Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Sensibil familist, soţ devotat, tată iubitor

Similar Posts

366 thoughts on “Sensibil familist, soţ devotat, tată iubitor

  1. Se poate cere unui specialist sa realizeze un trucaj cu Basescu lovind pe altcineva din grup si se compara cit e de realist…

  2. trucajul e destul de ordinar, se pare. nu stiu daca e nevoie de expertiza in sua 🙂 domnule ciutacu, de data asta cred ca Basescu v-a pus pe o pista gresita. cred ca v-a aruncat o momeala pe care voi, ziaristii, ati si sarit sa o muscati.

  3. Pumnul lui Basescu peste gura copilului este imposibil sa fie un trucaj deoarece a generat o reactie barbatului aflat in stanga copilului . Acesta isi intoarce capul dinspre multime spre scena, moment in care basescu loveste, dar capul barbatului revine inspre copil atragandu-i atentia instantaneu. Deci daca era trucaj , cum sustine nevertebratul de Radu Moraru ,de exemplu, atunci nu ar fi existat nici o alta reactie colaterala.Punct.
    Daca Patriciu in carne si oase, imi spune personal ca au falsificat casesta ,eu nu pot sa il cred.E mult prea evident.
    Ma enerveaza la culme oameni precum Andreea Pora, care ne insulta inteligenta, multa sau putina cata e, determinandu-ne sa demonstram fapte axiomatice.

  4. sa minti,sa bei,sa te porti urat cu oamenii maturi care nu-ti fac pe plac,sa te droghezi,sa ai deprinderi contra firii,poate pe toate le accept,dar sa dai intr-un copil,este de o monstruozitate de neconceput!
    sa dispara pentru totdeauna din viata noastra politica si chiar din tara!

  5. Ba ,daca era al meu il calcam in picioare pe boier.Nu se poate asa ceva sa minti si sa faci pe nisnaiul fara sa-ti tresara vre-un muschi pe fata.Trebuie mers pana la capat si trebuie mers in justitie cu asa ceva.Sunt curios cum vor reactiona mediile externe la asa ceva.Cred ca Barosso ar trebui sa-i ceara retregerea imediata din viata publica daca sunt corecti.Daca mai apare ceva s-ar putea sa aiba mari probleme.Oamenii care stiu astfel de porcarii ar trebui sa le demaste indiferent de candidat.Astfel de oameni nu au ce cauta in fruntea statului niciodata.

  6. Buna ziua d-le Ciutacu.
    Nu-mi plac politicienii, oricare ar fi culoarea lor. Basescu, Geoana, Antonescu, Nastase, Iliescu…nu-i intereseaza nicio secunda de romani.
    De ce comenteaza acum d-nul Patriciu un film pe care-l stia din 2004? Atunci era prieten cu Basescu si acuma sunt concurenti?
    Cum isi permite Patriciu sa acuze un om de stat, fie el si Basescu, cind el a cumparat cu “1 ron” Petromidia, un bun al “poporului”- si nimeni nu intreaba cum a putut face asta, apoi l-a vindut cu un profit de milioane de euro?
    D-le Ciutacu, mi-e greata de toata politica romaneasca! As face ceva dar nu prea mai stiu ce.

    Cu respect,
    Mihai

  7. Din intreruperile constatate de analisti se poate calcula viteza mainii lui basescu. Ea este de aproximativ 6-7 m/s. O viteza normala pentru o pocnitura scurta.

  8. E un “mask” clasic… Mă mir că fotoşopiştii nu recunosc cinstit… Iar descompunerea pe calculator va fi tot aşa…
    Oricum, replica de ieri a derutatului e înspăimântătoare!
    Băi căpitane, nici minciunile nu-ţi mai ies!!

