Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Seara când Băsescu a avut discurs corect

Seara când Băsescu a avut discurs corect

Nu ştiu (şi nici nu mă interesează) dacă din raţiuni personale (dosare sensibile) sau din calcul politic, Traian Băsescu a avut, ieri seară, la TVR, un discurs absolut corect pe tema luptei anticorupţie. Şi m-am contrat pe tema asta, la Sinteza zilei, cu Mugur Ciuvică. Nu cred în inocenţa prezidenţială şi nici în neimplicarea lui în mersul justiîiei, că nu m-am născut alaltăieri. Dar, dacă omul e negru, nu înseamnă că nu poate rosti niciodată un mesaj alb. Iar preşedintele României a vorbit de această dată, în sfârşit, folosindu-se (surprinzător pentru toată lumea) de o dezvăluire tare a Jurnalului Naţional, despre procurorii (cei de la DNA) care şantajează, care fabrică dosare, care distrug vieţi, care frâng destine. Numai că a făcut-o extrem de târziu, după şapte ani, perioadă în care DNA a ajuns, prin complicitatea şi beneficiind de scutul lui protector, un soi de gardă pretoriană care nu ţine cont de (aproape) nimeni şi nimic. Aştept cu mare interes să văd cum propaganda portocalie, care m-a desfiinţat când am făcut dezvăluirea (cu motivaţia bine i-au făcut denunţătorului, aşa se face în lupta anticorupţie) sau care s-a întors cu spatele, să îmbrăţişeze, ca de obicei, noua abordare a preşedintelui Băsescu şi să abunde de exemple privind abuzurile DNA.

UPDATE: Lăzescu spune că toate atacurile la adresa TVR sunt politice. Bun, noi facem jocul opoziţiei. Deci recunoaşte că ei sunt cu puterea? Alţii n-au auzit să fie-n politică

Comentarii

comentarii

Similar Posts

65 thoughts on “Seara când Băsescu a avut discurs corect

  1. De regula pina la urma,(in multe cazuri) garzile pretoriene ucideau imparatul,au fost cazuti in care au vandut practic tronul imperiului.
    Oare istoria se va repeta cumva?

    P.S.Salut,baietilor de la STS

  2. In principiu ai dreptate Victore, dar de la omul asta nu ma astept la nimic bun. Sa nu ne grabim…sa vedem ce a vrut sa zica cu asta. Sau poate maine o sa dea un alt sens declaratiilor de ieri, nu ar fi prima oara. Daca asta mi-ar spune ca acum la 3:30 dimineata e intuneric afara, tot as ridica jaluzelele sa ma conving singur.
    Parerea mea!

  3. O fi fost mesajul corect teoretic, insa rostit de Basel, mesajul a fost de o ipocrizie maximala. Tocmai el, dupa 3-4 ani de la evenimente sa le planga de mila lui Atanasiu, Chiuariu si Pacuraru, tocmail el care suspenda ministri liberali pentru motive acum descoperite a fi penibile?

    Cere raspundere procurorilor el neavand nici o raspundere pt deciziile luate? Tocmai el care nu s’a ingramadit sa suspende nici un ministru fie din guvernarea pedeleprelor cu PSDul, fie din actuala guvernare. Scandaluri au tot fost, Udrea numai ca nu a fost adusa cu forta la Parlament ca sa’si bata joc de comisie, insa Basea isi pierduse tot aplombul de anticorupt cand era vorba de oamenii lui.
    Hmm…

    Evident ca procurorii din DNA si aiurea i’au facut jocul in toata aceasta perioada, tulusii, morarii au anchetat facut/albit dosare cu dedicatie. Facut dosare la opozanti, albit dosare la Basel, Udrea si aiurea intre pedelepre.

    Insa discursul anticoruptie a lui Basescu este de o ipocrizie maximala, neavand nici o consecventa in timp, fiind folosit doar ca arma politica si poza pentru prostime.

