Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Soluţia politică ideală universal valabilă

Soluţia politică ideală universal valabilă

Pentru că ţara se sfăşie de dileme privind profilul preşedintelui ideal, mi se pare că, pentru a mulţumi pe toată lumea, trebuie optat pentru o unguroaică lesbiană. Măritată cu o evreică neagră şi alături de care a înfiat un chinez homosexual blond.

UPDATE: Am primit o leapşă de la Ancuţa şi, disciplinat cum mă ştiţi, mă conformez. Deci, în 2014, la cum evoluează demenţa, vor combate la preşedinţie cu şanse, după gustul meu, Marcel Hoară (PD-L), Ionel Manţog (revenit între timp la PSD), Marin Condescu (PNL) şi independentul Sorin Cârţu. Leapşa merge în pas de defilare la Duţuleasca, Anca, Blonda, Turmentatu’ şi Arogantu’.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

84 thoughts on “Soluţia politică ideală universal valabilă

  1. Domnule Ciutacu, VA ROG sa ii spuneti lui Mircea Badea sa nu il mai compare pe Basescu cu Ceausescu ii face un mare serviciu.
    Comparatia nu este nici reala, Ceausescu a lasat ceva in urma, Basescu nimic. Plus ca atunci persoanele apropiata lui Ceausescu nu erau asa corupte.Vreau un semn ca ati citit mesajul,trimiteti-mi un mail
    MULTUMESC domnule Ciutacu

  2. E prea multa inginerie genetica in profilul ideal de presedinte… ntzz… ntzzz.. nu va place la onor dumneavoastra sa ne multumim cu ce avem : respectabilul Ninel Potirca!
    Obama de Meteor ! ca hauleo mancatziash iti spui io ca nu ne mai doare capu’ cu finantili… daca o baga si pe mama Omida sef de campanie electorala ii ia pe toti din turu’ntai.
    Suntem in criza…ne trebe bani? Desemnam mama Omida pe post de ministru de finante si economie si le ghiceste ea si la FMI si la Banca Mondiala.
    Ne trebe transporturi, turism si sport? dam decret o eliberam pe mama Omida de la finante si economie si o trecem la celelalte…
    Si uite asa facem si economie si parlamentarii nostri au timp sa discute 20 de ani cate o lege!
    Votati Ninel Potirca! A doua zi dupa alegeri mama Omida ne va dezvalui numerele castigatoare la loto pe intreg mapamondul !!

  3. @sori55
    “Providenta ne-a dat in dar o tara mica dar bogata si frumoasa cum nu prea e alta pe pamant …”
    Nu Providenta, ci Dumnezeu, numai ca la sfarsit cand sa ne dea minte la toti… A ATIPIT …
    Si au primit darul mintii prea putini, care au impartit-o si ei la randul lor cu copiii lor…

  4. Si inca ceva:
    Dna Firea l-a adus pe pocitania de boc ca sa enerveze lumea? L-ati vazut cum delira? Si de ce l-a lasat?
    La toate emisiunile unde sunt invitati trepanatii pedelisti, acestia intra in transa. Si nu se mai pot opri! Fara bun simt, plini de importanta, aroganti, atoatestiutori, cu Constitutia la buzunar -si, normal, cu interpretarea Constitutiei dupa alcoolist.
    Inca nu am vazut un moderator sa ii blocheze.
    Nu ma mai pot abtine. Astia, in loc sa si tina pliscul, ataca la baioneta. Si moderatorii tac.
    Pai dati-le sah-mat; paliti-i unde le este lumea mai draga; nu-i iertati. Si nu mai aveti glume cu ei. Si zambete ca doamna Firea…

  5. Insist cu tarie ca unguroaica lesbiana sau sotul sa aiba cel putin un handicap sau dizabilitate, macar unul din cei doi sa vorbeasca fluent rusa, iar familia sa posede minim o ruda de gradul intai care crede in Allah. Cu multumiri.

  6. @ Maximmouse. Daca sti un pic de engleza, nu era o traducere. Era o completare. It makes sense, nu inseamna, ai perfecta dreptate. Era un fel de..da, asa are noima, are sens…dar mi-a venit mai la indemana. You get it now? 🙂

  7. Nu va mai chinuiti creierii, este posibil ca in 2014 sa existe deja dinastia Von Base, pregatindu-se pentru preluarea succesiunii la tron printesa EBa Von Base-Sida…

  8. ‘jelu’ visan – pdl
    marean vanghelie – psd
    yakoiu kutava – independent, roman de etnie
    nipona
    pupincurov dimitri – independent, roman de etnie
    bulgara

  9. Aratati-i dihorul discretionarului matelot poet .Dati- i cat mai multe probleme de rezolvat ca n-o sa poata sa le mai duca.
    si luati-i microfonul piticului gagauz ca spune numai prostii(lasati-l sa vorbeasca numai la “nasul”care in sfarsit si-a dat si el arama pe fata si la 0 TV.E intors cu cheia si spune intr-una ca si-a depus mandatul de sase ori.Dar cand a fost treaba cu hoata de Riti piti de ce nu si-a dat demisia.Totusi este impresionant cum stau strans uniti pedeleii in jurul celor doi, chit ca debuseaza pe gura numai enormitati.Cu adevarat impresionant.

