Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Un Ceauşescu ceva mai popular, într-o ţară sufocată de neghiobie, nu de rasism

Un Ceauşescu ceva mai popular, într-o ţară sufocată de neghiobie, nu de rasism

Basescu se afunda aiurea in “scandalul antisemitismului”. Dupa ce-a dat cu mucii-n fasole din dragoste de Siria, l-a pus pe ambasador sa se faca de ras. Aia cu trunchierea declaratiilor (mai ales ca exista script si inregistrari audio) n-o mai cumpar de pe vremea cand Marko Bela inca nu intrase la guvernare, iar daca ar fi vrut sa nege oficial neghiobia evidenta trebuia sa-l puna pe saritorul purtator de cuvant Turcan s-o posteze pe blogul oficial al Cotrocenilor.

Astazi, insa, o sa va suprind. Nu cred ca presedintele Romaniei e funciar antisemit. Nici macar rasist ca la carte. Daca ar fi fost, n-o accepta pe Elena Udrea prin preajma si nu se inconjura, in anumite momente decisive ale parvenirii sale politice, de reprezentanti notorii ai arabimii din Bucuresti. E doar needucat si incult. E un soi de nea Nicu mai zglobiu, are olecuta de carte-n plus, dar, in esenta, gandeste cam ca defunctu’ dictator. Plus ca are consilieri slabi si fara coloana. Refuz sa cred, spre exemplu, ca Anca Ilinoiu nu stia ca Siria si urmasii lu’ Arafat au un ditamai deranjul cu Israelul, ca declaratia lui de la Damasc suna cam ca alea ale lui Ahmadinejad, ca Palestina nu exista oficial pe harta ONU. La fel, am dubii ca Preda, Avramescu sau Lazaroiu nu ar fi sesizat nerozia pe cale sa se produca. Doar ca-s, profesional vorbind, impotenti. Nu e unu-n stare sa strige “nea Traiane, imparate, sefu’, bati campii si-ti pui aiurea ovreimea mondiala-n cap, tine-ti vorba-n talica si baga doua protocolare”.

Trecem mai departe. Nici macar Romania – in majoritatea ei – n-o pot categorisi drept antisemita, in particular, sau rasista, in general. Reactia Haaretz si (la pachet cu a scritorului care i-a returnat decoratia presedintelui Basescu) e, dupa parerea mea, rezultatul direct al lobby-ului evreiesc din jurul premierului Tariceanu. Har Domnului, nu exista in Romania, cu exceptia tristilor aia de la Noua Dreapta, o chestie coagulata anti-ceva/cineva. Pana si cimitirul evreiesc a fost devastat nu din vreun fior antisemit, ci din prostie. Niste imbecili teribilisti voiau sa faca un filmulet de pus pe youtube, iar alti cretini sa hlizeau la ei. Sa fie clar, orice profanare de mormant – fie el evreiesc, musulman sau crestin – e o barbarie. Da’ tine, in general, de (lipsa de) educatie si de animalismul din om, nu de vreo organizatie subversiva.

UPDATE: Uitai sa precizez ca m-am bagat consilier benevol la candidatura lu’ Cabral🙂

UPDATE LA UPDATE: Cabrale, ziare.com te face tigan:))

Comentarii

comentarii

Similar Posts

72 thoughts on “Un Ceauşescu ceva mai popular, într-o ţară sufocată de neghiobie, nu de rasism

  1. Referitor la vc tudor si la atacurile sale, la adresa unor jurnalisti de mare valoare din toate punctele de vedere, mai ales morala.
    Ciuvica i-a zis o vorba mare lui Cristoiu, maestrului Cristoiu,Ii dati prea mare importanta acestui individ.
    Adica nu merita, da’totusi nu poti ramane fara replica si bine ati facut cu rememberul, recitalul dat de Vadim la adresa Presedintelui dl Base,acel calup a avut un impact mai mare acum decat atunci.

    Mihai Gadea, noi cei care “te stim” la adevarata valoare, te sustinem sa rezisti, sa fi tare, cum a zis Victor Ciutacu, va puteti astepta la orice,indivizii astia nu vor sa plece de la ciolan, se simt amenintati cu adevarul si-si arata hidosenia.

  2. Cu voia lui Victor o să citez din JN de azi:
    “Cele două sunt o subspecie unikată: “Fineţe de ţigancă. Şukară şi cu talent”.
    Din ce se vede tipele nu prea ar fi ţigănci dar comentatorului aşa i se pare. De ce?
    Asta la rubrica Pitzi, rubrică pe care nu o să o înţeleg niciodată.

