Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Unicul care nu ştie de ce pleacă Dragnea

Unicul care nu ştie de ce pleacă Dragnea

Motto:M-a impresionat blestemul sfântului Trifon contra viermilor, păduchilor, omizilor, lăcustelor, rozătoarelor, etc. În fond, e un blestem care se poate extinde (nea Micky)

[poll id=”14″]

Habar n-am de ce-a demisionat Dragnea. Da, recunosc, spre deosebire de toti “priceputii” de pe piata, eu nu cunosc adevaratele motive ale gestului sau. Intuiesc si eu, fara a avea certitudini, ca, decat ministru cateva luni intr-un guvern care se va sparge, e mai bine jupan la Teleorman (si peste toate Consiliile Judetene), ca a fost amenintat de jupanul din Deal cu redeschiderea dosarelor de la DNA, ca nu-i convine sa-l sfideze un râs de om ca Boc ori sa-i bata unul ca Vanghelie cu pumnul in masa si sa-i numeasca oameni cu mana lui Geoana. Plus ca am credinta ca a fost facut de structurile subordonate in faimosul “caz Grobunov”.

Un lucru, insa, stiu sigur. Dat fiindca ca am avut ocazia sa-l cunosc si-n particular pe (deja ex) ministrul Administratiei si Internelor, pot afirma, cu tarie chiar, ca e un tip inteligent, viclean si foarte atent pe unde paseste. Iar gestul sau e extrem de atent calculat. In ciuda banuielilor unora ca o demisie live la 21:00 e pripita, indraznesc sa opinez ca nu-i asa. Pentru ca, totusi, aia e ora de talk-show-uri, iar “sezatorile” care-l enerveaza pe Badea si-au schimbat subit, toate, temele dinainte stabilite; pentru el. Deci Dragnea a aseara facut agenda si-o face si azi…

Ion Cristoiu: Teza prinde contur prin intervenţia procurorului. Să nu uităm că mai avem un procuror …este domnul Atanasiu care nu mai e procuror, cel din cazul Hayssam, când se presupune că judecătorul, să zicem, cum a fost şi în cazul Hayssam, că ….e treaba lui, dar procurorul care este reprezintă Ministerul Public, reprezintă autoritatea, reprezintă Guvernul, e dator să bată până-n pânzele albe. Avem cazul domnului Atanasiu care a intrat deja, a ieşit din Parchet şi este la ora actuală avocat, care ţineţi minte că în cazul Hayssam, spre stupoarea noastră, el a cerut. În cazul de faţă avem iar un procuror care nu s-a indignat şi nici măcar n-a protestat, nu să arate cauza, dar, repet, în cazul domnului Dragnea nu este cazul acesta de suprafaţă, pentru că nu s-a întâmplat nimic în legătură cu bugetul, care să arate că e un om înfrânt de austeritate. L-aţi auzit până acum pe domnul Dragnea spunând vreau bani mai mulţi pentru poliţişti sau nu sunt de acord cu tăierea sporurilor? Nu, probabil că sunt nişte lucruri care s-au anunţat sau s-au aflat în această perioadă, şi probabil că nu…

Mihai Gâdea: Şi Victor Ciutacu are o teză. Bună seara. Te ascult.

Victor Ciutacu: Bună seara. Domnul Cristoiu, sâmbătă seara într-o ediţie specială tot aici la „Sinteza zilei” domnul Liviu Dragnea a intrat prin telefon, a spus că este foarte nemulţumit de fondurile alocate Ministerului de Interne şi protecţiei cetăţenilor, respectiv zona asta de Poliţie şi aşa mai departe, jandarmeriei şi în finalul intervenţiei domniei sale a spus „eu nu am venit să pierd vremea la Ministerul de Interne”, cred că putea fi un semn că are un gând, nu ştiu dacă era de sâmbătă seara decis sau nu, dar aşa a terminat dialogul cu noi.

Mihai Gâdea: Domnilor, nu cumva aici e putred?

Victor Ciutacu: Totul e putred.

