Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Nu mai aveţi pic de ruşine, ticăloşilor!

Nu mai aveţi pic de ruşine, ticăloşilor!

ipoteza favorabilă făptuitorului pe care a conturat-o senin şeful poliţiei rutiere. Deci urmaşii morţilor ar cam trebui să platească şi reparaţia ML-ului şi să pună mână de la mână să-i dea daune vedetei care circula şerpuit şi încet pe sensul opus cu o maşină neperformantă nemţească. Pe care mai are dreptul s-o conducă, prin graţia legiuitorului şi iresponsabilitatea anchetatorilor, încă 15 zile…

UPDATE: Văd că există şi mărturii, la fel de cvasianonime şi neasumate, defavorabile lui Huidu. Pentru mine, până nu sunt puse pe hârtie în faţa anchetatorilor, au fix aceeaşi valoare ca şi cele de mai sus: zero!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

75 thoughts on “Nu mai aveţi pic de ruşine, ticăloşilor!

  1. corect e sa vire un console cable in computerul
    de bord si sa analizeze ce-a stocat ala
    (abateri etc) pe flash

  2. sa nu uitam cat circ au facut basistii atunci cand Orban a zgariat o fetita in imprejurari climatice asemanatoare.cum a fost linsat atunci de presa basista si cum filmau ‘baietii’ evenimentul dintr-o cladire apropiata pt. ca apoi totul sa se termine asa: ‘raportul medico-legal nu confirma acuzatiile din presa, conform carora Ludovic Orban ar fi acrosat o tanara in timp ce conducea masina’

  3. Mi-aduc aminte de un prieten care dupa un accident imi explica: mi-a iesit in fata un copac care circula pe sens invers cu o viteza teribila. Am incercat eu sa-l evit dar copacu’ mergea prea repede. Noi suntem copacii… iar ei sunt oamenii, cu problemele lor de sanatate, cu masinile lor mai mult sau mai putin sigure. Saracii de ei…

  4. Acum incep sa inteleg cam ce au simtit Americanii cand saptamani si luni in sir s-a vorbit pe toate posturile TV despre cazuri gen O.J. Simpson. Dileala e totala. Cred ca de-aia au vrut Romanii sa inventeze conceptul de “drept”. Pentru ca daca se intampla ceva iesit din comun (orice), vin toti sa-si dea cu parerea, fac dezbateri, cloace, se dau toti experti iar adevarul, oricat de relativ ar fi, se pierde si mai mult in neant in loc sa iasa la suprafata. Pun pariu ca in 2-3 zile cazul Huidu o sa aiba o cu totul alta intorsatura. Una la care nu ne asteptam azi. La fel cum azi a fost cu totul altceva fata de ieri. Si tot asa. 🙂 Din dileala in dileala, pana la dementa totala. Nu mai exista politie, expertize, declaratii de martori, sau orice poate duce la aflarea situatiei de fapt in speta respectiva. Toata lumea-i experta, toti isi dau cu parerea si deja se preconizeaza cele 2 tabere care incep sa-si dea la gioale “Live on CNN”. Asta e…suntem 7 miliarde jumate si ne plictisim… Entertainment is the key! 🙂

  5. Mai exista rusine domnule Ciutacu? Nici la muzeu nu au afisat-o inca. Sper sa nu inchid ochii pina cind nu o sa citesc o lucrare despre rusinea care a existat odata. Dar asta poate intr-o bibleoteca cu lucrari vechi.

  6. huidu a OMORIT 3 OAMENI, dintr-o neglijenta crasa!
    ce simtitoare e Teo , ce simtitoare e Topeasca!’i se putea intampla oricui!ei, uite, asta e ‘chestiunea’, nu oricine se comporta irational la volan !aici e marea minciuna, la fel ca in politica, unde pdistii spun ca ‘toti sunt la fel’, ca nimeni nu putea sa faca nimic!sofisme induse subtil!