    Mai curand imi pare ca incepe sa realizeze ca la anu’ s’ar putea schimba bobu’, ca deja unii procurori au inceput sa’si ia rolul in serios (vezi ultimele arestari printre pedelepre, lucru de neimaginat acu 1-2 ani)

    Daca doamne fereste maine-poimaaine tocmai Mitocanul e subiect de dosar deschis, pai nu ar trebui ca procurorii sa inceapa sa aiba nitica raspundere in anchetele lor?

  4. Cum ai putut sa stai sa scrii un articol despre ce a spus Scaraotchi, cand el spune public ce vrea lumea sa auda si el face numai pe dos. Deci totul este exact invers.

  5. faptul ca o anumita parte din discursul de-aseara al marinarului a fost corect (din toate pct-ele de vedere) nu ma incalzeste cu nimic atata timp cat in romania – arestul preventiv este folosit la comanda (asa mi se pare) si ca dupa cei anchetati sunt achitati iar legile sunt calcate in mod sistematic taman de cei care ar trebui sa le respecte primii.
    din pct-ul meu de vedere iesirile marinarului pe sticla si implicarea acestuia in toate domeniile (implicari mai mult sau mai putin corecte) sunt doar de IMAGINE – doar doar mai ridica partidul stat nitel in sondaje – sa`i mai prosteasca pe prosti (si slava Domnului Romania nu duce lipsa de asa ceva).
    cat priveste propaganda portocalie eu mi-s sigur ca va imbratisa “noua abordare” a marinarului ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic pana acum (cam cum face si nenea baselu’ cand azi zice un lucru si maine zice fix la 180 grade – fara sa`i pese ca ieri a zis altceva).
    @un blog pentru prieteni – nu ai sa vezi asa ceva la noi in Romania – “garzile pretoriene” ale lui baselu` vor ramane fidele pana la capat.

  6. Nu am vazut interviul (nenorocitul imi face scarba nu ma uit), dar daca a zis cum a zis a facut-o din interes(ca intotdeauna), sa dea motiv basistilor sa exclame(uite ba ca nu basescu este radacina tuturor relelor face si el(reformeza) ce poate).
    E tot una cum Hitler ar spune ca ii va pedepsii pe cei care s-au purtat asa de “rau” cu evreii din lagare.

  7. Toata justitia musteste de mafioti. O spune unul patit.
    Sint in situatia de a ma gandi foarte serios la variante extreme, doar pentru ca o mana de incompetenti din Galati (o dovedesc notele obtinute la examenele pe care le-au sustinut) au pus ochii pe un bun care nu le apartine, dar pe care si-l doresc la pret de nimic, iar pentru asta au parghii care sa imi blocheze (abuziv!) orice incercare de a-mi face dreptate.

    Lipsa raspunderii materiale i-a transformat in niste iresponsabili pe marea majoritate a celor ajunsi sa imparta dreptatea.

    Basescu daca ar continua cu acest discurs ar reusi sa ne mai prosteasca inca o data, doar pentru ca o sa fim iar in situatia de a alege dintre nenumarate rele.

    M-am infierbantat taman ca porcul in fata cutitului… asta este!

  8. Stau si ma intreb cu ce l-au calcat pe coada respectivii procurori pe don’ presedinte? Ca nu pot sa cred ca dintr-o data l-a lovit moralitatea si echidistanta.Sa fim seriosi!
    As putea crede ca l-au calcat pe bataturi,ca in ultimul timp,adversarii politici ai portocaliilor au tot primit in procese (de rasunet) rezultate, care dovedesc ca au fost “umflati” pe degeaba,politic.In acest timp,e mare plimbare pe la DNA cu portocalii de renume(sau chiar si anonimi),cu tot felul de mizerii si matrapazlacuri,care ii duc la groapa(in sondaje,desigur) pe pedelisti,si aduc oarece atingeri, deocamdata, “centralilor” din Modrogan.Deci s-a gandit omul ca astia sar calul si ca le trebuie o corectie…..le-a dat-o asa usor acum.Si vorba ta….hai sa vedem ce urmeaza,caci la cate dezvaluiri s-au facut in Jurnalul National si la Antene,aveau astia material cat cuprinde.

