Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Sensibil familist, soţ devotat, tată iubitor

Similar Posts

366 thoughts on “Sensibil familist, soţ devotat, tată iubitor

  1. Imi place reactia trepanatilor!
    In mod normal -prin acest filmulet- alcoolicul
    a trecut -pentru prima data- in defensiva. Nu mai mai are initiativa. Normal ar fi sa mai apara materiale; daca se poate zilnic.Si fara timpul necesar portocaliilor de repliere. Tocati. Distrusi. Zdrobiti.
    Jegosul a inceput acest joc; acum sa-l continue. Cu toate mijloacele trebuie daramat.
    PS
    Dau astia drumul la pasaj. Boc si Berceanu sunt in delir….

  2. Am vazut cu totii aseara cum a reactionat presedintele.

    Daca nu l-ar fi atins macar,ar fi trebuit sa nege de la bun inceput, ca o reactie fireasca a nevinovatiei.

    Dar el nu a negat, a incercat sa evite subiectul, tocmai pentru ca sa ne prosteasca ulterior ca de obicei, cum ne prosteste in fiecare zi.

    Ca cetateni ai acestei tari avem dreptul de a ni se raspunde clar cu DA sau NU la intrebari.

    Vrem raspunsuri la urmatoarele:

    Udrea: a sunat in emisiune la Turcescu : DA sau NU?
    Basescu:a lovit sau nu un copil DA sau NU?

    Macar sa aiba bunul simt sa spuna DA, ca la referendumul pe care ni-l baga pe gat.

    Sunt un om tanar aproximativ de-o varsta cu dvs.Vreau de la dumneata d-le Ciutacu si de la dl. Gadea si de la dl. Badea , de la d-na Firea , sa va bateti pana la capat sa aratati mai clar si antecedentele presedintelui.Oamenii uita poate.
    Nu este prima data cand presedintele face afirmatii contradictorii, nu e prima data cand incearca sa ne prosteasca.

    Romanii sunt intelepti.Exista 2 proberbe romanesti:
    1.Pasarea pe limba ei piere.(dl Basescu s-a balbait in loc sa nege prompt si la obiect)
    Sper ca oamenii sa sesizeze asta si sa nu se mai lase inselati inca o data.

    2.Fara foc nu iese fum. (un sambure de adevar exista din moment ce Basescu insusi a incercat sa evite raspunsul clar si la obiect).

    Ceva este in neregula. Ni se impune mereu ideea ca ceea ce vedem si auzim nu este real.Si ca noi am vazut sau interpretat gresit ceea ce vedem.
    Asa ceva este inacceptabil.
    Si chiar daca imaginea este trucata, presedintele a mai comis niste “incidente”.Un asemenea om nu mai trebuie sa ajunga in fruntea tarii. N-are ce cauta acolo!

  3. @ionel: “sunteti tampiti? voi nu vedeti figura copilului dupa ce a fost “lovit” ? radea complice ! ”
    Sunteti de groaza ! Trebuie sa nu mai cred ce vad pe film , pentru ca pustiul n-a reactionat cum ati vrea voi ? Eu daca iti bag un k-rich in gaoaza , s-ar putea sa “razi complice” sau sa plangi (de fericire). Indiferent ce reactie o sa ai , asta nu inseamna ca nu ti-am bagat un k-rich in gaoaza aia portocalie.

  4. Cand un adult loveste un copil inseamna ca nu e in stare sa inteleaga un copil. Basescu trateaza pe toata lumea ca pe niste animale. Eu personal nu am lovit in viata mea, un caine sau o pisica, sa lovesti un copil este ceva infiorator.
    Cei care-si pun problema ce a facut copilul, inseamna ca nu inteleg despre ce e vorba. Ce poate sa-ti faca un copil, tie ca adult, incat sa fii capabil sa-l lovesti ???
    Mai are rost sa ne gandim la ce te obliga in plus functia de presedinte ???
    Basescu a dovetit cum gandeste, ca un mardeias prost, unu al dracului de prost.
    Rusine !!!!

