Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Un pic de linişte, de luni începe iureşul

Similar Posts

57 thoughts on “Un pic de linişte, de luni începe iureşul

  1. A propos de blonde, Oana Dobre sa-si duca “fightu” in alta parte decat la Sinteza. Va rog sa nu o mai chemati! Please!!!!!!!

  2. Oana Dobre e fata buna, dar are un cusur. Daca i se da atentie ajunge sa se creada jurnalist. Nu intelege ca e tolerata. Se comporta ca un ageamiu, care vrea sa migreze de la o fundatie de binefacere in zona presei. Pacat ca-i defazata. Atacurile la adresa d-nei Pivniceru o descalifica din punct de vedere jurnalistic. Pe de alta parte nu era momentul sa procedeze asa. Oare nu si-a dat seama ca il apara pe Basescu ?

  3. @Anonimus – Nu, nu-i o coincidenţă! Pe actriţa Jane Seymour o cheamă de fapt Joyce Penelope Wilhelmina Frankenberg.

  4. Nu stiu daca esti cel mai bun dar te afli printre cei mai buni care sunt din ce in ce mai putini la numar .Si nu numaiin ce priveste cultura generala . Atitudinea ,bunul simt ,respectul pentru cei din jur nu se invata la scoala . Se vede ca nu ai plecat de acasa cu capul gol. Ai si genele la tine . Asta e . Daca omul nu are gene de buna calitate ce sa-i ceri saracul, ca el nici nu realizeaza ca nu le are la el si se intreaba surprins si nevinovat de ce Ciutacu si nu el . Ma intelegi despre cine vorbesc . Despre toti cei care -si dau cu presupusul rautacios si impertinent la adresa oamenilor care mai au un cuvant de spus in tara asta plina de curve si hoti de care si mie mi-e scarba dar am invatat sa traiesc printre ei si atentie mare : sa nu ma molipsesc. Ca asa am fost educata de niste oameni care ” spre nelinistea lor financiara “au ales calea cea dreapta .Da, esti destept .Lasa prostii sa vorbeasca . Nu renunta la ceea ce faci acum pentru o faci bine ( emisiunea ). Eu am un defect .Iubesc oamenii mai destepti ca mine ( pentru ca si eu sunt o desteapta chiar daca nu apar pe sticla !!!!!).Apropos de blonde : ai fost un domn .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.