Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Sentimentul lucrului bine facut

Sentimentul lucrului bine facut

Sunt zile in care am sentimentul ca meseria asta blestemata e unul dintre putinele lucruri bune, cu cap si coada, pe care sunt in stare sa le fac. Azi e una dintre ele…

UPDATE: Cristi Diaconescu vine deseara la “Vorbe grele”. Inregistrarea emisiunii

Comentarii

comentarii

Similar Posts

117 thoughts on “Sentimentul lucrului bine facut

  1. Anost, lemnos, constipat, alunecos, viclean. Mai mult, i se vad epoletii de sub costumul civil orice ar face si face orice ca sa para altceva decit este. O vidanja politica nenea asta. Pacat… iar ma uit pe Cartoon Network…

  2. Sa fi sanatos si tine-o tot asa!Cat despre Cristi Diaconescu,ar fi interesant de aflat, cum a reusit marineru sa-l aduca intre micutele lui putite unpr-iste!!!!!?????????????O seara buna!

  3. Dincolo de taranusii de teapa lui Paul, genul abia razbit din pubertate si ale caror comentarii seamana cu pop-urile alea cate te invita sa-ti maresti penisul ori sa folosesti hartie igienica cu trei fete, chiar cred ca vesnica tanara speranta Cristian Diaconescu, presedinte de onoare la frageda varsta de aproximativ 40-50 de ani, nu intereseaza pe nimeni; nici pe adversari si nici macar pe aia de genul lui Paul. 🙂

    Parerea mea.

    Poate il faci sa enerveze putin, si sa infoaie, atat de artificial precum il stim de-o viata.

  4. Acum scriu in calitate de cititor al tau,dar cu siguranta ca nu ai de unde sa stii ca “NOI” ca si institutie publica din acest minuscul minister al asa zisei” SANATATI”, pe plan asa zis local ne subordonam chipurile UNPR-ului? DE CE? De-aia zic ai lor unpr, pentru ca asa este bine acum! CARE ACUM? Chiar trebuie,este necesar,…si daca, DA ce-ar fi sa vedeti cu ochii domniei voastre d-le diaconescu! Stiu ca nu il vei “slabi”…. chiar …nu merita!!!

  5. Militari nu pot avea lipsa in cotizare deoarece la 3 zile ereu declarati dezertori, deci nu mai ereau militari. Aceste aberatii le sustin numai aceia care nu au fost militari in viata lor, ei numai au vazut militari. Intrebati-l pe domnul Boc unde a facut armata, si ce anume a executat. Cat priveste prezenta la majoritatea emisiunilor a Domnului Visan, intrebati-l ce legaturi a avut cu Samir Spranceana ( regele alcolului din Dolj)

  6. @pintea ioan: nu, dar nu public mesajele pentru Radu Tudor. are blog la emisiune si mail

  7. Intrebati-l pe Domnul Diaconescu ce General este Domnul Oprea, care nu isi respecta cuvantul, lucru care face diferenta intre militari si ceilalti, cuvintul pentru militar pe cimpul de lupta este echivalent cu un juramant. De ce nu ne respectam eroi, ce popor suntem? Este o vorba <>, luati exemplu de la poporul german care nu sa-iau renegat niciodata stramosi, oricat de mari au fost greselile pe care le-au facut

  8. toti se uita la militari care au fost sub arme o viata. Dar de asa-zisii revolutionari, care din 1990 au beneficiat de spatii gratuite,terenuri gratis, sume de bani, iar mai presus de toate au pensii de revolutionar (4000), cam cat un general al armatei

  9. Un individ alunecos care si-a distrus singur viitorul politic. Sau poate asta a fost misiunea lui in psd, la fel ca si a chilotarului de oprea.
    da, cred ca a fost o cartita portocalie.
    Totusi ma intreb cum se mai uita in ochii fetei lui?
    O sa ma uit pe Discovery sau History – individul nu are idei proprii.
    Oricum succes – totusi ar fi interesante 2 intrebari pt invitat
    1. daca armata romana nu a fost mai umilita prin numirea unui “sef de mafie locala” – expresia lui base – ca ministru, decat daca ii dadea onorul lui geoana
    2.daca pe viitor va intra in pdl, dupa dispariati unpr ca partid – 0.0000001 intentie de vot, probabil rudele apropiate

