Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Tehnocratul PD-L refuzat de Băsescu

Tehnocratul PD-L refuzat de Băsescu

http://www.youtube.com/watch?v=8Uja_5hftvY

Dat fiind că, de azi dimineaţă, tuturor portocaliilor care apar la tv le e ruşine să spună care a fost nominalizarea lor de finanţist post-Boc (respinsă de preşedintele Băsescu), fac eu această dezvăluire. Poporul suveran trebuie să fie informat…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

134 thoughts on “Tehnocratul PD-L refuzat de Băsescu

  1. Dn. Ciutacu

    Va rog sa ma scuzati inca o data pentru interventia mea in afara subiectului propus pe blog. Revin din nou cu pagina de web a Antenei 3. de cateva zile nu mai este functionala. cel putin din strainatate. astazi dimineata era online. acum este din nou inaccesibila. incerc sa urmaresc zilnic atat cat pot Sinteza Zilei… din pacate de cele mai multe ori transmisia in direct se face cu o calitate proasta. acum insa deloc…. ce face departamentul IT de acolo? Incompetenta?
    Daca puteti sa puneti o “vorba buna” ca acei oameni sa-si faca datoria va sunt recunoscator.

  2. Ai pierdut circul.In timp ce erai la emisiune labe1 tv. era “betivanu’sef” cu omul care-l pupa-n cur la fiecare fraza.Iauzi baaaaaaaaaaa,ca cica el nu-si imagina ca presa este asa de murdara!Asta o spune Moraru,unul dintre cei mai jegosi ziaristi.Am vrut sa sparg televizorul,dar m-am gandit ca pe criza asta,mai bine nu.

  3. Ciutacule, esti cel mai grosier “jurnalist” peste care am dat vreodata. Nu sunt nici pe departe fanul lui Boc, dar mare dreptate a avut atunci cand te-a facut derbedeu. Esti doar un latrator ordinar care se crede mare smecher dar iti dau o veste proasta (asta ca sa folosesc cliseul tau verbal prefarat): nu esti. Nici pe departe.

  4. Prima emisiune a lui Basescu dupa ce s-a lansat, sta foarte bine tipul. Incepe sa-i creasca suvitza. Pe subiectele interne nu exista un candidat care sa-l bata, pe extern insa e mort.

  5. Victore,

    Nu muscati manipulatrea cu omerta!

    PD-L a trimis un plic gol pentru ca Zeus nu le-a dat niciun nume. Basescu a zis Croitoru. Apoi, a inventat minciuna ca PD-L i-a dat un nume de politician si a comis-o, fara sa-i anunte. Gasca de slugi a ramas sa desemneze idiotul de serviciu care ar fi fost respins si ar fi suferit o groaza de scenarii. Zeus si-a dat seama si au convenit sa minta ca au convenit sa tina secret. Au lasat zvonul cu Macovei sa mearga, pentru ca alde Turcescu va fi fericit si macar cu atat.

    Transparenta de serviciu secret. Nu?

    Gasca SIE (care dupa intrarea in NATO si UE si-a pierdut posturile in Occident si mai au numai perspective de tip Congo, si are obrazul subtire care acu cu afaceri locale se tine) care-l sustine de fapt pe Basescu la putere este cea care l-a recrutat de fapt pe Croitoru … sa se faca un pic de ras. Dar el era puriu prin 89 … si ordinul se executa, nu se discuta. Nu-i asa?

  6. Exista vreo persoana (in afara de Udrea) a carei sugestie, parere sa gaseasca ecou in sufletul (daca are!)lui ‘Tatucu?’.Practica ne-a demonstrat ca toata zdroaba partidelor de a forma o majoritate parlamentara zdrobitoare a fost batjocorita de “Tatucu”, i-a batjocorit si pe cei din propriul partid din moment ce nu a acceptat acel specialist, din domeniul tehnicii, care ar fi putut prelua fraiele guvernarii propusa de PDL.
    Daca cineva isi imagineaza ca Base, si o clipa a luat in serios zdroaba PNL-lui, apoi UDMR, PSD, privind o propunere pertinenta pentru functia de prim-ministru, greseste!!! El doar pretinde ca-l doare de tara! Isi urmareste scopul personal cu o perseverenta patologica.
    Lumea se agita si dumnealui se distreaza pe seama noastra. Sa vedem ce mai urmeaza.

