Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Sex oral şi deontologic fără prezervativ

Sex oral şi deontologic fără prezervativ

Scandalul concesionarilor de final de mandat, real pe fond, ascunde, insa, o mare marsavie. Intretinut mestesugit si umflat programat de faimosii deontologi de la Hotnews si din trustul Realitatea-Catavencu, iuresul serveste niste interese economice cat se poate de private si perverse. Inlocuirea capacului de pe concesionarea resurselor – omul liberalilor, care a si actionat ca atare – cu un baiat de omenie care sa joace tare in favoarea altor banditi decat cei de pana acum. Si cine poate fi mai bun in acest rol decat omul lui SOV? Care, absolut intamplator, are si el ceva interese in zona de resurse; care, cica, ar musti de gaze.

Deontologilor, cand mai faceti sex oral cu stapanul, incercati cu prezervativ sau prin batista, ca va tradeaza moralitatea si contiinta din coltul buzelor…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

63 thoughts on “Sex oral şi deontologic fără prezervativ

  1. Oare Zeus are ceva la chestia asta.Cat despre sex oral,e o serparie la deontologi(papa rahat si viseaza bani in plina recesiune),cat despre voi cei de dincolo de baricada faceti greva la mogul:-))

  2. Pe blogu’ D-lui Iliescu, acesta afirmă că “societatea contemporană se transformă”. Da’ io prostu’ de mine, habar n-aveam că ne întoarcem în Evul Mediu, când fiecare era “omul cuiva”, pe sistemul relaţiilor de vasalitate… “degeipi” e a lu’ Marean, Bănel e al lu’ Jiji, etc. Fain!!!

  3. Toti, de la Patriciu si pana la Sorin Ovidiu Vantu, sa se duca la puscarie ca au poluat peisajul public intr-un mod absolut pervers. Nu-i mai satura Dumnezeu pana o sa le apara pe fata la fiecare cate vreo trei organe genitale. Ca sa fiu cat de cat civilizat

  4. ba ciutacule,ca deja ma enervez ca bnecali,ba,vantu asta nu se mai satura ma? cat vrea ma,sa zica ca sa-i dam tot(si toti odata) ca sa ne scuteasca odata…e hapsan rau de tot…s-or fi terminat banii de la fni? nu cred…

  5. Pai te mai miri Victore?pai justitie nu e sa faca dreptate,de la revolutie incoace orice smecher a facut ce a vrut in tzara asta nu exista preluari abuzive nu exista inselaciuni nu exista concurentza neloiala nimic totul e ok cand e vorba de ei si de ce nu ar face ca nu-i amenintza nci intrarea in puscarie nici confiscarea totala a averii (de pe la nevasta si matusi si mai stiu eu cine)obtinuta ilegal asa ca “smecherasi din toata tzara uniti-va”si sa ne-o trageti vartos fara prezervativ vorba lui Victor ca tot aveti la cine.ne mai vedem ne mai auzim

  6. Doamne fereste in ce tara traim.Oare astia nu se mai satura odata? Vantu are impresia ca o sa traiasca 10 vieti ca sa-si cheltuie toti banii astia?

  7. acum se baga oamenii in structuri pe motiv de “reformare” si pedepsire a bampirilor. se gandesc si ei sa ne fure pe rand.

  8. Cine este Maracineanu, mai sapati putin??!!!
    Cine se afla in cercul Tariceanu-D.Marian_Patriciu___ s.a.m.d.
    O sa fiti Surprinsi!!!
    Cine raspunde???NIMENI, la ce bun sa mai comentam, eventual ptr .ISTORIA Hotiei romanesti!!!

  9. voi cine credeti ca a platit bine sa se castige tot, daca nu era ceva de vastigat acolo romania si ucraina erau prieteni de 42 de ani incoace, se zice ca a castigat romania ceva asta inseamna ca romania are urmatoarea definitie=statul ca atare fara pulime si adversari mai precis romania = afacerea celor bogati si chinul oamenilor de rand

  10. Sunt toti o apa si-un pamant : Vantu,Patriciu si Felix.Iau de la stat cat vor.Si ca sa nu raman dator cu o explicatie : Felix e in schema datorita biletelor tiparite pentru loterie.Furati baieti,furati !!!E vreo deosebire intre cei trei ? Niciuna! Nici macar de sex!

