Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Şeful vuvuzelelor şi cu vuvuzelul-şef

Şeful vuvuzelelor şi cu vuvuzelul-şef

Pe şeful vuvuzelelor îl aştept, dacă mai are în chiloţi vreun sfert din perechea aia de portocale, până să evacueze muza lui personală Antena 2 din Romexpo, la mine-n studio. În ziua pe care-i las eu privilegiul să şi-o aleagă; ca şi tema, de altfel. În schimb, pe vuvuzelul-şef, care n-a avut niciodată măcar vreo o aromă de portocale de la dozatorul TEC în boxeri, îl aştept la Judecătoria Sectorului 1; benevol (ceea ce mă cam îndoiesc că se va petrece) sau cu mandat de aducere. Să ne măsurăm…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

83 thoughts on “Şeful vuvuzelelor şi cu vuvuzelul-şef

  1. Regimul Basescu este o mare vulnerabilitate pentru Romaniei.
    Oare pentru ca presedintele in functie a fost tras in sus, de suvita din chelie, de o presa enervata de replicile sarcastice ale lui Nastase?
    Vulnerabilitatea, cea din strategie, este definitia docta a epitetelor lui Basescu: gaozar, tiganca imputita si mogul de presa

  2. NOAPTE BUNA , ROMANIA !!!
    Nu mai poti sa faci nimic !… Esti jalnica !…

  3. Take it easy !
    spun cei mai saraci europeni.
    S-o luam incet.
    Asadar:
    Azi-maine vom avea un semn evident, despre cum respecta boistanii litera legii fundamentale(sau nu e ?) a tarii: constitutia.
    Dupa aceea vom trai si vom vedea.
    Pana atunci insa si vazand cele postate mai sus, pentru ca ati facut o invitate si pentru cand va intra in vigoare punctul 53 si ultima hotarare CSAT, eu va rog, fiind in asentimentul multor persoane care scriu pe prezentul blog, sa o chemati pe Simona Fica la emisiunea “Vorbe grele”. Sa spuna tot ce stie.Daca vrea,bineinteles.
    De asemenea, trebuie invitati in emisiune, de urgenta, toti romani-rumani sau romanii liberi, care le pot declansa accese violente de paranoia boistanilor si in felul acesta sa ii starpim noi pe ei, psihic si fizic.
    Toate subiectele fierbinti care ii pot incendia instantaneu, ar trebui puse pe tapet, tot pentru ca timpul este scadent si pentru a-i faca sa intre in delirium tremens.
    Netrebnicul(vuvuzela sefa) din postare spumega si delireaza deja.Nu-si gaseste cuvintele, este hilar.
    E epuizat, terminat si ii vine si lui randul.
    Nu exista personaj folosit, uzat si expirat,de vuvuzelul saf, care sa nu pateasca si sa nu impartaseasca placerile cu care este rasfatat acum DD de la televiziunea “poporului”
    Sa asteptam, sa ne inarmam cu rabdare si sa privim.
    Circ va fi cat incape.Fara paine.
    Opozitia asteapta, ziua de maine ca sa stie ce sa faca.
    Ponta a fost la Bruxelles si la conducerea lor europeana de partid de acolo a prezentat situatia din Romania, pe care o vedem si o traim.
    Crin Antonescu, respectiv PNL, isi pregateste si el actiunile viitoare.
    In momentul cand tovarasii uzurpatorului-dement(Saful vuvuzelelor, saf, nu sef) dela CC dau unda verde masurilor dementiale enuntate in mai de insusi saful vuvuzelelor, opozitia va face toate demersurile legale posibile, pentru a atrage atentia Europei asupra celor ce se intampla in Romania.
    Sa nu uitam ca suntem douazeci de milioane si ceva de romani-rumani, afectati direct sau indirect,de letala “austeritate”(citeste genocid, exterminare, cineva a spus “demantelare a statului”, aici incape orice) impusa de tembelii portocalii care astazi conduc tara.
    Cei care mai sunt cu ei sunt infinit mai putini si pe “fortele de ordine” nu pot conta in mod discretionar, pentru ca le-au atins zdravan si pe ele.
    Rabdare, fara tutun.
    Avalansa va porni.
    Pana atunci so pe ei, pe calaii portocalii ai neamului.
    Sa-i anihilam, cu ce arme avem fiecare.
    Prima afectata este saracimea.
    Sa vedem cum va reactiona si cum vom reactiona cu totii.Separat si/sau impreuna.

