Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Traian, cel mai iubit fiu al Murfatlarului

Traian, cel mai iubit fiu al Murfatlarului

Dincolo de hotărârea Curţii Constituţionale, vreau să desfid categoric alegaţiile de presă trădătoare conform cărora domnul preşedinte nu este iubit. Imaginile din Gara Termini (Roma) şi filmuleţul din România arată, încă o dată, idolatrizarea celui mai iubit fiu al Murfatlarului. Restu-i atentat la siguranţa naţională.

După buldogul lui Vasile Blaga, hop şi labradorul lui Traian Băsescu!

http://www.youtube.com/watch?v=hXVmPBLdjzk

Dacă nu reuşiţi să vedeţi bine în poza mare cât de adorat este faimosul preşedinte al Diasporei în Diaspora, micul neghiob v-a făcut favoarea unui detaliu relevant.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

138 thoughts on “Traian, cel mai iubit fiu al Murfatlarului

  1. Auzi , Victore … Daca tot ai amintit azi de Michael , de ce nu ii dai o dedicatie lui BOC si- ai lui ???
    ” Beat it ” ( Cara-te ! ) ar fi cel mai indicat !!!…

  2. @Cioflina: juma’-juma’ si s-a sucit unguru’. suferi ca nu se chinuie pensionarii? ordine sa le dai vecinilor tai din bloc, iepuras. eu zic ceea ce consider ca trebuie sa zic.

  3. Animalele au al saselea simt… ele presimt pericolul, indiferent sub ce forma se manifesta.

  4. Sincer imi doresc sa ne conduca udmr-ul pentru ca au aratat pana acum ca se pricep cel mai bine la strategii politice. Prietenii stiu de ce 😀

  5. Dar daca si asta e o manevra basesciana, numai pentru a se aplica ADEVARATUL plan de exterminare?!

  6. Victore , stii ce regret ?! Ca abia ACUM m-am convins ca suntem o tara de eunuci , ca nu mai exista “unu’de samanta” cu “cojones” adevarate…!!!
    Filmul cu catelul si poza cu zidurile garii din Roma stii SI TU ca sunt “rahat pe bat” pe langa filmul cu Basescu invartindu-se ca un boschetar nauc si evitat de TOTI oficialii prezenti la summitul de la Istanbul … Un sef de stat intr-o situatie mai umilitoare eu unul n-am vazut …! Dar , ma rog , e mai interesant un catel care nu mai papa cand aude de Basescu …
    Pacat… , probabil ca e cazul “sa inchid si eu pravalia” …, sunt mult prea mic si insignifiant comparativ cu altii , asa ca nu are rost sa ma mai lupt degeaba “cu morile de vant” … 🙁

  7. Fabulos filmulet, perspicace patruped. Cred sincer ca e cu mult mai destept decat cei peste 5 milioane de modernisti si reformatori care l-au reales pe chior( a se citi domnul Presedinte Traian Basescu ).

  8. @ Andrei Cioflina:

    Dacă i-ai fi văzut faţa lui Marko Bela în emisiunea Gabrielei Firea, pus în faţa faptului că are un pensionar de etnie maghiară în direct, ţi s-ar fi părut plauzibilă premeditarea. Băsescu s-a folosit de ungur, pentru ca PDL să pice bine, adică nu e aservită CC lui, iar ungurul le arată etnicilor săi că ia uite ce grijă are UDMR de pensionarii lor, că e bine că sunt la Putere şi au reprezentant în CC.

  9. Cainele este inteligent, nobil, credincios si are instincte la care omul nici nu viseaza. Felicitari autorului atat pt superbul exemplar cat si pt dresaj, si multumim dle ciutacu, pt ca ne mai indulciti ziua.

  10. Data viitoare ma gandesc serios sa pariez,ca vad ca as avea ceva sanse la castig.Unguru’ a luat in calcul si prevederi europene,zic eu.A fost pe muchie de cutit votul.Cred ca acum Boc-Base ii injura pe cei de la udmr intr-o veselie.Corectura:Base-Boc,ca se supara dupa aceea …

  11. A mai amuzanta chestie a momentului politic e ca l-a umflat de pomana pe Dan Diaconescu si ca s-ar putea sa-l uite la bulau din nebagare de seama si din zapaceala.

