Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Tristule, tu ne distrezi, nu ne enervezi

Tristule, tu ne distrezi, nu ne enervezi

Sclembericiul ăsta nefericit e cea mai bună dovadă că din părinţi strălucitori pot să iasă şi rebuturi, şi glume proaste. N-am văzut în scurta mea viaţă atâta strânsură de nerozii scoase pe gaura gurii de un singur om într-un timp atât de scurt.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

179 thoughts on “Tristule, tu ne distrezi, nu ne enervezi

  1. Imi pare rau ca implicarea lui Paleologu in viata publica nu s-a fructificat cum si-ar fi dorit, intrucat in politica romaneasca nu s-a realizat dezideratul:”mai mult spirit consensual si mai putine scandaluri”, dimpotriva cuvantul ‘consens ‘ s-a sters din memoria partidelor politice, si in ceea ce priveste ‘scandalurile’,ele se tin lant. Ce trist si dezamagitor.

  2. Nu ma distreaza ,ma intristeaza.Este totusi ministru al Romaniei.Tot nu am inteles ce a facut cu 90 % din buget.E autodenunt? Oricum, ma intristez si mai mult cand sunt TURIST in Romania si vad valori din patrimoniul national, in paragina.
    Update: Traian, salvatorul Romaniei si-a ascuns capul in nisip azi, cand toata lumea a protestat? Pai, eu cetatean parolist, il asteptam in Piata Universitatii, sa ne salveze, de guvern, de criza…

  3. L-a acoperit faima parintilor, asa este cand ai in familie pe cineva cunoscut sau bine vazut, lumea tinde sa te compare cu el sau ei. Omul nu e prost , doar ca a trait in umbra parintilor.

  4. Aschia sare departe de trunchi. Prostia lui base in desemnarea acestui guvern reflecta si in felul in care junul Paleologu. Vreau sa scampam de acesti nenorocit care ne-au nenorocit aceasta tara. Poporul suveran te va schimba, bai marinaree.

  5. Buna seara d-le Ciutacu,

    Foarte buna caracterizare a (tristului)personaj!

    Va doresc numai bine(fara pastile de cap , cu mai putina cafea si FARA TUTUN),cu acelasi respect,
    IoanaP

  6. :))))))))) ce scrie pe winkipedia . e ca si cum ai zice am citit la ziar sau am vazut la tv.

    daca tata a un mare om nu inseasmna ca fiul va fi la fel . de multe ori e chiar invers .

  7. Ce tantalau!! Aleeleeeeii…imi ies bube cand il vad la televizor…pe el si pe toti ceilalti! Pai eu cu ce-am gresit sa-mi fie afectata sanatatea de niste natarai osteniti?
    Dar oricat am comenta noi, pe orice blog, tot cine vrea basescu ramane prin ministere. Cam trist mon cher!

  8. offtopic: mai nene da’ avramescu ala e pe treaba lui??? cum poate sa faca d’astea in direct? serios acum! asta-i consilierul lui marinelu’? pai eu unul nu pot sa imi imaginez decat 2 situatii: 1. ori asta a invatat de la basescu ori 2 basescu invata de la el. oricare ar fi situatia, daca iese asta inca o tura, am pus-o cu totii ca s-a intors inevitabil, irevocabil si fara echivoc, comunismul!

  9. Sper din tot sufletul sa citesti mesajul asta, si sa postezi ceva cu privire la trepanatul din cancelaria tiranului (cel de la Gadea din seara asta). Nu se poate sa taci la cat de oligofren a fost. Scuza-ma, si eu fac un doctorat – tehnic ce-i drept, dar mi-e jena ca voi avea acelasi titlu cu imbecilitatea asta in stare pura. Si-mi cer scuze fata de oligofreni si imbecili ca-i denigrez egalandu-i la duduiul respectiv.
    Te implor, picteaza ceva, ca nu e posibil sa ramai indiferent.
    Multumesc, anticipat.

  10. Apropo de stimatul consilier basescian din asta seara cristian-si-mai-cum, stiam dar nu m-a interesat si nu ocup bitii cu d’alde d’astia (si pentru care sper ca va urma o postare dedicata pe aces blog) : nu prea are fata ca a mancat sandvis de sunca pe paine cu slanina – intrebarea despre “pontajul la privat” in cartea lui de munca e haioasa, dar fara raspuns – baiatu’ are incoana cu baselu sub cravata, merge cu el cat e la putere, deci se numeste ca “s-a orientat”. Cu d-astia, intrebarile incomode sunt ca tenisu’ la perete sau ca spritu’ cu vin dezalcoolizat – e degeaba, oricum nu simt nimic (cel mult ne ataca inteligenta, singurul dialog cu ei e “ba p-a matii !”)

