Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > NU abuzului sexual faţă de minori!

Similar Posts

19 thoughts on “NU abuzului sexual faţă de minori!

  1. Buna dimineata,
    este nobila cauza pentru care luptati. Va sustin si eu, in speranta ca se va concretiza aceste centre rezidentiale, pentru ca multi copii din Romania au avut (in trecut) si au nevoie de aceasta mana de ajutor.
    Dumnezeu sa binecuvinteze sufletul dumitale si ale celor dragi sufletului dumitale. 🙂 Amin!

  2. Am donat si eu 2 euro! Din solidaritate cu idee in sine. Nu din convingere ca va avea succes. Sau succesuri, daca ar fi sa luam in seama pe alta “minora” celebra a tarii, domnisoara Elena Basescu. Nu cred, Victore, ca atata vreme cat la televizor se promoveaza totul despre sex, iar reusita unei emisiuni e pledoaria cat mai labartata despre cum sa obtii placeri carnale, nu pot eu crede ca se va inlatura fenomenul prin expedierea de smsuri. Da, ca sa se construiasca centra, da. Obiectivul e realist. Dar centrele vor fi bune numai pentru a prelua “pacientii”, al caror numar (acu’, ca au si unde se caza temporar) va creste. daca ne mentinem apetitul generalizat pentru sex si tot ceea ce include el.

  3. Din solidaritate as dona si eu dar am mai facut-o si banii nu au ajuns unde trebuie..

  4. incercam sa dam bani si ajungi … dar la cati am dat peste tot s-ar putea sa se faca o strangere de fonduri si peste mine nu peste mult timp! 🙂

  5. Chiar sunteti un inger pazitor pentru toata lumea si mai ales pentru copii! Fie ca intentiile Dvs. sa fie apreciate de multa lume si sa-i determine sa doneze macar 2 Euro pentru un scop nobil.

  6. Dacă ar exista legi care să-i apere cu adevărat… Dacă, chiar legile care sunt în vigoare, ar fi aplicate, n-ar mai fi nevoie de aceste centre cât se poate de ineficiente. Pe ce perioadă poate fi “protejat” un copil (cu sau fără mama sa)într-un astfel de centru? O lună, două, trei? Şi apoi?!
    Se ştie că-i abuzat copilul (ori mama, sau oricare alt membru al familiei) de către o creatură lipsită de inimă şi-n loc să-l închidă pe criminal (şi să arunce cheia!) îl lasă liber? În schimb, îi transformă pe cei oropsiţi de el, în fugari… N-ar fi bine ca, pe lângă această campanie, să fie dusă şi o alta (agresivă!!!) prin care să li se amintească poliţiştilor, procurorilor şi judecătorilor că sunt plătiţi ca să aplice legile, nu să le interpreteze? Am avea închisorile pline e drept, dar ar fi un număr de 3-4 ori mai mare de copii cu adevărat protejaţi.

  7. Felicitări pentru implicare !
    Vom contribui fiecare din noi după putinţă şi mai ales trebuie să rămânem pe poziţii cu ochii pe ei… că-mi aduc aminte zilnic cât m-a costat implicarea şi vegherea copilelor instituţionalizate… Nebuna fiind eu, cică nu se există, rapoartele peţară pe protecţia copilului spun altceva…
    stimă şi respect,
    Sibilla

