Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Un farsor…

Un farsor…

Imediat după constituţionala-i suspendare din funcţie, a început în forţă, cu un soi de aer demn, campania electorală. Marţial, de la pupitrul Cotrocenilor, ne-a anunţat că n-avem de ales şi că trebuie să ne vedem la urne. După aia, s-a întors circu-n oraş. Toată lumea-l persecuta, postura de victimă de profesie îl şi avantaja de minune, rezista cu dinţii încleştaţi. Ce nu făcea el pentru statul de drept, colţ cu triumful democraţiei? Zi după zi, a rupt ecranele televizoarelor, s-a dat peste cap, şi-a mobilizat sinecuriştii, a mârăit ca un câine turbat la toată lumea care i se părea că-i stă-n cale, a ameninţat, s-a întâlnit prin pieţe cu poporul lui (juma’ de milion de lei vechi bucata şi-un pachet cu hrană rece pe zi), dar tot n-a ridicat acu-n sondaje peste 30%. Visurile de întoarcere triumfală i s-au năruit. Aşa că farsorul a ales varianta cea mai jenantă şi mai umilitoare pentru un om politic: îndemnulul electoratului propriu la boicot. Decât o înfrângere demnă, mai bine o revenire ruşinoasă-n lux. Sub pulpana imunităţii penale, că asta-l macină cel mai tare…

Articolul integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

119 thoughts on “Un farsor…

  1. Oricare ar fi rezultatul referendumului, validat sau nu, pentru Basescu tot rau o sa fie.

  2. acesta e Traian Basescu! Un farsor , bine spus care tipa ca din gura de sarpe ca poporul e de partea lui. Indiferent ce se v.a intampla voi merge la vot eu si familia mea la ambasada din Londra
    Adreasa pt cei care sunt in Londra:
    1. Londra 1, Ambasada României–Sediul ICR, 1 Belgrave Square, London, SW1X 8PH. Tel. 020 7752 0134, Fax. 020 7235 0383.
    2. Londra 2, Ambasada României-Secţia Consulară, 344 Kensington High Street, London, W14 8 NS. Tel. 020 7602 9833, Fax. 020 7602 4229.
    3.Londra 3, Brent-Nord, Brent Town Hall, Forty Lane, Wembley, London, HA9 9HD.

  3. Urmasii nostri, care vor avea ocazia sa vada imagini din “epoca Basescu”, cu tot alaiul de grobianisme, penibilitati, minciuni evidente, contraziceri stupide(n-o fi si ceva schizofrenie aici?) se vor intreba, legitim, ce naiba am avut in cap. Cum am putut alege un astfel de presedinte. E jignitor pentru un popor (chiar populatie, cum ii zici tu) asa ceva. In sfarsit, asta e, sa vedem ce va fi.

  4. Un golan ,incult ,grobian,oricind sa dea si sa fuga ,a fost umflat de presa favorabila si de “intelectualii”fara opera gata sa se vinda pe un covrig si-o bere in Centrul Vechi.Din animal politic,mare luptator ,invincibil nu era scos cind el nu a cistigat decit prin smecherii ieftine : draga stolo,frauda cu soft,FNI,STS,pixel albastru,iar acum cind nu are sanse se comporta asa cum este ,un las. Sint sigur ca cei pe care ii are in comisiile de vot vor striga in toata tara -frauda-creind un balamuc care,preluat de tv ne vor faca de rahat in toata Europa.Asta e in stare sa dea foc daca el nu se intoarce in orice conditii la Cotroceni.Sper totusi sa fim destui si sa scapam de ticalos.

  5. Cum poate un presedinte intr-o tara democratica (ca intr-o tara dictatoriala se poate intampla asa ceva,fiindca dictatorii decid ei in locul poporului) sa nu lase oamenii sa-si exercite dreptul de vot,cand constitutia romaniei garanteaza acest lucru(fapt penal)Dictatorul din tarile nedemocratice ,una bucata persoana(vorba lui MB) este mai tare ca tot poporul ; EL DICTEAZA,POPORUL EXECUTA(nu vrea poporul sa asculte face UZ de in ordine:armata de propagandisti,colonei,pupink..isti,institutii obediente si in ultima instanta apeleaza la armata).Cred ca acest lucru a iritat si pe melteni,manelisti,saraci cu caputul care vor iesi si ei ACUM la vot fiindca asa ceva nu este de acceptat oricat de prost ai fi.

