Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Unii-s bestii, alţii-s urmăriţi de ghinion

Unii-s bestii, alţii-s urmăriţi de ghinion

Dacă eroul zilei de azi s-ar fi numit oricum altfel, ştirea ar fi sunat cam aşa: “Un şmecher cu jeep de 100.000 de euro a apăsat cu inconştienţă pedala de acceleraţie, a intrat pe contrasens şi a produs un carnagiu pe şosea. El a strivit doi oameni nevinovaţi care circulau regulamentar şi a băgat alţii n în spital. Procurorii au considerat, revoltător, că autorul accidentului, care s-a suit la volan deşi suferise nu demult afecţiuni neuro, nu reprezintă pericol social şi poate fi cercetat în stare de libertate.” La noi, tabloidele şi televizinile sensibiloase o ard intelectual pe aria ghinionului în serie şi sunt preocupate nu de familia morţilor, ci de cea a făptuitorului.

P.S. Poate îşi aminteşte cineva de ce tratament a avut parte, pe considerente de bani vs. moralitate, soţia lui Adrian Păunescu la Cronica Cârcotaşilor.

UPDATE: Deja am citit prin diverse locuri că l-a blestemat Badea şi că eu mă bucur. Dincolo de faptul că mi se confirmă că limita prostiei umane e cerul, eu zic că, de fapt, noi doi suntem adevăraţii vinovaţi şi ne protejează autorităţile fiindcă suntem – nu-i aşa? – vedete.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

192 thoughts on “Unii-s bestii, alţii-s urmăriţi de ghinion

  1. Daca nu era vip,nu se sinchisea nimeni de accident.Cate de astea sunt prin toata tara!Practica nu e unitara.Posibil sa scape cu suspendare,dar il vor arde la despagubiri civile.

  2. Stii ca ai probleme la cap si totusi te urci la volan conducand ca un dement si omorand 2 oameni nevinovati pentru ca ai masina scumpa cu ajutorul careia scapi viu din “ghinioane”.

    Sper sa plateasca cu ani grei pentru “ghinionul” sau.

  3. Eu nu inteleg cateva lucruri:
    1.Dupa ce stai in coma, paralizat si mananci cu paiu’, etc, dupa o luna te urci la volan ?
    2.De ce se vorbeste numai despre familia lui cum raman copii singuri daca merge la puscarie ?,
    3.Eu cred ca stirea ar fi sunat cam asa daca in locul lui era un copil de politician:
    “Datorita neadaptarii vitezei la conditiile de trafic un bolid a intrat in coliziune ……. familia mortilor trebuie sa plateasca reparatiile masinii implicit despagubiri morale.”

  4. Pe site-ul Realitatea era o rubrica unde puteai sa trimiti incurajari pentru familia lui Serban Huidu…

  5. Daca esti simplu cetatean in tara asta, mori ca un caine !!!….Toti golanii cu gura mare si au avut noroc sa junga la televizor ” mari vedete ” sunt scutiti de orice fel de responsabilitate !!!
    Toti cretinii au luat in gura fraza cu ” blestemul familiei Huidu ”
    dar amaratii aia care au muri t: nu oare blestemul a fos t pe ei ca s-au intalnit cu un cretin ca Huidu ?????????????????
    Bineinteles ca NU VA PATI NIMIC !!!!!!!!!!!!!!!
    O zi buna ! … si aveti grija , ca mai nou se moare si pe trotuar calcat de masina !!!

  6. Dupa tragedia care a bagat niste oameni in mormant planeaza intrebarile: Huidule cine ti-a dat dreptul sa te urci la volan ? Ai dat spaga medicului pentru a ti se permite dreptul de a conduce? Nu vreau sa fiu cinic dar de ce nu dam dreptul pacientilor sectiei de psihiatrie sa pazeasca silozurile de rachete nucleare??

  7. Oameni buni,nu va mai agitatzi de pomana,nu va mai indignati…..Scenariul asta l-am mai vazut de cateva zeci de ori pana acum;daca un interlop scapa basma curata dupa ce a omorat pe cineva pe trecerea de pietoni,nu am nici cea mai mica indoiala ca Huidu va patzi mai mult decat o condamnare cu suspendare.Ca si in cazurile in care au fost implicate d-na Paunescu,Anamaria Straus,etc…procesul va fi taraganat cat mai mult timp ,lumea va uita….presa ,la fel…partile vor cadea la pace si tot ce putem spune e ,,Doamne apara-i pe soferii de Logan”.

