Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Uite d-aia nu mai vreau eu să fiu isteric!

Uite d-aia nu mai vreau eu să fiu isteric!

Fiindcă mai sunt oameni care cred că m-am schimbat şi mă întreabă de ce, există o explicaţie a lipsei mele de vehemenţă publică din ultima perioadă. Dincolo de faptul că, în sfârşit, mi-am găsit drumul realizând o emisiune live aşezată, de interviuri, nu mai simt nevoia să mă isterizez. Fiindcă nu cred că mai am pentru cine şi pentru ce. Am aceeaşi părere mizerabilă despre Băsescu şi regimul fascistoid pe care l-a instaurat, nu vom încăpea niciodată în şcoli de gândire măcar vecine de cartier, dar nu mai vreau să pun pasiune. Am explicat, oarecum detaliat, la Ştirea zilei de ce. Cine are chef, interes şi timp e invitat a citi rândurile următoare. Cine nu, nu…

Victor Ciutacu: Că domnul Traian Băsescu ne urăşte, m-am învăţat cu povestea asta de multă vreme. Cum eu îl detest pe domnul Traian Băsescu, şi domnul Traian Băsescu are dreptul să mă urască. Eu nu dau doi bani pe domnia sa, domnia sa vrea să mă bage în strategia de siguranţă naţională. E opţiunea de tiran a domniei sale dar asta nu înseamnă că trebuie să accepte un popor întreg. Apropo de ce spunea şi Mugur Ciuvică, la un an de la anul trecut, mi se întâmplă foarte des să mă oprească lumea pe stradă şi au aceeaşi modalitate de adresare. Domnule Victor Ciutacu faceţi ceva că ne-a păcălit ăsta iar. Şi cu tot regretul le spun, eu cât mi-a stat în putinţă am făcut vreme de 5 ani. Pe durata primului regim Traian Băsescu.

Alături de mine sau în paralel cu mine au mai făcut-o un Mugur Ciuvică, o Gabriela Vrânceanu Firea, un Mihai Gâdea, un Mircea Badea. Vreo două mâini de oameni. După 5 ani, nu ştiu, am făcut bine, rău, habar n-am. Dar după 5 ani o majoritate sensibil mai mare decât minoritatea care a crezut în noi a decis că domnul Traian Băsescu e salvarea. Să se spele cu el pe cap. Victor Ciutacu nu mai poate să facă nimic. Şi nu mai vrea să facă nimic. Dincolo de faptul că n-are în fişa postului.
Gabriela Vrânceanu Firea: Spune domnul Radu Mazăre că se va rezolva în stradă. Nu ştiu dacă asta e soluţia.
Victor Ciutacu: Nu ştiu. S-ar putea să fie o soluţie. Nu cea mai fericită. Eu sper să nu se ajungă la aşa ceva. Sper ca pronia cerească să dea o soluţie înţeleaptă României. Dar am obosit, nu mai pot nici eu.

Scripul emisiunii poate fi citit aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

85 thoughts on “Uite d-aia nu mai vreau eu să fiu isteric!

  1. apropo de sloganul eu bucuresti, erau niste desene acum 1000 de ani pe cartoon network – I R Baboon. despre limita isteriei&subiectul de azi – toti am obosit sa-i tot, vedem etc cu toate ca nu i-am votat. daca i-as fi votat, mi-as fi asumat tesla-n oo.

  2. Eu cand ziceam ca e in zadar cu o tara de…, tu nu; batman, batman. 🙂
    PS-Sa mai si radem, acu’ ca ne tot ducem dracu’ cu gratie.

  3. Foarte bine faci! Poate vei putea sa te plimbi linistit prin malluri! S poate te va lua Badea la sala, mai reduci si din tigari…
    Asta e, incet, incet, ne vom obisnui sa spunem bancuri.

  4. Asa e d-le Ciutacu. Nesimtirea e la rang de cinste, iar prostia la rang de omenie.
    Ce-ati cladit prin munca asidua e stricat azi de d-l Base. Pacat de Antena 3, Urat din partea pdl-istilor din CNA care au in dezbatere desfintarea posturilor si asta si-o doreste si patronul pdl-ist al RDS, vorba d-lui Ciuvica.
    Asta e, pacat de tinerele talente, de tinerii studenti care nu-si mai regasesc valorile.
    Eu din pacate mai am rabdare si ma numar printre tinerii care spera ca la terminarea studiilor isi va gasi un loc de munca la el in tara cu contract individual de munca, ci nu pe colaborare sau dat afara dupa o luna de zile daca nu ti-ai indeplinit targetul si trebuie sa mai dai si 350 de euro plata training.
    Inca o data, asta-i regimul basist si celelalte regimuri din urma care au tolerat multinationalele de la plati de taxe si impozite.
    Oricum mai am un semestru inafara de asta si sper ca sa intr-o buna sa ne vedem in cadrul trustului.
    Cred ca in maxim 10 ani as putea deschide si o afacere la mine in tara la Bucuresti.

