Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Unii-s bestii, alţii-s urmăriţi de ghinion

Unii-s bestii, alţii-s urmăriţi de ghinion

Dacă eroul zilei de azi s-ar fi numit oricum altfel, ştirea ar fi sunat cam aşa: “Un şmecher cu jeep de 100.000 de euro a apăsat cu inconştienţă pedala de acceleraţie, a intrat pe contrasens şi a produs un carnagiu pe şosea. El a strivit doi oameni nevinovaţi care circulau regulamentar şi a băgat alţii n în spital. Procurorii au considerat, revoltător, că autorul accidentului, care s-a suit la volan deşi suferise nu demult afecţiuni neuro, nu reprezintă pericol social şi poate fi cercetat în stare de libertate.” La noi, tabloidele şi televizinile sensibiloase o ard intelectual pe aria ghinionului în serie şi sunt preocupate nu de familia morţilor, ci de cea a făptuitorului.

P.S. Poate îşi aminteşte cineva de ce tratament a avut parte, pe considerente de bani vs. moralitate, soţia lui Adrian Păunescu la Cronica Cârcotaşilor.

UPDATE: Deja am citit prin diverse locuri că l-a blestemat Badea şi că eu mă bucur. Dincolo de faptul că mi se confirmă că limita prostiei umane e cerul, eu zic că, de fapt, noi doi suntem adevăraţii vinovaţi şi ne protejează autorităţile fiindcă suntem – nu-i aşa? – vedete.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

192 thoughts on “Unii-s bestii, alţii-s urmăriţi de ghinion

  1. va spun parerea mea fara patima:

    toti trebuie sa plateasca pentru faptele lor
    conform legii, nu numai oamenii de rind; doar
    pentru ca multi oameni depind de el, asta nu-l
    absolva cu nimic daca se demonstreaza ca e vinovat.

    singura tragedie e legata de moartea (violenta
    si prematura) a celor doua persoane care puteau
    fi oricare dintre noi si ale caror vieti nu pot fi
    echivalate in bani ori altceva; oricare dintre ei
    putea fi cel care ar fi descoperit leacul HIV.

    nu-s nici fanul lui Huidu, dar nici nu-l injur;
    nu ma bucur de ce i s-a intimplat lui, dar nici
    nu ma afecteaza in plan personal ca sa-i trimit
    mesaje cum ca-i sint aproape; numai un om bolnav
    se poate bucura de nenorocirea altuia; asta putea
    sa i se intimple oricaruia dintre noi.

    in ciuda faptului ca la tv (de exemplu la A3) se
    vorbea azi in termeni de “om echilibrat” despre
    el, nu putem sa negam faptul ca are antecedente
    la capitolul permis suspendat, accidente, pasiuni
    legate de viteza (ski, motociclism, etc).

    personal am fost implicat in citeva accidente ca
    “persoana de pe locul mortului” si va spun ca nu
    e deloc placut, mai ales daca te trezesti cu gitul
    intr-o proteza, sau doamne-fereste, mai rau.

    toti cei care comenteaza cu pasiune ar trebui macar
    sa se puna pentru o secunda in locul persoanelor din
    ambele parti vis-a-vis de grozavie.

    daca peste parintii ori copiii mei ar da o persoana
    publica (oricare ar fi ea) cu masina, va asigur ca
    n-as avea liniste pina nu s-ar face dreptate, in caz
    contrar, m-as duce inclusiv la CEDO.

    “mortul de la groapa nu se intoarce”, dar toti banii
    din lume nu pot inlocui disparitia cuiva, mai ales
    cind e vorba de singe din singele tau, iar orice
    intelegere ar cadea din start.

    condoleante familiilor victimelor.

  2. eu am fost socata de conversatia difuzata la antena3, in care tatal lui huidu ii spune reporterului ca „nu, n-a fost nimic..”.

