Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Talentul de a da o copită-n șiștarul plin

Talentul de a da o copită-n șiștarul plin

– In 2008 2009, cand s-au anuntat public rezultatele la alegerile parlamentare prezidentiale, a avut prima criza de isterie in direct, acuzand mogulii ca au falsificat exit poll-urile si strigand la mine. Avea dreptate. PNL a luat cu 2% mai putin. N-am auzit scuzele.
– In 2009, in contradictie cu evidenta politica editoriala de trust (Intact), l-am sustinut, asumat, in primul tur al prezidentialelor. N-a reusit sa acceada in turul doi.

– In 2012, a girat, inclusiv cu prezenta fizica, fara sa clipeasca, semnarea pactului de coabitare Basescu-Ponta doar ca sa-si bage partidul la marea imparteala a cascavalului. Ulterior, a aruncat intreaga vina pe al sau partener de coalitie.
-In 2013, cand am ajuns la Romania TV, post care-i era (si este) evident ostil, am vrut ca prima editie a emisiunii mele sa-l aiba invitat; pe el, nu pe Ponta. A refuzat, pe motiv ca el nu vorbeste cu postul. I-am respectat decizia.

– Aseara, intr-un dialog cu un domn pe care-l apela, cu duiosie, Maestre, care l-a calcat in picioare in beneficiul lui Basescu, m-a promovat la dusmanii colectivi: am devenit unul dintre “baietii lui Ghita”. Cand eram la A3, putea sa-mi zica, duios, “sluga lu’ Felix” sau “tonomatul cu euro”. Macar ar fi fost sincer.
– La anul are alegeri prezidentiale. Momentan e intr-o comuniune induiosatoare de idei si actiuni cu Basescu. Marea diferenta dintre ei, dincolo de aspectul fizic si de numarul de carti citite, e ca ala, cu toate defectele lui, chiar e politician si nu pleaca pe fenta. Si, in plus, are grija sa se certe cu lumea dupa ce castiga alegerile, nu inainte. Poate ca andropauza se manifesta diferit, de la om la om…

P.S. Statutul presedintelui PNL si al reprezentantilor formatiunii pe care o conduce in relatiile profesionale cu mine ramane acelasi. Cine-si doreste sa participe la emisiunea pe care o realizez si are ceva de spus e cat se poate de bine venit.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

55 thoughts on “Talentul de a da o copită-n șiștarul plin

  1. Destul de ingrijorator comportamentul sau in ultimele saptamani.Sa-i spui Maestre,cu duiosie, dupa ce multa vreme l-ai atacat…suceala asta nu-i a buna.Nu stiu cine il consiliaza in felu’ asta.De fapt stiu ca e Niels Schnecker pe acolo dar nu stiu daca el ii spune sa faca asa sau le face Antonescu de capu lui.A devenit prea incrancenat desi mai este peste un an pana la alegeri.Desi anii trecuti chiar spunea ca pentru el nu ar fi nimic daca nu ar castiga alegerile si nu tine mortis sa devina presedinte.Imi amintesc perfect emisiunile dvs. de la A3 in care spunea lucrurile astea.Mi-e ca daca devine presedinte sa nu fie mai incapatanat decat Basescu.

  2. Nici eu n-am ce comenta despre aspectele concrete legate de televiziune. Vreau doar să spun că îl cred pe Crin când afirmă că nu vrea să ajungă, în orice împrejurări, președinte de stat. Chiar îl văd altfel, începând cu pletele din anii ”90 și continuând cu diferite alte fapte concrete. 😀

  3. Useleul nu a reusit mai nici una dintre promisiunile electorale, n’a produs dreptate pana la capat pentru nici o pedelepra, constitutia si regionalizarea sunt amanate pana la pastele cailor, in Parlament n’au facut nimic(legi) impotriva aparatului de represiune basist(CCR, DNA, ANI, CCR etc) desi ar avea 70%, ne-au pricopsit cu toti kovesi in procuratura si acum suporta consecintele (intr’o singura directie), in plan economic au preluat politica idioata a auteritatii basiste, in plan extern solidifica statutul de colonie a Romaniei. In plus aplica si politica tainului cu Rosia Montana si gazele de sist(pur basist!).
    In momentul de fata nu vad decat un singur lucru pozitiv pentru USL: accesul la resurse (aka bani), probabil acesta fiind si sistaru’ plin la care faceai referire, insa pentru cetateni asta inseamna zero.

