Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Trăiţi bine, dom’ preşedinte (pe surse)!

Trăiţi bine, dom’ preşedinte (pe surse)!

Cea mai importantă decizie din întreaga existenţă a solemnei Curţi Constituţionale (nerepetarea turului doi de scrutin alegerilor) a fost anunţată pe surse! Nu-i nici o surpriză că-l revalidează pe Băsescu preşedinte, ciudat era dacă s-ar fi procedat invers. Probabil că se va invoca, similar cu momentul suspendării din funcţie a aceluiaşi personaj, existenţa ciordelii, cumulată cu lipsa amplorii ei. Mişto este că, la ora asta, oficial, Curtea Constituţională dezbate speţa şi nu s-a pronunţat. Iar puzderia de profesionişti ai genului comentează ritos o decizie ce va să vie.

UPDATE: La aproximativ o oră după testarea pieţei pe surse vine şi anunţul oficial

ALT UPDATE: Geoană nu prea regretă nimic. Din ultimele unităţi de pe cartelă, i-a transmis felicitări lui Băsescu. E uşor trist că s-a dus la Vântu şi se scuză cu juma’ de gură, continuă lupta. Din afara jocurilor de putere, însă nu ne mai împiedicăm de amănunte nesemnificative; nici măcar de acţiunea (promisă) la CEDO.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

229 thoughts on “Trăiţi bine, dom’ preşedinte (pe surse)!

  1. Asta scrie Adrian Năstase pe blogul lui:

    ,,Plec in dimineata asta la o reuniune a Consiliului Europei. Am fost ales in Comisia de monitorizare a Adunarii Parlamentare a CE.”

    Unii ştiu să-i aprecieze valoarea. Parcă trăim în două lumi paralele.

  2. MIRCEA GEOANA A GAFAT IMENS DE MULT! PARCA AR FI VRUT SA PIARDA! AU FOST ASTFEL DE ZVONURI LA UN MOMENT DAT, CINE ISI MAI ADUCE AMINTE!
    PE DE ALTA PARTE, PNL SI UDMR, ASA ZISA FOSTA ALIANTA, NU A AJUTAT MAI DELOC IN TERITORIU, CANDIDATUL MIRCEA GEOANA.
    D. GEOANA A PROMIS CA ISI VA DA DEMISIA, DACA VA PIERDE PREZIDENTIALELE. OBSERV CA A ALUAT NARAVUL LUI BASESCU.
    EU CRED CA TREBUIE REFORMAT PANA LA TEMELIE PSD-UL, CU O NOUA CONDUCERE SI CU SCHIMBARI MASIVE IN ORGANIZATIILE CARE AU TRADAT SAU CARE NU SI-AU FACUT TREABA.
    CU RESPECT, D. ION ILIESCU TREBUIE SA PLECE ACASA, ALTFEL NU VOM SCAPA NICIODATA DE IMAGINEA COMUNISMULUI-ASA ZISEI REVOLUTII-MINERIADE ETC.
    PACAT DE MUNCA MILITANTILOR PSD. CARE AU MUNCIT PE BRANCI, FARA BANI SI CU TOATE ORGANELE ADM. TERITORIALE PE CAPUL LOR.
    DACA PSD. NU SE VA REFORMA RADICAL, II PREVAD UN VIITOR SUMBRU.
    PE FINAL, MI-AR PLACE CA DOMNUL CRIN ANTONESCU SA RAMANA IN OPOZITIE, PENTRU CA ARE UN MARE VIITOR POLITIC. ASTFEL VA DEMONSTRA CA IN SFARSIT EXISTA UN MARE POLITICIAN CU COLOANA VERTEBRALA. ESTE CEL MAI VALOROS OM LA ORA ACTUALA DIN INTREAGA CLASA POLITICA.

  3. Ce-ar fi fost daca ar fi dat Dumnezeu iarna asta 10 zile mai devreme? Am fi putut si noi sa vedem portocalii turisti blocati in trafic si altcineva era acum la Cotroceni.

  4. Ce tot il faceti prost pe Geoana? E prost pentru ca nu este hiena ca Basescu, sacal ca Hrebenciuc sau guster ca Mitrea, iar exemplele pot continua? Parca va trebuia un presedinte care sa aduca normalitatea in tara. Din pacate o sa aveti inca 5 ani parte de normalitatea LOR.A hienelor, sacalilor si gusterilor.Halal.

