Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Tonomat party de(spre) sange albastru

Tonomat party de(spre) sange albastru

Motto: Ce părere are mama dvs că demisionaţi din Parlament?

Liana Patras, catre Miron Mitrea

Terasele din Brasov si-au dat seama. Da, in fiecare seara e tonomat-party; la Antena 2, de la 21 la 22. In seara asta, spre exemplu, vorbim despre Imparatul Traian, care s-a speriat (prin reprezentanti) de rege; impreuna cu alt tonomat, unu’ Badin, si cu istoricul Alex Mihai Stoenescu. Dupa care, asta-i viata, tonomatul-sef se muta la Gadea, sa nu se mai enerveze Califaru’ pe distributie:)

UPDATE: UN REPORTAJ DEVASTATOR DESPRE DRAMA MIZILENILOR. TREBUIE FACUT CEVA!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

22 thoughts on “Tonomat party de(spre) sange albastru

  1. O Zeus, o zei din Olimp…tonomatul sef cu Andrei Badin,presimt chestii grele de tot, maine are de lucru ” sotul sotiei sale ” blonde la greu, bafta ! 🙂

  2. S-a speriat de rege prin reprezentanti, dar tot prin ei a admirat “bustul” lui StolenStein lmao

  3. Era prin anii ’59-’60. La geometrie descriptiva si desen cursantii aveau un profesor izraelit foarte exigent care “lasa pe toamna” cel putin o jumatate din grupa de studenti. Singura “razbunare” a studentilor o reprezenta scrierea cu creta, pe tablita cu numele decedatilor aflata la poarta sinagogii, a numelui profesorului. Pe toata perioada examenelor, numele acestuia trona acolo, astfel ca familia profului era exasperata de condoleantele pe care le primea de la diversi cunoscuti. Acesta era “tonomatul de la poarta sinagogii” care “cinta universitar”.

  4. Victor, plecăm la Mizil, tot ce am mai gasit a fost o basculantă! Aşa, e bine, freza cât mai pe ochi, în drum poate găseşti nişte ojă neagră! :))

  5. Nu cred ca in spatiul public, acolo unde poti avea o opinie care sa fie auzita de toata tara, mai exista atata prostie adunata intr-o singura persoana asa cum e adunata in Patras. De cand mama m-a facut, si m-a facut de ceva vreme, n-am vazut atata prostie la un singur om. Si culmea, vrea sa para si ingenua si plina de virtuti!!!!!!!!!!!!

  6. Pai, Liana Patras contribuie din plin la posibila criza financiara a trustului.
    Reportajul devastator e de nota 20! 🙂

  7. Adevarat, multa prostie la femeia aceasta.Ar vrea sa fie dura, dar ar vrea sa fie si Marlyn(ar vrea ea!).In realitate este un activist de partid perfect.Si mai e si nimfomana, draga de ea!

  8. vine guse la antena 1? greseala MARE MONCHER!!!TRASEIST NENORCIT! VA UMPLETI DE ZOAIE!!!!!

  9. Elena Udrea e paralela cu politica.Am citit si eu ce a scris,e una sa vrei sa ajungi un politician desavarsit si alta e sa si devii asa ceva.In primul rand ,femeia asta nu stie cum e perceputa de public.Nu degeaba constantenii o resping.Daca nu ma insel, v-ati intrebat intr-o emisiune cu Stelian Dutu,care intre timp a fost dat afara din PDL,de ce e importanta Constanta.Municipiul are o pozitie strategica, e port la “lacul rusesc”.Dupa Bucuresti,este municipiul din tara cu un rol major in politica externa,fiind port la Marea Neagra.Ceausescu i-a acordat o atentie deosebita si nu intamplator.Mai nou ar trebui sa fim atenti la granita de est a tarii.Guvernul era in tema cu acest fapt de foarte mult timp,dinaintea summitului .Asa ca Elena Udrea ,care nu are habar cine se afla in spatele guvernului, sa mai taca.E foarte important in politica sa anticipezi.Ori din moment ce iti vine rusul Putin in tara ,normal ca te pregatesti pentru ce e mai rau,in conditiile in care exista un precedent,in istorie.Si sunt similitudini cu evenimente petrecute inainte de 1989.Ca Basescu e din Constanta,ca Avramescu e din Mizil,e mai putin interesant.Mai nou se incearca convingerea unui fost sef PNA sa intre in politica,dar omul e scarbit si nu ii trebuie…

  10. pdl a cedat postul de la SENAT pentru a-l convinge pe CVT sa nu mai atace legea votului uninominal , atit de draga presedintelui .

  11. Cred ca a fost cea mai consistenta si punctuala emisiune despre monarhie.
    Parerea mea este ca la noi monarhia are doua fatete : una in sine si a doua legata de actuala casa regala. Din acest motiv – practic dilema- marea majoritate a populatiei are rezerve fata de aceasta, de notiunea de monarhie. Eu sunt doar impotriva casei regale actuale (motivele sunt numeroase)si nu neaparat impotriva monarhiei in general. Partea negativa a reginei Maria, conducerea autoritara a regelui Carol al II-lea si erorile facute de Mihai sunt cateva elemente care ma determina sa nu pot fi de acord cu actuala casa regala.
    Desi actualalul presedinte nu ma reprezinta de fel – ca sa vorbesc eufemistic- il prefer neputinciosului Mihai.
    Pe de alta parte:
    1. marii nostri voievozi au fost mai degraba presedinti cu puteri depline decat monarhi;
    2. Mari puteri economice ale Europei precum : Germania, Franta, Italia , Elvetia, Austria nu au monarhi. Singura exceptie este Anglia. Restul tarilor monarhice : Spania, Suedia, Olanda ( aici cu oarecari nuante), Belgia, etc. nu sunt mari puteri ale Europei.

    Privind Constitutia Romaniei am o parere diferita de a dl A. Stoenescu.
    Am in fata cartea lui Alexis de Tocqueville : ” Despre democratie in America” in care se arata – printre multe altele- cum parintii Constitutiei americane s-au straduit sa pastreze un perfect echilibru intre cele trei componente ale unui stat democratic. Si aici nimeni NU-SI PERMITE sa-si depaseasca atributiile!!!
    In Romania sunt criticati autorii constitutiilor pentru faptul ca nu si-au imaginat posibile derapaje. Dar cum sa faci o constitutie in care sa prevezi imaginabilul!? Ca un presedinte vrea sa fie jucator, de exemplu!
    Iar faptul ca la noi se emit f multe ordonante este cat se poate de explicabil: inca mai suntem la inceput de drum. Avem nevoie de reglementari care sa faca ca Ro sa mearga intr-un ritm cat mai alert, pentru a ajunge la o stare de bine cat mai repede.

    Cu bine,

  12. Se pune la indoiala calitatea de istoric a d-lui Stoenescu?Pana una alta, e singurul care se ocupa cu acribie de poerioada postdecembrista si strange documente pe care altii le-ar fi aruncat de mult la cos.
    In ceea ce-l priveste de d-l Duda, acesta ilustreaza perfect tipologia balzaciana. Iar monarhia in Romania este deja subiect de studiu in paleontologie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.