Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Şeful vuvuzelelor şi cu vuvuzelul-şef

Şeful vuvuzelelor şi cu vuvuzelul-şef

Pe şeful vuvuzelelor îl aştept, dacă mai are în chiloţi vreun sfert din perechea aia de portocale, până să evacueze muza lui personală Antena 2 din Romexpo, la mine-n studio. În ziua pe care-i las eu privilegiul să şi-o aleagă; ca şi tema, de altfel. În schimb, pe vuvuzelul-şef, care n-a avut niciodată măcar vreo o aromă de portocale de la dozatorul TEC în boxeri, îl aştept la Judecătoria Sectorului 1; benevol (ceea ce mă cam îndoiesc că se va petrece) sau cu mandat de aducere. Să ne măsurăm…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

83 thoughts on “Şeful vuvuzelelor şi cu vuvuzelul-şef

  1. Am scris si intr-un comentariu anterior:
    Greseste amarnic daca isi inchipuie ca el o sa aiba o alta soarta decat cei care i-au intins mana lui Basescu. Este doar o chestiune de timp pana “prietenia” o sa devina un act de canibalism (anuntat).

    Cat despre procese….

    Vor veni la procese atunci cand o sa zboare porcul la joasa altitudine cu viteza supersonica. Garantat!

  2. Dmn-le Victor Ciutacu , sunteti mai mult decat genial, bafta…Ah si inca ceva,eu cred ca degeaba ati facut aceasta invitatie la domnul presedinte , el dupa cum am vazut umbla la Tv-uri care i-au facut campanie.(Asta pentru prietenii care au facut campanie)Bravo copii i-am mai dat inca o mana ca sa ne distruga de tot, sa aiba timp sa continue ceea ce a inceput…RUSINEEEEE!

  3. Incep sa aprob versurile lui Eminescu despre Tepes. Tare cred ca daca ar fi inviat el si i-ar fi impartit pe aia in doua cete,de nebuni si misei, si le-ar fi dat foc, nu am mai fi avut atat de furca cu numerosii lor urmasi care isi bat joc de tara.
    Ca e aproape imposibil sa obtii un dialog cu Basescu sau cu toti cei facuti de un leat cu el e clar. Mi-e teama insa ca din ce in ce mai putini oameni de valoare vor gasi de cuviinta sa isi puna nervii si pielea la bataie pentru a trezi o tara mult prea amortita. Inca o data ma felicit ca nu sunt in tara, insa e clar ca nu sunt detasata privind la tot ce se petrece acolo.
    Mult curaj,dle Ciutacu. Si nervi tari, ca aveti nevoie.

  4. Nu este, niciunul dintre ei, omul confruntarilor deschise, pe fata – amandoi stiu doar sa muste de… si sa fuga…
    Unul are si inclinare spre a scoate castanele cu mana altora, pe care-i sacrifica dupa ce l-au servit, facandu-se ca n-a mancat usturoi si ca ploua…
    E doar parerea mea proprie si personala, pe care, fara indoiala, mi-o asum!

  5. Pe mine deja ma-ngrozeste …, ma-ngrozeste sa vad cati “vuvezei” , la care le curg dejectiile pe barba , la fiecare deschidere de gura … , cati sunt de multi si inca tot rasar…!!! 🙁

    Este absolut oripilant sa ajungi sa traiesti intr-o lume in care TOTI “AVORTONII RECUPERATI” ajung sa raspandeasca si sa-si impuna propriul miros pestilential !!! Brrrrr… ❗

  6. Victore , cred ca atat tu cat si colegii de suferinta traiti zilele astea un cosmar . Eu de aici din lumea civilizata , va doresc sa aveti sanatate si taria de a rezista , sunteti ultimii luptatori pentru libertate , pacat ca poporul asta doarme pe el in loc sa-si apere drepturile.
    Daca va fi cazul sa ajut cu ceva o voi face , voi venii acolo , voi face orice – am ajuns sa plang pentru Romania asa cum niciodata nu am facut-o in cei 50 de ani de viata .
    Consider ca mai mult de atat nu se poate pierde asa ca sunt dispus la orice .
    Frati Romani , treziti-va !

