Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Iar sinecuri grase pentru lăutarii puterii. Bonus: Udrea are ditamai portocalele

Iar sinecuri grase pentru lăutarii puterii. Bonus: Udrea are ditamai portocalele

Motto:  “Dacă aş fi acceptat o ofertă care ar fi depăşit sensibil aria mea de pricepere…” (Radu Călin Cristea, către Claudiu Săftoiu, când nu stăpânea componenta financiară a TVR şi nu voia să se bage)

Noua putere politică luptă la baionetă pentru schimbarea conducerilor TVR şi SRR. Da, Lăzescu trebuie să plece urgent de la televiziune; direct la procuratură, dacă mă întreabă cineva. Da, împreună cu el, toţi din gaşca pe care a teleportat-o de la Iaşi, plus politrucii ăia penibilii din CA, numiţi la recompensă şi părtaşi (inclusiv legal la dezastrul instituţiei). Habar n-am dacă şi Demeter de la radio, că nu m-a pasionat povestea de acolo (după cum s-a gudurat întreprinderea pe lângă portocalii şi după largheţea financiară de acolo, probabil că da). Dar, dacă USL chiar merge cu propunerile astea în Parlament, e o ruşine fără margini şi o batjocură la adresa generoasei idei de depolitizare a conducerilor. TVR e-n faliment şi tu mergi la treabă cu un dezastru managerial să o scoţi din groapă? Înteleg că Radu Călin Cristea, după ce iniţial l-a cântat pe Traian Băsescu şi a băgat în gard Muzeul Literaturii, s-a autoreevaluat şi a devenit lăutarul de casă al liberalilor. Dar starea asta de fapt nu-l poate recomanda, pentru nimic în lume, la şefia televiziunii publice! Măcar Ovidiu Miculescu, clar omul pesediştilor, a mai condus o reţea naţională de radio (Europa FM) şi nu se uită la un bilanţ financiar ca broasca la bordură.

UPDATE: Schimbarea Lăzescu-Cristea  s-a înfăptuit. E noaptea minţii!

P.S. Elena Udrea a demisionat de la conducerea PD-L Bucureşti pentru dezastrul electoral. Pentru ea e bine. Decât s-o mătrăşească alţii, mai bine pleacă singură. Următorul ar trebui să fie Emil Boc, pentru dezastrul electoral naţional al partidului pe care-l conduce. Faimoasa blondă trebuie să răspundă, politic şi (dacă e cazul) penal, pentru ceea ce a făcut. Dar, în egală măsură, trebuie să răspundă – la fel de politic şi la fel de penal – toţi complicii ei şi ai lui Traian Băsescu. Toţi cei care i-au încurajat (din laşitate sau oportunism) ascensiunea politică, toţi cei care au fost părtaşi la jaful bugetar, toţi cei care au beneficiat direct şi material de pe urma activităţii ei publice. Nu a nenorocit singură România şi nu pe cont propriu ne-a întors la obiceiurile ceauşiste. E vorba despre un grup infracţional organizat care a acţionat în formă continuată de la instalarea lui Traian Băsescu la Cotroceni.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

40 thoughts on “Iar sinecuri grase pentru lăutarii puterii. Bonus: Udrea are ditamai portocalele

  1. Si cine o sa vina la conducerea pdl Bucuresti? E cumva blaga mai bun cu ceva?! :)) Sau videanu?! Partidul asta pe oricine ar pune in loc, tot aia e… Nu se schimba cu nimic! Cat despre demisia udrei, ii dau dreptate lui Adi Ursu, care a spus ca nu este o demisie de onoare, pt. ca onoarea si udrea nu au loc in aceiasi fraza! E o demisie “de frica” si atat! Parca avea mai multa demnitate daca statea sa astepte decizia partidului, decat sa fuga mancand pamantul… Pun pariu ca nici nu o sa fie la congresul de partid (sau ce o fi el) care se anunta pt. zilele sau saptamanile viitoare, deci nu o sa se “expuna” prea mult… Deci nu vad unde sunt “portocalele” alea! :))

