Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Multe salutări de la derbedei şi taxa auto

Multe salutări de la derbedei şi taxa auto

Pe lângă noi, cei 73% care n-am avut chef sau pe cine să votăm, unii au lucrat sistemul din interior (al cabinelor de vot). Poate ne vom face Partidul Derbedeilor.

UPDATE: Nici Şuţu nu mă crede că nu plec la Realitatea

Comentarii

comentarii

Similar Posts

70 thoughts on “Multe salutări de la derbedei şi taxa auto

  1. Victor, tu nu ai inteles ca presa face parte din sistem, din problema? Presa intermediaza comunicarea dintre politicieni si alegatori (vorbim teoretic aici 😉 )?
    Daca sint absenti atunci sint trei vinovati:politicienii, presa (show-ul ce trece drept presa) si alegatorii. De unde si de la cine sa se informeze saracii alegatori? Si despre ce? Gramatica?

  2. Frate, râd! Da’-mi vine să-i omor!!… Să-i omor pe ‘politicienii’ de la guvernare! Aşa, unu’ câte unu’, încet-încet, cum omoară ei România, cu zâmbetu’ pe buze!… Cinci minute mai durează. Scuze, sunt cu nervii capului lu’ Badea!… Normal că n-o să-i omor… acum. Acum mă bag la somn! 😀 Poate se schimbă ceva până mă trezesc! 😀

  3. Eu am scris “Nu meritati”pe buletin.Acum imi pare rau.Cel care a scris pe buletinul din poza a fost mai inspirat.Si mai responsabil:a pus stampila si a si semnat!Bravo,domnule!

  4. Draga Victore, tu ai scris pe respectivul pliant, nu-i asa? Nu te condamn, ba chiar te felicit. Is curios daca aduci vorba despre poza azi la Antena 2 , sau eventual la Sinteza Zilei .

  5. Jalnic…ma uitam acum cva timp la tele , si vedeam cum base se lua la misto cu vadim , tru si becali vorbeau la un pahar de sampanie , si ma gandeam in sinea mea de prost ca totul este o vrajeala …sa ajunga ei la Bruxelles si sa vezi cum o sa ne-o dea la ue pe la chermezele care vor urma p’akolo . O sa se intovaraseasca toti o sa vezi Victore !

  6. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Vreau sa fiu si eu in Partidul Derbedeilor!!!
    Daca aveti vreo veste,va rog anuntati-ne!
    Astazi am urmarit emisiunea de limba germana pe Tvr1 si am ramas din nou impresionata de personalitatea d-lui Klaus Johannis,primarul Sibiului.V-am mai scris eu altadata,ca tare as vrea sa candideze la presedentia Romaniei.Imi place foarte mult si intuitia nu mi-a gresit niciodata.Poate il invitati intr-o emisiune,sa-l cunoastem mai bine;poate merita.Si sincera sa fiu,m-am saturat de ceilati posibili candidati…

    Cu multa sinceritate si respect deosebit,
    IoanaP

  7. Ai toata sustinerea mea pentru “Partidul Derbedeilor” (Nu ca ar fi mare chestie sustinerea asta a mea). Ar fi primul partid care m-ar tenta. Nu fur, nu insel, nu mint, muncesc cinstit… deci sunt si eu tot un derbedeu.

  8. Au luat mandat EBA, Vadim si Becali pentru ca unii care se considera destepti n-au mers le vot. Am votat lejer de tot pe Milut numai ca sa nu iasa EBA sau astia de la PRM. Cum va mirati ca suntem un popor de cretini cand tocmai prin atitudinea voastra, a presei, indrumati la resemnare. Antenele si Jurnalul au ca public fix zona aia de mijloc care nu a mers la vot si care daca mergea sigur n-ar fi votat cu EBA sau Becali. Toata ziua urlati ca nu-i bine cu Basescu&Co. dar cand puteti face ceva cu adevarat ca sa se schimbe dracului sistemul si mentalitatea va faceti ca ploua. Va mai si bateti cu caramida in piept ca n-ati votat, formatorii de opinie a lui peste.

  9. In alte tari, cei care nu au cu cine sa voteze, scriu pe buletin ce cred ei despre politicieni. Poate ca ar fi interesant ca si noi, romanii, sa le transmitem ce credem despre ei, in modul acesta. Da, buletinele vor fi anulate, dar ar trebui sa se spuna cate din cauza unor greseli de vot si cate ca semn de protest.

