Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Telectualu’ Cotoi termină liceul pe pile?

Telectualu’ Cotoi termină liceul pe pile?

Bănuiţi că această scriere agramată aparţine Elenei Udrea; sau lu’ EBa. Dar greşiţi. Nu, una pune virgula unde respiră, de obicei între subiect şi predicat, iar despre cealaltă istoria nu deţine nici o mărturie scrisă cu mânuţa ei. Oroarea aia apare, într-o dedicaţie către colegu’ intelectual Preda, pe blogul intelectualului Sever Voinescu Cotoi. Care-i emulul lui Andrei Pleşu şi cică ar fi făcut şcoala la stat. Oribil!

P.S. În subsol, nişte proşti de dreapta îl pupă duios în cur. Unul n-a văzut hidoşenia.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

127 thoughts on “Telectualu’ Cotoi termină liceul pe pile?

  1. O fi fost luata cu copy/paste de altundeva. Voinescu stie totusi sa scrie, ce naiba.

  2. @Bogdan: asta tre’ s-o prezumam din statutul de intelectual pe care si l-au acordat intre ei toti guresii astia politruci?

  3. Responsabilul cu flacara violet nu l-a lovit suficient pe sv astfel incat sa-l lumineze in legatura cu infinitivul verbului in cauza!

  4. Si eu as zice c-a folosit copy-paste “sa dea bine”… de pe undeva si n-a fost atent!
    Desi!!! la cat e de atent cu ciocul si migalos?!!! Alta bataie de cap, parca nu-mi ajungea li_la_la-ul!

  5. Daca va uitati atent nici nu-i unica greseala!!!! Doamne! da-mi putere ca serenitate de unde?!! Halal! Mai bine-o injuratura neaosa si pe-nteles decat o filozofie tampita si alambicata de amorul artei.

  6. Buna seara d-le Ciutacu,

    Poate o fi invatat rugaciunea la Assisi,cand a fost un cutremur si s-o fi nimerit pe-acolo;i-a cazut o caramida in cap si s-o fi speriat,zau, si de-aia a scris doi de “i”.
    Sau asa o fi invatat pe la Ploiesti…
    Eu am scuze,ca stiti ce am patit si nu sunt nici deputat,sunt acum pensionara si oricum,in ziua de azi,pensionarii nu mai conteaza pentru ceilalti,mai ales pentru guvernanti,senatori,deputati…

    Va doresc,cu draga inima,o seara buna!
    IoanaP

  7. salut Victor ! am verificat si a corectat “intelectualul” greseala… toate cele bune

  8. D-l Radu Tudor mai are oleaca si chica pe sub masa, de ras, la Antena 3!!! Clar! ne-a psihotronit dracu’ pe toti! “Esplica” madama aia blonda, astoloaga cu voce de-mi decupeaza mie ciocanelu’ si scarita, ce si cum si cat e de avantajat baselu de stele!! Maica-Domnului!! Deja furam curent in masa.

  9. Nu stiu daca trebuie tratata ca o “nestiinta”… , mai repede as crede-o ca o neatentie si , MAI ALES , “SUPERFICIALITATE” !!!! Asta e “cancerul” care ne caracterizeaza pe noi , romanii : “…las’ ca-i bine , nu se observa din avion… ” , “… las’ ca merge si-asa…” , “… n-o sa bage nimeni de seama…” , etc. !

  10. @Ciutacu: “Telectualu’ Cotoi termină liceul pe pile?”
    Ce treaba are liceul cu asta ? Gramatica se invata in cele opt clase de scoala generala.

  11. Cand gresesti inlocuind pe “m” cu “n” datorita vecinatatii si vitezei cu care scrii la tastatura ti se poate acorda clementa, dar sa scrii infinitivul verbului a sti cu doi i… Si culmea, te dai intelectualul partidului si postezi in bascaliosul de serviciu fata de altii. Sa-i vedeti pe aia de pe voxpublica in ce hal scriu…

  12. Se mai intampla. Io oricum cu domnii astia veniti mai nou in partid, la pomana, am o problema. Si chiar am si o obsesie cu migrarea politicienilor. Unde-i legea care s-o interzica?
    PS
    Dam cu pietre? Care da primul?
    PPS
    Vand lucruri mov…

  13. l-ai facut mare si pe asta, scrisasi da el, nu tine nici asta cu basescu da-i energetizat, ia stai ca si basescu e inconstient, halooooooooooo m-am prins,cred, elena udrea n’o fi mama vitrega a lu’ alba ca zapada, sa vezi ca asta’i face pe toti la cerebel

  14. hai sa zicem ca nu ma mira prea tare, avand in vedere fizionomia de frizer a d-lui cu pricina.