  9. Au trecut 5 ani de zile” tigancilor imputite” si “gaozarilor”, de cand intr-o “revolutie” a constiintei multi dintre noi am decis sa votam pentru un presedinte diferit ca trasaturi politice fata de cei care se prezentasera timp de 15 ani. Din pacate am votat doar un presedinte nu si un OM. Romanii sunt un popor de cetateni din pacate putini dintre acestia sunt si oameni…

  10. Daca fiecare roman suparat pe basescu i-ar da acestuia un pumn in fata oare ce ar zice? Daca vine la mine in oras in campane, ma duc cu oua si rosii. Nu spun orasul, pentru ca daca are intentia sa vina, sa nu se razgandeasca. Ce mi se poate intampla? iau o amenda, mai nimic in comparatie cu inca 5 ani cu el la carma. Violenta naste violenta, asta stim cu totii. In cazul de fata n-am inceput nici noi marii fraieri care l-am pus acolo pe scena, nici copilul ala. Parerea mea asta e, ca trebuie mers la mitingurile lui si huiduit si tratat exact asa cum ne trateaza el pe noi.

  11. Base nu va cadea pentru ca a aparut un film, trucat sau nu… asta e doar cireasa de pe tort.
    Base cade pentru tot ce a facut in tara asta. Si din pacate, nu a trucat nimic…

  12. Victore, nu este trucaj
    Se poate vedea foarte clar ca pana si tricoul portocaliu de sub geaca se misca natural in timpul loviturii.
    Nu cred ca cineva poate imita aceea miscare perfect naturala in cazul deplasarii mainii in timpul loviturii

  13. Basescu: in 12 ani petrecuti pe mare am invatat sa rup “coltii rechinilor”…. a doua zi ca exemplificare ce dentist a ajuns el dupa 12 ani pe mare, apare filmuletul in care il snopeste in “educatie” pe baiatul de 10 (zece!!!) ani.
    Pai da, cornul cu lapte si un pumn in mufa …educatia perfecta. Acuma stim de ce are eba mufa asa “edematiata”. “Educatie” cu caru’… si “cearcane” cat pumnul.

  14. D-le Ciutacu,
    Din moment ce J.N. nu numai ca l-a identificat pe copil, un adolescent frumusel, ci l-a si contactat, descrierea evenimentului in sine de catre acesta nu poate fi o “demontare” a minciunilor lui T.B.”Nu mi-am lovit copii, nu mi-am lovit sotia, nu am lovit copii altora”? Prea se lauda in gura mare ca nu este “disperat” si ca “nici utilizarea povestii lui Hayssam, sau a unui copil (Bogdan Istratoiu-n.n) in campania electorala nu-l vor face sa fie mai putin aspru cu cei care dau lectii de moralitate…”.Dar cu noi “poporul suveran ce are?

  15. Colectivul de oameni ai muncii din stafful de campanie pentru realegerea presedintelui ( CRP ca in cazul Watergate ), respinge cu indignare si manie europeana, actele provocatoare si diversioniste puse la cale de agenturili straine impotriva poporului suveran care face zid in jurul conducatorului iubit.
    Din pacate un grup de asa zisi ziaristi de la oficinili de presa puse in slujba dusmanilor tarii care sunt mogulii romani, nu cei indieni, in mod iresponsabil au intrat in acest complot murdar cu arme si bagaje.
    In nemernicia lor, acesti vanduti, aceste tonomate, musca ca niste caini turbati mana care i-a dezmierdat in ultimii 5 ani.
    Ce vrea acesti mercenari de pe malul drept al Dunarii sa demonstreze cu filmul trucat in mod marsav ?
    Ei vrea sa demonstreze ca in Romania nu egzista civilizatie si cultura.
    Se inseala amarnic !
    Pe plaiurile mioritice ale tarii noastre egzista cultura dar ei nu vor s-o vada si sa o recunoasca. Nu vor sa recunoasca ca s-au facut progrese minunate in zborul poporului suveran catre cele mai inalte piscuri de civilizatie si cultura ale Ioropei.
    Aceste trucaje cinematografice ar fi adevarate in alte tari ioropene din vest, ca Spania, Franta, Germania, Suedia.
    In incheiere, dorim sa dam al 873-lea avertisment serios.
    Mersul tarii spre noi culmi de progres si civilizatie este de neoprit.
    Traiasca Ioropa si hai sa bem un spritz, nea Dorele !

  16. eu cred ca a fost o greseala aceasta caseta; cateva zile, Geoana si Antonescu reusisera sa normalizeze un pic discursul politic – se vorbea despre programe, despre proiecte, despre consens etc. ei bine, acum toate astea s-au pierdut in perdeaua de fum a dezbaterii trucaj vs. adevar – exact tipul de discurs si dezbatere care ii place lui Base….