  7. Bokanila si ai lui nu i-a dat nici un nume lui base si nici nu au indraznit sa spuna ceva, ca doar s-a scapat unul zicind ca de la inceput Base a spus ca nu accepta in fruntea lui guvernu decit un tehnocrat. Deci aia nici nu au deschis pliscul, ca base le-a dat solutia fericirii. Adica, strategia e pusa la cale demult. Baga la inaintare un pierzator, ca doar a mai pierdut democratic la CNVM, la BNR si o sa piarda la Guvernoiu. Cine naiba crede cineva ca Base vrea alt guv. e filosof. Base vrea sa ramina aceiasi oameni care stiu mersul spagii, al mituirii, scoaterii ciolanului si aratat flaminzilor locali si mai ales cum sa faca alba neagra cu voturile.

  8. Io atat vreau sa stiu de la tine victore…..daca doamne fereste iasa Basescu presedinte, te bagi cu mine la revolutie??…eu is gata sa mor numai sa nu il mai vad pe asta conducand tara!! M-am mai legat io de tine, uneori exagerezi da in general esti baiat destept!!

  9. si despre Croitorasul cel Viteaz un amanunt de la surse…
    dupa liceu – Scoala de la Baneasa
    adica pina pe la 23 de ani cind intra la facultate- cinci ani de studiu pe brinci
    dupa facultate – specializare, curs intensiv la Baneasa
    A nu se confunda Scoala de la Baneasa de un albastru stelar cu Aeroportul.

  10. baselu o tot tranteste pe-aia cu libertatea presei, ca v-ati luat voi cat ati vrut si ca inainte nu aveati? E pe bune? Mie mai interesant mi se pare razboiul Victor – mitomanu(cum ii zice mircica) cu care sper sa nu uiti sa ne tii la curent!

  11. m-as lua singura la suturi din tara mama daca as avea de-a face cu asemenea personaje, cum dracu le suportati? ce mi-e Basescu ce mi-e cocalarul asta, toate la fel. hai pa pa

  12. :))) maine il vezi pe base ca iti ia in considerare oferta :D.

    Toata stima..>:D<

  13. mi-am adus aminte de 2 melodii de la cassa locco care sunt foarte bune pentru noi acum : “Ce bine-mi pare ca ai luat teapa !” si “Eterna si fascinanta romanie”.
    Prima melodie se potriceste de minune la majoritatea care l-au votat si nu si-au facut averi in vremea asta iar cea de-a doua are doar un vers care atunci era luat k parodie ,acum (mai ales dupa faza cu clopotul) se apropie din ce in ce mai rapid de realitate , citez :”Statuia lui Basescu vegheaza-n continuare”.
    Desigur , acum fac haz de necaz. Umorul moare ultimul la roman , but umorul sadic al lui Basescu moare dupa ultimul roman.

  14. O vreme ma gandeam sa emigrez dupa care m-a apucat furia…de ce sa plec eu si sa nu plece chioru…eventual intre 4 scanduri…le platesc eu…platesc si glontul si pusca si raketul care il spulbera sau daca iese prea scump la socoteala, sunt dispusa sa platesc camasa de forta. Apropo cam toti care inca il sustin pe chior sunt fie vanduti fie animale cu pasari la mansarda…din pacate am in apropierea mea cateva specimene…o familie de la etajul 1 (mama-fiica) cu grave probleme psihice, o verisoara care este psihiatru, o tanti care are o gramada de pisici, un tandem matusa-unchi semisenili si betivanii de la scara blocului….La capitolul vanduti sunt prea multi si ii stiti mai bine decat mine. Camasile de forta sunt pe marimi? Oare fac discount la distonocalm sau la niste droguri usoare…adica daca le spun ca-s pentru presedinte?

  15. Ba’ tata am ras de mi-au cazut lacrimile pe parchet de-am facut balta! Ciutacule taticule esti tataia al lor la toti blogarii din prepeleac!MULTA MULTA PUTERE DE FOC MAI ALES ACUM PE ULTIMII METRI DE PLIMBARICA PT BOO C SI COMPANIA! N-AI VOIE SA RACESTI SAU DOAMNE FERESTE ALTCEVA MAI GRAV…TREBUIE SA FII SANATOS CA SA-I RUP CAPU LU’ JEGU’!

