Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Tristule, tu ne distrezi, nu ne enervezi

Tristule, tu ne distrezi, nu ne enervezi

Sclembericiul ăsta nefericit e cea mai bună dovadă că din părinţi strălucitori pot să iasă şi rebuturi, şi glume proaste. N-am văzut în scurta mea viaţă atâta strânsură de nerozii scoase pe gaura gurii de un singur om într-un timp atât de scurt.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

179 thoughts on “Tristule, tu ne distrezi, nu ne enervezi

  1. Desi cred ca aveti oarecum dreptate aproape in tot ceea ce spuneti , aici ma despart de opinia dumneavoastra . Inteleg ura viscerala pe care o aveti fata de Basescu , Udrea , Videanu si altii . Merita cu varf si indesat ceea ce se spune despre ei dar totusi nu inteleg ce aveti cu domnul Paleologu . Cred ca este printre cei mai cinstiti din acest guvern ( tocmai de aceea cred ca nu a mai primit nici un minister in guvernul Boc II ) iar ceea ce spuneti dumneavoastra ca ar fi penibilitati mie mi se par a fi niste ironii foarte fine . In acelasi timp mi se pare unul dintre cei mai putin incrancenati oameni din “guvernul” asta ! In fine… poate imi scapa mie ceva …

  2. Off topic

    Aseară la Sinteză, omul acela de la Cotroceni(nu ştiu cum se numeşte) îmi părea destul de documentat, chiar dacă nu-mi prea plac politicienii. Aţi fost puţin cam duri, părerea mea!

  3. Bacalbasa sau Caragiale daca erau contemporani cu paleologu(am scris cu litere mici pentru a nu intina memoria lui PALEOLOGU senior)aveau materie prima din belsug.Bine ca a “virat” spre PD(L) unde majoritatea sunt la fel de “culti” si “inteligenti”.UN LINGAU PENIBIL.

  4. Tantalaul se mandreste cu numele Paleologu la fel cum Udrea se mandreste ca este romanca, nu conteaza ca ei nu au nici un merit in asta.

  5. Comentati ce vreti, evident, dar, daca tot ii criticati pe jurnalisti ca nu sunt in stare sa scrie si sa judece normal si sunt amatori, puteti sa incercati sa va duceti cu analiza (comentariul) “beyond” de cele 3 fraze aruncate de ministru si sa criticati stirea in sine, care nu reflecta deloc ceea ce s-a intamplat la ICR. pe tema asta, traiasca OTV, ca si ei comenteaza ce vor ca “(si) asa e realitatea”

  6. Deci, sunt interzis! INTERZIS! domnul presedinte traian basescu e inconjurat de PENIBILI: boc, udrea, paleologu si ultimul pe lista cu voia dumneavoastra si cu LARGUL lui concurs, maimutoiul de avramescu. Ma uitam aseara si nu-mi venea sa cred ce se intampla la sinteza zilei. Are un talent de a se juca cu kuru gol pe langa ea sculata, deosebit, extraordinar, mirobolant.
    Eu am tampita slabiciune de a incerca sa ma pun in locul unui om cand e intr-o situatie dificila. nu conteaza daca e cel mai rau om din univers, incerc sa simt ceva in locul lui.
    Nu va pot descrie ce naspa m-am simtit aseara, dar pentru mine era doar un exercitiu. oare el realizeaza?…

  7. zicea bine Turmentatul, asta ar fi cam cel mai cinstit membru al cabinetului Boc, asa cum e el, poate si pentru ca nu il duce capul la mai multe…

  8. Adevarul e ca enerveaza cam multa lume…Pe mine m-a scos din minti cind am vazut ce picioare paroase are…

  9. dl. Ciutacu, lasand la o parte antipatia pe care o aveti fata de Toader Paleologu, nu sunteti de acord ca e mai bine ca patrimoniul cultural sa nu fie trecut la primarii? Daca trec la primarii se vor darama toate casele vechi si frumoase din tara asta si in locul lor sa apara atrocitati arhitecturale din sticla si metal! Presupun ca ati vizitat marile capitale ale Europei si ati vazut ca nicaieri nu sunt zgarie nori in centrul vechi al orasului cum e de exemplu la noi mizeria aia de langa vechiul CEC!