  7. ..un circotas cu 3 morti in circa …! nu a invatat nimic din viata ..! ei nu invata ..! distrug ,bascalescsi scuipifica totul in jur …!
    ..cred ca nimic nu poate inlocui viata luata inutil de un smeker de 2oi bani….!

  8. Mda, imediat mortii o aveau pe Elodia in portbagaj si Huidu a incercat sa ii opreasca.

  9. Se prefigureaza o musamalizare cu concluzia specifica politiei romane: mortu’ e de vina

  10. Dinita s-a facut de rahat si varul doamnei decedate a sesizat corect ca de fapt traseaza linia anchetei: derapaj din cauze necunoscute. Si stim ca daca politia face o ancheta de rahat, la judecator ancheta aia ajunge si nu prea are ce judeca. Iar Politia degeaba se vaita ca nu are credibilitate. Uite aici. In cazul unui accident ca asta ii mai dai 15 zile sa conduca cind inca nu e stabilit daca avea dreptul sa conduca? Despre ce sa mai vorbim cu dl. Dinita sau Ch. Ciocan? Liniile anchetei au fost deja trasate.

  11. Ca uitasem, individul care a sunat a zis ca e invitat la Acces Direct. Pe ce baza? Poate Antena 1 sa colporteze ceva neverificat? Unde e jurnalismul? Sau e doar goana dupa audienta de 2 lei?

  12. @sandman: din motiv de deprofesionalizare, combinat cu goana dementă după orice fracţiune de punct de audienţă, am ajuns să trăim sub dictatura telespectatorului cvasianonim care ştie el ceva şi vrea să intre în direct

  13. Bietul Șerban, ce-o fi în sufletul lui? Nu mai trebuie să dăm și noi în el pentrucă e deja destul de lovit de soartă. Cea mai grea pedeapsă pentru el e cea dictată de propria conștiință. Șerban nu e un om rău. Șerban nu și-a dorit să se întâmple accidentul. E foarte dificil pentru Șerban, e la pământ. Cine știe când și dacă își va putea relua emisiunea.

    Cam așa suspinau la Realitatea și Mugur Mihăiescu și Teo Trandafir și Mirela Zivari. Și alții pe la alte posturi / pe ceva site-uri.

    Poliția crede că a fost un derapaj și că “situația meteo era nefavorabilă”. Probabil că ăia din Dacie nu aveau nici centurile puse și nici trusă, extinctor și triunghi reflectorizant, ceea ce-i face clar niște ucigași.

    Pe bloguri se vehiculează alte păreri: Și ce dacă a dat peste ei? Oricum erau niște boșorogi, niște expirați.

  14. Indiferent de cauze (cu exceptia unei defectiuni tehnice dar ML-ul parea destul de nou …) de vina este Huidu. El a ajuns pe partea stanga a drumului. Indiferent daca a derapat (atunci nu a adaptat viteza la conditiile de drum), daca a depasit pe linie continua (nu avea voie), daca a depasit pe linie discontinua (nu s-a asigurat temeinic) el este vinovat.

    Huidu trebuie judecat corect dupa legislatia Romaniei. Trebuie vazut si daca avea viteza regulamentara, daca avea dreptul de a conduce dpdv medical (daca nu avea nu este vina lui pentru ca medicul lui de familie avea obligatia sa anunte organu’ – ex: unu o ia pe aratura … schizofrenie&friends … ar trebui sa ne asteptam ca ala sa se duc la garcea “nenea ia permisu ca eu nu mai pot”), daca cei din logan (d-zeu sa-i ierte) aveau centura (poate daca aveau centura scapau), daca aveau luminile de intalnire aprinse (poate ii vedea Huidu si in plus este obligatorie folosirea luminilor de intalnire, “faza scurta”, in afara localitatii).