  3. Marinaru’ e mai smecher decat credem noi. De la o vreme incoace nu l-a mai bagat nimeni in seama pe plan international si a trebuit sa atraga atentia. Mai ales evreimii mondiale, careia i-a spus in felul sau: “sunt si eu p’aci, nu numai Tariceanu”. Evreimea, pe drept cuvant, s-a suparat. Urmatoarea miscare a lui Basescu va fi vizitarea unui muzeu al holocaustului, varsarea catorva lacrimi (se pricepe) urmata de impacare si pupatut in public cu cativa evrei importanti.

    Pe scurt, vrea sa-l scoata pe Tariceanu din poza.

    O alta varianta ar fi ca intre 2 pahare de coniac a uitat ca nu exista statul Palestina.

  4. COMUNICAT DE PRESA:
    Biroul de presa al Partidului Democrat Liniuta Liberal, imputerniceste pe purtatorul sau de vorbe si susanele prezidentiale, D-na Elena Udrea sa dea urmatorul comunicat de presa:
    “Presedintele PD liniuta L, Excelenta Sa, Presedintele tutulor romanilor, D-l Traian Basescu anunta pe aceasta cale toate partile interesate ca, in urma dezvaluirilor incendiare facute de Mircea Badea aseara la emisiunea In Gura Presei, cum ca d-l Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, are putza mica si n-o vede de burta, rupe din acest moment orice alianta electorala cu respectivul partid si respectivul domn. Avind in vedere singele din instalatia prezidentiala si incompatibilitatea acestei cantitati uriase cu dimensiunile putzulicii vadimiste, cit si faptul ca in materie de nanodimensiuni, prezenta d-lui nanoboc satisface necesitatile partidului, d-l presedinte Traian Basescu spune Basta! pe aceasta cale nou infiintatei-desfiintate coalitii PD-L+PRM=LOVE.
    a consemnat
    Elena ot Plescoi(Udrea)

  5. Dle Citacu, doresc sa-mi “descifrati” doua din afirmatiile dvs, poatate mai sus:
    a) – afirmatia potrivit careia Dl Basescu ar avea “OLECUTA DE CARTE-N PLUS” fata de Ceausescu – pentru ca eu ma intreb care ar fi acea “olecuta” la care va referiti dvs;
    b) – afirmatia potrivit careia propaganda antisemita la adresa dlui Basescu ar fi: “REZULTATUL DIRECT AL LOBBY-ULUI DIN JURUL PREMIERULUI TARICEANU” – ceea ce ma conduce cu gindul fie la faptul ca premierul este “putin evreu”(desi eu cred ca este mai mult fanariot), fie ca “jurul premierului” este, pe undeva, pe linga… Mormintul Sfint!

  6. de parca ne-ar mai surprinde ceva ce face base el e asa mai de la coada vaci nu e prima data cand mirosim chestia asta. in rest e baiat bun dar ar fi mai bun parca daca ar fi sofer de taxi in siria la diplomatia de care da dovada.
    Cred ca principala tema de discutie e a spiridusului de orban care vine in plina campanie electorala ne arunca pe masa si pe harta o autostrada de 60 mil euro km de vreo 5X mai mare ca si ceva similar in grecia. II amnintim spiridusului ca asa autostrada scumpa sa isi faca el in curte sa ne lase pe noi sa mergem pe unde vom putea si el sa mearga unde ma gandesc eu. Dupa autoatrada Transilvania alta teapa de seama negociata f bine de guvernul de atunci adica la un pret de toti bani asta ne ar mai lipsi. Cat despre cat si cum sufera oameni de aici prin construirea autostrazi aici in bihor si cum se construieste promit sa vin cu materiale interesante, in rest o zi buna fara campanie electorala.

  7. pt chi-x explictia e simpla baiete olecuta inseamna diferenta dintre cizmar si un capetanos de vas nu era greu asai? iar chestia cu lobby-uri e mai simpla suntem in shampanie electorala si lobby-urile sunt la moda acum! cam atat, pb la primul punct e ca base a fost capitan de vas nu ceva jurist cu mninte asa cum se aleg presedinti prin alte tari care mai ne baga pe gat o criza mondiala si le iese smecheria asta fara pb. + se vede cata materie cenusie poate duce un capetanos de vas in comportamentul distinsului domn base iar de raposatu nu mai vb e prea lung subiectu

  8. @Valentin: Citeste cu atentie scriptul si o sa vezi ca nu-i nici o problema. Am explicat oricum mai sus asa ca daca ai argumente…te astept.
    Cat despre lobby, daca intradevar s-a facut, e nasol ca e implicata imaginea tarii in lupta dintre cei 2

  9. @Chi-x: Basescu macar a facut Institutul de Marina. e peste Ceausescu, orice ai spune. loby-ul vine de la consilierii evrei ai lui Tariceanu, foarte influenti la nivelul de sus al puterii (si) in Israel

  10. Domnule Ciutacu, daca treaba cu lobby-ul e adevarata atunci nu era nimerit un post unde sa atrageti atentia asupra faptului ca interesul national calcat in picioare in primul rand de Tariceanu? Acum apare ca e vinovat Basescu(desi din text nu reiese si nu stiu cum m-ar putea convinge cineva) iar Tariceanu a organizat si el cu consultantii lui o mica diversiune, de unde reiese ca suntem cei mai antisemiti si cruzi europeni, dar asta trecem cu vederea.