  10. daca nu mi vei citi comentariul nu ma supar ,dar simt nevoia sa scriu acum 2 sapt a murit mama mea azi era o zi tista pentu mine am aflat insa ca herta muller a luat NOBEL pt lit sunt din timisoara am vazut o cind eram mai tinara decit EBA si nu mi venea sa cred ca linga mine este o scriitoare ,acum fetele se ,,fericesc,, ca o vad pe moni life cine mai stie ca exista h .muller si cine o fi ea ..asta i romania in care eu nu mai am loc .APOI m a sunat cineva sa ma intrebe daca imi dau semnatura ptr Oprescu ,da mai omule mi am dat o am mai lamuriut vreo 6 timpitzi //c asa i romanu ,si ma gindesc ca mama mea de sus vede ca poate o fi vreo speranta .Nu stiu daca l votez din prima pe oprescu dar poate e un inceput pentru nepota mea care ma intreaba de ce e trist romanu cind merge la vot la multa si mare audienta

  11. Ce va mira? Toti minisrii PDL sunt o apa si un pamant, si cei care sunt acum si interimari pe posturile vacante in frunte cu Boc le turuie gura toata ziua despre acelasi lucru. Daca va uitati la ei spun aceleasi lucru toti. Oare le pune o banda ceva si ei sunt ca niste papagali?
    Le-a spalat mintile? O fi indoctrinati asa rau sau or fi mai patimasi fata de conducatorul iubit? Greu de spus.
    P.S. Si ce credeti ca am gasit pe blogul d-lui badin? Cititi si va minunati si voi ca eu am citit de doua ori am zis ca poate nu inteleg bine.

    – Elena Udrea a primit o palmă răsunătoare. A venit în Parlament și s-a lăudat că ar fi semnat un contract cu celebrul TUI pentru promovarea României. Reporterii de la Realitatea Tv au sunat la TUI și-au aflat că cei de acolo habar nu au. Metresa prezidențială e disperată. Încearcă să justifice jaful de la Ministerul Turismului. Își inventează merite. Minte de îngheață apele.

  12. Haideti ma, ce-aveti cu bietul copil, e si el ministru.

    Pe mine unu ma face sa ma simt intr-un fel bine ca Paleologu e ministru. Ma face sa simt ca si eu pot fi ministru 🙂

  13. Victore, tată, ştiu că intervenţia mea de acum n-are legătură cu avortonul ala mic de Paleologu, insa nu oligofrenul bizantin este malefic, ci conul Catalin Avramescu, sef al consilierilor băsescieni… care, aseară, la Gâdea în emisiune, s-a decompensat psihotic şi a făcut un circ cu dampf de Bălăceanca. Am văzut că i-ai spus paranoicului pe numele mic, carevasăzică îl ştii “şi din privat”… tati, de ce nu scrii matale un textişor despre cum sîntem obligaţi noi, boii de contribuabili, să plătim deliranţi d-ăştia, în loc să le ducem portocale în salonul băieţilor ce poartă cămăşi de forţă? Păi tu ai observat că haidamacul metafizic era incapabil să focalizeze pe partenerii de dialog, tremurînd din tot trupul şi suferind de o certă agitaţie psiho-motorie? Ăsta-l sfătuieşte pe Zeus, fanaticul ăsta crizat şi dement? Sigur că i-a făcut un mare deserviciu Piratului, însă asemenea apariţii publice trebuie taxate prompt, virulent şi fără milă! Că altfel, dacă iese din nou Tiranul, ne pomenim cu Avramescu ministru de externe că sare la gîtul lui Putin sau o ia la palme pe Hillary… Nu e de bine, tată, ia atitudine şi administrează-i nebunului Prozacul!

  14. Gura prostului adevar graieste ca per total are dreptate… Toti ministrii sunt pusi pe acelasi criteriu 🙂 Sunt curios ce discutii sunt in sedintele de Guvern cu asa specimene… Or discuta numai despre Descartes si Kant sau or avea timp si de altceva?

  15. victore doua cuvinte “catalin avramescu”…o emisiune cu tine,cu badea si “domnul voi sunteti prosti…ce bine arat eu” ar fi cel putin geniala..

  16. @laurentiu daca citam savant, sa o facem totusi cu fidelitate “un sot savant est sot, plus qu’un sot ignorant”.
    aviz dnei Udrea, comedia de moravuri in cauza este “Les femmes savantes”…just sayin’!

  17. Ma scuzi domnu’ andrei.

    sa fim seriosi! cat la suta din absolventii scolilor cu pretentii sunt plozi de fosti nomenclaturisti
    cat la suta din oamenii de afaceri de succes de azi sunt plozi de fosti nomenclaturisti
    cat la suta din tagma de varf a bugetarilor sunt plozi de fosti nomenclaturisti
    hm?
    traim in romania ….egalitatea sanselor e o utopie

  18. Tu poti sa vezi “neroziile scoase pe gura”?:)) Cum arata? Vibreaza haotic? In culori puternice sau pastelate? Sorry…nu m-am putut abtine! Iti inteleg frustrarea.:) Pupici!