  6. AMR 5 zile! Vom scapa de tine, lasule, ti-e frica sa iesi la lumina, te ascunzi in spatele serviciilor, trusturilor media, CCR, ICR si alti obedienti care nu-si dau seama cat de usor pot ajunge si ei “puscariabili”. Ameninti pe toata lumea, ca un caine care latra pe dupa gard, dar nu vrei sa te confrunti cu lumea, lasule si mincinosule! Vaom fi peste 10 milioane duminca la referendum si te vom trimite acasa. Se va prabusi ca un castel de nisip tot esafodajul asta de teroare, iar institutiile statului de drept vor trece, desigur, ca si in 1989, de partea poporului.

  7. Domnule Ciutacu,

    “Un escroc” ati vrut sa scrieti dar va amenda CNA-ul. Baroso ar trebui sa stie ca e partas la acest barbut penibil.

    Sa pariati bine!

  8. Intr-adevar un sarlatan. Mi-e scarba. Il mai si critica pe Regele Mihai ca a fost las cu pistolul la cap.

  9. Decenta ii e un lucru strain, clar. Situatia deja e de un penibil nemaivazut…

  10. eu unul nu inteleg de ce atata tevatura in urma acestui demers de boicot. la urma urmei, daca poporul e atat de scarbit de conducator, sa se prezinte frumusel la referendum si sa voteze pentru demitere. sa se adune si 15 milioane, sa faca pragul.. si sa’l demita.

    pe de alta parte, de cand acea neprezentarea la vot nu mai este deja o optiune politica ci o vina, o scuza, sau mai bine zis o lasitate? parca mai deunazi, la celelalte randuri de alegeri cei ce nu mergeau la vot spuneau ca e o optiune politica. de ce nu ar fi si acum?

  11. asta e,mergem la vot noi,desi nu cred ca se va depasi pragul in conditiile astea…prin acest boicot pdl-istii vor sa intimideze:”cine voteaza e contra noastra si vom lua la cunostinta!”…asta mai e democratie?

  12. Situatiile exceptionale cer masuri exceptionale: USL trebuie sa scoata oamenii la vot cu ORICE pret. A zis-o si Tariceanu azi.
    USL TREBUIE sa scoata poporul la vot ORICUM: cu tombole, cu bani,cu scutiri de taxe, cu sporuri… ORICE… numai sa scapam de Chioru’!

  13. In sfarsit, incepe lumea sa-l vada in adevarata lumina pe marele barbat politic… Dupa atatia ani in care a fost perceput, nemeritat, ca un luptator singuratic, curajos, abil, inteligent… Si cel mai mult ma scoteau din minti aprecierile astea cand veneau din partea adversarilor (politici sau din presa), pentru ca atarnau de o suta de ori mai greu in mintea inceata a talibanului portocaliu. Chiar acum cateva zile l-am auzit pe Antonescu recunoscandu-i lui Basescu cel putin doua calitati: curajul si inteligenta! De ce sa faci una ca asta, cu doua saptamani inainte de referendumul pentru demitere ?! Destul a pacalit prostimea, de 12 ani incoace, cu imaginea de barbat calit de “viata dura” traita pe mare, gata oricand sa infrunte orice incercare. O droaie de impotenti si nufutute si l-au imaginat, ani de zile, pe bravul comandant opintindu-se cu bratele-i vanjoase in timona, cu bucile-ncordate si cu picioarele infipte vartos in puntea vasului, biciuit pe fata de vant si ploaie, luptand din rasputeri ca sa-si salveze nava si echipajul din calea valurilor turbate de furtuna. Si s-au dus la vot si l-au stampilat. Bullshit! Comandantul unei nave ca Biruinta nici macar nu piloteaza el nava, decat daca/cand are chef s-o faca de placere. In rest, isi petrece voiajul in regim de concediu de odihna, cazat in conditii de hotel de patru stele, cu toate serviciile asigurate (masa, menaj, etc). De unde atata “viata dura” dusa pe mare ? Asta nici laba nu si-o facea singur ! In fine, sper ca lumea sa se lamureasca in curand si cu privire la inteligenta lui…

  14. Asa ceva nu am crezut ca este posibil. Un adevarat circ, impreuna cu PDL incearca sa ne prosteasca in continuare.Oare noi romanii vom mai permite asta? Sper ca nu, sa spunem un DA hotarat pentru suspendare pe 29.07.2012.

