Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Vizunea Traiană: tiranie cu acte şi fapte

Vizunea Traiană: tiranie cu acte şi fapte

Foto: Retusuri

Dacă, dintre oamenii care gândesc cu propriul creier, mai avea cineva o brumă de îndoială asupra construcţiei antidemocratice funciare a lui Traian Băsescu, îmi place să sper că intervenţia lui intempestivă, de vineri după-amiază, de la Realitatea TV a risipit dubiile. Să te ceri cu tupeu la televizor şi, odată intrat în direct, să te apuci să ştergi pe jos cu moderatorii, să refuzi orice întrebare şi să trânteşti mârlăneşte telefonul, asta numai atitudine democratică nu se cheama.

Dacă tu nu eşti în stare să-ţi tii gura când participi la zaiafeturile organizate de fratele Păunescu (pe care tu însuţi ai încercat să-l falimentezi în 1997), iar o televiziune îţi captează şi difuzează pe post primitivismul economic, logic ar fi să bagi capul în pământ şi să regreţi public o scăpare inadmisibilă care poate să genereze panică. Nu-i de vină Sorin Ovidiu Vântu, pe care nu-l vedeai aşa de malefic şi de ticălos pe vremea când te cânta în prime time Realitatea TV, că tu eşti nevorbit şi iresponsabil de imprudent. La fel, nu-s de vină cei doi moderatori, poate cu excepţia faptului de natură umană că s-a năruit cerul pe ei când ţi-au auzit vocea, că nici unul dintre şefii lor, care răspund bătând din călcâie la solicitările imperative ale Cotrocenilor, n-are puterea să te trimită să plimbi ursu’ prin curtea Palatului.

Mai mult, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

89 thoughts on “Vizunea Traiană: tiranie cu acte şi fapte

  1. Pe mine ma ingrijoreaza ca oamenii astia sunt tulburi la cap, ilogici, am impresia ca guvernul in intregul lui e in vesnica stare de ebrietate.
    Uite exemplu:
    Basescu Boc a anuntat ca de la 1 februarie functionarii si angajatii din administratie care indeplinesc conditiile trebuie sa iasa musai la pensie. Masura asta, e justificata prin necesitatea economiilor bugetare!!!!!
    Cum dracu’ sa va ia neispravitilor faceti voi economii la buget daca mariti numarul de pensionari???????
    Si asa in Romania sunt prea multi pensionari, si neispravitii astia vor sa-i…inmulteasca nitel, ca sa FACA ECONOMII LA BUGET.
    Pai nu mai e prabusit bugetul de pensii????
    Ducem lipsa acuta de pensionari?????
    Ticnitilor fire-ati ai dracului de neispraviti!

  2. Ca daca puneati si voi in guvernul asta un economist de prestigiu cat decat, cel putin la finante, crapati firea-ti ai dracului de atoatestiutori!!!!
    Geniile Carpatilor!!!!

  3. “Sunt extraordinar de destept si ingrozitor de arogant. Am si motive: dincolo de faptul ca, indiferent de ce ma apuc, sunt cel mai bun, daca ma uit in spate nu vad altceva decat un mare hau.”

    Zici tu?
    Cat de prost trebuie sa fii ca sa te crezi atat de destept? Iti zic eu: mare prost dom’le!Maaare prost!
    Ca vorba aia: prostu’ pana nu-i fudul, parca nu e prost destul.
    Cand ti-ai masurat ultima data IQ-ul de te dai asa inteligent?
    Stii ce este haul ala din spatele tau? Ce lasi tu in urma ta pe unde umbli!
    Dumnezeu sa te ajute! Dar de obicei, astora ca tine le da palme!

  4. Marele consumator..iar s-a dat in barci la o petrecere la Poiana cu PDL.
    Alcoolismul salveaza Romania.
    De la inceputul anului numai in carciuma a stat cu tot cu guvern..
    Halal
    Tot Mos Califar are dreptate.. speranta e la ficat…
    Cat despre baietii de la REALITATEA … bine le-a facut…mrlanul la marlan trage.

  5. Exact de un presedinte ce da dovada de primitivism economic avea Romania nevoie….Cred ca vrea sa scufunde corabia ca apoi sa apara si ca SALVATOR NATIONAL!!!

