Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Nu mai aveţi pic de ruşine, ticăloşilor!

Nu mai aveţi pic de ruşine, ticăloşilor!

ipoteza favorabilă făptuitorului pe care a conturat-o senin şeful poliţiei rutiere. Deci urmaşii morţilor ar cam trebui să platească şi reparaţia ML-ului şi să pună mână de la mână să-i dea daune vedetei care circula şerpuit şi încet pe sensul opus cu o maşină neperformantă nemţească. Pe care mai are dreptul s-o conducă, prin graţia legiuitorului şi iresponsabilitatea anchetatorilor, încă 15 zile…

UPDATE: Văd că există şi mărturii, la fel de cvasianonime şi neasumate, defavorabile lui Huidu. Pentru mine, până nu sunt puse pe hârtie în faţa anchetatorilor, au fix aceeaşi valoare ca şi cele de mai sus: zero!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

75 thoughts on “Nu mai aveţi pic de ruşine, ticăloşilor!

  1. Dar voi ati incercat sa va puneti in locul victimelor ? Si ce inseamna fraza “sa nu dam intrun om cazut jos/la pamant ?”. Cum a rostit`o cineva ati inceput sa o copiati fara sa ganditi. Bine ca nu e “cazut sus” sau “sub pamant”. Si ce se intampla oare daca victima era una sau mai multe persoane din familia voastra ? Oare mai aveati atitudinea asta ? Mestecati in continuare si la final inghititi.

  2. @victor hai sa facem un exercitiu de imaginatie: uite mergi prin bucuresti tu si dinita sau tu si deontologii astia (dar asa prin tot bucurestiu, din pantelimon pana la tine in rahova) si hai sa vedem cine iese cu capu mai spart tu sau ei (s-ar putea sa ai si tu vreo 2-3 cucuie, ca mai atragi si antipatii)

  3. „Morţii din Loganul roşu circulau cu viteză excesivă pe banda lor şi i-au ieşit în cale eroului popular”
    Trist ca se incearca musmalizarea

  4. logic ca ne punem automat in locul famiilor indoliate si nu asi vrea sa fiu niciodata in situatia lor, dar nici pe huidu indiferent ce a facut sau cate a facut nu trebuie sa-l “omoram” ca este si va fi pedepsit destul. Nu incerc sa-l scuz dar nici sa-l acuz.

  5. Iresponsabilitate CLARA a autoritatilor (mai exact a POLITIEI ROMANE).
    Extras din Codul Rutier:

    Art.111. – (1) Permisul de conducere sau dovada înlocuitoare a acestuia se retine în urmatoarele cazuri:
    a) la cumularea a cel putin 15 puncte de penalizare;
    b) când titularul acestuia a savârsit una dintre infractiunile prevazute la art.85, art.86 alin.(2), art.87 alin.(1), (2), (4) si (5), art.89 alin.(1), art.90 alin.(1) si art.92 alin.(3) si (5);
    c) la savârsirea uneia dintre contraventiile prevazute la art.100 alin.(3), art.101 alin.(3), art.102 alin.(3) si art. 115 alin.(1);
    d) când titularul acestuia a fost declarat inapt pentru a conduce autovehicule sau tramvaie;
    e) când prezinta modificari, stersaturi sau adaugari, este deteriorat ori se afla în mod nejustificat asupra altei persoane;
    f) când perioada de valabilitate a expirat.
    (2) La retinerea permisului de conducere, în cazurile prevazute la alin.(1), titularului acestuia i se elibereaza o dovada înlocuitoare cu sau fara drept de circulatie.

    Deci, dovada inlocuitaoare poate fi cu sau FARA drept de circulatie. Era normal si LOGIC sa i se elibereze o dovada inlocuitoare FARA drept de circulatie!