  15. un securist cocalar care daca se reintoarce la cotroceni prin invalidarea referendumului are toate sansele sa moara violent impreuna cu foarte multi securisti basisti… pt ca o sa fie dat jos prin violenta de data asta

    cine vrea stabilitate sa mearga duminica la vot altfel o sa-si asume anarhia data de dementa unui COCALAR LAS care da foc la tara doar ca sa nu ajunga in puscarie pt jaful pe care l-a facut impreuna cu javrele lui basiste… o sa urmeze proteste violente in strada

    vreti stabilitate mergeti la vot, vreti razboi stati acasa si o sa aveti parte din plin

  16. In baza art. 3 alin 1 din legea 14/2003 (a partidelor politice) solicit instantelor romanesti sa constate ca:
    – prin impiedicarea exercitarii dreptului la vot, precum si prin propaganda explicita in acest sens, PDL se situeaza in afara legii, actionand explicit in afara principiilor democratiei constitutionale. Ca atare, aceasta entitate nu mai satisface exigentele stipulate in articolul de lege mai sus mentionat, asa incat ea nu mai poate functiona in conformitate cu legea. In consecinta, solicit constatarea dizolvarii de drept a acestei entitati si radierea sa din registrul partidelor politice.
    A se retine ca art 3 din Lege prevede ca aceasta cerinta este imperativa si fara exceptie: “pot functiona numai asociatiile[…]care militeaza pentru respectarea[…]principiilor democratiei constitutionale” .

  17. Din pacate basescu nu e altceva decat ce-si doresc sa fie alegatorii sai. Nu cred ca l-ar mai vota vreodata daca ar fi serios, daca nu s-ar razgandi de la un moment la altul, daca nu ar hahai, nu ar injura, nu ar jigni femei, nu ar trage sfori..etc. E un model pentru ei, dar ce ma ingrijoreaza cel mai mult, e ca inca are dureros de multi simpatizanti. Pana la urma, daca nu o sa fie validat referendumul din cauza lipsei de cvorum, inseamna ca ne cam meritam soarta.

  18. Cu scuzele de rigoare pt limbaj,nu ma pot abtine sa nu-mi fie SCARBA de acest, nici nu stiu cum sa-l numesc,care a facut atat rau tarii asteia,care nu are cuvant,morala,rusine,onoare,nimic sfant in el.Cum te poti suci atat de des,dupa cum iti convine tie,ca om asa zis politic,si inca pe fata!Cand imi convine mie referendumu’e bun.Cand nu-mi convine,nu mai e bun.Oare stie ca dpdv al legii,e fapta penala sa indemni public la boicot?Singura parte buna e ca denota disperare.Si la disperare se fac greselile mari.

  19. TREBUIE sa iesim cu totii la vot! Trebuie sa scapam de hotii si mincinosii portocalii. Doar noi putem transa situatia, nu politicienii. Basescu si-a dat arama pe fata, daca mai era cazul. Fuge ca un las, cel care pana mai ieri ne explica ce comandant curajos de nava a fost. Aiurea, cred ca se apuca de baut si se trezea la destinatie. Nu ne mai poate prosti. Sa dovedim, macar o data, ca romanii nu sunt trisori si lasi. Indiferent de optiune, trebuie sa iesim la vot. Poporul trebuie sa decida. USL-ul a gresit enorm lasand sefii portocalii de la deconcentrate din judete, de frica sa nu nasca discutii. Cu asemenea hoti si mincinosi nu trebuie sa te porti cu manusi. Sefii de deconcentrate, primarii si patronii firmelor portocalii ne ameninta sau ne cer sa lasam buletinele la serviciu ca altfel ne dau afara. Practic ne impiedica sa ne exercitam dreptul constitutional de a vota. Toate filialele judetene ale USL primesc zilnic mii de plangeri despre abuzurile si amenintarile portocaliilor. Ce faceti domnilor guvernanti? De ce nu descindeti in birourile primarilor, ale sefilor de deconcentrate care au confiscat buletinele oamenilor si sa le puneti catuse? Domnilor guvernanti, ne lasati prada la rechini? Asa ne rasplatiti increderea pe care v-am acordat-o? Romani, macar noi sa dovedim ca suntem uniti si sa iesim la vot. Nu raspundeti provocarilor si dezbinarilor pe care le-a cultivat in toata societatea timp de 8 ani Basescu. Iesiti la vot!

