Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Multe salutări de la derbedei şi taxa auto

Multe salutări de la derbedei şi taxa auto

Pe lângă noi, cei 73% care n-am avut chef sau pe cine să votăm, unii au lucrat sistemul din interior (al cabinelor de vot). Poate ne vom face Partidul Derbedeilor.

UPDATE: Nici Şuţu nu mă crede că nu plec la Realitatea

Comentarii

comentarii

Similar Posts

70 thoughts on “Multe salutări de la derbedei şi taxa auto

  1. Pai taxa auto nu “va da” , ci va ia . Daca da ceva la tot cartieru’ tot noi o luam , nu cei care-au dat-o (ce tare-s in calambururi !). I-o da si celui care-a scris acolo . De pe listele acelea nu si-o ia niciunul , decat cei de pe la coada . Care si ei o dau in alt context si iau cand e de luat ceva mai din fata . Nu trebuie sa stea la coada , ca pe lista aceea . N-au avut noroc la lista , n-au dat cat trebuie , n-au luat cat li s-a dat , de-aia nu-s in fata . Da’ las ca se razbuna ei . Totul e sa tina bine mana-ntinsa . Sau gura deschisa , poate pica ceva . Ca cineva da si cineva ia intotdeauna . Daca stai cu gura cascata , poate pica , cineva tot ti-o da . Nu se poate altfel .

  2. Salut Ciutace,
    si io am pus stampila pa toata pagina data trecuta.. dar de data asta nici nu ma-m obosit sa ma gandesc sa merg la vot :). Sa ii ia draku’..
    Oricum, misto mesajul iar daca faci partidul derbedeilor, sa sti ca ai deja un membru ;).

    Tot respectu’ ..

  3. @ionut: Nu poate garanta dar macar stiu ca au votat-o 4% din 99% nu 4% din 27%. Plus ca daca votau 99%, rezultatele votului erau mai greu de controlat cu bani si prin turism electoral.

    La ce te referi prin apasare? Eu nu am votat-o si nu am nici o apasare pt. ca nu am ajutat-o in nici un fel…cum sa-i aranjez scaunul?

  4. @ionut
    daca mergeau 99% erau necesare 40 de voturi/sectia de votare si erau necesare convoaie de expeditionari electorali. Asa ce mai degraba te poti simti partas daca nu ai mers la vot. Eu care nu am votat nici PDL, nici EBA (dar am votat) nu ma simt deloc partas. Te simt pe tine mai partas!

  5. Victore, poate Sutu are dreptate. Poate vei ajunge la Realitatea fara sa vrei si fara sa stii, adica Realitatea va cumpara Antena 2 😀 🙂

  6. @ pnc

    Apăsarea o au cei care sunt conştienţi de votul pe care l-au dat…de restul nu are rost să vorbim!
    Este vorba de sensul figurat al aranjării scaunului domnişoarei în cauză, prin vot.
    Eu cred în continuare că singura cale de protest a poporului nemulţumit, împotriva politicienilor a fost, este şi va fi ignorarea votului, deoarece unicul moment în care noi reuşim să intrăm în contact direct cu ei.

  7. eu cred ca de fapt, marfa aia de pe buletinul de vot (care rimeaza cu UE) ne e furnizata in continuare de onor polticienii romani

  8. @ionut: Chestia cu apasarea n-are logica sau nu o expui tu bine. Protestul e atunci cand incurci socotelile “stapanirii” nu atunci cand le favorizezi.

  9. Suntem foarte multi derbedei care s-au prezentat la vot. Cred ca s-au prapadit de ras cei care au numarat voturile citind mesajele noastre.

  10. Pai… si TAXA Auto are cu ce !? … ca sa zic asa … nashpa …
    Domnilor, de nimic nu mai poti fi sigur in lumea asta…
    Poate doar de faptul ca, parafrazandu-l pe Murphy, MUIA pe pamant este constanta dar populatia este in continua crestere… 🙂

  11. Stimabililor,
    Eu sunt posesorul acestui vot! Fara drept de apel! Culmea este ca inca mai detin un carnet de membru PDL! Acest vot a fost introdus in urna unei sectii de votare din Urlati, PH! Motivul? In iunie 2008 am adus personal 2 masini, una pentru mine alta bentru baiat! De la acea data am asteptat ca sa se schimbe guvernul Trotinel…stiam ca va opica sigur! La finele anului 2008 am votat cu toata familia, PDL-ul! Convins fiind ca acestia vor restaura normalitatea in tara asta de cacao! Din pacate …s-a dovedit contrariul! Am participat la multe mitinguri de protest, inclusiv la cel ilegal din data de 13 ianuarie 2009, unde am fost bruscat de jandarmi fara motiv! Om la 50 de ani cu probleme de sanatate, m-au izbit de masinile parcate acolo! Am platit in final 93 de mil. lei taxa pentru cele doua masini, dar fiind imprumutat la banca, am de plata 167 mil.lei in total! La acest moment sunt in judecata pentru recuperarea totala a acestei taxe aberante! In final, fiind mintit de ordinarii PDL-PSD si PNL, votul meu va fi intodeauna cel pe care il vedeti in poza! Asa sa le ajute Dumnezeu!

  12. Am citit toate comentariile dv. si revin cu cateva precizari!
    In primul rand multumesc mult D-lui Ciutacu pentru postarea votului meu! Dansul poate confirma ca si numele folosit de mine pe acest blog, corespunde cu numele de pe mail!
    Multumesc mult celor ce au fost de acord, dar si celorlalti!
    Va invit sa mergeti la vot chiar daca votati ca mine! Altfel…acele buletine sunt folosite de ei iar noi chiar nu contam…dupa cum zicea piticul Boc! Cand BEC va anunta 2000 valide si 12000 anulate, atunci piticul Boc si altii ca el nu ne va mai ignora! Si asa ei nu ne reprezinta,un 30% pentru un partid, din numai 27% din alegatorii cu drept de vot, este mult prea putin ca ei sa mai deschida gura! Sunt niste haimanale…de la Basescu si pina la recentul debarcat definitiv…Tariceanu!
    Toata stima domnule Ciutacu!

  13. Astept adeziunea de inscriere in Partidul Derbedeilor si asta pentru ca ma simt unul dintre derbedeii platitori de impozite.

  14. elev: EBA
    profesor: Traienel (sursa de informare: Gogal)
    LECTIA DE AZI: plante alimentare: papadie, salata, marijuana.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.