Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Tolo, scoate-mă, boierule, din neștiință!

Tolo, scoate-mă, boierule, din neștiință!

Un text bun. Tolo are dreptate și devoalează mizeria umană a unei activiste de două parale. Dar tot mă bulversează. Într-un paragraf pe care l-am postat mai jos, scrie că ministra riți-piți (suprinsă de Turmentat în flagrantul de mai sus) a probat aseară la Antena 3. Agresivitatea ar fi fost atributul probat în emisiunea pe care, deducea naivul din mine, a urmărit-o redactorul-șef al gsp. Dar nici nu mai contează în context…

…pentru că, în subsol, la comentarii, cineva-i cere părerea cu privire la invocatul linșaj mediatic al duduii. Iar el răspunde textual nu am văzut emisiunea.

Cătăline, tată, mă bulversași la creierii capului! Ori urmăriși emisiunea și te-a luat căldura, ori o urmăriși și răspunde altcineva pe blog în locul tău (o fi colectiv, nu știu), ori n-o urmăriși și scriseși din auzite. Dat fiind că, raritate, părerile noastre despre aproximativa care nu știe cum a lovit-o norocul pe trecerea de pietoni converg, ți-aș fi recunoscător dacă m-ai putea lumina. Țin mult la deontologie…

UPDATE: Abţineţi-vă de la jigniri, că dau iar armata jos din pod!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

81 thoughts on “Tolo, scoate-mă, boierule, din neștiință!

  1. Atata timp cat “publicul” Boc isi permite sa adreseze injurii, si nu e vorba ca i le-a adresat lui Ciutacu, putea fi oricare om, atunci nu inteleg de ce inca mai sunt oameni care il comdamna pe Ciutacu sau pe oricare jurnalist, i s-a intamplat si Oanei Dobre, ca i se adreseaza cu un ton amar si cu o expresie rea, lui Boc! daca inca mai sunt oameni care nu se exprima fatis, asa cum a facut-o Boc, zambind si apoi injurand, atunci nu pot decat sa ma retrag invinsa!adica ei au voie, si noi nu? pana la urma, Ciutacu a avut dreptate cand l-a intrebat daca nu cumva vrea Boc sa nu mai ia taxe tuturor, ci doar acelor 27%, si “sa ne lase pe noi, restul de 73%, in pace”. si nu va faceti griji, daca tot mai sunt oameni care ii blameaza pe jurnalisti pt astfel de intrebari, atunci acestia trebuie sa nu isi faca griji pt ca sunt acoperiti de Boc! sunteti si voi la fel ca el?
    respect Victor Ciutacu

  2. Update: N-a invatat-o nimeni pe aia mica, sa se imbrace ca un parlamentar, macar la festivitati ?

  3. @ iulia

    Nu putea fi oricare , imi pare rau sa te dezamagesc , nu putea fi decat unul care nu vrea sa taca . Iar Ciutacu are o limbarita care enerveaza pe toti cei ce nu prea au replica . Deh , adevarul doare !

  4. draga victoras, in primul rand ai grija de copii de la jurnalul si in al doilea rand as vrea sa-ti reamintesc ceva.
    iti statea frumos sa remarci ca eu am remarcat “scaparea” lui Tolontan, ca mai era o continuare acolo dupa ce a spus ca nu s-a uitat (adicop Says:
    June 10th, 2009 at 3:59 pm

    mare pacat. o sa scot partea asta din articolul tau si o sa-l recitesc
    “….Nu e nimic surprinzator in discursul sefei MTS. Dupa cum a probat si aseara, la Antena3, Monica Iacob-Ridzi si-a facut din agresivitate o marca personala prin care camufleaza precaritatea intelegerii propriei misiuni…….”
    poate imi iese mai bine…..)
    ceea ce insemna ieri exact ce ai demascat tu azi
    As fi fost foarte fericit sa citesc si precizarea asta de la tine intrucat nu cred ca un vanator de plagiatori ca tine se poate dedulci la borcanul cu net.
    te pupa nenea si ne vedem pe ecrane…….

  5. Excelenta remarca referitoare la prezenta lamailor !
    S’ar mai impune una cu privire la pozitia usor nefireasca a mainilor personajului central, dar si amplasarea strategica a “caschetei”, acoperind starea in care se poate presupune ca afla organul cu care gandeste de cele mai multe ori individul…

  6. ne-am cam prins cu totii ca eba e lemn, habar nu are sa manance si sa inghita in acelasi timp. insa in dorobant….ganditi-va ce imagine are ea acolo: toti trogloditii aia isi pot cumpara un ferrari, toti pot sa babardeasca o fufa ce a ramas repetenta in clasa a IV-a toti au fost pe la monte carlo si ma paris dar in parlamentu european cati dintre ei au intrat? eeeeeeeeee, ati vazut ca eba si-a propus sa fie cea mai tare din parcare? si e, adica prostalaii aialalti din lumea prostiei crancene nu isi pot cumpara un loc in parlamentu european asa ca eba…le-a facut ciuda acuma.