  20. @Mihaela nu merge cu fapta penala. Ce fapta penala e boicotul? Nu e!
    Daca guvernul nu poate sa o faca, atunci cetatenii cu adevarat cinstiti ai acestei tari ar trebui sa faca “donatii” catre semenii loc pentru a merge la vot! 😉 😉

  21. @Costin Eee, daca am ajuns sa ne intimidam chiar asa de usor… Aveti grija sa nu va loveasca vreun drob de sare.

  22. @all: nu va mai iluzionati cu milionul de oameni pe strazi. e exclus!

  23. E adevarat ca cei din CE si PE s-au purtat mizerabil cu Ponta, chiar si socialistii lui. Dar cred ca ar fi trebuit sa fie mai incapatanat si sa nu cedeze pe toata linia. Asa i-a dat posibilitatea securistului sa faca ce stie el mai bine, sa incerce sa ne traga pe sfoara. Dar asta este, vom vota si va pleca. Pentru ca sunt sanse foarte bune sa se faca cvorumul.

    Acum pana si CTP-ul si alti basisti de la Gandul spun ca voteaza DA. Spre uimirea mea chiar si niste basisti cunoscuti de-ai mei. 🙂 Nu mai inteleg nimic, complicata psihologia unora… Poate pentru ca masculul cel alpha s-a dovedit a fi gamma? 🙂

  24. E cineva printre noi care nu se astepta la indemnul la boicot? Era clar din momentul in care d-alde Barosso i-a bagat pe gat lui Ponta cvorumul CCR.

  25. pentru farsor, legea e buna doar cind il avantajeaza.

    i-am vazut pe portocalii si pe comandantul lor suprem trecind
    prin toate starile posibile, de la “facutul ca toate visele”,
    pina la vorbitul teatral (precum doua doamne blonde), de la
    aratatul dintilor (un domn cu fruntea lata) + grobianismul in
    diferite imprejurari si agresivitatea aferenta, pina la mintitul
    pe faţă cu siguranta si asezare si plinsul de virgina neprianita.

    acum ii vad ca cherlaie din cauza prea multor sectii de votare
    de la munte si la mare, ori din strainatate. ba, da in 2009, cind
    veneau moldovenii in valuri si-si depuneau actele, n-a pisat de la
    ei nimeni ochii ? chiar nimeni ?

    apoi: ma, de cind aia ma-sii sechestreaza toti paplecii portocalii
    din teritoriu actele cetatenilor angajati (la stat, privat) ?!
    la brutarie cu toti acestia care fac abuzuri !

    mi-e sila de ei toti. le doresc sa nu scape de ce le este frica
    (vorba sloganului lor de la referendumul ala hoteste pus din 2009).

    apropo: eu as publica lista tuturor sectiilor de votare din strainatate
    si suplimentare de pe litoral sau de la munte, cu tot cu nr. de telefon,
    adresele, numele persoanelor de contact, etc.

    nici-un efort nu mi se pare prea mare pentru meciul mileniului.
    mobilizarea usl-ului in teritoriu e vitala.

    nu e vorba doar de pierderea locurilor de munca, de salariile si pensiile
    taiate, de minciuni, de pusul in locul executivului, ci si de: exodul
    oamenilor, dramele familiilor, inchiderea afacerilor, sinuciderile,
    imprumuturile pe spinarea noastra a tuturor (fara referendum), inchisul
    spitalelor si aruncarea la gunoi a sanatatii si nivelului de trai al
    cetatenilor samd. toate astea trebuie spuse fiecarui Tugurlan in adunari
    publice. fara discursuri sforaitoare, fara inflorituri. clar. scurt pe doi.

    ps: iar cetatenii sa nu cumva sa uite ca niste “fraieri” s-au urnit in ianuarie
    si februarie si pentru ei si-au tipat in contra astuia, a acolitilor sai si a
    proiectelor acestora de a vinde tarisoara la bucata (cupru, gazele de sist, samd).