  6. In goana dupa senzational jurnalistii intrec masura de multe ori. Asta nu schimba cu nimic ca si comportamentul presedintelui lasa mult de dorit.
    Nu concep cum poate un presedinte sa se ia la harta cu moderatorii in direct ?
    Pe de alta parte presedintele si-a asumat rolul de jucator. Asta inseamna ca poate sa incaseze si critici cu duiumul , este o tinta preferata , toata lumea vrea scalpul lui.
    Dar face o gramada de gafe , este arogant si jigneste cam pe toata lumea care nu e de acord cu el. Acest comportament nu e demn de un presedinte.

  7. E bine ca mai sunt unele persoane in tara asta care incearca sa ne deschida ochii.
    Toata stima pentru Badea,Gadea si in primul rand Ciutacu.

  8. @felixmogulul,
    …esti sigur ca nu te uitati in oglinda cind ai scris textul de mai sus ???

  9. @mihail: las pana si imbecililor dreptul de a se manifesta, macar o data, liber in scris. cand recidiveaza, astup conducta cu libertate. ceea ce deja am si facut.

  10. cat de tare e poza..am ras de am trezit copiii. e….la una ca asta nu m-as fi gandit deloc…
    noroc bun domnu ca tot sa baga cozma in seama.
    s-auzim numai de bine.

  11. E inca bine fiindca ne preocupa, si pe mine, bineinteles, bagabondu’ infect de la Cotroceni. Ce ma pune pe ganduri e ca porcul m-a pacalit! Ceilalti nu. Stiam ce votez – Iliescu, Constantinescu – si nu m-am inselat cu astia doi. Are talent, singura sansa e sa nu aiba si imaginatie si se pare ca nu are. L-a dus el si pe DOMNUL PALLER! si iata ca mitocanul D-lui Paller e si dictator, si paranoic si stricat, dar cu “succesuri” la pulime (si eu am fost si pobabil o sa mai fiu “pulime”, cu toate ca nu vreeeeau!!!)!
    Ce ne facem? ne vindeca criza? sau ne f …te bagabondu’!

  12. @Marius: te rog eu sa nu transformam acest blog in latrina. il poti critica sau combate pe Basescu, om care nici mie nu-mi place, si fara a-l injura birjareste.

  13. D-le Ciutacu nu am vazut interventia lui Basescu pentru ca sincer nu prea imi mai pasa de ce zice el, m-am saturat de tot show-ul asta facut de politicieni complexati care cred ca pentru a se rezliza ca politician trebuie ori sa apara obsedant de mult la TV fie sa declanseze un scandal pe vrii motive cu oricine ii apare in fata, fie el prieten sa u dusman. Basescu e omul primitiv al Romaniei moderne, se crede un lord feudal cu drept de viata si de moarte asupra supusilor de care putin ii pasa. Si noi, negeneralizand desigur, suntem intocmai supusilor loiali care ne punem girul orbeste facindu-ne ca uitam tot ce a facut acest om in ultimii ani. Parerea mea e ca acest personj este exact ceea ce majoritatea Romaniei merita… asa ca domnule nu zic decat: “Sa traiti bine” inca 5 ani ca fiti sigur ca tot el ca iesi presedinte si pentru asta sunt in stare sa pun si un pariu, asta in care nu candideaza Oprescu.
    Mult noroc si cat mai multe pagini scrise domnule Ciutacu.
    PS. Daca ati dori sa va uitati si pe blogul meu, as fi onorat sa stiu parerea dumneavoastra.

  14. Vai, ce ma fac daca nu mai vad emisiunea Mirciulica?Sigur va scade retingul ca eu si asa ascult doar sintezele facute de ziaristi despre ce a zis Basescu sau cat de beat era cand s-a urcat in masina de la Miorita.Si-apoi lui Base de ce i s-au pus ziare,nu era mai normal ca sa i se fi pus informarile de la servicii.Oricum poza este bine trucata si nu mi-a fost frica de faptul ca mogulul ar renunta la el.acum vine emisiunea lui Badea.Noapte buna!