  3. ce tot o ard astia la tv ca a avut ghinion,din cauza lui s-a accidentat la ski,tot din vina sa a avut loc si accidentu asta…intrand pe contrasens,suna cam penibil sa dai vina pe ghinion

  4. Ce ma depaseste pe mine e faptul ca un om cu afectiuni neurologice avea inca permis de conducere. Ai un picior mai scurt, trei degete la o mana, tot conduci, dar cand nu esti in depline facultati mintale, te mai urci la volan?

  5. Inainte de a lua apararea sau de a sari la gatul cuiva, hai sa ne uitam fiecare in oglinda si sa ridice primul mana:
    – cel care nu a depasit in viata lui viteza regulamentara (dar absolut niciodata);
    – cel care nu a depasit in viata lui linia continua;
    – cel care nu a facut in viata lui o depasire mai mult sau mai putin riscanta pentru el sau pentru ceilalti din trafic;
    Si o intrebare pentru toti conducatorii de “buburuze”, printre care ma numar si eu: cati dintre voi nu si-au dorit macar o data in viata sa conduca un jeep in loc de o masinuta mica??? (macar din considerente de siguranta, avand in vedere faptul ca ai infinit mai multe sanse sa mori intr-o buburuza, decat intr-un jeep…, chiar daca tu esti mama soferilor care conduc regulamentar si prudent)
    Dupa ce vom raspunde sincer la aceste intrebari si vom constata ca macar 90% dintre raspunsuri sunt “nu”, atunci putem sa-i luam capul lui Huidu. Pana atunci, …. vizionare placuta la OTV…..

  6. PS: daca s-a inteles ca-i iau apararea lui Huidu, s-a inteles gresit. Si da, imi amintesc si eu isteria cu care era linsata sotia lui Paunescu atunci cand, tot cu un jeep, a omorat 3 oameni….

  7. bat campii intr-o veselie astia la a3 ,dar e incredibil ce a spus o duduie :erau o familie cei doi batrani ? de 65 si 54 de ani ?? apropo ,eu sunt o “batrana “de 54 de ani.
    rusine ,o sa vezi ca “bietul serban” va fi gasit cumva nevinovat ,pai ce cautau si aia doi batrani nenorociti in calea lui ?

  8. Pentru echilibru,ii doresc lui Huidu sa aiba parte de acelasi tratament de care a avut parte sotia poetului,atit din partea justitiei,cit si din partea presei.

  9. Absolut de acord cu comentariul dumneavoastra. Din comentariile posturilor TV aveai impresia ca cei din Logan sunt vinovati ca nu s-au ferit din fata vedetei.

  10. Coane Victor eu și familia mea am trecut prin mai multe: inundații, incendiu, anchetă penală, etc. etc. N-oi mai zice niciodată ”mie nu mi se poate întâmpla”! De aceea nu pot să-l fac pă Huidu cu ou și cu oțet: e om…

  11. Exact gandul meu la auzul acestei stiri. Cu certitudine Hudiu e urmarit de ceva, dar nu de ghinion ci de aroganta si suficienta.

  12. Si tu ai impresia ca spre deosebire de cazul sotiei lui Paunescu, baiatu’ asta va face vreo secunda puscarie? Ce daca e omor din culpa…e vorba de ‘vedete’, nu de oameni de rand. In cel mai rau caz va fi cu suspendare si cu asta basta.
    Dar pentru autoritatile statului (in general) si politie (in special), nu conteaza ca daca si-ar face meseria cu adevarat mi-ar castiga mie respectul si m-ar educa in sensul respectarii legii. Pentru ei conteaza norma de amenzi la radar sau traversatul strazii incorect, pe de o parte si gasitul de solutii prin care pot scapa ‘vedetele’ de puscarie, pe de alta parte.