    Presupunerea mea este ca o sa iasa culpa comuna pentru ca mai mereu se gaseste ceva (alalalt nu avea ITP la zi, nu avea viza medicala, avea o planetara mai proasta, etc). Huidu o sa ia vreo 2-3 ani cu suspendare (daca totusi ii da ceva cu executare probabil ca atunci o sa-l ajute incidentul de la sky).

    Sunt de parere ca televiziunile ar trebui sa fie cu ochii pe caz pentru ca Huidu are socru in politica, a ajutat PDL&friends si probabil or sa incerce sa-l ajute (poate o sa fie recunoscator la alegeri). Televiziunile ar trebui sa ne tina la curent pentru ca probabil nu se va risca un scandal provocat de eventuale manevre. Ma indoiesc ca Huidu (care in mod normal ar trebui sa fie cu nervii la pamant) a cerut vreo interventie dar vor sari prietenii sa-l ajute.

    Ceea ce am vazut pe apucate la TV e scarbos. Rascoliti familiile alora morti. O filmeaza pe nevasta si bona copiilor lui Huidu … pai ce treaba au ei? Vine hanibal ala sa-si dea cu parerea lui de psiholog … pai a avut el vreo 5-10 sedinte de terapie cu Huidu ca sa poata sa-ti dea cu parerea? Ce naiba de psiholog e ala de isi da cu parerea despre un pacient din ce a citit din ziare? si nu in ultimul rand … dle Ciutacu … ce Dumnezeu cautati in emisiunea (nu ma refer format/prezentator ci doar la episodul din captura video) aia semitabloida cu Francis Stie-Tot si Bogdanel Fac-Milioane-De-La-STS in care se expertizau unu pe altul despre cum se determina viteza? (spec ca ii faceai un favor colegului …)

  15. @cristi: extrem de rar refuz invitatiile colegilor. si niciodata nu le cer inainte desfasuratoarele emisiunilor.

  16. Am vazut emisiunea de la A3 si am vazut si cat te-ai enervat pe dr….al carui nume nu-l mai retin…Te felicit pentru ca i-ai raspuns, pt ca n-ai tacut. Pentru mine esti un exemplu si din punctul asta de vedere – ca ai curajul sa-ti spui opinia si NU TE LASI calcat in picioare. Cat despre Huidu…nu mai zic nimic ca am zis destul.

  17. huidu tre’sa plateasca asta e clar… nu sunt fan ciutacu ,badea ,gadea sau a3 ,din contra , sunt un carcotas ….. insa daca imi decedau rude de gradul 1 sau 2 nu stateam in direct la televizor NICIODATA … imi plangeam mortii. huidu nu va mai fi normal toata viata indiferent de ce se va intampla cu el …vazandu-l pe “VAR” ,IMI PAREA RAU CA NU A FOST EL IN MASINA .SINCER …. sper sa nu moara spiritul carcotas

  18. Inca odata, BRAVO, Victor Ciutacu. Domnule, ce ai cu martorul ocular? A zis omul, repetat, ca nu vrea bani. Acum cei ce i-au oferit ar trebui sa-si retraga oferta. Dar nu o vor face, caci reitingul se castiga greu, ca si libertatea. Costa. Ca sa stric o vorba si despre Huidu,ca se intreaba lumile ce simte. Eu cred, si as vrea sa gresesc, dar cred, ca nu simte, nici de data aceasta, ceea ce ar trebui. Aici ar trebui ajutat de prietenii de familie, si de astroloage, nu pe forum si nu in emisiuni.Caci ceea ce ar trebui sa simta e tare, tare, intim.