  8. carosabil umed,conditii meteo nefavorabile=circumstante atenuante in justitie(daca ajunge pe acolo) sa nu intre la puscarie cum merita.

  9. Huidu nu trebuia sa mai conduca EVER!!! Vad acum la tv ca cica Huidu ar fi afirmat in septembrie anul asta (a scris undeva, pe blog sau in alta parte) ca are masina si e in stare sa omoare pe oricine, a facut niste amenintari destul de clare de ce e in stare sa faca.
    Ma enerveaza la culme ca oriunde se discuta de sirea asta de azi nimeni nu zice de ce ai spus tu azi – de familia mortilor. Pacat si Dumnezeu sa-i ierte. Iar pe Huidu – sper sa nu mai conduca in viata lui si sa plateasca pt ce a facut. Si sa nu mai apara niciodata la tv pt ca el nu mai e om de tv, toata lumea vede asta, ca a ramas cu sechele. Rusine medicilor care l-au tratat ca nu au fost mai duri cu el. Poate nu s-ar fi ajuns la asta.

  10. Bravo Victore pt postare!

    Ce este realizatorul tv Serban Huidu?

    Serban huidu a fost un EXEMPLU care multi il adorau si il vedeau ca un ADEVARAT MODEL. Un om care poate ca se putea spune ca s-a sacrificat pt a nu intra intr-un grup si a fost la un pas de a-si pierde viata. Un Om inventiv care a stiut prin emisiunile sale sa reflecte realitatea intr-o lumina amuzanta (Uneori NU).Ce mai un OM de TOATA STIMA SI APRECIEREA!

    Dar acum e un simplu, un INCONSTIENT devenit Ghinionist, Un AGRESOR devenit victima si mai nou un CRIMINAL ORDINAR ca multi alti SMARDOI TUPEISTI care nu au respect fata de ei, familia lor in primul rind si de partenerii de trafic.

    Dar sa nu-i plingem de mila lui Huidu, da cu banu ca la Romanica si scapa. Mortu-i de vina ca a avut ‘ghinionul’ sa circule normal si da dea un TEMBEL peste el.

  11. Corect. E halucinant cum televiziunile (inclusiv antena3-domnule Ciutacu) au tocat toata ziua despre accidentul asta. Despre “fraierii” care au murit, n-a parut nimeni ca ar fi interesat.
    Mi-e scirba maxim de tinutul asta, pompos intitulat tara.

  12. Poate ar trebui să așteptăm și să vedem ce se va întâmpla, în loc să comentăm aiurea și fără informații situația.

  13. Bah frate, cand faci mistocareala cam de toti si toate, mai ales de Biserica, te cam urmareste ghinionu…

    Mai era unu la Vacanta Mare, ‘smecher’ si el, Dan sava, Sova, nu mai stiu…

  14. Zona accidentului, de pe google maps:

    View Larger Map

    Ambii soferi puteau iesi pe acostament in incercarea de a evita impactul, insa probabil ambii au fost luati prin surprindere.
    Tosusi, daca Huidu ar fi iesit in decor ar fi trecut printr-un gard, insa ar fi riscat serios sa fie lovit in dreptul portierei din spate. La copii. Cinc vorbind, prin accidentul frontal si-a protejat familia. Mai bine ailalti, decat ai lui.

    Restrictia in zona este de 30 la ora deoarece in zona est o scoala, deservita de trecereae de pietoni. Cinic vorbind, daca soferul cu Logan circula regulamentar, adica cu 30 la ora, putea sa evite accidentul (sau macar sa schiteze o manevra de evitare) prin iesirea pe acostament.

    Cinic vorbind, daca cel depasit frana si tragea dreapta pe acostament (si el avea spatiu) putea face loc astfel incat accidentul sa fie evitat.

    Ciocnirea frontala cu asemenea consecinte s-a intamplat pentru ca nimeni nu a condus corect. daca veau 30 la ora toti (sau macar cei ce se presupune ca circulau regulamentar) nu se ajungea aici.