  11. @Iancu: interesul national e calcat in picioare, in egala masura, de amandoi

  12. De cele mai multe ori e calcat de Basescu dar de data asta nu. N-a fost nimic aiurea in discurs si sunt convins nu aparea nimic in presa daca nu erau interese. Ce ziarist evreu se pune de capul lui sa analizeze discursul lui Basescu pe Otopeni(venind din Siria nu din Israel) si sa gaseasca 3 cuvinte cu care sa-l faca antisemit?
    Daca un roman scria ca primul ministru israelian e un “corupt de ultima speta”, sarea toata presa din Israel pe noi ca suntem antisemiti, chiar daca ala are bube in cap si e criticat la greu.

  13. Domnu’ Victor: basescu din punct de vedere IQ este sub ceausescu, cu scoala desi a avut noroc, nu s-a folosit neam de el.

  14. Marcus, se zice: “nu s-a folosit neam de ea” pentru ca te referi la scoala nu la “El” sau la “IQ”. Oricum probabil ca ai dreptate 🙂

  15. Orice ati spune domnule Victor Ciutacu,Traian Basescu este un presedinte pe gustul oamenilor de rand nu al politicienilor.Citind cele scris de dumneavoastra mi-am amintit de exprebia cu tonomatele si chiar daca din pacate este jignitoare in eenta este foarte reala.Nu va aud spunand despre patronul grupului Intact ca ar face orice ca sa ramina in parlament de exemplu.Acuma ca mai primesticate o fisa ca sail mai ataci va inteleg omul de unde munceste de acolo traieste

  16. In timpul regimului comunist a fost construita intreaga infrastructura a tarii incluzand majoritatea soselelor… pe cand Basescu pe vremea cand era ministru al transportului sustinea in emisiuni, la televiziune ca Romania nu are nevoie de autostrazi… daca trebuie sa comparam.

  17. D-le Ciutacu,interesul national e calcat in picioare de 19 ani de aceasta asa zisa clasa politica,nu conteaza cine e la putere toti isi fac mendrele in interesul propriu,de aceea ajung sa-i dau dreptate celui mai mare politician roman(o sa ghiciti dvs de cine e vorba) care spunea dupa Revolutie ca “Pentru a deprinde democraţia, românii vor avea nevoie de 20 de ani”.Vedeti ca au trecut deja 19 ani de la Revolutie si nimic nu a fost facut pentru acest popor nici de catre stinga nici de catre dreapta,avem parte de o democratie strimba,care pe mine personal ma dezgusta.Citind comentariile de aici,ma gindesc ca ar trebui sa ajunga presedinte d-l Laptop(Stan de la Antena3)pentru ca circul sa fie complet…Succes d-le Ciutacu!

  18. Poporul ,Roman e un popor vechi ,intelept si hatru,e omul din lut de la Hamangia,ganditor si cu un zambet in coltul gurii.Poporul ,Roman a vazut atzia zgubilitici ai istoriei ,incat nu se mai mira de nimic.Am vazut; goti arieni,vandali vandalici[ca sa zic asa]gepizi cu pet-uri din teste umane,huni cu frigiderul sub saua calului,longobarzi desirati[adik aveau hainele cu gauri]tatari corturari,unguri increzuti,turci misunatori ca furnicile,rusi beti,mari iubitori de ceasuri,germani supraoameni[ce bataie si-au luat astia!].Acum vedem;armeni contabili,evrei comunisti,evrei liberali,unguri ministrii[cati ministri nemti are franta si viceversa??]prim-ministri piloti de motocicleta[spp-platit cu bani grasi de noi il pazeste si idiotu”asi rupe piciorul,,gata gata sa moara!]presedinti cu shuvitza,presedintzi fara shuvitza,dar cu spritz,si mai vedem un evreu batran care doarme pe el,are un cosmar si incepe sa urle;Baselu e antisemit,Romania si romanii asderea,nenea Rozenberg cum ai tras concluzia asta nene??Ca Base,,a uitat un stat intr o enumerare de alte state?Rozenberg in cosmaru’ lui viseaza romani barbosi si incruntati care asi ascut sabiile sa masacreze cei vreo 3000 dupa unii 8000 de evrei batrani ,traitori in Romania.nene,rozemberg,trezeste-te din cosmar ,da-ti 4 perechi de palme si cere scuze de la baselu si de la poporu Roman!Si ce mai vede poporul roman??Un Ciutak,care prea tine cu ursul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.