(Sinteza zilei de aseara)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

76 thoughts on “Unicul care nu ştie de ce pleacă Dragnea

  1. Domne e clar ce dreaq: pe mosie la Teleorman taia si spanzura, aici era la stapani fara numar: zeus, minibocu, serviciile, mafiile, etc etc etc. Corecta faza cu vanghelie, tre sa n-ai coloana vertebrala ca sa suporti sa-ti scuipe ala in ciorba. Era ultima zi pare-mi-se cand se putea intoarce pe functie. Imbatraneste fericit baron de Teleorman .

  2. “Io” crez ca e mai lata. Ieuropenii se cam saturară de hazul nostru,ăsta Dragnea după cum i-am văzut ochii care sclipeau la tembelizor, e om “distept” o fi zis: Voi cu a voastră eu cu a lu” mama. Bajeti luaţi înălţime si distanta. SUCCESURI!!!

  3. Pe o corabie, cand marea e linistita, oricine poate fi capitan, dar adevaratii capitani se vad pe timp de furtuna. Dragnea a parasit corabia de la prima adiere de vant si asta spune totul despre el.

  4. Nu-s fan al lui Deagnea, dar omul are coloana vertebrala. Am citit pe NET ca bani ar fi in visterie (si asta l-a suparat), dar ii pastreaza Boc pana inainte de alegeri ca sa ii arunce atunci in populatie si sa castige Base iara.

  5. Domnule Ciutacu,
    Vreau să vă relatez o întâmplare, adevărată,petrecută pe vrema răposatului. Gazetar de provincie fiind – de fapt, sunt şi acum, dar colaborator -, semnalam destul de des unele potlogorii făcute în fermele legumicole, fie privind plata udărilor cu care ne pricopsea Bunul Dumnezeu, fie furturi, nu cu sacoşa, ci cu autocamioanele, din câmp ş.a. Primul secretar de la vremea aceea ne-a zis:”Bă, dacă sunteţi voi aşa de deştepţi, eu vă ajut să vă angajaţi acolo şi să vedeţi ce se întâmplă”. Cum ne-a ajutat? Fireşte, nu punând pila de rigoare, pentru că mai marii fermei s-ar fi ferit de noi, ci eliberându-ne buletine cu alte nume, dar cu moacele noastre. Înarmaţi cu aceste documente, ne-am îmbrăcat cât mai zdrenţuit cu putinţă şi ne-am prezentat la mai multe ferme cerând, implorând chiar, să ne ofere ceva de muncă, pentru că, altfel, ajungem la puşcărie tot golănind pe stradă. Ştiţi că a fost o vreme când tăietorii de frunză la câini se adunau de pe stradă şi erau trimişi să muncească… Poate că pare plictisitoare această largă introducere, dar era necesară. Era necesar întrucât – şi aici vreau să ajung -, la plecare, primul secretar ne-a spus să nu care cumva să ajungem, aşa “frumoşi” cum eram prin locuri populate, locuri de distracţie, că, dacă ne cere buletinul miliţianul, s-a zis cu noi. Buletinul e fals şi numai miliţianul ştie chestia asta… Gorbunov – care nu era un biet udător de pătlăgele, cum ajunseserăm noi să fim – avea şi el buletin, buletin fals sau, mă rog, cu alt nume, chiar să nu-i fi fost teamă de nici un poliţist? Aşa că teoria că acel Gorbunov era omul poliţiei – al autorităţilor interesate în afacerile lor – nu-i o simplă supoziţie…

  6. de acord…si-ales ora bine,dar,daca este adevarat,am inteles ca era obligat neaparat aseara sa o faca deoarece azi ii expira mandatul la Teleorman.
    In rest motivele,daca nici Victor sau maestrul nu-l stiu…

