Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Tabloul celui mai mare donator e gata. UPDATE: Solidaritate de campioană

Tabloul celui mai mare donator e gata. UPDATE: Solidaritate de campioană

LATE UPDATE: Impresionată de drama multiplei campioane naţionale la şah Gabriela Olăraşu, care la 49 de ani se zbate să învingă boala de pe patul de spital, campioana olimpica la canotaj Florica Lavric a făcut un gest impresionant. Ea a decis să redirecţioneze, în contul deschis pentru GabrielA Olăraşu, 10.000 RON. Banii provin din donaţiile strânse în campania “Ciutacu şi Badea la budigăi“.

UPDATE: Un interviu

Afişul pentru marele câştigător e gata, cărţile poştale pentru toţi donatorii sunt în tipar. Până acum s-au strâns, echivalent lei, aproximativ 90.000 RON (convertind şi sumele în valută). 70.000 RON sunt deja în posesia Floricăi Lavric;  restul banilor, săptămâna viitoare. Cu extrem de micii excepţii, bogaţii ţărişoarei ori nu s-au uitat la televizor, ori au strâns bani pentru nunta anului. Octavian Morariu de la COSR şi Alina Dumitru de la Judo tot n-au dat nici un semn de viaţă. Primu-i ocupat să pună mâna pe tot bugetul sportului românesc, a doua să-şi ia metrii pătraţi la Buşteni şi premiile de la primării. Solidaritatea-i pentru strigat la tv, la fel şi respectul pentru glorii. Tot cu săracii faci treabă. Pe 10 septembrie închidem contul şi expediem cărţile poştale, semnate de noi, tuturor donatorilor care ne-au trimis adresele.

CUM PUTEŢI DONA:

Numele si prenumele complet: CIUTACU VICTOR-GABRIEL

Scop/detalii plata: treceti NUMELE SI PRENUMELE VOSTRU si apoi: DONATIE pentru FLORICA LAVRIC!

CONT RON: RO26VBBU2511BW1528682701 (pentru Ron)

CONT EURO: RO61VBBU2511BW1528681101 (pentru Euro)

CONT USD: RO90VBBU2511BW1528683101 (pentru USD)

VOLKSBANK ROMANIA SUCURSALA PREMIUM PLAZA

Donatorii din strainatate trebuie sa completeze CODUL SWIFT/BIC al VBR: VBBUROBU

Comentarii

comentarii

Similar Posts

44 thoughts on “Tabloul celui mai mare donator e gata. UPDATE: Solidaritate de campioană

  1. vreau si eu o vedere postala, am donat….mai spune-ti-mi odata va rog unde pot sa trimit adresa mea.
    Va multumesc!

  2. Este arogant. Este genial. Este cel mai bun. (O recunoaste si el!:)) Observ ca este si un om generos. Felicitari pentru aceasta initiativa!

  3. Cand spui bogatii tarisoarei, te referi pesemne la milionarii de carton, alias imbogatitii de peste noapte … si spune-mi tu mie, cand ai vazut tu vreun parvenit sa aiba dare de mana … ei mai bine isi taie un deget … si poate nici pe acela …

    Nu stii vorba `ceea : Bogatu nu crede la foamea saracului … iar in loc de cuvantul foame poti trece orice alta vorba … de exemplu in cazul de fata boala, suferinta, tristete, durere, etc.

    Cu respect si infinita simpatie pentru toate cate faceti pentru cei aflati in necaz, durere, tristete, boala.

  4. Buna seara d-le Ciutacu,

    In opinia mea,tabloul celui mai MIC donator,ar fi rezonabil;e mai mare gestul celui mai sarac,decat al celui mai bogat…
    Lui ar fi trebuit sa ii dati afisul.

    E opinia mea,care,in mod real, nu poate sa fie a Dvs. si a majoritatii.

    Cu tot respectul si multumire pentru acest gest umanitar,
    IoanaP

  5. e de admirat ce ati facut dar comentariile la anumiti indivizi care nu au donat se plaseaza la extrema opusa. E o chestie voluntara si cei care nu au participat nu ar trebui incriminati, chiar si indirect. Duce spre aroganta din pacate… in fine success la urmatoarele initiative, stay positive.

  6. @sfx: cum am stabilit
    @IoanaP: povestea are niste reguli si punct
    @FAS: eu n-am remarcat sa fi fost cineva incriminat, dar poate mi-a scapat

  7. @ FAS
    cand un sarac doneaza din putinul lui, atunci si un bogat ar trebui sa o faca. Cred ca trebuia sa fie mai aspru in vorbe cu cei care puteau dar sau facut ca ploua.

  8. Nu inteleg de ce Alina Dumitru ar fi trebuit sa doneze bani ? Octavian Morariu, da ! Da Alina Dumitru de ce neaparat ar fi trebuit sa se implice ?

  9. @Silvia: nu ar fi trebuit, ci ar fi putut sa…din solidaritate si compasiune pentru o glorie

  10. Cred ca nu m-am facut bine inteles. Demersul e bun – dar nu sterge cuvintele utilizate si mai ales furia cu care ati criticat cele spuse de sportiva.(desigur sportiva ar fi trebuit sa-si tina vorbele in gusa). Fina ironie si cuvintele mestesugite va apartineau candva – mi-ar fi placut sa va vad utilizandu-le in cazul de fata.V-ar fi deosebit de plebe.
    Cat despre alaturarea sportivei acestui demers cred ca cereti prea mult – in opinia ei ati zis nasoale de ea.