    P.S.: Daca Doamne fereste as omora pe cineva din culpa, pot deja sa invoc cazul Paunescu si cu siguranta (vom vedea zilele urmatoare), cazul Huidu. Daca ma prinde fiscul ca n-am platit impozitele sau TVA-ul, pot invoca legea votata in parlament, promulgata de presedinte, publicata in M.O. si care nu s-a respectat niciodata. Daca sunt surprins de camerele de supraveghere cum dau spargere la o Banca, pot invoca furtul lui Anastase din Parlament, filmat cu un intreg car TV, nu cu webcam de 3.2 megapixeli. Asadar, ma simt in maxima siguranta. Sunt un cetatean care in prezenta atator precedente, nu am cum sa sufar vreodata din punct de vedere legal. Consecinta faptelor mele antisociale nu poate fi vreodata tragerea la raspundere in fata legii. Care lege? Pot sa invoc in apararea mea inclusiv un text dintr-o fabula celebra:”Toti cetatenii sunt egali in fata legii, numai ca unii sunt mai egali decat altii!”. Nici nu-mi trebuie avocat. In Romania, evenimentele ultimilor 10 ani sunt cel mai bun avocat pe care-l pot avea.

  13. Doamne fereste sa se fi intamplat asa ceva unuia care lucreaza la A3! Demult nu ma mai uit la C.C.Are de cativa ani un tot mai mult caracter politic si e plina de exagerari si rautati.Au sarit calul demultisor!

  14. mda,pe toate posturile tv exact cum zice Victor, toti is necajiti de familia lui Huidu si de ce ghinion au ei.Dar de oamenii aceia nevinovati din Logan nu zice nimeni nimic…ghinion ca au fost acolo, nu?oare daca eram eu (somer)cu un jeep-an si nenoroceam oamenii aceia din Logan tot ase zicea Paula Iacob si celelate stiriste?

  15. Pentru mine lucrurile sunt daca pot spune asa, “matematic” de clare: omor din culpa 2-7 ani, a mai murit inca o persoana -> 5-10 ani, a 3-a persoana ranita grav -> inca intre 2-7 ani. Tragand linie -> minim 7 ani, maxim …

  16. Da, corect, cam asa ar fi sunat articolul. Pe de alta parte, ar fi fost in stilul inflamator al presei romanesti din ziua de azi si plin de inexactitati in acelasi timp – ML-ul e 100k in filme, aia n bagati in spital sunt unul, restul au fost la control, se pare ca a derapat ceea ce poate fi imprevizibil si incontrolabil etc.

    Nu mi se pare normal sa se faca exceptie de la regula pentru Huidu, aici iti dau dreptate. Pe de alta parte nu mi se pare normala regula, adica abordarea obisnuita in astfel de cazuri a presei.

  17. Ciudata faza cu sofatul dupa producerea unor evenimente neplacute de natura mentala.. Poate niste legi noi ar fi bine venite in domeniu’ acesta! (si persoanele varsnice reprezinta un pericol). In rest, imi pare rau.. nu special pentru Huidu, pentru fazele astea urate din viata noastra.

  18. Intr-o nota mai amuzanta, cred ca pa Huidu l-au ajuns din urma blestemele lu’ Badea. 🙂
    Iti dai seama in ce hal ii tzatzaie curu’ acum lu’ Radu Moraru.
    Badea ar trebui sa-si faca un slogan si eventual un mic promo de prezentare, in care, cu o fatza grava si mainile incrucisate sa spuna ceva de genul:”Don’t fuck with me, or this happens to you!”. Si sa arate imagini cu Huidu la sky si apoi imagini cu masina contorsionata dupa accident. 🙂 Cred ca multi ‘dusmani’ ar lasa-o mai moale.

  19. fără vreo răutate faţă de Huidu care nu o priceput nimic din accidentele anterioare, dar ai dreptate domnule Victor Ciutacu

  20. În sfârşit cineva care înţelege ceva din lumea asta. Dacă aş fi fost tiran la Antena 3 aş fi dat-o afară pe blonda din Botoşani încă de acum 2 ore. La fel şi p-ăia din redacţie care o sună pe astroloaga obeză.

  21. Eu zic sa n-o plangem pe Carmen Paunescu. A fost tavalita in presa? Da, si pe drept cuvant. Presupun ca daca ati intreba-o, v-ar spune ca a preferat sa fie tavalita in presa decat sa ajunga acolo unde ar fi trebuit sa ajunga, anume la puscarie. La fel si Huidu. Sper ca asta sa ajunga unde merita oamenii care fac asa ceva.

