Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Sorin Vântu e negustor, nu înger pe dric

Sorin Vântu e negustor, nu înger pe dric

Terminaţi dracului cu demonizarea lui Vântu! Omul ăsta este negustor. Cumpără ieftin şi vinde scump; orice, de la active şi titluri de valoare cu potenţial de profit, până la conştiinţe care-i pot aduce (prin manipulare) valoare adăugată. Nu s-a cerut pictat angelic în biserică, nici când a spoliat o armată de prostălăi la FNI, nici când şi-a parcat uneltele în toate structurile statului, nici când şi-a pus trustul la dispoziţia/contra diverşilor politicieni. Vrea să câştige numai el şi (pour les connaisseurs) cei pe care-i reprezintă. Şi dacă i l-a predat cu premeditare cinică pe Geoană, ambalat festiv, lui Băsescu (aşa cum cred că s-a întâmplat), atunci a făcut-o nu fiindcă-i vreun trădător de neam şi ţară, ci pentru că aşa (i-)au dictat interesele. SOV e cinic şi punct. N-are nici o vină că soarta unor oameni ca Geoană sau Băsescu – şi, în definitiv, a noastră, a tuturor – a ajuns să depindă de el.

P.S. Ca să preîntâmpin isteriile gratuite, tot nu plec la Realitatea. Mai aşteptaţi…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

253 thoughts on “Sorin Vântu e negustor, nu înger pe dric

  1. Undeva in ,,Apocalipsa Sf. Ioan teologul” se spune ca in vremurile de pe urma ,,URACIUNEA PUSTIIRII” va intra pana si in locurile cele mai sfinte. Iata ca aseara am avut tabloul complet al acestui fapt: toti arogantii din spatele lui basse plus toti ziaristii lui preferati prezenti sau absenti la ,,DezbatereA” (D.A.),toti acestia fiind dupa chipul si asemanarea LIDERULUI IUBIT si totul culminand cu juramantul stramb ,cu mana pe BIBLIE, al sefului suprem. Deci, ,,URACIUNEA PUSTIIRII” se joaca fara jena cu lucrurile sfinte! Sper sa fie doar un vis urat care va disparea iute pe data de 7 decembrie!

  2. @Philippe

    VAI, CE NE-AI SPERIAT.
    Si eu care credeam ca ai neuroni mai multi.
    Ne mai inselam, dar demult ti se zarea forma de termita portocalie. Mars la deontologii tai.
    Cind tara e in pericol, orice intelectual se exprima deschis. Numa la comunisti si in diktatura este unanimitate si”echidistanta”

  3. domn Ciutacu,
    scuze, m-a luat valul si sunt si eu cu nervii la pamint, cind vad atita cantitate de “prostie intelectualizata”, ori atite fete mari lucratoare in stabilimentul denumit bordel.

  4. “A la guerre comme a la guerre”- La razboi e ca la razboi. In dragoste, razboi si politica sunt permise toate loviturile !
    Te contrazic Victore, SOV nu este negustor. Toti spun ca SOV este un mare rechin, mogul etc. ei bine nu e! SOV este de fapt fatada unui grup de baieti cu niste ochi foarte albastrii. Albastru in albastru. Daca nu era el trebuia inventat… si a fost inventat. Dintr-un aprozarist cu 10 clase primere din fundu’ Moldovei ajunge si pacaleste atatia oameni (FNI, FNA, BID)? Ia mai ganditi-va! De ce toti se duc pe la SOV? Ce cauta toti candidatii la Presedntia Romaniei sa-l viziteze pe SOV?