  7. Marinelu nu are portocalele la purtator cand e vorba sa presteze la tine (asta daca s-ar intampla in viata asta),lucru de care ma cam indoiesc.
    In ce-l priveste pe Fota,nu am vazut in viata mea un om cu mai multa diaree verbala ca el,da totusi e de apreciat ca vorbeste liber si nu citeste de pe fituici.

    O zi cat mai buna!!!

  8. Romania doarme de ani multi. Si tonti care au venit la putere au furat usor, usor. Normal ca au furat ca s-au dus la ciolan. Dar sa tai pensiile parintilor si bunicilor nostrii, asta e prea de tot. Asta a umplut paharul.
    Pe parte de arestari la televizor, aste treaba de cum sa ii mai prostim pe prosti. Ca ei sunt multi. Si mai un popoviciu, mai un jiji, un penescu, … si acum un deaconescu.
    Nu sunt deacord cu aceste practici, dar abia astept sa il vad pe infectul de nas. Nasule, fiecare nas isi are nasul. Si din pacate pentru tine baselu mai are cativa ani de domnie. Ca doar nu se vor trezi romanii tocmai acum din somnul cel de moarte.
    Toate stima pentru tine Victore. Si pentru echipa ta.

  9. Căcatul de-aia e căcat,
    Să pută şi de-i la Palat,
    Atât că, cu cât e mai mare,
    Te sufocă, cu-a lui putoare!

    Se citeşte şi pe vertical!

  10. am vazut aseara emisiunea dvs. si un pic din emisiunei colegei Gabriela, deci m am enervat la maxim a intrat purtatorul de cuvant al lui base asa zisul turcan si a inceput sa arunce cu venin la o intrebare a dnei Grapini, vb fara rost de presa care ne insitiga la violenta bla bla, domne dar oare noi chiar suntem prosti cu totii nu vedem ce ne asteapta, ca o sa ajungem sa ne dam in cap, ca o sa imi fie frica sa mai merg pe strada ca o sa se inmulteasca jafurile, si ei ne baga texte de adormit copii, cat despre dvs. dle Victor, tineti aproape de noi, nu va enervati pe un lingau ca morar de la b1 si vrem emisiuni la fel de bune din partea dvs. si a colegilor dvs. si mai stii poate toti cei care va pretuiesc si va scriu pe blog, ne asculta telefoanele si ne verifica ca doar instigam la revolata.o zi buna sa aveti dana

  11. Din respect pentru tine ma abtin sa scriu injuraturi, dar se pare ca rama asta de “nasu” nu se dezminte si-l linge pe basel in continuare pe unde apuca si cand apuca,dar cred ca o sa vina vremea cand o sa-l vedem ca pe DDD,si atunci sa-l vedem pe cel cu nasu pe sus ce fata o sa aiba, cred ca o sa-i dispara aroganta de acum,dupa care as fi curios ce l-ar intreba pe basel intr-o emisiune viitoare daca o sa mai faca asa ceva sau pe Boc sau pe Udrea sau pe BOUreanu. In ceea ce-l priveste pe dom president nu cred ca o sa vina la tine in emisiune pentru ca tu no sa-i zici inainte cu o zi ce o sa-l intrebi in emisiune si no sa vii cu intrebari la care sa raspunzi singur ca nasul MARARU. Numai bine!

  12. in 20 de ani nu am mai auzit cuvantul “ceausescu” asa de des niciodata. o fi ceva la mijoc, nu? mari magari astia, agatati de un catarg, mai dau si cu picioarele in batrani femei si copii (si cel mai nou in intelectuali). macar ai lor sa traiasca. misto “oameni”. mama, cate injuraturi de cruci si mame imi vin!