  6. Mă bucur că ai avut o ATITUDINE DEMNĂ UNUI JURNALIST ADEVĂRAT, în cazul Huidu. Aseară “m-a uns pe suflet” reacţia de la Antena 3. Şi nu ptr. că vreau “să văd sânge din venele lui Huidu” (ce rost mai are să te bucuri de necazul unui om ?), ci ptr. că eu TELESPECTATORUL, am vrut să văd ECHIDISTANŢĂ şi CORECTITUDINE în poziţia jurnaliştilor vizavi de acest caz. A fost NEDREAPTĂ ptr. familiile victimelor, reacţia generală a presei, care numai contenea să-l consoleze pe Huidu (autorul a trei omoruri prin imprudenţă), dar n-a scos o vorbă despre identitatea celor omorâţi de Huidu. N-am absolut nimic cu acest Huidu, dar e răspunzător şi să plătească ptr. ceea ce a făcut. Da, e adevărat – se poate întâmpla oricui – dar să fim serioşi, în viaţă mai dormi şi după cum îţi aşterni. Şi Huidu ăsta, şi-a aşternut tare, tare prost dacă ţinem cont de numeroasele abateri săvârşite în trafic şi prezentate de presă, dacă ţinem cont şi de împrejurările în care a avut loc accidentul de la schi şi tot aşa. Eu fără nici un fel de răutate mă întreb – mai era Huidu sănătos la cap după accidentul de la schi ? Din imaginile prezentate cu interviul luat după accident, se vede de la o poştă că a rămas cu sechele. Nu cred că ar mai fi avut dreptul să conducă, dar acum … 7 vorbe doi bani nu fac …

  7. Pe Huidu il doare exact in pix ca a omorat 3 oameni. Normal ca acu trebuie sa se dea ranit ca doar asa poate scapa de multimea insetata de sange care in prostia ei asteapta doar sa arate cineva cu degetul ca sa sara. daca e ,, ghinionist”, daca e ,, afectat de blesteme”, daca ,, asa a vrut D-zeu”, multimea e satisfacuta. Cum poate cineva inafara faptului ca e debil mintal si are nevoie de perfuzii in cap sa creada ca a derapat ML-ul ,, din cauza conditiilor de drum”? Sa le transmitem nemtilor ca sunt niste bagabonti care au bagat ca fraierii bugete de milioane in teste si proiectare ca sa faca o masina ca o uzina care pe un cacat de drum din Romania la 60 la ora sa derapeze pe o suprafata uda. D-aia Romania e ce e e ca e populata de prea multi prosti.

  8. Daca mai sunt destui cretini de astia, ca seful Politiei de exemplu s-ar putea Mercedes sa ceara daune pentru publicitate proasta.
    Auzi nu Huidu e de vina ci masina! Doamne nu mai avem nici o sansa.

  9. a si le doresc celor care ,, sa nu acuzam pe Huidu” sa se intalneasca frontal si contondent pe unul ca el cat mai repede posibil.
    Ipocritilor

  10. Mie imi place de Huidu, de emisiunea lui – dar e vinovat!
    Ipotezte pot fi multe asta pina o da la pace cu urmasii victimelor.Da!exista posibilitatea ca cei care erau in logan sa fi intrat pe sensul de mers a lui Huidu si la cat de mare e un ML Mercedes sa ii fi impins inapoi.Tot cum posibil ca exact in acelasi moment sa fi muscat un pic ambele masini din linia continua.Ar fi multe de spus si sunt deacord cu ce a spus Mircea Badea”Da aia din logan aveau centuri?”Ca poate nu mureau.Imi place de Huidu nu mai fiti asa rai cu el chiar de este vinovat, chiar daca ajunge dupa gratii, chiar daca ajunge la pace cu urmasii celor decedati- da nu fiti RAI,HAINI si fara SCRUPULE voi cei din presa.