  12. Cu chioru nu exista decat un singur limbaj: CEL AL FORTEI. NAVALA PESTE EL PANA CAND E DAT JOS. ACCEPT ORICE SACRIFICII DAR FARA CHIORU PRESEDINTE.

  13. Precizare importantă: când am spus că se vrea să
    se demonstreze că nu e aservită CC lui Băsescu, m-am referit la scenariul cu premeditarea. Adică, cei de la PDL au votat pentru constituţionalitate, aşa cum se aştepta toată lumea, nu invers, ca să nu ne prindem că Băsescu aşa a dorit, de fapt, să fie declarate tăierile de pensii neconstituţionale, ca să poată mări TVA, cota unică etc, cum voia, de fapt. Zic şi eu…

  14. ,,diasporenii,,sunt suparati pa` guvernul lu, nea boc pentru ca parlamentarii PD au votat,in unanimitate,marirea taxelor consulare[s-au dublat…chiar si triplat]lui nea WILLIAM BRANZA si lui nea RICEARD VIOREL BADEA[doamne,ce ,,mare branza,, de prenume au!!!]li s-a cerut,in Roma,printr-un miting,demisia!!!ambii sunt senatori[sau deputati]de diaspora…nea Branza asta aprimit vre-o 4 milioane[de……euroi],,sa-i sparga,,pe …,,1 iunie,,,pe ,,ziua mamei,,reviste si fluturase pentru romanii….din Italia…si nea Riceard ala…e pdistu care a incurcat ….bilele….saracu,….el a vrut sa voteze…impotriva motiunii…..hahahahha….catelul e supertare!!si mai tare e ,,dresorul,,!hihihi

  15. @VC umbla un ,,zvon,,….cica pozele alea de ,,le dadu,, amicu Gadea aseara cu base…parasit,preumbland cu mainile in buzunare ca orfanul Gica…au disparut chiar si din arhiva Antena3!asa sa fie?!!!!

  16. Buna ziua,

    Formidabil cainele!E cel mai loial prieten .
    Simte dusmanul;sta departe de omul rau,chiar daca moare de foame.

    Bravo CC! Sa vedem ce va mai urma.Un premier ca lumea si un guvern la fel,si-ar fi dat pana acum demisia,dar astia tin puterea cu dintii!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  17. Pe 14 Iunie Blaga spunea la Pro TV:
    “Eu am convingerea ca nu vom creste taxele. Ce ar insemna sa crestem taxele? Situatia va fi mult mai dificila, dupa aprecierile Comisiei de prognoza peste 50.000 de firme ar da faliment, daca ne gandim la faptul ca nu ar mai refinanta nimeni societatile comerciale care functioneaza”.
    Intrebat daca, in cazul in care se va ajunge totusi la situatia in care taxele trebuie majorate, Guvernul condus de Emil Boc trebuie sa-si dea demisia, Blaga a spus ca este convins ca Executivul ar trebui sa plece, intr-o astfel de situatie. “Da, sunt convins ca da, pentru ca pana la urma venim cu un pachet de masuri analizat cu experti din BNR, cu specialisti din societatea civila, de la Academie din Guvern, cu specialistii partidului si am ajuns la concluzia asta”, a spus ministrul democrat-liberal, informeaza NewsIn.

    Blaga stia de atunci ca masurile nu se vor aplica si cum Base e in razboi si cu el, a aruncat-o de atunci. Cu alte cuvinte, cum au zis si altii, se stia de la bun inceput ca masura asta cu scaderea pensiilor nu se va aplica, dar pensionareii erau numai buni de invinuit pt cresterea taxelor!

  18. ICJC s-a aparat breasla magistratilor, redactand o contestatie peste care n-a putut trece nici CCR-ul lui Basescu.
    Pe militari, n-a avut cine sa-i apere, desi pensiile militare au o traditie de un secol.