  22. Cata dreptate, dar pentru cine domnule Ciutacu? Vor ajunge astia si ii vor lua apararea lu’ Huidu pe motiv ca celalalt conducator auto e de vina ca nu avea o masina scumpa cu “n” airbag’uri si mai stiu eu ce sisteme de siguranta.

  23. (Omul)Huidu este responsabil de accident suta la suta; nu tine cu “a derapat masina” , “poate este sub influenta medicamentelor”, “efecte de dupa ce a intrat cu capul in copac”, toate aste nu sunt nici macar circumstante, este responsabil de moartea a 2 oameni si trebuie judecat si pedepsit in consecinta. Ca are parte de tratament diferit de orice alt muritor , sigur si asta e de inteles, insa trebuie sa raspunda conform legii.Cam atat cu subiectul.
    Bineinteles ca nu o sa raspunda si probabil o sa plateasca ceva bani familiei si gata. Probabil masina e vinovata, soseaua prea ingusta, sau bietii oameni care se aflau in acea masina, pentru ca asa e in romania

  24. SE FURA BANII EUROPENI. Va explic fenomenul mitei de la ANOFM. Este cunoscut de toti cei care sunt implicati in implementarea proiectelor cu fonduri europene, dar le este frica sa vorbeasca. Sunt din sistem, in sensul ca eram functionar public in AJOFM la agentia judeteana. Am aranjat cu directorul – i-am zis ca vreau sa lucrez si eu intr-un proiect cu finantare europeana, iar el mi-a spus conditiile.
    Salariul este de 250 milioane lei vechi pe luna, din care eu voi lua aprox. 40% , iar restul ii ia el. Am acceptat. M-am suspendat din functia publica – ca angajat la AJOFM pentru 3 ani atat dureaza proiectu, dupa care ma voi duce inapoi, postul se pastreaza pentru mine de aceea am fost suspendat si nu mi-am dat demisia, am postul in continuare acolo.
    Acum lucrez pe proiect si sunt multumit. Dau la director “grosul” – si el isi ia partea lui si ducea si mai departe la Bian si ceilalti functionari de la AM (aia de la AM nu fac platitile daca nu le dai si lor) – asa fac toti din tara, nu numai Bian si altii iau bani “procent din proiecte”, dar imi raman si mie destui – faceti si voi un calcul!
    Sunt inca 3 colegi ca mine. Numai pe un proiect, iar in implementare sunt mai multe proiecte in agentie la noi. Daca nu faci “cicul mic”, directorul te trece inapoi ca functionar public pe bani putini – asa ca nu ai interes sa vorbesti.
    Asta este o varianta a hotiei. Mai sunt si altele …

  25. Ghinion se cheama cand mergi in treaba ta pe strada si da unu peste tine. Cand faci in mod repetat aceeasi depasire neregulamentara se cheama perseverenta in prostie. Si nesimtire.

  26. nu cred ca ar vrea cineva sa fie acum in locul lui Huidu.imi era simpatic, imi placea cronica dar pur si simplu am ramas perplex cand am aflat stirea. imi mintea mie: SI EL?!nu cred ca nu a simtit cineva revolta in suflet in cazul sotiei lui Punescu dar vezi cum le face Doamne Doamne le intoarce in asa fel incat te intrebi Serban ce a facut atat de rau, si te mai intrebi o data dar ce a fost in mintea lui, nu s-a gandit la copiii lui, la sotia lui care erau in masina. Daca si el? Revenind la postarea dvs, daca n-am fi stiut identitatea vinovatului s-ar fi expus stirea exact asa. Dar tocmai fiind vorba de Huidu, parca aveam pretentii de la cei care apar la tv la emisiuni cu staif. Sa traiesti cu moartea a doua persoane pe constiinta, cu vina de a fi ranit proprii copii, propria sotie e o pedeapsa foarte mare.
    Nimeni nu cred ca-si doreste sa fie in pielea lui.