  2. Este bine ca Udrea a demisionat. Dar Justitia trebuie sa-si faca datoria si sa nu uite faradelegile facute de ea si Cocos cu Alro Slatina, sa aflam cum a reusit sa-si plateasca datoria la banca (prin spalare de bani?).
    Acum ceve despre calitatile ei de om politic si sef de partid: ZERO.
    Sa argumentez: i s-a sugerat ca in locul lui Prigoana sa-l sustina pe Nicusor Dan. A refuzat desi ea l-a alimentat cu bani pe acesta, prin ONG-ul procesoman. Din cauza acestui individ si al ei eu ma chinui cu drumul spre casa: a intarziat proiectul Uranus in defavoarea cetatenilor. Doi daca tot l-a sprijinit din umbra pe Nicusor Dan prin bloggeri si postacii pedelisti platiti tot de ea, de ce nu le-a spus sa-l votezesi la Consiliul General. Astia l-au votat pe Nicusor Dan la primarie dar au votat pedeleul la Consiliul General. Cum nu se poate mai prost! Asta arata nivelul postacilor pedelisti condusi de Udrea. Deci daca erau normali la minte atunci Nicusor Dan ar fi intrat in Consiliul General si evident Pedeleul ar fi avut cu 10% mai putini consilieri la Consiliul General. Si daca mai adaugati si ideea cu schimbatul culorilor… Minte de pitipoanca.. Merita pedeapsa, dar Justitia sa-si faca in continuare datoria.

  3. Citind ultimele 4 fraze din P.S.-ul dvs., domnule Ciutacu, mi-au venit in minte imagini cu procesul de la Nurnberg. Nu cred sa traiesc sa vad asa ceva in Romania!! Dar pot visa, nu?

  4. sa se tavaleasca in chinuri, dar la pdl nu e vice? Cat priveste dna-ul, ma tem ca mai asteptam. Si stiti ceva? Cred ca si pt asta tre’ sa va multumim, indirect ati facut ca lucrurile sa se miste! E o zi frumoasa, deja a treia, plus aia cu caderea guvernului mru. Cred ca pronia ne rasfata…Va salut voios!

  5. Demisie de frica? :))
    Nu, serios, nu este nici de frica, nici de onoare, este pur si simplu o decizie strategica, bine pusa la punct in laboratorul de la Cotroceni.
    Si ce daca Blaga nu stie? Cine este Blaga? Sau hai sa reformulez…cine va mai fi Blaga in curand?

  6. esti mult prea entuziast… udrea a actionat la ordin nu singura de capul ei.
    o creditezi mult prea mult Victor… chiar si situatia in general nu-i decit un alt fis basist si atit

  7. Eu ma uit la bilanturile contabile ca vaca la schiuri, recunosc. Da’ nu cred ca Maria Toghina merita data afara acum cand e in plin proiectul ala de digitalizare a arhivei radio – un proiect f. interesant cu vocile de aur romanesti. Parerea mea. Cat despre TVR , eu consider ca nu trebuie sa intre in acelasi spatiu competitional (fie cu generalistele A1, ProTV) sau alea de nisa (A3 , etc). Eu cred ca TVR trebuie sustinuta ad libitum de la buget pentru campanii nationale, chestii culturale, etc , indiferent de rating-ul facut. Deci, TVR ar trebui sa fie, in opinia mea, in afara regulilor (comercial-competitionale)care guverneata piata media privata.

    Vespasian.

  8. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Nu ma prea pricep la increngaturile cu tvr si ma abtin de la comentarii.

    Dar sunt intru-totul de acord cu ceea ce ati scris in”P.S.”