  16. Nu-mi vine sa cred ca presedintele tarii (in exercitiu) poate SLUTII CONSTITUTIA ROMANIEI, in halul asta. TREZITI-VA, alunecam inevitabil intr-o DICTATURA. Ceea ce s-a intamplat este foarte periculos. Va rog ca in numele, poate a milioane de oameni din tara asta sau mai bine zis in numele democratiei pe care inca o mai avem, sa va adresati Curtii Constitutionale si acelor oameni pe care-i platim cu sute de milioane de lei lunar(judecatorilor Curtii) sa analizeze deraparea grosolana pe care a facut-o presedintele tarii, atunci cand a interpretat, fara nici-o logica, Constitutia.
    VARIANTA MEA ESTE: 1) conform principiului simetriei actelor juridice – cel care are dreptul de a numi- acela si revoca- asa ca in lumina articolului 107 alin. (2)din Constitutia Romaniei care stipuzeaza ca” Presedintele României nu îl poate revoca pe primul-ministru.”/- deci daca nu numeste nu-l poate revoca, din moment ce Parlamentul l-a demis pe primul ministru prin instrumentul numit motiune de cenzura, acela este numit prin acelasi procedeu (instrument) parlamentar si conform aceluiasi principiu enuntat mai sus, care este acordarea increderii Parlamentului.
    In lumina art ARTICOLULUI 103 (1) Presedintele României desemneazã un candidat pentru functia de prim-ministru, în urma consultãrii partidului care are majoritatea absolutã în Parlament ori, dacã nu existã o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate în Parlament.
    Deci: Presedintele are dreptul doar de a desemna-proces care se obtine in urma consultarii partidelor reprezentate în Parlament, daca nu exista o majoritate. Consultare nu inseamna informare, asta nu pricep unii. Consultarea Parlamentului are drept efect (consecinte)- acordarea increderii Parlamentului. Orice alte comentarii sunt de prisos….

    In conformitate cu articolul 80, alin (2) „Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate”. ==In consecinta= Presedintele,= doar, mediaza între puterile statului = in cazul de fata= intre puterea legislativa= a media nu inseamna a impune sau a dicta, si nici sa nu tii cont de parerea celuilalt.
    – Iar potrivit Articolului 102 (1) „Guvernul, potrivit programului său de guvernare acceptat de Parlament, asigură realizarea politicii interne şi externe a ţării şi exercită conducerea generală a administraţiei publice” = deci,tot Parlamentul. are un rol foarte mare= Guvernul realizeaza politica interna şi externa a ţării şi exercită conducerea generală a administraţiei publice, numai pe baza, acceptului dat de Parlament.
    Din Articolul 107 (1) care stipuleaza ca „Primul-ministru conduce Guvernul şi coordonează activitatea membrilor acestuia, respectând atribuţiile ce le revin. De asemenea, prezintă Camerei Deputaţilor sau Senatului rapoarte şi declaraţii cu privire la politica Guvernului, care se dezbat cu prioritate.” = = ceea ce rezulta foarte clar ca =Guvernul raspunde numai in fata Parlamentului, ci nicidecum in fata Presedintelui= iar Articolul 109 = e si mai clar= (1) Guvernul răspunde politic numai în faţa Parlamentului pentru întreaga sa activitate. Fiecare membru al Guvernului răspunde politic solidar cu ceilalţi membri pentru activitatea Guvernului şi pentru actele acestuia. De citit si articolul 111 care da voie Parlamentului de a putea controla Guvernul = nu se scrie de nici o atributie a presedintelui=
    Articolul 111
    (1) Guvernul si celelalte organe ale administraţiei publice, în cadrul controlului parlamentar al activităţii lor, sunt obligate să prezinte informaţiile şi documentele cerute de Camera Deputaţilor, de Senat sau de comisiile parlamentare, prin intermediul preşedinţilor acestora. În cazul în care o iniţiativă legislativă implică modificarea prevederilor bugetului de stat sau a bugetului asigurărilor sociale de stat, solicitarea informării este obligatorie.
    Articolul 112
    (1) Guvernul şi fiecare dintre membrii săi au obligaţia să răspundă la întrebările sau la interpelările formulate de deputaţi sau de senatori, în condiţiile prevăzute de regulamentele celor două Camere ale Parlamentului.
    (2) Camera Deputaţilor sau Senatul poate adopta o moţiune simplă prin care să-şi exprime poziţia cu privire la o problemă de politică internă sau externă ori, după caz, cu privire la o problemă ce a făcut obiectul unei interpelări. = deci Parlamentul poate si sanctiona….
    ORICUM SCOPUL ESTE DE A RAMANE IN CONTINUARE LA Guvernare SI DE A FRAUDA INTR-UN MOD GROSOLAN ALEGERILE PREZIDENTIALE, De ce credeti ca Blaga, nici nu a ajuns bine la minister fiind numit ilegal, si pe drum a schimbat toata conducerea ministerului care gestioneaza alegerile , hai de ce ne facem ca nu vedem, mirarea mi-ar fi daca nu o sa fie ales cu 125%. Uitati-va la destituirile ilegale a sefilor de deconcentrate, care se situeaza pe aceiasi linie, cititi tot actul normativ, si veti intelegeti complet MIZA(Fraudarea)