    Din cei trei soferi nici unul nu a condus macar preventiv, daca nu corect. Fiecare putea face manevre care ajute la evitarea accidentului. Vinovat este Huidu, fara discutie, insa asta nu-i invie pe cei morti.

    Si inca ceva. Injurati Politia ca pune restrictii aiurea de 30 la ora pe drum national, nu-i asa, unde ar trebui sa avem voie sa ne ducem cu cel putin suta… Oamenii fac diferenta nu regulile.

  15. Condoleante familiilor victimelor.
    Despre Serban Huidu, va trebui sa duca in suflet aceasta povara uriasa lucru extrem de greu pentru un om care are constiinta.

    Totusi lipsa infrastructurii din cauza coruptiei este principala cauza;Spun acest lucru dupa 250.000 km parcursi in Europa civilizata in care nu am fost implicat in vreun incident stradal,nici macar unul minor.

  16. Mortii, fiind anonimi , nu faceau nici un raiting.Pacat de ei, oameni nevinovati.
    O tragedie este si pentru Huidu, nu-i usor sa ai doi morti pe constinta.Medicii au gresit daca i-au permis sa mai conduca.Sotia a gresit ca nu l-a temperat si ca n-a refuzat sa se mai urce cu copiii in masina .Huidu a gresit ca n-a inteles ca nimic nu mai era ca inainte de accidentul din Austria, oricat ar fi incercat sa salveze aparentele. E o drama pentru toti cei implicati in acest incident.Iar noi, sa nu ne transformam in procurori ai Inchizitiei, in spatele anonimatului. Si sa incercam sa fim cinstiti cu noi insine, daca n-au disparut definitiv notiunile de cinste si adevar.

  17. …penibila legarea motivului accidentului de lipsa infrastructurii : ….era week-end, in masina sotia si copiii, vreme rea cu ninsoare si zloata, ce motiv sa te grabesti ???…probabil acelasi care il mina si in 2009 cind i s-a luat tot acolo permisul !!!….si eu conduc prin Romania din 1982 si prin Europa din 1991 si nu am avut nici un incident nu accident !!!….hai sa spunem lucrurilor pe nume !…accident mortal din vina exclusiva a lui huidu-it !!!…penibila si lamentabila prestatia lui Radu Tudor si Mihai Gadea si a caraghiosilor adusi in platou sa apere un nesimtit !!!…2 oameni AU MURIT FARA VINA si un al treilea se lupta sa traiasca din cauza acestui inconstient !!!!…inca o victorie a smecherilor in ML …si haita de ziaristi ( si nu jurnalisti ) care a sarit sa il apere si sa arunce mai repede pamint pe cei disparuti !!!!

  18. Peste tot am observat ca huidu e: “saracul, ghinionistul, blestematul” etc.! DOAMNEEEEEEE CATA PROSTIE E IN TARA ASTA!!!!! Un om omoara alti 2 oameni (si pe inca unul il baga in spital cu sanse mici de refacere) si tot el e cel pt. care trebuie sa “plangem”?!?! OMFG CE OAMENI SUNT IN TARA ASTA!!! Oamenii aia 2 care au murit nu conteaza?!?!?!?! Daca huidu si familia lui sunt “saracii” sau “ghinionistii”, familiile carora le-au murit acei oameni cum sunt?! “Fericitii” sau “norocosii”?!?! Cata prostie e in tara asta! Ca sa nu mai zic de cei care dau vina pe “blesteme” pt. accidentul de azi… E clar o dovada ca peste 90% din populatia acestei tari inca traieste in Evul Mediu printre vampiri si vrajitoare!

