunoaie ca Huidu in societate. Parerea mea…

  21. Personal nu am niciun fel de antipatie fata de acest personaj Huidu, chiar nu de putine ori ii urmaream emisiunea. Insa ceea ce s-a intamplat ieri nu poate ramane fara urmari mai ales ca 3 oameni care atunci cand s-au urcat in masina plecau spre moarte care culmea le-a fost provocata poate de unul dintre personajele pe care le admirau ei. Imi doresc din tot sufletul, indiferent de hotararile judecatorilor ca acest Huidu sa aiba decenta si sa nu il mai vad niciodata la TV sau sa-l aud la radio, nu putem promova criminali carora nu le pasa nici macar de familia lor. Atata vreme cat un sofer ignora semnele de circulatie cred eu ca ne aflam in fata unei situatii premeditate chiar.Vorbim de ghinion? Pai cei care au avut ghinion au fost acei oameni care din pacate sunt morti, ghionul vietii lor a fost ca nu conduceau si ei un GL, ghininonul lor a fost ca mergeau regulamentar, ghinionul lor a fost ca nu erau persoane publice pt as permite sa ignore semnele de circulatie, deci hai sa fim seriosi…

  22. Un articol extrem de interesant si realist. Imi pare rau pentru Serban dar daca ar fi fost oricare dintre oamenii de rand ar fi fost deja in inchisoare. Unde e justitia din tara asta?

  23. Nimeni nu neaga faptul ca a omorat 3 oameni dar tu si restul trustului antena 3 si realitatea tv faceti din tantar armasar. Nu cumva Basescu era pe acolo si la sicanat in trafic pe Huidu?

  24. De 24h se vorbeste numai de huidu asta…avem foarte multe precedente…va primi 3 ani cu suspendare si atat.Si asa este,daca era un oarecare…era o bruta,un monstru…da’ fiind huidu(ce mare vedeta o mai fi si asta) e ghinionist mititelu’.PENIBIL

  25. daca ar fi fost Badea, media puterii l-ar fi ‘linşat, iar ‘comisarii’ ei i-ar fi facut perchezitii peste perchezitii sa vada daca nu are acasa droguri, arme si i-ar fi pus catusele ,asa, pt. poză…!

    se incearca escamotarea subtila a unei realităţi: aceea că, Huidu, plăcându-i viteza(pe pârtie sau asfalt) a uitat de siguranţa lui şi a celorlalţi şi a omorât din prostie şi aroganţă (“in gipanul meu nu mi se mai intampla nimic”)3 oameni, iar vina aparţine destinului, numerelor nenorocoase(s-a nascut pe 16 la fel ca data accidentului), blestemelor etc.

    Prea putine informatii despre victime, rudele lor!
    Culmea, mare parte din media plange călăul!
    Mai lipseste o statuie!

  26. Un singur lucru am de zis. cine suntem noi sa judecam si sa comentam? cat despre Victor Ciutacu: nu ai nici un drept sa vorbesti asa, oricui i se poate intampla sa aiba un accident. Banuiesc ca si tu circuli destul de des pe drumurile noastre zi/noapte/iarna/vara.
    intr-un asemenea caz nu isi au loc rivalitatiile intre trusturi/televiziuni.
    ar trebui sa se gandeasca ca toti avem familie…

  27. In primul rand condoleante sincere familiilor, prietenilor si in general tuturor celor apropiati victimelor.

    Sa revenim la domnu’ prezentator si la “stire”. Prima concluzie pamanteana este urmatoare (din pacate): E mai bine sa ai ML. Nu-i asa?

    A doua concluzie (tot din pacate) este ca domnu’ Huidu este ambitios rau de tot. Pai sa dai cu capul de un copac pe o partie in Innsbruck sau unde naiba o fi fost este de la bun inceput o idiotenie. De ce? Partiile la ei sunt facute sa fie sigure, chiar si pentru amatori ca el si ca altii (sau mai degraba special pentru amatori ca el si ca altii). Au partiile niste plase pe margine astfel incat nu ai cum sa iesi de pe partie. Am avut ocazia sa petrec cateva zile in statiunea La Plagne (care intr-adevar, nu este Innsbruck, insa la acest capitol poate fi folosita ca un bun exemplu), si sunt sigur 100% de cele spuse mai sus.

    Auzind si “motivul”, si anume ca a vrut sa evite niste copii, atunci sunt si mai sigur ca era pe o partie de incepatori sau cel mult medie (cele mai grele au si nume sugestive, gen “Kamikaze” 😉 ). Ori este al dracului de complicat sa iesi de pe o astfel de partie si sa te lovesti de un copac fiindca, ce sa vezi, nu sunt copaci pe margine, iar acolo unde sunt astfel de obstacole potential mortale (nu uitati ca erau copii pe partie, cel putin teoretic) acestea sunt foarte bine imprejmuite. Te opreste plasa daca nu te opreste zapada.