    Hotărâre nr. 1045/2009
    din 23/09/2009

    privind stabilirea măsurilor pentru buna organizare şi desfăşurare a alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2009

    Art. 2. – (1) Până cel mai târziu cu 25 de zile înainte de data alegerilor, prefecţii şi preşedinţii tribunalelor întocmesc listele cuprinzând persoanele care pot fi desemnate, potrivit legii, preşedinţi ai birourilor electorale ale secţiilor de votare şi locţiitori ai acestora.
    (2) În termen de cel mult două zile de la întocmirea lor, prefecţii centralizează listele prevăzute la alin. (1) şi le transmit spre avizare, prin poştă electronică, Autorităţii Electorale Permanente, în formatul solicitat de aceasta.
    (3) Avizul Autorităţii Electorale Permanente se comunică prefecţilor şi preşedinţilor tribunalelor până cel mai târziu cu 5 zile înaintea desemnării preşedinţilor birourilor electorale ale secţiilor de votare şi a locţiitorilor acestora.
    Art. 3. – (1) Ministerul Administraţiei şi Internelor şi autorităţile administraţiei publice locale dispun măsuri pentru menţinerea şi asigurarea ordinii şi liniştii publice în localităţile ţării, pe întreaga perioadă electorală şi, în mod deosebit, în ziua votării, precum şi în zilele care premerg şi succedă acestei zile.
    (2) Ministerul Administraţiei şi Internelor şi autorităţile administraţiei publice locale asigură paza secţiilor de votare şi a dosarelor întocmite de birourile electorale, pe timpul transportului acestora la birourile electorale, respectiv la Biroul Electoral Central, precum şi paza pe timpul tipăririi, transportului şi depozitării buletinelor de vot şi a celorlalte materiale necesare votării.
    Art. 4. – (1) Ministerul Administraţiei şi Internelor, prin Centrul Naţional de Administrare a Bazelor de Date privind Evidenţa Persoanelor, asigură tipărirea listelor electorale permanente, în două exemplare, şi a copiilor de pe listele electorale permanente, în 3 exemplare. În situaţia organizării unui al doilea tur de scrutin, Centrul Naţional de Administrare a Bazelor de Date privind Evidenţa Persoanelor asigură tipărirea copiilor de pe listele electorale permanente, care vor fi identice cu cele folosite la primul tur de scrutin, într-un singur exemplar.
    (2) Materialele consumabile necesare tipăririi listelor electorale permanente şi a copiilor de pe listele electorale permanente se asigură de către instituţiile prefectului.
    COMPONENŢA
    Comisiei tehnice centrale

    Preşedinte:
    Viceprim-ministru, ministrul administraţiei şi internelor
    Membri:
    – secretarul de stat pentru relaţia cu instituţiile prefectului din Ministerul Administraţiei şi Internelor;
    – secretarul de stat şef al Departamentului ordine şi siguranţă publică din Ministerul Administraţiei şi Internelor;
    – secretarul de stat pentru comunităţile locale din Ministerul Administraţiei şi Internelor.
    a) Reprezentanţi, la nivel de secretar de stat sau secretar general, ai:
    – Ministerului Finanţelor Publice;
    – Secretariatul General al Guvernului;
    – Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale;
    – Ministerului Afacerilor Externe;
    – Ministerului Apărării Naţionale;
    – Ministerului Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti;
    – Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării;
    – Ministerului Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional;
    – Ministerului Sănătăţii;
    – Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii;
    – Autorităţii Electorale Permanente;
    – Institutului Naţional de Statistică;
    – Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat.
    b) Reprezentanţi ai:
    – Serviciului de Telecomunicaţii Speciale;
    – Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES;
    – Societăţii Comerciale “Electrica” – S.A.;
    – Societăţii Române de Televiziune;
    – Societăţii Române de Radiodifuziune.
    NOTE:
    Lucrările de secretariat tehnic ale Comisiei tehnice centrale sunt asigurate de Ministerul Administraţiei şi Internelor.
    Componenţa nominală a Comisiei tehnice centrale se stabileşte prin ordin al viceprim-ministrului, ministrul administraţiei şi internelor, pe baza propunerilor formulate de conducătorii ministerelor şi ai celorlalte instituţii/societăţi menţionate.