  13. Domnule Ciutacu,traim un cosmar care din pacate nu este in vis si dupa care ne alegem doar cu o sperietura ci un calvar groaznic de real ce se amplifica zi de zi.Din pacate ca intotdeauna puterea oricare ar fi ea dar cu precadere cea actuala isi gaseste cu usurinta slugi preaplecate,cozi de topor folosite pentru a ne pocni in moalele capului,a ne manipula in interesul cauzei lor care ipocrit si mizerabil declarativ este in gurile lor urit mirositoare numai si numai a noastra.Cind mai privesc din curiozitate din cind in cind la portuni din “Nasul”ma scirbesc de comportamentul mai mult decit obiedent fata de puterea portocalie in general si in special fata de cirmaciul nostru sef.Intotdeauna nasicul are informatiile care convin puterii la zi si la timp,astfel incit de cele mai multe ori” el” declanseaza campanii de presa favorabile puterii si cred ca si el va trebui sa intre sub incidenta noii strategii de securitate pentru ca ne manipuleaza periculos de multe ori existind riscul sa avem reactii necontrolate ce pot strica ordinea de drept.Dar ca intotdeauna in viata orice”NAS” isi va gasi nasul mai ales ca marelui cirmaci ii place sa naseasca.

  14. Victore din pacate lupta cu lingaii,slugaii,oamenii lipsiti de demnitate(CAZ DE STUDIU BOC)este dinainte pierduta.Flasnetele au cip-ul montat,din enunturile lor nu poti scoate ceva logic,inteligibil,actioneaza ca galeria din Ghencea.O intrebare retorica:daca primele 9 puncte de la cap.6.2.VULNERABILITATI din SNA care revin in sarcina institutiilor statului si a guvernului spre rezolvare s-ar rezolva nu ti se pare ca pct.urmator cel cu ,,campaniile de presa,,nu ar mai avea obiect?Sa-si faca fiecare treaba cum trebuie si eliminam o discutie inutila,sterila despre nimic.O zi buna!

  15. Tu si Basescu singuri in emisiune cu un wischean, SUUUUPER IMAGINE. Punem pariu ca-si mai spala din imaginea de tot cacatul pe care o are?

  16. Astazi se va pronunta Marele Rahat de Curte Constitutionala in prinvinta pensiilor si a salariilor !
    In mod normal , poporul trebuia sa fie la usa loc , in caz ca vor vota pentru taiere , sa le rupa usile si sa ii ” termine ”
    Unde e poporul ????????
    Plange de mila lui Diaconescu !!!
    Basescu s-a urcat cu bocancii pe tara asta si-si face nevoile in capul ei !!!!!!!!!!!!!!
    Este de-abia inceputul … Tara asta a devenit WC public pentru Udrea , Videanu , Blaga … SI NIMENI NU FACE NIMIC !
    MERITAM TOT CE VA URMA !!!!!!!!!!! MERITAM SA NE MOARA COPII IN FRIG SI DE FOAME PESTE 3 LUNI !!!
    SOMN USOR , ROMANIA !!!