  15. doar prostie si manifestari de neam prost …idi amin de “costanta” sau baacau

  16. Acu’ d’abea am remarcat. “Vizunea” s’a dorit viziunea sau vizuina, pentru ca’mi pare ambele dau acelasi rezultat. Iar poza e super, fatza de gaga(Goe) a lui Basel comentand presa ilustreaza excelent interventia ipochimenului de la iRealitateaTV. Pacat ca divertismentul prestat de tiran costa cam scump populatia.

    Insa totusi e spre gloria lui!

  17. ce constructie antidemocratica boss?aberati toata ziua pe la tv despre nimic.domnu presedinte a zis:nu ma mai muscati toata ziua de cur!prezentatori de stiri care baga pumnu in gura presedintelui si presedinte care face conferinte de presa in fiecare zi fara sa spuna nimic.adica nimeni nu-si face meseria

  18. Am avut proasta inspiratie sa-mi exprim o parere asemanatoare pe Ziare.com . Nu va pot spune ce injuraturi am primit. Oare sunt atat de orbi incat nu vad ce se intampla?

  19. felicitari tie si lui badea,dar avetigrija,stati pe un teren minat,baselu nu are scrupule.sant in spania si n am sa ma intorc niciodata,dar urmarind presa si televiziunea i mi dau seama ca voi santeti ultimii doi “mohicani”.ma intreb merita sa va sacrificati pentru un popor manelizat si baselizat? care sant convins ca in meschinaria lui nu va ezita sa va puna pe cruce! salutari si daca aveti coloana vertebrala continua ti! rasplata e doar in ceruri nu fi ti naivi!

  20. TIZULE,IMI ESTI SIMPATIC PINA LA UN PUNCT.AI DREPTUL SI LIBERTATEA SA-TI SPUI PAREREA DAR NU INCITA,ASTA FACI, POATE CA VREI SAU POATE CA NU-TI DAI SEAMA,DAR O INTREBARE LA CARE DORESC UN RASPUNS,CUM DE V-A SELECTAT MAESTRUL VOICULESCU SI CU CE PRET[BANUTI]TOCMAI A DA IN BASESCU PE CARE CINSTIT NICI EU NU-L AGREEZ.AVETI ATITEA TEME DE ABORDAT LEGATE DE BIATA ROMANIE.DACA VREI,POTI SI NU NUMAI TU,CHIAR SI GIDEA,CRISTOIU,CIUVICA ADICA CLICA VOASTRA BINE PLATITA.E TIMPUL DE O SCHIMBARE SI LA VOI.IN INCHEIERE VREAU SA-MI PASTREZ SIMPATIA PE CARE O AI DIN PARTEA MEA.

  21. Nu stiu ce sa zic…! Dl. Basescu parca joaca in alt film… Cum crede domnia-sa ca va impune asa ceva ..!? Cu toata ordinea mondiala, idiotenia aia prin care o mana de handicapati bogati si puternici vor sa fie mai bogati si mai puternici, nu cred ca se va putea intampla asa ceva in Romania mileniului III … Cred ca tot ce poate reusi presedintele este o prezenta la vot de peste 80 % … Intr-adevar, un record. E mult prea devreme pentru asa ceva… Memoria colectiva lucreaza inca ! Si mai e ceva… Aduceti-va aminte ! Numai dl. Iliescu a avut ceea ce se poate numi “opozitie”, ceilalti : Ceausescu era imuabil, Nastase – un colos iar Basescu – invincibil ! Hm ! Asa sa fie !?
    REMEMBER : Noiembrie, ultimul bal…

  22. Inca nu v-ati prins…
    Base mai bea si el o tuica, iar dupa cateva paharele se umfla muschii pe el. In acel moment se simte in forma, asa ca, la fel ca superman, isi trage chilotii peste pantaloni si, din cauza ca nu poate sa zboare da telefoane la emisiuni. Pun pariu ca daca il intrebi azi, nu mai stie ce a spus la Realitatea.
    Asa ca fiti si voi mai milosi cu un biet Basel…
    PS: tineti cont si de faptul ca era necajit ca l-a trimis nenea Putin dupa tigari de fata cu toata lumea… asa ca nervii sunt oarecum justificati…

    Dragos.

  23. Ascultai si eu interventia lui Basescu la Realitatea. De o jale si un penibil greu de descris. D. Basescu a pierdut o excelenta ocazie sa taca, si tacind sa para mai destept. I-as spune questia asta si in fata, pentru ca eu cred ca-si permite astfel de interventii polologhice despre nimic pentru ca nimeni nu-i spune unde se afla.