    In acelasi timp e evident faptul ca Antonescu era/este captiv koabitarii lui Ponta cu Basescu.

    Imaginea publica a lui Antonescu s’a construit pe antiteza la sistemul securist basist(cu tot ce reprezinta el). De aici si succesul acestuia cat timp a fost liber. Punctele tari ale lui Antonescu au fost antibasismul si loialitatea fata de parteneri: sustinerea lui Geoana(care n’a ajuns presedinte doar datorita prostiei), sustinerea lui Ponta care a ajuns PM. Probabil ca Antonescu se asteapta la reciprocitate din partea PSDului.

    Daca USLul continua, ar trebui sa reanalizeze si sa indrepte cam toate deciziile catastrofale de dupa alegeri, sa revena la spiritul cu care au castigat alegerile: lupta cu sistemul securist basist.

    Intrebarea e doar daca USLul isi doreste asta sau intre timp dupa atatea transformari au ajuns sa aprecieze basismul si metodele lui.

    Din punctul meu de vedere koabitarea inseamna ca Basea si Ponta nu’si scot ochii unul altuia cu institutiile pe care le controleaza, Ponta ii lasa lui Basea controlul institutiilor de forta pentru a primi la schimb ceva Videanu si asigurari ca pesedistii nu sunt “penali”:)

  4. Faptul ca a refuzat sa vina la prima emisiune a ta a fost o greseala din perspectiva unui tip care zicea ca te repecta.Tu te poti duce sa-ti faci meseria oriunde,atat timp cat ti-o faci la fel de serios.Nu conta ce pozitie avea trustul,trebuia sa creada in tine.Pe de alta parte,fiind obligat sa se apere continuu de atatea mizerii cate a proferat respectivul post,pot intelege retinerea,desi as fi vrut sa castige ratiunea si prietenia.
    Cu toate astea,imi place in continuare si tare -as vrea sa ma dezamageasca.

  5. Oricat de simpatic ar fi el pe langa Base, Crin la temelie ramane un politician, iar un politician iti poate fi cel mai bun prieten sau cel mai mare adversar, in functie de conjuntura… Mai mult decat atat, nu vreau sa-mi imaginez la ce presiuni e supus in aceasta perioada, atat din propriul pardid cat si din afara lui… desi nimeni nu-l obliga sa fie “Crin Antonescu”

  6. Aruncatul cu laturi e la moda, in aceste zile dar e mai bine asa… se vede mai clar caracterul oamenilor.

    In privinta lui Crin… este un om politic la fel de marunt ca si Ponta. Spre deosebire de Basescu care a reusit sa umble o perioada mai lunga cu cioara vopsita, astia doi s-au deconspirat singuri si au reusit sa se faca de ras la mai putin de 12 luni de la alegeri.

    Nu cred ca are rost sa-l mai intrebati ceva pe Ponta – raspunde invariabil cu aceeasi placa “coabitam pentru ca avem nevoie de liniste in tara”. Spre deosebire de Crin care uita tot ce isi propune sa spuna public, Ponta stie sa redea intact in mod repetat o teza, ca un patefon stricat.

  7. Putea sa formuleze doar “baietii lui Ghita” si sa nu zica niciun nume. Ar fi fost “fair”. Mi s_a parut iritat, si nu mi_a placut tonul si formularea. Sper sa_i treaca, caci parea un tip politicos…chiar plecat pe fenta, totusi parca nu_l vad dand la gioale.

  8. Buna seara,d-le Ciutacu,

    Pe mine ma dezamageste Crin Antonescu…asta e,asta cred…V-am spus mai demult-sigur va amintiti.

