Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Unicul care nu ştie de ce pleacă Dragnea

Unicul care nu ştie de ce pleacă Dragnea

Motto:M-a impresionat blestemul sfântului Trifon contra viermilor, păduchilor, omizilor, lăcustelor, rozătoarelor, etc. În fond, e un blestem care se poate extinde (nea Micky)

[poll id=”14″]

Habar n-am de ce-a demisionat Dragnea. Da, recunosc, spre deosebire de toti “priceputii” de pe piata, eu nu cunosc adevaratele motive ale gestului sau. Intuiesc si eu, fara a avea certitudini, ca, decat ministru cateva luni intr-un guvern care se va sparge, e mai bine jupan la Teleorman (si peste toate Consiliile Judetene), ca a fost amenintat de jupanul din Deal cu redeschiderea dosarelor de la DNA, ca nu-i convine sa-l sfideze un râs de om ca Boc ori sa-i bata unul ca Vanghelie cu pumnul in masa si sa-i numeasca oameni cu mana lui Geoana. Plus ca am credinta ca a fost facut de structurile subordonate in faimosul “caz Grobunov”.

Un lucru, insa, stiu sigur. Dat fiindca ca am avut ocazia sa-l cunosc si-n particular pe (deja ex) ministrul Administratiei si Internelor, pot afirma, cu tarie chiar, ca e un tip inteligent, viclean si foarte atent pe unde paseste. Iar gestul sau e extrem de atent calculat. In ciuda banuielilor unora ca o demisie live la 21:00 e pripita, indraznesc sa opinez ca nu-i asa. Pentru ca, totusi, aia e ora de talk-show-uri, iar “sezatorile” care-l enerveaza pe Badea si-au schimbat subit, toate, temele dinainte stabilite; pentru el. Deci Dragnea a aseara facut agenda si-o face si azi…

Ion Cristoiu: Teza prinde contur prin intervenţia procurorului. Să nu uităm că mai avem un procuror …este domnul Atanasiu care nu mai e procuror, cel din cazul Hayssam, când se presupune că judecătorul, să zicem, cum a fost şi în cazul Hayssam, că ….e treaba lui, dar procurorul care este reprezintă Ministerul Public, reprezintă autoritatea, reprezintă Guvernul, e dator să bată până-n pânzele albe. Avem cazul domnului Atanasiu care a intrat deja, a ieşit din Parchet şi este la ora actuală avocat, care ţineţi minte că în cazul Hayssam, spre stupoarea noastră, el a cerut. În cazul de faţă avem iar un procuror care nu s-a indignat şi nici măcar n-a protestat, nu să arate cauza, dar, repet, în cazul domnului Dragnea nu este cazul acesta de suprafaţă, pentru că nu s-a întâmplat nimic în legătură cu bugetul, care să arate că e un om înfrânt de austeritate. L-aţi auzit până acum pe domnul Dragnea spunând vreau bani mai mulţi pentru poliţişti sau nu sunt de acord cu tăierea sporurilor? Nu, probabil că sunt nişte lucruri care s-au anunţat sau s-au aflat în această perioadă, şi probabil că nu…

Mihai Gâdea: Şi Victor Ciutacu are o teză. Bună seara. Te ascult.

Victor Ciutacu: Bună seara. Domnul Cristoiu, sâmbătă seara într-o ediţie specială tot aici la „Sinteza zilei” domnul Liviu Dragnea a intrat prin telefon, a spus că este foarte nemulţumit de fondurile alocate Ministerului de Interne şi protecţiei cetăţenilor, respectiv zona asta de Poliţie şi aşa mai departe, jandarmeriei şi în finalul intervenţiei domniei sale a spus „eu nu am venit să pierd vremea la Ministerul de Interne”, cred că putea fi un semn că are un gând, nu ştiu dacă era de sâmbătă seara decis sau nu, dar aşa a terminat dialogul cu noi.

Mihai Gâdea: Domnilor, nu cumva aici e putred?

Victor Ciutacu: Totul e putred.

(Sinteza zilei de aseara)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

76 thoughts on “Unicul care nu ştie de ce pleacă Dragnea

  1. Habar nu am cine e Dragnea asta si sincer nu ma intereseaza , tot ceea ce pot spune este ca omul a ales sa iasa din sistemul asta corupt iar mie unul mi se pare un lucru grozav .
    Parte proasta este ca institutia merge inainte si maine vom avea un nou ministru la interne unul gata sa indeplineasca cerintele oamenilor ce conduc din umbra

  2. ai dreptate, victore, si mie mi s-a parut dragnea uns cu toate alifiile. nu degeaba e seful presedintilor de consilii judetene.

  3. am auzit ca si premierul chinez a fost la Londra atacat cu un pantof sport, mai am de asteptat pana da unu si pe la noi ca da dupa scarbele astea?