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    ioanap

  9. @Vespasian: dincolo de faptul ca e emotionant faptul ca, in numele interesului national, TVR nu trebuie sa plateasca impozite pe salarii si CAS, exact ca-n Bancul cu Mihai Viteazu’, tu inca n-ai aflat ca Maria nu mai e presedinte la SRR de cativa ani?
    @Dan: da, m-a cumparat Nutzy inainte sa plece la brutarie; sau Cocos, nu mai stiu sigur

  10. La brutarie,toti la brutarie!
    Daca au inceput cu numiri de astea(preferam un antibasist feroce la TVR,macar stiam una si buna)nu e de bine!La parlamentare,odata cu votul meu,pe care si asa l-am dat scrisnit,s-ar putea sa piarda mai multe voturi…

  11. pentru toti gasperii portocalii, drum bun catre Kolama, locul in care lucra candva la greu nagantul.
    totusi nu vreau sa pierd momentul pentru o urare asemanatoare pentru gasperii puterii actuale…care se pare ca s-au naravit… de la portocalii. in aceste momente important pentru ei este sa-i inlocuiasca pe pdl-isti, dupa care vor perfectiona furatul, sifonatul banului public si bineinteles vor declansa lupta pentru putere intre ei. se pare ca democratia este valabila doar la varf, jos e futai…

  12. Victore, ce-i cu panarama aceea din Parlament? Oamenii nu inteleg ca punand astfel, adica oarecum golaneste, problema se decredibilizeaza? Spune si tu ce-i cu smecheria asta cu “Declaratia”? Pana si cei care nu prea stiu cum sta treaba incep sa aiba indoieli cu privire la legitimitatea participarii lui Ponta la CE!…

    Daca problema pusa in discutie este cea a calitatii personale a celui care ne reprezinta, lucrurile sunt discutabile. Insa in ceea ce priveste indreptatirea legala / constitutionala a reprezentarii, dincolo de orice opinie (inclusiv a mea si a oricui altcuiva) chestiunea este transata in constitutie: FUNCTIA presedintelui este singura numita ca avand drept atributii REPREZENTAREA externa a tarii. Mereu, oriunde, in orice context şi in raport cu orice problema. Inclusiv indiferent cine este presedintele. Repet vorba lui Badea: chiar si foca de la circ.

    Repetandu-ma, chestiunea pare a fi clara şi USL-ului. De aceea modul in care este pusa problema in Parlament: o “Hotarare” in acest sens ar fi supusa controlului Curtii Constitutionale si, in consecinta, invalidata. Atunci cred ei ca se pot eschiva, dand o “Declaratie”… Cand au atatea arme politice la indemana si atatea argumente solide, ei se duc la smecherii de-astea, de baieti de cartier? Mai ales ca, pe criza asta, parerea mea-i ca nu prea mai da nimeni doi bani pe chetiuni de reprezentare internationala a tarii. Daca insa alde Pontisor spera ca, daca se duce el si nu Baselu, obtine conditii mult mai bune prin negocieri, se inseala amarnic. In actuala criza din Uniune (UE), marja de manevra economica si, in consecinta, sansa promovarii unor masuri populiste inainte de alegeri e aproape de “0”. Poate ca din punctul de vedere al imaginii l-ar lasa pe Base sa se duca: esecul ar fi al lui.

    In acest context, pun si eu o intrebare nevinovata: daca o chestiune care este clar transata de Constitutie, totusi, este pusa in discutie (asadar sub semnul intrebarii!) in Parlament, pe cand se vor dezbate si subiecte precum: “Sunteti de acord ca de maine “2+2” sa nu mai faca 4? Si cat doriti sa fie rezultatul? Sa supunem la vot, va rog!”Victore, ce-i cu panarama aceea din Parlament? Oamenii nu inteleg ca punand astfel, adica oarecum golaneste, problema se decredibilizeaza? Spune si tu ce-i cu smecheria asta cu “Declaratia”? Pana si cei care nu prea stiu cum sta treaba incep sa aiba indoieli cu privire la legitimitatea participarii lui Ponta la CE!…

    Daca problema pusa in discutie este cea a calitatii personale a celui care ne reprezinta, lucrurile sunt discutabile. Insa in ceea ce priveste indreptatirea legala / constitutionala a reprezentarii, dincolo de orice opinie (inclusiv a mea si a oricui altcuiva) chestiunea este transata in constitutie: FUNCTIA presedintelui este singura numita ca avand drept atributii REPREZENTAREA externa a tarii. Mereu, oriunde, in orice context şi in raport cu orice problema. Inclusiv indiferent cine este presedintele. Repet vorba lui Badea: chiar si foca de la circ.