    Revenind la tragedie – duminica la pranz veneam sper Bucuresti si cand am auzit la radio ca e accident pe DN 1 am injurat de nu am mai putut, cu gandul ca o sa dau de cine stie coada… Ma si gandeam: “2 ore pana trec de Otopeni… nasol”. Nu-i asa ca am fost norocos? (/sarcasm)

    Ce nu spune nimeni este ca o astfel de masina, Mercedes ML, este echipata cu o gramada de sisteme de siguranta (si nu ma refer la centuri sau air-baguri). Ca atare trebuie sa ai ambit ca sa derapezi cu ea, chiar si in conditii mai putin prielnice. Chiar si cu caucioace de vara.

    Pentru mandria si prostia lui Hudu a platit chiar el la ski. Acum, din pacate, au platit trei oameni nevinovati.

    P.S. Ca el am vazut o suta intre Campina si Bucuresti. Numai idioti cu bolizi puternici facand slalom fara sa se asigure sau fara sa bage naiba un semnal, venind cu viteza fix in fundul tau si bagand in disperare blit-uri ca deh, s-o da toata coloana din fata ta (si a lor; cretinii si-au cumparat si drum impreuna cu masina) si asa mai departe. “Pot sa-mi pariez viata” (c) MB; ca ceea ce vor invata meltenii din asta este: “Frate, merita sa-ti iei meleu!”

    De-ar patii ei cu bolizii ce a patit Huidu la ski. Nu de alta, dar intre cutia craniana si creier nu exista airbag… Pacat insa ca in general “o patesc” ceilalti, “taranii” care nu se dau la o parte din fata lor.

  28. Simona, daca nu era-i prietena de familie cu Huidu si a-i fi fost spre exemplu, prietena de familie cu familiile decedatilor, tot asa de “inteleapta” ai fi fost ? Deci … las-o balta …

  29. Bon, hai sa n-o mai dam dupa copac : era pe contra-sens, linie continua, au murit trei oameni, e vinovat de accident pa.
    Ca de ce era acolo, ca de ce era linia continua acolo, ca ce face pneul de vara la 7 grade pe ploaie, ca aveau sau nu mortii centuri, faruri aprinse si de ce aveau logan si nu tanc nu mai conteaza. Daca nu-l chema Huidu nici nu se mai discuta.
    Bref : un cetatean a intrat pe contra-sens (nu conteaza de ce) si in coliziune cu alta masina in care erau trei oameni care au murit. In orice tara din lume cetateanul ia PIRNAIE. Punct. Restul de dat dupa cires pentru ca pe cetetean il cheama Huidu, iar in Romania asta e proba la proces.

    Si, fara legatura, la IGP (In gura …) am avut senzatia neplacuta (neplacuta pentru ca nu mi se parea pertinent) cu Badea il “apara” cumva pe Huidu. Ok, nu se inghit reciproc, dar numai un cretin isi poate inchipui (ok, argument prost e plin de d’astia) ca Badea se bucura ca au murit trei oameni doar ca sa pice Huidu prost. Ar fi bine, poate, sa nu dea “antenele” in aparatrea lui Huidu doar ca sa nu creada lumea ca va bucurati. Stim ca nu.

  30. @anca: 3 (trei) morti iti spun ceva?
    @dan: de cati morti era nevoie ca sa se justifice tambalaul? nu-s suficienti astia?

  31. Doamna Dragotescu incerca sa ne explice aseara ca numai prostii respecta restrictiile de viteza. ‘Cum sa circuli cu 30 km/h pentru ca a pus un militian un indicator?’
    Si eu cand eram student am sarit din tren inainte sa opreasca trenul efectiv in gara, iar la impactul cu peronul am avut senzatia ca m-am rupt in doua. Am scapat(prostii au noroc) dara a fost o lectie pentru mine. Domnul Huidu n-a fost impresionat de senzatiile avute la impactul cu copacul, asa ca a apasta pe acceleratie.

  32. Uite care e părerea lui Huidu despre Justiție: “Având în vedere Justiţia română, pregătirea profesională pe care imbecilii din Magistratură, din Justiţie o au, un astfel de cod este chintesenţa gândirii lor de rahat. De aia merg lucrurile aşa în ţara asta. Voi face în continuare mişto şi de băşinoşii de la Curtea Constituţională şi de Justiţia română care dă verdicte după 20 de ani şi care eliberează infractorii cu atâta uşurinţă… Nu există în Europa o astfel de cretinătate! Este inadmisibil să avem atâtea procese la Curtea Drepturilor Omului, iar ei să ne sfideze după robele lor de cacat; nici cu parlamentarii nu mie rusine, sunt toti la fel”

    E bine că are încredere în Justiție.

  33. @mesa: sincer acum,tu nu ai inteles fondul? Cum iti poti imagina ca Badea se bucura ca au murit oameni doar ca sa pice prost Huidu?

  34. @mesa: scuze, nu m-am exprimat cum trebuie. Vroiam sa-ti intaresc idea ca numai niste cretini pot crede asta despre Badea.