  19. N-am vrut sa-mi dau cu parerea pana acum, dar ancheta avanseaza suspect de repede in sensul disculparii lui Huidu. Depozitia martorului despre care vorbesti m-a scandalizat si pe mine (ai observat cum insista – fara ca nimeni sa-l acuze de asta – ca nu i-a dat cineva bani pentru marturia lui ?), in aceeasi masura ca tacerea apasata a bonei. Si nu cred ca e vorba doar despre bani aici, deja e o problema politica; Huidu e omul lor si nu cred ca politistii condusi de Igas si procurorii condusi de Kovesi vor face o ancheta corecta.
    Ma mai enerveaza rau ideea vehiculata de catre sustinatorii lui conform careia Huidu ar fi destul de pedepsit, purtand toata viata pe constiinta povara mortii celor trei nefericiti. Imi pare rau, in cazul lui, nu e cazul… Nu-l vad suferind din cauza asta nici macar peste un an, daramite mai tarziu. Omul e un nemernic si a aratat-o de multe ori, in ultimii ani. Si-a dovedit lipsa de caracter de curand, cand i-a acuzat, in bloc, pe toti “lucratorii de la Intact” ca put, dupa ce, imensa majoritate a lor, au tratat cu toata decenta, compasiunea si buna-credinta accidentul de ski din decembrie (cand s-a infipt intr-un copac, incercand sa ocoleasca niste copii care – conform martorilor oculari – nici nu se aflau pe partie). Dar asta nu-i cel mai bun exemplu… M-am convins definitiv ca-i un ticalos mizerabil acum cativa ani, cand si-a supus prietenul unei umilinte incredibile (pe care, in mod sigur, Gainusa n-o s-o uite niciodata), in vazul intregii tari.

  20. Ii acordati prea multa atentie unuia care v-a facut IMPUTITI !!!…
    Daca si-ar relua Cronica v-ar face cu ou si cu otet !!!
    ” Slugi , prosti , antenele lui Voiculescu … etc ”
    Eu i-as spune in loc de ” rusinica ” : CRIMINALULE !!!…

  21. Daca a fost derapaj inseamna ca a fost viteza. Cu cat masina e mai performanta cu atat derapajul incepe la o viteza mai mare. Ce viteza avea Dacia daca n-a derapat, ce viteza avea mercedesul daca a derapat? In fine!… Eu cred ca nici macar toti idiotii nu-i dau dreptate idiotului de Francis Crancea (asta cred ca are dubla cetatenie – mehedinteana si castelliana nefinalizata).

  22. romanii nu au disciplina. Mircea Badea declara ca el nu poate circula cu 30 km/h. de ce? americanii cum pot? cand e o viteza afisata trebuie respectata. asa e in SUA. chiar daca ai sau nu drumuri performante. daca ai ceva de ripostat la adresa autoritatilor fa greva si demnostratii.
    romanii sunt indisciplinati si recalcitranti in trafic, la cozi etc si cand vine vorba de protest organizat la adresa autoritatilor stau toti acasa ca niste curci.
    de aia locul Romaniei e unde e ca ne zbatem ca prostii unde nu merita si unde merita suntem lasi.

  23. Cati sunteti de acord ca daca nu erau in Logan.Si erau intr-o masina nu murea nimeni?

  24. eu as fi curios, apropo de deontologie si de
    ochii pisati (nu pentru decedati) ai multor
    bravi jurnalisti – colegi/prieteni cu baiatul
    ala cu meleu (asa s-au exprimat in diferite
    emisiuni, si altminteri foarte sufletisti) si
    i-as intreba daca cred ca pina la finele acestei
    ierni lacrimile lor vor fi curs la fel pentru miile
    de batrini, copii, ori oameni nevoiasi care vor muri
    la propriu in casele lor de frig si foame gratie
    unor baieti care duc “autobuzul” nostru in gard
    (baieti cu care ei, deontologii lui peste-prajit
    sint deasemenea prieteni).

    P.S. imi doresc ca de azi (marti) sa vad si alte
    subiecte in buletinele de stiri, daca se poate.
    va multumesc

  25. Dupa ce a dat peste huidu un copac in timp ce schia nu vad de ce nu ar constata politia ca in zona respectiva legea spune ca se circula corect pe stanga, ca UK? De ce nu?