    Repetandu-ma, chestiunea pare a fi clara şi USL-ului. De aceea modul in care este pusa problema in Parlament: o “Hotarare” in acest sens ar fi supusa controlului Curtii Constitutionale si, in consecinta, invalidata. Atunci cred ei ca se pot eschiva, dand o “Declaratie”… Cand au atatea arme politice la indemana si atatea argumente solide, ei se duc la smecherii de-astea, de baieti de cartier? Mai ales ca, pe criza asta, parerea mea-i ca nu prea mai da nimeni doi bani pe chetiuni de reprezentare internationala a tarii. Daca insa alde Pontisor spera ca, daca se duce el si nu Baselu, obtine conditii mult mai bune prin negocieri, se inseala amarnic. In actuala criza din Uniune (UE), marja de manevra economica si, in consecinta, sansa promovarii unor masuri populiste inainte de alegeri e aproape de “0”. Poate ca din punctul de vedere al imaginii l-ar lasa pe Base sa se duca: esecul ar fi al lui.

    In acest context, pun si eu o intrebare nevinovata: daca o chestiune care este clar transata de Constitutie, totusi, este pusa in discutie (asadar sub semnul intrebarii!) in Parlament, pe cand se vor dezbate si subiecte precum: “Sunteti de acord ca de maine “2+2” sa nu mai faca 4? Si cat doriti sa fie rezultatul? Sa supunem la vot, va rog!”

  13. ne dorim toate ca in tari civilizate,dar nu se vrea…uite,eu,unul n-am vazut niciodata in vest controale de rutina sa te opreasca cine cum are chef

  14. cum adica te-a cumparat udrea?!… cred ca ai inteles gresit ce am scris… era vorba doar de entuziasmul tau vizavi de “autodecapitarea” ei

    si acum sa revenim la Radu Călin Cristea

    prima declaratie a astuia a fost ca HOTIA numita TAXA RADIO TV care este furata in fiecare luna romanilor trebuie MARITA ca sa ACOPERE MEGAHOTIILE CARE AU FOST FACUTE ACOLO… adica hotiile trebuie sa le platim tot noi

    SA DESFIINTEZE 6 din cele 7 POSTURI TV si 5 din cele 6 POSTURI RADIO nu sa bage mina si mai mult decit a bagat borfasul de basescu in buzunarul meu

    am impresia ca astia sint bolnavi grav la cap… au inlocuit o mizerie cu un gunoi

  15. Dacă Băsescu se dă la o parte, e împăciuitor, cu privire la participarea la CE, mi-e că LUCIAN avea dreptate mai devreme cu teoriile lui. Poate că Băsescu îi va sacrifica pe toţi, pentru a-şi salva el pielea. Om trăi şi-om vedea.
    🙄

  16. Numirea lui Radu Călin Cristea la interimatul TVR arata ca pupatul in kur dupa modelul Cartianu sau Cristoiu da in continuare roade. Oamenii ajung pe cai mari.

    Misto schimbarile astea in sinecuri.

  17. dl. Ciutacu

    Sunt de acord cu dvs.: in mod clar, TVR nu a reusit sa-si castige independenta in acesti ultimi 22 de ani. Problema nu este la o nimire sau alta, ci la cum sa construim o institutie independenta, eficienta (fara pierderi, caci nu trebuie sa faca profit) si care sa raspunda interesului public, nu al celui de partid.

    In opinia mea, solutia este destul de simpla, insa ea depinde de vointa politica (a tuturor partidelor, evident).

    Intrebarea este: cum facem sa schimbam vointa politica?

  18. Bai, nene, ce naiba au facut astia azi in Parlament? Ma uit la Baselu si sunt siderat. Recunosc ca nu stiu prea bine Constitutia, dar sa ajungi in asa hal incat sa-ti dea Base cu constitutia in cap e nasol rau. Si grav este ca m-am uita apoi si eu pe textul Constitutiei si vad ca Base are 100% dreptate.

    Chiar asa prosti sunt consilierii juridici ai USL incat sa apeleze la chestii de genul asta, sa le tunda freza Base?… Chiar s-au pus singuri intr-o pozitie extrem de jenanta.