  10. Tot ce se intampla zilele astea cu pensiile militarilor si umilinta la care sunt supusi acesti oameni nu poate avea decat o singura explicatie: Razbunarea securitatii comuniste (traian basescu) pentru faptul ca “Armata e cu noi!” (’89)! Parerea mea…

  11. Delicata problema!
    Nu trebuie subestimata persona politica C. Diaconescu!Putem doar aprecia subtirel si prudent viitorul politic a domniei sale! Mult prea inteligent, mai punem niste experienta in politica externa, si…ceva nu bate!
    Poate fi banutul care inclina balanta intr-o finala pe care al naibii de demult o astept!
    Sa dea Domnul ca suspiciunile sa intre in vigoare! Bineinteles la 23.00 sunt vetuza-n plasma! Sanatate si numai bine,Victor!

  12. Dle Ciutacu, ce ar mai avea de zis dl. Diaconescu dupa ce a batut palma cu presedintele? Cred ca nimic, cariera politica a domniei sale nu mai poate avea ceva glorios. L-am crezut un om aproximativ integru dar se pare ca a cedat la presiuni. Sa fie vorba de santaj?

  13. Re data de 13 ianuarie 2011 reprezentatii Guvernului Romaniei mi-au bagat mana in buzunar si mi-au furat 600 de lei din pensie.As fi vrut sa ma duc la Politie sa ma plang dar mi-am amintit ca si lor le-au furat 25% din salariu.M-a intrebat sotia ce s-a intamplat ca nu mai ai toti banii pe card ,Rusinat dar justificativ i-am spus ca am patit ce a patit si ea.Si mie mi-au furat astia ai lui Basescu tot 25%.Macar suntem chit ca eu nu ti-am spus nimic anul trecut.Doar am demnitate.Dar i-am mai spus… macar tu esti civil iar eu sunt militar in rezerva si mai sper sa se aplice legea in Romania.Ea mi-a spus…esti naiv ca si mine.Nu ne mai scapa nimeni.Ca maine vor veni si in baza unor legi strambe ca asta data tie ne vor lua apartamentul.Doar atat i-am mai spus.O sa plecam la tara si o sa ne facem o gradina de legume …si vom deveni vegetarieni!
    Semneaza aproape resemnat…Fanibu!.

  14. draga victore, poate imi permiti tutuiala ca avem aceeasi virsta.am ,, muncit” 15 ani in armata, statul mi-a dat un sut in dos la 35 de ani, nu mai eram capabil sa lupt pentru binele romaniei, r mic intentionat, ca asa stiu ei sa faca legile. pensie nu am, din secunda 2 din care m-au pus pe liber, de ziua mea ,pe 3 februarie 2005, am gasit un alt loc de munca. ce reconversie profesionala si alte abureli, nimeni nu mai crede dupa ce un ministru al apararii ne-a facut din semnatura caporali din sergenti.ca idee, afla cit s-a platit la craiova de fiecare om din b26 pentru vizita lui oprea, care nici nu a venit ,a trimis seful smg. deja string bani pentru pusca, luneta mai tirziu.bafta

  15. De când acest personaj a făcut pasul pe care l-a făcut, e puţin spus că mi-e greaţă de el. Mulţi oameni care l-au apreciat sunt cu atât mai revoltaţi de ce ţeapă şi-au luat cu Cristian Diaconescu, cu cât îl puseseră mai sus, pe piedestal.
    Ce-mi place e că îi pui întrebările alea nasoale cu zâmbetul pe buze, iar el e de un penibil remarcabil atunci când răspunde. Ştiu, e un diplomat, un om politic rafinat… Mai ales întrebarea despre ieşirea de la guvernare de după 1 ianuarie. Cică acum nu mai e o problemă cu scăderea salariilor, nu mai e valabilă ameninţarea, că treaba e “reglementată”. “Case closed!”, deci.

    Eu cred că fiecare apariţie televizată a lui Cristian Diaconescu nu face decât să-l afunde şi mai mult în mocirla în care singur s-a băgat.