  11. Pai dupa atata pupat in fund trebuia sa primeasca si Vantul un “servetel” de la “cel de sus” ca sa-i revina zambetul. O masinarie asa “monstruasa” (nu doar ca volum), cum e Realitatea, aduce profit asa bun doar din news? Era normal ca toti cei care stau la masa si ciocnesc un pahar cu “Mr.” sa primeasca ceva si in farfurie. Ma gandesc sa le uram: Pofta buna si oral placut!

  12. Andrei draga mentalitatea ta si a mea nu se aplica la astia .vor cat mai multi bani incat nimeni si nimic sa nu le stea in cale.Puterea betiei sau betia puterii ia-o cum vrei

  13. Domnule Ciutacu,

    Ei bine hai ca sa demarcam subiectul: mizeria de contract prin care Sterling Resources pune mana pe contractul de concesionare este tot una de anvergura. Faptul ca aceasta a condus sau mai bine zis servit printr-o conjunctura dubioasa la schimbarea sefului ANMR cu alt domn mai “simpatic” este deasemenea o mizerie de dimensiuni remarcabile. Dar sa fie fara urma de indoiala inainte de asta era o mizerie poate incomoda pentru anumite personaje acum este o alta mizerie incomoda desigur pentru alte personaje si bineinteles asa cum banuiam nici una dintre aceste mizerii nu e buna pentru stat, popor, societate, multime, etc.
    Suparat ca fura si altii in afara de el, Sorin Ovidiu Vantu a luat atitudine – asta s-a intamplat.
    Porcii, toti trag la mocirla!
    Apropo ar fi interesant de aflat de ce a vandut Sterling 35% din partea lor firmelor Gas Plus International si Petro Ventures cu doar 4.7 milioane de dolari! Citez:
    “This followed a lengthy period as a small working interest partner frustrated by continually changing and inactive operators.” – 2007 Annual reports of Sterling Resources p8.

  14. D-nul Marcu eu sunt Lute, nu ma bagam in discutie, dar atat poti? ce avea biletele de loto cu asa zisele bogatii naturale nationale. Mai pe intelesul dv. toti facem sex cu nevestele noastre numai eu cu sotia dumneavoastra punem egal intre toti? mie imi convine

  15. pai fara sex oral nu cred ca se face ceva serios,desigur in tara noastra,ca-i a noastra a tuturor,nu doar a bogatilor care o jefuiesc.nu prea stiu ce sa mai zic,am ajuns sa vorbim de lucruri grave ca despre ceva normal,in virtutea obisnuintei,iar smecherii isi vad de treaba si fac ceea ce stiu ei mai bine adica fura,legal desigur.

  16. Pe Sorin Ovidiu Vantu il cunosc din 1993.
    Nu l-am vazut de 13 ani, dar va pot spune ca are cel putin doua stele mari pe umeri si ca e baiat destept.
    Ne place, nu ne place este unul dintre cei ce fac cartile in Romanica.