  7. Ce parere aveti d-le Ciutacu despre “Ordonata dementa” a lui Boc? Am trait sa o vedem si pe asta…..In ce hal am ajuns !!!! Mircea Badea spunea intr-o seara ca degeaba vorbim si ne lamentam ca nu putem schimba nimic…. Pai atunci ce solutie avem… Congo e totusi cam departe…Astia sunt mai rai decat nomenclaturistii lui Ceau, oare dupa 20 de ani ne vom reintoarce la epoca dictatoriala?! Macar dumneavoastra puteti sa-i tocati marunt….noi nu avem nici o putere ca si la vot ne fura!

  8. Iar imaginea arata o “madame sans gene” in dublu exemplar !

  9. @ mara

    Putere am avea, însă la cât de puţin unit a ajuns poporul nostru să fie şi la cât de iresponsabili sunt cei ce ne conduc…mai avem de tras mult şi bine!

  10. A ! inca ceva: A vorbit purtatoarea de cuvant a guvernului. Nu e muta!

  11. era cat pe aci sa ma ia tastatura pe dinainte sa iti sugerez sa faci o rubrica pentru nano-premierul nostru cand am vazut ca ai facut deja una.

    Felicitari si la cat mai multe curele late date pe funduletzul piticutzului. Ca cineva tre’ s-o faca si pe asta si matale pari potrivit pentru asa ceva 🙂

  12. @ adi
    eu ma gandesc cati suntem in situatia de a injura conducerea de acum! ciutacu nu a injurat, l-a provocat doar! la asta ma refer cand spun ca putea fi oricare dintre noi, pt ca suntem destul de multi carora nu ne place in ce ne-am bagat sau in ce ne-au bagat altii!daca ciutacu l-a intrebat ce l-a intrebat, sa zicem ca a facut-o pt multi dintre noi(nu neaparat ca este el vreun conducator suprem, ci pt k multi ne-am gandit la asta)!
    respect

  13. Domnu’ Vector !

    chestia asta cu tolontan imi vine manusa! Chiar doream sa va fac atent sa nu mai dati link uri care duc spre blogul tolontan , ca eu am luat plasa…Zilele trecute ati dat un link, am mers acolo, am citit, mi-a placut si am postat…dar…la postari care nu erau aprobatoare m-a banat! prima oara am zis ca mi se pare , era o postare despre faptul ca nu il apreciez pe tuca, la fel cum nici pe ctp, nici pe cristoiu, pentru ca sunt debalansati..banat.la postul urmator intreb daca a banat sau ce, ca sa nu pierd timpul, ii puneam si doua intrebari care probabil nu i-au convenit, iara banat.Pai asta-i bloger?NU!

    De aceea zic, nu mai girati cu semnatura dv pe unu si pe altul…fiecare cu ograda lui…inteleg ca tolontan este un fost ardent portocaliu care acuma da cu caca unde a apreciat….sa fie sanatos, eu nu mai pierd timpul cu el…ignore!

    Maxi!:)

  14. -Sa te puie necuratu’ sa ma torni.Base cu Deliorga,Tolo,sersescu si niste militieni de la judeteana,in ’89 al lu’decembrie ca vara,au carat arhiva cu “ale lor”si pacilea…
    -Actorii:deliorga era procuror sef la medgidia,sersescu era adjunctul-politicu’-la judeteana securista si sefu ala mare de la militia judeteana-erau in aceeasi casa- pe care l-am uitat.
    -Acu’ te pricepi inginerule de ce tot cere el sa-i arati dosaru’?deliorga a ajuns pana in CSM unde a fost si director adjunct.L-or fi scos la pensie?Si toata gasca de acolo si de prin alte parti crezi ca e vreuna a mea?Sau a ta…?
    Sa avem sanatate ca in rest avem de toate…
    -Cu respecte,
    nartip

  15. Lipseste Ancuta Boagiu din fotografie… prima dintre tatele promovate de Basescu.

  16. O tara manelizata, isi merita un presedinte & co de asemenea prostie, nu stim sa luam atitudine, decat cativa dintre noi, restul….stam acasa, mergem la gratare, facem pe interesanti. Hai toti la vot si sa-l dam jos pe acest bufon:(

  17. Maitre,

    Stiu ca n-are relevanta, dar intreb : cine face banu’mai gros pt trust : tu sau Tolo ?