  26. Acest caz incepe sa para desprins din Twin Peaks. Ieri nimeni nu stia cum sa intamplat nici chiar faptuitorul a doua zi apar martori ciudati unul era in copac in curte si culegea micsunele si a vazut tot altul desi nu are carnet si aflat intr-o masina in mers poate sti cu ce viteza se deplasa o alta masina ce trecea pe langa el politistul ,,contureaza,,. Ce se stie pana acum este ca blestemul care era cu Huidu la impins pe contrasens deci iata vinovatul blestemul. Dat fiind tara in care ne aflam unde totul este posibil nu m-ar mira ca blestemul sa-si ia vre-o cinci ani cu suspendare si astfel sa se incheie acest caz devenit cu ,,ajutorul,,unora un triunghiul Bermudelor.

  27. Imi pare tare rau,dar nu ma pot abtine.Te-am urmarit aseara in emisiune,ca invitat,alaturi de purtatorul de cuvant al politiei…parca eram la un bal mascat.Cat tupeu are,cu cati prosti crede ca are de-a face?Cum poti sa imi spui,tu,organ de ancheta,alaturi de procuratura,ca il judeci in libertate,deoarece nu prezinta pericol public?Pe baza carei expertize medicale,a carui dr,specializare,set de analize,tomografie etc.Un om care a stat in coma indusa acum 10 luni,care avea dificultati de vorbire si reactii de om nebun…Poate se suie azi la volan si mai derapeaza odata.Nu am auzit nimic de masuratori,pe asfalt,ale urmelor de la franare.Poate nu a franat,poate nu a reactionat,dar este sanatos tun si nu prezinta pericol public.Sigur,nu a avut intenti.Ok,deci daca iti construiesti un scenariu care pare un accident,esti scapat.Felicitari!Si in alta ordine de idei,acel martor,care se afla in coloana,la 50m,a vazut el cum huidu nu avea decat 70km/h si a mai vazut si masina logan,la fel,apreciind ca avea 60km/h.Pai bai,organe,cum a vazut el din coloana,dupa curba,o masina care era fata in fata cu ditamai jeepul?Este incredibil cat tupeu,iar bomboana de pe tort,a fost aruncata de lauda martorului cu emisiunea postului A1,la o emisiune care nu merita sa fie mentionata pe blogul tau.

  28. victor…esti tare! ai cam ramas printre singurii jurnalisti cu coloana din tara asta. bai, mi se pare jalnic ce se intampla. a avut dreptate badea, nici macar nu i-a ingropat pe oamenii aia ca incepem cu speculatii de genul asta. ma uitam la show-ul “incendiar” de cum se face justitie la telefon – vezi-l pe ciocan cu ia numaru, da numaru’, ia telefonu meu, da-ne datele, daca vrei, in direct – ma uitam la nenea ala cum a vazut/a dedus el cu cat circula huidu si cel din dacie, dar el nu vrea bani, dar facem justitie la acces direct. si apoi jegul ala de dinita spunea ca cel din spatele loganului a spus doar ca l-a vazut pe huidu pe contrasens, ala de la telefon din emisiunea unde ai fost a spus ca nu au declarat nimic. apoi si ala cu 100/h. pai vrei sa iti mai zic ceva?! daca mergea corect, mergand pe ipoteza derapajului, nu avea cum sa derapeze, ca nu era gheata pe jos sau mai stiu eu ce! m-am simtim jignit cand am aflat ca fiica celei decedate (sa ii ierte Dumnezeu pe toti) a aflat a doua zi de deces. si in ce mod? stai si te uiti o zi intreaga la tv si nimic…bine ca politia si parchetu si etc sta si asculta telefoane pt toate ineptiile si cand e vb de ceva serios nu stiu sa contacteze familiile victimelor. stii cat se poate scrie pe acest subiect, cam cat un roman! mi-e scarba, sila de tot ce am vazut pana acum!!! oricum, BRAVO TIE ca esti chiar echidistant!