  16. A fost o placere si o onoare sa-l intalnesti pe domnul Diaconescu?! De ce?! Diaconescu este un tip devitalizat, in primul rand. Dupa ce stai cu el politicos de vorba, s-ar putea sa ai o durere de cap. Apoi, a fost ceva relevant in ceea ce a spus, rau sau bun?! Nu. Nici nu ar avea cum, el nu este genul care sa emita ceva valoros. Poate ceva exprimat diplomatic, dar nu important. Este un om marunt, care stie insa importanta “vorbei dulci”. In rest, partas la toate…Prin urmare, in ce consta treaba bine facuta? Am facut o traducere in timp ce ascultam emisiunea. Nu m-a deranjat absolut deloc.

  17. Educat,civilizat,cultivat……De ce dracu a intrat un asemenea om in puticlubul lui Popay?L-am ascultat cu rabdare pana la final ,da nu-mi mai merge deloc la suflet.In schimb,s-a fofilat bine de tot la chestia cu iesirea de la guvernare.Un adevarat sarpe!Noapte buna!

  18. felicitari victore ptr emisiune.mi-a placut treaba cu avansarea, bravo !
    te rog sa-mi precizezi ceva:am vazut ca si tu ai pus problema lui Diaconescu in legatura cu ultima chichita a lui boc cu cariera completa a militarilor. vreau sa-ti transmit date in acest sens ptr a te ajuta sa intelegi problema . CINSTIT SI CORECT. eu m-am pensionat in 2003, sunt lt. col. de transmisiuni in rez. si stiu f bine cum sta treaba. precizeaza-mi daca o pot face aici sau in alta parte( alta ads.mail poate).Inclusiv cu platile compensatorii. Saptamana viitoare va fi de foc din nou si prostiile aruncate de trimisii pdl in emisiuni dezinformeaza lumea grav. e o mare magarie si poti sa contribui cu argumentele din datele de la mine si din discutiile tale cu alti militari in rez din mapn la restabilirea adevarului. ne umilesc , dar sa sti ca ei nu stiu cu cine se pun. noi suntem oameni uniti, educati in spiritul legalitatii, ne iubim tara si nu putem accepta sa-si bata joc de noi nimeni.nu suntem nici fricosi si cred ca s-a demonstrat in dec. 1989.Atunci eram capitan, aveam o functie importanta si de mare raspundere operativa. Dupa fuga lui ceasca amaruncat tabloul lui din sala de festivitati de bucurie. Pentru ce am facut in mentinerea operativitatii sist de transmisiuni , amenintat pe bune sa cada,si alte misiuni speciale am fost avansat la exceptional maior in 24.12.Ceasca inca nu murise ! Istorie Victore ! In 2009 romanii au acumulat nemultumire fata de masurile aberante luate, circul din parlament, hotiile demascate, tupeul fara margini , etc etc, dar din 2010 Victore, romanii acumuleaza ura mai ceva ca 1988-1989, si nu va fi bine. existenta statului de drept in RO atarna de un fir de ata , sa zic asa. Mi-e scarba de generalii in rez., tac , nu au nici o reactie, poate singurul Chelaru, dar restul ….Iarta-ma ca m-am lungit, dar ma apuca dracii si imi vine sa urlu de ce se poate intampla cu tara asta. Suntem blestemati cred !
    Iti doresc numai bine si astept vesti !

  19. SUNT CONSTERNAT de decl. cu cei care au avut functii politice! Nu pot crede ca in 2011 in Romania se poate face asa ceva. Inseamna ca deja suntem in Diktatura !!
    Nu fac obiectul,eu am fost ofiter de stat major, dar ma gandesc ca poate maine poimaine ne vine si noua randul. Ne aresteaza pe strada,si la Gherla cu noi !Sau la crematoriu !
    In-cre-di-bil !!!Mai lipseste Ana Pauker sa vedem sub ce infatisare s-a reincarnat,ce functie are, oare tot pe la vreun minister, ori prin bancile parlamentului. Oancea e clar, e Ghe Ghe. Dej !!Parca astia au bagat spaima in burgheji !Ce parere ai Victore !?

  20. @nik,
    Trebuia sa te uiti si la postul concurent (RTV) la ora 18.30.Erau vreo 20 de generali! Scuza-ma Victore pentru interventie!