  9. buna emisiunea ca de obicei, am vazut ca v-ati contrat cu amicul Ciuvica, cat despre domn presedinte de se trezi in al noulea ceas sa tina un discurs despre coruptia din romania la postul lui favorit tvr, chiar nu mai are sens sa comentez.Vroiam sa va intreb unul din cadourile pe care ni le oferiti e cumva spectacolul maestrului TUDOR GHEORGHE -DEGEABA , ca am vazut dimineata in promo la ANTENA 3 ca ar fi maine la ora 19, sau nu am inteles eu bine? aseara imi pareati cam obosit si sictirit, o zi frumoasa sa aveti ca eu de azi dimineata la birou,ca sa ma binedispun ascult colinde, internationale si romanesti. dana

  10. Cine a creat monstrul de monstru va muri. In sistemul nostru judiciar anchetele se fac in continuare ca pe timpul raposatului. Dupa sesizare sau autosesizare anchetatorul isi face o parere sau, ma rog, o prejudecata. Apoi se angajeaza cu toate fortele, nu sa afle adevarul ci sa-si confirme prpria parere. De cele mai multe ori parerea preconceputa, in subconstientul lor de slugi, trebuie sa serveasca sistemului si stapanului. Ani la rand stapanul a laudat procurorii si acestia, mangaiati pe cap au rapuns comenzilor, chiar nerostite, ale stapanului. Sa traiti bine.

  11. Sincer eu consider ca e din now o pastila bagata pe gat poporuliui,o noua scena de teatru jucata prost dar apreciata de marele public tamp, prin care “presedintele meu“ incearca sa isi mai puna un plus in fata poporului(se apropie alegerile)popor care dupa cum bine stie si domnia sa are memoria scurta.
    Sa inteleg ca asa dintr-o data pe neasteptate aia de la DNA au inceput sa faca nasoale si domnul Traian Basescu asa cum e el un caine de paza al justitiei a pus ochiu pe ei si uite asa inainte de alegeri ii dojeneste public.
    E adevarat ca foarte multi giboni vor pune botu la piesa asta de doi lei aruncata constient si cu directie de domul Basescu care corect cum il stim toti se pana si de cei de la DNA daca acestia ingraszesc sa se abata de la LEGE.
    Oricum bravul nostru popor a uitat desigur ca la DNA s-au facut abuzuri de cand s-a inventat institutia cu pricina chiar in timpul “Domniei“ lui Traian Basescu adica sun ochii lui(acesta fiind chiar “tras de maneca“ cu privire la acest fapt cum relateaza domnul Ciutacu mai sus) dar probabil privirea lui era furata de zveltele picioare ale “divei“blonde din Plescoi, si hop deodata acu la sfarsit de 2011 isi ridica el privirea si ii vede pe astea de la DNA ca fac nasoale.
    Hai ma nene ma lasi ……….

  12. Mai contează şi “emiţătorul”.
    Dacă Scaraoschi spune “predica de pe munte”, parcă nu mai are acelaşi impact.
    Părerea mea.

  13. Asta este campanie de prostit din partea lui Basescu. Am ascultat inregistrarile de pe site (cele 4), am citit transcrierile si articolul iar concluzia mea este ca nu reiese cum au fabricat dosarul si probele iar eu nu pot sa iau de bune ce se scrie fara sa mi se dea toate informatiile. Plus ca nici nu se explica in articol despre ce variante este vorba. Imi pare rau dar foarte slab articolul din JN si foarte confuz!