  11. Stiu ca nu va place chatul de aceea e ultima postare pe tema asta. De ce Alina Dumitru si nu Gica Hagi, Gica Popescu, Ioan Tiriac sau multi altii mult mai instariti decat Alina ? Sau doamna chestor Lipa, care e si presedinta federatiei de profil ?

  12. in tara oamenilor singuri, nici napastuitii soartei nu sunt solidari intre ei… cu atat mai multa stima si respect pentru ceea ce ati realizat voi doi… profund respect Victor Ciutacu si Mircea Badea.

  13. Cred ca inchideti prea curand contul. Chiar daca telul initial a fost atins, mai sunt destule fapte bune de facut si destui oameni care merita ajutati. E o placre sa va ajutam sa-i ajutati pe altii asa ca poate va mai ganditi..

  14. Alo, domnu’ tonomat, metri are un singur i.

    “a doua să-şi ia metrii pătraţi la Buşteni”

  15. vreau si eu o vedere postala, am donat….mai spune-ti-mi odata va rog unde pot sa trimit adresa mea.
    Va multumesc!

  16. Intrucat donatiile s-au terminat, m-am gandit sa adaugam la final, in afara de partea materiala si un pic de suflet de la suflet. Te rog sa ii transmiti DOAMNEI FLORICA LAVRIC ca m-as simti onorata daca ar dori sa petreaca cateva zile “pentru suflet” la Sinaia. Toamna este minunata la munte! Stii unde ma gasesti!!!

  17. @X-lescu: esti absolut tampit. e vorba de acei metri patrati. adica metrii aia. da-i complicata gramatica asta…

  18. buna ziua, se poate dona pe internet cumva? vreau sa donez si nu stiu cum, trebuie sa ma duc la banca respectiva sau la orice banca?
    multumesc

  19. Contul a fost inchis pe 10 ? La Antena 3 am auzit ca pe 17 se termina campania! se mai poate dona?

  20. Ai spus anterior ca ai sa ne tii la curent cu clasamentul donatorilor. Poate ar fi interesant sa o faci, chiar si acum, pentru a incerca sa stimulezi depasirea “recordului”. Sunt sigur ca unii ar dona mult doar ca sa va aiba aproape pentru o ora, dar nu au idee ce nivel trebuie sa depaseasca. Ce zici?

  21. Si totusi, ma intereseaza, vreau sa va fac o surpriza. Nu stiu ce inseamna “mare”, initiativa voastra a insemnat pentru mine mai mult decat credeti. Aveti doi mari admiratori in familia mea. Incearca…

  22. De altfel interesul vostru e sa strangeti o suma cat mai mare asa ca introducerea unei mici competitii intre donatorii mai “cu putere” nu poate aduce nimic rau, nu-i asa?

  23. Bravo, trebuie sa mai strang inca. Ma asteptam undeva intre 1800-2000. Astept urmatoarea voastra initiativa de acest fel, sunt sigur ca o sa mai fie, indiferent ca Badea zice ca s-a lasat. Pana atunci am sa rog pe cineva din tara sa doneze o suma pentru mine si incep sa bag la pusculita pentru data viitoare. Vreau sa fiu primul si sa va intalnesc. Sunteti doi simpatici, doar voi mai imi dati sperante ca ceva, candva, se va schimba.
    Va multumesc ca existati.

  24. Am urmarit azi emisiunea ta si m-am bucurat cand Norica a incheiat felicitandu-va pentru initiativa si indemnandu-va sa continuati. Inseamna ca va mai fi o sansa…In schimb m-a durut si m-a ambitionat cand ai spus ca nu crezi ca ierarhia se mai poate schimba, luni fiind ultima zi de donatii. Am sa ma sfatuiesc cu sotia mea si daca ne hotaram sa castigam concursul, iti scriu tot aici.E un efort mai mare decat ne-am putea permite acum, dar daca voi ati pus atata suflet, poate si noi… Toate cele bune

  25. am platit prin internet banking, sper ca nu e vreo problema, va rog sa-mi spuneti si adresa de mail unde sa trimit adresa pentru carticica posta, mult succes in continuare
    O seara buna

  26. Pentru cei care sunt departe sau nu sunt obisnuiti cu activitatea prin banci, poate ar fi bine sa atasati la “Jurnaul national” sau alta publicatie a trustului o carte postala semnata sau un tricou cu inscriptii impotriva lui Basescu, iar banii obtinuti sa-i folositi pentu sportivele bolnave sau alte persoane in nevoie ! Va doresc putere de munca, sanatate, inspiratie si va iubesc pe amandoi, asa “aroganti si geniali” cum sunteti

  27. Domnule Ciutacu, cu mare bucurie am donat pentru doamna Florica Lavric si am avut un sentiment de mica mandrie . Foarte inaltatoare initiativa si efortul dvs, pentru care va multumesc din nou. Va scriu pentru ca imi doresc sa primesc o carte postala pe care intentionez sa o inramez, motiv pentru care va scriu aici adresa mea: Pantea Doinita-Camelia, B-dul Pache Protopopescu nr.34, sc.1, ap.8, sector 2, Bucuresti! Dumnezeu sa va dea noroc!!!

  28. buna seara, imi puteti spune si mie cam pe cand sunt gata cartile postale si cand se vor trimite? ca abia astept sa o primesc, multumesc mult , o seara buna

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.