  21. Dle Ciutacu , am urmarit emisiunea in care ati avut invitat pe Cristian Diaconescu si nu m-am asteptat sa nu cereti o lamurire la urmatoarea afirmatie a interlocutorului . A subliniat ca nu calea justitiei este rezolvarea pentru pensionarii militari , uitand sa specifice ca numai cei care au contestat HG735/2010 ca norma de aplicare a legii 119/2010 ,au reusit sa suspende aplicarea recalcularii , pe motive bine intemeiate juridic .

  22. Victor,
    Am urmarit emisiunea ta ieri seara in direct si din nou azi dimineata. Este clar, Cristian Diaconescu nu stie ce inseamna “jurisprudenta”. Daca un act este constitutional, Curtea Consitutionala nu are cum sa se pronunte asupra sa. Am aflat ca invitatul tau este colonel in rezerva. E cam tanar si nu prea a fost in armata de ceva timp. Avand in vedere ca a lucrat la externe si justitie, ca sa ajungi asa repede la acest grad banuiesc ca arma lui a fost “contra informatii”. Gresesc?
    In rest am auzit acelasi discurs a la Boureanu, doar ca folosind un limbaj civilizat. Nu am aflat raspunsuri la multe din intrebarile tale, doar o limba de lemn foarte bine rodata.

  23. @Catalin: deci, daca nu-l aduceam, nu aflai nici ca-i colonel, nici ca nu stie cu jursiprudenta si nici nu intrai in dilema privind eventuala sa apartenenta la vreun serviciu de informatii 🙂

  24. Este incredibil cati colonei avem in armata asta …
    Adevaratii oameni de cariera militara , care au muncit si s-au daramat psihic si fizic sub acest regim militar de-abia apucau o avansare la cativa ani , iar putoii astia TOTI SUNT , FRATE , COLONEI !!!
    Este o insulta fara margini .
    Provin dintr-o familie de militari : bunic , tata , eu si toti a trebuit sa asteptam ani ca sa ajungem colonei .
    Din cauza astora care si-au dat grade peste noapte ajutati si de cretinii aia doi , Basescu si Oprea , ne taie noua acum ” pensiile nesimtite ” .
    Pentru astia uniforma militara nu e decat de parada !!! SI ATAT !!!…

    Sa le fie rusine !!!…

  25. Domnule Ciutacu, in aceste vremuri grele prin care trecem noi, romanii, ca popor, intr-o tara in care statul ne trateaza ca pe niste sclavi moderni (buni doar pentru munca multa si prost platita, pentru a plati un “trilion” de taxe si impozite), mai exista si cate un caz (foarte rar si foarte izolat) care ma impresioneaza si imi zguduie credintele si gandurile negative, formate in baza interactiunilor cotidiene

  26. Din ce am inteles ieri seara toti generalii prezenti aveau peste 70 de ani, deci iesisera la pensie inainte de 2001 cand s-a dat legea cu pricina. Deci si-au luat gradele si functiile corect. Se poate sa fi fost cazuri de violarea legii, dar dupa 2001. Probabil ca generalii facuti de basescu in ultimii ani sa fi violat legea. Probabil, dandu-si seama de greseala facuta a vrut sa le-o traga. Numai ca au cazut in capcana si cei cu adevarat merituosi.Ia de la basescu!

  27. Am aceiaşi plângere ca şi Ylynka. De mai bine de o săptămână nu se deschide Jurnalul…
    Cică se lucrează, ne informează. La ce?

    P.S. Ar fi bine să-şi pună un sac în cap şi să dispară din peisaj acest Diaconescu (lup în blană de miel) pe care îl detest cu atât mai mult cu cât, o perioadă, m-a păcălit. Lingăii de serviciu nici n-ar mai trebui invitaţi în emisiuni de o asemenea importanţă. De fapt, în nici o emisiune. Greţos!

  28. DE CAND S-A DUS IN PARTIDUL LUI MOS TEACA,ACEST C.DIACONESCU NU MAI INSEMNA NIMIC, PACAT CA SI-A DISTRUS CARIERA,A AJUNS UN ZETO BARAT.

  29. Nene şucărit şi tanti Ylinko, ce-ar fi să vă verificaţi o ţîră “compiuterele”, sau să-l întrebaţi pe “isepeu” (ăla de vă dă “net”) de problemă? Site-ul JN merge bine-mersi! “Compiuteru'” meu are 9 ani şi n-am treabă. Drept îi că am “ţavă” de net…
    Banzai!