  19. a fi comic implica a ,,rade,,sau ,,,derade,,situatii,persoane publice,persoane influnte,autoritati etc.faptul ca .SERBAN HUIDU conducea un astfel de program nu inseama ca el ,personal se punea pe hihote ofera publicului cea ce cere,ia sa nu va mai uitati sa vedem tot asta va face?azi a fost o persoana(publica sau nu AR TREBUI SA FIE INDIFERENT)ce a provocan un accident,nu ma intereseaza ca a derapat sau nu,el era pe contrasens si a UCIS 2 PERSOANE acele persoane nu mai exista,copiilor nu mai au paritii,parinti lor nu mai au copii…….S.H. are un istoric medical ce nu cred ca ii permitea sa conduca asa repede….in acea masina erau copii sai minori…….cineva spunea mai sus ca si DAN SAVA a fost ,,ucis,,de ,,comicitate,,,asta ar insemna ca actori negativi din mai toate filmele,piesele de tetru sa fie ucisi,nu?

  20. “Ghinionul” lui Huidu de a fi omorat doi oameni (poate trei) este chiar nesemnificativ in comparatie cu “ghinionul” basedintelui de a fi omorat – cu zile – multi bolnavi de inanitie sau boli mai decente, de la prima varsta si pana la varsta a treia. Sigur ca, daca basedintele nu si-a luat inca pedeapsa, nu inseamna ca si Huidu ar trebui sa scape basma curata.

  21. @incognito: mai lasa-l naibii pe Basescu, n-are nici o legatura cu topicul asta

  22. Se tot spune si ca: “saracul Huidu, are 2 morti pe constiinta”. De unde stim noi ca Serban se gandeste acum taman la cei 2 morti? Eu nu cred ca se gandeste la ei, cred ca se gandeste mai degraba la el, cum sa faca sa scape cumva….eu nu cred ca el are constiinta 100% ok, daca o avea nu facea ce a facut…termina odata cu viteza, dupa accidentul din Austria….

  23. nu stiu la cine te referi cand spui in titlu ca’s urmariti de ghinion dar din pct-ul meu de vedere huidu sigur nu e.
    asa cum zice si badea – PROSTIA lui Huidu’ a dus la producerea acestui cumplit accident – NU GHINIONUL.

    e drept ca si lipsa strazilor in aceasta tara … duce la astfel de accidente.

    p.s. si cand te gandesti ca trebe musai sa ajung la brasov (pentru gumele de iarna) si doar in 2 saptamani au avut loc pe dn1 cel putin 3-4 accidente 2 dintre ele mortale …

  24. Au schimbat rapid deontologii titlul: Mircea Badea despre ACCIDENTUL provocat de Serban Huidu: Nu ma intereseaza. Nu dau doi bani pe el.” in “Mircea Badea, despre Şerban Huidu: Nu mă interesează. Nu dau doi bani pe el”

  25. “limita prostiei umane este cerul” imi aminteste de o alta zicere ” doua lucruri sunt infinite, universul si prostia umana, si nu sunt prea sigur de univers…” ambele la fel de adevarate. ghinionul sau prostia lui Huidu rezida din inconstienta in a-ti expune familia si mai ales copii, cand stii cu certitudine ca nu esti recuperat dupa un accident teribil petrecut cu putin timp in urma. Mircea Badea are dreptate sa nu-l “inghita” pe Huidu dar mai ales cand afirma ca tipul e prost.

  26. Nu il agreez pe acest Huidu chiar deloc, insa ma apuca dracii cand vad categoria asta a justitiabilului imbecil care habar n-are sa faca diferenta intre un accident rutier si o crima cu premeditare sau omor deosebit de grav. Desigur, este arhicunoscut complexul de inferioritate al conducatorului de rabla, gioarsa, cazan sau ce mama dracului o fi in fata unuia care isi permite o masina decenta sau chiar mai mult, ajungandu-se pana la a i se dori toate cele bune vecine cu odihna in loc de verdeata. Sunt satul de toti soferasii astia de duminica ce stiu doar ca rolul volanului e ala ca are in el claxon, oglinzile sunt pentru facut freza si manetele alea de pe langa volan sunt pe postul barelor din autobuz, pentru ca toti astia refuza sa conceapa ca o masina poate intra pe contrasens din varii motive. Poate a cedat directia, poate a derapat in ceva varsat pe caldaram de vreun dobitoc, poate i-a sarit o roata ca vreun gura-casca de la vreo vulcanizare a uitat sa stranga prezoanele. Si multe altele. In schimb, se pricep la blesteme, chiromantie, vrajitoare si alte cacaturi de genul. Victor, cu scuzele de rigoare fata de tine, ca ma adresez altora de pe blogul tau, o sa fac si rezumatul la ce am spus pana acum: fir-ati ai dracului de prosti!