    Urmatoarele doua luni sunt hotaratoare.
    Ori intorc boistanii, foaia.
    Ori noi ceilalati facem ce trebuie si ii pornim la vale.
    Cale de intoarcere nu exista.
    Maria s.(Timisoara)

  4. Maria S. (din Timişoara!!! 🙂 ) visăm frumos. Oricum, răbdarea are totuşi nevoie de tutun (neaccizat, că astea-s vremurile! :P)
    (Tare mi-e dor de lozinca mobilizatoare care ne mâna pe străzi “Azi în Timişoara, mâine-n toată Ţara! 😉 )

  5. Basescu nu va veni niciodata la tine in emisiune eu in locul tau nici nu ma mai complicam sa il tot invit ii dadeam cu tifla ca asa merita. Basescu a uitat ca nu tu stai pe banii lui ci el sta pe banii nostri si chiar daca isi intinde laba sa-i dam leafa mai are si tupeu nesimtit. Radu Moraru prin faptul ca stia dinainte ce avea sa se intample in privinta presei cu acea lege nu imi spune decat ca este un securist sub acoperire de jurnalist. Te-am prins Radu Moraru ,,puiut,, de securist ce abramburesti tu lumea in fiecare seara LaBe1 Tv si o faci pe jurnalistul dar tu esti coleg de breasla cu Basescu.

  6. De-abia aştept să aud că a primit amendă de la CNA! Altfel, uite-aşa mai aude lumea de câte prostii debitează pansatul ăsta! Cineva a scris mai sus că îi va veni şi lui rândul; sunt de acord. Eu nu pot să uit cum îl invita Solomon peste Dunăre pe Dinescu, anul trecut, şi cum îl “ferea” pe beţiv de apropierea de el. Ce face Solomon acum?

    Eu cred cu tărie că totul se plăteşte, la un moment dat, într-un fel sau altul. Nu prea mă dă afară din casă răbdarea, dar uite că îmi impun să am…Şi vorbesc la modul general, nu doar în cazul acestui ins care îşi spune “jurnalist”.

  7. Victore,
    daca o sa vina o sa vina de al dracu si o sa runce cu defectii in primele minute sperand ca o sa iti ia avantul
    nu cred insa ca o sa vina… nu merge decat in emisiunile unde este adulat.

  8. Domnule Ciutacu,

    Ma umple de revolta si de sila acest “labe”, nu se mai poate suporta. Va rog mult, dincolo de faptul ca l-ati dat in judecata, nu-l iertati si spuneti seara de seara cat e de incult, de servil, de mitocan.
    Apropo, CNA-ul a sarit in sus pentru acel superb “hai sictir” al parosului?
    Va sunt alaturi, nu va lasati.

  9. Răul este concentrat pentrucă există un singur mânuitor de vuvuzele,căruia i-a scăpat simtul măsurii,si nu numai, de sub control(ceeace ar necesita un control din afara sa).Restul sânt vuvuzele care nu ar însemna nimic fără maestrul vrăjitor.Chiar dacă vă voi supăra,cred că o emisiune mai interesantă decât una(care nu poate fi altfel decât interesantă)din studioul A2,deci mai interesantă si mai benefică pentru noi toti ar fi o emisiune cu cel pe care îl asteptati, având ca decor(activ) multimea,aceeasi care îi asigura baia(de multime,evident) în care i se lăfăia cândva orgoliul.

  10. de ceva vreme beau cam des si ma intrebam de ce? la fel ca mine sunt si altii(jumatate din Romania)care nu prea mai au alte placeri in viata si se regasesc in spirt,desi in situatia actuala iti trebuie un creier limpede sa poti intelege tot ce se intampla si sa reactionezi, eu nu mai vreau sa gandesc ptr ca ma apuca groaza si mi-e teama ca daca raman treaz o sa mor in chinuri asa ca mai bine mor de bautura dar cu zambetul pe buze, TRAIESC mai putin dar BINE ca doar asta ne-a promis DICTACHIORUL.

  11. Potentul om de afaceri,Moraru, proprietar de hotel, de club cand va fi arestat, ca doar basescu nu stie ce este prietenia adevarata, dezinteresata si ii cam uita pe cei de care se serveste cu precadere, si de ‘amuzament’ le face bucata si-si pun procurorii la haituit. De i-ar da domnul acest gand in cazul lui Moraru!