  29. Vinovat/Nevinovat…blah blah

    Intrebarile “este”:

    Aasa “vedete” avem in 2011?

    Asa umor? (oare cum se zvarvolesc Caragiu si Amza in mormant la asa umor?)

    Asa emisiune in 2011(Cronica Carcotasilor)?

    Pentru asa ceva il apara lumea pe (ce nume de coma)HUIDU?

    Wuaa!!!

  30. chiar asa,baiatul ala de statea cu spatele si cu gluga pe cap de ce se ascundea?frica de represalii?pai e ilogic,odata ce a vorbit in fatza datatorelor din cap. orice decerbelat de militian il poate gasi cu usurintza,dac formeaza cercul patrat tipic lor de suspecti da de el in 5 minute.
    si-l scoate vinovat principal ha!ca facea bezele la cocalar si i-a distras atentia.

  31. Dupa ce am urmarit emisiunea “Sinteza zilei” am inteles cine a fost autorul accidentului : nenorocitul de Mercedes care in mod criminal a derapat de capul lui.
    Probabil ca se tampise computerul de bord si a calculat gresit controlul electronic al traiectoriei in curba.

  32. iar ca asta e liber si are si dovada sa conduca iar(eu acum ascult reluarile emisiunilor de aseara pe saitul a3),cred ca asa e procedura nu?
    la mine in urbe acum 1 luna un cocalar membru al mafiei locale a omorat 2 femei si ranit grav una ce faceau naveta tot logan tot gipan la cocalar tot curba periculoasa “la moara” cum zicem noi,tot cocalar vinovat la maxim facut chisalita bietele femei(muncitoare la fabrica de confectii unde lucreaza si nevasta-mea).
    e liber baiatu ca paserea cerului si conduce alt gip[an mandru cu sau fara dovada deaia cine stie? si maneaua ii canta inauntru.
    scraba imi e..si acumulez ura de nu stiu unde mai incape atata ura

  33. In urma cu cateva luni in judetul Timis s-a produs un accident similar: 3 tineri de aprox 20 ani au fost ucisi in timp ce mergeau regulamentar in autoturismul lor Opel de catre un pdl-ist fruntas (sper sa nu gresesc partidul)care, la volanul unui jeep Tuareg, a urcat un pod pe contrasens, depasind masina din fata sa!!! Deci nici vorba de derapaj sau alte prostii din astea, avand in vedere ca el urca panta pe contrasens depasind, deci accelera!
    La vremea respectiva s-a vorbit despre acest accident in jurnalele de stiri fara prea mult patos si NU s-au facut editii speciale de dimineata pana seara si breaking news-uri cu ecrane ingalbenite pe parcursul a 2 zile. Rudele victimelor NU au fost invitate la tv, isteria a fost inexistenta, desi existau toate premisele pt asta: 3 morti tineri, sofer smecher de partid fruntas si posesor de jeep, contrasens, depasire etc…..
    Stie cineva ce s-a intamplat cu acel om care a omorat cu intentie (pt ca nu poti invoca culpa atunci cand urci podul pe contrasens)? S-a interesat vreun jurnalist deontolog in ce stadiu e procesul? Sau nu ne intereseaa pt ca accidentul nu a fost provocat de o vedeta.

  34. N-am sa spun nimic despre Huidu. Nu sunt sofer, nu ma pricep la ML-uri si nici nu pot sa apreciez viteza unui vehicul uitandu-ma intr-o doara de peste gard, nu sunt nici in tabara pro, nici in cea contra (asa cum gresit se tot spune la Antena 3, ca Romania a fost impartita in doua. Romania este impartita in milioane de tabere, fiecare cu parerea lui, atata timp cat avem creier, avem si o parere). Pe mine m-a deranjat comparatia pe care ai facut-o cu ala de la Giurgiu. Simplul fapt ca i-ai pronuntat numele si ca te intrebai de ce e arestat mi s-a parut naucitor.