  5. Facatura. Fiti atenti in momentul in care copilul e lovit, isi retrage capul si apare o lumina albastra cand mediul este rosiu, de unde?..Au uitat sa mai puna putin fundal rosu.
    Destepti cine l-au facut.
    ..Sa-l vad eu pe ala care primeste un pumn in gura daca mai are chef de ras.
    Decat dictatorii, Geoana, Iliescu , Nastase….tot mai bine Basescu

  6. Nu mai aveti in arhiva la A3 momentul in care Elena Udrea explica plina de admiratie ca “avem de a face cu o persoana care a dat un cap in gura unui chioscar” (la Gadea sau la Cristoiu, nu mai retin exact, era cred ca in emisiunea cu biletzelul roz). Sa o dezimita si pe aia asimetricul, sa o faca pe Udrea mincinoasa.

  7. Din unghiul in care este filmat este foarte greu de zis daca a existat contact sau nu, iar pustiul doar s-a ferit. Foarte clar este insa gestul lui. O expertiza tehnica a inregistrarii poate spune mai multe. Conteaza mai putin daca l-a lovit sau nu. Oricum gestul lui este unul reprobabil.

  8. Pe vremea cand Basescu omora cainii vagabonzi din Capitala, Ilie Nastase a spus doar cateva cuvinte: “Ceea ce le facem azi cainilor, maine le vom face oamenilor”.
    La vremea respectiva vorbele astea au trecut neobservate. Acum, iata ca evidenta ne demonstraza ca Tiranul e in stare de orice.
    Basescu reprezinta dejectia umana in cea mai dezgustatoare forma.

  9. mai este un aspect,care nu se discuta deloc.daca baselu nu a avut raspunsul “normal”,pe loc,la imaginea pumnului in fata copilului,l-a avut insa imediat,la mai putin de 1/2sec,la intrebarea “ai fost vrodata la grivco?”raspunsul a venit fulgerator,”NU”!si era o minciuna,dupa alte 20secunde recunostea c-a fost,ca milogul,la grivco!recunostea fara jena, ca-i este usor sa minta ,fulgerator.

  10. Sunt o gramada de dobitoci care au inceput sa “bantuie” internetul si televiziunile cu o singura poveste: Traian e un sfant filmuletul nu e autentic …
    Ce tara Victor … ce popor!

  11. @dorin d
    Exact! Vroiam sa postez acest aspect, ai fost si tu pe faza.
    Priviti si imaginea lui cand face declaratiile.
    Si modul de exprimare. Ce avea de cautat, EL, cu caciulan-n mana la Grivco? El era premierul? Asta denota ca vrea guvernul LUI, cu oamenii LUI, pentru EL.
    Si daca s-a ars cu Tariceanu, sufla si-n iaurt.
    L-a luat pe piticanie, care nici in vis nu si-ar fi permis sa-l contrazica.
    Iar ieri, in fata lui Razvan Dumitrescu, care nu lucreaza labe 1 si care i-a pus intrebari la obiect, a luat-o in barba. Probabil se astepta la intrebari de genul: “Nu-i asa ca pamantul e rotund? Nu-i asa ca ati fost marinar?
    Este un ordinar…

  12. Mie imi pare rau ca un om ca Szobi Czech se presteaza la o asemenea discutie tip expertiza a unui fragment de film.Daca era corect spunea ,bai fratilor stati sa analizam filmul si dupa expertiza pot da un verdict dar asa sa compromis total sau a avut un interes necunoscut.

  13. Sper, cu ghilimelele de rigoare, că ne-a văzut toată lumea… Ăsta sigur nu este preşedintele meu! Un ahtiat după putere, un arogant, un samavolnic. Acasă cu tine sau pe mare, tirane!

  14. robin_hood

    “5.Cameramanul cu geaca albastra nu a vazut ce s-a intimplat fiindca in acel moment se intorcea spre Base.”
    ——
    A intors camera in momentul in care Basescu intindea memoriul catre cineva de pe scena . In momentul loviturii , cameramanul era din nou cu camera spre copil . Priveste finalul inregistrarii . Se vede clar acest lucru . Oricum , ar fi interesat de vazut si cealalta inregistrare . Eu sunt convins ca mai exista .