  5. Va rog frumos ascultati-l pe MIrcea Diaconu si o sa va dati seama ca actualul presedinte a scos tot ceea ce era mai rau in noi.Ne-a facut sa-i criticam sau sa-i ridicam in slavi pe cei care cladesc raul.Pornirea noastra ca oameni este gresita :ne-a facut sa ne obisnuim cu frica,minciuna,suficienta…..

  6. O sa incerc un lung comentariu de spirit vesnic rebel, care a crezut sincer si naiv, acum citeva zile, ca un apel la morala si la respectarea drepturilor omului, facut pe adresa CCR, poate stoarce lacrimi pietrelor si aduce vesnicele iude conformiste la cainta unei Maica Tereza. Chiar daca acum ma tot gindesc pe unde or fi trimis acei “ingeri” ai unei Constitutii imperfecte” si mereu interpretabile in folos “suprem” mesajul meu “subversiv”, pot sa spun in continuare ca… nu mor caii cind vor cateii! Un fel de incurajare sau indemn ca toti sa fie cu ochii-n patru pe respectarea drepturilor omului. Si o atentionare pentru cei care-si imagineaza ca o functie suspusa le da dreptul sa practice discriminarea si sa propage ura de pe pozitii de forta. Cu nerusinarea calaului de a se clama victima si aruncind mereu vina propriilor erori si abuzuri asupra celor care le denunta…

  7. Un mic remember nostalgic:

    Fundamentul drepturilor omului:
    respectarea dreptului la viaţă al fiecărei persoane şi a demnităţii umane, se regăseşte la majoritatea marilor religii şi filozofii ale lumii.
    Drepturile omului nu se cumpără, nu
    se vând şi nu se transmit ereditar: ele sunt denumite “inalienabile” pentru că nimeni nu are dreptul să la ia vreunei persoane pentru nici un motiv.
    Altfel spus, acestea sunt aceleaşi
    pentru fiecare persoană, indiferent
    de rasa, culoarea, sexul, limba,
    religia, opiniile politice sau altele, originea naţională sau socială, averea, naşterea sa etc.

    Cind a inceput terfelirea, de sus in jos, a acestor principii simple si avind suprematie asupra oricarei Constitutii “perfecte” sau “imperfecte”, e o poveste care se intinde pe citiva ani lungi, care sper ca vor fi priviti macar de istoricii viitorului cu intelepciunea, curajul si lipsa de partinire de care nu da dovada acest “sobor” de purtatori de robe…

    Cind a inceput Al de sus sa ne imparta in buni si rai, in legitimi si ilegitimi, indivizi cu drepturi depline si cetateni de mina a doua, in “majoritati sanatoase” si “majoritati toxice”? Cind s-a considerat acelasi Al de sus indreptatit sa discrimineze si sa instige la ura?

    Pai, chiar atunci cind aceeasi “Onorata Curte” a decis cu seninatate ca El si toti adeptii Lui au dreptul la “opinii politice” incarcate de dispret si ura, fiind simultan indreptatiti, ca “oameni supremi”, cu imunitate absoluta la orice critica sau ironie, sa-si acuze obiectele urii ca le discrimineaza si nedreptatesc augustele persoane!

    5 ani plini de “realizari” ale urii si setei de razbunare a adeptilor fanatici ai statului “de dreptzi”, care vor democratie, libertate, egalitate, dar nu pentru catei… Cind s-a decretat ura si discriminarea ca suprema politica de stat si valoare civica? Din momentul “tigancii imputite”, a “gaozarilor din presa”, a gasirii unicului “armean competent” din tara… Atunci cind unii nepoti si copii ai unor persoane “condamnate” de istorie au inceput sa fie acuzati de crimele ideologice ale “fantomelor” bunicilor si parintilor… Atunci cind “mapele profesionale” ale unora detestati de “Omul suprem” au fost luate la puricat si blamat public… Cind tribunalele televizate ale poporului “drept” au inceput, in zanganit de catuse, sa decreteze cine-i spion si tradator al neamului, cine-i corupt si cu cine are dreptul fiecare sa vorbeasca si sa se intilneasca, pentru a fi considerat roman cu drepturi depline… Cind, dupa un “Decret” public de condamnare a comunismului, pe care cei mai multi dintre noi il cunoastem numai din auzite si din carti, s-a aruncat anatema si stigmatul asupra tuturor celor care au “lasitatea” sa contrazica Constiinta suprema si suverana a boborului, cu sediul la Cotroceni…