  11. M-a uns pe suflet modul în care l-ai pus la punct pe urmașu’ lu’ Udrea, de la cancelaria marinărească! Aia cu ”nu-ți crapă obrazul de rușine??” a fost super! Îți mulțumesc Victor!Bravooooo!!!!!!

  12. Domnule Ciutacu
    Din bun simt si pt cei 7 ani de acasa, va multumesc pt modul Dv de a-l apara pe domnul profesor A. Marga de atacurile arogantului si nesimtitului Avramescu. Sunt uimit cum poate un om sa jigneasca continuu. Doamne in ce tara traim !

  13. ce nu inteleg eu: de ce daca pedeleii il apreciaza pe Paleologu pt ca e de familie buna il apreciaza si pe Basescu 🙂 fie el Traian sau Elene

  14. @Dumitru Marian
    ” Sant convins…”
    Se scrie “sunt” sau “sînt”, desteptule.
    Sant e la tine la tara. Chiar asa, nu te mai necaji, treci la coasa cu Boc.

  15. Victore,
    Sa-l lasam pe saracu’ asta la Cultura. Ce ne facem insa daca vine Avramescu la Justitie?

  16. Draga Ciutacu (daca pot sa ma adresez astfel), omul este un “limbric” nimic altceva. Te apreciez enorm pentru ce spui si te respect pentru “curaj” (l-as numi “tupeu max”) dar problema mare in RO este comertul practicat de TV-urile private. Eu as propune un embargou universal pe toate idioteniile si cretinitatile care constituie stirile de zi cu zi. Ma intreb cum ar fi ca trusturile de radio/tv/presa scrisa sa ia pauza cateva zile de dat stiri cu politica (aka scandaluri cu Base, parlament, partide etc)? Ar fi de 1000 de ori mai eficienta decat orice demonstratie in fata guvernului. Cum ar fi o zi fara stiri si comentarii politice despre ce zice si ce face parlamentul sau presedintia ? Pierderi de un miliard/zi pentru trusturi ? Nu cred ca o sa se intample asta niciodata in RO. Pentru ca rata de profit anual trebuie sa fie crescatoare non-stop pentru investitori. Sistemul a castigat demult. Cred ca o sa plec in US sa plimb caini cu 20$/hour. NU mai vreau sa aud nici o stire despre RO. Cum spunea Cioran: “Mi-e sila”.

  17. Cum am putea sa intelegem, muritori de rand fiind, un supraom ca domnul ministru?
    🙂
    Nu putem deh…
    🙂

  18. Sunt fericit…vazandu-l la Sinteza Zilei pe consilierul lui nea Basescu,l-am cunoscut pe domnul conferentiar Catalin Avramescu :)))))))))))))))))) de pe la minutul 5 din emisiune am inceput sa rad fara a mai ma putea opri(poate unii PeDeL-isti ar fi zis ca au ras de sau C**at pe ei)si am ras si am ras si inca rad si voi mai rade inca mult si bine de acest minunat consilier a lui Basescu.Acest domn spune multe despre ce fel de oameni are Basescu pe langa el….si e normal sa fie asa Basescu a avut nevoie langa el de oameni prosti ,prosti de bubuie care nu gandesc absolut deloc pe care ii controleaza cum vrea el…Avramescu a fost bestial.(de penibil)
    P.S ma uit acum la Badea si ma amuz copios de cum il descrie si el pe Avramescu.

  19. Maestre,l-ai uitat pe fostul tau coleg : AVRAMESCU ! Na ca ti-a facut-o in seara asta,si-a dat masura imbecilitatii.V-a taiat pe toti.Ati fost mai tari decit Bendeac.Va pup….

  20. E acuma daca l-ai vazut si pe AVRAMESCU sa nu mai zici niciodata ca ….n-ai vazut niciodata.
    Daca as fi Basescu si eu m-as tampi in preajma astora. E prima data cand ii gasesc o circumstanta atenuaanta.(lui Basescu)

  21. Asta e cel cu teoria panglicilor? eu nu prea stiu care, cum…mai prind si eu cate-o faza pe la Badea sau Sinteza dar in rest nu le am(spre binele meu).Bah, dar ce guvern are Romania, sa fim mandri cu asemenea specimene, am putea sa inventam pentru ei un titlu in Cartea Recordurilor – Guvernul cel mai tare! nu cred ca mai poate avea cineva ca noi, ha?