  17. Toata viata m-am ferit de frustrati.Fiintele acelea cu structura sufleteasca si morala a unei amoebe,cu un aplomb desavarsit cand este vorba sa pupe fundul sefilor,sa se repeada asupra celor slabi sau macar doborati la pamant ,si cu o capacitate “atletica”de a sari dintr-o barca in alta ce ar umple de invidie si un purice…Nu l-am urmarit niciodata de limbricul ala constipat de la B1,instinctiv l-am categorisit drept frustrat dupa cum in aceeasi categorie l-am descoperit si pe Curcan sau Turcan,cum l-o chema,si care are singurul merit ca este sotul sotiei sale care are singurul merit ca a fost pupila lui Draga Stolo.Daca am trai intr-o lume cat de cat normala astfel de oameni ar fi subiect de studiu pentru psihiatri,ei si obiectele adoratiei actuale,dar in nici un caz nu ar fi lasati sa umble liberi.Din pacate insa cu cat sunt mai liberi cu atat suntem noi mai aproape de catuse,indiferent ca suntem ziaristi,medici sau maturatori de strada.Pentru ca daca presa este o amenintare la adresa sigurantei nationale sau cum s-o chema viloiul de neam prost al lui Videanu sau afacerile fratelui prezidential(devenit in mintea lui Lazaroiu “institutie a staului”),atunci alaturi de Ciutacu,Badea,Dumitrescu sau Badin(enumerarea nu are pretentii de exhaustivitate) si noi cei cinci milioane de votanti anti Basescu suntem amenintari la adresa aceleiasi “sigurante”si se cere sa se “faca ceva”!Ce anume?Pai de exemplu ce ati zice de putina reeducare prin munca fortat patriotica la obiectivele de “siguranta nationala”?Iar ceilalti,cei ce au votat “pentru”,impreuna cu cei ce nu au votat deloc(“nu am avut cu cine”)vor privi cu bagare de seama si se vor felicita.Crezand ca daca au reusit sa ajunga din vertebrate amoebe vor scapa.Vor afla insa ca nu scapa NIMENI…

  18. Daca cenzura presei afecteaza libertatile acestui popor si in special libertatile jurnalistilor si ale oamenilor din televiziune atunci intrebarea mea este: de ce sunteti atat de pasivi in sensul ca ar trebui sa va adresati Uniunii Europene, de ce nu cereti organizarea unei comisii speciale? vreau sa vad ca nu doar vorbim si scriem, ci chiar ne implicam in problema.

  19. Sictir, Morar! Daca n-ar fi fost reluarile de la antene si realitate nici dracu’ n-ar fi stiut ce balmajeste tembelul! Trei vorbe – patru prostii. Jenibil!

  20. HG 666/01.06.2010

    GUVERNUL ROMÂNIEI hotăreşte:

    Art.1 Începînd cu data de 01.06.2010 Pensionarii pot traversa pe culoarea
    roşie a semaforului.

    Art.2 Dacă în maximun 30 zile nu se vor obţine rezultate mulţumitoare, începînd cu data de 01.07.2010 traversarea pe culoarea rosie a semaforului devine OBLIGATORIE.

    Art. 3 Pentru că tot nu se întrevede o relansare economică, de la 01. 01.2011 măsura se poate extinde şi asupra bugetarilor.

    Art. 4 Începînd cu data de 01.06.2010 Guvernul României oferă slujbe gratuite tuturor şomerilor.
    Slujbele vor fi oficiate de preoţi, episcopi, arhiepiscopi si de Preafericitul, preşedinte al României.

  21. @Corina
    “…amandoi stiu doar sa muste de… si sa fuga…”
    Seful vuvuzelelor se poate ascunde in spatele SPP-istilor. Dar vuvuzelul sef (care a mai ramas pe sticla), nenorocitul ala unde sa fuga? In mod normal ar trebui sa fie in spital cu picioarele rupte de atita fugareala!
    Da’ mai e ceva normal in tara asta? NU! 🙁
    Banzai!

  22. am ajuns in imposibilitatea de a gandi cand ii vad pe smecherii astia care ne conduc si care o sa ajunga sa ne oblige sa purtam doar o anumita culoare la chiloti in curand sau sa iesim pe pe strada din doua in doua zile sa nu le stricam asfaltul de proasta calitate cand ii vad imi vine numai sa injur, nu mai pot sa vorbesc coerent.