    Domnul presedinte este pe nicaieri, ori cum a spus Radu Tudor magistral indirect despre Monica Iacob Ridzi, “exista oameni care le au, oameni care nu le au, si oameni care sint pe nicaieri”. Dl. presedinte a fost pe aratura cu interventia asta, cum de altfel este tot mai des pe nicaieri si cu interventii mai programate si oficiale in ultima vreme.

    Nu stie, si nu stie ca nu stie, crede ca functia pe care temporar o ocupa ii gireaza competente pe care nu le-a dobindit. Ei, nu-i gireaza nimic, si daca era mediocru departe de ochii lumii era mai bine pentru toata lumea. Asa, la vedere, nu face decit sa dea mediocritatii rangul public suprem.

    Asta-i.

  24. Oops, gresii… Radu Tudor a spus: oameni care le au, oameni care nu le au si oameni care n-au nici o treaba…

    Tot aia e. Reiau si zic, d. Basescu n-are nici o treaba in fruntea statului. Pacat de noi.

  25. Incult si needucat. Crescut prin canalele porturilor! De maine nu mai comentez ca sunt monitorizat!!!!!

  26. Tristetea mare e ca vin alegerile prezidentiale si nu se arata nici un contra-candidat.Si nici nu vad cine ar putea sa-l doboare.Tare mi-e ca ne-am procopsit cu asta pentru durata indelungata.Sa dea bunul Dumnezeu sa nu am dreptate!

