Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Tristule, tu ne distrezi, nu ne enervezi

Tristule, tu ne distrezi, nu ne enervezi

Sclembericiul ăsta nefericit e cea mai bună dovadă că din părinţi strălucitori pot să iasă şi rebuturi, şi glume proaste. N-am văzut în scurta mea viaţă atâta strânsură de nerozii scoase pe gaura gurii de un singur om într-un timp atât de scurt.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

179 thoughts on “Tristule, tu ne distrezi, nu ne enervezi

  1. Daca telul pasiunii lui T.Paleologu ‘filozofia politicii’a fost sa ne calce pe nervi, trebuie sa spunem raspicat, ca nu si l-a atins, asa cum D-l Ciutacu subliniaza in titlul articolului sau “Tristule, tu ne distrezi, nu ne enervezi”.Poate isi va atinge ‘telul’ca ‘om politic’: “Vreau sa schimb perspectiva asupra politicii si sa aduc un suflu nou in viata publica din tara”.Ca ministru al culturii si-a propus:”Imi doresc bani pentru cultura, dar si cultura generatoare de bani”. A obtinut bani multi pentru cultura? Cultura, sub bagheta lui, a atins culmi ne mai intalnite pana acum?
    Raspunsurile le las la aprecierea fiecaruia.

  2. Subtilităţi la vârf

    Criteriul care a stat la baza numiri lui Popa Ghe.(lider sindical la Mişcare şi comercial) în funcţia de Secretar de Stat la Transporturi, este eminamente ecumenic, muribunda cale ferată română având nevoie – exclusiv – de popa care să-i mijlocească trcerea spre nefiinţă în deplină linişte sindicală, spre bucuria celui de sus… de la Cotorceni şi a micuţului intendent din Victoriei.

    P.S. Nu fiţi dezamăgiţi deoarece invenţia salvatoare a lui Berceanu – mersul pe arătură al trenurilor – va revoluţiona din temelii lumea feroviară, şi nu numai.

  3. domnilor nusunt intelectual dar cand il aud pe pleasca ast vorbind im-i vine rau stiind ca atatia oameni de cultura nu au avut loc la un asemenea minister.Nu stiu de ce nu a stat el acasa sa se mai joace cu jucariile lui, sa mai dea foc la casa, sa o mai cacariseasca si sa lase acest portofoliu unor oameni care-l merita.

  4. …stii si tu foarte clar cred ! Traian Basescu este si va fi Presedintele Romaniei ! Si stii de ce ? E cel mai bun pentru Romania de astazi !!! Chiar iti plac “clonele ” lui Iliescu ?!

  5. D-le Ciutacu,am vazut ca nu mi-ati publicat comentariul,nu intelegeam de ce,acum cand l-am recitit si am vazut cele doua greseli de ortografie,am gasit si explicatia.Cer scuze ca am scris v-a cand trebuia va.Acum o sa mi-l publicati?

  6. Bine ca a murit din cauze naturale Marele Paleologu altfel murea de inima rea vazand cum micul si umilul Paleolog ridica in slavi “pleasca ce a cazut pe capul nostru”. Cred ca nu e constient de o chestie si anume ca a “cacarisit-o” dupa ce Base’ dispare din peisaj.

  7. Domnule Ciutacu dacă sunteţi interesat de un filmuleţ, prin care demonstrăm faptul că PD-L Dolj încearcă fraudarea alegerilor numid preşedinţi în secţiile de votare puteţi intra pe http://www.cvlpress.ro. la secţiunea video. Daca vă interesează filmuleţul aştept să mă contactaţi.

  8. Off topic,scuze: sint plecat cu treba undeva in mumti.Poate pregatesc miscarea de rezistenta.Cine stie.
    Va rog spuneti-mi,de ce nu au mai fost “Vorbe Grele” ?
    S-a modificat ceva ?
    Multumesc.

  9. Basescu se pregateste sa ajunga dictator aproape pe viata!!! In cazul cind acesta va gistiga alegerile prezidentiale, Bicameralul se va transforma in Unicameral, lungimea mandatului prezidential va fi marita de la 5 ani la 7 ani iar presedintele va avea dreptul si la al Treilea Mandat. Si daca Basescu nu va avea probleme majore cu sanatatea va pastori Romania spre distrugerea totala pina in 2023 cind va avea venerabila virsta de 72 de ani putind sa-i lase dupa aceea jiltul de la Cotroceni fatucii lui tata, Elena Basescu. Si daca ati urmarit declaratiile furiosului Boc, in ziua de ieri, pe holurile Parlamentului acestuia i-a iesit porumbelul din gura afirmind cum ca, PD-L va sta la putere 7 ani de zile si nu est prima declaratie in acest sens a acestui uascr-ist vopsit in premier democratic. Ceeace inseamna ca, tot in cazul in care Basescu cistiga, odata cu infiintarea Unicameralului se vor prelungi si mandatele parlamentarilor dar si mandatul guvernului tot la 7 ani. Asa ca, votati Basescu si o sa ne ia efectiv dracul si pe noi dar si aceasta tara.