  19. @violet: respect! ma bucur sa vad si oameni cu neuroni zglobii! 🙂

    unguru nu s-a sucit deloc: a facut ceea ce i s-a cerut. de ce credeti ca ungurii au acceptat caderea motiunii, intrarea la guvernare etc (diverse miscari aparent sinucigase in aceste momente)? pt ca totul a fost extrem de calculat si bine-definit cu mult inainte. nu risca udmr sa nu mai intre in parlament in legislatura viitoare. asa au picat toti in picioare:
    1. basescu poate spune ca CCR judeca independent
    2. udmr poate sustine in fata electoratului ca le pasa de ei
    3. guvernul boc poate ramane in functie pt ca o criza politica ar fi si mai rea si pana la urma legile n-au fost chiar asa de neconstitutionale
    4. marirea taxelor este justificata acum (din pct lor de vedere pt ca si cu 15% de la pensionari si fara era vax albina in bugetul de stat)
    5. s-a cumparat un pic de liniste

    si uite asa mergem inainte! pacat ca suntem pe marginea prapastiei!

  20. inca una pe ziua de azi ca sa fie tabloul complet: DD va fi eliberat… ce “surpriza”!!!
    deja TB e atat de previzibil…

  21. Astazi s-a intamplat si ceva firesc in tzara asta:CC i-a salvat de la genocid pe majoritatea pensionarilor care si asa o duc greu.Nefireasca a fost conferinta de presa in care Piticul cazut in cap,in loc sa-si recunoasca infrangerea ,neputinta,in loc sa-si anunte demisia si sa plece la cosit pe vecie,el vine ca un penibil cu planul B iar o jurnalista de ocazie(nu stiu de la ce post era) l-a intrebat care ar fi ,,solutia finala”….formulare mai mult decat nefericita.Ma tem ca nici planul B nu va fi viabil pt ca strada va impune planul C…si ultimul.

  22. NOROC CU UNGURI CA ALTFEL BUNICI ERAU CONDAMNATI LA MOARTE, AS SUNT CONDAMNATI LA CHIN.
    IMI E RUSINE CA SUNT ROMAN, PINA SI CIINI AU DEMNITATEA LOR

  23. Constat ca gandesc la fel cu judecatorul ungur de la CCR.Deci am avut dreptate in legatura cu practica europeana.

  24. Câinele acela din filmulet este senzationl.Dacă prin ceeace scriem,sau vorbim cu năduf pe seama lui Zeus,ne mai si răcorim,pe lângă faptul că punem în evidentă răul pe care îl face,ei bine imaginea acelui cătel este de-a dreptul tonică.Pentru moment pe mine m-a detensionat,după nervii acumulati în aceste ultime zile,în special.Multumesc!

  25. “Vulnerabilitatile” consacra de jure forma legala prin care toti ziaristii vor fi ascultati “legal” de SRI, adica fara o incuviintare a judecatorului. Acesta a fost scopul.

  26. Eu cred ca o sa taie si pensiile (asa, ca e ordin de la sefu’, gasesc ei o cale – recalculeaza punctele, fac o marsavie d-asta, exact cum trebuie sa fie Romania o tara de tot cacatul, in continuare), o sa taie si salariile, si o sa creasca si impozitele. Si nimeni n-o sa zica nici pis! O sa moara romanii de foame/frig in case, cu miile, in liniste, asa cum si-au dorit si cand au ales “un presedinte pentru linistea noastra”, sau pe fond de manele, ca d-aia l-au ales p-asta, ca i-a facut imn un tigan lautar ragusit.

    Subscriu: Nu le-ar mai muri multi inainte, lu’ Base si gunoaielor ca el! Sa traisca trei zile cu cea de ieri! 😀

    D-abia astept sa dea foamea in romani cum trebuie, sa vad 60 000, 100 000 de turbati in fata la Cotroceni! Sa-l arunce jandarmii si SPPistii lui afara, sa faca o baie de multime la iarna, prin ianuarie-februarie 😀 ! Stiu ca intr-o vreme ii placea! Eventual acu’ o facem kinky, intra in baia de multime impreuna cu Elena Udrea 😉 , Boc, Videanu, Blaga, Berceanu, Casuneanu, si tot gasca!