  7. Dupa cum s-a instalat hotarat si dupa cele cateva declaratii, putine e drept dar sigure, parea a fi un tip pus pe treaba serioasa si parca intrase in priza, dar probabil i s-a ordonat “nene mai incet treburile nu merg asa cum vrei tu pe aici”. Si atunci i-a salutat din mers si ce o fi zis sa-si vada ei de ciorba lor ca el se poate ocupa si de alte treburi. Nu o fi putut numi pe nimeni nicaieri, bani nu, era constient ca nu se poate pune cu politistii daca li se taie toate sporurile, au si aia un sindicat, si la ei o fi ordin executat cu placere dar sa-i tii zi si noapte si sa nu le dai nimic nu prea merge. El a fost constiient de asta si a realizat ca nu sunt bani nici sa impace si capra si varza si nu a vrut prob. sa se umple de kkt. Din acei bani el trebuia sa dea si in teritoriu ca asa a promis dar si acolo prob. au fost nemultumiri si a zis pa si nu am cuvinte.Si retineti “Şi poate într-o altă realitate politică am să revin” ceea ce spune foarte multe si cu mult subinteles “alta realitate”. Ideea este ca MI poate a pierdut un ministru bun si imaginea Ro s-a cam dus draku. Asta e tara noastra.

  8. Tot respectul pentru domnul Cristoiu dar sa-mi fie cu iertare- N-AM INTELES NIMIC din ce a declarat la telefon.

  9. Domnule Victor,
    Asta-i doar inceputul, cu un asa guvern, dvs. ca ziaristi aveti paine alba de mancat, in plina criza economica. Redau imaginea folclorica a actualului guvern:

    Biciul lui Zeus

    Alchimisti si magi puhoaie, nostradamusi, vrajitori
    Secole la rand cercara, cheia unei ghicitori.
    Munca grea, truda pe rupte, cu bagheta si magie
    Din cacat aur sa scoata, un miracol intr-o mie.

    Truda lor fu insa sterapa, munca fara rezultat
    Orice’au incercat cu vraja, le-a iesit tot un cacat.
    In final ei renuntara, tragand doar concluzii seci
    Cu bagheta si magia, nu te’mbogatesti in veci.

    In ast’ timp valah balcanic si cu frica celor sfinte,
    Din cacat vru bici sa faca, ignorand invataminte,
    Ce din mosi stramosi grait-au ca asa bici cu’atat noroc,
    Chiar de-ai reusi, miracol, nicicand nu va face poc.

    Asta pana cand un Zeus tantos aparu de nicaieri
    Si fu decretat de fraieri, staroste peste boieri.
    Patru ani luptat-a Zeus, circarii de filme mute
    Din Guvern sa faureasca bici cu care el sa lupte.

    In zadar fu insa totul, biciul nu vru sa pocneasca
    Ba mai mult, pe’al nostru Zeus, reusi sa umileasca.
    Insa Zeus nu cedase si cu’avant insufletit
    Intr-o zi cu soare aspru, puse de’un cacat vrajit.

    Material cu doua fete, negandit de-ai sai slujbasi
    Ii fu dat printr-o minune, drept cadou pe un faras.
    Fericit nevoie mare si iluminat de har
    Gandi Zeus c’a lui munca nu fusese in zadar.

    Doua hibe are insa biciul lui cel fermecat,
    Face Boc la plesnitura si cam pute a cacat.

  10. Nu am decat cuvinte de lauda pentru gestul lui Dragnea. Omu n-a pus botul la mocirla PSD-ista Geoanista, nu-i place sa fie papusa lui Geoana asa cum ii place acestuia din urma sa fie maimutoiul lui Basescu.

  11. Nici eu n-am inteles nimic din ce naiba bajgaia Cristoiu. Nici acu’, dupa ce ne-a dat Ciutacu scriptul. Da’ oi avea mai putini neuroni, de… Ma rog, despre Dragnea, nu stiu care o fi adevarul, dar daca tot sintem la datul cu parerea, si eu cred ca s-a prins omul ce boierie e in Teleorman, fata de ciuma mafiota de la centru.

  12. Guvernul nostru e ca un anus contra naturii.
    Nu se putea sa stea Dragnea sluga la stapani , cand el era number ONE in Telormanica …unde nu e asa de aglomerat.
    Plus ca astazi expira termenul si trebuia sa aleaga .. si a ales..
    Acum era momentul ca PSD s aplece de la guvernare .
    Va avea soarta PNT – CD.
    In viata totul se plateste si nimic ca scump decat PROSTIA.Sa Vangeluiti BINEEEEEEEE.