  23. Ciocu ‘ mic tiganca imputita ca noi suntem la putere pasarica ! Va spune ceva ?

  24. Dacă primeşte invitaţia, te rog să anunţi pe blog. E de văzut.
    Va fi “one in a lifetime chance” 😉 Ca trecerea cometei Halley :))

  25. Punct de vedere privind „Strategia naţională de apărare”
    1. Documentul, prin conţinut şi formă, nu este o strategie ci, mai degrabă, o concepţie doctrinară (vezi formaţia intelectuală a generalului Ion Oprişor – actualul secretar al C.S.A.Ţ. – fost şef al structurii care se ocupă cu doctrina din Statul Major General). Părerea mea este că documentul putea fi denumit „Concepţia doctrinară privind securitatea naţională a României”, să aibă un caracter intern (ca document al C.S.A.Ţ.), fără a fi făcut public, să fie transmis structurilor cu responsabilităţi în domeniu; pe baza lui, fiecare structură să-şi elaboreze legi de funcţionare care să fie supuse spre dezbatere şi adoptare în Parlament.
    2. A trimite Parlamentului să dezbată şi să aprobe un asemenea document este absurd. Este ca şi cum, un teoretician oarecare şi-ar impune forţat propriile opinii unei comunităţi ca fiind infailibile. Documentul nu are nici pe departe aspectul unui act normativ.
    3. Privind conţinutul documentului:
    – nu rezultă clar ce structuri şi instituţii au responsabilităţi în domeniul apărării;
    – ce rol are societatea civilă în apărarea naţională?;
    – obiectivele naţionale de securitate sunt formulate bizar (se înţeleg mai mult ca dorinţe care, în mare majoritate, nu sunt realizate). Mă întreb aşadar: Ce grad de securitate are România în momentul de faţă?;
    – se definesc ambiguu noţiunile: „riscuri”; „ameninţări”; „vulnerabilităţi”, iar când sunt enumerate, riscurile şi ameninţările sunt tratate la un loc iar vulnerabilităţile separat. Eu cred că riscurile cuprind, pe de o parte ameninţările (din exterior) şi, pe de altă parte, vulnerabilităţile (ca slăbiciuni interne);
    4. Vulnerabilitatea legată de presa care face „campanii denigratoare, la comandă” şi trusturile de presă care fac presiuni asupra factorilor decidenţi în scopul obţinerii unor foloase materiale, după părerea mea, putea fi formulată astfel: „presiunile de orice natură exercitate asupra structurilor puterii şi administraţiei de stat în luarea deciziilor, în scopul obţinerii de avantaje sau la comandă externă”.
    În orice caz, eu cred că documentul nu are drept scop decât abaterea atenţiei massmedia de la problemele adevărate care frământă romînii (metodă deja devenită desuetă). Oricum, dacă documentul îşi va produce efectele, moare şi libertatea presei.
    Ce coincidenţe ale naibii: arestarea lui Diaconescu (piesă excepţional jucată de DNA şi actorul principal); publicarea Strategiei Naţionale de Apărare; judecarea la Curtea Constituţională a contestaţiilor cunoscute. Mare prezicător Radu Morar.

  26. Dacă ar accepta invitaţia, ar însemna că (Doamne ajută!) nu mai ocupă (inutil şi fraudulos!) scaunul de la Cotroceni. Nici chiar atunci, nu mi-aş pierde timpul să-i ascult balivernele şi aberaţiile. Cât despre fanu’i bine informat-informator-denigrator… până să împartă Justiţia, dreptatea, i-o trage Fraudă-Vodă de n-o să se adune. (Musai să-i dea cineva să citească fabula scorpionului şi a broaştei, poate n-o să-i mai vină să orăcăie aşa vesel şi plin de siguranţa de sub umbrela putrezită. Nici chiar furtunile nu mai sunt ce-au fost, din senin coboară ciclonul. 😉 )

  27. In instanta ai cerut sechestru asigurator pe bunurile mobile si imobile? Asa ca sa nu se declare falit cind va pierde?