    ANEXA Nr. 2

    COMPONENŢA
    comisiei tehnice judeţene sau a municipiului Bucureşti

    – prefectul judeţului, respectiv al municipiului Bucureşti
    – un subprefect
    – secretarul judeţului, respectiv secretarul general al municipiului Bucureşti
    – directorul direcţiei regionale/judeţene de statistică
    – directorul coordonator al direcţiei generale a finanţelor publice a judeţului, respectiv a municipiului Bucureşti
    – inspectorul-şef al inspectoratului judeţean de poliţie, respectiv directorul general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti
    – şeful biroului judeţean sau al serviciului municipiului Bucureşti de administrare a bazelor de date privind evidenţa persoanelor
    – şeful serviciului public comunitar judeţean de evidenţa persoanelor
    – inspectorul-şef al inspectoratului de jandarmi judeţean, respectiv directorul general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti
    – inspectorul general al inspectoratului şcolar judeţean, respectiv al municipiului Bucureşti
    – directorul autorităţii de sănătate publică a judeţului, respectiv al Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti
    – reprezentantul teritorial al Autorităţii Electorale Permanente
    – reprezentantul teritorial al Societăţii Comerciale “Electrica” – S.A.
    – corespondentul teritorial al Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES
    NOTE:
    Lucrările de secretariat tehnic ale comisiei tehnice judeţene sunt asigurate de personalul din cadrul instituţiei prefectului.
    Componenţa nominală a comisiei tehnice judeţene sau a municipiului Bucureşti se stabileşte de prefect, prin ordin.

    Cititi toata hoatararea si veti vedea ca MIZA ESTE FRAUDAREA ALEGERILOR de catre presedinte.
    APROPO: toate aberatiile pe care le debiteaza presedintele in ultimul timp(in legatura cu coalitia GRIVCO) sunt luate de pe internet, e un semn bun, se pare ca nici serviciile secrete nu-l mai ajuta.

  17. Imi pare nespus de bine ca D-l Ciutacu isi ‘asuma rolul de formator de opinii’ chiar si printr-o parodie, nici macar regizata. Si cred ca este singurul ‘jurnalist cu blog’ (cum ii place sa fie definit)care puncteaza foarte deschis ‘consecintele, concluziile’ ‘politicii transparente’ale lui T.B., guvernanti, etc. avand convingerea ca “poporul suveran trebuie sa fie informat” de tot ce se intampla.

  18. Cred ca asta e singur om din tara asta care este suparat ca a cazut guvernul, si a vrut sa isi inece amarul =))

  19. Poate off topic
    Ştii ce nu înţeleg eu?
    De ce aseară la Sinteză scria pe ecran “Croitoru păpuşa lui Băsescu”, iar ieri seară lipsea “klaus Johannis păpuşa majorităţii”.
    Mi-e teamă că vom pierde alegerile Victor.

  20. Da ce este astea ? Nu este blog de jurnalist ? Eu mi-am pătat cămaşa de dimineaţa, in timp ce savuram cafeaua şi mă prăpădeam de râs.
    @begone Victor a inceput cu reacţii de adolescent. Ce e astea ?
    Sper că am fost şi lipsit de argumente şi incoerent simultan.

    P.S. Susţin ideea cu EBA sau UDREA, prim-ministru.
    P.S după P.S. Unii termeni din exprimarea mea de mai sus i-am luat din DEX, aşa că nu huliţi dacă nu este folosiţi cum trebuie. fan ….EANU .

  21. De acord cu observatiile si ironiile tale de pina acum la situatia curenta dar care sint alternativele? Orban, Geona, Antonescu, Becali?De ce nu aduci in discutie si ceva alternative constructive? Sigur cunosti si intilnesti o groaza de lume, nu?

    Sau ii acceptam/desfiintam pe toti care se anunta la rampa fara nici un fel de curiozitate jurnalistica?

  22. Frate io zic ca va vine bine tot circul asta aveti ce rumega si povesti!de ar marge bine ati da cu noroi in unii la fel ca ei!sunteti si voi!mai zicea radu tudor de atitudinea psd-ului cica trockista!mai ala era omorat de stalin frate cum o deschis gura!

  23. Problema voastra e ca tot ce vine de la Base e rau.Incrancenare,lipsa de ratiune si mult activism politic.Inteligenta spuselor nu8 acopera prostia faptelor.Postarea acestui filmulet e cel putin jenanta.Cand fiul d-voastra,satul de mizeria de pe net,se indreapta pe pagina “lui taticu” da de aceeasi mizerie.