  10. stau ca naucu’ la ora asta si privesc reluarile emisiunilor de azi ale antenei 3.
    din emisiunea gabrielei firea mi se revarsa pe covor valuri-valuri de jurnalism de salon de masaj, cosmetica si gimnastica recuperatorie, subiectul fiind nimeni altul decat cosasul boc.

    ma intreb, care-i spilul in a-l chema in direct pe acel neterminat? ce credea gabriela ca va obtine de la el,in plus, in afara de aceleasi fraze si idei basssesciene, aberante sau mincinoase, repetate interminabil si imperturbabil fara pic de oboseala sau greseala, de aceasta flasneta cu chip de om?

    sa-l aud iar spunand cu nerusinare ca are puterea de-a se uita in ochii romanilor?!
    nu coane boc, nu te mai amagi, aia nu sunt ochi in care te uiti, de fapt sunt tot atatea perechi de anusuri intoarse spre tine, da’ esti prea orb si prost ca sa-ti dai seama…

    am auzit-o mai demult pe gabriela spunand ca-i deranjata de faptul ca boc nu-i accepta invitatiile la emisiune, dar ca-i sigura ca, in cazul ca va mai pierde din putere, conu’ boc o sa apara negresit.
    ei bine, a aparut! si?!
    a pierdut boc vreun centimetru din tupeul si nerusinarea ce-i tin loc de inaltime? mie nu mi se pare, ba chiar pot sa zic ca jurnalismul de salon ii prieste nevertebratului.

    titlul emisiunii este “stirea zilei”. stau si ma intreb: care-a fost stirea zilei? in afara de faptul ca boc, in sfarsit, a acceptat invitatia gabrielei si ne-a recitat (IAR!) odele obisnuite, eu n-am detectat vreuna mai deosebita…
    ma rog, poate ca nu ma duce pe mine capu’ si-n cazul asta imi cer scuze.

  11. Da de ce-s lumile rele, rele… of, of…
    Toţi îl * neglijaţi * voit pe masonul frunză uscată… dacă n-aţi ştii că anume buldogi fără de el nu muşcă, rea lume, ţţţ,ţţţ, ţţţ…
    La cum evoluează tăti cele-n biată ţărişoară, prin 2014 ne călăreşte Leana Cocoşica fraţilor, auuuu…
    Ferească-ne Doamne, Doamne să nu se trezească românii ACUM !
    http://sfinx777.wordpress.com/2009/10/17/nimeni-nu-e-mai-presus-de-lege-tovarase-basescu/
    respecte,
    Sibilla

  12. Am citit up-dateul cu “leapsa” primita si trimisa; mi s-a parut un “off,off topic” fata de “leapsa” transmisa anterior de D-l Ciutacu cu ‘prezidentiabilii’actuali, care se mai bucura ‘de viata’. Zic asa pentru ca dansii nu au ajuns inca la gradul de canibalism de “devorare”; dar si-au infipt coltii adanc unii in altii, si daca asa continua, vor ajunge curand sa rupa bucati din adversari si sa le inghita fara sa le mestece macar. Atunci sa vedeti “profil de presedinte ideal”!

  13. Nu pot sa imi revin de la alegerile pentru parlamentul european.Ma intreb singur ,socat de unde a facut Elena Basescu rost de peste 4 milioane de euro pentru campanie.Nu de alta dar as vrea si eu si alte cateva milioane de romani sa gasim aceasta sursa sa nu mai fie nevoie sa muncim in tara asta cu oameni cu saci fara fund.Vorbeam cu un prieten de la Paris care a avut curaj sa plece de aici sa-si faca o mica firma de amenajari acolo si spre enervarea mea imi spune cu nonsalanta ca in vremurile astea de criza economica firma lui de 7 oameni a primit de la guvernul francez 25.000 de euro si scutiri la taxe sa nu dea oameni afara.Intrebat cum ne-a ajutat guvernul nostru nu am stiut sa-i raspund…….ce sa-i zic ca santem haituiti de fisc si santem cu conturile blocate si ne sant luati si ultimi banuti din cont????
    Halal guvernare bocbocboc.Oricum ce ma bucura cel mai mult este ca la alba neagra nu ne intrece nimeni pentru ca avem jucatorii de soi…..presedintele,primministru etc……

  14. Basescu si Boc sunt disperati dupa transa FMI de la sfarsitul anului…dar ce se intampla cand transele se termina si pe deasupra mai trebuie date si inapoi?
    Cum a zis si CTP-ul…Basescu se adreseaza celor redusi mintal.
    L-as vota si pe Becali numai sa scap de Basescu.