  10. @pnc: scutiti-ma si de acuzatii nesustinute, si de morala! daca veneau mai multi la urne, aia in plus nu-i mai votau pe Gigi, Eba si Vadim? asta-i poporul, astia-s alesii lui!
    @Sorin: nu eu l-am scris. l-am primit si l-am postat ca atare.

  11. nu sunt un bun comunicator, dar sunt un cetatean frustrat asa ca imi voi exprima parerea cu riscul de a fi incoerent sau plictisitor.
    Ma uitam la una din emisunile cu pseudopoliticieni din zilele trecute si observam cu obisnuita tristete ca pe ei nu ii atinge nimic. O prezenta atat de scazuta la vot care ar trebui sa fie un semnal de alarma pt politicieni, si mai ales un indice al dezgustului populatiei fata de prestatia lor (a politicienilor) nu fce decat sa ii bucure. Astfel sunt necesari mai putini “ultrasi” pentru a schimba rezultatul unui vot sau pentru a promova in functii diverse nulitati gen Eba.
    Cred ca abtinerea de la vot este un gest prea subtil pt politicienii nostrii, de aceea cred ca solutia pentru a trimite un mesaj este un vot concentrat intr-o oricare alta directie.

    De exemplu, daca plecam de la ideea ca mai rau de atat nu se poate, inseamna ca un oricare alt candidat care nu a fost la putere va reprezenta un pas inainte. Macar pentru faptul ca nu are reteaua de hoti pe pozitii cum au “marile partide”.
    De aceea eu as propune ca cei nemultumiti de actuala clasa politica sa votam un “underdog”, un candidat care probabil ca nu va avea nici o sansa in mod normal. In cel mai rau caz ne vom alege cu un ales (presedinte/parlamentar/europarlamentar) de pe alta planeta (care nu are nici o legatura cu functia pe care o ocupa); sa fim seriosi cati dintre cei care se afla acum in parlament nu sunt din cu totul si cu totul alt film.
    In cel mai bu caz politicienii vor realiza ca decat sa mearga la noroc vor incepe sa faca ceva si pentru populatie pentru a-si asigura un loc la supt ciolanul (as fi spus ros dar le se potriveste muuult mai bine verbul a suge), pentru ca cei cativa “ultrasi” (membrii de partid et al.) nu mai sunt suficienti pt a fi ales.

    Nu vreau sa fiu inteles gresit, nu incerc sa sprijin un anumit candidat, ci sunt pur si simplu scarbit de politicieni, ca multi altii, si modul lor de a folosi in interes propriu pana si dezgustul populatiei.

    cu respect,
    un cetatean

  12. Asta ca sa inteleaga si doamna Vot-Obligatoriu
    cam cum sta treaba cand te ia cu nervii in cabina de vot.

  13. Sfinte Victor, ai prilej de sarit la jugulara:”Adeverul”. Da’ rau de tot…

  14. Vreau si eu in Partidul Derbedeilor! si vroiam sa mai zic:
    Bravo…domnule alegator…ati fost foarte inspirat!

  15. Draga domnule Derbedeul Dracului, stiu ca e de bocanie sa punem link-uri, da’, zau, nu m-am putut abtine! Daca te enervez, poti sa-l stergi si sa-mi spui si Derbedeu, fiindca nici n-am motive sa ma supar 🙂

  16. ACEST BULETIN DE VOT A FOST PREZENTAT ,NOAPTEA TRECUTĂ, LA EMISIUNEA „FORZA,PRESA!”, DE CĂTRE PENIBILUL DE PETRE NIȚEANU.El a lăsat să se înțeleagă că buletinul de vot i-a fost înmânat personal de către o persoană a cărui identitate este de la sine înțeles că nu o va dezvălui. Dați-mi voie să sper că sunt măcar câteva sute de astfel de buletine care să exprime scurt și la obiect zicerea:N-AI CU CINE…NIȘTE…..(completați pe lina punctată).