  13. De acord cu teoria, cu o completare: trebuie sa fii cel putin nebun sa conduci Internele, in perspectiva framantarilor sociale care vor veni. Mai bine , la caldurica, la CJ.

  14. Dan Nica este cel mai potrivit pentru functia de minitru la interne. De ce? In primul rand a lucrat foarte mult timp la telecomunicatii, astfel avand de a face cu fel de fel de sereisti.
    2. Vorbeste putin si ce trebuie
    3. Un bun organizator
    4. Este agreat de Basescu
    Acum conteaza daca va accepta, tinand cont de faptul ca sunt foarte multe probleme la acest minister.

  15. L-am auzit pe Nica insultind functionarii publici cum ca nu-si fac treaba si ca sint nesimtiti. Vrea sa le ia din salariul de 13 miliane, cei 75%, deci sa munceasca pe 8 milioane.
    Sotia lucreaza la ANIMMC, tot timpul e strezata, rezolva zeci de dosare pe zi, sta dupa program…pentru o mizerie de slariu.
    Cum isi permite dibitocul acesta sa vorbesca fara sa cunoasta.
    Nu mai stiu disperatii astia de unde sa mai taie, ce taxe sa mai puna, asa cred ei ca se guverneaza.

  16. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Am sa va scriu doar cateva cuvinte,care n-au nicio legatura cu ce ati scris de joia trecuta si pana astazi.Nu am putere.Nu aveti absolut nicio vina,dar va scriu doar sa impart durerea mea cu cei care sunt apropiati sufleteste.
    Aseara m-am intors de la o tragedie care m-a marcat pana la sfrasitul vietii mele:joia trecuta a murit fratele meu- a facut un infarct si sambata a fost inmormantat.O parte din sufletul meu s-a dus cu el….Era mai mare cu doi ani ca mine si era un OM extraordinar. Era una din bijuteriile mele si o parte din mine.A fost inmormantat cu onoruri militare si au venit sute,poate mii de oameni sa-l vada…
    A fost comisar sef la politie -era seful la circulatie la judet la Dolj de vre-o cinsprezece ani;a iesit,la insistenta lui la pensie acum doi ani,era bunic si ii dedica viata lui celor trei nepoti si mamei noastre,care saraca are 82 de ani.
    A fost un om cu mare onoare,corect si drept.

    Va doresc sanatate deplina si numai bine.
    Cu toata pretuirea si respectul,
    IoanaP
    Ioana

  17. IDEEA CU MIRCEA BADEA CANDIDAT INDEPENDENT LA PRESEDINTIE ESTE ABSOLUT GENIALA. Ar trebui sa-l convingem s-o faca. Numai asa in oftica astora. Ar fi cel mai tare protest la incapacitatea clasei politice actuale de a desemna un contracandidat impotriva lui base. Mircea e contracandidatul ideal, l-ar scoate din minti pe micut. As da orice sa vad asta. Eu ma angajez sa-i strang semnaturi in Craiova. Numai ganditi-va ce campanie minunata, ce dispute s-ar naste! Dumnezeule! S-ar intampla in sfarsit ceva. N-are importanta daca va castiga sau nu, nu asta e scopul, scopul e sa-i scuipam in fata pe imbuibatii astia.
    Mircea, te rog din suflet, fa asta pentru noi toi astia care injuram marunt de dimineata pana seara in imputita asta de tara. Ce-ai avea de pierdut?
    Motto-ul de campanie sa fie: “Sa ne radem, sa ne simtem bine!”
    Ar fi un experiment extraordinar.