  15. d-le ciutacu, am si eu o rugaminte la d-voastra:comentati in emisiunile d-voastra(vorbe grele sau chiar la sinteza zilei) gaunosenia si pupincurismul total lipsit de ratiune al aplaudacilor pdl ce latrau in kor cum ca baseku lor are voie sa dizolve parlamentul (na, acum ca si baseku recunoscu ‘greseala’!!!!!!).fara NSDAP nici hitler n-ar fi ajuns la putere!!!!

  16. “Sahul politic” dus la extrema! De ce “nu”, daca sahistii politici nu tin cont de sfatul jurnalistului Mihai Palsu:” Cine doreste sa joace sah politic cu Basescu trebuie sa mute si sa gandeasca dupa ‘principiile’ lui Traian Basescu.
    Astept cu nerabdare ca ‘sahistii politici’, treprezentantii partidelor politice, ca si reprezentantii de marca ai mediei, de care am mai amintit, sa-si mareasca sansa de a se ‘aseza’ la masa pentru “partida” de sah, prin care ii vor putea da “sah-mat” lui T.B. Sa dea Dumnezeu sa ajunga ‘poporul suveran’ sa se bucure de caderea lui.

  17. @alcoolicu’ anonim – Amice, ti-ai pierdut simtul umorului? Dupa cum simt ca-mi revine tipul asta de umor, e foarte probabil sa fie de la mirosul de dictatura. Un reflex, probabil.

  18. Victore dar daca Basescu instaureaza dictatura si nu vor mai fi alegeri in 2014? Te-ai gandit la aceasta posibilitate? Eu sincer m-am cam gandit avand in vedere ultimele evenimente.

  19. La băşcălie pot să spun că şi Alina Plugaru,este mai bună ca preşedinte decît Băsescu.
    La modul serios.
    Dacă Crin ar face o înţelegere cu Geoană,în sensul că Geoană să renunţe la prezidenţiale şi să rămînă pe locul doi în stat,urmînd ca voturile PSD-ului să meargă spre Crin,Băsescu poate să se aşeze la coadă la DNA alături de Udrea şi ceilalţi.
    Am impresia că Antonescu poate să-i facă faţă cel mai bine,prin discurs lui Băsescu în turul doi.Dar în aceste condiţii cred că nici nu mai este nevoie de turul doi.
    Poate induci problema pe sticlă,într-o emisiune la Gîdea.
    Cu respect

  20. pe data de 12.10.09. la soarecele ala de Cotroceni alias “NASU” impreuna cu asazisul “marele actor florin calinescu”a dat in voi ca in draci ma refer la d-voastra ,la toata trupa de ziaristi si analisti pe care o faceti la dl.Gadea si in toate ANTENELE.Am auzit ca l-ati dat in judecata fb. bine ati facut.Legat de acea emisiune Caliescu un actor care a avut la viata lui 2-3 rolisoare ca nu le putem numii roluri,un libidinos care are bale in permanenta in colturile guriia spus despre voi ca sunteti niste ziaristi mediocrii ,despre d-na firea ,a spus ca este o moldoveanca incaltata,si etc,etc.Chiar nu il puteti pune la punct pe acest MICROB,care are afaceri cam necurate cum se aude prin gura lumii,si facutepe spatele la fraieri ,pe acest sfatos care se lauda ca el il voteaza pe BASA si ii indeamna subtil si pe altii sa o faca,mai spunea ca pe vremea cand el facea emisiuni de asemenea natura nu pupa in dos pe nimeni AAA DA CHIAR II LINGEA sa nu uitam la emisiunile la care paricipa despre “CONSTANTINESCU VS.ILIESCU.Cat despre soricelul prezidential Radu M.care are numai invitati de seama BASE ,UDREA SI ALTII inchidetii gura ODATA.Cu respect ptr.d-voastra si pentru ceilalti colegi si colaboratori tinetio tot asa si nu va murdariti .Bravo D-oastra ,GADEA,CIUVICA RAZVAN TEODORESCU,RADU TUDOR,VALENTIN STAN,MIRCEA BADEA SI SA MA SCUZE D-SOARA BLONDA CA NU I-AM RETINUT NUMELE.BAFTA.