  30. Stiam ca are grad, dar nu ce grad. In rest o ciorba de limba de lemn cu multe aschii si pt. onor ministru general o limba catifelata si vioaie(“determinarea si hotarirea dlui ministru”-bleah).De ce trebuie sa-si pupe astia sefii in fund in halul asta nu inteleg?Un om cica inteligent si pregatit nu a gasit alt mod de a ii face imagine buna sefului, va dati seama ce avocat bun a avut(si va avea) Romania in acest colonel,care va face orice slugarnicie sa nu ramina fara “coledzi”.
    Nu m-am temut degeaba ca voi adormi cu Cristi Diaconescu!

  31. Domnule Ciutacu,
    Sunt colonel in rezerva cu vechima de 41 de ani in Armata Romaniei.
    Dv. impreuna cu Radu Tudor, Mihai Gadea, Mircea Badea, Dana grecu si Gabi Firea sunteti singurii comentatori politici pe care-i urmaresc si-i pretuiesc pentru profesionalismul si curajul cu care spuneti adevarul in legatura cu situatia dezastruasa din Romania si actiunile anti-romanesti ale gastii portocalii care s-a cocotat prin fraude nenumarate la conducerea tarii. De altfel, singurul post de stiri si dezbateri pe care-l urmaresc zilnic este Antena 3.
    Sincer, am asteptat cu nerabdare intalnirea dv. cu Cristian Diaconescu. in primul rand pentru ca, lasand deoparte prestatia in general buna a acestuia de pe vremea cand era ministru de externe, prin gestul sau de a se inregimenta in gasca ospatarului Oprea, individul a dovedit ca a pierdut examenul de morala. A parasit PSD-ul? Foarte bine. As fi ultimul aparator al PSD-ilor. Dar, daca tot ai invocat morala ca factor care te-a determinat sa parasesti un partid, cam ce cantitate de materie cenusie iti trebuie (probabil cam cat are si Geoana) ca sa te inregimentezi sub comanda excrocului de Oprea?!?
    Si aici trebuie sa recunosc, m-ati dezamagit putin si dv. Mi-ati parut partinitor si usor ocrotitor la adresa lui. De ce spun asta? Dincolo de faptul ca m-au costat ceva, v-am trimis in emisiune mai multe SMS-uri cu intrebari pentru Diaconescu. Si nu le-ati citit. Nu vreau sa credeti ca sunt vreun infatuat care are impresia ca emite cine stie ce judecati de valoare! Dar erau cateva elemente la care ar fi fost interesant de vazut cum reactioneaza individul. Va spuneam in mesaje ca am 41 de ani in Fortele Armate ale Romaniei, pe care i-am petrecut de la gradul de locotenent comandant de pluton la cel de colonel, grad cu care am fost si diplomat militar, atasatul militar al Romaniei peste hotare. SI de la o pensie de 3900 de leil am ajuns acum la 1900. L-as fi-ntrebat pe Diaconescu, ce justifica taierea pensiei mele? Ca tot spunea el cum tara era fortata sa rezolve problema pensiilor speciale militare! (ele sunt pensii ocupationale sic).
    Auzind eu cu uimire ca dl. Diaconescu apare pe la unele evenimente imbracat in uniforma de colonel, i-am adresat prin dv. intrebarea in ce arma si la ce minister este colonel? Si daca eu am dat si am trecut cu brio examenele si pentru avansarea la gradul de colonel si pentru ocuparea postului diplomatic, domnia sa a sustinut examenul de colonel? In context, ma accepta si pe mine in MAE asa cum el este acceptat in structura militara? Asta asa, ca sa-mi completez anii pana la noua varsta legala de pensionare. Ca la 57 de ani, desi incerc sa gasesc un loc de munca, nimeni in viata civila nu are nevoie de un batran specializat postuniversitar in Intelligence, in analiza politica si politico-militara si nici de experti in terorism, trafic ilegal international si alte amenintari asimetrice! Chit ca materialele intocmite candva de mine ajungeau zilnic pe masa presedintelui, a primului ministru, a ministrilor si sefilor de servicii speciale din sfera elementelor de forta ale statului roman.
    Nu i-ati pus aceste intrebari lui Diaconescu, domnule Ciutacu, fapt ce mi-a lasat un gust amar. Ar fi meritat sa raspunda! Macar asa, ca sa-l vad balbaindu-se putin in inimitabilul sau stil diplomatic, eventual cu urme de lacrimi batraciene in coltul ochilor. Ca atunci cand spunea ca a fost santajat! Deh, cine are cu ce fi santajat, sa se astepte la asta!
    Deci, voi ramane fidel colectivului de la Antena 3, dar raman cu aceasta dezamagire! Cred ca am dat in ultima luna peste 20 de SMS-uri la 1211 si nu a fost luat niciunul in seama, desi le-am semnat atat cu numele si gradul intreg cat si cu prescurtarea AS. promit sa nu va mai deranjez.
    Iar pentru situatia mea ca pensionar militar. MULTUMESC DIN SUFLET PATRIEI MELE!