  18. Cine vine la interne?

    Domnule Ciutacu, zau asa e o intrebare de baraj, dar pe cine va servi noul ministru de interne nu intrebam deloc? Numele conteaza?
    In fine, in opinia mea, noul ministru de interne va fi un membru PSD, cu puternice afinitati Pro-Geoana, fara urma de anti-Basescianisme sau daca are urma sa si-o stearga pentru ca Geoana si Baselul au o relatie ascunsa si nefireasca in modul cel mai obiectiv – relatie profesionala fireste.
    Cu alte cuvinte, dragi romani vi se pregateste ceva! Geoana & Basescu = Scantei. Geaona daca s-ar uita la domnul Petre Roman unde a fost ca cand a inceput colaborarea sa cu al nostru presedinte si unde este acum ar intelege.
    Un lucru e clar – Basescu nu a renuntat la 2 si un sfert inca! De aceea demisia domnului Dragnea cred eu.

  19. extraordinar comentariu. chiar totul e putred. si noul ministru este Serban Nicolae. asa cum te-am obisnuit si cu armele furate, acum iti spun iar cu ceva timp inainte.

  20. pentru cei care nu stiu cine este Serban Nicolaa, este nepotu lu Iliescu si omul care nu a fost capabil sa devina senator intr-o circumscriptie din sectoru 2. care sector 2 e cu psd pana in maduva oaselor.

  21. @Blestemul: Serban nu-i nici nepotul lui Iliescu, nici noul ministru de Interne

  22. Paiiii…intuitia mea presupune ca… “somnul ratiunii naste monstri” … nu au gasit omul care sa stie sa convinga cu puterea vorbei.Sau …functia nu a …invins gradele…sau e supunere la liderul respectivului partid (psdpc)…sau…incep sa ma obisnuiesc cu senzatia de titirez…am vrut sa zic : cetatean in romania. As vrea sa vad UN BARBAT de nivelul…Presedintei Senatului.E o Doamna super! Si e si frumoasa peste toate restul de calitati.
    Dle.V.Ciutacu,
    Respectele mele !

  23. “Totul e putred”- Victor Ciutacu
    Am “votat” doar ca sa vad “rezultatele”. N-am nici o idee cine va urma …e o bezmeticeala generalizata. Mare dreptate are Ciutacu !

  24. Dom’le asta e! I s-a acrit lu’ Musiu Dragnea de Capitală, şi se duce să-şi continue proiectele în judeţu’ lu’ domnia sa! A fost un joc de imagine, destul de ieftin, poate chiar perfid? Oricum, să nu-i plângem de milă.
    Pe de altă parte, venind din teritoriu, şi dându-şi seama că MAI, este unul dintre ministerele care înghite CEI MAI MULŢI BANI, că “băieţii” (din administraţie sau din cadrul structurilor gen Poliţie, Jandarmerie, ISU), au fost obişnuiţi să primească neşte chestii grase, acu’ Boc a dat nişte directive care-i nemulţumeşte pe “băieţi”. Că or fi meritat sau nu acele beneficii angajaţii MAI, rămâne de văzut.
    În altă ordine de idei, Băsel zicea la întoarcerea din Ungaria, că va purta “discuţii” cu alianţa pentru “asigurarea continuităţii la acest minister”. Să vedem, să vedem, să vedem, ce-o să “iese”!

  25. Fie ca i s-a parut prea complicat pe langa viata de provincie unde era baron si unic decident, fie ca i s-a facut scarba brusc de boc si marinar, fie ca l-a durut batatura de la degetul mic, dragnea nu face decat sa intareasca convingerea generala ca nimic nu-i cum trebuie, ca domneste o harababura dementa in toate cele si ca oricum, in tara lui papura voda, circul continua!

  26. Desi se invoca tot felul de scenarii(unele fanteziste rau!) este clar ca Dragnea nu si-a dat demisia ,doar asa,de florile marului,cum se spune.! Poate ca ,n-o fi vrut sa puna botul la nu stiu ce numiri,zic,poate, dar,nu stiu de ce dar ,parca mai mult imi vine sa cred ca la mijloc a fost altceva.Respectiv,teama de viesparul de la ministerul de Interne. Cum se cunoaste el a si avut “norocul” sa de da inca de la debut peste doua scandaluri de proportii -cel cu omorul de la Brasov si cel cu armele furate de la de la Ciorogirla,scandaluri care,i-au aratat mai plastic decit orice cam ce il asteapta in viitor!Viitor care -la prima vedere-nu se poate compara cu cel de presedinte de consiliu judetean,mai modest si mult sub “onoarea”celui de la Bucuresti,dar-orice s-ar spune- de 10 ori mai comod!Si,mai ales,mai SIGUR tinind cont de vremelnicia si de vulnerabilitatea oricarei coalitii ,si,cu deosebire a uneia numita PD-L-PSD !