  8. Peste tot ne cereti “donati 2 euro!ce inseamna 2 euro pentru tine…? bla bla.”sunt sute de reclame de acest fel! stiti ce < cereti la cei bogati lucrurile astea. Mie mi se par cusute cu ata alba.
    Mi-aduc aminte un interviu al M Radulescu cand vroia sa stranga donatii pentru fata Lianei Stanciu. Si ea cu gurita ei a spus ceve de genul “ESTE URGENT! CU CAT SE FACE MAI REPEDE OPERATIA CU ATAT MAI MULTE SANSE DE SUPRAVIETUIRE ARE MICUTA….” Apoi spune ca a venit la ea Gigi Becali sa ofere intreaga suma!!! Si stiti ce i-a zis diva??!! ” D-le Becali, va multumesc, dar vreau sa vad DACA SUNT EU SINGURA IN STARE SA STRANG BANII ASTIA”!! Sigur aveti interviul inregistrat (sau emisiunea, nu mai stiu exact, parca la Rai da Buni)
    Si eu ce sa inteleg din asta???
    Noi platim taxe, noi cate doi euro, noi prostia celor care ne conduc samd. Credeti ca noi ca oameni obisnuiti ai acestei tari nu facem acte de caritate necerute de nimeni (parinti bolnavi sau batrani, vecini neajutorati etc)? Acum sigur o sa spuneti ce insensibil, ce prost, ce om rau!Nu intelege ca trebuie sa ne ajutam intre noi….dar cred ca sunt multi care rezoneaza cu mine.

  9. Eu am ales sa sustin campania asta. Din mai multe motive…
    1. oricine poate verif foarte usor felul in care sunt gestionate fondurile stranse
    2. legislatia, daca o cititi, este mult prea “blanda” pe subiect
    3. nu baga nimeni mana in buzunar nimanui!in orice tara civilizata exista astfel de centre;ceea ce pune statul la dispozitie este insuficient spre deloc – de aici necesitatea unor astfel de centre.

  10. Am si eu un amendament fata de sustinerea acestei campanii negative in esenta care induce si incurajeaza abuzul sexual prin promavarea si publicitatea facuta.

    De ce spun acestea???

    Conform programarii-neuro-lingvistice, filmului The Secret si legii atractiei…tot ce e anti creaza si atrage mai multa energie in acea directie negativa…de aceea marii oameni, marile avatar-uri de pe acest glob, si aici ma refer La Maica Tereza, Papa Ioan Paul al 2 lea, Gandhi au refuzat tot timpul sustinerea unor cauze anti-razboi, anti-violenta, anti-terorism pt ca stia SECRETUL …ei au sustinut doar cauze PRO PACE si IUBIRE, pro oponentul de campanie a persoanei pe care nu ti-o doresti presedinte 😉

    De aceea Domnule Ciutacu, va uramaresc de mult si daca tot va doriti o schimbare in acest sens, concentrati-va toata atentia, energia si tot efortul jurnalistic catre cum putem face ca noua generatie, copiii din ziua de astazi sa aiba O COPILARIE FERICITA, spre temele pozitive si catre aspectele bune ce se petrec in tara aceasta si catre oamenii care inca mai lupta si spera ca Roamania sa fie o tare in care sa ne fie bine si sa fie mai multa pace, bunatate, EDUCATIE si oameni mai fericiti.

    Daca tineti la tara in care v-ati nascut si tineti la oamenii care formam acest popor ROMAN, va rog din suflet FITI PRO PACE< DRAGOSTE< ADEVAR< si BUCURIE!!! – stiu ca suna ca un slogan de la trustul concurent dar va rog sa credeti si sa sustineti aceste teme 😉

    Cu drag si respect, Anca Filip, o tanara care CHIAR mai CREDE in viitorul STRALUCIT al acestei TARI si al acestui NEAM!!!:):):)

  11. aaaa, si inca ceva…va rog sa cercetati, conform ultimelor studii stiintifice, creierul uman receptioneaza doar afirmatiile, negatiile si cuvantul nu trec pe langa el, adica nu le pricepe si le transforma in afirmatii…DA abuzului sexual faţă de minori!…NOI spunem DA abuzului sexual fata de minori…:)…deci va las pe dumneavoastra sa trageti singur concluziile mai ales ca aveti si un copil minunat din ce am observat in sfera blog-urilor…:)

    Imi doresc ca mesajul meu sa fi ajuns acolo unde trebuia…in inima si suflet…si imi doresc sa ma fi facut inteleasa…:)