  35. M-am linistit- evident huidu n-are nici o vina- Vina e a NENOROCITILOR DIN DACIA

    Familiile criminalilor din DACIA UCIGASA sa fie anchetate si bagate in pushkarie si sa plateasca daune tov. huidu, care il injura zilnic pt noi pe felix si ai lui. Toate pipitele striga la tv ce fericite sunt ca bona e bine-evident toti parvenitii au bone, filipineze sau nu. Evident -ASA CUM BINE ZICE SI SEFUL MILITIEI-masinuta lui huidu mergea cu 10km/h si criminalii din dacie -FARA FARURI APRINSE!!!- l-au facut sa derapeze pe marele huidu , care se va intoarce la tv sa ii injure iarasi pe adversarii politici si sa faca misto de toti
    ASTA E TARA IN CARE TRAIM………………….

  36. @dan, ai dreptate; basescu, pe care vad ca doar tu vrei sa-l victimizezi(îi şi place) aici nu putea fi de vina. era ocupat cu ‘reforma’.

  37. cazul huidu a fost varuit de la inceput la fel ca cel de la giurgiu,va fi musamalizat fara mila,va fi scos cu basma curata..pe lumea asta asa este,dar va fi o surpriza pentru cei ce au calcat cu cizma peste grumazul altora imediat dupa ce se vor duce in cealalta lume ,adica nici un martor nu a spus la tv ce a vazut,huidu nu declara ce a facut ca doar e persoana fara frica ,sotia si bona si intreaga familie este re3chemata la analize incontinu,toti banuim ca si cand huidu si familia sant si ei morti ca si cand s ar fi intamplat pe alta planeta,asta e are pile ca doar se vede ca nu e prea destept si totusi e mare vedeta

  38. cataline ai o judecata daltonista,zica ca sant cazuri cand poti sa depasesti coloana?dar ai uitat sa spui ca sa te asiguri dar sa te asiguri chiar mai mult cand incalci legea,numai ca tu incerci sa ne adormi !! lasa o asa si dormi doar tu cu jumatatea ta de minte

  39. @Dani: Corect…a analizat accidentul din punct de vedere tehnic sa spunem. Altceva vroiam sa subliniez si anume faptul ca deja mi se pare ca se cam ascunde ceva si ca incep sa se caute x motive de la motive thnice pana la blestemele lui zavoranu sau Badea :)). Initial politia a spus ca a intrat in depasire, mai nou “se taie la montaj”. Vrei sa iti zic ceva?! dupa parerea mea daca era un om oarecare de pe strada, iti spun eu ca facea puscarie! Daca era o persoana oarecare iti spun eu ca la primul semn de putinta de a discuta (vatamat sau nu psihic) era deja condus la parchet sau unde i-or duce pe genul asta de oameni. Mai tineti minte cazul babutei care a mutat tarusul trei metri mai incolo si a facut puscarie si a iesit prin decret prezidential, dupa un an si ceva? Sunt oameni care au furat o gaina de foame si au facut puscarie…deci hai sa ne abtinem! nu spun ca Huidu trebuie sa faca puscarie, adica nu doar el, toti smecherii astia care au impresia ca sunt miezul

  40. Am vazut pe pagina de facebook a lui Huidu diferite mesaje cum sa se tina tare, ca oamenii sunt alaturi de el, ca i se poate intampla oricui etc. Da, i se paote intampla oricarui smecher care se crede “regele soselelor”. Eu zic ca familia mortilor sa se tina tare si sa speram ca vor trece cu bine peste aceasta tragedie. Mircea Badea a avut dreptate cand a spus ca Huidu pute a prost. Dumnezeu sa ierte victimele din accident si inclusiv pe Huidu.

  41. Auziti mah la CTP:Tancu’ lui Huidu are si televizor…

    Baaah, analistinvrajbitor ca asta nu ezista.

  42. Vad aici multi care cu o incrancenare iesita din comun,excesiva vor ca Huidu sa plateasc,sa fie pedepsit,vor sange.
    Eu nu sunt un mare fan a lui huidu, dar consider ca a traii cu 3 morti p constiinta e o pedeapsa destul de crancena. . .

  43. Militianul Dinita se pronunta asupra cauzelor accidentului inainte ca si comisia tehnica sa se adune pentru cercetare-aceasta comisie tehnica nu este a politiei- ceea ce face trebuie sa-l duca la destituire.Daca huidu mergea in coloana si a derapat cu cea mai sigura masina de acolo ar fi trebuit ca toate masinile sa fie aliniate in sant.

  44. De ce nu sunteti asa cranceni si cand pustimea si pitipoancele sponsorizate omoara sau schilodesc oameni nevinovati tot cu gipuri si care nu patesc nimic si mai sunt si mistocari. Aia n-au patit nimic. Nici Nistorescu n-a patit nimic. Nici criminalul lui Hardy nu patea nimic daca baschetbalistul nu era american. O fi n-o fi vinovat cariera lui Huidu s-a incheiat.

  45. Ce tare se tinea scarba aia de bona.Singura care ar putea da detalii momentan si alege sa taca.3 morti si ea tacea apasat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.