  15. Este o imagine trucata.Confirmarea am avut-o azi de la un specialist italian.In zona Tuscolana din Roma se fac niste filmari la un film.Am un prieten care colaboreaza de mult timp cu o agentie de casting.Mi-a facut legatura cu cel care se ocupa de detaliile tehnice ale filmului.Este fals.

    Confirmarea a venit si de la regizor.

  16. DE CE-L CONDAMNATI, FRATILOR ??? IL EDUCA IN STILU-I PROPRIU PE ACEST “TAMPIT” , PRODUS AL SCOLII ROMANESTI ! EL, INTAIUL MARE “TAMPIT ” AL TARII , STIE CUM SE FACE EDUCATIE ! DRAGI PROFESORI,FITI ATENTI SI INVATATI-I STILUL, CA IN CURAND VA DA O LEGE ( CARE SE VA RESPECTA SI APLICA)PRIN CARE VA TREBUI SA FACEM EDUCATIE VIOLENTA ! NU VA CONVINE? PLECATI IN JUNGLA ! E MAI BINE ACOLO ! N-AVETI CUM SA-L MAI GASITI PE BASE. MAI BINE NE MANANCA LEII, DECAT EL ! MANCA-L-AR RECHINII !

  17. Am auzit ca acel copil e in Italia… daca nu e in excursie cu parintii lui, asta e cea mai mare dovada a trucajului “Sa triti bine!”. Plodul si parintii sunt in Italia… La naiba, ei votasera cu Basescu!

  18. Cu pumnul in fata minorului ne-am lamurit! Dar doamna aceea, care astazi a fost filmata in casa ei, cu pozele presedintelui peste tot prin locuinta, ca icoanele de demult ale bunicii mele de la tara, tare as vrea eu, care aseara-i plangeam de mila, gandindu-ma ca disperarea ei venea din lipsa locuintei sau a veniturilor elementare, a imposibilitatii de de a-si trata pe cineva bolnav din familie, sau naivitati de genul acesta, sa stiu care este inceputul istoriei pe care acum o spune, cum ca, daca nu era Basescu, sa-i vada dreptatea, ar fi fost arestata. As vrea sa stiu in ce anume consta aceasta dreptate si care anume este binele pe care i l-a facut ei presedintele, acest binecunoscut Ruscanu de secol XXI.

  19. daca propria vocatie liberala ma indemna sa respect si sa aprob o alianta putin nefireasca, acum votul meu mi-ar crea un mare disconfort moral;
    daca jurnalism inseamna sa-mi pun limba pe cacatul unui astfel linsaj orchestrat, ma felicit ca am renuntat inca din primul an de facultate;
    daca a activa intr-o functie expusa media (functie politica sau nu) inseamna sa-ti asumi invectivele anonimilor de pe net si aiurea, iar copii tai sa te caute pe google dupa “chiorul, piticul-porno, prostanacul, lingaul etc” ar trebui sa ai nativ soriciul gros, iar se pare ca cei care aduc plus-valoare sunt deficienti la acest capitol;
    pacat, dar de ce nu?

  20. Basescu stia.
    De ce? simplu. S-a facut un troc. In loc sa-l condamne pentru HAISAM, FLOTA si altele, va fi judecat pentru lovirea unui minor si se va retrage din viata politica pana la o noua convocare in cazuri de NECESITATE.
    Troc facut cu PSD pentru a nu da toate mizeriile facute de el in tot mandatul si pentru a difuza aceste imagini in momentul inceperii celui de-al doilea tur de scrutin, in asa fel incat Crin Antonescu sa fi iesit deja din cursa.
    Intrebarea mea este daca liberalii vor inghiti galusca, sau vor contraataca, in cazul in care nu se vor putea face auziti si nu isi vor putea impune strategia anuntata. Sa vedem cat pot sa se tina de cuvant PSD-istii. Eu nu cred ca se pot tine de cuvant, dar oricum, Basescu trebuie sa plece.

  21. Sa ne lase portocalii, cu Patriciu si mogulii, ca nu ei au furnizat caseta, sa-si indrepte privirea spre partidul sustinator al domniei sale,care se foloseste de singura si ultima sansa de a scapa de un rau ingrozitor, care are toate sansele sa-i nenoroceasca si pe ei…….nu e nimic fals, e pe bune, fapt atestat si din uimirea preastimatului presedinte care mai mai facea un atac de cord ,neputand sa creada ca exista o asemenea filmare. Faptic,ca a lovit un copil,speram cu, mare credinta ca se va ocupa cineva si de asta, pe langa altele care il asteapta pe supremul nostru care ne declara suverani si apoi ne ia la palme……..