    Cu mult respect pentru dvs.,
    IoanaP

  9. Daca Antonescu ar avea jumatate din talentul lui Vadim ca orator si determinare, ar lua peste 70% la prezidentiale. Din pacate e muult prea soft.

  10. Victore sti ca si eu am avut la inceput indoieli cu privire la motivarea pasului tau(si te-ai suparat) dar mi-am dat seama ca am gresit rau si te rog sa ma scuzi.Am vazut ca nu ti-ai abandonat principiile si conform acestora tu nu ai nevoie sa-ti vina cineva la emisiune daca nu vrea.Pierderea este a lui Crin nu a ta.

  11. Nu-i bărbat politic. Dacă era, ne scăpa de Băsescu în 2012, an care după părerea mea, a reprezentat apogeul dar şi “examenul de admitere”, atât ptr. el cât şi ptr. Ponta, examen pe care din păcate nu l-a trecut nici unul dintre ei, întrecuţi fiind de un cetăţean ce trăgea sfori dintr-un garaj.
    Acum a rămas “prizonierul” lui Ponta şi al PSD-ului care în minutul 89 ca la fotbal … “i-o trage” rupând lanţul de iubire şi aruncând pisoiul în cursa prezidenţială, fapt ce va face ca Băsescu să-şi mai vadă odată visul cu ochii – un om loial lui (Cristi Diaconescu, Predoiu – nu Udrea că e bandit, ştie clar că moare pe mâna blondei) ajuns preşedinte şi o nouă victorie în faţa lui Ponta şi Antonescu. La drept vorbind, nici nu mai avem şi nu mai ştim ce să votăm în 2014 la prezidenţiale … Ponta /Oprescu, Antonescu, DD-ul, sau loaze de-ai lui Băsescu ? În orice caz, ptr. Crin Antonescu, meciul s-a pierdut din vara lui 2012. Şi ptr. el şi ptr. Ponta, care trădându-l, prin coabitare şi pupându-i în dos pe cei de-afară, încearcă să-şi salveze cariera politică. Eu însă, tare cred că mai are “ăl bătrân” multe “surprize” dacă nu reuşeşte totuşi, să bată palma pe sub masă cu Ponta ?

  12. Tare multe laude pe aici pentru baselutu. Ca e om politic sadea, ca ia traso lu ala si ala. Ca tara merge prost sub el a alta chestie, evident minora.
    Si in ce priveste Rosia Montana baseluta sta la urdinis si scutura pastura. Indiferent de rezultat el va contesta solutia. Ca el si ai lui au inventat cartoful ferbinte nu mai conteaza. Usurelk cu aprecierile. Astept sa-i ziceti lui Antonescu ca nu e smecher si nu prea stie sa minta, ceea ce nu e de tolerat, nu-i asa?

  13. Dincolo de orice discutii, Crin Antonescu nu este inzestrat cu calitatile unui conducator de tara. Are un stil ciudat, de invartitor politic, de om plecat de la tzara, care s-a ajuns in politica. Plus de asta, mai are si inclinatia omului simplu, de a casca, fara motiv, la ora 11.

    Mi-e greu sa cred ca Antonescu e varianta la epoca de trista amintire – Basescu. Romanii au nevoie de un lider puternic dar in sprijinul valorilor nationale nu in sprijinul corporatiilor straine si a FMI.

    “Parsivel” isi va rupe singur gatul, in curand. Este limitat intelectual si se auto-distruge, facand ca Basescu sa nu aiba prea mult de lucru. Daca “Parsivel” crede ca romanii nu au inteles ca e un tradator de neam si tzara se inseala. Zilele ii sunt numarate. Cand isi va rupe gatul ii va trage dupa el si pe penibilii care il sustin – Dan Sova e in fruntea listei, urmat imediat de penibilul ala de la Cultura – Daniel Barbu, care habar n-are pe ce lume traieste.

    Fiti conectati, zilele sunt aproape.