  24. Spuneti ca Lucian Croitoru este o marioneta manipulata de Basescu .Posibil.Dar Johannis ce rol joaca in aceasta piesa politica ?Macar Antonescu ,simtind capitalul electoral pe care poate sa-l obtina din asocierea cu primarul Sibiului ,a marsat si a anuntat ca-l va sustine ca premier si dupa alegeri.Geoana ,in schimb ,il sustine pana la alegeri ,dupa care pa si pusi .Asigurarea ca dupa 2 luni ,in functie de performanta guvernului ,se poate prelungi mandatul acestuia ma face sa rad .Johannis e cel putin naiv .Cum poti sa demonstrezi in 2 luni ca ai performat ?Cine evalueaza aceasta performanta ? Politicienii ?Pai doza de subiectivitate la ei este asa de mare ,incat iti pot demonstra fara sa le tremure glasul ca SUA e o tara in curs de dezvoltare iar Albania in 5 ani devine o putere economica .Vreau sa spun ca , dupa 2 luni , daca va castiga Geoana , dupa o analiza “foarte serioasa” ,se va ajunge inevitabil la concluzia ca ceva nu merge in actul de guvernare si ca trebuie ca politicul sa-si asume responsabilitatea .Drept urmare ori Johannis e schimbat (o varianta ,cred eu ,mai putin probabila deoarece are o cota electorala buna ) ori i se impun niste ministri politici .
    PNL si PSD (UDMR nu se pune ca astia sunt cu fundul in doua barci ) au simtit lehamitea electoratului pentru politicieni si au facut o mutare cu ” providentialul” independent Johannis ;PDL -ul a fost prins pe picior gresit cu numirea politica Boc al nu stiu catelea , Basescu a simtit pericolul ,s-a repliat si a atacat cu un tehnocrat “providential “.Nu-i nici o lovitura de stat aici ,nici o incalcare de Constitutie , este doar POLITICA…
    Nu pot sa nu observ greseala mediatica cu intalnirea de la Grivco .O sa va toace Basescu cu asta…Deja el nu mai vorbeste de propunerea partidelor din opozitie (politic,o propunere cu greutate) ;el vorbeste de guvernul lui Voiculescu,prea putin iubit de romani ,punand in alt context candidatura (celebra ” solutie imorala” ),sugerand ca in fata e vopsit gardul si-n spate leopardul .
    Am si eu o intrebare de final :cumva PSD-ul a pus umarul la numirea lui B. Olteanu (un politruc ) la functia de viceguvernator BNR in locul lui Lucian Croitoru ? Bineinteles ca DA .Ce ti-e si cu viata asta …Daca PSD nu marsa la numirea asta ,hai sa sa-i spunem ,total neinspirata si Croitoru ajungea viceguvernator,pe cine oare ar fi desemnat Basescu ?

  25. Ieri, Base a precizat ca i-a propus lui Johannis functia de Ministru al Educatiei, dar acesta a declinat oferta. Papusarul sef a recunoscut in sfarsit, ca el este in spatele numirilor din Guvern.

  26. Salut Victore,

    Majoritatea asta de 65% daca ar fi formata din barbati adevarati (pt care o strangere de mana sa faca cat o stiva de protocoale), ar presa croitoru asta sa faca un guvern cu alte fete decat cele acum prezente in Palatul Victoria si in ciuda blamarilor si ignorarii publice pana in ziua votului, l-ar vota cu doua maini(am vaga impresie ca am asista la niste grimase mai mult decat interesante la tiran si mai ales la udrea…blaga…videanu), dupa care la prima ocazie sa-l trimita la plimbare pe marele finantist…in fine..slabe sanse…era doar un vis erotic…altfel, cu siguranta vom avea acest guvern pana pe 22.11
    Toate cele bune,

  27. Măi frate, nu vi se pare că desemnatu’ ăsta seamănă izbitor cu Doru Octavian Dumitru? Dacă şi-ar pune şi costumul de clown l-ar prinde de minune.
    În rest,domnule Ciutacu, deoarece nu mai este nici un canal în lucru, de la anul vom săpa cu râvnă la autostrăzile patriei şi în pauze ne vom râde de Badea care v-a defila cu pene pe fund.
    Arbeit macht frei!

  28. Stimate Domnule Ciutacu,

    Trecand peste aceasta propunere PD-L si discutand putin mai serios as putea spune ca in aceste zile ma intriga lipsa de reactie sau slaba reactie a partidelor care compun o majoritate de 65% si a presei fata de faptul ca BASESCU manifesta un dispret profund fata de popor. Argumentez: citeaza permanent din constitutie articolele care ii convin si care culmea sunt luate de bune acum va propun sa promovati si dvs. constitutia facand referire la art. 61 alin (1) in care se spune ca citez “Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român”

    Acest parlament nu mai are nici o legatura cu cei 322 huliti de Basescu si este un parlament validat prin vot popular acum circa 10 luni deci si practic si constitutional la aceasta ora este mai reprezentativ pentru poporul roman decat presedintele. Avand in vedere ca reprezentantii acestui popor (asa cum sunt ei definiti de constitutie si validati de votul popular) in proportie de 65% propun un candidat de premier si Basescu nu tine cont de aceasta propunere pun si eu o intrebare mica: nu pare ca Basescu se cam caca in capul poporului.