    In rest totul trebuie sa se reduca la stabilitate si unitate nationala.

  5. e te na, no problem. e bine ca domolitzi tunurile, boshescu e distrus. v-ati facut datoria, asteptam cu totzii prabusirea.

  6. @Miclosh: am serioase dubii c-ar fi distrus…
    @raluca: ma plimb oricum linistit prin mall-uri, unde foarte multa lume ma felicita si cativa tembeli ma-njura, iar de sala cred ca-s despartit iremediabil.
    @geretus: in nici un caz, dar nu mai pun pasiune

  7. Buna seara,

    V-am urmarit interventia aseara in emisiunea d-nei Firea. Asteptam sa va ascult si in seara aceasta la Sinteza zilei. Dar n-ati fost.
    Eu sper sa va mai revad prin anumite interventii TV. Doar o ora pe saptamana este insuficient, pentru mine cel putin.
    Cu siguranta este important sa-ti distribui energia cu intelepciune, si acolo unde merita. Dar eu cred ca este nevoie de dumneavoastra, de prezenta dumneavoastra, sub orice forma ar fi ea.

    Cat despre solutia inteleapta de Sus: stiti bine ca Dumnezeu, daca va ingadui, la momentul hotarat(doar orice lucru are vremea lui) o va da, dar tot prin oameni. Nu cred ca sunteti intamplator ceea ce sunteti, cu meseria pe care o aveti, cu locul in care va aflati. Permiteti-mi sa cred asta.

    Sa va dea Dumnezeu puterea de a duce la bun sfarsit alergarea pe care ati inceput-o! Rasplata (si nu neaparat de la oameni) va veni cu siguranta. Si acesta nu este un lucru de neglijat.
    Gandul la vesnicie este lucrul care imi mai da putere, si stiu ca nimic din ce mi-a fost incredintat sa fac nu este in zadar.

    Acum sa rasplateasca Domnul fiecarui dupa credinta lui.

    numai bine!

  8. prea multa prostie si ipocrizie

    Mi-e scarba atunci cand vad un oarecare, un nimeni cu cnp, cum da inapoi la fel cum a dat ieri inainte, fara sa se gandeasca nici macar pentru o clipa la “oare nu cumva oi fi eu de vina?”, ci mereu asteptandu-l pe Dumnezeu sa-si trimita ingerii ca sa-i mature in curte si in cap, pentru ca el e un bun crestin si nu vrea decat sa-i fie bine, sa fie roz, si mai ales sa ramana prost.

    Si ii vezi peste tot mirandu-se: “oare cu ce-am pacatuit!?”, “Prea ne-a tot luat Dumezeu, tre sa ne mai si dea!” …

    Probabilitatea ca alegand aleator un personaj din grupul ce se cheama romani sa dai peste un ‘sescu, ‘oc, ‘drea, ‘erceanu etc. e simtitor peste 50%, probabil in 90%. Oare nu face prezidentu’ exact ce face orice roman (cu mine in frunte)? Si anume sa-si vada de prieteni si de familie. Dar cand eu fac e de bine, cand cineva o face in detrimentul meu e de blamat.

    N-am pacatuit cu nimic, ceea ce numim noi tragedii sunt nimicuri. Fara lipsa de respect: inundatiile si jelea aferenta bianuale sunt nimicuri pe langa cutremurul din haiti, katrina si zeci de altele tragedii ce se petrec in jurul nostru mult mai frecvent; da’ daca ne acuza cineva ca facem din musca taur de cinci stele ne aprindem … oameni mici. Si apropo de credinta, acolo oricum stam prost atata vreme cat ne tratam zeul ca pe o curva proasta ce lucreaza gratis.

    Sa lupti cu mijloace conventionale ca sa schimbi un sistem in care educatia (i.e. cresterea, da’ nu in greutate si nici in avere fizica) e un moft mi se pare superfluu, cum de fapt vad ca te-ai prins.
    (mai e si varianta hitler, dar e cam dura)

    Oricum, pana la urma incep sa se prinda, atata doar ca nu cred ca voi apuca ziua aceea.