  27. Cine vine ministru la interne? Oricine ar veni tot un drac.
    Problema e ca noi nu avem guvern. Baietii si fetele care se intituleaza ministri nu reusesc deloc sa coaguleze un guvern. Nu sunt in stare sa ia nici o decizie specifica unui guvern. Fiecare minister “functioneaza” separat in functie de sfera de interese in care se invarte individul din fruntea lui.
    Ce se intampla acum este unic in istorie.
    Drumul asta duce direct intr-o prapastie din care noi in viata asta nu vom mai iesi.

  28. L-am votat pe Marian Vaghelie. Nu pentru că l-aş vedea ministru de Interne, ci doar pentru că dacă s-ar crea o astfel de ipotetică situaţie – care este – distracţia ar fi maximă. Parcă-l şi văd cum i-ar alfabetiza el pe miliţienii din dotare obligându-i să citească almanahe…!

  29. Cine a lucrat sau lucreaza in ministerul de interne stie cu siguranta ca nu ministru conduce aceasta institutie a guvernului.Poti fi tu geniul din Carpati si tot esti condus mai devreme sau mai tarziu de generalii din acest minister.
    De aceea, cea mai buna varianta, pentru functia de ministru MAI, ar fi un profesionist, un general.
    Este o prostie sa creada cineva vreodata ca functia de ministru de interne inseamna ca iti da puterea sa conduci cu adevarat aceasta institutie.
    A avut dreptate VIRGIL ARDELEAN cand a declarat,,in acest minister sunt sute de vulpi, de virgili ardeleni”!
    Eu cred ca se face prea mare tam tam pentru aceasta functie, cand de fapt problema e cu totul alta.

  30. L-am votat pe Dan Nica. Din câte am observat, s-a integrat perfect printre pupinbăseşti. Mâna dreaptă a unui Nimic, mâna stângă a altui Zero. Va face întocmai şi pe plac tot ce-i va cere don President. Să ne bucurăm, “binele” continuă. Şi circul!

  31. Am vazut optiunea Marian Vanghelie si in loc sa ma amuz copios, pentru 30 de secunde, m-am speriat :D. N-am mai urmarit “scena” politica de aprox 2 luni. Chiar si asa, cele 30 de secunde de spaima la posibilitatea ca Marian Vanghelie sa fie urmatorul ministru al internelor, ma face sa inteleg de ce am evitat stirile in ultimele 2 luni…

  32. referitor la Dragnea chiar mergem pe ghicite nimic concret penca nu s-a cam intamplat nimic spectaculos in schema care sa-l faca sa -si dea demisia si nu-mi veniti cu tarantele ca din cauza cazului de la brasov ca e cusuta cu ata alba pai atunci fiecare ministru de dupa revolutie putea demisiona din luna in luna ca de astea (haysam,madam FNI si multe alte cazuri au fost cu gramada dupa revolutie.eu mai degraba inclin sa cred ca desi banuia inainte de acceptul sau de a conduce ministerul in ce haita se inhaita abia dupa numire si-a dat seama ca dracul e mai negru decat il vedea el de la teleorman asa ca a refuzat sa “treaca”puntea cu el.ne mai auzim ne mai vedem