  17. Daca nu i-ati fi dat atat in cap intaiului marinar (antena3, realitatea)poate mai aveati vreo sansa sa fiti credibili si sa-l maziliti din fruntea tarii. Dar asa…efectul va fi ca al bumerangului! Trebuia totusi o anumita limita.

  18. daca inregistrarea e din 2004 de ce nu s-au folosit de ea? daca era difuzata atunci cu siguranta iesea din peisaj. deci….ridica multe semne de intrebare.

  19. Oricat de securist ar fi Basescu nu cred ca ar lovi vreodata un copil strain in public.

    E clar trucat. E o facatura ticaloasa de care Basescu nu se se mai poate apara. Parerea mea este ca Basescu l-a impins deoparte pe copil ca sa poata auzi ce spune femeia. De ce e o facatura ticaloasa? Basescu nu poate spune ca nu a fost nici un incident. Sunt martori. Ca l-a impins adica l-a lovit numai un pic asa? Nici martorii nu-l pot ajuta, fie mint fie spun adevarul si fapta ramane.

    Faptul ca erau multi martori l-a derutat pe Basescu si a spus ca poate copilul a injurat in loc sa spuna clar ca nu ar lovi niciodata un copil. Si mai e un motiv: un om care manipuleaza, dezinformeaza, minte atat de mult timp si atat de sfruntat vede peste tot comploturi, dusmani. Nu mai e capabil sa raspunda direct, clar, fara echivoc la nici o intrebare oricat de simpla ar fi ea. Imediat ce aude intrebarea va scotoci in creierul sau meschin un subinteles, va incerca sa ghiceasca ce intrebare ar putea genera raspunsul.

    Pana ieri nu ii dadeam nici o sansa lui Basescu. Azi nu stiu. In momentul in care se creaza atat de mult haos, o reactie atat de puternic emotionala in randul populatiei nu cred ca se mai pot face predictii de nici un fel. Nici un argument oricat de logic, oricat de clar nu va mai fi predictibil. De exemplu nu pot spune ce mesaj va aduce mai multe voturi: e un trucaj sau ca Basescu a spus ca un copil care injura merita un pumn.

    Teoria ca facatura este orchestrata de oamanii lui Basescu mi se pare putin probabila dar nu imposibila.
    Cat de prost sa fie Patriciu sa inghita o astfel de intoxicare?

    radu.

  20. VICTORE! Vezi ca multi fac comentarii cu lumina de pe fata baiatului.
    Repet – chiar daca nu aparea filmul, Base ar trebui sa fcada pentru ce a facut in restul celor 5 ani…
    Anyway, vroiam sa spun ca un flash are un timp de 1/60 dintr-o secunda si un frame din film este 1/30 dintr-o secunda.
    Teoretic, eu pot sa dau un flash fara sa apara pe film! Pentru ca fimul se misca de doua ori mai lent si… viteza luminii e viteza luminii. 🙂

  21. La răzbel…ca al răzbel. S-or fi săturat şi cei care până mai ieri trăgeau doar cu praştia în geamurile palatului de ineficienţa pocniturilor lor şi şi-or fi zis: dacă tot au ăştia iscoade peste tot de ne rup gumele şi ne înlocuiesc pietrele cu nisip, ba ne mai şi plesnesc…cu puşcoacele, ia să scoatem bombardeaua şi să rezolvăm cazul ! Da’ până să se lase pacea eu mă întreb: cu prizonierii cum rămâne ?

  22. Trucat, netrucat…nu mai conteaza, l-a vazut o lume intreaga! Spuneti-mi daca ne permitem sa avem o astfel de imagine ca emblema de tara? Cand suntem aproape de sarbatorile fara lumina pe chipul copiilor, la nici doua luni de saracie absoluta, spuneti-mi, daca ne permitem sa avem un viitor in care oricine sa ne bata copiii pe strada?

  23. Sfat pentru alegatorii/fanii PDL – Basescu:
    – la urmatoarele bai de multime (basesciene, evident) nu va luati copiii cu voi, stiti cum e, copiii spun lucruri trasnite! Sau unde da si Tatucu, creste?