  19. pe mine tampitelul asta m-ar amuza daca nu ar fi ministru al guvernului Romnaniei. oare hotii simt nevoia unei mascote sau este doar pura aplicare a teoriei staliniste de a promova nonvalori????

  20. Off topic

    Domnule Ciutacu, ati fost foarte tare aseara la Sinteza zilei. Avramescu ala e bun, face audienta. :))
    Dar candidatul UDMR la presedintie nu stiu de ce se mai straduie, oricati Avramesti ar veni la Sinteza zilei si pe toate posturile un roman de etnie maghiara nu cred ca ar putea ajunge presedinte.

  21. nenea asta ii un excelent vorbitor de franceza si un execrabil ganditor in romana…. iar taicasu… securist..

  22. portocaliii astia au impresia ca nobletea se da mai departe prin testament ori se obtine prin retrocedari sau privatizari.(De Victor Ciutacu pe 7 October 2009 la 8:15 pm)
    ai uitat de vanzarile anterioare 😀 ;))

  23. Domnule CIUTACU,va rog, daca se poate, sa-l intrebati pe domnul Oprescu in ce relatii este cu Basescu.Sa va spun de ce:PDL-ul a facut cu EBA o repetitie pt.ce o sa se intample acum cu Oprescu.
    Va explic:la alegerile europarlamentare ,toti sefii de filiala PDL ,au fost obligati sa aduca la fiecare sectie de votare din perimetrul sau 10(zece)alegatori pt. EBA (nu vot multiplu,oameni care nu ar fi votat in mod normal :betivi, vagabonzi ,batrani, oameni cu dizabilitati ,etc) contra sumei de 50 lei.Aceste voturi au reprezentat 5-7%(calculati).
    Sa revenim la Oprescu:
    -pana sa-si anunte canditatura Oprescu avea circa 12% ,probabil ca dupa anunt o sa ajunga la 14-15%
    -voturi pe care o sa i le asigure PDL-ul in stilul EBA 5-7%
    -voturi date direct de membri PDL 2%
    Adunand procentele de mai sus obtinem un procent de 21-24% sa zicem o medie de 23%
    SA VEDEM ACUM CINE CASTIGA ALEGERILE:
    BASESCU=30%
    OPRESCU=23%
    VADIM+BECALI=17%
    PT.GEOANA+ANTONESCU MAI RAMAN DE AMPARTIT 30%
    deci:GEOANA=15%
    ANTONESCU=15%
    SURPRIZA:BASESCU A CASTIGAAAAAAAAAAAAT DEJAAAAAAAAAAA ; nu vi sa pare ca am mai vazut odata filmul asta cand ILIESCU a intrat in turul 2 cu VADIM ?E limpede ca lumina zilei,astia sunt tampiti?

  24. Un bac primit azi cu referire directa la cei ce ne conduc:
    “Cativa politicieni fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum de tara, masina se izbeste de un copac si gata accidentul. Aflat in trecere, un taran cu frica lui Dumnezeu ii aduna, ii ingroapa pe loc si isi vede de treaba. Dupa un timp, se observa lipsa politicienilor. Ancheta, reconstituire, interogatorii, etc. La ancheta politistii il intreaba pe taran:
    -Cand ai sosit la locul accidentului mai era vreunul in viata?
    -Unii dintre ei ziceau ca sunt, dar poti sa-i crezi pe astia?!”

  25. Buna seara d-le Ciutacu,
    Ce ati patit, de ati disparut asa deodata?!Ca vad ca nu a fost asta-seara Vorbe grele,nici la sinteza zilei nu sunteti…
    Sper sa fiti sanatos,acesta este cel mai important lucru.