  14. @ochila: mai umbla si tu pe la cutiuta cu cratime si mai usor cu k-urile, ca nu suntem pe mirc. Altfel, dupa cum vigilent ai remarcat, sunt un basist nenorocit care-l persecuta nedrept si nemilosmpe Crin 🙂

  15. Reactia lui Ponta anul trecut despre Rosia Montana, iar acum este cel mai bun proiect pentru tara… Cand mai vine pe la tv mi-as dori sa-i puna cineva inregistrarea asta. Multa scarba imi este si de el si de Basescu, mi-am pierdut timpul sa merg sa votez. Cica votati schimbarea. Care schimbare, ca Sova e la fel de nesimtit, hot si impertinent ca Boureanu…

  16. Se cumoaste ca ai jucat ceva fotbal la viata ta :). Intr-adevar Antonescu e in pantaloni scurti si pleaca pe pe fenta.

    In plus da senzatia unui junior ajuns in liga mare care atunci cand se afla singur cu poarta goala o da cu nonsalanta in balarii.

    Pacat de liberali ca erau baieti simpatici…

  17. Crin este un om slab, fara calitati de Presedinte. Adoarme din picioare, isi schimba opiniile des, uita ce a spus in urma cu 5 minute si incearca sa o dreaga din discurs. Cu toate astea aspira, zi si noapte, la statutul, amanta si piscina lui Basescu. Absolut penibil.

  18. Victore,
    Este deplorabil ca Antonescu s-a cocotat asa de sus in ierarhia politica si administrative a Romaniei.
    Antibasismul, care l-a propulsat unde este, s-a dovedit o strategie ieftina, care a fost inghitita, mult prea usor, de votanti. Dar, odata ajuns unde este, s-a dovedit ca antibasismul lui Antonescu nu are nimic in jurul lui. Din pozitia lui Antonescu, si ca pretendent la Presedentie, trebuie mult mai mult. Din pacate Antonescu nu are de unde sa dea ceva.
    Cea mai serioasa parte a educatiei lui s-a oprit la liceu, cand a si obtinut cele mai mari succese. Facultatea a facut-o mai mult pe la cafenea jucand bridge (lucru care l-a si ajutat sa ramana repetent de doua ori). Cand a ajuns profesor, a evitat cu succes orice fel de examene (definitivat, gradul II, gradul I, etc.) si, cand nu s-a mai putut fofila, s-a dus sa piarda vremea ca muzeograf. In sfarsit, revolutia i-a adus cea mai comoda meserie: POLITICIAN. Sta la gargara (cu alegatorii, colegii, presa), vorbeste mult si nu spune nimic, chiuleste, incaseaza bani nemunciti si, cu un noroc porcesc, ajunge al doilea om in stat!
    Din pacate toata aceasta ascensiune a beneficiat de ajutorul presei, care i-a facut favoruri doar fiindca era antibasist. Presa a inchis ochii la lipsa sa de experienta profesionala, la atitudinea fata de munca si modul cum reuseste sa fenteze orice fel contact cu aceasta (munca).
    Acum ceva timp spuneai (este un citat aproximativ) ca “si foca de la circ este mai buna decat Basescu”. Evident, te inselai. Cred ca erai mult mai aproape de realitate daca in loc de Basescu spuneai Antonescu.
    Sper din toata inima ca Antonescu sa nu ajunga Presedinte. Mai mult, sper ca sa-si dea seama ca nu are nimic de-a face cu aceasta functie si sa aiba decenta sa-si anuleze candidature la Presedentie. Constantinescu a avut aceasta tarie: si-a dat seama ca nu are sanse sa castige un nou mandat si a avut taria sa nu mai candideze. Pariul meu este ca nu va avea aceasta decenta.

  19. Victore,
    O sugestie: Daca jurnalistii fac diverse comentarii despre politicieni (sau persoane publice), unele mai placute, altele mai putin flatante, unele corecte, altele de-a dreptul ofensatoare, nu inteleg de ce politicienii nu ar avea acelasi drept la comentarii despre jurnalisti. Asa ca desi esti iritat de comentariile lui Antonescu, trebuie sa intelegi ca lucrezi pe o strada cu doua sensuri. Ce dai aia primesti.