  28. e naspa cand cineva zice ca e bine mai ales daca acela e traian sau boc…au zis ca nu scad salariile si au scazut,ca nu scad pensiile si au scazut,ca am iesit din criza si ne-am afundat mai rau…..acum cica nu o sa creasca tva-ul si cota unica asta chiar ma ingrijoreaza….mai ales cand o zice si o repeta excesiv

  29. Da’ ce are Basescu de perverteste toti fostii lucratorii de la “Antene”? Parca Radu Moraru prezenta demult Revista presei sau ceva de genul la Antena 1…
    Pana data viitoare “Sa fiti iubiti” 🙂

  30. Ma incurc in renunoasterea sefului vuvuzelelor, vuvuzelului sef, ca daca unul e basescu, celalalt e Moraru, unde-i boc? Unde sunt celelalte vuvuzele portocalii cu functia de adjuncti?
    Oricum luati-va gandul ca vreunul din acestea va onora invitatia Dvs.de a va confrunta in ‘trecuturi’, ca de viitor n-are rost nici macar sa amintim.

  31. Citind numai comentariile de mai sus, e clar, presa nu instiga la violenta, fie ea si intr-o stare latenta, inca verbala.
    Domnule Ciutacu, sper ca permiteti si cate o parere contra pe aici pe la dumneavoastra pe mosie. Nu de alta, dar atunci cand toata lumea e de acord cu mine, pe mine ma cam pune pe ganduri.

  32. unde esti tu U.E?nu vezi ca tarisoara asta din centrul tau,devine repejor o dictatura iti place?nu tie frica ca boala-i contagioasa?nu am strigat innainte[cu ceasca]sper ca acum voi putea

  33. Comentariu f.mishto de pe Hotnews: “nu costă foarte mulţi bani să aduci nişte isterici în studio. mulţi vin gratis, ştiu ei ce au de făcut. pînă la urmă, talk-show-uri poate face şi o televiziune locală dîn căcăuţii din deal. trei scaune, o cameră, un moderator şi mult scuipat. e foarte ieftin.”

  34. n-o sa vina chioru, e de-o lasitate feroce, el e viteaz doar cand sereiaua si sepepeaua isi umfla muschii. cat despre zevzecu ala care mesteca vorbe, vine ea ziua cand o sa-si ceara azil politic in North Korea

  35. Pai, nu credeti ca e normal?? De ce ar trebui ca cei afectati de cele mai democratice masuri de iesire din criza sa stie ca ar putea actiona statul/guvernul la CEDO, etc, unde ar avea castig de cauza?
    Si, mai ales, de ce sa stie ca aceste masuri sunt anti-democratice?

    Si, inca ceva: personal cred ca fiecare membru al guvernului, in “ministerul” pe care-l conduce, are rezultate notabile, a se vedea, nu declaratiile de avere, ci averile si conturile! Ce nu inteleg: de ce, laolalta, sunt lamentabili?! Cred ca un act de tradare a tarii are efecte mai putin daunatoare…

  36. Seful mafiei din Romania (zis “Jucatorul”;”Profesorul” sau “Chiorul”)nu se manjeste pe maini cu muritorii de rand(poporul suveran),are destui mercenari carora sa le ordone sa faca ce trebuie. Ca un securist de frunte stie ca ordinele se dau verbal direct(nu prin telefon) si din spatele unei perdele negre.

  37. Daca e s-o luam logic…( lasand la o parte greata pe care ne-o creeaza Moraru la B1) nu inteleg atitudinea lui…Tocmai l-au saltat pe DD (in emisiunile caruia s-au perindat toti PDL-ei importanti)si asta demonstreaza ca degeaba il lingi pe Base, daca la un moment dat, interesul lui dicteaza altceva ( sigur, DD poate fi chiar vinovat de ceea ce e acuzat, dar ma indoiesc ca era mai putin vinovat cand Base&co erau pe la emisiunea lui si in plus de asta, ridicare lui cu mandat pe 29 de zile etc… e circ, nu e normalitate) Asa ca, pe cale logica, Moraru se poate astepta la asta, daca exista ceva in activitatile lui (business-uri etc)de care se pot lega astia…Crede ca e imun?