  11. cred ca nu este nimeni atat de idiot cat sa considere ca Serban nu este singurul vinovat in acest accident. Sunt cateva semne de intrebare pe care le ridica si Mircea Badea, de genul farurilor aprinse, a centurilor de siguranta si de ce nu (daca tot vorbim de starea de sanatate a lui Serban) de viteza de reactie a soferului de o varsta inaintata. Dar overall, Serban este de vina din mai multe puncte de vedere. Discutia este daca merita sa dam intr-un om aflat intr-o stare deplorabila (cred ca nu vorbiti serioti cei care sustineti ca nu da doi bani pe ce s-a intamplat). Daca mi-ar fi omorat un membru al familiei as fi fost subiectiv si poate in prima faza as fi vrut capul lui pe tava…logic. Insa, privind de la distanta la rece, hai sa ne gandim ce o fi in sufletul lui in momemntul asta. Dupa problemele de sanatate pe care le-a avut, dupa ce era sa isi piarda fratele, dupa ce era sa lase o nevasta si doi copii singuri, dupa ce i-a murit soacra si alte probleme pe care le-a avut…la ce credeti ca se gandeste acum…cum sa revina la TV? come on! Nu as vrea sa fiu nici o secunda in locul lui. Pedeapsa cea mai mare o are in suflet….nu are nici o relevanta daca face puscarie sau nu.

    Va ridic la fileu o eventuala situatie…daca Serban cedeaza nervos si se sinucide…castiga cineva ceva din asta? El nu poate sa dea timpul inapoi si sa salveze cele 3 persoane…iar pe viitor cu siguranta nu cred ca se va mai urca la volan…si nu va mai fi un om sanatos.

    Cat priveste martorii…cele mai relevante pareri sunt ale celor care dau cu subsemnatul la politie…nu ale unor “barbati” care dau declaratii la TV…daca eu eram acolo trebuia sa fiu fix cu fata la accident ca sa inteleg ce s-a intamplat….daca doar eram dar nu am vazut fix fratiunea aia de secunda nu am de unde sa stiu ce s-a intamplat cu adevarat…simplu bubuitura nu inseamna ca a fost serban de vina. Pacat ca Politia nu se autosesizeaza si nu-i ia la discutii face2face pe toti martorii vostri.

    Serban avea atatea amenzi pentru ca are probabil mult mai multi km parcursi decat multi dintre noi…nu cred ca exista soferi perfecti…cu totii am fost de multe ori in situatii la limita in care noi eram de vina…dar am avut norocul sa scapam nevatamati….Serban nu a avut.

    Nu cred ca va face puscarie si sincer nu stiu daca incalzeste pe cineva asta…doar daca vrem sa fim de acelasi nivel cu terminata de Zavoranu.

    Dar inainte de a da intr-un om aflat in situatia asta haideti sa ne gandim ca maine cand ne suim la volan o comitem si noi…ne-am simti ok sa auzim toate comentariile astea? Atata timp cat nu a fost baut la volan, permiteti-mi sa cred ca se poate intampla oricui asa ceva.

    Nu sunt fan nici Cronica, nici Antene si nici Realitatea….insa vazand zi de zi aceleasi lucruri la TV te cam prinde subiectul…noroc ca exista martea Vocea Romaniei si mai uitam de Serban Huidu.

    Multa bafta atat lui Serban cat si familiilor victimelor…nu as vrea sa fiu in locul lor acum! Si multa bafta si tie Ciutacule…ca ai putea maine sa fi tu…fara sa vrei…intr-o situatie sau alta…si fiind persoana publica ai avea nevoie de sustinere…pe langa cea pe care o primesti de la apropiati! 😉

  12. flavia,mandita si ce milosi: nu avem ce sa dam intr un om cazut jos!! caci asta e ce nu vedeti voi chiorilor!! tocmai ca nu e cazut jos!! TOCMAI!! TOCMAI ca a ucis si nu pateste NIMIC!! daca santeti asa miloase vorbiti cu Huidu sa va calce si pe voi gainuselor!