  9. Superb domnule CIUTACU!Va citesc intotdeauna cu mare placere articolele scrise si va stimez pentru felul cum ganditi.

  10. Nu e nici o schimbare, cel putin eu nu vad. Ai ales ca si mine varianta linistita, nu-i bag in seama, prea multi nervi pentru dobitoaci/e. Asa o sa traiesc linistit si mult, iar ei o sa moara de stres mai repede ,stresul de a fi lins indeajuns sau nu pe cei mai mari. Nu ai cu cine, talibanii portocalii aia mari o tin intruna cu a lor, lingai astia mici accepta tot de dragul tiranul, daca le scade salariul e bine, ca doar e criza si trebuie reduceri, daca se maresc sau se adauga impozite, e bine ca doar e evaziune, daca mor de foame, tot e bine, ca asta e sacrificiu pentru bine tarii si presedintele mult-iubit, deci n-ai cu cine si ce sa le explici. Raman in Romania si ignor, ripostez doar la ce e direct legat de mine si pentru mine.

  11. S-ar zice ca ne-am blazat. Si eu am luptat, pana la un moment dat(la locul meu de munca) pentru niste principii. Devenisem atat de vehementa incat chiar imi facusem dusmani. Si nici macar nu-mi dadeam seama. Mi-a atras cineva atentia, intr-un tarziu, mi-am facut putina ordine in idei si mi-am revizuit comportamentul.A trebuit sa cedez, cu toate ca multi colegi erau de acord cu mine si imi dadeau dreptate. Dar eram singura care a riscat sa spuna lucrurilor pe nume. Mi-am dat seama ca nu ma pot… contra vantului. Acuma sunt mai linistita. Nu-mi convine ce vad dar ma controlez, imi vad de treaba mea. Am dat exemplul meu personal pentru ca, la o scara mai mare tot asa se intampla. Doar atragem atentia pentru putin timp. Caracatita e prea intinsa, e de-a dreptul mutanta, are sute de tentacule si ne sufoca.

  12. Din ce in ce mai multi simt ca tine.Nu stiu ce ne mai ramane de facut,dar faptul ca lehamitea este atat de mare nu cred ca e un lucru bun.De fapt,se mizeaza pe asta,se ia in bascalie orice semn de viata,fie ca vine din partea angajatilor de la finante,de la sindicate,de la spitale,de la invatamant,de la mitingul vostru.Pai si?Nu au dreptate?Mai mult de 80% dintre cei pe care ii stiu sunt impotriva.Si?Discuta,injura,dau solutii,fac scheme…si atat.Se uita la tv si tataie de indignare ca nu se face nimic,ca nu vin suficienti la mitinguri,ca nu se schimba odata ceva.Din fotoliu,se emit argumente pro si contra,se dezbat idei.Suntem umiliti zilnic,ne incearca cu orice subiect-taieri pensii,salarii,alocatii copii,burse merit,marire TVA,restructurari,schimbari de codul muncii,frauda la vot,minciuni spuse in direct si in reluare,oameni trimisi sa reprezinte tara asta si platiti de noi toti poarta doliu de ziua Nationala si voteaza beti la UE…SI?Au carne de tun din belsug,suntem vesnic ocupati cu ceva,deci suntem scutiti.
    Nu avem unitate,respect,credinta,empatie,educatie,spirit civic,responsabilitate,solidaritate.Nimic din ce face o natie un popor puternic,care sa fie respectat.Asteptam fericirea din partea guvernului,iertarea din partea politiei,sanatatea din partea lui D-zeu,educatia de la tv,cadourile ni le luam singuri,prietenia o impartim cu sefii,ne dor muschii de cat de des suntem fortati sa zambim,dar mergem inainte.Vom imbatrani urat,fara vise,fara idealuri,doar cu un of adanc,care ne va urati,inrai,dezumaniza.Si vom da vina pe altii pt ceea ce ni s-a intamplat si vom gasi scuze jalnice in fata copiilor si vom cersi la colt de strada daca vom mai apuca varsta intelepciunii de care am auzit candva,in copilarie,de la parintii si bunicii pe care i-am vandut la fel cum ne vindem acum copiii si nepotii.

  13. Te inteleg, nu ai cum sa continui sa pui pasiune in asa ceva, cei care l-au ales nu au decat sa-si asume raspunderea propriilor decizii si sa se spele cu Basescu pe cap, cum bine ai zis.Nici tu ,nici Mircea Badea, nu aveti vreo obligatie in ai ajuta pe cei care l-au ales pe Basescu si acum regreta.

  14. “iar ne-a pacalit asta”?Pai au vrut sa fie pacaliti.Si-au dorit asta.Am vecini carora le-am zis de prima data ca nu basescu este solutia.I-am intrebat ce a facut basescu in totii ani de cand este in politica.Rezultatul?Mi i-am prins de dusmani.Faceau spume la gura incercand sa ma convinga ca nu a putut,ca nu a fost lasatEra un luptator pe cal alb ce avea sa ne scape de toate problemele.Au luat galeti,au luat pachete de la pdl-ei si nici acum nu sunt convinsi ca de la el ni-se trage.Daca va mai candida inca odata tare-mi este ca il vor vota iarasi sa ne scape de rusi,de moguli,de extraterestri,sau ce i-o mai basi lui mintea in campanie.Imi pare rau ca suferim cu totii din cauza celor cu mintea pe bigudiuri,dar inca nu sunt convinsi ca au facut rau decat o parte din ei.Cei cu doi neuroni.Cei cu unul sau fara inca mai cred in basescu.