  17. eu o sa ma uit la tine si daca o sa pleci la realitateatv.
    dar mie imi place cum iti sta lnaga Stan, Gadea si Mircea Badea. Sincer, ramai la Intact eu unul te vreau la INTACT.
    Nu stiu unde te-ar pune.. Vantu..oare la concurenta cu Gadea? sau cu BAdea? sa te injure asta cum o face cu ceilalti. Sa-ti gaseasca si tie o porecla alta decat cea de Tonomat.
    Oricum mie imi place de tine Antenist.

  18. Ciutacule,

    Ziceam Crin intr-o declaratie aparuta in LCD ca l-au dezamagit unii jurnalisti. Simti ca se referea si la tine ?

    Fortza Autobuzul !

    Fiara.

  19. @victor ciutacu:
    Acuzatii nesustinute? In fiecare seara aud cat sunt de handicapati toti politicienii, pe buna dreptate, dar ideea e ca in campania asta am auzit mai mult ce rai sunt PSD, PDL si PNL cand defapt nu acolo era miza, ci sa nu intre EBA si bostanii de la PRM. Eu sunt de drepta si as fi preferat sa ia PSD 14 mandate si sa nu ia PRM niciunul iar EBA sa frece Dorobantiul la ora asta. Ne-am luptat cu cine nu trebuie si cred ca de aceea Romania a pierdut.
    Mai bine urla presa sa voteze prostu’ cu Abraham in loc de PRM, sau cu Milut in loc de EBA…chiar daca ratingu’ era mai mic.

  20. ERATĂ

    Scuze pentru greșeală! „o persoană a CĂREI identitate…” Graba strică treaba. Scuze!

  21. Nu te vad la Realitatea eventual cu suava deontoloaga Liana Patras alaturi…Eu unul mi-as zbura creierii in direct

  22. Inainte de ’90, am fost o singura data la asa-zisele alegeri, imediat dupa ce am implinit 18 ani. Nervoasa ca trebuia “sa aleg” dintre un singur candidat PCR si el insusi – afisat cu poza pe mai toti peretii, am scris pe buletin “Jos PCR!”. Si la ce mi-a folosit?! Ca a mai durat comunismul citiva ani lungi, din ce in ce mai rai, iar prezenta la vot declarata de toate ziarele era de 99,99%… Trebuia sa ma duc la toate alegerile si sa scriu… jalbe pt… Europa Libera pe buletinul de vot? Cum fac unii acum? Daaa… si marmota… 😆

  23. Antene, Realitatea, CNN, ce importanta are?! Merge orice, atita vreme cit se pot aranja interviuri cu… blondele & brunetele sperante ale neamului, aflate pe cai mari! 😉

  24. Iti dai seama ce bataie’si ia Basescu la toamna!…
    Cu 72,79 % , reprezentantul PD in cursa pentru Cotroceni castiga alegerile din primul tur ! 🙂

  25. @ [D][S][N]
    la cate am vazut in ultimele 3 zile, nu stiu daca sa zic ca ai dreptate sau ni se va da din nou peste fata cu proriile voturi
    respect

  26. Fac o singura remarca.

    Solutia omului respectiv (care si-a anulat votul) este mai civica, mai inteleapta, mai putin simplista, mai constructiva si nu una facila ca aceea propusa si bagata in capul derutatilor prin Teoria Desertaciunii a lui Mircea Badea (baiat forte inteligent, insa nematurizat)

  27. Pune-o de un partid repede ca nu se mai poate.Mai ai timp si pentru prezidentiale sa te inscri.Oricum ar fi nu poate sa fie mai rau ca acum.

  28. “locul 27 de la PSD … Cum sa te cheme Ucu ?”

    Amice, oi fi eu mai elitista sau mai nazuroasa de felul meu, dar… parca suna mai decent “Ucu” decit “Băsescu”! N-am avut ghinionul unui astfel de nume sonor si… mirositor, dar daca as fi fost atit de batuta de soarta, as fi facut urgent cerere de schimbare de nume… Eventual in… Fartesco, sa rida de mine numai anglo-saxonii! 😆

  29. @victor: iar sunt off-topic, si-mi cer scuze, dar nu pot sa cred ca factorii de decizie de la antena1 sunt intr-atat de “inteligenti” incat sa dea meciul de aseara si apoi SA RENUNTE LA AUDIENTA, continuand cu o “rashina” de program, in loc sa culeaga caimacul de la cei ce nu prind gsp-ul.