  5. Hai ca nu v-ati prins de idee ca musca de miere si-am avut o revelatie:
    Geoana A MINTIT electoratul. Ideea de baza NU este ca Vintu este malefic, sau om de afaceri foarte destept, sau inger cu aripi. Idee e ca un candidat la presedintie, fir-ar sa fie, a mintit electoratul, adica si pe mine, de vroiam sa il votez duminica, asupra unui fapt. Si nu minciuna prin omisiune, bai popor suveran, ci dat pe gura ca ala e malefic. Si a mintit de frica. Si i-a fost frica, asa ca a mintit. Asimilati ideea?
    In concluzie, nu mai merg la vot. Toti o apa si un pamant.
    Cum pana mea sa bage PSD-ul in fata asa destept??? Nici nu se compara cu Iliescu, si nu va apucati sa sariti la jugulara, ca Ilici nu dadea cu mucii’n balta cum a facut Mirciulica.
    Btw: imi place de SOV, e super destept. Da’ nu asta e ideea.

  6. @Il Consigliere: ei bine, tu esti de la connaisseurs 🙂 te rog mult, reciteste si tu textul si revino cu opinia.

  7. si daca ramuri bat in geam si iese iarasi chioru, eu am plecat la amsterdam k s a tampit poporu.La carma bietei noastre tarii , se afla un golan ,Cu apucaturi si cu purtari , De mare BETIVAN……..:))=))):))=))).Si daca tot iesiti la vot ,ca voi sunteti poporu(vb lui nea traienica :))=))…….)sper k nu ati orbit de tot sa alegeti iara pe chioru

  8. sa intelegem ca in seara asta sau pe 7 decembrie s-ar putea sa i-l dea cadou pe Baselu lui Geoana?

  9. tocmai ce-am vizionat-o la dana grecu in emisiune pe bashoalda cea mare a pilangiului, joioana basssessscu, facandu-l de “nesimtitul dracului” pe geoana, cand acesta, la dezbatere, invoca faptul ca suntem cea mai corupta tara europeana. zau ca nu ma mira ca, de la “inaltimea” de fiica a presedintelui, bashoalda asta sleampata scoate pe mufa, cu usurinta unei tzatze de talcioc, asemenea vorbe. doar e fiica lu’ tata, da?. ar fi fost o naivitate sa ne imaginam ca stropul de rahat sare departe de haznaua portocalie.

  10. @Il Consigliere: Eu sunt o necunoscatoare,fata din popor dar mi-am pus si eu aceasta intrebare: Cine e in spatele lui Vantu? E o idee buna si cinica sa folosesti un om cu handicap.Macar ai niste scutiri de taxe….

  11. Cutremur de proportii in politica romaneasca?
    Publica luni vantu lista politicienilor care au luat bani de la FNI?

  12. Noi preferăm să căutăm vinovaţi în loc să ne vedem de ale noastre. Bine că suntem o ţară de intelectuali şi deontologi, dar murim de foame. De ce ? Pentru că sunt oameni de 3 feluri în ţara asta: Cei care aşteaptă ca lucrurile să se-ntâmple, cei care nu înţeleg ce se-ntâplă şi cei care fac lucrurile să se-ntâmple.
    Somn uşor românia

  13. Cum ne sunt livrate, toate, frumos ambalate, ba pumni sau palme, ba Sovi, ba popi,ba lacrimi si suspine, ba juraminte,autostrazi, parca suntem un popor tinut la orfelinat si care se clatina ba la stanga, ba la dreapta, dupa cum bate vantul. Si cum apare unul pe usa si zambeste frumos cu o ciucalata in mana, cum poporul tinut in leagan, primindu-si zilnic, pe sticla, portia de civism,de participare activa la mersul istoriei, vede un tatuca si pleaca fericit sa puna stampila pe el. Zau ca am ajuns demni de mila.
    Ce mai urmeaza? Niste replici dure, niste juraminte de eradicare a coruptie, modificarea rapida a Constitutiei,amenintari, inscaunari, asta pe sticla si niste nunti, botezuri, cumatrii, intre alesii neamului, unde sa se mai revada, sa nu se uite, ca nu se stie cand vor ajungi aliati de conjunctura. Si-si vor bate obrazul, finut, daca vreunul sare calul:” Baiatu, fii mai cu obraz, ca ai fost la botezul copilului meu si te-ai simtit bine!”.
    Acum, mai avem putin si urmeaza, imediat, scandalul fraudarea. Din ce directie va bate vantul aici?