  20. @bigradu: meciul lui Antonescu nu e cu mine. iar apucaturile astea proaste i le reprosa lui Basescu. l-ai auzit tu pe Obama injurand ziaristi?

  21. Bigradu:

    Dar ce bine îl cunoaşteţi, voi băsiştii, pe Crin! Mai ceva ca peneliştii! 🙂

    P.S. Cred că ar trebui să se inventeze MASTERUL în Crin Antonescu. 😆

  22. In principiu subscriu la cele spuse de dvs dl Ciutacu,am indoieli la precizarea referitoare la cartile citite,eu cred ca dl Antonescu nu a prea citit,dealtfel daca ramane singur intr-o tara vorbitoare de engleza ar cam face foame…parerea mea.

  23. @Violet
    Violet, poti sa te uiti in gura lui Crin si sa cazi extaziata de vorbele goale pe care le spune. Doar ca, la anul, presupunand ca Antonescu va iesi Presedinte (Doamne fereste), sa nu incepi sa te plangi ca nu pentru asta l-ai votat pe idolul tau. Cu Ponta asa s-a intamplat (nu stiu daca in cazul tau, dar sigur cu o gramada de antibasisti).
    Dupa ce ti-am vazut favoritii evoluand la putere, sa stii ca nu sunt sigur ca Basismul este o jignire. Ba dimpotriva. Omul are cateva clase deasupra lui Antonescu si Ponta pusi impreuna.

    @Victor
    Sunt oameni care citesc carti, invata si apoi folosesc ce au invatat in viata privata si profesionala. Din pacate, Antonescu inca nu a reusit sa demonstreze ca a invatat ceva din ceea ce a citit si ca aplica acele invataminte in viata profesionala. Din pacate, Antonescu a reununtat la viata profesionala pentru care s-a pregatit (in care oricum n-a facut nimic) si si-a ales “profesia” de politician, in care nu a facut nimic pana acum; doar a dat din gura, fara sa spuna si sa faca nimic.

    In sfarsit: acum cativa ani, un prieten mi-a spus ca Antonescu are idei putine si, in general, nu este de acord cu ele. Acum, cand l-am vazut pe Antonescu dandu-se leader-ul opozitiei mi-am dat seama cat adevar era in mica rautate spusa de prietenul meu.

  24. @Victor,
    Meciul lui Antonescu nu este NUMAI cu tine.
    Pe Obama nu l-am urmarit indeaproape. Nu stiu daca a injurat vreun ziarist, dar sigur a ironizat vreo cativa. Oricum, in viata privata, cred ca le zice de bine la multi ziaristi; pentru ca multi o merita(ti) 🙂

  25. Nu c-aş vrea să îi iau apărarea lui Antonescu, dar nu cred că a avut vreo secundă intenţia de a ataca pe tine.Când a pomenit de “băieţii lui Ghiţă” cred că singul nume care i-a venit în cap a fost Ciutacu. Sincer în afară de tine şi de isterica Sorina Matei eu unu habar n-am cum îi cheamă pe oamenii de la RTV şi s-ar putea ca şi numitul politician să fie în aceeaşi postură.
    P.S. Tonomatu’ s-a sfârşit definitiv? de acum faci emisiuni doar cu Laura Chiriac?

  26. lui ii trebuiesc niste consilieri profesionisti, ca si profil de candidat sta destul de bine, dar ar avea nevoie sa aibe pe cineva care sa-l cenzureze si sa-l mai impinga.
    sa vedem amu ce va reusi Niels, desi unul e cam putin, restul parand niste yes-man.

  27. Singura stire,pentru mine ,e ca si Base si Crin ar fi la andropauza!:)E pe surse?Aceeasi sursa pt. amindoi?:)
    Acum,serios,nu m-am uitat labe1,dar Crin ii tot dadea cu maestre la adresa lui Giac?Era serios sau facea misto?
    Daca era serios,cred ca e doar inceputul gafelor si ca vom avea circ nu gluma pina la alegerile prezidentiale!Tine-te bine,ca avem treaba!