  10. Poate am putea aplica una din legile lui Murphy in cazul lui “Tristule”, care nici in filozofia politica, nici in politica nu a reusit sa faca mai nimic, dara-mi-te sa aduca suflu nou in viata noastra publica:”Nimic nu reuseste atat de plenar ca esecul”

  11. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ma bucur ca revenirati din concediu-mie mi-ati lipsit.
    Va doresc o saptamana cum o doriti Dvs.si numai bine!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  12. Victor,ce e cu tine??? postez aici ceva din presa din Tulcea baout poezeaua lui Basel..sa mai radem….
    Iote.
    Şi preşedintele s-a născut poet…
    Moarte la mal, soasant sis santimetră
    Suzan MEHMET Obiectiv de Tulcea
    ………….
    Am senzaţia că termenul „populism” vine direct din „Povestea populismului” pe care Ion Creangă ar fi vrut să o scrie imediat după „Povestea …ulei”, dar n-a mai apucat. A reuşit, însă, cu succesuri, preşedintele Băsescu, ars de fiorul poetic într-o emisiune a Divertisului, acolo unde îi este şi locul.
    După plânsul din rărunchi exersat la sceneta cu „dragă Stolo”, lacrimile încondeiate în poezia de tinereţe a preşedintelui nu pot să-ţi inspire decât milă. După jumătate de oră de râs şi replici hăhăitoare, momentul poetic a picat ca mucii-n vrejul de fasole. Adică atârnător. Şi după ce a dat poporului ce consideră domnia sa că e al poporului, adică o ţâră de mişto şi nişte glume de cazan, Traian Băsescu a trecut brutal la coarda sensibilă a naţiunii, recitându-şi frustrările de tinereţe pentru a le explica mai bine pe cele de-acum. Poetul nepereche, vizionarul, bravul om prietenos, cum îşi spune sieşi rimeorul în poezia pe care o putem numi simplu „Moarte la mal, soasant sis santimetră”, a declamat către electorat cele mai bune versuri scrise vreodată de un preşedinte de stat şi, totodată, cele mai penibile rânduri emise vreodată de putinţa şi străduinţa unui poet.
    Filozofic vorbind, dacă scopul este nobil, metoda aleasă pentru a ajunge la el este totdeauna motivată şi scuzabilă. Aşa că, ştiindu-şi poporul belemec şi sentimental, preşedintele a comandat probabil stafului de campanie o suită de rime chinuite, cu trimitere la măicuţă, aşa cum îi place românului şi la beţie şi pe trezie, şi le-a dat drumul pe fluxul de ştiri şi-n emisiuni TV, ca să ajungă acolo unde trebuie. Ce mai contează că poezia recitată exact cu mimica din sceneta „dragă Stolo” nu are nicio legătură cu realitatea pur băsesciană, în sensul că mama prezidenţială trăieşte bine mersi. Ea are legătură cu realitatea electorală. Cu cei peste patru milioane de români plecaţi afară, în pribegie, să muncească la străini, departe de „măicuţă” şi de copii, cu manelistul leşinat după rime triste, cât mai triste, cu cât mai mulţi duşmani în ele, cu românii pentru care amintirea mamei dispărute a rămas singurul reper moral. După ce a periat drogaţii şi prostituatele, după ce a întărâtat poporul împotriva Parlamentului, după ce-a promis suta de lei dintre balcoanele ministeriale ale Udrei, preşedintele nepereche, unicameral, şi-a amintit că tot românul s-a născut poet. Drept pentru care i-a trântit în faţă nişte versuri tâmpe, însiropate din belşug, semnate, evident, cu substrat: „un tânăr marinar, un trandafir, trei lacrimi şi-un sărut”. Ok, să…trăieşti! bine…
    P.S. Cap compas: Golden Blitz. Ne-a plăcut şi replica cu (sic!) Titanicul. Cum că această navă nu s-ar fi scufundat cu Băsescu la comandă. Tot realiatea arată că dacă termometrul i-ar fi arătat temperatură în scădere, preşedintele clar că ar fi dat o fugă în restaurant, cu pasagerii.

  13. Nu mi-a mai ramas alta nedumerire vis-a-vis de textul ‘initial’ (pentru ca am impresia ca in urma ‘comentariilor’ D-l Ciutacu s-ar intreba :”oare eu am scris asa ceva?”) decat lamurirea sensului cuvantului:”sclemberici”.Nu l-am gasit nici in dictionarul de jargon. Multumesc.

  14. cred ca la ora asta, conu’ alecu paleologu se-nvarte in mormant, precum turbina, cand vede si aude toate basnaile si prapastiile de care-i in stare acest “theodor”, acest “dar al lui Dumnezeu”…
    mari pacate trebuie sa fi facut in alta viata bietul om ca sa-l procopseasca Dumnezeu cu-n asemenea “dar”…
    vaa-aai de curu’ tau de masca trista a prostiei, ce joci rolul impotentului natang si gangav intr-o piesa cu ticalosi, tarfe, muisti, pupincuristi si talhari cu ifose de ‘telectuali…
    du-te nene in coltul ala intunecos din care ne-ai sarit in cale si, inainte de-a incepe sa-ti citesti cu asiduitate revista ‘carici-poponici’ la care esti abonat, pune intrerupatorul turbinei pe off, sa se opreasca conu’ alecu din invartit. da dovada macar acu’, in al doijpelea ceas de niste dragoste filiala si nu-ti mai chinui tatal…
    ajunge cat i-ai murdarit numele, muscoi portocaliu!

  15. Ce va mirati atat ? N-atzi auzit de mutatzii genetice ? De-aia a inventat poporul roman proverbul “dintr-un cal boieresc ,iese unul tziganesc , iar dintr-unul tziganesc , iese unul boieresc “.Numai ca asta e cea mai nevolnica martzoaga .Dar , cine stie cine-l calareste !Caci , vorba ‘ceea “prost sa fii …” Il propun , cu voia dumneavoastra drept “brand” alguvernului BOC !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.