  14. Frate Victor,
    într-o lume ideală şi dacă nu şti cine a cuvântat AI DREPTATE!
    Ceea ce spunea Băşe aseară este exact ca în chestia aia cu virgulă culmea nesimţirii:
    Unul îmbrânceşte o babă pe scări şi pe urmă îşi zice : “mă scuzaţi”.
    “Mă scuzaţi” este propoziţia corectă 🙂

  15. Ceea ce am citit in stenogramele prezentate in JN mi-a facut greata si nu numai din ceea ce se dezvaluie in text, dar de limbajul folosit, cat si de modul agramat de a vorbii. Astia sunt oameni inculti, nu oameni care au terminat scoli inalte! Probabil au trecut prin scoala tot cu spaga, de aceea sunt asa de obisnuiti acum.
    Cat priveste ceea ce a spus Baselu’ nici ca conteaza cat negru sub unghie. Pai el vine acum si ne spune ca DNA-ul nu are personal competent? Dar cine l-a pus pe Morar sef, cine-l sustine incontinuare pe Morar sef?

  16. Eu cred ca ati cazut toti intr-o capcana, aseara la Sinteza Zilei. Basescu a stiut dintotdeauna din aceste abuzuri si acum, cand stie ca va pierde toate alegerile, ii este teama ca vor pati si ei acelasi lucru, ca multi PDL-isti vor fi arestati preventiv. Cel mai probabil se pregateste modificarea legislatiei, pentru ca le este frica de arest.

  17. Tot ceea ce spune Băsescu trebuie privit şi gândit în plan secund. Eu, de exemplu, dacă aş vrea să dau dovadă de naivitate, aş putea spune/spera că-şi pregăteşte retragerea. Adică, încearcă să lase loc de “bună-ziua” în al doisprezecelea ceas. Nefiind chiar atât de naivă, mă gândesc că vom afla la momentul oportun cărui interes personal îi servesc băsescului declaraţiile lui de aseară. De fapt, cel mai probabil e că s-a derulat un nou episod din “prostirea proştilor”. Nu e prima dată când spune lucruri corecte, dar de acţionat, o face fix pe dos. Asta în timp ce proştii/cei mai puţin atenţi la tot ce se întâmplă vor fi rămas cu impresia că “bine le-a zis Băsescu”.

  18. Propagandistii portocalii vor avea ciocul ceva mai mic dupa discursul asta.
    Daca procurorii au inteles din acest discurs ca pot da iama si printre ei?

  19. Sigur ca a avut un discurs corect pe aceasta tema,dar de ce oare nu face ceva pentru a rezolva aceasta problema?De ce nu-i da afara pe toti daca nu sunt buni de nimic?!Poate este doar un circ de fatada,asta ca sa mai zica poporul cat de bun este presedintele romaniei!

  20. @Victor
    La Basescu nu se pune intrebarea “CE” a declarat ci “DE CE?”
    Basescu a mai avut momente in care a spus lucruri corecte dar se rezumau doar la a emfaza evidentul. Exact precum in cazul de fata. Intrebarea mea pentru tine este: Ce te-a determinat sa propui topicul asta? Zic asta pentru ca in mod sigur la acelasi lucru se gandeste majoritatea cititorilor tai. Mai ales ca paranoia e in floare 🙂
    Stima

  21. Intr-adevar, discurs corect, DAR SA NU FI VENIT DIN GURA LUI BASESCU!
    Orice spune el se decredibilizeaza, oricat de corect ar fi.
    Are dreptate ANDA cand se intreaba cu ce l-or fi calcat pe coada procurorii respectivi, de s-a luat de ei.
    Vrea sa ne arate ca justitia este independenta,
    ca el nu s-a bagat niciodata in treaba procurorilor?
    Prea tarziu insa! Trebuie sa fii prea prost sa mai pui botul la ce spune Basescu!

  22. papici nu e de la diicot?

    ca in cazul asta ramane valabil ce a zis basescu dar dna iese din discutie…

  23. Asa fac cei ce n-au scrupule: infiereaza sau idolatrizeaza, chiar si aceleasi persoane, opinii, cuvinte, dupa cum vara se schimba in iarna. Asa cum toti pedeleii au descoperit ca Mihai 1 a fost, de fapt, vandut rusilor, dar numai dupa ce tatucul lor a dat duda pe post. Nu conteaza adevarul, conteaza lupta pentru a ramane la putere.