    Intrebare pentru toti:
    – care sefi de stat sau demnitari ai tarilor civilizate vor mai da mana cu mana lui Basescu, daca acesta va ramane presedinte? Ma refer la aceeasi mana dreapata care “actioneza” in clipul de mai sus.

    P.S. Ma adresez si acelora care sustin ca li s-ar usca mana (in majorite tot dreapta) daca l-ar vota pe Geoana. Credeti-ma, nici macar o tendinita sau entorsa radiocarpiana nu veti face! Altul e mecanismul: miscari repetitive, timp indelungat… si nu dau exemple, le stiti voi mai bine.

  24. Domnule Ciutacu,
    Ma tot intrebam de ce injura simpatizantii PDL-isti peste tot, pe bloguri, pe forumuri, pe strada, pe site-urile ziarelor online. Ma tot intrebam de ce sunt asa de violenti. In momentul acela ma gandeam doar la violenta verbala. Ieri seara am vazut ca este si violenta fizica.
    Acesti oameni au drept de vot, isi pot alege senatori, deputati primari, PRESEDINTI, dupa felul si asemanarea lor.
    http://theodora0303.wordpress.com/2009/11/27/acum-inteleg-de-ce-injura-simpatizantii-pdl-isti/
    Cu deosebit respect

  25. TRUCAJUL e foarte simplu de demonstrat, chiar si daca n-a fost nici un fel de trucaj 🙂
    Sunt cateva cadre in care apare pumnul incordat al lui Basescu, pumn care se poate sterge foarte usor de acolo sau inlocui cu o palma sau varful degetelor sau orice altceva.

    Mai exact. daca e un trucaj atunci acel pumn a fost pus acolo, daca nu e un trucaj atunci se poate demonstra ca e un trucaj scotand acel pumn de acolo 🙂

    Unui profesionist in domeniu nu i-ar lua mai mult de 2-3 ore sa faca asta

  26. Mai PDL-tilor va doresc si voua sa aveti noroc sa va ia la bataie mult iubitul.Dar cum sunteti masochisti nu ma mira ca va place ,sunteti in mediul vostru.Victor fa ceva si pune-i la colt pe nesimtiti.

  27. Ma intreb eu asa ,daca imaginile se dovedesc a fii trucate ,ce se va intampla cu electoratul antibasescu .Nu cumva Base este in cunostinta de cauza ?nu cumva el stie ca asta este singura lui solutie de a acumula voturi PRO?nu cumva el se da ranit ?
    Eu am observat ca romanii voteaza stil turma ,daca vreun candidat este improscat cu noroi(in cazul asta ,Base)romanasii(bine ,nu toti ,atat cat sa-i ajunga pentru a ne mai manca inca cinci ani din viata ),isi pun mintea la contributie si spun:”ba,eu pe asta il votez ,ca uite saracul ce luat la tinta este,ce marginalizat este,ce ….”,puii mei si cu lumea asta (aici ar trebui sa bag blestemul ala 🙂 ).
    Am urmarit aseara o emisiune locala in care era invitat d-l Nita (PSD),avand telefoane in direct ,la care cateva persoane au spus (prin intermediul telefonului)ca ei chiar daca nu au votat in primul tur PSD,acum vor vota deoarece d-l Nita nu arunca cu noroi in niciun candidat .Am ramas fara replica …
    Degeaba unii incearca “sa-i urce in pat ca ei tot sub pat vor “,deci …