  14. De ce nu doar Cristoiu sa-si schimbe opiniile si nu si musiu Ciutacu??ca doar e pe bani….care da mai mult!
    Pe ce facem pariu ca o sa dispara tonul impertinent si revoltator impotriva chiorului,al domnului Ciutacu??
    Daca marele “deontolog” de la realitatea a fost pro-marinarul la confruntare,de ce nu a-ti face-o si dvs domnule Ciutacu..??
    Sper sa ma insel…

  15. @drujbaru: ultima oara cand am zambit cu ochii umezi de bucurie a fost intr-o dimineata, pe la 6 cand un OM castiga in Canada un meci de box si la final punea tricolorul pe umeri.

  16. Eu cred ca Vantu a incercat sa-l ‘sape’ mai rau pe Geoana ieri la Realitatea :))
    Oricum, daca ne uitam la ce s-a intamplat in trecut NICIUN PRESEDINTE AL ROMANIEI NU A REUSIT SA CASTIGE DOUA MANDATE CONSECUTIVE dupa 1989.Asta pentru ca romanii au tinut sa-i penalizeze mereu pe cei care au fost la putere.Si acum, sper eu, sa-l penalizeze pe Basescu.
    P.S. @Victor , daca vei merge vreodata la Realitatea sper totusi sa ramai la fel de acid cu cei cu care esti si acum si sa nu ajungi si tu precum Cristoiu 🙂

  17. @Stelos
    ASTA E DIFERENTA DINTRE BASESCIENI SI RESTUL TARII – NU ORICINE PUPA-N CUR PE DICTATOR, DOAR CEI ALESI!

  18. mi se rupe, eu oricum plec. papusoii aia de aseara m-au convins definitiv si irevocabil ca romania nu mai este si tara mea.

  19. @Stelos: as putea sa te-njur birjareste, da’ nici macar nu mai merita efortul

  20. @Stelos
    si chiar daca isi schimba opiniile, are contract cu cineva pe o anume optiune?
    E un om liber si face ce crede, nu iti va cere de mincare sau bani de un davidoff.

  21. Si, sub bataia ori lina, ori navalnica, a vantului, si floarea se indoaie: ba la stanga, ba la dreapta. Oare cum va fi dupa 6 decembrie? Unde vom gasi floarea?

  22. Scuze, imi joaca feste de citeva zile mogulul malefic Gugal. Doar Gugalcrom este mogul de bine! 😀

  23. @gogu
    Pacat,pierzi distractia.
    PS – Tu chiar nu ti-ai dat seama ca suntem blestemati.Macar sa facem caterinca:-))

  24. @Nu`s Normala

    Mai ce grija aveti.
    Ce are scula ( Cristoiu, care e o scula a securistilor ) cu prefectura ( Domn.Ciutacu ).
    Uite cum amestecati totul, de parca in capul vostru a trecut taifumul.
    Credeti ca toti suntem o apa si un pamint si orice boare de vint ( interesat ) ne si mutileaza destinul.
    Eu va recomand sa va purtati singuri de grija si lasati grija pentru felul cum isi mobileaza cineva camera.

  25. Victor, măcar spune-ne şi nouă al cui e Vântu, al ălora estici sau al ălora vestici ?
    P.S. ce şanse mai crezi că are Geoană ?

  26. @balauru84

    ai uitat categoria cea mai numeroasa:

    cei pe care ii f…. grija de ce fac ceilalti.
    Ia uite pe acest blog si vezi ca sunt cu nemiluita si aici, care se dau de ceasul mortii, ca ce o sa faca domn Citacu.