  8. continuare…

    Nu neg “dreptul suprem” al unora de a se bucura de privilegiile primite sau promise, ca rasplata pentru ca se supun orbeste celui pe care-l percep ca fiind cel mai puternic. E “dreptul” oricui sa vrea sa traiasca intr-o lume condusa de ura, discriminare, teama, teroare… E “dreptul” oricui sa plece capul in fata fortei “propagandei negre” de sus in jos si intensitatii “razboiului rece” impotriva propriului popor, declansat de vreun carpaci sau carmaci autoproclamat “guru” din capul satului… O fi mai comod si mai profitabil sa fii supus, umil si lingusitor in fata fortei brute si necrutator cu oponentii acesteia… O fi un act de “curaj” sa justifici iar si iar greselile puterii si sa speri rasplata cuvenita pentru supunere, veneratie si fidelitate fata de forta bruta…

    Dar nici ei sa nu-mi conteste mie dreptul de a spune adevarul, de a-mi apara drepturile si libertatile deja obtinute, de a nu lua prostia agresiva drept intelepciune suprema, de a nu lua lasitatea drept curaj.

    Am asistat la 5 ani de nerusinate experimente ale unora care au crezut ca toti romanii pot fi manipulati ca un fel de “ciini ai lui Pavlov”. Vad acum tot mai multi “deontologi”, plini de “curaj” si zel in a ofili orice constiinta libera, orice “odios” disident al puterii trecute si prezente… Vad legitimarea “mineriadei” spirituale din ultimii 5 ani ca unica politica “constructiva” a statului “de dreptzi”…

    Si-mi aduc aminte de clarviziunea cinica a celor care, la intrarea in lagarele de “concentrare”, au afisat lozinca “Die Gedanken sind frei”… Probabil ca, in epoca, ele erau privite ca niste cluburi de “concentrare” mentala, ca niste tabere de meditatie spirituala, ca un “compromis necompromitator” al puterii fata de libertatea de opinie, ca o concesie a unei “majoritati sanatoase” fata de o “majoritate toxica”…

    Oricine se supune umil “reformei si modernizarii” de sus in jos, sa-si aminteasca “dialectica” puterii de a se legitima prin descoperirea a noi si noi “dusmani”, prin continua pervertire a valorilor universale, prin racolarea “dusmanilor” cei mai sensibili la “privilegiile” de yesmeni.

  9. ma rog la dumnezeu sa ma tina cei 5 ani care vin dar tare imi e frica ca nu vor fi doar 5 pentru ca un lucru stiu si eu bine la cei 45 de ani pe care-i am ca,romania nu era comunista 50 de ani daca nu erau”serviciile”care stiau sigur ce sa faca nu cred ca intereseaza pe cineva de acest plai si din cat imi amintesc chiar si regina[aia a angliei]la felicitat pe……………nu am fost niciodata naiva si nici nu am sperat in van,nu m-a uimit ccr si nici geoana dar …………..amin si o lumanare.cui?inca nu stiu

  10. @Costin Tanasescu

    Geoana a luat de la PNL 1.000.000 de voturi
    din cele 1,5 care au votat si in turul 2.
    Buba e la udmr.

  11. mi se pare foarte logica decizia ccr-ului. si stii de ce?
    1.media de varsata a memebrilor ccr
    2.salariul minim al fiecaruia
    3.timpul scurt in care trebuiau sa dea verdictul
    O zi buna,
    Andrei

  12. Cititi, recititi, evaluati apoi cu detasare momentele de “rascruce” ale ultimilor 5 ani si ale ultimei campanii electorale:

    Fundamentul drepturilor omului:
    Respectarea dreptului la viaţă al fiecărei persoane şi a demnităţii umane, se regăseşte la majoritatea marilor religii şi filozofii ale lumii.
    Drepturile omului nu se cumpără, nu se vând şi nu se transmit ereditar: ele sunt denumite “inalienabile” pentru că nimeni nu are dreptul să la ia vreunei persoane pentru nici un motiv.
    Altfel spus, acestea sunt aceleaşi pentru fiecare persoană, indiferent de rasa, culoarea, sexul, limba, religia, opiniile politice sau altele, originea naţională sau socială, averea, naşterea sa etc.