  27. Cum o fi ajuns pe contra-sens??

    Oare nu cumva avea doar o singură mână pe volan (oricare) și o fi întors capul peste umărul drept înspre locurile din spate? Spre copii (de exemplu).

    Oare măreața Poliție știe să pună întrebări? Sper că are habar (organu) de mecanica corpului uman…

  28. Felicitari, Victor Ciutacu! Esti printre putinii, daca nu chiar singurul, care nu a raspuns apelului: sa-l salvam pe Huidu…cat de cat…Nu ma intereseaza daca va face puscarie, probabil nu, dar chiar sa faca presa zid in jurul lui…ba chiar Antena 3 (scuzati…poate n-am inteles eu mesajul)e cam mult. Sau ma rog, se pare ca nimic nu e prea mult, caci mai e loc, iata! Patru ore de talk show ca sa intelegem ca sunt de vina amaratii din Logan, caci n-aveau centura pusa in spate si faruri aprinse,in fata, e totusi o exagerare. Inca odata, FELICITARI. In rest, H U I D U!

  29. La stiri pe Antena 3 am vazut ca se ia in considerare faptul ca nu are antecedente penale si ii vor da cu suspendare….apoi la alt post se spunea ca vineri seara Huidu a mai avut un incident minor dar s-a inteles cu soferul….E jenant ca totul se cumpara cu bani in tara asta…procurorii, judecatorii astia chiar merg doar pe spaga??? E incredibil, si noi, oamenii de rand, nu putem face nimic. Ce-am putea face, Victor? Tot semnam in nestire petitii pe net…altii vor sa iasa in strada sa protesteze…

  30. Salut Victor,

    Momentan sunt plecat din tara, si neavand o conexiune rapida la internet, nu am putut vedea circul care s-a facut la posturile de televiziune, in legatura cu acest subiect…

    Insa am citit articolele dedicate intamplarii, aparute pe majoritatea site-urilor de “stiri”, precum si mare parte comentariile pe care “cititorii” au simtit nevoia sa le lase dupa ingurgitarea, pe nerasuflate, a abjectiilor cu pretentii de articole din “presa” romaneasca…

    Este terifiant si descurajant gradul de prostie care caracterizeaza o mare parte din populatia acestei tari… Incepand de la cel care a provocat accidentul, continuand cu cei care l-au speculat in mod penibil, pentru rating-uri maxime, si terminand cu cei care au comentat public, pe site-urile de stiri.

    Mi-e tare teama ca mediul in care un individ sub-mediocru, ca Traian Basescu, a reusit sa devina presedintele Romaniei, este la fel de plafonat in prostie si in ignoranta, in indolenta si in suficienta, ca in ultimii x ani… Mi-e tare teama ca speranta mea, in evolutia creierelor care au vazut in marinar un posibil viitor pentru Romania, este o utopie…

    Iti marturisesc, sincer, ca atunci cand sunt plecat in strainatate, si redesopar cum se face jurnalismul de calitate, atat cel scris cat si cel de televiziune, ma cuprinde o tristete inimaginabila, pentru ca imi dau seama din nou ca suntem cu 2-3 clase sub societatile civilizate…

    NU voi comenta ceea ce s-a intamplat azi, din respect pentru oamenii care isi plang mortii, si din respect pentru soferul care va plati scump pentru aroganta si inconstienta care au dus la aceasta intamplare nefericita. De altfel, intr-o tara civilizata, acest incident nici macar nu ar fi facut obiectul unei stiri, daramite al unei frenezii nationale cu inerentele aspecte romanesti de circ si de latrina publica…