  24. Am vazut emisiunea de aseara si contra cu Ciuvica.Intr-adevar,mesajul e corect si atita vreme cit are la baza investigatia JN,la care pupinbasistii au luat apararea procurorilor DNA,mesajul e cumva dubios.Insa, nu cred sa fie o perdea de fum,pt. ca rinocerii nu stiu despre ce e vorba.Mai degraba,aici avea dreptate dl. Ciuvica,mesajul era pt. procurori.A sesizat presedintele o tendinta de deviationism si a iesit sa o combata la timp,cine stie pe care mai aresteaza cit e el ocupat cu salvarea U.E.!

  25. Dupa esecurile recente (Nastase si Pacuraru) si anticipand altele, n-a vrut decat sa se disocieze de dulaii pe care – o stiu si copiii – el i-a asmutit asupra adversarilor politici. Daca DNA ar fi reusit sa obtina macar o singura condamnare (preferabil a lui Nastase), Basescu ar fi iesit in presa sa-si aroge meritele luptei anti-coruptie ce a fost posibila doar in urma reformei din justitie pe care a infaptuit-o impreuna cu Macovei. Asta e toata smecheria cu Basescu, intotdeauna succesele i se datoreaza lui, iar de esecuri sunt vinovati altii…

  26. Pai bine Victore, dupa ce pretorienii au sapat la soclul lui Nastase ani in sir si cand au ajuns in fata Curtii li s-a spus ca nu exista infractiunea tu vrei sa fie multumit carmaciul de ei??? Te asteptai sa planga de mila lui Nastase?? NU, el in stilul caracteristic sare in alta barca, barca i-a fost oferita de voi.
    Sa fiti mandri, va citeste carmaciul !!! Azi maiine spune ca Antena 3 e cea mai cuser !!!

    Se scoate ca de obicei !!!! si tu te bucuri !!

  27. Bineinteles ca discursul pedelistilor se va schimba. Asa au facut intotdeauna. Eu chiar banuiesc ca Basescu isi schimba periodic atitudinea ca sa-i puna in incurcatura si sa rada apoi de ei cum dau din colt in colt. 🙂
    Legat de acuzele aduse in ultima vreme UDMR-ului chiar ma intrebam cand va veni momentul in care Basescu va da vina pe aliatii de la guvernare pentru neimplinirile sale, asa cum a facut de fiecare data. De data asta s-a abtinut incredibil de mult.

  28. ce zice, ce gandeste si ce face Basescu sunt lucruri diferite, important este de ce? nu v-om intarzia sa aflam, dar s-ar putea sa fie prea tarziu….

  29. A, cu TVR. E revoltator ce se intampla. Cred ca ar trebui desfiintat sau privatizat. Sau constituit, prin lege, un consiliu de administratie in care toti, putere si opozitie, sa fie reprezentati si cuvantul opozitiei sa nu fie doar o formalitate. Probabil actuala putere nu va face asta, dar viitoarea TREBUIE sa o faca. Si in general sa inlature toate posibilitatile de abuz de care a abuzat Basescu. Sa nu uite cand ajung la putere cu cate lucruri incorecte s-au luptat cand au fost in opozitie.

  30. Am uitat sa ma vaicaresc ca pierde USL-ul toti oamenii de valoare, care aduc voturi… A plecat Lili Minca la UNPR !

  31. Pai ce,s-a auzit vreodata la televiziunile de stiri ceva la adresa televiziunilor de muzica populara si de manele?Nu.Asta,pina cind acestea din urma nu au inceput sa intre in campanie electorala alaturi de PDL!
    Asa si cu TVRul,cine ar fi avut ceva cu TVR-ul daca aceasta institutie si-ar fi facut treaba dupa legea in baza careia functioneaza?
    Atunci cind la TVR,vad trei prezentatori acolo unde era unul,manele in prime time la tragerile loto,angajati si colaborari ca Lupea si Marian,ungureste cit cuprinde,meciuri de Champions League la care nu se uita nimeni,etc normal sa se puna intrebari!Numai in capetele lor aceste intrebari suna a atac politic!