  33. Nu mai stii bai frate daca tara exista ca pana la urma are dreptate rau de tot Badea cand zice ca daca vedem tot ansamblu “tarii” ne evaporam sau explodam.Da-mi Doamne nivelu de trai si si jumatate nu mai mult din conditiile care le avem in anii 70 si ma p….pe sistemu democratic de acu , ca pe vremea aia tanjeau toti vestici si esticii sa vina la noi la tara asta de nuse mai saturau , si tin minte ca daca luam lapte de la nenorocitele de “alimentara”comunista lasa lumea banii in sticla daca nu era deschis la ore prea matinale si nu lua nici dracu banii de acolo ca de asa era de fomista lumea aia proasta de atunci si cumpara painea la jumate sau sfert si untu la fel sa nu mai zic ca era rusine sa mai cumperi si masline la suta de grame,. .Cred ca afost cea mai echilibrata oranduire de cand ma stiu si nu ma interesa ca i-i zice socialism ,.comunism ,.capitalism dar din prostimea aia de generatie s-a nascut multi “destepti din ziua de azi ,asa ca stau si ma uit la pdurea asta de langa mine de unde fura astia arme si acu m-i se pare ceva normal ca banii care i-i lasam in sticla de lapte din fata “complexului de la Salajan sau 107 Macaralei” pe unde sta si Badea acu,.. Acu sa ne fereasca Dumnezeu sa mai “Traim bine ” ca daca ramane mult la carma ‘carmaciu o punem rau de tot..

  34. Intrebati-l pe prietenul dlui. Dragnea, adica pe Beji ( comisia ap, ex-ofiter MApN ) daca i-a spus asta. Filtre dinainte anuntate, tambalau cu militzieni la TV cautind prin portbagaje armele furate. Clantza. Baschetbalista indenmindu-l sa declare presei ca armele sunt ca si gasite. Alta clantza. Ancheta secretos controlata de parchetarii militari, carora ministrul Apararii le pune gradele pe umeri. Armele disparute fiind de multe luni pe alt continent. Cu end user fals dar cu aprobarea CSAT. La acel moment secretar al CSAT = Stanisoara. Asadar inca o clantza. Dupa atitea clantze de la Zeus in prima saptamaina de ministeriat, cam cit crezi ca te vor tine nervii Liviule ?

  35. Victore dupa ce vom afla noul ministru normal ar fi sa votam cat credem ca va sta,poti sa faci si cote ca la pariuri,castigam si un ban si ne si distram. pana la urma daca astia nu ne iau pe noi in serios noi de ce sa-i luam “A plecat ministrul,traiasca ministrul”.

  36. apropo eu sunt din teleorman si noi “cei multi” de aici ne bucuram ca se intoarce la noi Dragnea ca un fiu risipitor pt a ne lumina calea si a ne conduce spre zari insorite.il vom astepta cu paine si sare(in ochi)…victore e un cod in mafie care se numeste OMERTA,de aia nu o sa stim niciodata manevrele astora doar putem sa le banuim.nu uita:OMERTA.

  37. Domnu’ Ciutacu, regret ca nu-mi gasesc laudele necesare sa va preamaresc genialitatea. Cred ca o debordati si acolo unde mergeti pe jos, ca imparatii. Ultima alocutiune mi se confirma, cand va zaresc, la ora 21,37, in dialog cu alt “curat”, dl. Pieleanu. Altfel,nu inteleg, Piratu’ n-a comis nimic in ultimu’ timp? Il lasati in pace? Sper ca nu v-ati pierdut genialitatea virila!
    P.S. Daca nu-i Basescu, sigur Monica Macovei e de vina pentru ceea ce se-ntampla prin tarisoara. Ma bucur ca va iubesc cativa. Cu domniile lor viitorul tarisorii este asigurat.

  38. @Ciutacu Ma uit la Sinteza zilei si voi scrie in legatura cu subiectul acestei emisiuni. Scuze .
    Vreau sa imi exprim si eu o UMILA parere. E tragic ce s-a intimplat, e ingrozitoare situatia justitiei, internelor, sanatatii, e.t.c. , DAR de ce mai sint legale aceste case de schimb care invita la crima, la fapte penale, la spalare de bani, la diverse activitati “subterane”? De bine , de rau, avem un sistem bancar destul de bine condus, mult mai bun decit altele din “UIE”, exista o regulamentare .Aceste case de schimb nu mai au de ce sa existe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.