  28. Bigradu:

    Sigur, cum spui tu…
    Băsismul nu e o jignire, într-adevăr, ci o degradare.

    O campanie bine gândită de nişte oameni bine aleşi, printre care şi Niels, nişte discursuri de care numai el, Crin, e în stare, s-ar putea să vă aducă în pragul disperării pe voi, cei care l-aţi lua acasă pe Băsescu. 🙂

  29. Da ti se pare corecta campania scelerata pe care o duce postul impotriva lui?
    N-ai deloc impresia ca postul la care lucrezi il pupa apasat in cur pe Ponta… zi sincer ? N-am zis ca ai face asta tu personal.
    Si chiar nu e niciun pupincurist pe postul ala… toti sunt jurnalisti independenti ? Sau mai toti au legaturi cu PSD-ul?
    Daca ai coaie nu sterge commentul… poate incerci sa dai si un raspuns ma gandesc…daca nu asta e … trebuie sa existe si pupincuristi pe lumea asta.

  30. @Cosmin: ultima grija a mea e sa-ti arat tie coaiele.
    Altfel, Basescu a rezistat unei campanii a Antenei 3 fata de care ceea ce face Romania TV cu Crin e o gluma buna

  31. Am inteles ca Repetentul a spus ca nu este dispus sa-si puna cascuta alba si sa intre in galerie. Eu ii sugerez sa-si puna caciulita alba cu mot si sa se duca la culcare. Nu de alta dar casca te poate roade la cap si iti afecteaza somnul (ratiunii).

  32. @Victor: Nici Basescu n-a rezistat inghitind cuminte atacurile Antenei 3 (justificate sau nu), ci a ripostat cu toate armele pe care le-a putut folosi. La-nceput, doar verbal, ca Antonescu astazi, incercand fie discreditarea intregului trust, fie a muncitorilor de acolo, luati la bucata. Nu cred c-a uitat cineva acuzatia directa si clara ca un ziarist ataca la comanda celui care-l plateste, branduindu-l pe vecie ca “tonomat cu ieuro”. Apoi ripostele au fost mult mai dure, (mai ales) prin intermediul institutiilor statului: controale abuzive de la fisc, sanctiuni pe banda de la CNA, diabolizarea A3 de catre restul presei aservite lui si, cel mai recent, montarea unui “set up” care sa duca la acuzatia de santaj. Asta doar aici, in tarisoara, ca lupta s-a dus si in afara ei: a tocmit un SRL (denumit pompos Oxford Analytica) sa emita un raport care sa distruga credibilitatea Antenei 3, iar Comisia Europeana a evidentiat cam aceleasi concluzii in raportul MCV de la inceputul anului 2013. Asa a rezistat Basescu, deci, deocamdata, situatiile celor doi nu mi se par deloc comparabile…
    Cat despre reactia lui Antonescu, nu stiu ce sa zic, o fi fost cauzata de ceva ce ai/n-ai spus vreodata in emisiune… E adevarat, trebuia sa se abtina, dar e clar ca omul (care si asa e impulsiv, de felul lui) e cu nervii la pamant, in ciuda relaxarii pe care o afiseaza. Sistarul ala din titlu nu mai e plin de multa vreme, iar el vede limpede cum niste golani cu care a batut palma vor sa-l faca, sa-i gauresca sistarul in asa fel incat sa ramana gol pana la anul. Pe de o parte, Ponta da semne ca vrea sa creeze un pretext pentru a nu-l mai sustine pentru presedintie. Pe de alta parte, alde Orban si Tariceanu (care asteapta de trei-patru ani, cu suriul pe maneca, sa-i ia gatul lui Antonescu) lucreaza incet, dar eficient, pentru retragerea sprijinului partidului in cazul in care acesta ar vrea sa candideze doar din partea PNL. Cam astea ar fi imprejurarile in care a slobozit jignirea aia la adresa ta, taman la B1… Nu vreau sa-l apar cu orice pret, dar, in opinia mea, nu avem alta optiune pentru presedintie, daca vrem sa speram macar la destructurarea intregului sistem injghebat de Basescu in astia noua ani. Alternativele care se prefigureaza pe scena politica sunt, toate, marionetele lui Basescu: Udrea, Predoiu, Diaconestii, Oprescu, Isarescu, MRU, Boc, Geoana si, daca s-o hotari, Dan Puric. Si Ponta. Am mai zis-o aici, am incredere doar in doi oameni ca nu vor bate palma cu Basescu: Nastase si Antonescu. Dar primul nu poate candida, asa ca mie mi-a ramas o singura optiune… Sigur, ar mai fi fost Marian Bataiosu, dar acum pare mai atras de arta plastica decat de politica…