  35. Bravo , bravo domnule Ciutacu , Huidu e un iresponsabil arogant facea misto de toata lumea si asta probabil ia modificat comportamentul considerand ca este deasupra tuturor , pentru el numai exista reguli iar cine nu era de acord cu el si nu-i inghitea mizeriile devenea automat tinta sa de misto . Inclin sa cred ca a taiat curba cu viteza asa cum fac multi alti descreierati iar acum o da de gard cu derapaju ca sa nu fie pedepsit prea grav si chipurile sa dea vina pe conditiile meteo .

  36. Fără să citesc niciun comentariu, deocamdată, vreau să spun că am auzit şi eu la Răzvan intervenţia acelui “neşofer”. Se vedea de la kilometri ce se întâmplă, de fapt. Misiunea lui era să lămurească pe toată lumea, din poziţia lui de pasager neposesor de radar, cum că Huidu n-avea sub nicio formă mai mult de 70 la oră.
    E atât de motivat încât va veni şi la Acces Direct. Mie mi se pare foarte clar…

  37. un ultim comentariu pe marginea acestui subiect:

    sofismul nerusinat spus de Teo si alti basisti:’lumea vrea sange’, nu lumea vrea dreptate !
    dupa mine, Teo e o oportunista nerusinata!

    Sunt sigur ca Huidu e socat nu pt. victime ci pt. viitorul lui.Cinic cum il stim isi va reveni in cateva luni si isi va gasi un job potrivit caracterului lui, nu unul vizibil, dar ma gandesc ca nu se va angaja la Cora sau Billa.

    Huidule, nu te vom uita!

  38. @Marina: cand se vor da publicitatii rezultatele anchetei pe bune de la Giurgiu (aia supervizata de FBI), n-o sa ti se mai para.
    @alecsei: si la ce-mi foloseste? ma-njura-n cor lumea

  39. cangri:

    Dacia Logan are 3 stele la EURONCAP. Dar nu e ML şi nici tractor, şi nu mă refer doar la numărul maxim de stele pe care-l are ML, ci la gabarit, la cantitatea de tablă.
    Ca o comparaţie, aş da exemplu Chevrolet Aveo, care are 1 stea şi jumătate, că nu s-au îndurat să-i dea două.

  40. Si taximetristu lu peste care se afla pe deneu de ce nu s-a dat jos din masina ca sa ajute victimele ?! Acum da declaratii in presa ? Daca Huidu avea 80-90 taximetristu cat avea ca sa stea in spatele lui Huidu ?! oricum peste limita legala. un martor zice ca Huidu striga ca si-a distrus masina, unul zice ca Huidu striga ce am facut sunt distrus…numai unul si unu martorii astia.

    Tacerea este de aur!!! Avem nevoie de sange! parca din asta traim, sa vedem ce pateste Huidu, sa pateasca ceva, ca si el a luat trei vieti. M-am saturat de subiectul asta.

    Inteleg ca sunt doua posturi de televiziune care se bat cu basescu si numai despre asta vorbesc, dar ala este un rau public, asta pot sa inteleg, dar Taceti! De ce este nevoie sa ne dam cu parerea le televizor despre aceasta tragedie ?! Voua v-ar placea daca s-ar face atata tevatura in privinta unui necaz personal al vostru ?! ziaristilor…