  22. Am o singura intrebare si poate, odata candva cineva sau ceva o sa`mi raspunda si mie…
    AM 21 DE ANI..VOI APUCA SI EU VREODATA IN VIATA ASTA A MEA O ZI IN CARE NU VA MAI EXISTA CORUPTIE IN TARA ASTA LA NICIUN NIVEL, NU VOR MAI FI JOCURI DE CULISE SI VA FI LINISTE SI ARMONIE MACAR IN LIMITELE BUNULUI SIMT?!
    Adevarul e ca am imaginatie nu gluma!

  23. PRIVESC DE CIND A APARUT FILMUL SI NU POT CREDE ASA CEVA.EGAL DACA ESTE TRUCAJ SAU NU,REACTIA IN DIRECT IL DESCALIFICA PE PRESEDINTE.AM UN SINGUR REGRET CA NU ATI FACUT VOI EMISIUNEA.GIDEA CITACU BADEA FAVORITII MEI.ORICUM FACETI CE PUTETI SA SCAPAM DE ACEST OM .

  24. Basescu dovedeste inca odata ca nu are autocenzura, sau din punctul lui de vedere n-are nevoie de autocenzura. A urcat beat la volan, a injurat ca un birjar, a luat telefonul mobil al unei ziariste si acum aflam ca a lovit in public un copil. Revazind scena, primul gind a fost ca nu-i o intimplare unica si reamintindu-mi lipsa zimbetului de pe fata doamnei Basescu, parca lucrurile s-au limpezit. Indiferent de ce va declara in legatura cu acest eveniment, tabloul de ansamblu al individului Basescu seamana a orice, numai a presedinte de stat nu.

  25. Daca l-a auzit pe copil spunand:” Hai Iliescu !a vrut sa-i arate ce inseamna:”Ciocul mic ,acum noi suntem la putere”.
    Mie rusine ca l-am votat in 2004!

  26. Oare cat cacat mediatic sunteti dispusi sa inghititi dragi telespectatori/comentatori? Hilar este modul in care va sare camasa de indignare la vederea acestor imagini “scandaloase”. Aceste spasme morale primite ca transfuzie de la televiziuni va fac sa va simtiti superiori si evolutati? Va creste inima in piept privind clipul si va spuneti in soapta ca nu sunteti capabili de asemenea acte “atroce”? Cum spunea un ganditor “neinteresant” din punct de vedere al epocii telenovelistice pe care o traversam cu glorie: “Ma simt atat de mic cand ma uit in oglinda, dar atat de mare cand ma uit pe fereastra”.

    p.s. Mai inghititi si altceva decat teorii ale conspiratiei.

  27. e cum zice badea.e deasemenea condamnabil ce reactie a avut canalia acum in 2009 pus in fata inregistrarii. a incercat sa justifice gestul.eu inteleg ca-l sustin inca unii care au interese materiale. bai nene dar romanii simplii sunt chiar atat de batuti in partea superioara a corpului care la unele persoane se numeste cap incat sa mai sustina aceasta nevertebrata parazitara cu chip uman.cred ca daca ar iesi pe strada cu un kalasnicov si ar omora cateva sute de persoane tot s-ar mai gasi cativa retardati sa spuna ca e mana forte si alte bazaconii.e ca in desenele lui gopo.ce drequ bai suntem un popor de caricaturi , de personaje bidimensionale.

  28. Stolojean vrea expertiza filmului.Dupa cat de buna memorie au cei ce au fost la miting acum patru ani, se pare ca PDL isitii le-au administrat lecitina in forma de Euro bancnote.

    Cat despre Stolojean acest robotel tacut al lui Basescu pot spune doar atat:
    Draga Stolo,

    E randul tau sa plangi de grija lui Traian. Vezi poate scoti de o nominalizare la presedintie.Din pacate ca tine sunt cativa in PDL pe care Basescu va trateaza ca pe niste servitori, tocmai pentru ca v-a are la mana .
    Plangi si tu Stolo, pentru ca dintre gogomani TU esti cel dantai.