  17. Mai, eu vreau sa dezbat aici cu voi , daca la mine pe blog nu vrea nimeni sa intre si sa se arunce in afirmatii care mai de care mai acide.. o sa va supun atentiei faptul ca vin alegerile prezidentiale , mai sunt cateva luni. Pe cine alegem fratilor? Avem pe cine.. vreau sa stiu daca ne unim fortele si sa-l dam jos pe Basescu.. eu sincer mi-as dori sa se intample asta.. Acum sa vad intre cine aleg dintre cei care infrunta pe Basescu..daca v-a candida Adrian Nastase..multi se feresc de el pt ca va instaura iar linistea nimeni nu o sa mai vorbeasca deci nimeni nu o sa mai afle nimic despre afacerile murdare care de petrec printre alesii nostri. Este si mason din cate se aude.. asta va invit pe voi sa-mi spuneti daca este un lucru bun sa ai un presedinte mason sau nu.. eu nu stiu sincer ce sa zic.are influenta..dar oare sa le dam voie asa sa ne conduca.. si asa ne conduc ei din america sa-l avem si aici acasa la noi? CE grea decizie trebuie sa fie alegerea presedintelui.
    Pe Sorin Oprescu sincer nu l-as vota.. cred eu ca este mai bine sa ramana la Bucuresti deocamdata nu este momentul de prezidentiale..nu ar avea sanse sigur..
    Tariceanu.. imaginea de sef de partid nu-i sta bine de nicio culoare.. nu se descurca .. zbiara pe la tv.. o porcarie dar ca presedinte cred ca i-ar sta bine.
    Crin Antonescu.. mie imi place tipul.. cred ca l-as vota..dar trebuie sa ma mai convinga sa-i dau girul meu..
    Mircea Geoana ..preferatul meu sincer..
    Ca sa stiti ce vreau eu..dar nu sunt sigur..
    Vreau un presedinte poliglot, un om fara dosare penale..fie ca sunt ele politice sau nu.. vreau un om care sa arate bine.. sa aiba abdomenul plat.. sa nu fie femeie(pt ca in Romania sunt multe probleme de rezolvat o femeie nu ar rezista presiunilor.).. vreau un barbat frumos.. cu discurs.. sa aiba cunostinte prin extern.. si eventual sa-l preocupe concret ceea ce se intampla in Romania..sa faca ceva..ii dau cateva lucruri la care sa se gandeasca..
    1. Analfabetismul in procent foarte mare, care duce la jafuri, manelizare implicit imaginea prosta a Romaniei.
    2. Legislatie schimbata .. furi ti se taie un deget in functie de furtul pe care il faci.. daca furi o gaina ti s etaie un deget.. daca furi flota sa ti se taie ambele maini.
    3. Imaginea taranului ..trebuie schimbata ..ma refer la port.. la case.. la vorbe..
    4. Turismul..fapte nu vorbe.. Avem potential si se vede.. hai sa profitam de tigani si sa-i bagam in fata cu ale lor pirande focoase si ale lor dansuri ametitore impreuna cu vinul si palinca noastra romaneasca asa cum numai noi stim sa facem.
    5. Infrastructura.. bai copii nu avem sosele pe care sa mergem faceti dracului ceva…
    Vreau sa fiu presedinte!

  18. @horya: “v-a”-ul ala dinainte de Nastase te-ncurca-n lupta cu analfabetismul
    @Costin Tanasescu: la aia cu stelele nu ma pronunt, ca pur si simplu nu stiu, da’ pe cine ai auzit tu zicand ca Vantu ar fi vreun pui de prost?

  19. Intamplator 9 ani din viata mea am facut investigatii geofizice prin Marea Neagra. E petrol dar e mult pamant pe el si mai e si apa. Se fac estimari fara nici un fel de bun simt si tot asa si evaluari. Am vazut prin media niste metri cubi de gaze, tone de petrol miliarde de ron de ma doare capul. Un foraj marin costa de te omoara. OMV a sapat doua sonde (ca asa era prin contract cred?!)si au fost chioare chioare. Ca sa explorezi iti trebuie platforme marine si multi bani.Petrom avea platforme da’ nu mai are. A fost furtuna si le-a luat vantu. E unu Luca (s-ar rasuci in mormant Jimmy Hoffa ,pe unde o fi el…daca ar auzi de “marele lider”)care e mare sindicalist la Petrom si stie mai bine.
    P.S.Acest comentariu este un pamflet mai securistilor si orice asemanare cu realitatea e pur intamplatoare!