  32. Discurs tampit al lui Base despre justitie.Omul incearca marea cu degetul si e dezastru.Justitia e oricum numai independenta nu,pentru ca depinde de resursele de la guvern,etc.Nu mai enumar motivele,dar la ora actuala nu se respecta hotararile judecatoresti,justitia exista doar pe hartie,atat.Au lasat fara continut infractiunea de nerespectare a hotararilor judecatoresti,nimeni nu mai respecta aceste hotarari,inclusiv guvern,minister,barouri,etc.Justitia este intr-o stare deplorabila.Doar outsiderii ii pot da dreptate presedintelui.Daca pe tine te-a cucerit,pe mine nu.Nu ma intereseaza interesele presedintelui in justitie(e un discurs interesat de la un capat la altul),dar nu suntem un stat de drept.Si e grav.

  33. Acum nici Raed Arafat nu mai e bun !!!…
    NENOROCITUL ASTA E PUS PE DISTRUGERE , iar senilitatea cu care vorbeste despre ” cum sa ajutam noi Europa a atins cote alarmante !!!
    Ar trebui tarat de gat ( nu de par , ca n-are ) in strada sa vada REALITATEA si cum pot oameni cu 3 milioane pensii si 6 milioane salarii sa salveze straini cu 3000 de euro pensii si salarii !!!

  34. @ Bubulea
    Lili Minca este cea de la PC, care a fost la conducerea Loteriei Nationale?
    Daca despre aceasta persoana este vorba nu mai pot decat sa spun: A INNEBUNIT LUPUL!!!

  35. nu este corect sa spui ca procurorii trebuie sa raspunda daca justitia gratiaza pe cineva. este un principiu de drept. in felul asta s-ar introduce un element de intimidare in activitatea procurorilor. sigur trebuie criticata politia politica, dosarele politice facute la televizor, darea pe surse a unor documente etc… v-ati gandit insa ca de fapt atacul lui basescu se adreseaza acelor procurori care l-au arestat pe apostu? cred ca asta este sensul actiunii dn-lui basescu si nu altul. si culmea dumneavoastra ati prezentat dovezi tocmai despre procurorii care ancheteaza si cazul apostu. nu ar fi de mirare ca foarte repede “greseala” in cazul apostu sa fie indreptata!

  36. Am sa ma fac baiat cuminte,sa nu mai spun minciuni… isi zise basescu,daca tot trebuie sa fim cuminti de Craciun ia sa fac bine sa mai ies cu ceva,in Ajunul Craciunului nu poti minti.Corul de basescieni nu-i mai “gaghila frumos urechea”drept care a trebuit s-o spuna p’aia dreapta.Bocuta isi da in ghioc cu cravata lui violeta,nu-l mai satisface,este constient ca guvernul asta de care a tinut cu dintii,este cea mai idioata masura pe care a putut-o lua si probabil se gandeste ca pensionar fiind dupa alegeri il va face sa stea la coada la orez,faina si taietei,asta daca scapa de dna-ul viitor.

  37. Aminitiri din VIITOR: Detinuta nr. 1313, Roberta Alma Anastase, a suferit un tragic accident de munca in incinta penitenciarului de la Targsor, fiind devorata de porcii institutiei pe care a neglijat sa-i furajeze in mod corespunzator, conform obligatiilor asumate. Personalul insarcinat cu supravegherea detinutelor nu a putut interveni la timp, atentia fiindu-i distrasa de detinuta 1312, Udrea Elena Gabriela, care se legana in fata televizorului intrucat, dintr-o eroare, i se lasase funia prea lunga.