    Cu respect, Col.rez. Adrian Stanislav

    NOTA: pentru cei ce nu stiu, am contribuit lunar la pensia suplimentara militara de stat timp de 24 de ani, 7 luni si 18 zile cu procente importante din salarul lunar. Cine nu stie despre ce este vorba si spune pe post ca militarii n-au contribuit la fondul lor de pensii, mai bine sa taca.Iar cine stie asta si sustine contrariul. este un mincinos ordinar.

  32. Am scris deja un mesaj si n-a fost acceptat. Ca si cele peste 20 de SMS-uri la 1211. M-ati dezamagit. Iar pe lingaul asta fara morala de Diaconescu nu-l mai mangaiati atata pe frunte. Eu am 41 de ani in armata, de la locotenent la colonel, grad cu care am fost si diplomat, atasat militar al Romaniei in strainatate. Mi-am sustinut cu brio atat examenele pentru gradul de colonel cat si pentru postura de diplomat militar! El si-a sustinut vreun examen pentru gradul lui de colonel??? Ma ia si pe mine in MAE asa cum structurile militare l-au luat pe el si i-au dat gradul de colonel? Asta ca sa-mi completez stagiul in campul muncii pana la noua varsta de pensionare. Al dracului de hahalera, s-a dus sa-l pupe-n dos pe ospatarul de Oprea. Bravos!
    Iar pentru ce s-a intamplat cu pensia mea, care a scazut de la 3900 la 1900 lei, MULTUMESC DIN SUFLET PATRIEI MELE SI POPORULUI ROMAN, care in proportii semnificative zice IA MAI DA_I DRACU’ DOM’LE PE MILITARII ASTIA! Abia astept sa-i apere Udrea, Diaconescu, Eba, B1TV, OTV.
    TARA DE CRETINI!
    Col.rez. STANISLAV

  33. Draga Victor, oricat de mult nu suport acest regim(mergand chiar pana la a nu-i mai lua in seama, chiar si pt rarele situatii in care or mai face si ceva bine), in opinia mea adevarul in ceea ce priveste recalcularea pensiilor pentru militari, este ca deobicei, undeva spre mijloc. Probabil ca un cuantum regresiv, plecand de la, sa zicem cca 5.000 lei pentru generali, cca 4.000 lei pt colonei, s.a.m.d.ar fi fost mai corect. Iar pentru cadrele militare care s-au remarcat in situatii cu totul speciale(cutremure, inundatii, incendii,etc), s-ar putea acorda pensii/sume suplimentare(chiar viagere).Sa fim lucizi(vorba dlui Marga), in afara de cateva privatiuni, militarii au avut numai beneficii/privilegii, mai ales cei care si-au inceput cariera militara dupa razboi. O sa relatez pe scurt, o intamplare din propria-mi experienta(o convocare la o unitate militara, cu scoatere din “productie”, pt cca 2 saptamani prin 1987, la vreo 5 ani de la terminarea facultatii), ocazie cu care am constatat: un program de boieri pt ofiterii de acolo; mancare la popota si de-aia buna, fripturi, etc; o mistocareala pe seama soldatilor in termen, si cu 1 sau 2 ore inainte de incheierea programului, o bericica/sprit la barul din colt. Unii mai dotati/smecheri, dadeau intre timp o fuga si pe la amanta. Basca, nu tu razboi sau altele asemenea. Nu vreau sa cred/sa spun ca asa ar fi fost peste tot, dar asa am vazut eu atunci si acolo. In rest, toata stima si admiratia pt militarii adevarati ai acetei tari. Doamne ajuta!