  15. Personal sper ca e o pauza dinaintea furtunii, asta vor si potocalii macinarea crestelor si intrarea intr-o stare de nepasare, lupta cu ei trube dusa pina la cap daia trube macinati si stresati pina cedeaza, oare de ce isi infiinteaza 2 (doua) posturi de tv! si incearca sa va scoata de pe piata?, deasemenea incercati sa va schimbati atitudinea cu privire si aia au furat: una e sa obtii o casa alta e sa inghiti 10 orase . Zi de zi vedem cita slugarnicie si incompetenta e in jurul lor si asta trube darimata cu ajutorul vostru al celor care stiti sa spuneti si trebuie spus punctat si radical altfel ajungem la timpenia di al sondaj: as vota cu altcineva decit PDL dar actuala coalitie e buna, cum sa fie posibil asa ceva , daca voi vota cu altcineva apai acel cineva e mai bun. No, icarcati bateriile si la atac toti care va sustinem de la inceput va suntem alaturi si speram sa schimbam si perceptia celorlalti.

  16. Desigur, ai facut bine. Desigur, nu de aprobarea mea ai tu nevoie. Desigur, schimbarea in tara va avea loc odata ce o masa critica ne vom schimba atitudinea acasa la noi. Adica in forul nostru interior. Normalitatea vazuta de tine si poate de cei ce mai scriem aici, cautand o oaza de normalitate, nu este cea agreata de marea majoritate. Victor, esti un menshevik 🙂
    Desigur, nu poti tu singur sa schimbi atitudinea unei natii. Nici nu cred ca cineva normal la cap poate sa-ti pretinda asta.
    Desigur, poti sa dai un exemplu. Ceea ce si faci.
    Toate-s bune deci. Vremurile sunt nebune…

  17. De ce nu face nimeni plângere penală pentru uzurpare de calităţi oficiale impotriva lui BOC? Am putea afla cine l-a instigat la încălcarea Constituţiei. Dacă Parchetul o scaldă , ca de obicei se poate merge în instanţă. E bine să se mai şi acţioneze nu numai să se comenteze ….

  18. E şi normal să fi obosit. E chiar anormal de normal să fi obosit, dacă pot spune asta! În anu’ ăsta nenorocit, cea mai mare daună adusă actualului regim a fost pornirea violentă a bieţilor pensionari din faţa Cotrocenilor. Că şi-a mai furat-o bietu’ Hoară sau Bocul? Clica cea clocăindă a regimului băsescian şi-a văzut liniştită de treabă. Şi nu pe gratis, da’ nici pe banii lor şi a neamurilor lor. Aţi spus corect cândva: “revoluţie pe net”… În rest… “LINIŞTE, lucrează băeţii pentru tine”

  19. Resemnarea este cel mai mare dusman al acestui popor si aliatul perfect al dictatorului securist basescu traian… resemnarea a fost si este indusa de multe ori de catre diversionistii puterii: “nu va razvratiti pentru ca oricum nu aveti ce face iar situatia este aceeasi” sau “degeaba vine antonescu sau ponta, nimeni nu o sa poata face nimic… asa ca raminem noi (mafia) sa va guvernam (furam)”

    intr-un razboi nu te poti resemna in toiul luptei… inseamna ca securitatea a cistigat razboiul fara drept de apel… venita din partea unui lider de opinie, foarte important, starea de spirit se propaga intr-o mare parte a natiei: sclavii devin mult mai obedienti si docili

    p.s. si totusi majotitatea nu l-a votat pe acest securist nemernic… faptul acesta paleste in fata numarului mare de votanti prostiti de catre diversiunea basista, dar totusi majoritatea NU L-A VOTAT pe acest NEMERNIC, BESTIA ne-a furat voturile cu ajutorul securitatii, Serviciul de informatii externe si Serviciul de transmisiuni speciale au avut unul din cele mai importante roluri in aceasta tilharie impotriva poporului roman.

  20. A te mai zbate sa faci ceva constructiv in tara asta e ca si cum ti-ai baga un bat in cur : scuza-mi expresia !!!
    O mana de oameni se agita , tipa , ies in strada , iar majoritatea stau acasa in fotoliu in fata televizorului sa ragaie bere …
    Pe ASTIA sa te chinui tu sa-i salvezi ?????
    Nici eu nu ma mai stresez ca nu are rost si nu-mi plateste nimeni asigurarea medicala !!!
    ASa ca : HEIL BASESCU !!!