  12. Pot sa scriu un banc? Cu prostii?
    (Fara nu stiu:)) )
    La ora de scriere, invatatoarea le spune copiilor: “Copii, fiecare sa construiasca o propozitie care sa contina cuvantul TESE”
    Popescu: “Mama lucreaza la o filatura si TESE frumos.”
    Ionescu “Mama TESE la razboi”
    Bula: ” Mama lucreaza la o firma si face pantaloni scurti”.
    Invatatoarea: ” Bula, unde vezi tu cuvantul TESE in propoozitie”
    Bula: Da´ doamna, da´ is asa de scurti de´tese poola din ei…

    Asa si cu romanii.
    In 90 aveau pantaloni scurti.
    Acuma´s foarte scurti.
    Nu ma mir ca nu se revolta….
    Ma mir insa cum au curaj unii sa mai vorbeasca.
    Mi-e frica pt Victor, Mircea, Mihai, mi-e frica ca s-a dus draku tarisoara mea…

  13. Sambata asta Baselul va da piept cu poporul(asa cum a facut din trei in trei luni). Din moment ce nici o televiziune nu a surprins aceste intalniri, atunci e lesne de inteles ca s-a intalnit doar cu adeptii fanatici intr-o spirala Basesciana, iar in loc de MISA fac LINSA pe primul DOS al tarii.

  14. @Mary

    Nu cred ca am ajuns de unde am plecat,cred ca am ajuns mai rau decat atunci.

  15. d-le ciutacu,

    am si eu o mica problema, normal, cu vuvuzelele. una din ele e pur si simplu surprinzatoare, ma refer aici la dan andronic. citesc de ceva vreme blogul sau, insa nu pot sa inteleg atitudinea din ultima perioada. cu citate din radu moraru, cu asumarea acuzatiei d-lui fota vis-a-vis de ctp, etc. si pe langa asta mai vad link catre blogul sau si de pe blogul dvs si de pe cel al d-lui badea. ca sa nu spun ca azi am avut si ‘experienta’ mai putin placuta, m-am trezit cu un comentariu sters de la articolul cu ctp si cu interdictia de a mai posta acolo. aceasta cenzura pare a deveni practica preferata a portocaliilor. pe langa commentul meu au mai fost sterse cateva comentarii care spuneau in mare acelasi lucru: te-ai transformat in vuvuzela.

    mi-ar place sa il vad in emisiunea d-voastra si sa ii puneti o singura intrebare: ‘de ce ba? de ce?’

  16. Nu vreau sa comentez,cit de bolnav mintal este moderatorul lui peste prajit,de la b1.SA se vada pe el intai si apoi sa se lege de altii. M-ai de rabdat 20 ore dupa care,LA REVEDERE! cu aceasta mizerie,plec si am sa uit vreo cativa ani buni de aceasta jungla numita tara. TOATE CELE BUNE VA DORESC.

  17. viata in romania:ca scara de la gaini-scurta si plina de cacat.avem simturi ca sa nu simtim nimic,avem urechi ca sa nu auzim nimic si ochi ca sa ne facem ca vedem.in schim avem telecomenzi si stim sa ne uitam labe1 tv si o(zero)tv.stim sa maraim pe la colturi,sa facem bisericute si sa nu zicem nimic.poate ca ne meritam soarta.poate ca ar fi timpul sa ne trezim pana nu e prea tarziu,pana nu vom ajunge niste zombi cu creierele spalate si cu spume la gura dar fericiti ca mancam o felie de paine pe zi si bem o cana cu apa.

  18. Ciutacule, mic tonomat dah’ ieuro….de ce nu intelegi ca exista si cealalta fata a monedei ? Iti zic io, Basescu pierdea alegerile daca nu erati atat de disperati in “tonomatizarea” voastra. Asa cum Badea se tot mira de 6 luni incoa’ de ce oare a iesit Basescu, asa tb. sa realizezi si tu si ceilalti ca nu sunteti decat ospatarii de la restaurantul de peste drum. Nu vreau sa te jignesc, este doar o simpla opinie impartasita de o majoritate tacuta.

  19. a l chema pe marinel la o emisiune este ca şi cum ai organiza o chermeză în direct; astfel că nu ai cum să îl aşezi pe scaunul invitatului fiindcă automat ar trebui să chemi şi maneliştii împreună cu ăsta…

    unde mai pui că ăsta dacă se obişnuie îi trebuie şi reclamă la beutură ba poate că va vrea să i vină şi udrea la nişte emisiuni nude…

    nu ai cum să inviţi un golan cu aere de tiran şi cu metode dictatoriale spre a purta un dialog civilizat fiindcă este în neputinţa firii să porţi dialog cu un rebut al comunistoidalului regurgitat după 89…

    cât despre Moraru… păi şi dacă l ai dat în judecată crezi că justiţia română se grăbeşte la ceva… nici vorbă

    mai avem puţin şi ajungem de la cântarea româniei via cântarea feseniei la vuvuzeala româniei;

  20. Pentru a reuşi să creeze o susţinere omogenă se folosesc în mod deliberat de o lege a naturii, care constă în faptul că este mai uşor pentru oameni să cadă de acord asupra unui program negativ, asupra urii împotriva unui duşman „fictiv”, asupra invidiei faţă de cei care gândesc diferit, decât asupra oricărei sarcini pozitive. Cu alte cuvinte, ura mobilizează şi angrenează toate forţele împotriva celor care încearcă să navigheze contra curentului.