  28. buna ziua
    Sunt matusa unui baietel scump de 5 ani diagnosticat cu autism, deci un copil cu dezabilitati.Am vazut aseara scena aceea oribila cu pumnul presedintelui in fata unui copil mai mare putin decat Stefanut al nostru, un copil lipsit de aparare,care nu stie sa se manifeste ca un copil normal nici daca este iubit si nici daca este maltratat si vreau sa va spun ca am avut o noapte groaznica cu tot felul de ganduri negre si cu aceeasi stare m-am trezit. Ma gandesc la Stefanut si ca el si alti copii care vor deveni adulti fara aparare…. Acum suntem noi, eu, sotul meu, fiicamea, socrii mei, tatal lui, (mama l-a parasit de un an,probabil gandul ca va fi legata o viata de un copil cu probleme a facut-o sa caute linistea in alta parte), tatal lui isi cheltuie pana la ultimul leu pt terapie ABA, noi il ajutam cum putem, il iubim, ii dam toata atentia, il plimbam, contribuim la terapie, statul nu ne ajuta cu nimic, nici financiar , nici terapeutic, facem cat putem zilnic si ne culcam seara cu nemultumirea ca poate se putea mai mult. Nu va scriu pt a cere ajutor, va scriu in incercarea de a-mi elibera frica asta pt viitorul lui Stefanut, si altor copii ca el.Ce vor face cand noi nu vom mai fi? Am votat cu Crin Antonescu, mi s-a parut presedintele care mai devreme sau mai tarziu isi va intoarce fata si catre cei blestemati de soarta, si ca vor avea si ei un viitor asa cum au cei ca ei din olanda, belgia, si alte state din comunitate sau nu. Acum voi vota cu geoana si pana aseara tot mai speram.
    Acum m-a cupins cumva deznadejdea, parca sunt dezarmata, trebuie sa fim tari pentru ei, ne impunem sa fim tari, am acceptat situatia, prezentul, lipsurile di sistem pe care incercam sa le depasim cu forte proprii in speranta ca toate astea vor ajuta la ceva candva si apoi dintr-o data apare pumnul presedintelui……..care cu grija ii infunda si mai tare..
    Plang…bietii de ei…
    ma scuzati

  29. Stimate Don’Victor. Pe Farthescu l-a lasat neshte servicii? Bag seama ca da. Oare de ce mi se pare mie cunoscuta tehnica? Cred ca serviciile, adica unele, sunt mai tari decat guvernantzii. Nu dai drumul la inregistrarea asta taman cand il doare mai tare pe Fathescu. Putem sa-i punem si noi cruce. Concluzie: Big Brother s-a saturat de chior ca prea l-a enervat si a dat liber la cotonogeala. Noi putem sa mergem linistitzi la vot ca s-a cam gatat distractzia. De Base vom citi poate in manualele de istorie contemporana la un loc cu Caragea. Daca gasesc unii in cartea constitutziei ceva n-ar fi rau sa avem si un presh bagat la puscarie dupa ala executat. Simila similibus curantur. Un mic rau ne curatza de raul cel mare. Cu stima

  30. Am incercat sa las acest comentariu la Mircea Badea si tot imi apare ca e eroare . Incerc la tine.
    Ma seaca replica pdl-istilor conform careia acel copil se retrage cu zambetul pe buze uitandu-se cu admiratie la presedintili (initiatoarea fiind preafrumoasa Roberta ).
    Nimeni nu a observat ca acel copil are un handicap ? Pe baza handicapului i-am inteles remarca cu Iliescu la campania Traianului si tot pe seama handicapului pun si reactia asa zisa zambitoare dupa lovitura , dar de fapt are ca reactie o fata tampa(fara a-l jigni pe pici) . Cei cu hadicap precum piciul nu prea stiu ce-i aia reactie la durere , de fapt durere e tot ce traiesc ei , pt ca cine-i are in grija numai alinare nu le aduc.

  31. sunteti tampiti? voi nu vedeti figura copilului dupa ce a fost “lovit” ? radea complice ! nu a fost o livitura, a fost doar un gest strengar fata de un copil simpatic care nici el nu a inteles altceva decat ceva prietenesc. Cascatii ochii si nu va mai lasati manipulati

  32. Recunosc, nu e prea crestin ce mi-ar placea mie sa i se intample, dar sunt un pacatos si o sa fac cate penitentze or trebui ca merita.

  33. Dumnezeu crea tarile. La un moment dat Sf. Petre il intreaba:
    − Bine, Doamne, in toate tarile, ba ai pus numai desert, ba numai paduri, ba numai petrol, ba numai ape.
    Dar in tarisoara asta, Romania, ai pus de toate, si paduri, si ape, si bogatii, cum vine asta?
    − Da, asa este, dar o sa vezi ce presedinti le pun…!!!!

  34. Mihai: ‘el a cumparat cu “1 ron” Petromidia, un bun al “poporului”’

    Vandut sau nu, acest ‘bun’ are mii de angajati, si plateste impozite statului roman. Ceea ce nu se intampla cu alte ‘bunuri’ ale statului, transformate in tunuri imobiliare.