  27. Am ajuns să nu mai cred în faptul că reacţiile contrare valului sunt rezultatul unor interese de conştiinţă; aceasta a dispărut de foarte multă vreme din ABC ul structural omenesc…
    faptul că udemereii au avut un rol decisiv în a marca neconstituţionalitatea reducerii pensiilor nu mă încântă aşa de mult încât să i văd salvatorii pensionarilor din „jormania”;
    probabil că indirect centuriştii udemerei se pregătesc de ieşirea de la guvernare;
    fiindcă secta portocalie le a cam tergiversat deciziile de interes maghiar în ceea ce priveşte rezolvarea cerinţelor totalmente nejustificate ale udemereilor;
    aşa cum ne au obişnuit tărdându şi partenerii de coaliţie fără vreun sentiment anume sau resentiment ci doar cu cinismul asasinului căruia nu i pasă pe cine asasinează, udemereii votează după cum le este interesul fiindcă ţara oricum nu contează, ci ei şi neamul lor fără de ţară contează;
    şi oricum secta pedelistă şi o merită din plin dacă ar fi să judecăm aspectele;
    iar despre starea sectară a „politicii” româneşti se cunoaşte elementul ferment adică iliescu, or pedeleii nu puteau avea vreun alt model de depăşit la nivelul ticăloşiei astfel că iliescu este deja lăsat în urmă de perfidie, nesimţire şi igroranţă;
    oricum cu udemereii cam toţi şi au aflat naşii, fiindcă acest apendice bastard aşa zis politic în corpul ţărişoarei face parte din planul rocadei bine pus în scenă de către cele mai perverse măşti care s au perindat pe la guvernare din 89 încoace şi au avut în iliescu un aed…

    nu ştiu dacă vreodată România a atins acel prag al iubirii de conducători şi mă refer la istoria relativ recentă şi nu ştiu dacă România şi a ales conducătorii dintre rândurile românilor de sânge fiindcă mereu acesta o fost amestecat de variaţiuni cel puţin ciudate; şi nici sectarul marinel nu face excepţie de la regula asta stigmatizantă…

    cred că acel câine nici nu a mâncat bătaie şi nici nu i o trebuit stăpânului să l educe prea mult la a refuza hrana de impuls băsescian; până şi câinele se simte ruşinat de numele ăsta al unui marinel ajuns spre nefericirea şi înrobirea naţională preşedinte sectar de ţară,

    care indiferent de câtă susţinere UE ar avea nu va rezista prea mult fiindcă sectele nu sunt în specificul naţional românesc… (în acest caz aşteptăm încă intervenţia BOR, ca biserică naţională să explice naţiunii române de ce trebuie să ne ferim şi să refuzăm atitudinea politică incorect ocult sectară –prea nalţilor ierarhi nu ar trebui să le fie teamă de oculta lui frunzăverde chiar dacă au fost votaţi prin pârghia asta să fie liderii Bisericii)

    oricum marinaru nu poate avea statut după cum se vede nici de mamă, nici de tată pentru naţiune… ceva ceva a vrut el sărman marinel să facă adică să şi depăşească condiţia de tătuc iliesciotă şi este pe aproape dar doar în clipele de ilegimitate ale beţiei; însă nu poate avea nici stofa unui preşedinte veritabil fiindcă are în subordine doar o sectă politică dar nici croiala resentimentar ticăloşită „a emanatului revoluţiei” nu o poate avea fiindcă pe punte aria era destul de strâmtorată la nivel de straturi societale; poate doar la nivel turnătorial să fi fost el în top pe punte, dar asta nu o vom afla O niciodată fiindcă arderea filelor a fost toatală… astfel că modelul din 89 a fost greşit şi ceea ce a urmat înseamnă tot gerşală în caricatură cronică…
    mulţi zic că este diabolic, şi poate că au dreptate însă este doar cu ajutorul consilierilor care îi slăvizează spiritul de minorat marinăresc până la un delir etilic de bestializare a puterii din care se săvârşesc mai apoi aberaţii de care culmea UE pare a fi tacit încântată, astfel că România la ora asta are un preşedinte şi o sectă politică care dinspre UE dă bine la nivelul planului decizional de înrobire a naţiunii române…

    pensionarii se bucură la cald că nu le a fost afectată pensia însă nu gândesc că de fapt măsurile indirect prin taxe şi impozite tot îi vor afecta DAR sperăm că nu doar pe ei ci mai ales clientela la fel de sectară pedelistă…