  4. Victore, e o problema la “adevarul” ala gratuit, ala pe care se bat cersetorii la gura de metrou. E unu’ acolo, Sabin Orcan ii zice, o putza cu urechi, la fel de chel pe dinafara si pe dinauntru precum idolul sau, Traian Betivanescu. Si nenea asta, angajatul lui Dinu Patriciu, carevasazica, se ia de toti ciutacii si valerian stanii, cei care stiu un singur lucru: “sa-l injure pe domnul presedinte Traian Basescu”. Acum..poate stii tu mai bine, s-a impacat Patriciu cu Basecu, sau Dinu Patriciu s-a prostit atat de tare incat finanteaza gasca asta de la Adevarul sa scrie pentru betivanul de la Cotroceni ?

  5. @Jan: lasa omu’ sa se simta bine. ai mai auzit tu de vreo iesire recenta a lui Patriciu la adresa lui Basescu? de la o anumita suma in sus, totul se poate rezolva amiabil.
    @Andrei_99: eu zic, totusi, sa nu-l idealizezi pe Dragnea.
    @adrian: Basescu nu-i de vina ca are fani multi si prosti de care profita.

  6. asa imi circulau mie zvonurile pe la ureche. si da, nu ma refeream strict ca rudenie ci faptul ca este unul din protejatii lu iliescu. si tot da, serban nicolae lucra pe vremuri la mecanica fina deci era cam greu sa ajunga ministru la interne. am fost naiv.

  7. nu. iarasi am fost naiv. cred ca nica este insa omul perfecta pentru dorintele lu vanghelie. se potriveste perfect scenariului.
    insa, ii dai mai mult de 2 luni?

  8. Ati vrea dumneavoastra sa fiti unicul, mai sunt si eu pe lume. Dar nici unul dintre singurii doi nu este rau.

  9. Fireste ca Dragnea a demisionat din orgoliu. Ma gandesc in primul rand la modul in care a fost aruncat in guvern si in al doilea rand .. nu putea face discriminare intre cei care gasesc mii de kg de droguri si Brigada rutiera. Interesant de urmarit ce se va intampla cu Tariceanu in opozitie si Nastase la TV 🙂

  10. Domnu’ Ciutacu, ati uitat domne sa mai puneti un nume in lista: Ion Cristoiu, ca uite ce discurs clar si cursiv are cand vorbeste dicutii. Luati o radiera si stergeti ,,analist politic” de sub numele lui, eventual scrieti,, papagal”.

  11. Oricine va veni nu cred ca va rezista foarte mult,poate nici cat a rezistat ultimu’,si cred ca toti cei care i-ai aliniat mai sus se vor perinda pe acolo pana ce se va gasi unu care sa joace cum vor smecherii…prob ca e prea multi dom’le …smecheri…m-ai inteles..:).
    Domnu’ Ciuatcu cat crezi ca va rezista “za next uan” ministru,care este…:)

  12. Eu unul nu cred ca demisia lui Dragnea are vreo legatura cu vreunul din ipotezele scoase in evidenta de analisti in zilele trecute!
    Parerea mea este ca acest om,asa cum l-ai caracterizat in cele spuse anterior,adica un om inteligent si sigur pe sine, si-a dat seama ca de fapt rolul sau era unul decorativ si ca orice idee inovatoare avea, trebuia sa primeasca acordul unor comisii virtual infintate si a unor oameni prea puternici si mult interesati de ceea ce se intampla la interne!

  13. A luat decizia corecta, atat pentru el cat si pentru noi. El nu ramane pe drumuri, si mai mult ramane resectat, iar noi…..in aceeasi faza de populatie ramanem.
    O zi buna va doresc!

  14. am vazut-o aseara pe d-na avocat draghici cum ne indemna pe noi,fraierii,s-avem incredere-n sistem,c-o nesimtire,nonsalanta,c-un tupeu greu de imaginat,aproape ireal. mai era & d-na pivniceru de la iasi,cari ni vorbea despri drepturili omului intr-o asemenea tara! care om? omul Smecher sau omul cinstit,amarat,fraier? ca nu-i tot una? drepturili Smecherului este mai egale decat drepturili fraierului,care este sublime,dar lipseste cu desavarsiri. niste doamni haladiti ,k dansili, stii asta,nu ma-ndoiesc. un om fraier are toate sansele sa moara,la propriu,cu drepturili & dreptatea-n mana in spitale,in tribunale,in fata politiei,pe strazi,oriunde. daca moare k un erou,este decorat post-mortem de acelasi sistem,in care tre’ s-avem incredere,care l-a omorat. am depasit deja orice limita a bunului simt. o s-ajungem sa fim medaliati pt. simplu motiv ca ne-am facut datoria. in tara asta,in care magistratii respecta,pana la ultima virgula,drepturili omului,este practic imposibil sa-ti faci datoria. daca reusesti,meriti o medalie! ca sportivii la j.o.! ma cutremura mentalitatea unor femei care mai dau & viata. Dumnezeule Mare,unde-am ajuns cu ticalosia!

  15. Felicitari, Victor, pentru capacitatea de analiza cititorilor blogului tau (printre care ma numar cu mandrie): 47% l-au dat pe Nica la Interne! Ne-ai dresat bine! :))

  16. Domnul Ciutacu,este foarte simplu de ce pleaca Dragnea:nu stia cat de greu se fura d la interne(prea multe formalitati),parca este mai usor la judet si vorba aceea-nu te controleaza nimeni

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.