Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Sex oral şi deontologic fără prezervativ

Sex oral şi deontologic fără prezervativ

Scandalul concesionarilor de final de mandat, real pe fond, ascunde, insa, o mare marsavie. Intretinut mestesugit si umflat programat de faimosii deontologi de la Hotnews si din trustul Realitatea-Catavencu, iuresul serveste niste interese economice cat se poate de private si perverse. Inlocuirea capacului de pe concesionarea resurselor – omul liberalilor, care a si actionat ca atare – cu un baiat de omenie care sa joace tare in favoarea altor banditi decat cei de pana acum. Si cine poate fi mai bun in acest rol decat omul lui SOV? Care, absolut intamplator, are si el ceva interese in zona de resurse; care, cica, ar musti de gaze.

Deontologilor, cand mai faceti sex oral cu stapanul, incercati cu prezervativ sau prin batista, ca va tradeaza moralitatea si contiinta din coltul buzelor…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

63 thoughts on “Sex oral şi deontologic fără prezervativ

  1. @marina … daca nu am avea noi grija cine sa aiba ? ma gandesc, nu stiu daca stiu sa o fac prea bine..am fost scolit in Romania 😀 , poate daca stim prea multe s-ar putea sa ne dauneze..nu crezi? nu toata lumea trebuie sa stie ce se intampla cu adevarat..altfel daca s-ar intampla asta , tu de ex ai mai plati taxele la stat? ai mai da credit bancilor care iti sar in cale sa te ademeneasca cu ale lor oferte speciale? si credite doar cu buletinul? Poate ca ai face exact ca si pana acum.. dar adevarurile lor nu le vei mai accepta asa usor.. vezi foarte bine ca s-au chinuit ceva pana sa ne faca pe noi sa-i credem ca nu stiau ca sunt asa de putini bani in visteria statului si cu parere de rau nu-si mai pot tine promisiunile.. si sti ce? le-a reusit.. PUNCT.

  2. Victor,
    Simt eu, poate gresit, un fel de “trend”, adica, vezi Doamne, chestiile alea au fost concesionate (vandute etc.) din 1992. Chiar daca e adevarat, solutia e una singura, pentru toti “actorii” politici din’92 incoace: subminarea economiei nationale cu consecintele aferente din Codul Penal.

  3. Ce-i mana pe ei in lupta , pe politicieni infratiti cu interlopii , stim.Dar astia de ne asculta ,serviciile sa zic asa, ce fac sa apere tara asta ca oricum o intorci au depus un juramant militar pina la urma.
    Este foarte clar ca au asteptat multi ani sa traga acest tun si intre timp plangeau in hohote pe sticla de dragul tarisoarei lor si unii si altii adica cu totii.
    Nu-i credea nimeni oricum.
    O pedeapsa in imperiul roman era decimarea ( nu intru in amanunte)Ce ar fi sa fie aplicata si la noi pentru grupurile de interese?De ce sa nu se poata ? Daca se poate ca cei condamnati pentru fapte grele sa fie eliberati pe motiv de claustrofobie sau furuncule trebuie sa se poata si decimarea .
    Astept “apocalipsa” dupa Mircea Badea care desigur va veni in curand ( sant de acord cu el va veni) , poate atunci si decimarea cine stie .
    Cum isi dau ei dragutii de ei legi de furat sa fure cu legea in mana.

  4. 1. Daca nu era contractul cu canadienii, era cu altii cu aceleasi conditii. Numai ca era de la noi(PSD+PD-L).
    2. Peste doua luni apare altceva si subiectele de azi -la moda- Gorbunov, Spitale, Haga, Justitie vor fi uitate.
    3. Este ca un facut, ca in legile lui Murphy,
    daca ceva poate sa mearga rau, poti fi sigur ca va merge foarte rau.
    4. Daca intri intre porci, vei fi ca ei. Si cel mai curat om, o data intrat intre ei vei fi ca ei. Indiferent cat de curat ai fost…

  5. HMMmmm…nu cumva acest personaj a fost reprezentantul ENRON in Romania ????…dar nu sint sigur, parca asa tin minte, oricum de cercetat…cit despre fostul PM, acesta si-a organizat inca din anii 90 o clica de delapidatori… va spune ceva numele “rotileanu” sau “ivan”, noghy, silaghy, sau valadescu?