  27. Oamenii nu sunt perfecţi. Fiind, ei oamenii, imperfecţi, mai fac greşeli. Unele mai mari sau mai mici, după om şi caz.

    Unii realizatori Tv fac emisiuni în direct. Situaţii în care, se întâmplă să mai scoată şi o prostioară pe gură, să mai cadă cineva în spatele studioului, să nu intre sonorul pe o transmisiune de la faţa locului. Aceste imagini pot fi mai mult sau mai puţin amuzante.

    Alţi realizatori Tv fac NUMAI EMISIUNI ÎNREGISTRATE. Ce greşeli fac ei în timpul emisiunii înregistrate, ca oameni imperfecţi, nu ştie nimeni. Pentru că taie totul la montaj. Lucru pe care cei de care fac haz nu au cum să îl facă.

    Făcând carieră din a face haz de greşelile altora, Şerban Huidu a putut să-şi cumpere o maşină în care a fost mult mai protejat decât omul care n-a avut bani decât de Logan. Şi nici vreo vină n-a avut. PUNCT.

    P.S. Eu zic că e vorba de legea compensaţiei deşi, din păcate, sunt şi victime colaterale.

  28. Multumesc, Victor! Simteam ca imi vine sa musc din televizor auzindu-le pe toate fatucile si toti fatucii cum il cainau pe bietul Huidu pentru “ghinionul” lui. S-a vorbit de destin…oare ce destin o fi mai cumplit? Sa te nasti cretinoid si sa omori oameni dintr-o totala lipsa de bun simt, sau sa fii in locul celor facuti chisalita de “ghinionistul” Huidu si pe care se pare ca fatucile au uitat sa ii mai deplanga?

  29. Dumnezeu sa-i odihneasca pe cei morti, tragice victime ale unei depasiri inconstiente…
    Dumnezeu sa-i ierte pe medicii care i-au permis sa conduca dupa accident.
    Oricum, nu cred ca lui Huidu ii e usor cu constiinta sa.
    Dar, Victore, daca ai deschis subiectul (pe buna dreptate), ce s-a intamplat cu sotia lui Paunescu, a platit cu vreo zi de puscarie dupa carnagiu?

  30. Exact asta ma intrebam si eu, si anume de ce toti vorbesc de” saracul Huidu ce ghinionist poate sa fie ” si nimeni despre familiile celor decedati . Oare dupa accidentul din Austria mai are aceleasi reflexe si gandire rapida necesare sofatului ? Daca reflexele sunt dupa cum vorbeste atunci nu inteleg cum de i s-a mai permis de catre neurolog sa mai conduca masina.
    Totusi, daca un anumit cretin, fost ministru al Transporturilor multi ani, ar fi construit dracului autostrazi, foarte multi oameni, astazi ar fi trait.
    Condoleante familiilor greu incercate !

  31. Eu mi-as aduce aminte chiar de tratamentul de care a avut parte poetul Adrian Paunescu, care nici nu era parte in dosar, pentru faptul ca era partinitor…Dar, pe de alta parte, parca prea multe analize pe marginea unei tragedii, si acum si atunci…

  32. pacat..indiferent cat de curva mediatica este..este pacat de cei ce nu mai sunt in primul rand..dar si de el si familia sa..urmari psihice sigur vor fi.Pacat.Asta ca sa nu mai razi de altii..mai ales la necaz.Te poti pastra in limita greselilor comice..nevinovate..dar nu la necaz si durere, sa condamni si sa asmuti..Dupa cum se vede,randul iti va veni..sa ceri clementa.Si atunci…poate cineva iti va acorda-o.Sau nu.