    Am zis si eu, n-am dat cu paru ‘ 🙂 !

  18. n-o fi vazut tolo emisiunea, i-o fi povestit cineva pasajele mai interesante;
    de aia a zis “nu am vazut” cand a fost strans cu usa, ca nu avea control si nu a vrut sa riste..

  19. Mi-a placut la maxim, am fost razbunata pentru nervii pe care mi i-a facut individa:
    Victor Ciutacu: “Tolo are dreptate și devoalează mizeria umană a unei activiste de două parale.”
    Iar Oana Dobre, a fost de nota 20 ca n-a trecut la neobservate sau la greseli din viteza de vorbire, faza cu “prular, prural”.

  20. Nu stiu ce le face Base femeilor astora : Udrea,ministra de la sport, madam Saftoiu mai inainte, ca odata ce sunt in jurul lui, devin agresive. Bravo Ciutacu.Pana la faza cu derbedeul nu prea ma convisesesi. Acum mai convins.Esti mare. Tine-o tot asa.

  21. Domnule Ciutacu,
    V-ati gandit vreodata ca cele doua toape escroace, Elena Udrea si Monica Ritzi, se lupta pe viata si pe moarte sa-i dovedeasca lui Basescu cine a ajutat-o mai mult pe EBA 07 sa devina europarlamentara? Cele doua fac sport pe banii nostrii. Amandoua sar peste cal, atat la propiu cat si la figurat.

  22. Astia nu stiu sa-si prezinte scuzele, sa se recunoasca infranti. Este agresivitatea celor cu tupeu.Cat despre Boc, e de inteles: a imprumutat din comportamentul echipei PDL (nu vedeti ca toti sunt la fel, parca?). Iar tatal lor este “prezidentul”.

  23. Buna seara, D-le Ciutacu

    Va urmaresc cu interes in emisiunile lui Gadea si a d-voastra.Sunteti intradevar arogant si le spuneti pe sleau dar asta imi place.
    Imi vine sa urlu de nepasarea autoritatilor fata de popor.Nu mai exista lege , nu mai exista omenie , nu mai exista NIMIC in oamenii astia ,doar banii conteaza……….
    Ma gandeam ,oare nu ar fi interesant pentru d-voastra si pentru publicul d-voastra sa invitati la emisiune si oameni din popor sa-si spuna offurile…???? Sa discutati cu un patron,cu un angajat, cu un medic cu un asistent medical etc.Eu as putea scrie o carte cu cate anomali m-am intalnit in primarie,finante, itm, asigurari si in general unde intalnim faimosul functionar public. Nu vreau sa-mi amintesc de justitie si m-ai ales de procuratura.Sa te fereasca sfantu’ sa faci vre-o plangere penala ca se rezolva dupa 4-5 ani dupa ce tu esti in faliment dupa teapa care ai primit-o….Cand ii aud pe cei ce ne conduc cu ce texte ies sa previna criza imi vine sa….daca eram mai tanara plecam din tara…niciodata nu m-a tentat sa plec din tara mea, am fost si sunt o patrioata (genul care aude “Desteaptate Romane” si i se ridica parul pe maini…)dar ce folos…Suntem 72% de patrioti oare de ce nu putem face ceva????
    Oare daca am face ceva fiecare cand intalnim ANOMALIA in viata de zi cu zi am schimba ceva?
    Daca atunci cand am mege la farmacie si ni se spune ca nu mai elibereaza medicamente compensate si am da Casa de Asigurari de Sanatate in Faliment am rezolva ceva???
    Viata e tot mai grea d-le Ciutacu pentru romani. CE PUTEM FACE ? SUNTEM TOTUSI 72% !!!!

    Cu stima , Nico

  24. pai ce sa zic uitate la anceputul filmului GOAL3 ala an care o jucat si Iures Marcel si spunei si lui Badea e bestial (sa vedem daca dupa aia mai avem de comentat )salut din Satu Mare

  25. Domnule Citacu…..,
    Ce ne-a facut EBA pana in prezent de a meritat mandatul de Europarlamentar, va mai intreb gastele alese la europarlamentare, credeti ca ne va face multe lucruri bune..? Si apropo De ce biserica se implica tot mai des in POLITICA, de exemplu in fiecare judet din Romania, religia minoritatii isi indreapta enoriasi spre voturi minoritare, la fel si religia majoritara, de ce..? asteptam un raspuns domnule Ciutacu, pana atunci numai bine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.