  38. nu-l suspectez de simt de observatie deosebit pe ponta, dar dupa ultima vizita la cotroceni a pus diagnosticul corect – un presedinte obosit,plictisit si suparat pe toata lumea .. cum procurorii,udmr si arafat nu fusesera besteliti prea des de catre chiormaliu, iaca se rezolva si problema asta. procurorii sunt un pic scapati de sub controlul basist, dar din cauza ca marlanul laudat capata tupeu si-l injura si pe tac’su .. in fond si monica macovei i-a injurat pe aia care i-au platit campania sa-si miste curul la bruxel.. oricum, atata s-a amestecat rahatul in tara asta, ca viitorul e maro cu si fara basescu – a imputit ambientul , si avem nevoie de alti 20 de ani sa putem respira normal in tara asta ..

  39. Te rog sa o mai zici pe aia ca vasnicul marinar de trei parale este ‘Un geniu politic’ Te rog frumos! Imi place aceasta fraza la nebunie. Fi o tovarasa Minca a ziaristici romanesti!

  40. Băsescu a avut discursul corect, dar cine mai poate avea încredere în acest om ? Numai poate fi crezut nici când spune adevărul.
    Sunt de acord cu acest principiu – ca şi magistraţii să răspundă ptr. erorile lor sau ptr. reaua intenţie, lucru care de regulă se soldează cu adevărate drame ptr. cei afectaţi de aceste erori. Nu se poate să nu ai nici o răspundere chiar dacă greşeşti. În orice meserie există răspundere, la magistraţi nu.

  41. Victor, sa presupunem ca esti pe strada si incepi cu urmatoarele cuvinte “Băsescu a avut discurs corect”… lumea o sa rida crezind ca e vorba de un banc, dupa care… Dumnezeu cu mila.
    ai impresia ca mai sta cineva sa analizeze ce ai vrut cu adevarat sa spui.
    Trebuie gasita orice alta abordare in descrierea unui subiect decit de genul “Băsescu a avut discurs corect”.
    acum una-doua saptamini am asistat cum diaconescu (ala de la chilotarul oprea) la afi-mall a trebuit sa mareasca repede pasul pe strada cind iesea de acolo pt ca fusese recunoscut si catalogat ca fiind basist de catre oamenii de pe strada.

    Am impresia ca nu intelegi foarte bine gradul de ura si furie care s-a acumulat impotriva lui basescu… iar furia asta o sa se propage chiar si impotriva usl-ului care incepe din ce in ce mai mult sa fie catalogati ca fiind niste tradatori ce fac jocul lui basescu.

    e un craciun fericit pt putini oameni anul acesta… e pacat sa nu se tina cont de acest aspect

  42. declaratia lui e cu bataie lunga si vizeaza ,strict, situatia lui post presedentiala.pe scurt, incearca sa se puna bine cu procurorii.

  43. @ justias

    E corect ce spui, dar in conditiile in care vorbim de procente incredibile de dosare ale parchetului desfiintate in instanta de orice avocat, nu mai poti avea dreptate. Adevarul e ca procurorii nostri sunt incapabili sa faca un dosar ca lumea. Se bazeaza (si inregistrarea data de JN o dovedeste) pe 2 chestii: inregistrari telefonice si marturii. Criminalitatea economica, de pilda, ii depaseste, 90% din ei nu stiu sa citeasca o balanta. Trimit scrisori la toate institutiile statului ca sa puna raspunsul acestora la dosar si cam atat. Fac gafe procedurale de nepermis, asa ca avem iarasi un procent foarte mare de dosare clasate pe vicii de procedura, ceea ce inseamna, din doua una, ori prostie ori rea-vointa. Etc., ca nu vreau sa insist prea mult. Ministerul public sta foarte rau, in ciuda “productiei de dosare la hectar” cu care se lauda cei doi sefi ai procurorilor, Kovesi si Morar. Si cu care ii lauda si Basescu si strainii (care se iau dupa niste cifre). Sunt cativa ani in care inafara unei agresivitati crescute si crescande, cei doi n-au reusit sa aduca nimic nou si nimic bun procuraturii.

  44. si totusi e simplu. cand ai sub 10% incredere orice ai spune nu esti crezut. daca ai un minim de bun simt politic te retragi. nu este si cazul politicienilor romani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.