  13. astia care il apara pe Huidu ce ar fi zis daca Huidu ar fi fost mortul cu copii si sotia??? ar fi zis sigur :moarte ucigasului!!

  14. hahaha, daca tot esti pintenog si noi gainuse:)))))))
    si nu asi fi spus moarte ucigasului, putem fi oricare intr-o situatie sau alta.

  15. flavia ma bucur ca te am facut sa zambesti caci si io am zambit cand s au dus ziaristii la spital dupa gura lu gainusa si zice sefu de spital (imbracat in alb):a derapat !! se referea la inima lu huidu?? la creierul mic al lui??astia o tin doar in derapaje ..deci cum este cu ala care viola copii de sub 1 an ??? statul care se jura ca ne apara e pe fir doar sa ne asculte si sa ne ia interogatoriu sub numele de :recesamant!???sa si faca ei recesamantul de morti cauzate de legile lor !!(recesamant zicea bunica mea)

  16. hai flavia bate trei cruci ca poate nu ajungi in situatia lu Huidu, Vezi ca tre sa mai fie niste moaste pe undeva de pupat

  17. Am cunoscut-o pe victima, pe Magda. Am petrecut in studentie vacante impreuna. In timp am admirat-o pentru harnicia ei.”Ca o nemtoaica”. Dumnezeu s-o odihneasca!
    Despre accident consider ca Huidu nu avea voie sa conduca si ca autoritatile nu s-au sesizat. Iar sotia trebuia sa fie pe faza si sa-i interzica sofatul. Mare, mare tragedie.

  18. Fac si eu parte din tagma celor cu meserii disparute (inginer mecanic)si care au absolvit o facultate pe bune, dar asta este doar o consolare personala si o garantie ca pot privi tot circul din prezent destul de obiectiv.
    Sunt nascut intr-o zona de munte si am invatat sa schiez odata cu mersul.
    Am vazut imaginile cu Huidu la schi in Austria sau Italia si am constatat ca acesta abordeaza un stil inconstient, netinand seama de cei din jurul sau. Se poate observa cum acesta este foarte aproape de a spulbera un schior pe langa care a trecut in tromba.
    Pun pariu ca abordeaza acelasi stil si la sofat asa ca nu ma mira ce s-a intamplat recent.
    Este 100% vinovat de tragedia pe care a generat-o.
    Desi cred ca va fi tratat cu alte unitati de masura decat un om obisnuit, sper ca va fi condamnat si aceasta va fi o lectie pentru el.
    Crede-ma ca accidentul de la schi nu a influentat modul inconstient in care oricum conducea masina.

  19. Eu ma intreb ce se intampla daca in locul lui Huidu era un om oarecare sau chiar un “baiat de dorobanti”..oare se mai gandea cineva la familia lui,la faptul ca nu are antecedente penale..Mai nou toti oamenii care cer sa se faca dreptate sunt criticati si catalogati drept oameni fara inima..Nu zic ca Huidu este un om rau dar LEGEA TREBUIE RESPECTATA INDIFERENT DACA ESTI PERSOANA PUBLICA SAU OM DE RAND!!Imi aduc aminte cand oameni saraci care nu aveau ce manca au furat 1 PAINE si au facut ani grei de inchisoare..Oare legile in Romania sunt facute numai pentru cei fara pile??!!