  15. @Bogdan
    Unora le plac de intelectualul copy/paste alţii nu le plac. De aia bea ei bea 44 de pahare.

    Nasol, pentru domnul Ciocoi. Nu s-a inventat încă protecţia energetică pentru ortografie.

  16. Arogant si mai ales genial! Insistati pubic cu perspicacitate de cativa ani incoace pe greselile de punctuatie sau ortografie ale cui va iese in cale. Si sunt convins ca o sa mai insistati mult si bine si de acum incolo. Cum s-ar spune: idei bine fixate!
    Oricine citeste publicistica lui Sever Voinescu se lamureste cat de mult il caracterizeaza pe autor (“ care-i emulul lui Andrei Plesu”) o scapare de scriere. A clasa expeditiv un intelectual ca Sever Voinescu (la gramada cu Cristian Preda si Andrei Plesu) exclusiv pe argumentul unei greseli de ortografie va caracterizeaza insa pe deplin pe dvs. Pana la urma, fiecare face ce poate!

  17. Domnule Ciutacu,
    eşti puţin răutăcios!Omul DĂ un “i” în plus, nu ni-l ia. Vezi că şi scrie: “Doamne, Dă-mi…” – cu majusculă după virgulă.
    De ce să nu recunoaştem că nu-i mai grav decât venerabilul “ghiuvetă” sau distinsul ” am servit masa”.
    Face parte integrantă din categoria pantofilor lui Boc & unghie lungă la degetul mic.

  18. Vorbind despre ei le faci un bine.Oare n-ar fi mai boiereste din partea ta sa-i ignori?

  19. @ Renata!!:))
    “-Ha, tataru! – Am prins tataru’!!!”
    Las-asa ca-i bine! Desi…as fi preferat sa-mi amintesc de domnu’Trandafir, nu de Vucea!

  20. Un om atat de preocupat sa puna umarul la construirea unui partid de dreapta puternic, articulat, eficient, sanatos din punct de vedere moral si aprig, mai are si scapari. Nu a facut “erata” dar si-a corectat greseala.Poate i-a spus cineva ceea ce dumnealui ar vrea sa poata spune liderului puternic: “Opreste-te, e prea mult!”, ajunge un singur “i” (n.n.)

  21. Buna seara, Victor. Uite cum ar suna o stire: Prigoana Jr. n-a fost ales. Bahmuteanca, in schimb, a fost aleasa sa prezinte Miss Piranda! Asta succes! Si Prigoana Jr. a avut succes cand a organizat alegerea Miss Pirandei de Cotroceni. Morala: ca sa fii ales, trebuie sa iti alegi show-ul potrivit.

  22. Se intimpla si la case mai mari…desi si el e destul de mare :”serenitate” ca “seninatate” e arhaic!
    Ei, in curind se vor aduna academicienii si vor hotari ca se scrie cu “2 de i” ca doar evoluam, nu v-ati prins? Scuzati: v-a-ti !

  23. Bai acuma ma uit la antena 3 dau ceva documentar de pe BBc sau ceva cu vrajitori.Arata o tiganca cica fata lu` mama omida si o tipa tanara , cat de cat normala care apeleaza la serviciile ei si zice ca in Romania fiecare sat are vrajitoarea sa si in Romania sunt zeci de mii de vrajitoare.Io nu stiu frate da mie imi crapa capu` cand vad aberatiile astea…care clar ajung la BBc sau mai stie dracu pe unde de se uita strainii la noi ca la tarile bananiere!!!

  24. Pe vremea mea, la Ploiești se făcea carte, nu glumă.Erau câțiva profesori de limba și literatura română absolut remarcabili. Ceea ce mă irită și mă îngrijorează la dl. Sever Voinescu sunt „agramaticalitățile” și „răutăcismele” de natură politică, pe care domnia-sa le-a comis în campaniile electorale la care a participat, în diferite ipostaze.Ca o vajnică urmașă a Miței Baston și a spiritului Republicii de la Ploiești, am roșit de multe ori la auzul celor mai multe ziceri și preziceri emise de către domnul în cauză.