  41. Avand in vedere ca tu nu ai carnet si deci in consecinta nu ai condus niciodata, ar trebui totusi sa te abtii de la comentarii pe aceasta tema. Nu exista nimeni – dar absolut nimeni – dintre cei care au carnet, sa nu fi gresit macar o data. Si nu aveti dreptate ca tara e impartita in doua; fals; poti privi cu detasare, poti fi obiectiv; omul a gresit, va plati intrun fel sau altul; un singur lucru e cert:nu a vrut sa omoare 3 oameni. S-a intamplat, se poate intampla oricui conduce sa fie -ori cel care provoaca o nenorocire, ori cel care intradevar nu are nici o vina si moare. E plina tara de dementi pe sosele si da, sunt mai multi cei cu masini tari; am permis de 20 ani si in ultimul timp nu se mai numeste condus ceea ce fac,ci doar incerc sa ma feresc de toti nebunii de pe sosele. Si nu o data mi s-a intamplat cand pt. aceeasi abatere -de exemplu parcare intr-un loc nepermis – mie sa mi se salte masina si jeepul de langa, sa ramana bine mersi. So, in concluzie nu-ti mai da cu parerea pt. ca daca nu esti sofer, nu ai cum sa intelegi ca intr-o fractiune de secunda se poate duce tot dracului. Intradevar unii si-o cauta cu lumanarea. Si stii ce-i mai ciudat? astia aproape intotdeauna scapa cu viata. Unde e dreptatea? Macar aia divina???

  42. Sunt oripilat de emisiunile tv, mai ales ale A3, privind prezentarea acestui caz. De fapt acesti martori au fost de calibrul si calitatea umana a invitatilor A3, mai ales a celor din emisunea G. Vranceanu Firea Pandele viitor… etc, in care am inteles, conform spuselor specialistelor in astrologie si numerologie ca de fapt huidu este sub o zodie malefica, ca atunci cand s-a nascut el Venus si Uranus erau imbarligati, ca suma cifrelor datei de nastere e impara si egala cu 13, ca relatia lui copilarie cu tatal sau e ciudata, ca e urmarit de blestemele zavorancei si de prezicerile calendarului mayas….
    E normal ca in urma acestor emisiuni si a declaratiilor marelui sofer Leu care spunea ca huidu e toatal nevinovat – de vina este iarna timpurie, cauciucurile, Loganul care nu s-a ferit, drumul serpuit sa apara astfel de martori.
    De fapt intrebarea este una singura acum – in afara de huidu cine mai este de vina ca un individ cu 14 amenzi, 2 suspendari de carnet si la 8 luni dupa o lovitura groaznica la cap mai conduce cine mai este de vina ?? legislatia, societatea, familia ??
    Acest lucru a vrut sa il afle si varul vicitmei aseara la emisiunea lui Gadea.
    Si o curiozitate – e atat de mare foamea majoritatii realizatorilor A3 incat sa otv-izeze emisiunile acestui post ? – nu am urmarit nicodata otv dar am auzit de ciudata cu prosopul pe cap care vorbea cu elodia – ieri ma asteptam sa o vad in emisiunea GVFP

  43. ma cutremur cata rautate este in noi.Stiti ce facem noi, dam intr-un om cazut jos. vb lui mihai morar

  44. oricine poate fi in locul lui, toti din media aveti si dusmani. Asa ca putina liniste si decenta, din partea voastra, nu ar strica. Oricum psihic va fi afectat toata viata.
    Cum toti va luati de Huidu, la fel se poate spune si de Ciutacu si de Badea si etc. Ati incercat sa va puneti in locul lui? Nu cred!!
    Aaaa..apropo …. nu ma uitam la cronica carcotasilor ca nu-mi placea emisiunea, dar una e o poveste si ce s-a intamplat e alta poveste.

  45. Asa cum acea “doamna” Paunescu este liberal asa se va intampla si cu Huidu. Nu suporta detentia ,ca jeep-ul este vinovat ca a derapat sau mortul este vinovat ca a plecat de acasa. In orice caz nu Huidu.

  46. @Flavia:nu ma pot pune in locul lui huidu.dar ma pot pune in locul familiilor victimelor.si doar ce ma gandesc cata suferinta e in casa acelor victime …cum naiba in RO sunt oameni sau ziaristi care cauta scuze unui individ care a aomorat 3 OAMENI? ce ar mai fi de discutat?i a OMORAT si gata.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.