  21. Domnule Ciutacu, luati un “concediu” si reveniti!
    Oricum vin altii din spate, si va trebui sa stati apoi la coada.
    Cat timp se intampla lucruri d’astea, eu nu depun armele, care, bineinteles sunt mult mai putine, primitive si mici decat ale dumneavoastra.
    Si am inceput si mult mai tarziu.

  22. Si eu pot intelege razvratirea dumneavoastra, faptul ca ati ajuns la saturatie vazand ca romanii nu se trezesc nici in al 12-lea ceas…Dar oare va mai fi cineva care sa spuna lucrurilior pe nume daca voi renuntati unul cate unul la a o face? Fara voi, fara remarcile voastre ar fi si mai trist. Stiu eu un mare om pe care domnul Gadea il adula, il respecta si il iubea, dar care nu mai este printre noi. El nu a renuntat niciodata sa vorbeasca, sa arate adevarul, desi obosise si el. Va rog, nu lasati ca infractorii de la guvernare sa ramana fara contestatari adevarati, sa faca ce vor doar pentru ca nu mai are cine sa le spuna in fata ca mint, ca fura, ca sunt ipocriti, duplicitari, mafioti!!!!! Numai bine!

  23. Am 60 de ani si am prins din plin”epoca de aur”.Cind nu am mai putut suporta minciunile regimului am fugit din tara …M-am intors acum 18 ani in ideea ca va fi bine si libertate in tara mea.M-am inselat amarnic…Pe vremuri “supravietuiam” ascultind seara de seara “Europa Libera”.Astazi supravietuiesc ascultind “Antena 3”.Daca vor inchide Antena 3..voi cere din nou azil politic..
    Intrebarea pe care mi-o pun este “unde sunt studentii romani” “ce face tineretul roman?” cind este vorba despre libertatea si viitorul lor.Poate nu stiu ca si in timpul lui Ceausescu ,studentii au iesit in strada in 68 ,multi dintre ei fiind exmatriculati definitiv de la toate facultatile.Si atunci a face o facultate..insemna un viitor ceva mai bun.In speranta ca vom trece si de aceasta “dictatura luminoasa” cit mai repede,ascultam in fiecare seara ADEVARURI despre acest regim incompetent,mincinos si dictatorial.Eu cel putin prefer sa ascult ADEVARURI decit minciunile posturilor aservite care ca si pe timpul lui Ceausescu ne cred “tampiti”.Va multumesc pentru participarile Dumneavoastra la posturile “diversioniste”.

  24. D-le Ciutacu, cu tot respectul, ina aici nu voi fi de acord cu dvs. V-am ascultat si in emisiunea respectiva si ma gandeam atunci sa va scriu. Nu cred ca putem invoca nici oboseala, nici resemnarea! Si va argumentez de ce. Sunt preocupat de mult timp sa inteleg ce anume i-a determinat pe unii sa se impotriveasca regimurilor autoritare. Raman placut impresionat citind despre consecventa si determinarea oamenilor cu un adevarat spirit civic.

    Bonhoeffer sau fratii Scholl in timpul nazismului au platit chiar cu viata atitudinea lor antidictatoriala. Si ca ei si altii. Nu multi, dar suficient sa ne dea un exemplu a atitudinii pe care ar trebui sa o perpetuam. Este drept ca intotdeauna oameni de acest gen au fost in monoritate, iar curentul de opinie le era contrar. Iar tot ceea ce se intampla in jurul lor le era defavorabil. Pasivismul, indiferenta, colaborationismul altora ii impingea le descurajare. Si cu toate acestea au continuat….

    Din pacate, resemnarea este o trăsătură generalizată ce caracterizează grupul majoritar. Zilele acestea un coleg profesor mi-a spus că ar fi mulțumit dacă primește înapoi o parte din banii luați! Nimic despre valori, nimic despre democrație, nimic despre civism! Dacă vin banii, totul intră în normalitate! Totul se așează în…normalitatea turmei! Îmi explic acum și forța de penetrare a comunismului, dar și nostalgia care există… Aceștia sunt oamenii, ei sunt majoritarii!

    Si cu toate acestea nu avem voie sa renuntam. Poate ca nu trebuie sa mai punem pasiune, insa trebuie sa ne intarim fortele.

    Însă, dacă nu o facem, destinul nostru este deja pecetluit! Vom continua să plângem, să acuzăm, să așteptăm de la politicieni o salvare care nu mai vine și să asistăm cum trece pe lângă noi carul mortuar al unei nații despre care se va vorbi doar la timpul trecut!