  20. Off topic: Azi am dat de blogul tau. Ce pot sa zic? E original. 🙂
    O sa mai comentez cand o sa am ceva de spus, eventual un subiect mai putin politic, legat de care sa am mai multe cunostinte. Sunt foarte curios cum ar arata un dialog intre tine si Andrei Gheorghe. 🙂

  21. Ca de obicei cand incep sa jeleasca slugile eoliene ( are un talent baiatul ala razvanel dumitrescu la supt stiri ceva de speriat ) interesul stapanului e mare. Sa vedem cum or sa inghita continutul cand s-o imparti si restul (inteleg ca ar mai fi ceva substantial p-acolo)

  22. Horya daca ai citit Constitutia acolo nu scrie nicaieri ca presedintele(Nastase in cazul care l-ai explicat tu)ar avea puteri extinse in care sa instaureze linistea doar basescu face si desface de e presedintele “jucator”.deocamdata nu avem din fericire republica prezidentiala dar nu bag mana in foc ca o vom mai avea daca mai iese odata in carti Basescu.Indiferent pe cine votam din adversarii lui Zeus,ca toti la urma urmei sunt manjiti cu ceva dar macar sa fie unul care respecta “fisa postului”de presedinte penca Zeus o calca in picioare(constitutia) si pe noi la fel.ne mai auzim ne mai vedem,P.S.Si nu sunt fan Nastase asta ca sa nu intri la niscaiva idei.

  23. Traim din nou un vis urat,dormiti linistiti ramani, Vantu fura, dar nu pentru tine ci pentru el, nu le mai ajunge, exact cand stateam asa ca prostu si ma gandeam oare ce-o mai fi de furat din tara asta, hopa Haga, chiar imi ziceam mama sa vezi cum se arunca smecherii ca ulii pe prada, cand ce sa vezi erau deja acolo.Va mai aduceti aminte de OMV, degeaba a facut mass media ca toate visele, au facut toti spume la gura, nu s-a intamplat nimic, la fel si acum noi cu paguba ei cu castigul.Peste tot in lume se fura dar ca la noi…, am depasit orice limita, tara asta e iremediabil pierduta, cancerul a cuprins-o in toate domeniile, nu se va mai face bine niciodata daca nu-i terminam pe nesimtitii si mafiotii astia.Vin alegerile romani aveti grija sa-i votati tot pe astia, pe baselu, va mai prosteste el inca o data, va mai arunca o bomboana, o maslina, o scobitoare, ce baiat bun, nu i-ar mai muri multi inainte!

  24. Cu grijania la zi

    Pachetul de analize CNAS se inlocuieste de la 01.04.a.c. (prin „bula”)cu : grijania la zi sub semnatura preotului confesor, înregistrată la medicul de familie.

  25. Am vazut ieri la stiri ceva legat de cenzura parerilor de pe blog-uri sau ale jignirilor aduse unor oameni cu “demnitate”(care nu stiu).
    Va da-ti seama ca astia incet ,incet ne cenzureaza pana si cuvintele pe care le spunem in baie pe wc,nu cumva sa deranjam rahatul cu, criticile, pertinente de altfel! haos total!!!

  26. Comentariile domniilor voastre sunt juste si, puse cap la cap,ne arata cat de neinspirati am fost in alegerea conducatorilor nostri,in ultimii 20 de ani!Raul s-a facut, se face si se va mai face, chiar sub ochii nostri,in toate domeniile!Exemple nu va dau..Lucrurile nu se vor indrepta atata timp cat in tara aceasta mai sunt inca multe de furat, inclusiv cenusa din vetrele taranilor nostri, atatia cati mai avem! Somajul este in crestere exponentiala, nevoile sunt la inceput!Un singur lucru nu a reiesit din comentariile dvs.:L-ati scos din ecuatie pe Dumnezeu!El ne-a creat pe noi si toate cele din jurul nostru,si sub ochii lui se intampla ceea ce noi vedem,dar nu putem preveni,impiedica,etc.., pentru ca legile sunt facute de cei ce fura (direct sau indirect) si trimisi acolo de noi.Cat despre presedintele viitor, nu va faceti griji!Dumnezeu are alte planuri in acest sens,pe noi lasandu-ne sa ne vedem de grija zilei de astazi si, mai ales, de grija zilei de maine!Nu uitati!Dumnezeu va alege viitorul presedinte!