  30. @brazvan: nu mai scriu de managementul redactional al Antenelor, ca poate ma trezesc scos si din caseta de la JN 🙂 asta e, fratioare, ei isi inchipuie ca daca nu scrie Ciutacu nu afla mogulu’ pe ce-a chetuit aiurea banii.

  31. Nu cred că pleci de la antene. Dar m-am dus de curiozitate la palatu şuţu, să vad ce-a zis. I-am zis eu vreo două, fiindcă nu poţi scrie arogant, până nu stăpâneşti mijloacele scrisului.
    Dacă nu-i o glumă şi faci partid de derbedei, exprimă-te inclusiv pe înţelesul femeilor, fiindcă s-ar băga şi ele.

  32. As fi curios sa stiu cate voturi au fost anulate deoarece si eu am fost la vot si l-am anulat stampiland acel buletin de vot in prostie pana s-a terminat tusul.
    Iar de abia dupa aceea sa spuna domnii politicieni de adevaratul numar al votantilor. Va asigur ca au fost mai mult de 5% dintre votanti dintre acei 27% cati s-au prezentat la vot, care pur si simplu s-au dus sa-ti anuleze votul. Sincer ma asteptam ca macar o televiziune sau un cotidian sa cerceteze si sa ne arate numarul real al voturilor care au trebuit sa fie anulate. V-as ruga daca s-ar putea face ceva in aceasta privinta.
    Cat despre Partidul Derbedeilor sunt 100% de acord, iar alegerea in acest partid pentru cei care vor sa candideze in vreuna din camere (camera deputatilor sau camera senatului) sa se faca prin bilete ca si la loterie si anume se iau numele la toti membri de partid se baga intr-o urna uriasa, se cheama televiziunile sa filmeze si se extrage la intamplare, iar cei care ies asa din intamplare precum extragerea la loterie sa aiba dreptul sa candideze. Credeti-ma ca daca s-ar face un astfel de partid, iar listele pentru alegeri s-ar realiza in felul acesta, ati avea sute de mii de aderenti care ar vrea sa aiba o sansa si sa dovedeasca de ceea ce sunt capabili acestor indivizi care se bat cu pumnul in piept si se considera politicieni. Fiecare ar avea astfel sanse egale, nu conteaza ca esti presedinte de partid, secretar sau stiu eu ce altceva in partid. Nu. Toti in acest Partid al Derbedeilor sa aiba sanse egale, vrea sa fie presedinte, iti scrie numele pe un biletel si il baga in urna, astfel ca surpriza, surpriza fiecare ar avea sanse egale si nu ar exista pupincurism ca si in toate celelalte partide. Sincer in tara aceasta daca s-ar face un partid la misto ar avea poate cele mai multe sanse si ar scoate oamenii la vot, pe toti acei tineri care au fost dejamagiti de toti acesti sacali care iti spun politicieni.
    Fara nici o gluma sper ca cineva sa ia pozitie si sa se inceapa formarea acestui partid al derbedeilor si sper chiar asa sa se intituleze si consider ca va avea foarte multi aderenti si simpatizatori. Dar acum fara nici o gluma domnule Ciutacu de ce nu candidati ca independent la presidentie inpotriva acestor oameni care va considera derbedeu si va asigur ca oamenii va vor vota. Puteti deschide si un cont de ajutorare a campaniei “CANDIDEZ PENTRU PRESEDINTE NUMAI CA SA NU IASA BASESCU” si va asigur ca exista oameni care ar da bani, ganditi-va daca fiecare dintre cei care nu-l mai vor pe Basescu ar da cate un euro s-ar strange milioane in acel cont, iar toti acei care v-ar da acel euro credeti-ma ca ar veni sa va voteze.