  33. Victore,
    Cred ca ai gresit fundamental titlul articolului tau. Pentru ca dl. Antonescu sa dea cu piciorul in sistarul plin ar presupune ca acesta sa fie langa un sistar (in cazul in care stie despre ce este vorba). Mai mult ar insemna ca dl. Antonescu sa fie langa coada vacii. Avand in vedere efortuile pe care le face sa evite o “excursie” la Rosia Montana, cred ca este putin probabil ca sa se duca aproape de o vaca (evident, exceptiile sunt numeroasele vaci din politica, cu care dl. Antonescu este in relatii de prietenie si la care nu folosesc de sistare).

  34. @bigradu: ai si tu un fix cu Crin. In locul lui, nici eu nu m-as duce acum la Rosia Montana
    @Bubulea: mie mi se par ca are perspective sa-si urmeze ilustrul antecesor

  35. E greu e sa-ti pastrezi verticalitatea cand esti in “Turnul din Pisa” – asta presupune ca simtul interior al verticalitatii sa fie nealterat si mereu fixat pe linia azimutului. Ma bucur sa constat ca faceti eforturi in acest sens.

  36. de ce reduceti totul la atacul la persoana? pentru jurnalisti, mi se pare degradant – o solutie pentru cei care nu pot veni cu argumente intr-o dezbatere – iar pentru plebea asta nejurnalistica e modul de a nu vedea mai departe de scara blocului.
    daca postul dvs. domnule ciutacu, ar fi avut argumente impotriva deciziei lui crin antonescu de a fi contra proiectului rosia montana, argumente legate de proiect, nu de plete, culoarea pantalonilor sau mai stiu eu ce, presupun ca si dumneavoastra ati fi argumentat altfel. problema mi se pare a fi ca domnul ponta, cel care va are ca vehicul de imagine, va pote furniza putine argumente valabile in favoarea unui proiect care are imptriva academia româna, institutul geologic nationa si chiar biserica ortodoxa. deci in lipsa de argumente, o dam pe ironii ieftine de tip “da cu piciorul in sistar”, etc. mie asa mi se pare si s-ar parea ca mai sunt multi care cred asa, desi nu se obosesc sa publice pe bloguri si pe facebook sau nu au timp.

  37. @mihaela andreescu: sigur va simtiti bine, doamna?
    daca da, ce legatura are sula cu prefectura?

  38. Buna seara! Tin sa va deranjez pentru cateva momente venind cu rugamintea la d-voastra de a ne promova magazinul online deschis in scop caritabil, singurul de acest gen din Romania cu produse pentru copii si bebelasi http://www.salveazaoinima.ro/ Cum doriti d-voastra in blogroll sau logo cu trimitere ca tre magazin, iar noi la randul nostru va punem logo pe magazin pe pagina sustinatori si pe pagina http://salveazaoinima.wordpress.com/ Va multumim anticipat! Va rugam sa ne lasati un raspuns pe adresa de e-mail: [email protected]

  39. @Ory: cine va pune sa va uitati la noi? sunt numai lumini de invitati pe celelalte posturi

  40. Pai, am dat pe Antena3 si alti dinozauri… nici nu mai stiam ca sunt in viatza: Dobritzoiu, Bogdan Niculescu-Duvăz, Gyorgy Frundo.

    E concurs de dinozauri, nene…. 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.