    Mie cam asa mi se pare in plus cu riscul de a scrie prea mult voi spune ca am votat o formatiune politica care se regaseste intre cele care formeaza aceasta majoritate de 65% si prin actiunile lor din ultima vreme consider ca am fost reprezentat mai bain ca niciodata si in perfect concordanta cu ceea ce mi-as fi dorit sa faca cei care ma reprezinta in parlament.

    Sper din tot sufletul sa cititi si sa va foloseasca argumentaia mea si pentru a deschide ochii celor habauci care merg orbeste pe mana Basescului

    Cu stima,

  29. Imi pare rau ca nu sunt in rand cu aplaudacii de pe blogul asta si ca rad cum faceti voi jurnalism. Daca nu ar fi Basescu ati muri de foame pentru ca vad ca nu aveti alte subiecte. In loc sa aratati coruptia si felul cum unii fac averi prin tot felul de manevre voi o tot tineti cu Basescu. Si el ce face? Va da lectii de politica si castiga electorat. Imi pare rau dar va fi din nou presedinte chiar daca eu unul voi vota varianta cea mai putin rea: Crin.

  30. Tare chestie! Banuiesc cine este acest betiv diliman!” NU POATE SA TRAIASCA FARA BAUTURA SI FARA SA MIMEZE ORGASMUL POLITIC”! 🙂
    Asa este, femeile ne-au invadat pamantul: Ridzi, Eba, Nuti Spaima Putii, Roberta etc!
    Weekend placut Victore!

  31. Domnule Ciutacu nu sunt un fan al nimanui, pentru ca nu as putea manca painea obtinuta, din banii incasati din munca de dat cu gura. Dar ca unul neutru, va pot spune convingerea mea. Eu personal am urat oamenii care aburesc pe altii.Inclusiv pe cei din PD-L cand erau doar PD.Revin la obiectivitate.Toata artileria folosita de antene pentru al dobori pe Basescu, are efecte precum frectia la un picior de lemn.Deoarece am nesimtirea sa nu fiu genial(sic), doar inteligent(mea culpa), reusesc sa aflu prin intrebari mestesugite, adresate poporanilor si nu numai, care este optiunea lor de vot la presedentie.Spre oroarea mea, am aflat ca presedintele Basescu are sanse 65% sa fie reales.Si asta in mod special datorita voua celor care habar nu aveti ce se intampla in tara si credeti ca tara este Bucuresti.Ca fost locuitor al RFG si ca ranit in decembrie 1989(mea culpa), ma consider un bou, cand dau drumul la televizor.Iar eu am parasit capitala acum doi ani, pentru ca nu mai puteam sa scot plua afara, de smecheri, ca se repezeau cu gura in ea.Iar convingera mea este ca o sa ma uit ca la un guru, la omul care vorbeste la un post tv, la care platesc abonament sa-l vad(nu TVR), nu la un post tv, care imi mareste pretul la produse, prin publicitatea(fara numar)care intrerupe orice idee sau problema dezbatuta in acel moment.Iar cei care apar in emisiuni din acestea comerciale, unde moderatorul este atent la ce zice producatorul in casca, cand da publicitatea, imi permit sa-i numesc “ciolanari”.In rest fiti multumit de banii pe care ii luati de la antene, si fiti constieni ca Romania are sute de mii de genii si nu sunteti cap de lista.Si nu mai plangeti voi de mila noastra, stand la masa imbelsugata.In rest trebuie sa realizati, asa geniali cum va credeti, ca emisiunile astea sunt interesate ca mistocareala, ca mesaj si continut, obtineti ceea ce am scris eu pe blogul meu.Adica voi il realegeti pe Basescu!

  32. Bush , Basescu si Putin se duc la Dumnezeu sa il intrebe peste cat timp poporul lor va fi fericit. Primul s-a dus Bush si ii zice lui Dumnezeu:
    -Doamne, peste cat timp poporul meu va fi fericit?
    Dumnezeu raspunde :
    -Peste 10-15 ani.
    Bush se apuca de plans , Dumnezeu il intreaba de ce la care Bush raspunde:
    – Pentru ca peste atata timp eu voi fi batran si nu o sa ma pot bucura alaturi de el.
    Acum era randul lui Putin. El il intreaba pe Dumnezeu peste cat timp poporul lui va fi fericit, Dumnezeu ii spune ca peste 50 de ani la care Putin se apuca si el de plans. Dumnezeu il intreaba de ce plange la care el raspunde:
    -Peste 50 de ani eu voi fi mort si nu o sa ma pot bucura alaturi de poporul meu.
    Acum vine Basescu .
    -Doamne , peste cat timp poporul meu va fi fericit?
    Dumnezeu se apuca de plans iar Basescu il intreaba de ce plange. Dumnezeu raspunde:
    -Pentru ca atunci nici eu nu o sa ma pot bucura alaturi de poporul tau!

