Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Doctore, ce să-ți mai zic? Arde-l pe tiran!

Doctore, ce să-ți mai zic? Arde-l pe tiran!

Sorine, nici n-ai făcut orașul să se-nvârtă după soare și îți vei mai și încălca promisiunea publică repetată de a nu candida. N-ai fi nici primul, nici ultimul. O sumedenie de oameni vor fi foarte dezamăgiți, dar, date fiind memoria scurtă a românului și dictonul scopul scuză mijloacele, dă-i înainte cu tupeu. În definitiv, dacă ăsta-i prețul de plătit să scăpăm de Traian, bagă mare. Arde-l pe tiran!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

62 thoughts on “Doctore, ce să-ți mai zic? Arde-l pe tiran!

  1. Are dreptate Eminescu in versul:
    “UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE”
    Unde acea mina de fier de care are atita nevoie Rominia, pt a face curatenia de primvara.Imi povestea cineva ca in anii 50-60, veneau strainii, pe capete, acu fug raminii, in turma. Daca Rominia este “Land of chois” asa cum zice dna UDREA,care ne costa milioane de euro pt nu se stie ce nevoie a parlamentarilor si masonilor, de ce nu ne merge bine?
    Eu cred ca singurul care mai are sanse minime, dar are este Dr. Oprescu.
    S a ne aducem aminte ca singurul care a crezut in Oprescu la primare a fost ILIESCU.
    Intrebat zilele trecute ce parere are de candidatura lui Oprescu , fostul sef de stat, a afirmat ca are incredere in OPrescu.
    S fim seriosi: cine il mai poate opri pe SUPER BASE de la un nou mandat?
    VICTORE TU CE PARERE AI? CREZI IN ALTCINEVA?

  2. Revin si pun intrebarea:

    Avem altul mai bun, care sa poata sa-l invinga pe SUPERBASE?

    Oameni inteligenti sunt , dar din diverse motive nu au notorietate sau au o reputatie proasta, ca dl Vadim, sau OITA PARLAMENTARA,MILUT.
    Dar sa fim realist : Ce sanse are Milut sa fie presedinte? Zero.
    Unu ar fi:ION ILIESCU.Eu personal l-am votat de fiecare data, dar se pare ca nu mai exista un om asa scolit si intelept in ale politicii.

  3. Dumnezeule in ce tara traim .O tara in care nici oamenii pe care-i credeai mai speciali , nu au onoare .Tara sata nu mai are nici o sansa .Am votat de pe timpul lui Ceausescu cand desenam porci pe buletinul de vot ,am votat si dupa revolutie si mereu am incercat sa le explic oamenilor importanta votului lor si greseala de a nu-ti asuma nici macar un vot (am o meserie in care am contact cu oameni foarte diferiti si mare influenta asupra lor si apropos de asta nu am gresit niciodata in sondajele mele de opinie .Fara falsa modestie as putea sa dau lectii institutelor .)Il mai studiez pe Antonescu , poate acum am sa-l votez,si daca si asta o sa devina un basel , nu mai votez jamais si niciodata .Chiar daca nu mai sunt tanara am sa plec din tara asta sa ramaneti numai voi cei care acceptati mizeriile.

  4. Victoras am uitat sa-ti spun (de , varsta )ca acum Basescu are 29% . 29, 29 , 29 ,29,29,29,29,29,29,29 ……………………..

  5. Hai sa incercam sa privim lucrurile altfel. Credeti ca daca Sorin Oprescu nu ar fi avut un scor atat de bun in somdaje el ar mai fi aparut public sa spuna ca are nevoie de timp sa se gandeasca?
    Eu personal cred ca ar trebui sa incerce pt ca in primul rand are sanse mari sa castige; apoi in cinci ani se pot intampla multe mai imbatraneste omul isi mai pierde din carisma, din electorat. Am convingerea ca va reusi sa faca trecerea catre un presedinte discret asa cum cred ca va fi Crin Antonescu.
    Oprescu e candidatul cu sansele cele mai mari sa il invinga pe Basescu (doar “cui pe cui se scote”).

  6. Salve Victore!
    Se pare ca eternul escu.. nu va dispare de pe piata
    asa ca nea sorin pare a avea cele mai mari sanse daca ceilalti sau voi care sunteti aproape de foc nu va jertfiti pentru golanii din Romania,imi e foarte clar daka oprescu va candida nu merg sigur la vot,e un mincinos ca si ceilalti si ca raspuns pot sa itispunc ca mi-e scarba dar de aia ma duk si ma imbat iar tot timpul ca sa uit ca traiesc in Romania!de plekat nu plek din tara ca n-am unde si nu am cu cine vorbii ,cum am auzit ca au patit unii care au inceput sa vorbeasca la peretii albi si sa isi numere banutii..nu vreau sa ajung asa ceva!

  7. Ma bucur de candidatura doctorului Oprescu.
    Nu stiu daca chestia cu cele 500000 de semnaturi va fi pusa in aplicare. Sper sa fie o farsa.
    Daca nu este o farsa, iau gestul PSD-ului ca o tradare, in sensul ca aceasta chestie, de modificare a regulamentului alegerilor prezidentiale, pusa la cale de Hrebe-Blaga, il va avantaja pe Basescu.
    Oricum, TOTUL A INCEPUT SA SUNE FOARTE INTERESANT.
    Dupa cum am mai spus-o si cu alte ocazii, SE JOACA TARE, IAR ZARURILE NU SUNT ARUNCATE. VOM AVEA IN MOD CERT O TOAMNA EXTREM DE FIERBINTE.
    PE MINE , SAU MAI BINE ZIS PE FOARTE MULTI ROMANI, NE INTERESEAZA SA SCAPAM DE CLANUL BASESCU. SA DEA DOMNUL!

  8. bai fratilor,numai dr.sorin oprescu il poate invinge,pe mascariciul de basescu,de ce nu intelegeti?hai sa scapam de el.victore sustine-l pe sorin

  9. Doctore ! taie-i buricu’ “mosule” , ca poti.Fa’l din vorbe la televizor ca numa’ tu poti asta “mosule”!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.