  6. Excelenta postare. Felicitari! Dar…
    Cum vad ca vorbesti la gramada despre trustul Realitatea-Catavencu am o intrebare: in trustul Intact prezervativele sunt incluse in pret? Cumva “deuntologii” lui Felix fac exceptie de la mascarada asta care pompos se numeste presa? Nu cred.

  7. Da , nu e crestineste cu decimarea , nu m-am referit la decimarea fizica ca oricum nu se mai poarta ci la la ceva radical care sa ii puna serios pe ganduri.
    Propun o tema mai putin abordata :”Imperialismul UE in fostele tari comuniste “sau “Nici imperialismul nu mai este ce a fost odata ” Trebuie sa fiti de acord
    ca sintem o colonie si un izvor de resurse pentru UE.Asa au iesit cartile in secolul asta.Unde-s timpurile de altadata cand armata de ocupatie facea legea in colonii administratia era de import si infrastructura era chitita sa duca tot ce se poate cat mai repede in tara mama?Ici colo mai aparea v’un haiduc sau un rebel.Eheee !!!!!
    Acu e altfel .Vine faxu’ si deoata se vinde BCR’u (banca care mergea foarte bine).Nu mai este armata de ocupatie,ne-am ocupat singuri.Ce haiducie(partea romantica a luptei
    poporului pentru libertate)numai interlopi
    cu sabii si pistoale cu capse sau uneori chiar cu glont.Nici macar infrastructura nu au facut colonialistii astia sa isi care furatura
    acasa la ei.I final ne vor declara o populatie care nu are ce cauta in europa lor si poate vor construi un zid asa cum imparatul Hadrian a construit unul in Britania sa nu-i mai vada pe Bretonii aia zurbagii care le atacau cohortele.Nu va indignati este numai un scenariu pesimist dar daca devine realitate ?

  8. stiti care este marea tragedie a acestui popor?
    mentalitatea de smecher balcanic nu este de acum si nici de ieri si nici datorita in exclusivitate cum spun unii :perioadei comuniste
    Aceasta mentalitate este prezenta la romani de secole.Cititi istorie si veti vedea ca de fapt noi nu am evoluat deloc !Este tragic,nu?
    Spun unii :Ce actual este caragiale! Fals! Noi nu ne-am schimbat ca mentalitate si pana la urma ca….intelect
    PACAT!

  9. 1) Lăsaţi cântatul la nunţi şi puneţi mâna pe puşcă.
    2) Agafiel înseamnă într-o limbă necunoscută demisie.
    3) Acesta este pionul scos la înaintare de către clanul Luca ( Hoffa-Vântu) alături de senatorul F. Andrei pentru a controla resursele minerale.
    4) Revenim la Agafiel: ca fost director la Ipromin a reuşit să-l destrame, să-l căpuşeze şi să-l aservească la orice grup de interese din domeniul resurselor minerale. A fost şi este consilier la Bechtel traficând şi influenţând aprovizionarea cu produse de carieră şi balastieră pe tot traseul autostrăzii care nu se va termina în veci, precum Coloana Infinitului. Plecarea de la Ipromin şi saltul în corabia Luca – Vântu s-a făcut cu scopul de-a ajunge şef la ANRM, un vis mai vechi al acestui carierist.
    A avut şi până acum un cap de pod in ANRM prin L Bogatu fostul şef al controlului minier(!) şi prin familia Berchimiş, asupra căreia o să revenim.
    Numirea în pripă de către Boc a acestui conjudeţean şi coreligionar minoritar la vârful ANRM compromite atât PD-L cât şi această autoritate. Iulian Iancu este o trompetă OMV Petrom. Privatizarea Petrom este o fraudă infinit mai mare decât tot ce s-a făcut în domeniul petrolier. Ţinem aproape.
    ANRM

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.