    De asta nu avansam, oameni buni, ura si invidia ne orbesc. Nu ne vindem tara, nici macar nu gandim, ci ne lasam vrajiti de tinte false.

    Si on topic: este lamentabila orice incercare de explicare a gestului lui Basescu. Marii ‘intelectuali’ i-ar explica orice mizerie.

  35. Sint prea multe lucruri care se leaga in film :
    1.Copilul se retrage inapoi in urma presupusei lovituri sau,ATENTIE, a intentiei de lovitura din partea lui Basescu.
    2.Barbatul din stinga copilului are reactia normala cind vede ce se intimpla linga el,intoarce capul prima data spre copil,pe urma spre Basescu(mirat ca a facut ceva Base) si pe urma din nou,spre copil sa vada ce se intimpla cu el!
    3.Femeia spune ca nu l-a lovit,dar oare de ce intoarce capul si se uita dupa copil iar pe urma se uita din nou spre Basescu,cit timp ea striga spre Base?
    4.Luminile albastre de pe fata copilului provin din spatele lui Basescu si se vad de mai multe ori,nu doar pe fata copilui.
    5.Cameramanul cu geaca albastra nu a vazut ce s-a intimplat fiindca in acel moment se intorcea spre Base.
    6.Insusi Zeus-Basescu este in relatie directa cu copilul respectiv dupa presupusa lovitura.Se vede in film cum Basescu inainte de a-l lovi isi intoarce un sfert privirea(aici se adauga defectul lui de vedere,dar in acest caz,Avantajul ) si il fixeaza pe copil,pe urma il loveste sau are intentia de a-l lovi,isi intoarce capul spre d-na din fata sa si in momentul in care se ridica isi indreapta capul din nou spre copil sa vada ce s-a intimplat cu el,insa se uita spre copil in tot timpul cit se ridica in picioare.
    7.Alte persoana care a vazut ce s-a intimplat este tipul cu sapca ce ocupa un sfert din imagini,cel cu geaca neagra.Are exact aceleasi reactii ca si celalalt barbat din stinga copilului,chiar mai mult,priveste de mai multe ori spre copil si Base.
    8.De ce se fereste copilul daca Basescu nu l-a lovit?Pentru ca Basescu a avut cel putin INTENTIA de a-l lovi!!!

  36. Asta e doar una dintre ,,stirile” din emisiunea lui Dumitrescu. Dar mai sunt doua foarte importante, zic eu, mai ales pentru o parte dintre votantii lui Crin. Pentru ca ei sunt, in fond, destinatarii lor. Ma refer la faptul ca l-a incoltit cu Energy Holding si s-a vazut pe fata marinarului acest lucru si, foarte geniala, faza cu intelegerea LUI BASESCU la GRIVCO cu cinci ani in urma. Clipul de la mitingul de la Ploiesti a fost doar lovitura de gratie.

    Si inca ceva: cine a urmarit-o aseara pe Roberta Anastase la RTV (da, faptul ca m-am uitat SI la aceasta emisiune e exceptia care confirma regula ca eu sunt telespectatoarea Antenelor, cu multa placere) a putut vedea ca A VORBIT CU TOTUL ALTFEL decat o face de obicei. Adica, foarte controlat, cu accente vizibil puse in asa fel incat sa acopere prin forma lipsa fondului . Mai ales, a lipsit acea miscare regulata in fata a capului, de parca si-ar bate masura vorbelor. Era disperata, pamantie, uitand total de prefacatorie si vorbind mult mai repede si chiar cu o voce care suna altfel.

  37. Fratilor ati auzit de montaj video? stiti cu ce se mananca editarea si montajul video? Nu vedeti ca sunteti manipulati ordinar. Credeti ca Realitatea si Antena nu au oamenii de montaj in studio care sa ia frame cu frame si sa vada liniile de retus? sau sa masoare cate grade Kelvin are lumina in diferite ipostaze? comentati voi care nu stiti cu ce se mananca un layer in photoshop despre ceea ce vedeti.

  38. Cricatura care incearca sa demonstreze ca a fost un trucaj de fapt demonstreaza contrariul.
    Spune ca viteza de inregistrare este de 25 cadre/secunda, actiunea lui basescu(cand loveste) dureaza 5 cadre adica 0.2 sec, distanta maxima pe care o parcurge mana este de 0.9 m (lungimea bratului este de max 0.6m).Basescu e cam lent 4.5m/s?