    PS Apropo, vad ca Base si-a reluat locul in joc. Tre’sa cumparam seminte?…

  19. Si , din pacate , Victore , nu-i singura !!! 🙁
    La conducerea uneia din companiile nationale strategice (si , din cate am inteles de la Oana Stancu ca si la cealalta in mod asemanator … !) s-a facut o rotire de cadre , revenind ACEEASI vechi incompetenti traseisti politici si protectori , pe bani grei , ai “firmelor de casa” !!! 😡
    Si STIU CE ZIC , nu bat campii … !

    Se pare ca , DACA Antonescu si Ponta vor vrea CU ADEVARAT sa “deratizeze” clasa politica si conducerea acestei tari , vor avea al’ dracu’ de mult de lucru tocmai cu baronii si capusele din propriile partide (si , dupa cum pare , chiar mai mult decat cu fosta Putere) .
    Iar dupa cum cunosc mentalitatea romaneasca a tolerarii abaterilor si abuzurilor celor apropiati , iar acestia , la randul lor , a celor apropiati lor , mi-e teama sa nu avem deja de-a-face cu inceputul CADERII MORALE A NOII Puteri. 😯
    Sper , totusi , sa fie doar cateva “scapari” … ; totul e sa nu urmeze si altele …!

  20. Domnule Victor Ciutacu, va puteti exprima parerea in legatura cu problema reprezentarii Romaniei la Consiliul European? Multi dintre cititorii dumneavoastra sunt interesati!

  21. Parlamentul a facut o mare greseala: Dan Diaconescu trebuia ales director TVR!!!

    LOL, nici eu nu mai stiu: Glumesc sau vorbesc serios???

  22. @Victor
    Obraznicule! Ti-ai fixat ocheanu intre portocalele babei! Sa-ti fierusine ca esti om insurat si tata de familie…

  23. Conflictul asta intre Ponta si Basescu, renascut din propria cenusa, are ceva artificial, securistic in el, de ambele parti.

    Parca s-ar dori abaterea atentiei pubilcului, ca ziele astea se umbla fin la Codul Fiscal (se taie niste deductibilitati) si se reinoieste garda de slugi in unele sinecuri (TVR).

    Cred ca romanilor chiar li se rupe cine merge la Bruxelles. Romanii asteapta arestari cu strigaturi de infractori portocalii.

    Ponta intarzie suspect si arunca tot felul de fumigene… crezand ca lumea, calita in escrocherii de barbugiul de Basescu, mai pune botul.

  24. Felicitari ,sunteti cu lupa pe ei ,cand grsesc ,fara mila la “gazeta” cu ei ,emisiuni tv ,nu mai vrem sa se repete nesimtirea portocaliilor.
    Despre udrea ce sa ne mai miram ,plecarea ei a fost dirijata de “altii” pe care i-a slujit ,ii slujeste si-i va sluji. Vor s-o protejeze.
    Probabil se pregateste de o pauza si face un bebe .Am vazut reactia lui basescu ,este ca o fiara incoltita de o haita de lupi ,sa vedem cine-i da prima laba. Vedeti de unde a invatat MRU sa trimita lumea la scoala ?cine se aseamana se aduna .

  25. Lichelutele lase si oportuniste de partid ( si stat ) nu vor raspunde, ele doar vor striga mai tare decat toti ceilalti “capul lui Motoc vrem”. Si Motoc asta, oricare ar fi el, s-ar putea sa-si piarda capul, desi eu unul am dubii. Si nu dintr-un simtamant de dreptate aparut, sanchi, peste noapte, ci din pura razbunare politica. E bine si asa, mie imi place cand isi dau flacaii astia la gioale, chit ca n-o fi “politically correct”, insa cand traiesti intr-o lume in care unii se straduiesc sa te afunde in rahat, parca te bucuri nitel cand incep si ei sa-si dea sa pape.