  22. E de tot rasul, numai ca din ce vad se ajunge sa se banalizeze astfel de discursuri ale unui om pe o functie inalta in stat. Fratilor ala e ministru… e revoltator, strigator la cer (si as mai avea dar incep cu injuraturi). Incep sa cred ca visez si ca nu ma pot trezi. Ieri cica niste unii au demonstrat impotriva guvernului, noi nici demonstranti nu mai avem, aia erau niste oameni stransi la un concert de muzica populara, este incredibil.

  23. pacat de ADN-ul ce i sa dat :D..
    Ma uitam la oamenii aia din sala, erau toti cu mana la cap :)). Oare el nu se prinde ca face varza audienta? .. in cel mai negativ sens 🙁

    Toata stima.. >:D<

  24. sunt de acord cu Cetateanu Turmentat si cu Begone, dar si cu Victor, care a comentat ce a spus Paleologu in acel moment.
    Nu toti oamenii sunt si cinstiti, si destepti, le pasa si au si charisma, adica stiu sa se puna in valoare. Tipul asta pur si simplu nu a avut timp pana acum sau n-a considerat necesar sa invete ce/cum si cat sa vorbeasca. Asta nu inseamna ca e prost.
    In legatura cu faptul ca Victor foloseste cuvinte obscene in general, pe mine una ma deranjeaza, asta pentru ca nu traiesc intr-un mediu unde sa se injure ca in codru, eu nu injur pt ca ma respect prea mult pe mine in primul rand si am asteptari de la cei din jurul meu (virtual sau face-to-face) sa stie sa nu vorbeasca urat in fata unei/unor femei …a, ca sunt multe femei care injura, asta-i cert….dar nu-i scuza pe dragii nostri masculi

  25. Tot e bine ca nu e membru al vreunei trupe de Heavy Metal. Oricum interesante specimene se invart pe linga bashescu, bercea mondial si toader paleologu. Astia da romani adevarati.

  26. am 38 de ani, şi am crezut, până aseară, că le-am cam văzut pe toate de când cu băsescu-boc&co.
    dar ce mi-au fost ochilor dat să vadă şi urechilor să audă aseară la emisiunea lui mihai gâdea până şi mie mi-a depăşit aşteptările.
    cătălin avramescu nu mai lasă loc de nici un comentariu, doar de o trimitere în urgenţă la spitalul obreja, unde ar avea toate condiţiile să redacteze constituţia lui nea’ traian.
    serios, îţi recomand să vezi reluarea emisiunii cu sonorul pe mut şi să urmăreşti gestica şi mimica şefului de cabinet prezidenţial.
    personal, m-am simţit jignit măcar că avut un asemenea comportament faţă de profesorul andrei marga.
    aproppo, victor. tu nu te simţi jignit că eşti contemporan cu sociopaţi şi dezaxaţi precum c. aveamescu şi t. băsescu? eu, da. noroc că mai sunt câte unii care compensează pe ici pe colo.
    sănătate şi fii tare: circul abia începe!
    p.s. merci de ideea cu foca.

  27. Nici nu e de mirare, “sclembericiul” este doar un degenerat al Paleologilor si traieste in umbra numelui si atat. Si eu daca m-as fi numit Bonaparte poate eram ministru in locul lui Stanisoara ca deh….se poarta

  28. Dom’ Ciutacu, nu zici inca nimic despre domnul Avramescu? Sau nu mai este nimic de zis, ca omul a reusit sa se caracterizeze singur aseara? Minunat om! Pana la lacrimi (de ras) m-a impresionat felul in care a reusit sa “ne” sustina cauza. Sa mai apara pe sticla. In felul asta nu o sa mai avem nici o emotie in noiembrie.

  29. Asta nu este subiect, nu merita atitea discutii.Spune Victore ce avusesi mama de tipai in emisiunea lui Gidea? Noroc ca ala(Avramescu) statea mai departe de tine.Foarte buna emisiune.Nu am mai ris atita de mult timp si vorba lui Badea-“sa vezi ce pateste sustinatorul de la Basescu.” Uite subiect- Caracterizati pe Catalin Avramescu!