  38. Vreau sa te anunt ca voi participa la preselectia pentru ” CANTAREA ROMANIEI ” !!!…
    Nu mai sunt nici pionier , nici utc – ist , dar , vreau sa spun si eu o poezie in cinstea MARELUI CONDUCATOR !!!
    La cele 2 ore de program pe care le vom avea la televizor , 1 ora va fi ” OMAGIU ” !
    Cealalta ora probabil va fi despre CANALUL BUCURESTI – DUNARE , cu Udrea !!!

  39. CRED CA , SI-MI PLACE SA CRED CA NU NUMAI EU,RADU MORARU zis NASUL de LABE 1, este pe departe CEL MAI MARE PUPINCURIST DIN INTREAGA ISTORIE A ROMANIEI, INTRECAND CU MULT PE LINGAII LUI CEAUSESCU.
    AUZI LA FOMIST!!!E singurul realizator REALIST SI ECHIDISTANT!!! Sa nu te apuce greata, auzind asemenea minciuna INEGALABILA?!
    Derbedeul asta chiar ne crede prosti pe toti?!
    P.S.
    INFORMATIE DE ULTIMA ORA: Cine vrea sa fie pupat drept in fund si GRATIS, este asteptat la NASUL , BARONUL Munchhausen al “presei” romanesti!

  40. Vuvuzelul morar nu mai stie pe unda sa scoata camasa ca nimeni nu-l mai baga in seama,nimeni nu-i mai asculta ineptiile.Au ajuns penibilitatea intruchipata iar morar nu se dovedeste suficient de barbat pentru o confruntare in direct si apeleaza la muierisme.Jalnic si grotesc specimen care nu intelege sa inceteze cu pupinfundismul,sa fiu eleganta.Vuvuzelelelor le-as mai spune si jartele penale pentru ca asta sunt prin tot ce fac.Cat despre vuvu sef trebuie sa-si curete noroiul care-l invaluie.

  41. Acest document adoptat de CSAT seamana foarte bine cu o sinteza depersonalizata a serviciilor secrete. In niciun caz nu se poate constitui intr-o strategie, este ambigua, conceptele operationale sunt alandala dar arata cu suficienta claritate unde se indreapta atentia, in special a serviciilor. Desigur asmutite de Zeus. Iar curlingaii din CSAT, cu gandul la banii bugetari inmultiti prin taieri si noi biruri au votat mai ceva decat Marea Adunare Nationala. Nici nu ma asteptam la un document cu substanta gandindu-ma la analizele anterioare ale cohortelor de consilieri prezidentiali, comitetelor si comisiilor constituite. De fapt cand vrei ca un lucru sa iasa cat mai in ceata, mai alambicat, de neinteles se constituie o comisie. Ceea ce emana insa din facatura cotrocenista este suficient de explicit:dezvoltarea multilaterala a dictaturii personale basesciene. Iar unii au ramas cuplati pe lupta impotriva comunistilor, securistilor, minerilor, impotriva lui Iliescu fara sa observe ca bolsevizarea portocalie a cuprins ca o raie toate institutiile statului.

  42. PDL adica Partidul_De_Lichele si emanatia sa urat mirositoare guvernul BUBA-BocUdreaBAsescu sunt pe calea instaurari dictaturii totalitare.
    Problema acuta este : Ce putem face pentru a stopa asta?

  43. pai sa curgaaaaa wiskeanuuuuu

    si daca nu merge sa va baeti in shot-uri, poate incercati sa il legati si sa il taiati, sa il tocati si sa facem pomana porcului apoi!!!
    Cum se numeste asta ? instigare ?! as face-o cu mana mea daca as putea!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.