  12. Campania dedicate Luanei Popa dovedeste ca exita oameni cu suflet si generosi . Pentru ca implicarea dumneavoastra a fost peste asteptarile noastre site-ul dedicate acestei campanii s-a mutat de la http://www.luana.pers.ro la noua adresa http://www.citesteopoveste.com .
    In continuare pentru problema Luanei exista solutii , exista posibilitatea ca povestile pe care i le scrii sa ajunga la ea , iar aceasta posibilitate se aproprie cat mai mult strangand pana la acest moment 12000 de euro . Va multumim tuturor !!!
    “ Exista posibilitatea sa pot auzi la un moment dat povestile pe care vrei sa mi le citesti. Solutia pentru mine este sa face o operatie de implant cohlear iar costurile ajung la 25000 Euro .”

    Ajuta-ne sa strangem aceasta suma si Luana iti va citi peste 5 ani o poveste .
    Iti multumesc eu , mami si tati si toata familia si prietenii nostrii !

  13. Genul asta de afirmatii – pro si nu contra au un fundament solid. Acestia sunt primii pasi, stimata Anca Filip…daca sunteti pro si nu contra, atunci cu siguranta vedeti dincolo de forma, continutul. Daca as fi initiat eu campania, nu as fi transpus-o in aceasta formula, este adevarat.Critica dumneavoastra nu este constructiva. Sa demontezi eforturile unor oameni care, spre deosebire de altii, se misca, intr-o fraza profund neadevarata:
    “Am si eu un amendament fata de sustinerea acestei campanii negative in esenta care induce si incurajeaza abuzul sexual prin promavarea si publicitatea facuta.” – este cam mult si deloc “pro” asa cum va pozitionati dumneavoastra. Pro inseamna si o critica constructiva. Aveti solutii? In afara de cuvinte frumoase?

  14. @Madame Lenoire – e bine ca se misca ceva, dar sa se miste bine. D-na Anca Filip a scris mai mult decat bine.
    P.S.Si daca tot are d-l Ciutacu un suflet atat de mare sa “faca publicitate” acestei campanii va intreb unde este acum? A scris pur si simplu un banner si a plecat in concediu? Poate cand vine sa verifice cat de mult a reusit INSUSI sa stranga? Sau a zis “Hai sa-l pun pe blog sa vedem ce iese…” Niciuna dintre variante nu-mi place.

  15. @ Madame Lenoir: multumesc pt ca ati citit in primul rand comentariul meu. Iar in ceea ce privesc solutiile, nu doar cuvintele frumoase dupa cum prea bine ati spus dumneavoastra…solutia mea a fost data…o companie pt o copilarie fericita…momentan doar atat pot face…inca sunt destul de mica sa am un impact f mare…dar sa tineti minte acest nume: Anca Filip…voi creste si voi face mai mult la timpul potrivit…:) cu drag si cu respect Anca Filip.

  16. Da ce zici de doctor Mengele ( vezi lagarele ss fasciste din al doilea razboi mondial)travestit in
    doctorul poporului “ales” cu clinica in capitala , facator de bani la greu in clinica lu’ peste ca vanzator de ovule.Pai asta nu e scandal mai tata? ca vin ai lui din tara sfanta,ia auzi,sa apere o asemenea magarie (vin jurnalisti si nefericiti de tot felu’).Ce zice Tora despre asta mai alesilor popor ales adica ?Care e deosebirea intre doctorasul asta si Mengele ? niciuna.Si atunci cum ramane cu crimele naziste impotriva umanitatii??? aud ?

  17. Buna Victor. Cautam pe prima pagina, afirmatia sau mai bine zis pariul pe care l-ai facut , cum ca o sa scrii pe blog ca ai fost batut de o blonda.Nu sunt blonda , eram doar curioasa sa vad daca esti o persoana de cuvant.
    Oricum, ce mai, esti bun!
    Toate cele bune !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.