    Si ginditi-va, cu echilibru si intelepciune, ca ura si discriminarea “emanate” de jos in sus distrug orice legitimitate a asa-zisei puteri, ca asa-zisa “deontologie” si “echilibru” nu are nimic de-a face cu osanalele la adresa puterii in stat si nici cu carcoteala si sfaturile “binevoitoare” la adresa oricarui critic sau opozant al puterii…

    Daca beneficiarii absoluti ai urii, discriminarii si terfelirii drepturilor omului se declara “absolviti” de pacate, doar pentru ca acuza zgomotos victimele de propriile pacate, nu inseamna ca toti “martorii” trebuie sa consideram ca s-a comis o… crima perfecta. Cineva ne-a pus la incercare, intr-un experiment care poate parea aproape “perfect”, instinctele democratice de fiinte libere. Mie mi s-a parut doar un vodevil de prost gust, scris si jucat de aceiasi cabotini care ne-au inscenat si prima mineriada. Probabil si urmatoarele. Este ca in romanele politiste: judeca cine a profitat cel mai mult de crima si vei afla vinovatul/complicii.

  13. Chiar daca acum ma simt ca acum 25 de ani cind nimic cu conta: valoare, demnitate, respect, ceva totusi imi aduce alinare numarul de voturi impotriva marinarului turbulent. Ciudat mi se pare insa disperarea si isteria unora ca Boc si a gastii portocalii care nu inteleg de ce Crin Antonescu nu-i vrea nic pe ei si mai ales nici pe Zeusul lor. Conform manevrelor de culise din ultimi 20 de ani, dupa alegeri se legau “cozi” si aliante care sfidau orice logica si bun simt, dar nu si data asta, cel putin pina acum. In plus ma bucur sadic ca Marinelul nostru isi bate joc iar! de proprii alegatori. Cum niciodata nu trebuie sa spui niciodata, ramine de vazut ce se va alege de oportunistii de serviciu si de cameleonii politici (Tariceanu, Oprea, Ontanu). Si inca ceva m-am amuzat copios de anularea Vanghelionului, sa aiba vreo legatura cu alegerile pierdute? Nu!!! nu poate fi asta, ci numai criza, mama ei de criza rea si perfida.

  14. Chiar daca acum ma simt ca acum 25 de ani cind nimic cu conta: valoare, demnitate, respect, ceva totusi imi aduce alinare, numarul de voturi impotriva marinarului turbulent. Ciudat mi se pare insa, disperarea si isteria unora ca Boc si a gastii portocalii care nu inteleg de ce Crin Antonescu nu-i vrea nici pe ei si mai ales nici pe Zeusul lor. Conform manevrelor de culise din ultimi 20 de ani, dupa alegeri se legau “cozi” si aliante care sfidau orice logica si bun simt, dar nu si data asta, cel putin pina acum. In plus ma bucur sadic ca Marinelul nostru isi bate joc iar! de proprii alegatori. Cum niciodata nu trebuie sa spui niciodata, ramine de vazut ce se va alege de oportunistii de serviciu si de cameleonii politici (Tariceanu, Oprea, Ontanu).
    Si inca ceva m-am amuzat copios de anularea Vanghelionului, sa aiba vreo legatura cu alegerile pierdute? Nu!!! nu poate fi asta, ci numai criza, mama ei de criza rea si perfida.