    scopul este în fapt înrobirea naţiunii iar măsurile sunt doar faţada de ducere la criză (asta după 45 de ani de demoralizare mai apoi vreo 20 de ani de destabilizare şi marasm) spre o normalizare care înrobeşte naţiunea română…

    acum ţoapa de buzău are în dulap a doua şampanie de beut…

  28. (R) Cu acelaş picior poporul român loveşte două funduri :
    al său, cu rotunjimea călcâiului şi al Preşedintelui
    TB, cu ascuţişul şpiţului.

  29. lozincile astea sunt mai noi…primele au aparut imediat dupa sarbatori…cine sustine ca diaspora l-a votat pe basescu,greseste! in strainatate s-a putut fura mai mult ca in Romania…

  30. Vrem şi faţa dresorului, să ştim şi noi cum ar trebui să arate ministrul învăţământului.

  31. Vad ca si-a adus cineva aminte de Diaconescu si lau scos de acolo. Ca sa poata fugi si el in munti.
    Poate nu stiati cantecul ostasesc:

    Cand patria ma va chemaaaaa!
    Eu voi fugi in munti cu o bocceaaaaa!!!

  32. Interventia de azi se datoreaza la evenimentul serii : eliberarea lui dd. Acum pot sa spun raspicat: n-am vazut atata prostie ca in aceasta tara! Discursul lui dd imi da fiori: altul care vorbeste in numele poporului, chestia cu partidul poporului, cu candidatura la presedentie,ma face sa-l injur pe brucan, pentru ca a gresit previziunea: nici in 50 de ani romanii nu vor intelege ce-nseamna democratia, nu au vocatie pentru asa ceva. O TARA DE ….,cine vrea sa comenteze in continuare, n-are decat.

  33. Sincer, nu dau 2 bani pe libertatea voastra de a injura la TV / in ziare. Tocmai am aflat ca venitul meu va scade cu macar 25% (posibil chiar 45%) doar pentru ca sunt PFA la norma de venit – in IT. Hm, ba chiar mai mult daca creste TVA-ul sau cota unica. Posibil voi castiga mai putin decat acum 3 ani.

    OK. OK. OK. Voi vedea ce voi face. OK. Va veni si pay-back time, cand voi considera ca orice politician, orice jurnalist e de vina, orice afacerist infometat de bani. Pentru prima data in viata mea simt ca nu mai pot alege rational.

    “calca naparca si hidra / ce sangele tarii il sug” – doar atat mai pot gandi cand va vad pe toti, mizerabili, fara nici o lege.

  34. Traian sta si belește fasolea iar Diaconescu este liber in sfarsit.
    Asta-i situatia.
    Multa sanatate Dane si du-te la mama ta ca-i ziua ei, iar tu Victore bravo tie ca ai avut contact cu acest om.
    Foarte bine, asa te vreau!!!!!
    Numai bine si mult succes!
    Weekend placut!

  35. 1. Io cred ca politzati totul. Pozele din Roma sunt cu lozinci scrise de italieni nervosi ca Italia a plecat de la CM si au dat vina pe marlan si pe zdreanta de boc.
    2. Cainii stiu ce si cum.
    3. Sunt aici, la tine, cativa cetateni, care in mod mioritic, isi accepta cu calm si demnitate soarta, in loc sa-i futa-n gat pe asazisii guvernanti.
    4. Nu mai pot cu CSAT; Iliescu l-a infiintat pe sistem KGB,iar marii democrati in loc sa-l desfiinteze sunt fericiti cu asa o pleasca, si-l folosesc in sistem stalinist; un fel de Birou Politic Executiv al CC al PDL.
    5. Daca lada de gunoi numita Romania, se vaita ca fara banii de la femei se duce dracului, pai atunci sa vina sfarsitul; ce-o mai tot lungeste ca tot acolo ajung; praf si pulbere…

  36. Am uitat ceva.
    Daca nu au acum amatatii astia bani, ce vor face cand vor trebui dati inapoi? De unde ii iau? Vai si amar de cei care vor urma la guvernare…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.