  34. vultur cand nu sunt de fatza, mielusel cand ii ai in fatza; cam asta esti tu cand ai de-a face cu oameni care sustin acest regim; aseara mi-ai facut impresia ca ti-e mila, rusine de penibilul prestatiei invitatului tau si nu i-ai aratat suficient de tare mizeria de regim pe care el, personal, o sustine din toate puterile

  35. Foarte fin dl Diaconescu -asta stiam. Nu pot sa nu remarc insa finetea cu care si-a schimbat discursul si faptul demn de un diplomat dar trist pentru mine ca a reusit la fel de fin si inteligent sa nu raspunda la nicio intrebare.

  36. Dl Cristian Diaconescu nu-mi mai inspira incredere,ba chiar il dispretuiesc.Nu este convingator desi se straduieste sa-i fie alaturi colegului ministru.Tradator de soi si domnia sa.

  37. Esti mult mai incisiv in scris decat in vorbit…
    Am ezitat inainte sa-ti spun asta , dar mai apoi m-am gandit ca esti destul de inteligent ca sa apreciezi o critica constructiva.
    Orevoar!

  38. @Stanislav Adrian-Claudiu: dincolo de faptul ca mi-era imposibil sa citesc in 45 de minute de emisie peste 250 de sms-uri, constat ca, in cei 41 de ani de armata, v-au scapat educatia rabdarii si, pe alocuri, a bunei cuviinte
    @ŞuKăRiT: asa m-am gandit si eu, noi sa-i chemam doar pe ai opozitiei si TVR & B1 doar pe ai puterii. si, dupa aia, eventual, sa injuram celelalte televiziuni ca nu asigura pluralismul de idei 🙂

  39. Am citit asta: “vultur cand nu sunt de fatza, mielusel cand ii ai in fatza” de la un “momo”…
    “Momi” de ăştia am mai văst!
    Aseară m-ai făcut să pierd meciu’ de snooker. Era 4-0 pentru Fu. Ai început emisiunea în “repriza” a 5-a. La pauza ta era deja înregistrare de la sărituri cu schiurile… Aşa că, nene “mieluşelule”, zi-mi şi mie cu cît dracu’ l-o bătut Fu pe Ebdon?
    Banzai!

  40. Imperatoare, ca de obicei, m-aţi adus cu picioarele pe pământ. Eh, mai visez şi io ca tot omu’ şucărit. 😛
    Deşi n-ar fi rea ideea, zău! Oricum nu-i pot asculta, de văzut… nici atâta. Desigur, pot alţii, ştiu asta fiindcă mai sunt prin zona noastră ceva urme de portocalii. Cam duşi cu pluta, îi drept. 🙂 )

    P.S. pentru şhogunu’
    Asta-i problemă mare, nu mai bine aştept să se rezolve singur? (Ca tot românu’ care se respectă, da. ;))

  41. Domnule Ciutacu! Poate veti intreba la o emisiune la Antena 3 cum de numai in armata romana s-a gasit un “papagal” pe functia de purtator de cuvant care sa apere aberatia cu recalcularea pensiilor militare? De ce sunt mai barbati cei de la interne, SRI si alte servicii, care macar nu au acceptat rolul ingrat sa comenteze si sa sustina niste aberatii ca domnul propagandist al domnului Oprea?

  42. Mie treaba asta cu CD-ul mi se pare simpla: e ca pe vremea lu nae cind stateai la coada la brinza -taraba PSD-ului- si iti lasai loc si la coada de la carne – tejgheaua PDL-ului. Cind a vazut ca s-a terminat cu brinza, chit ca era in fatza, s-a repezit la coada de la carne sa mai apuce ceva. Acolo, intre timp, s-a bulucit multa lume. Asa ca s-a agatzat de prima persoana de o stia si care era mai in fatza. Ma intreb oare cum va actiona cind se aude ca se dau (din nou)…. oua!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.