  33. Eu am concluzionat ca nu merita nici macar sa ma deplasez sa fac acest gest… Acum mi-am dat seama ca nici in 3 litere nu-i doare de noi. Cu sau fara “cei destepti”, ei si-au atins scopul!
    Sustin partidul derbedeilor! Nu stiu dle Ciutacu daca stiti, dar in Suedia au intrat dupa alegerile actuale in parlamentul european reprezentantii unui partid “al piratilor” (de la piratebay, site-ul de torrente dat in judecata acum ceva vreme) pt. ca au vrut sa le demonstreze celorlalti ca se poate, daca vrei cu adevarat… Hai sa le urmam exemplul!
    Cu foarte putina rabdare ramasa,
    De la Bistrita, Alina

  34. Du-te tata ca ai dau bani multi si acum vantu e contra lu` Tatelu, deci te asa sa-ti faci de cap cu medelin!

  35. Victore, app de viitoarele alegeri, crezi ca va marja careva pe eliminarea impozitului forfetar ?

  36. A propos de BEC-oaica si de autopanaramarea ei, cred ca n-om fi atat de tampiti sa ne miram atunci cand, in seara pronuntarii deciziei in apropiatul recurs al lui Becali (referitor la dreptul de a parasi tara), il gasim pe Razboinic, impreuna cu Petre Marin si Zmarandescu, stand la masa, in barul din Pipera la un sprit si la o pastrama, cu unul dintre cei trei judecatori care vor fi judecat recursul!

  37. Buna seara. Maxim respect.
    Am adaugat orasul ca vad ca am niste tizi pe aici…
    Poza este super, as fi vrut sa fac si eu la fel…Chiar acum vad VB si vad alte ideii.SUUUPPPEEERRR.
    Revenim. Lasam pe p(o)liticosii astia, ca ignorarea e si ea o atitudine.
    Nici unii nici altii nu sunt mai morali, deci ciocu mic, prietenii stiu de ce.
    Pe mine altele ma rod, ca de, pielea proprie mi-e mult mai aproape, ca de exemplu privatizarea Alro. Nu-i asa ca ar fi interesanta o emisiune sau macar o parte de emisiune despre asta?
    Stiu, unii vor zice ca tara arde si p-asta il apuca…Baietii, mergeti pe firul asta si veti descoperi ca una bucata presedinte fost primar, una bucata europarlamentar fost fmi-ist, una bucata fost ministru de justitie actual avocat, una bucata ministru de justitie fost avocat, una bucata fost prim-minstru actual deputat si blogger si una bucata fost minstru actual inculpat sunt varati rau de tot in afacerile Alro( ca sunt mai multe…dar subsemnatu nu poate dovedi) si,… spre siguranta pielii proprii va pasez lucrarea in antrepriza, ca sunteti mai capabil ca fost apaps-ist.
    Cat despre “demnitara” d-na Patru, exista o cale: modificarea legii de organizare a Autoritatii Electorale Permanente si clarificarea interdictiilor si a procedurilor de numire si revocare. Da’ vorba cuiva, speranta asata cama ca bancul …asta: speri mata, da … degeaba. Cartonas rosu, madame!
    Cat despre “onorea nereperata” a lui eba…daca
    madame ridzi are nevoie, cumparam noi zewa. Gramatica limbii romane sa si-o cumpere!!! Maxim respect si d-nei Dobre, atat, ca e blog-ul imparatului.
    Un apendix: chat-ul e chat, postarile sunt postari. Fiti mai calmi, boys and girls.
    In fine, imi cer scuze d-lui Nastase ca l-am injuriat in mod repetat de-a lungul anilor. E mic copil, el si PSD, fata de ipochimenele actuale, era decent, frate!!! Nu mai zic de IQ, ca deja dam in SF. Si, pentru a fi politically corect, nu am fost, nu sunt si nu voi fi votant PSD.
    Sper ca nu v-am inoportunat cu ideea mea. Nu de alta, dar din mii de oameni care lucram in industria AL am ramas 2800 and counting…
    O seara placuta

  38. @ pnc

    Nimic nu-ţi poate garanta că dacă mergeau la vot 99% din cetăţenii Romîniei, cei menţionaţi de tine nu ar fi avut acelaşi succes!
    Se putea şi mai rău…cred eu!
    Cel puţin cei care nu au votat, nu simt acea apăsare de a fi părtaşi la aranjarea scaunului de europarlamentar al domnişoarei Elena Băsescu!

  39. Victor, ai vazut cat de tare il chinuie pe Ioan T. Morar soarta ta mai nou?
    Am ajuns din greseala pe blogul ala si nu mi-a venit sa cred ce poate sa scrie pe acolo, atat autorul cat si comentatorii. Absolut incredibil.
    Bine ca prostia nu doare, multi s-ar tavali in chinuri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.