  26. @ducroix: e ultima aspiratie de pe lista prioritatilor mele, boule
    @Emil Stoica: n-o schimbam, ca nimeni nu vrea sa renunte la curva regimentului 🙂

  27. Am vazut azi la Sinteza Zilei cum o pupau in dos mai-marii PDL pe madam Udrea la nu stiu ce congres de-al lor. Mama lor de jigodii, ii cantau niste osanale de ziceai ca individa aia e cel putin un semi-zeu. Ce spectacol dezgustator, ce circ de doi bani ! Uite asa ajung unii sa se creada nemuritori si intangibili.

  28. Daca ar fi dupa mine i-as tortura pe indivizii astia portocalii in felul urmator : i-as inchide pe toti intr-o incapere, as cumpara cea mai mare plasma posibila si as rula in bucla imagini cu toti oamenii pe care i-au nenorocit, cu toti cei carora le-au taiat pensiile si salariile, cu toti oamenii cu dizabilitati carora le-au taiat ajutoarele,in fine,o Romanie saracita, mintita, furata si dispretuita de catre ei. Si as lasa imaginile acelea sa curga pe ecran pana cand i-as aduce la granita dintre sanatate mintala si boala psihica. Dar,cum asta nu se poate, m-as multumi sa-i vad la puscarie.

  29. Pe fundul Udrei scrie penal. Doamna Oana Stancu stie cel mai bine. Vorbesti de cine a tinut-o in spate. Eu iti spun cu siguranta ca toti au ochi albastrii.

  30. macar sa nu mai vb. Crin si Ponta despre meritocratie si depolitizare!!!

  31. Noi, prostimea care am ajuns doar platitori de taxe si impozite, de ce nu suntem intrebati daca vrem ( ca e pe banii nostri ) 6-7 canale, nici nu stiu exact cate sunt, TVR???? Despre Udrea n-am cuvinte decat ca pentru o centurista!

  32. Trageti si voi la A3 semnale de alarma, sa se potoleasca cu numirile care duc “la brutarie”… Daca o tin asa, nu apuca parlamentarele sau ce va urma dupa ele! Iar noi o luam cu capul rau.

  33. Si eu cred ca i s-a sugerat fin lui nuti spaima p… sa stea un pic pe acasa, vb cuiva mai sus sa faca si ea un copil, si sa se pregateasca sa reia puterea peste cativa ani.Baselului ii iesisera ochii din cap ca la melc de nervi, a facut conferinta de presa a venit cu Constitutia in mana, chiar ne-a amenintat ca gata a stat prea mult in spate.Am revazut si eu aseara imagini de la linguseala cu care a fost tratata aceasta mare doamna, cu ghilimelele de rigoare soarele vine de la bucuresti, kill bil al politicii, elena cea frumoasa desteapta si devreme acasa bla, bla bla.Despre faza din data de 14 mai cand tipa ca o isterica, ca v-or castiga alegerile si ii v-or desfinta pe usl isti, ar trebui sa i le bage pe gat , la cat de trufasa si penibila este.Ma bucur ca i-au dat afara pe pupincuristii de la tvr si radio, sa aduca oameni competenti care sa se tina macar pe linia de plutire, si sa le plateasca anagajatilor darile catre stat, ca altfel la pensie asteapta ca fraierii pensi mari.

  34. Am văzut cam 10 minute din discursul lui Băsescu, după care am plecat. Atât cât am văzut în direct, plus nişte secvenţe date la Sinteză, trebuie să spun că nu m-au convins că totul este ceea ce pare a fi. 🙄
    S-ar putea să am eu imaginaţia bogată şi/sau o lipsă acută de răbdare.

  35. Ò rog pe Nuti sa ramana in continuare in Bucuresti ca noi (cati am mai ramas) pedelistii duri venim periodic sa luam lumina. Sa ramana si Robertuta sa ne numere… nu stiu ce dar sa ne numere. Apoi trebuie sa-i dea lumina si lui MRU ca sa faca chestia aia a lui, cum ii zice ca inca nu am aflat. Noi te iubim Nuti si daca ,mai pastrezi ceva biletele te rugam sa le citesti in public la momentul potrivit. Si vezi sa nu te atace Baconski ca stii ca nu se poate abtine. Pa tu.