  27. Victor,daca baietii astia tot vehiculeaza zvonul asta,inseamna ca alizeul are probleme mari.Mai lasa-l sa fiarba;-))

  28. Daca iar iese Lae Chioru o sa am o tentativa de sinucidere.Nu il mai suport.Cum respira asa minte.Cabotin jalnic.Vreau sa-l vad invins,strivit,fara vlaga.Aroganta lui ma inversuneaza dar si ma deprima.JOS CHIOMPI!!!

  29. In orasul Ineu judetul Arad ( Colonie ) Liderii PDL merg pe strazi sa complecteze fise electorale in favoarea lui Basescu sub pretextul ca fac sondaje

  30. 🙂 la s.n.l.o. au facut liste cu minerii care vor vota basescu si vai de cei ce vor spune ca voteaza si nu ies la numar. au fost anuntate chiar concedieri, ba mai mult, directorii de sucursale au anuntat ca daca nu va iesi tot base care cica sustine sistemul energetic, vor fi inchise mai multe cariere de lignit.

  31. @Korbul,
    Nu se agita nimeni. Eu doar am exprimat o parere.Imi placea Cristoiu pana a ajuns sa-i dedice ode lui Basescu.De atunci schimb canalul cand il vad la tembelizor 🙂

  32. @mery- Grasa a cantat. Din pacate ea a falsat tot timpul. Europa de est este inca o necunoscuta pentru Grasă. Iar micul licurici este satul si sta cu burta la soare!
    @Ioana S- Am intrebat si eu niste baieti de baieti, si raspunsul a fost Ist Verboten! Am eu ceva banuieli da’ nu pot verifica!

  33. Vintu nu a pus pe tava pe nimeni! Sa fim realisti! Vizita lui Geoana doar a scos in evidenta cati bani sunt irositi pe securitate. Taietori de frunze la caini , criminali cu simbrie asta este SRI-ul reformat de canalia basescu! Sunt aproape 20 000 de criminali (SRI) platiti din banii de la FMI pe care copiii nostri ii vor plati cu varf si indesat. Este inadmisibil ca cetatenii tarii sa fie urmariti de plosnitele SRI FARA MANDAT ! Eu zic ca vizita lui Geoana nu a facut decat sa ne “arunce in ochi” adevarul despre clanul basescu: folosesc SRIul pentru interese personale, SRI supradimensionat pe bani de la buget.
    JOS BASESCU! JOS SECURITATEA! IL VOTEZ SI PE DRACU NUMAI SA SCAPAM DE SRI/BASESCU! PROCESUL SECURISTILOR/CURATAREA SRI-ului ESTE O OBLIGATIE URGENTA A VIITORULUI PRESEDINTE AL ROMANIEI! ROMANIA ESTE INTR-O CRIZA POLITICA SI ECONOMICA PROFUNDA IAR BANII DE LA FMI PLATESC SALARII OBSCENE PENTRU 20 000 DE CRIMINALI IAR NOUA N-I SE F..TE DE 150 DE EXTRA-PARLAMENTARI! E ABSURD! MAI BINE UN PROSTANAC IN FRUNTEA TARII DECAT UN CRIMINAL!

  34. La pariuri Geoana se distanteaza iar de Base. Probabil ca antipatia fata de Basescu e mai puternica decat jena indusa telespectatorilor de lipsa inexplicabila a combativitatii lui Geoana. Chiar suspecta, parca vrea sa piarda.

  35. PLAN A: TOATA LUMEA LA VOT! VOTAM GEOANA
    daca iese chiorul, trecem la plan B:
    IESITUL IN STRADA! GREVE GENERALE! SABOTAREA GUVERNULUI PDL (pentru ca nu cred ca se aliaza niemni cu ei) !
    BASESCU TREBUIE SA INFUNDE PUSCARIA SI ASTA ACUM NU PESTE 5 ANI!

  36. Adica Vantu e negustur cinstit… si mai nou scula lui Base…
    Jalnici, nu mai stiti cum s-o intoarceti sa nu se vada ata alba, sa va creda cineva.
    Voi n-aveti monitoare sa va vedeti?