  31. scriu pe acest site in ciuda faptului ca nu va sunt o admiratoare, dar dupa ce am vazut si citesc comentariile si mesajele dvs. si ale celorlalti care sunt simplii spectatori si nu jurnalisti, nu pot sa stau deoparte. il numiti cu toii ~criminal~ pe serban desi nu a omorat si nu a facut rau nimaniu cu buna stiinta. la fel s-ar putea numi si eroii de razboi dealungul istoriei care nu au omorat un om ci mai multi iar ei au facut-o intentionat, au stiut ce fac. ideea este ca nu trebuie pus la zid un om care a cauzat un accident fara intentie si va rog sa ma credeti ca serban nu poate fi acuzat nici de teribilism si nici de inconstienta la volan. toti cei care scrieti despre el sunteti straini de serban huidu-omul, il cunoasteti pe cel de la tv si daca el nu se bate cu pumnii in piept cu acte de binefacere sa nu credeti ca ele nu exista. este un om extrem de sensibil si care a facut mult bine multor straini. el nu a tipat acest lucru in gura mare, ca alte personalitati. accidentul de ieri se datoreaza unui sir nefericit de evenimente, de factori si sunt sigura ca se va elucida acest mister pe baza expertizelor. spre deosebire de alte personalitati care au fost implicate in tragedii similare, serban isi va primi cu demnitate pedeapsa si nu va incerca sa se sustraga de la nimic pentru ca este un om cinstit cu valori morale. el nu a cauzat acest accident intentionat, nu a facut smecherul si nici nu a vrut sa demonstreze ca are bolid. jeep-ul nu este o etalare a smecheriei sau a bogatiei ci o masura de siguranta a celor care au posibilitati si calatoresc mult in afara orasului. mai mult decat regreta serban si va regreta toata viata, nu o face nimeni. este trist ca au decedat persoane dar este si mai trist ce faceti voi, toti aceia care va numiti jurnalisti si oameni. serban e criminal? nu, nu a ucis pe nimeni, a fost un accident si chiar familiile celor decedati vor trebui sa inteleaga. in schimb, dvs. sunteti criminali, pentru ca ucideti sufletul unui om care oricum traieste si va trai o drama toata viata.
    sunt o prietena a familie si sunt devastata de ce s-a intamplat si indiferent de ce va fi in lumea aceasta voi fi alaturi de familia lor si nu pot sa nu va spun ca serban este responsabil mai ales cand este vorba de sotia si copii lui si daca nu s-ar fi simtit in stare nu s-ar fi urcat la volan, el nu conduce fara sa fie apt si la cat este de sufletist nu ar pune pe nimeni in pericol.
    ganditi va ca prietenul domniei voastre, mircea badea, spune in emisiuni
    ; mori, sa te manance cancerul etc… eu il consider doar patimas si cu un vocabular mai colorat, nu inseamna ca si pune in aplicare aceste amenintari. si cu toate acestea , pe el nu-l judecati, desi instiga oamenii la crima, sa ucida pe cineva sau sa bata. si atunci, dl. ciutacu, unde este dreptatea, pe el de ce nu-l criticati/ el face bravura, el este teribilist si se lauda cu asta.
    sunt convinsa ca ati inteles perfect nuanta cu care va scriu si poate, data viitoare, veti lasa sentimentele personale deoparte si veti judeca ca un ziarist care inainte sa scrie un articol acuzator si cu impact mare asupra oamenilor simpli, cauta sa afle cate ceva si despre toate victimile implicate. daca nu ar fi fost serban, s-ar fi trecut peste aceastra tragedie asa cum s-a intamplat si cu alte accidente mult mai grave. pentru ca vorbim de lun realizator tv nu prea iubit de lume si jurnalisti … se schimba situatia, nu?

  32. mor sa vad mesaje de genul:”lasa Serbane, treci tu si peste asta”, “suntem alaturi de tine, fii tare” etc. Cum naiba, dupa ce a omorat 2 oameni, tot asta e victima?! Omu` trebuia sa faca puscarie doar pt. ca insulta umorul si simtul umorului, saptamanal la tv si zilnic, aproape, la radio. Or fi mortii, saracii, vinovati pt ca, impreuna, aveau vreo 115 ani si la varsta asta nu prea mai e voie sa sofezi.

  33. ce va mai place sda comentati …avea un cui impotriva lui “Felix” si acum sariti ca lupii sa sfasaiati prada!
    Credeti ca el a vrut sa faca acest accident….nimeni nu a spus ca e nevinovat da nu mai dati cu mucii in fasole ca nu aveti nici o treaba!