  26. L-ati auzit pe sobolan …? 🙄
    “Potrivit acestuia, dacă referendum va fi validat, va reveni pe mare „deoarece are o sete extraordinară pentru a mai naviga”.” 😉

    Deci va e clar ca jigodia asta lasa O S-O STEARGA DIN TARA ORIUNDE DEPARTE DE JUSTITIE !!! 😡
    Cred ca a ajuns sa poarte scutece numai la gandul ca ar putea sa-i fie “partener” lui Nastase , iar cum , la cat e de las , nici sa incerce sa-si caute demnitatea prin suicid N-AR FI IN STARE , singurul lucru ce-i ramane e o FUGA IEPURESCA !!! 😈

  27. Domnule Ciutacu cu tot respectul pentru dvs. atrag atentia pentru semenii mei si compatriotii mei cu toate ca demult urasc poporul asta la felul cum a adus lucrurile la limita dramei. Pe de alta parte sint un om cu dubla cetatenie acum una israeliana alta romana prin urmare prefer sa lupt impotriva tuturor daca asa trezesc pe cineva din amorteala. Dvs stiu sinteti un plapand un om care prefera sa scrie dominand prin cuvinte si ratiune, instigand, incercand sa manipulati. Inca o data repet stapanul dvs este ultimul care a fost vazut iesind in 89 din un anume birou si este vremea sa se plateasca totul dupa 20 de ani. Acum vorbind economic FMI ul a oprit fondurile pentru Grecia. Cine credeti ca este urmatorul pe lista? Ia ghiciti fiindca veti fi printre invinsi de data asta va garantez acum 100% pentru a intelege. Guvernul Ponta trebuia sa plateasca asa: pensii, salarii, ajutoare etc. Cine credeti ca garanteaza aceste lucruri daca Romania nu mai are nimic?! Guvernul Ponta doreste lucruri care nu pot fi facute fiindca banii nu sint la ei.Orice roman de pe strada il voi intreba acelasi lucru cum vrea sa traiasca fara bani?! Toti imi vor spune acelasi lucru nu avem cum traia fara bani. Atunci incurajati reformele, darea afara a miilor de bugetari politica austeritatii. Sa puna curul la munca nu la puturosenie. Eu personal m-am intors ca un dobitoc in Romania in 2005 crezand in poporul meu. Si mi-am pierdut 7 ani lucrand pentru un stat roman, slab care nu mai exista decat pe hartie si in planurile de furaciune a celor pusi in functii care vor plati pas cu pas fiindca lovitura militara este deja pusa in functiune iar oamenii din octogonul romanesc in sfarsit au inceput sa actioneze pe planuri pe care matale, nenea voiculescu si ceilalti nu aveti nici modalitati nici forme de combatere.PUNCT. Iar eu spun din nou politicienii romani au in ceasul o mie sansa de a decide. Au la dispozitie cursele de pe Otopeni si cunosc un fapt unic aceea ca pilotii taromului deja se pregatesc de zboruri exceptionale in urmatoarele luni. Cum am mai spus si in iarna veti fi martorul unor procese in care veti ajunge inclusiv pe pista unui aeroport si atunci veti intelege, atunci cand veti fi pus pe liber cu un zambet. Ati priceput acum. Iar concetatenilor mei unde am avut ghinionul sa ma nasc intr-un popor care nu a inteles lectiile istoriei , un popor care nu s-a ridicat decat cand altii s-au sacrificat pentru el. Astazi comunistii au disparut, omul ucis de un popor idiot de Craciun este intr-o lume mult mai buna decat asta , astazi capitalismul si legea corporatiilor decide , nu guvernele. Astazi pentru insasi partidele liberal, conservator si socialist se pune problema de a nu pune in usa semnul faliment. Inca o data FMI l a declarat Grecia libera la mare sa se inece, sa faca ceea ce doreste . Pe lista este Spania, Portugalia, Romania, Italia intreaga emisfera nordica a Europei. Cine credeti ca va lua apararea acestor tari? Nimeni. Europenii au devenit neproductitivi.Utati-va la ong Kng, la Macao, Singapore, China in fata portilor marilor firme sint cozi de oameni gata sa munceasca pentru 100 de euro chiar mai putin. Ce se va intampla in Romania logic cand banii se vor termina? Cand firmele vor pleca spre Bulgaria? Guvernul Ponta vrea sa scada taxa la 9% ptr produsele agroalimentare. D unde vor compensa restul de 10, 15 %? Cum vor infiinta locuri de munca? Unde? Ei sint constienti ca populatia uraste toata clasa politica a se vedea lozinca PDL=USL aceeasi mizerie din iarna.Ce se va intampla cand oamenii vor iesi pe strazi de foame? Cand se vor bate oamenii pentru o bucata de paine?! Unde si cand se vor produce lovituri pentru bani pentru bunuri?! Este ceva ce propun a se analiza logic, fara falsuri. Pentru oameni cel mai bine este ca astia sa se bata intre ei precum sacalii pana se mananca intre ei. Apoi armata, draga de armata pe care dumneata nene Ciutacule nu ai suportat-o fiindca esti un om simandicos, armata va interveni , va prelua frumos lucrurile, va alinia politicienii si va propune un targ averile contra viata voastra. Vor pleca simplu fiecare cu cate 100 de mii de euro de pe Otopeni. Pe rand. Ceea mai frumoasa chestie este ca tavalugul s-a pornit iar politicienii intelepti care au vazut asta au inceput deja sa isi ia catrafusele preum fostii secretari judeteni ai PCR ului acum 20 de ani. Placerea mea este sa vad pe militarii care m-au format, pe generalii care mi-au educat caracterul cum impun disciplina si biciul unic pe romani. La cozi la mancare puturosi inascuti dedati placerilor latine. La coada la munca . Vreti sa consumati munciti. Sclavi cum vreti voi. Vreti o tara a voastra nationalizam avem metode. reti capitalism pur avem metode si pentru asta. Planuri de interventie facute de acum multi ani.Nu vreti nu-i nimic va va impune uniunea.Abia astept ca armata sa termine ce trebuia inceput in 89. Stanculescu a fost un prost.