  33. Oricat de simpatic, de bun, de destept si de generos ar parea unora dintre noi individul Huidu in viata de zi cu zi, la radio sau la TV, trebuie sa facem diferenta intre Huidu pe care il cunoastem din mass-media si soferul Huidu, nefiind deloc corect fata de noi insine sa transferam capitalul de simpatie pe care i l-am purta omului Huidu asupra soferului Huidu. Daca asupra caracterului persoanei publice Huidu parerile sunt extrem de diverse, acesta fiind perceput de opinia publica pe intreg esicherul de la alb la negru, asupra soferului Huidu parerea nu poate fi decat una singura: un inconstient si un pericol public.
    Nu vreau sa par deloc un ipocrit: sunt perfect constient ca o clipa de neatentie la volan poate provoca, in cazul oricaruia dintre noi, o nenorocire. Mi s-a intamplat si mie, cand intr-o seara, fara sa am deloc o viteza mare (40-50 km/h), obosit si un pic distrat fiind, am observat prea tarziu masinile de pe prima banda a bulevardului oprind la trecerea de pietoni, si, desi am franat brusc, nu am reusit decat sa reduc viteza la 20-30 km/h, fiind destul de aproape sa lovesc un drac de copil care efectiv a traversat in cea mai mare viteza trecerea de pietoni, in vreme ce restul persoanelor care se angajasera in trecerea prin locul semnalizat nu ajunsesera nici macar la jumatatea primei benzi. Teoretic, chiar si la 20-30 km/h puteam sa il accidentez destul de grav, poate sa il si ucid, urmand sa fi ingrosat randurile “asasinilor” pe patru roti, asa cum ne sunt ei zilnic prezentati la stiri.
    Cu toate acestea, cred ca trebuie facuta insa o diferenta intre accidentele cauzate de un moment de neatentie, ce se pot intampla oricaruia dintre noi (doar acestea putand fi caracterizate drept “ghinioane”), si accidentele provocate de teribilism si inconstienta, care nu pot avea drept autori decat persoanele dezechilibrate mental, persoane ce nu ar trebui la o testare psihologica riguroasa si corecta sa primeasca in vecii vecilor permisul.
    Astfel, cand depasesti linia continua si coloana din fata ta cu nesimtire, in dispretul legii si al tuturor celorlalti participanti la trafic, circuland cu viteza la bordul unui gipan in conditii de carosabil umed si de vizibilitate foarte proasta (lapovita si curba), atunci iti asumi constient niste riscuri extrem de mari si nu ai nici cea mai mica scuza in cazul producerii unei nenorociri. Indiferent de situatia sa neurologica, consider ca Huidu nu are nici o justificare si nici o circumstanta atenuanta in prezentul accident. Nu sunt un om care sa nu perceapa nuantele dintr-o anumita situatie de fapt, nu sunt in general in favoarea linsajului mediatic unilateral al unei persoane, insa aici consider ca nu avem de ce nuante sa vorbim. Daca aspectele ce au reiesit din cercetarile preliminare ale Politiei Rutiere se vor dovedi corecte, individul Huidu ar trebui sa primeasca o pedeapsa a inchisorii cu executare si sa fie obligat la cateva zeci ori sute de mii de euro daune materiale si morale (ca doar are de unde sa plateasca). Ca de la ce ar trebui sa primeasca, la ce va primi in final poate fi o diferenta ca de la cer la pamant, asta e intr-adevar o alta mare problema, o problema a intregului sistem judiciar din Romania.
    In plus, daca as fi in locul lui, eu m-as retrage definitiv din viata publica: nu stiu cu ce tupeu ar putea sa mai vina in decursul acestei vieti si sa se tina de glumite la radio si TV, cand are pe constiinta moartea a cel putin doi oameni (pana acum).
    Si nu stiu, Doamne, cum se face ca mai mereu smecherii astia de pe sosele care se cred la raliu au “ghinionul” sa se ciocneasca frontal ba de o Dacie, ba de o masina semnificativ mai mica ori mai putin sigura decat bolidul lor. Nu stiu cum de nu le dai Tu decat rareori “norocul” (“noroc” pe care era poate mai bine sa il fi avut astazi si Huidu), de a se trezi pe contrasens fata in fata cu un TIR sau cu un camion care sa ii trimita in lumea curselor vesnice, in Raiul intrecerilor de masini.