  27. Atâta scandal şi vorbărie pe toate posturile de televiziune, dar niciunde nu am aflat ce este mai important de aflat. Pe mine mă interesează cum se poate anula porcăria asta. Măsurile ce vor fi luate pentru a se stopa totul. Nu explicaţii sau dezvinovăţiri.
    Toţi par a fi într-o cârdăşie! Ştiu că după un timp scandalul se va stinge şi ne aburesc cu vorbe de vorbit. Cum adică “dacă contractul conţine (ce???!) prin care rezilierea ne-ar costa mai mult…”?
    Dacă se dovedeşte că a fost făcut şi semnat sub zodia mitei şi a interesului personal sau de grup, nu în interesul naţional, nu există căi legale pentru a fi declarat nul? Avocaţii care au câştigat pentru noi la Haga, nu cred că vor sta cu braţele încrucişate privind la cum le-a fost arvunită munca.
    Semnatarii acestui contract ruşinos nu ar trebui să fie cercetaţi şi, dacă mai există Justiţie în ţara asta, să-şi primească fiecare pedeapsa pe care o merită? Serviciile, dacă n-ar fi fost interesate să-i facă jocurile lui Băsescu, doar printr-o simplă verificare ar fi putut pune punct înainte chiar de a-i trece cuiva prin minte să facă o asemenea potlogărie. N-am auzit să-şi fi dat demisia şeful unui dintre ele!

    P.S.Bănuiesc că Tăriceanu îşi poate lua adio de la preşedenţia PNL. Măcar de ochii lumii, liberalii se vor feri să-şi aleagă drept viitor candidat la Preşedenţia României o persoană care a pus înaintea intereselor naţiunii, interesul de grup.

  28. zadara stii care e chestia pe oricine am alege noi e tot una sunt o mare familie toti sunt toti au aceasi “mama” si au baut acelasi laptic sa creasca mari si sa ajunga acolo sus. “Mama” trebuie sa fie o persoana f bogata cu mari interese ca “fiul” sa fie “educat” ca atare ca in momentul in care ajunge sus sa nu o dezamageasca, pentru ca acolo sus filtru facut de “mama” e f strict si nu ajunga nimeni “needucat” in posturile importante, si daca ajunge si calca stramb este renegat imediat de “mama”. eu cred ca am mare dreptate in ceea ce spun poate ma ajuta si dl. Ciutacu cu o confirmare in acest sens

  29. precizare nu toti au aceeasi “mama” dar toate “mamele” au aceleasi interese de aceea sunt o familie mare

  30. Mie unul mi se face scarba deja. Dupa ce am asteptat cu sufletul la gura decizia de la Haga si m-am bucurat ca un copil cand am vazut ca in sfarsit mai castigam si noi cate ceva, am ramas socat in momentul cand s-a dat stirea ca, mare parte din resursele pe care le castigasem la Haga erau deja concesionate. Oare oamenii astia care ne conduc nu au nici macar o farama de bun simt?? Oare cat timp vom mai fi furati pe fata fara ca cineva sa fie tras la raspundere?? M-am saturat sa imi pun aceleasi intrebari in fiecare zi. Si in fiecare zi ma resemnez cu acelasi gand, TRAIM IN TARE PE CARE O MERITAM,…din pacate…

  31. SALUTARE , VICTORE!
    SUNTEM EDIFICATI ASUPRA TUNULUI SI NU CRED CA SUNT MULTE LUCRURI RAMASE NEDISCUTATE.
    CAND AM AFLAT, AM TIPAT INABUSIT….APOI AM FUGIT PRIN JURUL CASEI PANA AM VOMITAT…APOI AM ADORMIT CU LAMA-N MANA….APOI M-AM CALMAT SI MI-AM DAT SEAMA CA SE INSCRIE IN NOTA GENERALA DE LUAT TEAPA DE LA POLITICIENI , TEAPA IMPAMANTENITA DE 20 DE ANI INCOACE. ACUM MAI AM UN SINGUR LUCRU DE LAMURIT.
    CRED EU , CA, BLOCAREA ACESTUI ACT AL MAFIEI PETROLULUI DIN ROMANIA, MAFIE CARE, IATA, DUCE PANA LA CEL MAI INALT NIVEL, ERA APANAJUL LUI ZEUS.
    ZEUS AVEA MIJLOACELE SI FORTA DE A BLOCA ACEASTA MISELIE. LA ASTA TREBUIAU FOLOSITE SERVICIILE SECRETE PE CARE LE CONTROLEAZA SI NU LA INTIMIDAREA SI SANTAJAREA ADVERSARILOR POLITICI.
    DUPA PAREREA MEA, ZEUS E CEL PUTIN LA FEL DE VINOVAT CA SI CEILALTI!
    TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE DISTRUGE SISTEMUL NERVOS!!!