  34. Toata ziua, ieri, m-am uitat la circul media starnit in jurul accidentului. Si de ce circ media?
    1. Nu ma asteptam ca media sa se uneasca, sa faca asa un cordon in jurul lui huidu;
    2. Deja cand il vezi pe Titi Aur la A3, cum spune el ca individul din Loga nu avea farurile aprinse..etc;
    3. Radu Tudor cum da el vina pe guvernari ca nu avem autostrazi si ca puteam evita accidente (PS: draga Radu Tudor, nu prea avem multe in tara asta, dar legile, bune proaste – asa cum sunt – tre’ respectate pana apar unele noi);
    4. Pana azi cred ca deja avem o pledoarie din partea autoritatilor, deja ma uitam ca nu se mai da toata inregistrarea cu politistul de la fata locului, care vorbeste despre depasire, sigur se pot taia multe de la montaj;
    5. Ma bucur si de faptul ca, atunci cand ne cumparam un ML ne uitam are abs esp, abc, etc, iar cand e vorba de accident, a fugit masina…;
    6. Intr-o tara civilizata, dupa parerea mea, in conditiile in care s-ar demonstra ca Huidu a intrat in depasire interzisa, fiind si cu cei 2 copii, pai protectia copilului deja ar fi deschis o ancheta;
    7. ETC….hai sa nu mai luam atat apararea persoanelor publice, ca de aia li s-a urcat la cap si persoanelor mai putin publice, ca vad la TV ca se poate si…

  35. bineinteles ca idiotul ala nu va pati absolut nimic ca e vedeta, socru mic e fost senator cu radacini, “unchiu” e primar pdl si normal ca saracutul de el n-a stiut, n-a vrut, n-a vazut, era bolnavior! BAI UNA PESTE ALTA A OMORAT 2 OAMENI, ca a fost din culpa si nu cu intentie dar tot OMOR se cheama.
    e foarte adevarat ca drumurile sunt de cacat in rromania si e grele cu autostrazile si alte cele dar cum toti “fraierii” stateau bara la bara pe drumul ala de infect asa putea sa faca si el dar nu nene, noi estem jmekeri si avem ML plus ca suntem vedetele p00lii cum adica sa stam la rand?!
    mistretzul asta a recidivat si de data asta a facut si victime; nu spun ca a vrut dar intr-o tara normala ar face niste parnaie. multi vor spune “bine ba si daca erai tu?” – daca eram yo stateam dracu la coada nu faceam valuri pe un drum si-asa periculos si cand este uscat.
    toata lumea vorbeste de victima serban huidu dar nimeni nu vorbeste de responsabilitate si de familia aia pe care a nenorocit-o! mai citesc comentarii gen “mortii cu mortii si vii cu vii” pai sa moara si ma`ta in cazul asta sa vedem daca mai vorbesti asa

  36. eu il iubesc pe Huidu si nu-mi place ciutacu.nici badea si,mai ales, gadea.imi pare tare rau pt ce s-a intamplat ieri si sunt absolut sigura ca Serban regreta enorm ceea ce s-a intamplat pentru ca este un om cu suflet si constiinta.chiar daca imi place de el trebuie sa raspunda pentru faptele lui.

  37. E normal sa fie asa. Nu e vorba de un necunoscut ci de un om simpatizat de multi din media. Iar media dupa cum se stie e departe de a fi impartiala. Nu-ti doresc niciodata, dar sa zicem ca chestia asta ar fi fost facuta de un cunoscut de-al tau. Te-ai fi dus sa-l certi, sa-i spui ca va face puscarie o viata, ca e vinovat si nu cumva sa uite ca a omorat 3 oameni… Nu, ai incerca sa-l incurajezi cumva, sa-i mai diminuezi sentimentul de vina pe care sigur il are. Pentru cine priveste cu detasare Huidu este vinovat si merita orice pedeapsa v-a primi. Dar pentru restul e mai complicat

  38. @simona: daca ai fi avut rabdare sa citesti ce am scris inainte sa te repezi sa scrii…
    inteleg ca Badea e vinovat, nu? mica diferenta e ca el spune, nu face

  39. da un pic de parnaie nu baga si el?normal ca nu baga ca doar e Serban Huidu si nu e catalogat pericol public…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.