  30. La cati academicieni, doctori etc falsi sant nici nu ma distreaza nici nu ma enerveaza; face parte din peisaj. Ca e ministru nu prea ma afecteaza acum cand e grija zilei de maine.
    Am vazut un chin al guvernului de peste “9 luni” sa faca o lege cu salarii, pensii si atat. Banii aia pe unde naiba se rostogolesc, nu stiu. Mai bine ajungeau la bugetari ca nu-i trimiteau pe afara si nici la saltea nu-i tineau.
    Numai bine!

  31. Sigur ca e greu sa rezisti tentatiei de a face bascalie de el dar omul e nevinovat, lasati-l oameni buni in pace , saracul. E ca mielul intre lupi sau vorba aia : ” daca te bagi in troaca… “

  32. CIUTACULE TE RUGAM NOI CEI DIN STRAINATATE SA PUI UN LINK CU SINTEZA ZILEI DIN 07/10/2009 SA O REVEDEM PENTRU CA DIN PAGINA WEB http://www.antena3.ro nu se poate revedea.CU MULTUMIRI URMARITORII VOSTRII DRAGI.

  33. Baiatu’ asta ilustreaza perfect zicala:

    Daca un om este politician si inteligent, nu poate fi cinstit,
    Daca un om este politician si cinstit, nu poate fi inteligent.
    Daca un om este cinstit si inteligent, nu poate fi politician.

    Am observat comentarii gen Grupul pt. dialog social, fan patapievici, liiceanu and co. si anume ca anumite atitudini si indivizi sunt TABU, “cine esti tu, incultule (mereu acelasi leitmotiv) sa te iei de niste semizei in viata”…

    Paleolitic asta e intruchiparea prostiei din prea multa carte. Nu poa sa fie coerent o singura fraza.

    Ciutacule, vezi ca prin venele tale nu curge sange de soarece de biblioteca academiei si mucegai nobil distilat.

  34. @Andrei
    Multumesc pentru linkul despre domn’ministru Paleologu.
    Am rasuflat usurata cand am citit : “S-a născut la Bucureşti, în familia scriitorului Alexandru Paleologu.”
    Oamenii “zice” clar : in familia scriitorului Alexandru Paleologu!
    Adica, “putin bun simt, monser!”, o fi fost in batatura lui, nimic de zis, ii poarta numele, nimic de zis, dar asta nu inseamna ca nenea scriitorul i-a pus la dispozitie si materialul genetic!
    😉

  35. La asa guvern, asa ministru al culturii, ce cacariseala mea… Altfel risca sa faca nota discordanta cu colegii. Iar in ce priveste biografia prodigioasa, nu e foarte relevanta avand in vedere pedigree-ul. tati l-a trimis in Franta, tati l-a dus, tati a dat niste telefoane… Caci tati are un nume, nu numai in tara la el dar si dincolo! Iar sistemul “auzi, draga, ti-l trimit pe asta micu’ al meu, vezi si tu pe unde-i gasesti ceva” e universal valabil, nu e brand autohton. mai ales in Franta, ha, ha!!!

  36. l-am auzit acum un minut pe Boc declarand la Ministerul Muncii ca “nu vrea sa politizeze campania electorala”
    Cine nu crede sa ceara transcriptul.

  37. Mai Ciutacule te rog eu cand te mai duci la emisiuni cu demagogi gen avramescu, te rog eu fa-ti temele, vino cu documentele pe masa, constitutia, legile, totul, ceva arhiva electronica intreaba-l ce texte vrea sa schimbe exact pe numere si puncte si de ce. Ca te face un pseudo intelectual!! Ce naiba mai.

    Pe de alta parte nu observi nimic in comun intre basescu, paleologu, avramescu, boc, pogea, berceanu etc? Aceeasi incredere in sine si misiunea divina pe care o au, te rog eu mult, ca eu nu am voce pe sticla, fa lumea sa inteleaga ca astia sunt un regim de DREAPTA extrema care conduce prin asumare de responsabilitate adica prin vointa proprie! Ne aflam la picioarele unei ere stralucite de dictatura de dreapta in care vocea poporului chiar daca e mult de criticat si la ea vor sa o betegeasca cand ea ar trebui sa fie aparatul suprem legislativ!!

    Munca pana la moarte(70 de ani varsta de pensionare) de pe site-ul CIA:

    “Life expectancy at birth:
    total population: 72.45 years
    country comparison to the world: 117
    male: 68.95 years
    female: 76.16 years (2009 est.)

    Deci masculii dintre noi o sa ajunga sa moara inainte sa iasa la pensie!!!!
    Imi aduce aminte de un slogan dragutz “Arbeit macht frei”

    Domnule Ciutacu, va rog eu, va rugam noi toti!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.