    Lupta comună împotriva celor dinafara grupului pare a fi ingredientul esenţial în orice crez care va da coeziune unui grup cu tendinţe de supunere necondiţionată. De aceea, acest mijloc este utilizat întotdeauna de către cei care urmăresc dobândirea loialităţii depline din partea unor mase imense, în vederea implementării unui program negativ.

  21. @Amadeus: te-au pus pe tine majoritarii aia tacuti din Mediapro (care l-au vanturat pe Basescu toata campania prin neutrele emisiuni de divertisment) purtator de cuvant?

  22. Acestui Radu Moraru i-a ajuns barbia la genunchi de cat i s-a incovoiat ceea ce am putea numi coloana vertebrala dar pe care el n-o are. E prima oara cand plecatul in tara nu ma mai entuziasmeaza si observ asta cu regret si nu mai stiu nici eu ce simt iar daca acolo n-ar fi dragii mei parinti si fiica noastra(care n-a vrut sa ramana cu noi crezand in reusita ei acolo) nici n-as mai avea de ce venii. Mi-e greata numai cand il vad pe acest individ de labe1 si sincer mi-as dori sa cred ca voi cei care inca mai aveti demnitate si curaj veti invinge.

  23. Victore o intrebare!
    Daca pe gunoiul de Nasu´ l-ar salta (fara motiv)de pe strada, cum ai reactiona?

  24. @Iordachel Gudurau: daca mi s-ar parea abuz, as striga, cum am facut-o de fiecare data cand am fost revoltat de saltarile de pe strada
    @Ioana S: mi-e teama ca instanta. e Judecatoria Sectorului 1, unde prioritate au arestarile, nu cauzele civile

  25. @ Victor Ciutacu
    Inca o data demonstrezi ca esti de buna credinta. Sunt curios daca si el ar face-o; poate numai daca trece prin infern si purgatoriu va intelege ca lumea nu incepe si nu se sfarseste cu marlanu´.
    PS
    In legatura cu nebunia de astazi -cu punerea botnitei- daca in USA era in timpul lui Nixon o asemenea masura, jurnalistii aia care l-au dibuit, erau din motive de siguranta nationala la bulau; actele la documente clasificate pe 50 de ani, iar ala era presedinte mai departe.
    Asa ca fac caca pe siguranta nationala a marlanului si a gastii sale.
    Nu-l iertati; luptati mai departe!

  26. CCR tocmai a demascat care parte a presei a mintit, denigrat..
    Aia care a sustinut ca e normal sa se taie pensiile.
    Vuvuzelu sef la puscarie va rog…

  27. Sa fiu sincer cu tine eu prea ma mai uit la tv nu am ce sa vad,dar dupa cum evolueaza lucrurile (in toata lumea )eu cred ca nu se vor intampla lucruri bune pentru nimeni(vezi istoria recenta). Dupa o perioada de criza a urmat un razboi sau o schimbare de regim (asa sa nascut Hitler asa sa nascut comunismul)Sa fim sinceri cu noi si sa recunoastem ca cel putin la noi capitalismul a dat gres.

  28. Am revenit draga Ciutacu tot ce se intimpla la noi in tara sau pe planeta este programat de cineva de SUS noi suntem niste :furnicute care incearca sa supravietuiasca: am pus ghilimele ptr.ca furnicile sunt mai bine organizate decat noi.Sa stii ca nu este de vina nimeni asta se numeste EVOLUTIA SPECIEI UMANE cu bine si cu rau.Asa ca putem sa il injuram pe Marinar sau pe Iliescu (pe cine vrem noi ,nu putem schimba nimic avem doar impresia ca putem .Eu cred ca tot ce se imtampla este o mare manipulare venta de sus ca sa ne distraga atentia de lucruri mai grave (nici nu vreau sa ma gandesc)Asa ca incercati sa va detasati de cotidian si incercati sa ganditi mai in profunzime exemplu (daca se schimba ordinae mondiala daca se pregateste un razboi sau daca vine o dictatura mondiala)saracie a fost si probabil va mai fi.Iti multumesc daca ai timp sa citesti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.