  34. “Ghinion” e cand te nasti roman. Cand te duci sa-ti dai drumu’ pe schiuri, pe partiile din Alpi, dupa ce zaci in tot restul anului ca o flegma pe asfalt, nu e “ghinion”; ghinion a fost, pentru ceilalti cetateni faptul ca JEGUL de Huidu n-a MURIT ca urmare a impactului cu respectivul conifer. Las’ ca mai toarna niste plozi cretini, ca nu e lumea populata suficient de asemenea specimene! “Prostii par conceputi pe cale artificiala/Ca-s multi ai dracu’ si n-au nici o bola” iar daca totusi au, nu le e fatala!

  35. @all: v-as fi recunoscator daca v-ati tine in voi sentimentele animalice si daca v-ati abtine de la a vaa manifesta pe blogul asta setea de sange

  36. asta am postat si eu pe site-ul A3.
    cum ar fi fost comentariul daca la volan ar fi fost vreo beizadea, de exemplu Beni Tantas, cel mai recent personaj implicat intrun scandal “rutier”?

  37. Sunt de acord cu voi,dar,totusi,Gainula e viu si nevatamat,pana la urma asta conteaza,Huidu poate fi si o bebelusa,deci e chiar nevinovat(A).

  38. N-are cum sa nu fie si mogulu’ implicat in treaba asta, v-a taiat chitanta sa-i vreti raul, sa i se intample nasoale, daca functioneaza astept si cu Moraru, ca el voia sa-i depuna plangere penala lui Badea ca l-a blestemat.

    Dezbaterea halucinanta e la capitolul: “Da, ce, crezi ca a vrut? De aia se cheama accident, ca nu e premeditat.”

    Legat de subiect, daca acolo era totusi o autostrada ca intr-o tara cu apa calda, chiar si unuia ca el i-ar fi fost mai greu sa omoare 2 oameni.

  39. Emisiunea la care am asistat pe Antena 3, cu R. Tudor, A. Ursu, M. Pieleanu si C. Parvulescu, m-a deceptionat pana la scarba, ca sa folosesc o vorba grea. Dezgustatoare, absolut dezgustatoare eforturile lui R. T. si A. U. de a-l prezenta nu ca pe individul care a provocat o tragedie, ci ca pe cel lovit de tragedie. Iar cele cateva fraze in care responsabilitatea pentru accident era pasata inclusiv regimului basescu mi s-a parut demna de piesa “cantareata cheala” a lui Ionescu (“Ce cascada de canonade!”). Il detest profund pe basescu, dar o asemenea ineptie dauneaza grav credibilitatii postului in celelalte 99,99% din cazuri in care il critica in mod corect si patriotic pe Al de la Cotroceni. Scriu pe blogul tau, draga Victor, pentru ca am vazut ca tu nu rastorni realitatea cu fundu-n sus. Altfel, m-as fi simtit ca Berenger in “Rinocerii” aceluiasi Ionescu.

  40. Bravo Victore ! Felicitări ptr. acest articol ! Deja numai suportam să văd pe toate televiziunile treaba cu “săracul Huidu”, “ghinionistul Huidu”, etc. Sper să citească acest articol şi acei jurnalişti care-l compătimesc pe Huidu, dar nu scot o vorbă de adevăraţii ghinionişti ai acestei tragedii : cei doi oameni morţi, din câte am înţeles eu, nevinovaţi ?
    Nu vreau să fiu cinic şi spun deschis … “Doamne Fereşte”, se poate întâmpla oricui … o clipă de neatenţie şi gata. Însă se pare că la acest Huidu, accidentul a început cu mulţi ani înainte de această zi.
    Faza cu “blestemele” lui Badea şi Ciutacu ţine de “meltenismul” (să-l citez pe Mircea Badea) specific românesc. Dincolo de această tragedie, sper ca Huidu să plătească nici mai mult nici mai puţin decât trebuie.
    Nu trebuie uitat nici faptul că în România de azi şoselele cu un sens de mers, reprezintă de fapt cauza principală a tragediilor rutiere.
    În fine … articol excelent.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.