  28. Si ce vrei sa faca…e constient ca la scor ar pierde asa ca a ales singura varianta de a se intoarce la Cotroceni, prin nevalidarea referendumului, doar nu e tampit sa se lase invins.

  29. PS:
    Ceausesculeeee degeaba pregatesti cazanul in asteptarea “ucenicului dictator” …; spre deosebire de tine care te-ai INTORS IN TARA SA DAI OCHII CU PROPRIUL POPOR , Basescu fuge ca de dracu de al sau popor , ba chiar , daca va putea , o va sterge peste mari si tari …! 😉

  30. “Cum încearcă PDL să boicoteze referendumul. Minerii, obligaţi să-şi lase buletinele la serviciu în ziua respectivă”

    Nici astora USL-ul nu au ce sa le faca? Nu au puterea executiva? Regiile alea parca erau ale statului. Imi pare rau pentru USL, ca mi-au devenit foarte simpatici de cand se lupta cu Basescu si primesc toate laturile basistilor in cap (pe care le indura cu stocicism si merg mai departe), dar prea nu se descurca…

  31. Domnule Victor Ciutacu,

    Sunt un cetatean roman platitor de taxe, revoltat de modul in care Traian Basescu si PDL incearca sa anuleza prin neprezentare optiunea majoritara la vot. Nu as dori ca din banii mei si ai altora ca mine sa fie platiti angajati la institutii bugetare care nu respecta dreptul democratic de a decide al majoritatii celor care voteaza.
    In acest sens, avand posibilitati mai mari decat un simplu cetatean de a transmite un mesaj guvernantilor, va rog sa solicitati domnului Prim Ministru Ponta un demers legislativ urgent prin care sa se impuna drept criteriu de ocupare a unui post platit din bugetul statului dovada prezentei la vot la referendum.
    Acest demers este justificat de deformarea potentiala a optiunii majoritare a celor cu responsabilitate civica, motiv pentru care consider ca aceia care nu se prezinta la vot sa-si exprime optiunea (DA sau NU), nu au dreptul sa fie platiti din banii contribuabililor responsabili civic.
    Va multumesc anticipat.