  27. 23.01.2010
    Revista presei
    Toate cele 3 ziare centrale: Evenimentul Zilei, Cotidianul si Romania Libera consemneaza in prima pagina, sub diferite titluri, vizita de lucru efectuata de cel mai iubit fiu al poporului roman, presedintele tuturor romanilor de pretutindeni, D-l Traian Basescu impreuna cu D-na Prim Ministru Elena Udrea, la Combinatul Siderurgic SIDEX Galati, ocazie cu care au fost disponibilizati 5000 de muncitori. In magistralul sau discurs, d-l presedinte a tinut sa-i asigure pe cei trei paznici ramasi incadrati la SIDEX, ca Guvernul si Presidentia Romaniei vor face tot posibilul pentru ca acestia sa-si pastreze locul de munca. Discursul presedintelui a fost rasplatit de cei trei cu ovatii si aplauze puternice si cu scandari indelungate: “Basescu si poporu’ !'” “Elena si Presidentia azi salveaza Romania !”. La plecare un grup de cinci copii au oferit flori cuplului prezidentialo-executiv.
    Tot cu titluri de-o schioapa, cele trei ziare relateaza imensul succes al diplomatiei romane, genial conduse de d-l Presedinte Traian Basescu. Astfel in urma unor eforturi uriase depuse de ministerul de externe, cit si a interventiei personale a d-lui presedinte, ieri a inceput vizita de prietenie in tara noastra un grup de 10 sefi de trib somalezi in vederea intaririi relatiilor traditionale de prietenie dintre Romania si gruparile tribale paramilitare din aceasta tara.
    La receptia oferita de d-l Presedinte Traian Basescu si de doamna Prim Ministru Elena Udrea in onoarea distinsilor oaspeti, in discursurile tinute atit de partea romana, cit si de cea somaleza, a fost subliniat rolul determinant de jucator politic mondial al presedintelui Romaniei, performat de acesta in vederea realizarii unei zone de stabilitate in aceasta parte a Africii. Tot cu aceasta ocazie, distinsii oaspeti au fost decorati personal de d-l presedinte cu inalte distinctii ale statului nostru. Dineul s-a desfasurat intr-o atmosfera destinsa, tovaraseasca.
    Tot in plan extern, D-l presedinte Traian Basescu a semnat doua ultimatum-uri, unul adresat Federatiei Ruse, iar celalalt Ucrainei, somind aceste state ca pina la data de 01 Aprilie 2010, prima sa returneze Tezaurul Romaniei, iar a doua Insula Serpilor.
    Ambasadorii celor doua tari la Bucuresti l-au asigurat personal pe d-l presedinte ca cele doua solicitari vor fi satisfacute cu maximum de diligenta de guvernele celor doua tari.
    In planul vietii politice ziarele consemneaza Congresul de fuziune dintre PD-L si aripa “Viva Basescu” din cadrul PSD si dizolvarea PSD-ului, in urma eliminarii acestui partid de la guvernare.
    Tot in prima pagina a celor trei ziare este reprodus Decretul Prezidential de suspendare a postului de televiziune Antena cit si a ziarului Jurnalul National pe motivul subminarii puterii politice in Romania si a instigarii la violenta, prin vocea lui Mircea Badea, instigare pe care postul Antena 3 a practicat-o atita amar de vreme.
    Efectele acestui Decret s-au resimtit imediat, tonomatele antiputere, Mircea Badea, Valentin Stan, Mihai Gadea, Ion Cristoiu si Victor Ciutacu, alegind calea auto-exilarii in Guineea Ecuatoriala.
    Viata culturala a Romaniei a fost marcata ieri de un eveniment deosebit desfasurat la Ateneul Roman, unde spectatorii au aplaudat indelungat extaziati, spectacolul omagial “Basescu, Romania pe calea luminoasa a capitalismului si condamnarii comunismului”. In deschiderea spectacolului ilustri intelectuali ai neamului, d-nii Patapievici si Liiceanu si d-na Alina Mungiu Pippidi, in discursurile lor au subliniat maretia Noii Epoci de Aur traita de Romania sub directa indrumare si conducere a mult stimatului si iubitului nostru Presdinte, d-l Traian Basescu.
    In plan extern la capitolul Cultura, este consemnata vernisarea in Togo, sub inaltul patronaj al ICR, a expozitiei de arta romaneasca contemporana cu titlul “Homosexualitatea in Romania, factor de continuitate si devenire a poporului in spatiul carpato-dunarean de la Burebista si pina astazi”.
    Rubrica “Monden” a celor trei ziare cuprinde sub forma de flash-news, relatarea impacarii dintre d-ra Elena Basescu si Hrebenciuc jr., desfasurata la o selecta discoteca din capitala, cit si terminarea divortului cuplului prezidential.
    Domeniul sportiv este marcat de acordarea titlului onorific de Sef de Galerie oferit d-lui presedinte Traian Basescu de echipele fanion ale fotbalului romanesc, Steaua, Dinamo si Rapid, in timp ce echipa Farul din Constanta, merge chiar mai departe si-i confera presidentia executiva a clubului ( singura functie de conducere care lipsea din palmaresul iubitului nostru presedinte).
    a consmnat pentru dvs.
    Andreea Pora

  28. Am un baietel de 2 ani,nascut in Spania si ma ingrozeste gandul la ce am sa i spun despre ce inseamna sa fii roman;manele sau LUCEAFARUL,ca Basescu e mai paranoic ca Ceausescu e clar,vad eu cum ai explic,dar cand ma va intreba de ce nu traim in romania…retoric intreb ? sa icep sa dau cu noroi(era sa zic manele)? sau sa incep s ai recit Fiind baiet, paduri cutreieram si ma lasar a hotii fara de izvor,pe langa plopii fara sot/plimbam as inc odata/dar, ài taie Elena toti/Corabie s ai faca/ Iubitului conducator, cu gauri ; s a ia apa!

  29. suntem o tara bananiera si traim din din furat – cei mari- si din barfa primilor -cei multi – … deci cainii latra caravana trece … scrie,barfim ,discutam ne lamentam si …ei vorbesc 10 minute si dupa aia fac legi …. si a mai trecut o saptamana …noi shaworme de la dristor , si ei sinaia cu girofar … nashpa

  30. Ce n-as da sa-l vad pe base intr-o seara , facind , in gura presei , sau, in gura celor 322?

  31. Genial. De-a dreptul drept. De cate ori ma uit la Badea vad un mic dictator Basescian.Nota 10 stimate domn Ciutacu

  32. biata ROMANIE…. cum pierzi mereu sansa….1968….s-a pierdut…(toata istoria arata a ghinionul acestui popor)dar cu o rezistenta la lovituri colosala….in ciuda tuturor existam….si vom exista….in ciuda tuturor….SAIIIC….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.