  20. Buna seara.
    Inainte de toate tin sa precizez ca lucrez in domeniul auto, de mai bine de 8 ani.
    Ce se spune la TV este o mare , foarte mare prosteala pe fata, deci inca o data se prosteste poporulu cu televizorul. Modelul auto de mercedes ml, pe care domnul H, il conducea in momentul impactului cu loganul rosu, are urmatoarele sisteme electronice de siguranta: ABS, ESC, ESP.etc
    ABS: anti-lock braking system : este un sistem pentru vehicule motorizate ce previne blocarea roților în timpul frânării. Aceasta prezintă două avantaje: permite șoferului să păstreze controlul direcției în timpul frânării și scurtează distanța de frânare. Li loganul rosu avea ABS, dar numai pe rotiel din fata. ML-ul este 4 ori 4 avand un abs cu actionare pe toate cele 4 roti
    ESP SAU ESC: Controlul Electronic al Stabilității Tehnologia îmbunătățește stabilitatea autovehiculului prin detectarea și minimizarea derapajelor. ESC-ul intervine atunci când detectează pierderea controlului asupra autoturismului acționând sistemul de frânare astfel încât șoferul recapătă controlul asupra autovehiculului.
    bineinteles exista posibilitatea ca aceste sisteme de Esp si esc sa fie dezactivate
    dar ma indoiect ca la drum lung cineva lear dezactiva. In 99 % din cazuri nu se dezactiveaza
    Tin sa mentionez ca aceste sisteme ABS ESP SI ESC AU fost inventate de firma Robert Bosch GmbH si testate si aplicate pentru prima data pe marcile auto Mercedes si apoi BMW ( toate aceste informatii le puteti gasi de Wikipedia, situl Bosch , precum si siturile constructorilor auto Mercedes,BMW)
    Daca masina domnu;ui H derapa de pe banda dansului de mers, iar toate aceste sisteme nu ii functionau, atunci automat, aparea instinctul de aparare al omului, si brusc domnul H vira de volan ori stanga ori dr, iar ML-ul era mai mult tamponat intro parte si mai putin in alta. din imaginile prezentate la tv, se vede clar ca Ml-ul a lovit in plin Loganul rosu, pentru ca partea frontala a ML-ului este indoita total.
    Haideti sa mai deschidem un pic ochii, acolo au murit 3 persoane, Este inadmisibil sa dam vina pe Ml-ul condus de domnul H,
    Nu masina(Merceds-benz ML) este de vina ci omul care o conducea.
    Legea are trebuie sa fie una si aceiasi pentru toata lumea, si ar trebui respectata

  21. Stimate domnule Ciutacu.
    Nu am alta cale de a-mi exprima un punct de vedere asupra emisiunilor domnului Radu Tudor,un comentator de exceptie,foarte bine documentat,dar…
    Am anumite dubii asupra convingerilor sale politice.
    Fiecare dintre noi are dreptul sa fie,sau nu,regalist.Dar sa faci din sprijinul regalitatii un scop in sine,desi Constitutia Romaniei spune foarte clar ca suntem o republica mi se pare o sfidare a Constitutiei.Ceea ce este mai grav ca nu odata domnul Radu Tudor a avut cuvinte generoase de lauda asupra maresalului Antonescu ,un criminal de razboi (vezi ordinul de ucidere a mii de ostatici la Odesa,moartea a sute de mii de evrei in Transnistria,moartea unei generatii de tineri romani ls Stalingrad si Cotul Donului,tineri trimisi de “eroul natiunii “sa moara la mii de kilometri de tara ca s-o reintregeasca mult dupa Nistru.
    Cu stima
    Peter Eisinger

  22. @peter: desi Constitutia statueaza republica, nu-i anticonstitutional sa ai convingeri monarhiste. de asemenea, nu-i nimic ilegal sa ai o parere buna despre maresalul Antonescu. nici eu nu ma topesc dupa Antonescu, dar nu pot interzice nimanui sa-l placa. asta-i semn de democratie.

  23. Domnule Ciutacu
    Grav mi se pare ca in emisiunea lui Radu Tudor din aceasta seara,dedicata Regelui Mihai,s-au rulat cu obstinatie imagini de arhiva cu defilari legionare cu “impresionantul”salut nazist.
    Vreau sa exprim cu aceasta ocazie stima deosebita pentru dumneavoastra,ca om,ca redactor integru si”debordand”de talent.
    Va multumesc ca mi-ati raspuns.
    Peter

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.