  39. Asteptam cu interes filmulete xxx cu Base, geoana si altii =)) Asa vom stii sigur cine tre’ sa iasa preshe.

  40. Portocali stiu mult mai multe din iesirile lui Traian Basescu si spera toti sa nu se afle Nici nu va trece prin cap cum injura cand nui convine ceva Eu am vazut si auzit cand era Ministru de transporturi Eu nu inteleg de ce se complac cei din jurul lui ,se mai pot uita in ochi oamenilor ? E odios ca cei din jurul lui inca incearca sa ne convinga ca suntem nebuni. Basescu are nevoie de un repaus la DOCTOR VICOL {PUSCARIA DE LA IASI)

  41. Chiar nici unul dintre cei care posteaza comentarii n-a citit declaratia lui Bogdan
    Istratoiu, “copilul” – acum un adolescent simpatic – lovit?

  42. Momentul cheie al serii a fost izolarea lui Basescu intr-o emisiune in Direct pentru a fi nevoit sa comenteze la cald,fara ajutorul strategilor cele vazute de toata tzara.Felicitari mogulilor s-au sincronizat perfect pentru a-l ajuta sa se dea singur de gol.

  43. Sunt atatea dovezi ca filmuletul nu e o facatura desi asa a afirmat un anumit domn aseara la Realitatea Tv care era langa copil; el spune ca TB nu l-a lovit, dar uitati-va atent la reactia acelui domn dupa ce pustiul o incaseaza : se uita cand la Basescu cand la copil, pe cand daca nu se petrecea ceva intre ei, ce motiv avea sa o faca ??…

  44. @ionel
    Nu, serios? Dvs. asa glumiti cu copiii vecinilor cand ii intalniti in holul blocului? Le trageti cate un pumn in figura?
    De fapt in Romania unde destul de multi isi bat si nevestele si copiii pana ii invinetesc, nu ma mira comentariul dvs. Evident ca suporterii pdl il vor privi in continuare cu admiratie pe mitocan, dar asta nu are importanta. Cred in schimb ca electoratul PNL va reactiona cu totul altfel…

  45. Foarte corect ceea ce a zis Gratian Galdau.

    In plus, pe B1TV (sau la B1 TV) se vorbea despre faptul ca cel care, chipurile, a facut trucajul a lasat un guideline in film. Cred ca e destul de evident ca un guideline apare doar in softul in care lucrezi si nu in lucrarea finala (este transparent lucrarii finale, filmului in sine).

    In rest, niste ineptii ce se vorbeau ieri seara la B1. Filmul este comprimat, destule informatii sunt pierdute prin comprimare, pentru a realiza un trucaj iti trebuie detalii, forme ale fetzei, sincronizari de umbre/lumni/dinamica si asa mai departe. Asta daca ne referim doar la copil si la Base’. Daca ne uitam si in jur, la reactiile celor din scena, putem observa ca acestia interactioneaza cu evenimentul.

    Acuma sigur, pot sa-l gaseasca pe copil, sa-i dea niste bani, el sa vina si sa dezminta, sa zica despre film ca e o inscenare si Base’ sa iasa drept victima sistemului ticalosit si al mogulilor care mint poporul cu televizorul.

    Este evident insa ca este adevarat filmul. Reactia lu’ Base’, cele spuse de acesta in emisiunea lu’ Dumitrescu, declaratiile de dupa emisiune, dinamica fimuletzului, vehementa cu care au aparut tot felu de tzutzurei pe la TV sa-l apere DAR MAI ALES faptul ca Base’ considera un comportament normal a lovi un copil “potrivnic” in pozitia lui de “superior” dovedesc, de fapt, cine este Traian Basescu (de parca ar mai fi nevoie).

    Oricum, asta nu spune nimic… in Romania lucrurile se uita in 3-4 zile, oamenii voteaza cu “presedinti cool” si “presedinti mana-forte”, si presedinti stereotip (aici intra orice stereotip de genul primelor doua) si cam astia suntem, noi, ca si popor.

    Putem sa ne dam cu fundu’ de pamant cat vrem, eu cred ca asta e realitatea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.