  29. Am intrat sa citesc un articol pe hotnews.ro referitor la acest incident si am incremenit . Nu mi-a venit sa cred ochilor ce citesc. 99%dintre cei care au comentat articolul SUNT CONVINSI CA FILMULETUL E O FACATURA SI DECISI SA-L VOTEZE PE BASESCU! Am fost socat sa citesc pareri de genul:”Putea sa-i dea si doua picioare in gura.Asta nu e motiv sa-l votez pe Geoana.” SAU “Eu eram nehotarat cu cine sa votez si chiar inclinam spre Geoana .. daca filmul se confirma ca e trucat votez cu Basescu fara nici un fel de dubiu.”SAU “cu totii suntem oripilati de metodele mogulilor de manipulare si intoxicare a populatiei! poate sa fie real filmuletul insa degeaba,majoritatea il vom vota pe basescu”
    Intrati pe acest blog si va veti oripila! Ce-i de facut? Nu mai avem nici o speranta!!!

  30. “Presedintele Romaniei decreteaza:
    Articol unic. – Se confera Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler domnului Cseh I. Szabolcs Imre (Szoby Cseh), conferentiar universitar, presedinte al Asociatiei “Gladiator”.

    Szoby, draga, ti s-a cam urcat la cap ! De la ce ti s-o trage ? De la Burebista (1980) …ntz.. nu cred!
    Poate de la Martori disparuti (1988) ?? Sau mai degraba de la Misterele Bucurestilor (1983) si Buza de iepure, Ochi de urs (1983) ???
    Ai sperat ca o sa revii cu remake-ul Buza umflata, Ochi de mofluz (2009) in regia lui Traian Basescu cu Szoby Cseh in rolul cavalerului credincios? Filmul ce are premiera anuntata pe 6 decembrie la Cotroceni???
    Te anunt, ca poate nu stii, inca nu s-a turnat ultimul cadru … taman finalul.
    Vezi cum joci ca sa nu iesi din carti ! Poate cazi de pe cal si te dai lovit… (ia-o ca un sfat).

  31. Ce fac organizatiile romanesti pentru protectia copilului? De ce nu se autosesizeaza? Sunt surzi si orbi , de aia e plina Europa de copii romani mutilati si pusi sa cerseasca pentru ca liderii organizatiilor de protectie a copilului isi iau salariile fara sa le merite. DEMISIA SEFULUI/SEFEI ORGANIZATIEI DE PROTECTIE A COPIILOR DIN ROMANIA ESTE O URGENTA! TACEREA LOR INSEAMNA COMPLICITATE!

  32. Daca priviti cu atentie, veti vedea ca baiatul nu este de fapt un baiat, ci un rechin deghizat care da tarcoale. Basescu a reactionat sub impulsul experientei de 12 ani pe mare si i-a rupt coltii rechinului.

  33. In practica, lovirea presupune o multitudine de acte de agresiune ale unei persoane impotriva altei persoane, prin folosirea fie a corpului propriu, fie a unor obiecte contondente sau chiar a unor acte de violenta morala. Constituie infractiunea de lovire si aruncarea in victima cu un obiect, dar si lovirea acesteia cu palma, piciorul ori alta parte a corpului, ca si amenintarea victimei care in fuga cade si se loveste. Ca exemplu de act de violenta poate fi asmutirea unui caine asupra victimei, care are ca urmare muscarea sau trantirea la pamant a acesteia, precum si tragerea de par, de urechi sau chiar punerea unei piedici urmate de caderea victimei. S-a retinut ca act de violenta chiar si suferinta pricinuita de victima ei insesi printr-un accident, daca acesta constituie rezultatul constrangerii infractorului.

  34. A promis in campanie ca-i va arde pe “corupti”!Copilul e unul dintre coruptiii “arsi” de bashila…
    PS CNN si Le Monde considera autentic filmul.Noi,asisderea.No comment
    PS2 In turul 1 am votat Sorin Oprescu.In turul 2 votez Geoana presedinte!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.