    Va doresc,cu aceeasi apreciere,numai bine!
    IoanaP

  26. PARAZITII: “SLALOM PRINTRE CRETINI” SI “VREAU SA VA DOARA”-reflecta intr-un mod dureros realitatea inconjuratoare.chiar nu se poate face nimic sa scapam de nemernicii astia care ne conduc direct la groapa? nimeni nu spune cati oameni au inceput sa se sinucida de disperare…suntem dirijati de TOADER,ELENA,ROBERTA,EMIL…TRAIAN…VAI DE CAPUL NOSTRU…felicitari pentru consecventa,multumesc ca n-ai plecat din tara,inseamna ca mai avem niste sperante

  27. Oprescu si Basescu au un blat. S’au intalnit acum 2 yile la un restaurant de langa palatul cotroceni’CASA COTROCENI si au discutat un fel de armistitiu. Basescu nu il ataca pe oprescu pina la turul 2 iar oprescu nu iese cu dosarele de la primarie0ciordelile lui base si nici nu le da la pnl si psd

  28. Domnule Ciutacu, eu cred ca ne trebuie o noua revolutie, acum, la 20 de ani dupa ce-o fi fost, dar de data aceasta de catifea si cu multe minti luminate, astfel incat sa nu mai auzim de impostori si oportunisti de doi bani. Imi pare rau s-o spun, dar cineva avea perfecta dreptate cand a zis chestia cu “stupid people” si cei 20 de ani. Ah, era sa uit, eu as propune un parlament tricameral, in prima camera, aia mai de jos, sa faca parte gastile de cartier, oamenii muncii, liderii de sindicat, etc, etc,etc,care sa functioneze permanent, astfel incat guvernul sa nu mai poata sa dea ordonante de urgenta, iar restul, adica celelalte doua sa aiba formula deja consacrata.

    Al dvs Rodax Prunu

  29. Ma tot gandeam, cum de i-a venit lui Paleologu ideea sa spuna asa o enormitate:”filozofia mea politica este sa calc cat mai multa lume pe nervi”? Am aflat ca pasiunea tineretii dumnealui a fost ‘filozofia politicii’. Oare daca s-ar fi perfectat in acest domeniu nu ne-ar fi scutit de absurditatile sale? Nu ar fi fost mai benefic pentru noi, decat chiar ‘practica politicii’pe care a imbratisat-o?
    Oare in subconstientul lui nu a vrut sa “ne distreze” si a confundat Tanda cu Manda?

  30. Din aceasta atitudine fata de un om,se vede ce am ajuns noi,romanii.O tara de smecheri.Daca nu esti smecher,esti prost.Nu mai vedem dincolo de aparente,nu mai stim sa pretuim adevaratele valori.Adevarate valori,veti zice,pf…Da,eu inca mai consider cinstea si buna educatie,valori.Apreciez si ma amuza verbul taios,combativ,ironic,dar unde ii e locul.Va apreciez mult pe voi:Ciutacu,Badea,Gadea,Stan,Ciuvica,Teodorescu…Dar hai sa stam stramb si sa judecam drept:da,d-l Paleologu e sincer si are si dreptate.Lucrurile in Romania de asta merg prost,ca se intervine.Daca s-ar lasa sa mearga singure,bunul simt le-ar conduce pe drumul drept(ma contraria acea reclama cu “Romania se va dezvolta prin bun simt”,acum descopar cata dreptate se poate ascunde in lucruri aparent ridicole).Exact bunul simt ne lipseste,masura lucrurilor.De Oprescu ziceti ca e un bun manager,dar stiti de ce e?Ca n-a intervenit decat f. putin,spre deloc,vorba lui Badea.Ceilalti au intervenit,iar prostia si-a aratat roadele.De aceea 90% di energie si bani se iroseste de un ministru ca d-l paleologu,pentru a anihila raul facut de smecheri(prin smecherie se intelege si hotia si coruptia si prostia,si ingamfarea,a fi om al zilelor noastre,in general).CHAPEAU,D-LE MINISTRU PALEOLOGU!Romania cu care ne place sa ne mandrim s-a facut cu oameni mai mult sau mai putin ilustri dar,de buna seama,cu caracter.Romania la care visam n-are cum sa se faca cu oameni ca cei pe care i-am descoperit intrand intamplator pe site-ul ancai alexandrescu.Adio valori!Mai bine nu intram,mai traiam in lumea mea cu speranta ca v-a veni o zi.Nu v-a mai veni nici o zi pt.Romania.Tara e o mosie administrata de cine se nimereste,nu conteaza,conteaza sa ne gandim la viitorul copiilor nostri.Adica nu ma orienez spre cel nerecunoscator dupa ce i-am ajutat fiul,ci spre cel care-mi va ajuta fiul(a nu se intelege fii nostri,viitorul tarii,ci fiul meu,al prietenei,al cunostintei,ai rudei,noi suntem Romania,restul ce-mi pasa mie).Halal politicieni:fosti,actuali,viitori.Traim in romania si ar fi cazul sa ne luam talpasita!