  32. Romani, nu va dati seama dar Voiculescu, Vantu, Patriciu, au distrus tara, pentru ca ei au condus-o in ultimii 8 ani. Ponta a fost securist inainte de ’89 si membru in CC al PCR. Antonescu e cel mai mare stalinist, el facea bisnita cu blugi si cu tigari pe vremea lu’ Ceausescu, a venit pe tancurile sovietice in Praga, cand s-a bombardat orasul. Daniel Constantin e un KGB-ist, a scris ideologia comunista cu Lenin, inainte de 89′. Daca votati da duminica, vin rachetele sovietice. Daniel Constantin e un fost procuror comunist de pe vremea lui Ceausescu, el ne-a stricat imaginea Romaniei in Europa, pentru ca a umblat cu vorba la UE, ca un securist ce e! Voiculescu a guvernat prost tara, a nenorocit tara. Basescu n-are nicio vina. Nu?! Aaa, da. Bafta

  33. pe 22 dimineata cind am ajuns in centru eram citeva mii probabil 10-20.000 daca luam Universitate, Eva, Romana, pe 21 au fost si mai putini… dupa ce a fugit ceasca cred ca au fost mai mult de un milion de oameni pe strazi

    Deci Victor, dupa ce basescu o sa fuga cu elicopterul e foarte probabil sa se stringa un milion pe strazi… pina atunci e de ajuns sa ne stringem 10-20.000 la Universitate ca sa tremure chilotii pe el de frica

  34. Cu ocazia reeditarii de joi a cartii domnului Marius Oprea, ati putea “reedita” si tricolorul.
    L-ati avut cu ziarul acum vreo 2 ani (daca-mi aduc bine aminte). Era o sugestie, buna, zic eu.

  35. Boicotarea referendumului nu cred ca e o solutie buna pentru Basescu. Eu va spun si de ce! Rezultatul (cu sau fara prag) va fi de genul 98% contra 2% si asta se va intipari in memoria tuturor si cred ca va avea un impact social mare. Se va lasa cu proteste de strada despre care vor scrie toate ziarele internationale: Subiectul va fi -Basescu, desi a pierdut cu 98% impotriva, de fapt sustine ca a castigat cu 2%… Asta va fi un aspect. Apoi, va garantez ca la alegerile parlamentare PDL-ul va cadea in cap! Lumea care nu il mai vrea pe Basescu si el s-a intors, va vota categoric impotriva PDL-ului! Oricum ar da-o, Basescu va iesi sifonat. Ce nu pot anticipa este cum vor arata protestele de strada, cat de mari vor fi si cat de dure. Daca vor fi suficient de dure si de durata, atunci Basescu chiar o baga pe maneca rau de tot! Oricum, sa speram ca totul se va evita, vom avea covorum si atunci va fi liniste! 🙂

  36. victore, imi vine sa-mi bag picioarele in barosso, in schulz, in merkel, in toata europa. mi-e ciuda pe ponta ca a cedat atat de usor in fatza papusarilor din europa. mai bine iesim din europa decat sa-l mai vad pe dementul de basea. si mi-e din ce in ce mai jena de acest popor care i-a permis acestui individ sa faca tot ce a vrut el in aceasta tara

  37. Tocmai m-am certat cu un basist. Altfel baiat de treaba. Am avut o revelatie. Basistii dezinteresati (sunt si din astia si destul de multi, din pacate) sunt ca la fotbal. Au ajuns sa tina cu Basescu si o tin danga-langa cu el. Eu ar trebui s-o stiu cel mai bine, fiind stelist. 🙂 Ar fi trebuit sa ma dezic de un milion de ori de echipa lui Becali, orice logica imi spune asta, dar n-am facut-o niciodata. Cam asa cred ca e si cu basistii astia.

  38. De ce nu sunt trecute adresele sectiilor de votare din strainatate.Am rude in Italia care stau in zona Verona si vor sa mearga la referendum ca sa nu li se mai reproseze ca ne tradeaza.