  25. Draga Victor,
    nu e neaparat necesar sa fii vehement si sa iti plesneasca vreo vena in cap. Cine vrea sa inteleaga subterfugiile politice, cine e de partea ta (voastra) o face si la nivelul unui discurs logic, argumentat, filosofic si asezat.
    Doar ca am o dubla rugaminte: nu ne considera pe toti la gramada printre cei ce l-au votat pe Basescu (pentru ca nu suntem) si mai ales, te rog nu sari in tabara adversa…

  26. @gicacontra.eu: ce concediu sa-mi iau? am doua slujbe
    @alex: pai eu zic sa depui tu plangerea aia, ca exemplu.

  27. Ai dreptate. Si pentru ca diferenta a fost de ordinul zecilor de mii….inseamna cu marineru nu mai are asa multi sustinatori (sau i-a avut dupa cum zici). Trebuie sa faceti cumva sa mai lucrati cu parlamentarii onesti din PDL pentru a le mai schimba gindurile ca daca s-ar intimpla o suspendare a presedintelui mai mult ca sigur cu mai trece de referendum….
    Pentru ca am mai spus-o trebuie dat jos acest guvern de marionete prezidentiale….

  28. Nu esti genul sa stai la adapostul unui loc caldut,fie el si-al interviurilor,si sa vezi cum afara absurdistanul si prostia se instaleaza in plenitatea lor.Nu te vad crosetand mileuri cu interlocutorii!Tocmai ca s-a tacut prea mult timp trebuie sa vorbim acum!Trebuie creata presiunea noastra,a celor care am stiut si nu i-am vrut,am stiut ca boc nu duce la nimic bun,acum cand oranjada s-a acrit si diluat iar basescu a ajuns cel mai urat dintre pamanteni sa cedezi?!Satisfactii avem,ce poate fi mai frumos cand bocuta taie panglici din metru in metru,cand basescu este tot mai izolat,pana si bebelusii sunt satisfacuti chiar daca nu e ceea ce pare,sunt prea destepti sa coboare la nivelul lor!Prostia lor e nemarginita si asta imi tine tonusul ridicat!

  29. Poate e timpul de acceptat ca nu se vor schimba multe si e timpul de ajutat punctual niste oameni inteligenti care au nevoie de un mic imbold. Asta pt ca gloata cea mare pare ca ii place unde e.

  30. Înţeleg perfect. Eu însămi sunt atât de revoltată, dar atât de revoltată, încât nu îmi mai ies cuvintele pe gură la fel ca altădată. Nu am depus armele, nici vorbă, ce-i mai rău e că îmi vine să acţionez altfel, împotriva educaţiei primite şi a ceea ce, în fond, sunt.

    Sigur că ţi se face silă când vezi atâţia proşti în jur. Şi, mai ales, nu reuşeşti să vezi cumva o posibilă rezolvare din acest punct de vedere, pentru că şcoala românească a ajuns aşa cum a ajuns şi se lucrează din greu la răsturnarea, dacă se mai poate încă, a valorilor în această ţară.

    Nu pot să nu simt ciudă pe cei care ar putea face cu adevărat ceva să ne scoată din mocirla asta. Cei care au suficienţi bani şi care, cu siguranţă, ar putea să aibă şi suficientă determinare să o facă. Poate că se întâmplă chiar acum şi vom vedea în curând roadele ( ştiu, uneori optimismul pe care mi-l dă ascendentul în Săgetător am impresia că mă prosteşte).

  31. dnei Rodica asa este Mihai ni l-a prezentat si a tinut sa ne spuna cat la pretuit si l-a iubit pe UNICUL SI MARELE OCTAVIAN PALER, ce emisiuni ce cuvintecat despre tine Victore te-am auzit si la emisiune spunand acelasi lucru, e normal ca te-ai saturat dar uite ca mai sunt cativa dintre noi, care te mai baraim la cap pt. ca te simtim aproape de noi si asteptam cu sufletul la gura sa iti citim postarile de pe blog si sa te vedem la tv alaturi de ceilalti colegi ai tai, am vazut ca zdreanta aia de nas(lab1) e noul director la de rds, chiar daca sunt abonata la acest cablu si v-or sa va scoata din schema sunt atatia alti operatori care dabia asteapta noi contracte, ti am mai spus spre rusinea mea ini mare rau ca te-am descoperit asa de tarziu, asteptam emisiunea de diseara. wekend linistit alaturi de familie dana

  32. Ba da, strada este solutia rapida. La sute de mii de oameni in strada cine credeti ca-i mai apara? Politia,jandarmeria, nici o nadejde.Dupa cum si-au batut joc de ei putem sta linistiti.Astia numai de frica si la etalarea fortei colective mai reactioneaza.

  33. RUGĂ NAŢIONALĂ

    Dorim cu toţii să migreze-n mame
    nemernicii puterii ce ne-au adus aici:
    mai mici, mai mari, gagici, vlădici;
    montând himene de oţel. Ce drame!