  15. Nu-mi pasa deloc ca toate ONG-urile, cu gindul la fondurile sperate de la o putere absoluta si nelegitima, prefera sa adopte politica strutului si sa inchida ochii la respectarea drepturilor omului! Daca eu personal nu apar drepturile celor din jur si prefer sa ma umflu in pene cu “muschii” celor care-si imagineaza ca sint la adapost de orice vina, daca se plaseaza strategic in spatele curtezanelor puterii, ce garantie am ca miine, cind voi deveni, la rindul meu, inamicul public nr. 1, se va mai gasi cineva sa ma apere de abuzuri, sa-mi gaseasca vreo “scuza legala” ca nu exista nici o vinovatie genetica? Daca eu sint mindra si recunoscatoare pentru fiecare picatura de singe “nobil” care-mi curge prin vine, de fiecare neuron rebel, tinar si nelinistit, mostenit de la citeva “triburi” de stramosi nomazi, de ce sa accept abuzurile? Daca eu sint intoleranta numai la trufia prostiei agresive, de ce sa accept “corectitudinea politica” unidirectionata in folosul exclusiv al prostiei agresive? Ietete, fleosc! Nu m-am nascut sa fiu fraiera nici unui prost cu tichie de margaritar cu antene si elice! Si nici nu sint suficient de lady ca sa las nepedepsit vreun ciomagar care-si permite sa ma insulte… dialectic. Asa ca, un sfat amical de la o persoana care a trecut prin multe in viata: drumul spre iadul unei natiuni este pavat cu abuzuri tolerate si mereu uitate / iertate.

  16. @aligatorul optimist
    Ai dreptate cand zici ca ni s-a dus vestea de hoti,poate e si “meritul” multora din cei plecati din tara sa-si perfectioneze meseria invatata deja,profesori buni sunt cu duiumul,s-a vazut ca se fura totul,pana si votul.Dar vad ca nu realizezi situatia,poate din cauza ca esti inauntru,de aceea ii faci hoti si inculti pe cei plecati,cauta hotia adevarata la casa ei,in tara…Ce pretentie avem de la romanasii nostri sa fie corecti?Cum naiba sa fie,cand toti fura,cand hotia e ridicata la cel mai inalt nivel,cand si candidatii la presedintie se intrec la furat?Iar daca strainii vad ca mai sunt si romani cinstiti,harnici,culti,asta se datoreaza mai ales celor plecati din tara si care nu s-au molipsit de aceasta boala,stand in tara e destul de greu…

  17. gata,m-am saturat!asta e tara,asta e poporul si aici vom muri ca prostii de foame.Traiasca Partidul Democrat Legionar.nu ,nu gresesc.daca a-ti vedea ce se intimpla pe la tara……..cine nu a fost cu noi la dracu cu ei`si totul debia a inceput.fereasca Dumnezeu poporul roman de furia neimplinitilor si a prostilor!

  18. Spuneti sa cream un partid ?¡ Si ce sa facem cu partidul daca nu stim sa mintim ? Si ca sa ajungi intr un partid trebuie sa ai bani multi, sau sa sti sa cinti manele , ori eu nu stiu .Pe o parte nu am voce si pe alta parte nu stiu manele . Eu cind am plecat din Romania nu se cintau manele. Tot ce vrem este sa nu ne fie rusine cind se dau stiri la tv cu Romania . Si mai vrem sa vedem emisiunile care ne sint dragi.Dar de cind cu aceste alegeri nu mai putem sa le urmarim . Tot timpul apare server ocupat si ca se incearca cautarea altui server , dar nimic . Nu putem sa vedem emisiuni ale Antenei .Si asta era bucuria noastra de fiecare seara : sa vedem emisiunile Antenei.Va dorim multa sanatate si daca se poate Sarbatori Fericite. Va dorim la toti romanii RABDARE ca sa puteti trece mai repede acesti 5 ani care mai ramin , pina la adevarata ELIBERARE. Speram ca pina atunci sa nu se schimbe constitutia si sa avem un basescu pe viata .

  19. supararea nu mi-a trecut ,si nici nu poate sa-mi treaca,inca 5ani de scandaluri ,filmulete care mai de care contra facute,dezvaluiri una mai teribila ca alta,intr-un cuvant….HAOS.
    POPORUL?Ce mai conteaza,l-au votat ? Gata,acum
    ….interesele noastre mai presus de toate.
    acum trebuie sa ne ocupam cum trebuie sa facem sa destabilizam partidele,sa bagam DIHONIA SA SE CERTE INTRE ELE… SI UITE ASA NE PETRECEM
    VREMEA.BLESTEM MARE PE CAPUL BIETULUI ROMAN.REGRET ENORM PENTRU CRIN ANTONESCU,EL AR FI TREBUIT SA RAMANA IN FINALA…..