  32. Imi puteti spune, va rog, de unde as putea procura cartea “Cum sa ai mereu drepate?”. Am vazut-o aseara la Mircea Badea in emisiune si presupun ca e supliment la vreun ziar, dar nu stiu la care. Va rog sa ma lamuriti deoarece as dori sa o achizitionez. Multumesc anticipat.

  33. o intrebare simpla:de ce la toate contractele de vinzare/cumparare/concesiune si ce mai vreti apare numele si/sau semnatura cinstitului,curatului,tehnocratului,specialistului,competuntului etc STOLOJAN si la orice discutie sau talk-show sare ca arsa siderata deputata TURCAN cea cu scoli pe la MOSCOVA 1990? Simple coincidente?Zeus stie!!!!!

  34. Ciutacule,

    Acuma nu am nici o parere. Lumineaza-ma ca nu pricep. Pana la urma transpirase din nov. ca punem mana pe luciul de apa? (am dat spaga la haga pt. baltoaca)? Sunt aia asa siguri ca gasesc CH4 si petrol? Care e schema pana la urma ?

    Nedumerita Fiara.

  35. auuu ce greseala am putut sa fac:)) punct okit punct lovit;) dar tot nu o sa ma opresc sa vb despre chestile astea..fie ca sunt sau nu analfabet:)))

  36. Ce tot va mirati!? 🙂
    Inainte, bogatiile tarii erau ale statului, dar beneficiau de ele un mic grup de oameni, exact ca acum, cu o singura exceptie.Astazi o mica parte din avutia tarii este in proprietatea catorva persoane, restul a fost vanduta Occidentului.
    In concluzie, pentru romanul de rand, acesti 20 de ani de asa zisa democratie nu a adus nici o schimbare.CE BINE ERA CAND ERA RAU!

  37. @codeus … eu nu am citit un roman la viata mea si tu ma pui sa citesc constitutia(vad ca se scrie si cu “C”, daca i-ar acorda si astia din parlament asa respect cum ii acorzi tu .. ce bine ar fi)..crezi ca as intelege ceva din ea? Ea este facuta sa fie inteleasa de cine trebuie 😉 Si daca ai fi fan Nastase nu as avea probleme.. dar ti-am zis nu stiu pe cine sa aleg..poate se mai trezeste cineva sa candideze la prezidentiale , poate exista acel cineva care sa fie iubit de romani 8 ani;)
    Mie imi place ca toata lumea este acum nervoasa ..mai sa le crape venele ca domne cum s-a putut intampla asa ceva , cum sa faca ei afaceri ca acelea.. :)) Se pare ca acest prosces se desfasoara de prin 1992 atunci nimeni nu vb despre el. Se pare ca Mircea Badea a creat o moda.. este bine azi sa fi acid si foarte critic.. Ceea ce zic eu ca este bine.. daca opozitia din parlament nu face nimic..macar noi strada sa strigam.. numai sa nu ne sara scuipatul din gura cand o facem.. ca alfel rad astia de noi si nu ne mai iau in serios. Hai ca poate se schimba ceva, zic sa continuam cu starea asta de infierbanteaza:)) vad ca merge..pana se satura astia sa mai dea afara conducerile institutiilor.. ce bine imi pare ca traiesc in Romania…. zambesc doar fals..tu poate poti sa o faci natural. Zambeste pt ca meriti!:D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.