  34. Este cu adevarat singura solutie. Astia nu cedeaza pana nu se sparge un geam sau cap.

  35. Neputinta doare cel mai tare (nu va spun asta din carti)!

    Chiar daca suteti mic, pentru caracatita cu care va luptati, aveti totusi o pozitie si niste camarazi!

    Noi nu mai avem nimic! Va avem doar pe dvs!

    Cu permisiunea dvs, voi scrie linkul catre versurile pe care le-a scris un tanar, acum 3 ani, despre ceea ce a simtit atunci: durere, neputinta si singuratate!

    Un tanar cu numeroase probleme familiale, pentru care nu avea nici o vina, un tanar care pierduse oameni dragi lui si care niciodata nu s-a gandit la el, ci intotdeauna la ceilalti.

    Acel tanar nu s-a schimbat si nici nu o va face, pentru ca altfel, nu ar mai exista!

    Va garantez ca acel tanar crede in dvs si in idealurile pentru care dvs luptati!
    Iata linkul

    Cu stima!

  36. Victor,
    Pari usor resemnat. Ne zici ca nu mai poti face nimic. Ca nu e in fisa postului. Ba este. Este in fisa postului tuturor celor care au spun NU MAI VREM la ultimul vot (si am fost peste 50%). Tu poti atinge, prin prezenta ta pe sticla, foarte multa lume. Marinel e “asediat” si joaca cartea razboiului de uzura, nu e momentul sa obosesti.

    Esti dinamovist, atunci nu-ti ramane decat sa “pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor” 🙂

    P.S.
    Legat postul despre mandria de a fi roman, am avut ocazia prin 1985 sa intalnesc echipa de gimnastica a Romaniei. Am dat mana cu Nadia si asta e un motiv de mandrie.

  37. GROZAV !!!… HEIL BASESCU , cum spunea cineva mai sus !!!
    Ati auzit , da ?… Pleci in concediu , pleci in somaj !!!Ar trebui sa aduca cosciuge la intrarea in institutii … Sa se munceasca pana mori !!!

    HEIL !!!

  38. Victor
    Eu fiind un pesimist convins, normal ca nu mai am nici o asteptare pentru ceva mai bine.
    Totusi am cateva probleme…
    1.De ce in timpul unui comentariu al unui invitat,realizatorul emisiunii il intrerupe in mijlocul frazei, ca sa de-a legatura cu X, ca trece boc, udrea, anastase, flutur, sau alti robi pe langa reporter si zice sau nu zice nimic. Prea sunt bagati in seama. Un exemplu ni l-a dat dl. Teodorescu, atunci cu atacul lui udrea la Sorescu. Daca doctorul reactiona, bagand-o in seama, era un punct pentru jigodie.
    2.Prea multa propaganda- chiar si negativa- facuta robilor si slugilor marlanului. Stii chestia aia; nu esti bagat in seama de mass media esti mort.
    3. Nu inteleg de ce ziaristii de investigatie nu si-au facut un tel in a demonstra ce s-a intamplat la alegerile de acum un an; la Paris, in Moldova, la numaratorea voturilor.
    Toata lumea stie ca s-a intamplat ceva in noaptea aia, dar nimeni nu cerceteaza.
    4. si ultima. Niciodata poporul asta nu a fost
    atins de sentimentul democratic. Intotdeauna si-a cautat un tatuc, un conducator, o mana ferma;care sa il duca inspre inaltele culmi, spre un viitor luminos. Generatii de sacrificiu, tranzitii, reformari; este plina istoria neamului de asemea lucruri. Noi traim in prezent si acest prezent este -de obicei mizerabil. De ce ne-ar interesa ce va fi peste o suta de ani? Sau ce va fi? Aia sa se descurce atunci si sa -si traiasca viata lor…

  39. Ne-am “îmbogăţit” panoplia cu încă un exemplu: ţara în care un academician trăieşte la limita subzistenţei, iar Inna câştigă 30-40.000 euro pe 3o de minute de concert.
    Toţi băsiştii, în culmea disperării unei părţi a naţiei, spun – cu laşitatea propriei neputimţe de a recunoaşte că au fost traşi pe sfoară în propriile interese meschine- că trebuie să ne sacrificăm toţi.
    Eu, care n-am crezut în clica Băsescu, prefer să mă descurc la nivel personal şi îmi reuşeşte mai bine decât lor.
    Am văzut la ştiri azi că românii din ţară trimit eugenii căpşunarilor! Minunat!