  37. Vantu a facut ce i-a dictat interesul si Geoana a fost prost si a cazut in plasa. Sub nici insa, eu si familia mea nu vom mai cautiona 5 ani de scandal si jeg politic. Securitatea trebuie sa moara pentru totdeauna si noi sa facem politica pe idei si realizari nu pe telefoane ascultate si intalniri in miez de noapte. Basescu este infectat pana in maduva oaselor si atat timp cat acest securistoid va mai avea un cuvant de spus in politica va fi vai de steaua noastra. Asa ca, calatorie placuta marinare.

  38. Faceti voi pariu daca pleaca Victor sau nu, sau daca nu va mai fi la fel de acid… eu stiu un singur lucru: Victor va ramane Victor! Genial!

    Oricum eu vreau sa trag un semnal de alarma in cele ce urmeaza!

    ATENTIE!
    Ma suna un amic de la sala, astazi, in jurul pranzului, sa imi spuna ce se intampla in comuna Voluntari… se oferea 150 lei pentru a vota BASE!!!Bine ca nu i-a prins golanu’ ca este de vise rele cu unul de 120 kg practicant de vro’ 15 ani de Muay Thai!!!… “Civili” acostau oamenii de pe strada cu simple intrebari in legatura cu optiunea lor de vot, daca omul era deschis la o conversatie libera in privinta optiunii… “baietii” abordau problema in sine a votului pro basescu…
    Asta nu mai stie ce sa faca… este incredibil! Se stie clar ca Voluntari-ul are o alta culoare politica decat portocaliul dictachiorului… cat de idiot poti fi sa trimiti oameni acolo?!?!
    Traiane am prins un zvon ca ai luat bilete de avion, extern, numai DUS… pentru intregul familion, pentru data de 7 decembrie 2009. Daca am inteles gresit zvonul acesta… scuze!!!… DAR IL POTI FOLOSI CA SI UN SFAT “PRIETENESC”… tine minte… NUMAI DUS!!!

  39. @SimP: Iesitul in strada iese din discutie. Noi totusi suntem oamneni. In schimb putem pleca din tara.

  40. @joshua,
    Chiar mi-a aratat fratele meu un site de pariuri care spune asa:

    Romanian Presidential Elections 2009
    Traian Basescu (PD-L) 2.04
    Mircea Geoana (PSD) 1.40
    Who will be the next president? No Refunds

    Ce inseamna asta? Ce inseamna 2.04 si ce inseamna 1.40 ?

  41. “Ce inseamna asta? Ce inseamna 2.04 si ce inseamna 1.40 ?”
    Banuiesc ca inseamna ODDS-urile, adica daca pariezi pe un dolar ca iese basescu , si basescu castiga alegerile tu castigi 2.04 dolari.
    Odds-urile lui Geoana sunt mai aproape de zero deci multi au pariat pe Geoana. Lumea crede ca Geoana va castiga alegerile.

  42. @ Nu’s normala

    Desi banuiesc ca dupa aprobarea comentariilor aflate in stand-by vei primi mai multe raspunsuri identice si-atunci al meu nu mai era necesar : cotele acelea inseamna ca Geoana este favorit in opinia acelui site de pariuri . Adica cine pariaza 100 de lei pe Geoana primeste 140 daca acesta iese presedinte , cine pariaza 100 de lei pe Basescu primeste 204 de lei . Favoritul are intotdeauna o cota mai mica la casele de pariuri .

  43. Pe RTV, la Razvan Dumitrescu, vorbesc despre firma cu contractul cu rusii despre care povestea baselu aseara. A cui e…cine e in spate… si draga stolo se balbaie rau…

  44. @Nu`s Normala

    Pai e simplu, daca iese Geoana castigi de 1.4 ori miza. Cu cat este mai mica cota cu atat sansele de castig sunt mai evidente, deci Geoana are sanse foarte mari sa castige in viziunea caselor de pariuri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.