  36. buna ziua Victor,
    inca o data ma regasesc in ceea ce scrii si este multumitor gandul ca exista specii, rare din pacate – din ce in ce mai rare – de oameni care se incapataneaza, precum uleiul in apa, sa tina la suprafata latura aceea umana, minim logica si civilizata in spatiul mirific Carpato-Danubiano-Pontic. In fine, listez si eu mai jos urmatoarele intrebari, in speranta ca-si vor mari altitudinea in constiinta mea si a celor de langa mine traitori(nu trantori!ATENTIE!) si platitori de biruri pentru conceptul Dolce Far Niente si placerea de a trai:
    1. De ce liderii USL nu iau masuri la atentatele de patare a imaginii lor efectuate prin traseismul politic(Vezi mai nou cazul cu Sorina Placinta….deci Asa ceeeevaaa!!!!deci nu! opriti planeta ca vreau sa cobor, la dracu)
    2. Strigator la cer este si situatia Bunea-Stancu, din Braila, re-ales Presedintele Consiliului Judetean foarte bun cunoscator in invartelile fondurilor europene,paralizarea orasului de catre firmele sale si-n prietenia cu penala Elena Udrea si cu muuuulte-muuulte altele. De ce brandul USL trebuie manjit de asemenea pocitanii?
    3. Cat timp necesita procesul de micsorare(ATENTIE!de micsorare nu de disparitie) a numarului animalelor politice(gen: Traian Basescu) intr-un sistem?
    4. De ce securitatea acestei natii nu se ocupa cu securitatea acestei natii? Care-i treaba acolo de merge asa de prost?Rezultatele muncii lor reprezinta un fiasco total.Bunul demers in toate ramurile acestei tari este compromis,schilodit
    5. Cat o sa mai mearga modelul acesta rusesc de “sacrificiu” a maselor? De prosteala a individului caruia i s-a dat in dotare o vointa si o reprezentare pentru a construi, a intreprinde, a simti, a cugeta etc. si nu pentru a se nenoroci, a-si ura aproapele, a-si ura fiinta, a uita ca un stat este mult mai puternic decat un numar de provincii rasfirate aiurea

    Intrebarile au avut ca influenta: 80% viata de zi cu zi, restul 20% de catre: blogul lui Ciutacu(precum si emisiunile si aparitiile publice), formatia Parazitii, filmul “Balanta”, Mircea Badea, serialul Roma, Neagu Djuvara, Mihai Eminescu, filmul “Senatorul melcilor”, Jurnalul National etc.
    Multumesc

  37. Pe mine ca roman, ma lasa rece demisia infractorilor din PD-L , daca demisioneaza sau nu, tot dracul ala e, e un partid compromis alcatuit din inculti si hiene, asta e parerea mea.
    In schimb m-ar interesa sa vad ca schimbarea asta la care am participat si eu pentru ca am votat si de care m-am bucurat intr-o oarecare masura, produce ceva in sensul bun.
    As vrea sa vad coruptia starpita, as vrea sa vad justitie intradevar, vreau sa vad ca cineva plateste atunci cand fura, si nu ma incalzeste prea mult nici macar faptul ca ei ar sta dupa gratii, vreau sa vad bunuri confiscate, pentru ca nu le apartin.

    Din pacate am asistat si probabil voi mai asista la demisii a unor membri de vaza ai PD-L care sunt primiti cu bratele deschise de PNL. ( ex. Sorina Placinta ). Atunci daca asta e politica, de ce nu o primesc si pe madame Udrea la PNL sau chiar pe Basescu ?
    In cazul asta ce s-a schimbat ? Daca cei care au primit acum votul au crezut cumva ca oamenii au votat impotriva PD-L doar pentru ca au vrut sa scape de culoarea portocalie, s-au inselat amarnic. Daca vor continua sa primeasca in randurile lor acesti PD-L –isti dezertori atunci sunt demni de toata jena si in acest caz sa nu mai conteze pe voturile romanilor cinstiti. Vor avea o cadere la fel de libera daca vor dezamagi.
    Sunt unul dintre romanii care nu au mai votat din 1996, cand am votat cu Dl. Constantinescu, iar acum am iesit la vot pentru ca efectiv nu am mai suportat hotia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.