  39. Timpul are o mare calitate, acela ca trece. S-o sfarsi ea si saptamana asta cu referendumul ei cu tot. Mi-e dor de normalitate si de 1 euro sub 4.5 RON. Multe mizerii au mai iesit la lumina zilele acestea. Parca nu erau destule necazuri si griji pe cap de locuitor impozitat. Am din ce in ce mai pregnant sentimentul ca Romania merge legata la ochi pe sarma, fara plasa de siguranta deasupra unui mare hau. Sunt eu paranoica sau lucrurile se cutremura?
    Cat despre marile puteri europene fiti pe pace, si ele stiu care este adevarul. Asa cum imi ajunge mie la ureche ce se mai intampla prin Bundestag-ul lor (fara sa fiu politician sau sa lucrez macar in Germania), asa afla si ei care e situatia romaneasca. Ca sa nu mai spun ca au si ei servicii secrete!

  40. site-ul antenei 3 nu poate fi accesat …pare a fi un flood attack…sau mi se intimpla doar mie?

  41. Eu sa fiu USL pe la ora 10.00 duminica pe 29 cand este boicotul mai vartos, as da “pe surse” pe toate canalele un “ZVON” cum ca prezenta la vot e neasteptat de mare si ca mai bine de 80% din voturi sunt impotriva lui Basescu. Poate se sperie si PDL-istii si se duc la vot in scopul de a proteja pe Basescu impotriva unui esec “triumfal”. Asa ii fortam sa participe la vot si sa se valideze referendumul.
    In tara asta zvonurile fac cultura si denigrarea face legea. daca ei o aplica de ce nu o aplicam si noi. Pentru zvonuri nu poate fi nimeni acuzat de tap ispasitor.

  42. “Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana”

    Traian Basescu a desavarsit acest principiu in ultimii 8 ani. De fiecare data ne-a servit o poveste si a jucat rolul victimei. Chiar si cand a avut puterea totala, a reusit sa seduca destui oameni astfel incat sa obtina mereu victoria.
    Uitati-va ce se intampla in aceasta campanie. Zi de zi, vedem “victimele” de la PDL, “abuzate” de un “regim opresiv” al USL. In fiecare zi basistii se plang iar cei de la USL trebuie sa se apere. Culmea minciunii se vede in orele acestea in care PDL-istii sunt anchetati pentru tentative de frauda iar cei acuzati ca vor sa fraudeze alegerile sunt cei de la USL. 🙂
    Desigur toata povestea este jucata cu ajutorul presei. Sunt un simplu consumator de TV si ziare, dar pot afirma ca din punctul meu de vedere calitatea oamenilor din presa este extrem de slaba. Sigur ca unii pot fi acoperiti, altii platiti, dar sunt si multi manelisti. De exemplu azi aveam scandalul Udrea si procuratura a inventat un scandal si mai mare ca de fiecare data.Plus ca au facut exact 256 de perchezitii. Nu e coincidenta ? 🙂
    Si am vazut ore in sir pe TV alta manea, la fel cum cu luni in urma am vazut chestia cu vamesii si tot restul gunoiului ce vine din zona lui Basescu.

  43. “Formă de organizare și de conducere politică a societății, care proclamă suveranitatea poporului.” Este o definitie a democratiei. Din pacate observ din ce in ce mai des zgomotul mastilor care cad de pe fetele voastre disperate de pierderea puterii .De ce negati dreptul poporului roman de a decide ce e bun sau ce e rau pentru el ? De ce va e teama ? Cum sa incurajati neparticiparea la vot ? “Man is man because he is free to operate within the framework of his destiny. He is free to deliberate, to make decisions, and to choose between alternatives. ” A spus-o un om care a murit pentru crezurile sale , Martin Luther King. Lasati oamenii sa aleaga. Daca voua va e teama nu le ucideti si celorlati curajul !!!

  44. Ce imi plac indemnurile astea mobilizatoare. Inainte sa iesiti cu totii la vot voi trebuie sa invatati sa pastrati curatenia si sa circulati civilizat pe sosele si mai ales sa nu o mai luati pe ‘scurtaturi’. Care scurtaturi? alea unde se deschid usile cu telefoane, plicuri si alte atentii. Cumparati si mai mult sapun si pasta de dinti ca la capitolul asta suntem in Africa nu in Europa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.