  40. Draga Victore, te cred si te inteleg! cumva este inspaimintator ca la 39 de ani sa simt ca nu mai am speranta si orizont aici! Romania a ajuns o tarisoara risu’-plinsu’, din pacate! o tarisoara in care Udrea se viseaza primar sau presedinte! o tarisoara in care Eba voteaza pentru ingradirea libertatii de exprimare! o tarisoara in care Basescu jigneste toate categoriile profesionale si vrea sa distruga Parlamentul, aducindu-l intr-un ridicol incredibil! o tarisoara in care Boc, cu aroganta, inaugureaza 10 km de sosea! o tarisoara in care o purtatoare de chiloti ajunge al treilea om in stat! o tarisoara in care minoritatile (nu doar UDMR) decid soarta, viitorul majoritatii! o tarisoara in care oamenii, datorita ordonantelor lui Boc, isi pierd rapid drepturi cistigate cu greu, in atitia ani!
    noi, oameni obisnuiti, ajungem niste sclavi ai statului roman?
    noi, oameni obisnuiti, ajungem sa ne pierdem de tot calitatea de “cetatean”????????

    mie nu imi vine a crede cum mai exista basisti, fideli gastii PDL, dupa 2 ani de guvernare Boc, dupa 6 ani de guvernare Basescu!

    si stam ca oile, linistiti, resemnati!
    ne mai ingramadim daca primim ceva gratis de mincare ori daca exista promotii, cu reduceri!
    ne mai ingramadim daca mai vine vreo sarbatoare, cu vreo expozitie de moaste!

    cred ca suntem incredibili de prosti!

    chiar daca pe vremea lui Ceasca, la scoala, ni se tot spunea ce popor destept suntem….

    incredibil ce am ajuns “sa traim”…

    e faina campania demarata de Antena 3… 🙂
    chiar avem o viata pe care nu mai apucam sa o traim…

  41. Sa ma bage si pe mine in strategia de siguranta nationala. De fapt, mai bine ne baga pe toti cei 22 de milioane de romani sau cati vom mai ramane pe aici, prin ograda!

  42. Da,Dle Ciutacu,ar cam fi timpul ca noi,cei ce tot asteptam ca altii sa actioneze pt noi,da spuneam,ar fi cazul sa facem ceva mai mult decat sa stam pe net si sa asteptam Pronia,sau Media,sa faca mai multe.Pai cine n-a inteles pana acum ce trebuie sa facem,sa ramana la comentarii ieftine si sa astepte in casa sa actioneze altii.Imi pare rau ca am o anumita varsta,ca nu mai am disponibilitate fizica,ca sunt Trecutul si sunt “asistata”.Am insa putere launtrica sa rastorn muntii si am facut cand a fost vremea mea ceva mai mult ca multi alti tineri de azi.Oricum,n-am stat cu mainile in san.Dragi tineri,pe cand voi citi pe bloguri despre actiunile voastre?

  43. Off topic :
    Este trist si ingrijorator cata lume nu va avea ce pune pe masa de sarbatori !!!.. Doar atat !!!

    Daca nu va trece Udrea cu Q7 sa arunce ciocolata , majoritatea nu au bani nici de dulciuri pentru copii !!!
    CE TARA TRISTA !!!

  44. Am vazut o atitudine asemanatoare si la Mircea Badea. Cred ca oricum vremea vorbelor a trecut. Ce sa mai faceti? sa repetati ce spuneati acum un an ca se va intampla? Ori stam ca oile ori facem ceva. Singura solutie e in strada, pentru ca in strada nu pot fi falsificate buletine de vot si nici nu exista CNP uri fictive, si nici nu se voteaza la 13 secunde. In strada e adevarul. Daca nu, astia vor fura din nou alegerile, asa cum le-au furat si in 2004 si in 2009. Elena Basescu o sa fie primar al capitalei, iar ala de la comisia de votare din Franta presedinte , sau chiar basescu, daca reuseste sa schimbe Constitutia , sau s-o incalce. E adevarat nici stomacul meu nu mai suporta nervii cauzati de leprele astea. Dar am mai scris tot pe blogul asta ca ne reprezinta. Suntem o turma de oi care a imbratisat la fel si comunismul, pt ca nu au venit niste extraterestrii comunisti si ne-a nationalizat sau colectivizat, sau ne-au batut pe toti, si nici nu au plecat toti dupa 89. Tot noi am facut treburile astea, noi si nimeni altcineva, si o facem din nou cu increderea vacii nebune. Ce sa spunem despre o natie care a ajuns la un moment dat la concluzia ca mai bine e sa fie condusa de o dinastie straina, care culmea , chiar a facut o treaba mai buna, unii regi avand un sentiment de patriotism mult mai bine dezvoltat decat oricine din ziua de azi. Sau de o natiune care a imbratisat fascismul, si apoi comunismul, si a stat alaturi de nazisti si apoi de bolsevici.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.