  25. Acuma vad ca esti si tu si Oreste acolo….hai cu atacurile energetice 🙂 fara numar :))

  26. O propunere pentru pleziristul din Guvernul Romaniei: taxa pe dezacorduri vebale si greseli gramaticale si de exprimare.Daca se poate sub forma unui impozit progresiv.Ar fi un succes garantat : prostia fudula ar fi mai usor de scos la lumina decat economia subterana.Si-am strange un ban frumos si cinstit la bugetul statului,chiar daca nu are legatura cu colesterolul.

  27. Sa luam aminte la Sf. Sever….afara ploua! Si asta face parte din intelectualii autoproclamati, confectionati din mucava, rigips, aracet si nesimtire cat cuprinde.Adevarata intelectualitate are prea mult bun simt si nu cred ca sufera termen de comparatie cu “confectionatii” acestia gen Sever Cotoi&Co. si semnatarii “telectuali” din voxpublica

  28. N-a văzut nimeni greşeala fiindcă nu-l citesc – nu-s capabili de ,,fapte intelectuale” – doar îl ,,pupă”.
    Dar ce intelectuali suntem, folosim neologisme precum ,,serenitate”!Oare ştie ce înseamnă?

  29. BLONDA este groaznică, devine din ce în ce mai antipatică. Mă enervează la maximum ,am și uitat că mi-a plăcut cândva. Chiar nu se poate fără ea?!?

  30. De fapt, citatul este din Marcus Aurelius, imparat roman din secolul al ll-lea d.C.:))

  31. ca sa nu mai spunem ca in final ii cere Domnului intelepciunea de a “stii” diferenta dintre…
    dintre cine si cine? dintre lucruri?(care “lucruri” oricum e neclar,ca sunt 2 categorii indicate) sau dintre serenitate si curaj?
    apoi,cum bine a remarcat Renata, “Da-mi” dupa virgula e chiar hilar! o fi confundat, oare, verbul cu pronumele divin?
    cu asta ar fi in total 3 greseli cel putin suparatoare la eruditul Sever!

  32. ma doare capul , nu stiam ca este emulul lui Plesu, cu ocazia asta am descoperit o paralela ciudata, ma framanta pe mine de mult felul de a se barbieri al lui Voinescu. acum sunt lamurit, imita maestrul. mirific.

  33. Când văd că-s şi alţii tolomaci (şi nu oricare “alţii”!) parcă mă împac cu gându’… 😛

  34. Bună ziua.

    Vreau să vă rog şi pe dumneavoastră, la fel cum am rugat şi pe alte persoane publice, să spuneţi ce părere aveţi despre faptul că Radu Stroie a fost surprins în campania electorală făcînd cadouri votanţilor din circumscripţia sa, adică celor care urmau să iasă la vot. Ştiţi că acest lucru este atât ilegal, cât şi imoral. Credeţi că merită în urma acestor fapte lipsite de moralitate să reprezinte pe români în Parlament?

    Aştept cu nerăbdare răspunsul dumneavoastră.
    Mulţumesc.

  35. Victor, astia sunt profesorii implicati in politica noastra. Ce sa ne mai miram de boc-toc, care isi da doctoratul in parlament bicameral … si apoi se schimba la comanda lu tata bășe … in 0.2 secunde …

  36. I-o fi tremurat manuta cu care face probabil si alte “activitati” pedelistice cand e singurel…

  37. sever voinescu yeeeeee!!!un mare “cugetator-filozof”si bineinteles un mare “intelectual” al clasei politice romanesti.

  38. “…alte personaje, cu alte partituri, cu alte comportamente, si fatalmente, o alta regie”.
    Sa “De-a” Dumnezeu!
    La sfirsitul acestui ciclu electoral (nu se poate scurta?) sa nu mai vedem nici un agramat, circar, smenar, yesman sau iresponsabil pe acolo!!!

  39. am incercat sa accesez acum blogul cu pricina; bine ca am avut antivirusul instalat! aviz celor curiosi! probabil ca “baietii” au avut grija; are un troian de toata frumusetea 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.