Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Udrea cumpără indulgenţe la pachet

Udrea cumpără indulgenţe la pachet

Un om politic contractează, ca persoană fizică, un credit la o bancă privată şi garantează cu un imobil de locuinţe de lux. Vine criza mondială, piaţa imobiliară cade, apartamentele omului politic rămân nevândute, iar împrumutul nu poate fi rambursat la termen. Norocul politicianului e că, în urma alegerilor libere şi democratice şi a înţelegerii dintre principalele partide, ajunge ministru în guvernul de coaliţie proaspăt instalat. Imediat, în declaraţia de avere, creditul apare rescadenţat, în condiţii de amabilitate de-a dreptul socială la o bancă românească, pentru un an. Nici ministrul, nici banca nu se obosesc să explice înţelegerea.

Omul politic are, evident, un nume: Elena Udrea. Valoarea împrumutului privat nereturnat încă de ministrul Turismului este de 3 milioane de euro. Instituţia bancară se cheamă BRD, care are un acţionar majoritar francez (Societe Generale) şi dublu interes: să aibă o relaţie bună cu guvernul (chiar şi, dată fiind apropierea politică, cu  preşedintele, fie vorba între noi) şi să rentabilizeze creditul acordat. Gloriile sunt Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi, televiziunile selectate sunt paneuropeanul cu acţionariat majoritar franţuzesc Europsort (aproximativ 1 milion de euro) şi CNN (cam 300.000 euro). Parcă mai venim de-acasă!

Mai mult, aici

P.S. Sper că prietenii mei de la Realitatea TV nu vor ceda presiunilor Elenei Udrea şi vor difuza în eter, până la urmă, materialul video cu huiduielile de la Gărâna. În definitiv, contractul de 200.000 de euro, pentru coproducţia emisiunii Realitatea All Inclusive, nu are nici o legătură cu politica editorială a CNN-ului românesc…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

59 thoughts on “Udrea cumpără indulgenţe la pachet

  1. Am două întrebări, la care (chiar că) aş vrea răspunsuri. 🙂
    1. Unde-i postat materialu’ ăsta (video, că pe zise…) cu Huiduieli de la Gărâna? Am aşa o zi proastă că, nu mi-ar strica un moment de veselie…
    2. Cine-i dom’le CNN-ul românesc?
    Nu-mi spuneţi că-i “Realitatea”, vreau să-mi păstrez hohotele de râs pentru momentu’ Gărâna, da? 😉

  2. Draga Domnule Ciutacu,

    Din cate imi dau seama, cativa “fideli” s-au plictisit de vizionat udrea, base’, boc, pogea etc. Or vrea “liniste”, ca Ilici…
    Sa foloseasca telecomanda, sa treaca pe zerotv!
    Presupun ca nu-si mai aduc aminte ca insusi Zeus “marinarul” zicea ca numai hotii vor liniste, pentru ca pot fura mai bine sau mai din greu…
    Asa ca, nu-ntrerupeti “scandalul”, sa nu doarma romanii linistiti, ca in cazul FNI!
    In rest, sanatate!

  3. victor, citesc acum ca basescu s-a invitat astazi la consiliul consultativ al turismului, la ora 11.00 se antepronunta si in acest caz? e asa groasa? tine-ne, te rugam, la curent.

    sau incearca o alta diversiune? doamne, astia si-ar vinde sufletul pt inca un mandat. ca pe noi ne-a tradat de mult

  4. Degeaba urla presa de ani de zile ca ne jumulesc astia ca pe gaini si ne prostesc ca smenarii din piete.
    Daca singura modalitate de exprimare a opiniei electorale este fluieratul si huiduitul, ei isi vad in contiuare nestingheriti de treaba. Presa latra si banu’ merge in continuare pe traseele dictate de Basescu.

  5. Am vazut ieri seara ora 18:30-19:00 or alocala la CNBC la “Driving Destination” o retransmisie de pe Travel Channel , o emisiune de 30 minute cap coada despre Romania cum e cu turismul in Romania.

    Ei vedetzi ca se poate reclama gratis pe un post de stiri si fara spaga de la Udrea . Cooooooool.
    Hai ba papagalilor 1 milion de euro alerga la mie urgent ca “am facut” promovare Romaniei 30 minute de prime time la un post de stiri

    Asa ca pentru Udrea & gasca de aplaudaci ai ei am o vorba ….. HAI SICTIR BA EXCROCILOR , HAI SICTIR.

  6. Iubire fără frontiere

    Iubito dă-mi ovulul tău că plec la muncă-n Israel
    Nimic pe lumea asta nu-i mai frumos şi delicat ca el
    Acolo bântuit de amintiri voi insista să-l fecundez
    Şi unei doamne infertile, milos, umanitar să îl cedez.

    PS Răspunsul iubitei îl veţi afla din gura lui TB

  7. In legatura cu “land of choice” eu nu cred ca ala e un filmulet din Romania. Cred ca imaginile sunt de undeva de prin Croatia sau ceva…clipul oficial ar fii trebuit sa fie stirile de la ora 17. O Romanie exact asa cum e ea….

  8. Domnule Ciutacu, ma intreb eu asa ca un bou fara studii in materie de turism, deci ma intreb, cum de ordinarii astia care sunt si au fost la putere nu inteleg niste lucruri simple. Turistul o sa-si lase BANII la noi in urmatoarele conditii:
    1. Autostrazi;
    2. Siguranta;
    3. Servicii;
    Eeeh, dar asta ar insemna sa nu se mai fure pe la ministerul transporturilor, ar mai insemna sa inlocuiasca basinosii rosii de la interne si cred ca e foarte greu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.