  33. E riscant pentru orice politician sa se aseze la sahul de tabla, avandu-l ca adversar pe “Basescu”. Cu catva timp in urma am mai scris de ‘sahul politic’, despre care scrie si M.Palsu azi, si; dumnealui enumereaza ‘sahistii politici’ cei mai renumiti: Basescu, Geoana, Antonescu, Oprescu. Cu siguranta ca mai sunt si altii care l-ar putea provoca pe Basescu. Reprezentantii cei mai de seama a mediei pot fi adversari redutabili cu conditia ca Basescu sa accepte provocarea lor. Ma gandesc aici la D-l Ciutacu, D-l Gadea, D-na G.Vranceanu, etc. Poate acestia ar putea VENI CU O TEHNICA NECUNOSCUTA, NICI MACAR BANUITA DE BASESCU si l-ar putea impinge macar la sah permanent. E o provocare ce scriu, dar pe blogul aceasta scrie fiecare ce-l taie capul.

  34. se poate o intrebare?
    basescu de ce mai candideaza daca se straduieste sa piarda alegerile?
    venind sa spuna ca daca nu trece guv croitoru el propune un pm de la pdl, respectand votul din 2008 lasa impresia ca se straduieste din rasputeri sa piarda alegerile oricine ar fi in turul 2, deci de mai candideaza?

  35. Victor ,nu mai acredita ideea ca Johannis nu este bine venit mai ales acum,debusolam oamenii nehotarati.Alegerea pe termen mediu si poate lung ,minim 2-3 ani este bine venita.Cred ca politicul mai ales Pdl, cel putin in guvern ar fi bine sa nu mai fie prezent o perioada lunga de timp.Crin sustinut de Oprescu alaturi de Johannis cred ca fac o echipa foarte buna,iar cu sustinerea PSD-UDMR si Minoritati ar putea forma echilibrul necesar.Trebuie epurati toti politicienii fara scoala si profesionalism din toate institutiile centrale si locale, si scoase la concurs urgent toate posturile acoperite politic cu oameni complet nepregatiti si neseriosi.Asa sa ne ajute Dumnezeu.

  36. @Baselu: OMG, cand un comentariu e muuuuuult mai lung decat postul, nu-i in regula… Am citit in diagonala si a iesit “Stimate cu stima” – profund!

  37. Draga Victor, ma alatur si eu mesajului in afar subiectului a lui “bogdan din 15.10” ca sa va spun tuturor ca in continuare si astazi site-ul antenei 3 nu este accesibil din strainatate – Elvetzia! In plus, pe “emisiuni inregistrate” de pe antena1, ca prin minune, emisiunea IGP de ieri, 15 oct seara, unde Mircea Badea vorbea de CNA si eventuala viitoare amenda NU exista…ultima inregistrare este cea din 14, reluata pe antena 1 pe 15…Sper ca trustul nu angagjeaza PDL-isti la IT …sau s-o fi strecurat un cal troian pe acolo sa va saboteze pe perioada alegerilor? Vorbesc serios, nu-mi mai arde de nici o gluma cand vad ce se intampla in tzara in ultimul timp si cand asistam ziu de zi la tentativle repetate ale lui basescu de a deveni 1 Ceausescu. Am vazut ieri extrasele prezentate de voi la stiri din emisiunea pe care basescu – cu minuscula – a facut-o la cel pe care l-ai dat in judecata -CE BINE I-AI FACUT – in care a repetat de vreo 3 ori ca indiferent ca va spune sau ce va face parlamentul, lui nu-i pasa si va semna tzinerea referendumului din ziua alegerilor, ca nimeni nu-i poate lua stiloul din mana…..te lasa visator o astfel de afirmatzie….si cand zic vissator, zic cosmar! Deci, mobilizare, oameni buni ca altfel va imaginatzi ce va urma cu inca un mandat al acestui individ…Mii de scuze, Victor, dar ma simt ata de neputincioasa -. in afara decat de a ma duce sa votez la Consulat n-am ce sa fac si zau ca nu mi se pare destul..
    Toate cele bune echipei voastre, cu multa, multa prietenie,
    irina, geneva
    PS nu uitatzi de IT, va rog..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.