  31. Domnule Ciutacu ,aseară de ce nu aţi apărut la TV la Vorbe Grele? Aţi păţit ceva? Eu sunto telespectoatoare fidelă emisiunilor dv,şi faptul cănu aţi apărut am crezut că poate aţi păţit ceva. Să o ţineţi tot aşa, căsunteţi un omdeşteptşi dreptşi nu suportaţi ca şi noi oamenii de rând să mai rămână aceşti imbecili la conducere ,şi nici Băsescu, acesta afăcut mult rău ţării şi poporului nostru. Săplece unde vrea şi săne laseîn pace. SUCCEC.

  32. E un pufos, “dragalasu”.
    Eu sunt siderata ca portocaliii sunt in pana de idei. Baselu am vazut ca a recidivat, si a bocit din nou. Cica a compus si versuri in tinerete.Culmea ca turma o sa-l creada.Ce versuri de rahat i-au facut…cred ca si Avramescu a contribuit, la cum se comporta in emisiune.
    Eu nu l-am vazut niciodata bocind pe Basel din mila pt. cineva, din compasiune pt. popor.Tot timpul a bocit din motive egoiste.La inundatii, incendii,alunecari, zeci de mii de someri in strada nu a bocit.Cum se numeste un om care plange doar cand e vorba de el, grupul si familia lui? Egoist.
    Are o sansa acum, la Sfanta Parascheva, sa boceasca nitel si sa se stearga cu naframa unei babe.
    Cata scarba imi pot provoca! Nici nu mai suport sa ma uit la TV, sa-l aud…Pun stampila pe Oprescu si gata…sper sa aiba dreptate tiganca aia.

  33. Victore, vreau sa te intreb si eu, ce ati avut cu saracul de Avramescu. V-ati pus toti calare pe el la emisiunea aia si l-ati zapacit.
    Eu personal, cred ca astia de la PD-L care vin la Antene sunt Sado-Maso, dar na, e treaba lor. Dar , sincer, mi se facuse o mila de Avramescu cand am vazut emisiunea….
    Mai lipsea sa fie in locul lui Marga, Badea sau Stan si era meniul complet.
    Nu ti-a fost putin mila de el, ca asa, una peste alta, omul ala chiar stie carte. E treaba lui pe cine sustine, dar prost nu e!

  34. Ai citit versurile lui Basescu?

    “Deasupra-ţi cerul se înalţă
    Şi de pe el privesc în jos,
    Sute de stele ce-l admiră
    Pe bravul om prietenos”.

    Paranoic de mic, băiatul asta! Auzi! Stelele admiră omul prietenos (el e ala?).
    In curand, asta va da la asumare si ticaloasele legi ale fizicii.

  35. Domnule Ciutacu,
    Acest …om? este clar personificarea prostului vrednic…cel mai periculos dintre prosti. Daca omul e prost macar stii la ce sa te astepti. Dar el nu el este si vrednic si asa cum spunea bunicu sa te feresti de prostu vrednic pentru ca are initiativa si talent si ti-o trage miseleste pe la spate doar din prostie.
    Sau poate ca nu?
    ps numele este real nu am ce sa ascund si daca vrea sa ma dea in judecata sa ma dea.

  36. asta are deviatii comportamentale ca si taticul Basescu care ne recita din lirica lui(sau a lui Udrea cind statea toanta si timpa in camin fara sa se uite cineva la ea)si apoi se apica de plins(musca si din coltul mesei?)vrind sa para acum ca iar s-a intors cu fata la popor un sentimental(ca toti machitorii-cu regrete ca trebuie sa-i dreptate lui Iliescu)S-au o fi vazut harta cu deplasarile de anul acesta si sumele halite!!!!!!!!!!!!

  37. tipul nu este chiar nevinovat…l-am vazut seri la rand la Festivalul Enescu…este la fel de obraznic, plin de tupeu ca si restul guvernului
    off topic … va dau o idee de comment…daca viitoarele pensii vor fi strict cf. cu valoarea cotizata la fondul de pensii, stiti care sunt cele mai “nesimtite” la care nimeni nu a depus un ban, ever…??? pensiile din agricultura…plin de haz nu ???
    alta nesimtire…chiar adevarata…sunt pensiile arhitectilor..cu 50% mai mari ca cele ale inginerilor…poate sunt mai destepti…??? doar baieti destepti, poate…si obraznici…cum comentati???

  38. @aldo: la ‘mos cacat’ ma gandeam si eu.. tata l-a avut profesor si nu m-am simtit prea bine cand mi-a spus povestea.. probabil sunt destept ca mama dar de fapt pe noi ne intereseaza ‘toader’.. pacat de tata lui..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.