  21. @negulescu silviu,

    mi-ai adus aminte de don florin cacalinescu, acest stalp de nadejde al scenei romanesti, atat cea teatrala, dar si (mai ales) cea politica.

    adolescentul bosumflat si ezitant din serialul “lumini si umbre”,pe care-l urmaream cu placere, a evoluat in rubensianul mascarici si vanzator de glume partzaite pe care-l putem admira in toata splendoarea sa in diverse locuri unde (mai) poposeste circul portocaliu.

    spun vanzator de glume partzaite pentru ca am inteles ca, don florin cacalinescu, este genul de mascarici intreprinzator, la care totul are un pret, incepand de la blugi si ajungand pana la sufletul propriu. cu alte cuvinte, don cacalinescu isi vinde glumitele si cinismul de autobaza doar celui care-i face o transfuzie cat mai babana cu zeama de euroi, de preferinta fara numar.

    acum niste ani, dupa tragedia prin care a trecut “don-ia” sa, a fost invitat la otv pentru o asa zisa “confruntare” cu nimeni alta decat robertina anastase, cealalta tanara speranta a tarii la colectionarea de maciuci, ocazie cu care am aflat ca duduia nu se limiteaza doar la maciuci, colectionand si papusi, lucru care m-a lamurit in privinta asemanarii cu o papuse: cap gaunos, fara materie cenusie.
    in “confruntarea” aceea, don cacalinescu a incercat, straveziu si previzibil, din toate puterile, sa intre sub chilotii duduii dar, modul libidinos si mai ales stangaci in care si-a condus “atacul” asupra “redutei” a dus la un dezumfleu penibil, mai ales daca tinem cont de vantul care suiera nestingherit prin capul fatucii. cel putin asa spun niste guri rele, care stiau de intentia si visele don-ului de-a vedea ce culoare au chilotii robertinei.

    stiu ca don cacalinescu, “genial” manager si director de teatru, se crede o lumina a breaslei din care face parte, dar adevarul este ca a ramas doar o umbra a ceea ce-ar fi putut deveni.
    cand vine vorba de el, ma duc imediat cu gandul la bancul cu mascariciul nebun ce-si spune singur bancuri, privindu-se in oglinda: cand rade, inseamna ca nu stia bancul, cand nu, pe ala il stia.

  22. cred ca -ancuta-face o mare greseala MARCEL HOARA castiga cu cel putin 85%avand in vedere logica imbatabila a domniei sale si bagajul de cunostiinte care sunt de dimensiunea unei cutii de chibrituri.

  23. Eu zic ca unul dintre sloganurile electorale ale jovialului domn Base ar putea fi, in spiritul fraternitatii panoramice si a ecumenismului haiduc:
    “Voteaza-ma. ostasule, frate,
    c-o sa-ti dau pensia pe jumatate!”
    “Voteaza-ma amice somer
    sa-ti sufle vantul prin frigider!”

  24. Viktor, eu nu sunt bogat dar as vrea sa fiu!
    Aceasta dorinta nu ma impiedica sa votez impotriva lui Basescu!
    Daca toti oamenii saraci, nevoiasi, l-ar vota pe Matelot, Geoana, Crin si Sorin s-ar inghesui in marja de eroare a sondajelor.
    Din fericire, nu este deloc asa; ba dincontra!

  25. Domnule CIUTACU, desi urmaresc dezbaterile din ultimele saptamani, nu am auzit pe nimeni sa interpeleze public pe dl basescu a propos de ‘greseala’ privind data dizolvarii parlamentului. Vine si el, basescu, dupa ce pune pe jar tot parlamentul sa ne anunte ca a fost ‘o greseala de exprimare’. Pai oare suntem noi tampiti ? Sau ne place sa ne prefacem ca suntem ? Daca ar fi spus doar asa aiurea (cum face des de altfel) spunand ca Presedintele poate dizolva parlamentul pe data de 7 decembrie – dupa alegeri, am fi putut crede ca nu a gandit mai mult ca de obicei si i-a iesit porumbelul (sau cioara ?) din gura … Dar a precizat ca nu are de ce sa astepte numirea noului presedinte, ca cel in functie o poate face fara sa mai astepte … Deci nu e vorba de greseala de exprimare ca cea a stimatei sale fice cu ‘succesurile’, era ceva ticluit, voit ! Marsavnic !

  26. acum imi dau seama cu cine seamana BOC cand iese pe sticla si nu mai are aer cand ne minte cu nerusinarestiti cu cine cu— ALY CHIMICUL al regimului SADAM.

  27. Bomba Tise va exploda luni dimineata, 9 noiembrie. Abuzul in serviciu si deturnarile de fonduri vor fi capetele de acuzare ale Procuraturii in viitorul caz Alin Tise. Daca mai exista lege in tara asta, de luni dimineata asa zisul “stapan” al Judetului Cluj ar trebui sa raspunda la intrebari. In fata procurorilor si in fata cetatenilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.