  20. nu are rost sa fiti asa prapastiosi…vreme trece, vreme vine..noi sa fim sanatosi! (cum zicea in reclama aia la Bucegi)

  21. GRIG şi BAU-BAU

    Sunt Grig, un copil cu ciucuraş, acum în clasa a III-a.Stau cu mama într-o garsonieră, la parterul unui bloc vechi făcut de Moş Niculaie.Până acum, tata nu mi s-a arătat nici în vis. Mama face doar două lucruri: mă iubeşte pe mine şi leagă (ceva cărţi la o tipografie particulară). Tuşa Lica -o babă cocârjată, singură, vecină cu noi, mă duce şi m-aduce de la şcoala din colţul străzii. Tot ea-mi pune micul dejun şi masa de prânz, cu ce a gătit mama de cu seară. Mai mereu mănâncă cu mine.Am televizor cu telecomandă, un radio mic şi telefon fix.Învăţătoarea mea e deşteaptă, foarte tânără şi frumoasă. Cred că-mi dă calificative mai mari decât merit. După ce termin facultatea mă însor cu ea ; ca mâine !
    De la o vreme, la televizor văd tot timpul cum o brută de om însemnat pălmuieşte fără milă şi ruşine un copil aproape de vârsta mea. Îmi produce teamă şi am început să fac pipi în pat după ce îl visez. Tuşa Lica zice că-mi trece dacă mă afumă cu păr ars de pa capul brutei ; dar e chel ciucurel !
    Aseară la televiyor am recunoscut bruta, desemnată preşedinte pentru următorii 5 ani de cei 9 din Curte-urâţi ca şi ea. Mama zice că e blestemul lui Moş Niculaie adus ca pedeapsă românilor de Sfântul Niculaie 2009.
    Bogdane, tu ai plecat în Italia de frica brutei. Eu nu plec.
    Aştept dreptatea Bibliei pe care a jurat strâmb Bau-Baul.
    Cel de Sus nu bate cu palma!

    PS Bogdane, citeşte-o la toţi copiii din Italia.

  22. Sătul de politică, sătul de criză, sătul – în general – de de traiul cel bun de care am parte în fiecare zi sub glorioasa conducere a celui mai iubit fiu al poporului, reconfirmat în funcţia de preşedinte prin abnegaţia pedelistă manifestată în mânărirea alegerilor şi prin curajul şi tenacitatea Curţii Constituţionale în demersul întreprins în aflarea adevărului, am decis să acţionez potrivit puterilor mele.

    Aflat-am – fără îndoială –
    Care-i soluţia finală
    La criza ce o traversam.
    Ştiu cum putem ca să scăpăm!

    Pentru tot ce am pătimit,
    Găsesc că este oportun –
    Numaidecât – ca să trimit
    Scrisoarea către MOŞ CRĂCIUN

    “Moş Crăciun, eu te implor,
    Adă-mi un televizor!
    Să fie deosebit,
    Să aibă ecran vrăjit,
    Căci, în minte, am un plan:
    Să-mi vâr mâna prin ecran
    Iar când văd câteun dement
    În al ţării parlament
    Să-l pălesc, ca pe un cui,
    În moalele capului!”

  23. cea mai nesuferita figura,si cel mai magar presedinte ever!l’ati ales pe base?o sa vedeti voi pe dracu’…si noi toti…o s’ajungem muritori de foame…daca taie din salarii si pensii…iesiti fratilor in strada…ca nu sa gandeste chioru’ la noi si la bunastarea noastra..nici dupa 5 ani nu v’ati dat seama??naivilor…

  24. DOMNULE CIUTACU
    Au trecut putine zile de la investire si iata ca cuplul de comici vestiti ai ecranelor Basescu si Boc trec la fapte: un buget care micsoreaza cheltuielile in invatamint unde se concediaza 15000 de salariati urmeaza si celelalte sectoare bugetare pina la cifra de 100 000 stabilite cu FMI. Se maresc in scmimb cheltuielile la bugetul presedentiei si cheltuielile cu deplasarile ministilor, se maresc primele la turism.Romanii au fost pacaliti inca odata.Pina si presa internationala se mira cum Ministerul Turismului s-a unit cu Ministerul Dezvoltarii si s-a dat pe mina doamnei Udrea, care v-a gestiona banii europeni. S-au majorat acizele la carburanti cu 20% si de aici scumpiri in lant,s-au facut majorari la energie alte majorari de taxe si impozite locale.
    Mutumim domnule BASESCU si domnule Boc NE-ATI CIURUIT.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.