Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Să te piși pe ele de principii, Ciutacule!

Să te piși pe ele de principii, Ciutacule!

Când vezi oameni raționali susținând iraționalul cu tărie, nu-ți vine decât să-ți bagi picioarele-n toate principiile, să te piși pe ele sau să te ștergi cu ele la cur.

Caz școală: un consilier completează și semnează o declarație de avere (pe proprie răspundere, conform legii) a Elenei Udrea. O depune la SGG. Ministrul Turismului recunoaște live și oferă, într-un comunicat de presă, justificări pe care nu le crede nici foca de la circ, dar nu ăsta-i subiectul. Diverși politruci, aflați în studiourile tv alături de niște oameni de a căror luciditate și bună-credință nu mă îndoiam, susțin cu o tărie care mă șochează că documentul respectiv nu produce efecte juridice. Să muriți voi? Hai s-o luăm pe puncte.

– Consilierul care semnează pentru Elena Udrea și depune documentul, în numele ei, la SGG comite infracțiunile de fals și uz de fals.

– Elena Udrea, care-i dă acordul pentru ambele operațiuni, ba-i și cere să le execute, comite infracțiunea de instigare la fals și uz de fals și cea de complicitate.

– Cel care primește declarațiile de avere/interese de la altcineva decât titularul lor și acceptă, la primire, pe tabel, semnătura acestuia în loc de aceea a Elenei Udrea comite, la rândul lui, infracțiunea de complicitate la fals și uz de fals.

Asta într-o țară în care Codul Penal se citește și se aplică. La noi nu produce efecte juridice. Și nimeni nici măcar nu roșește. Hai noroc, să fie primiți!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

96 thoughts on “Să te piși pe ele de principii, Ciutacule!

  1. Pentru Tio.Concedierea in masa a celor din justitie,militie si presa,dupa cum sugerezi in comentariu, este exact ceea ce isi doresc structurile mafiote pentru a anihila orice rezistenta si pentru a popula institutiile amintite cu oamenii pe care si-i doresc.Sper ca nu scrii in numele acestorstructuri.
    Romania nu-i Germania sau inca nu ai realizat asta?

  2. nedumerire:
    daca la declaratia depusa la parlament inscrisul nu e semnatura ci numele in clar, urmand ca ulterior sa fie semnata, de ce la declaratia din 10.06.2009 nu este trecut numele in clar urmat de semnatura?

  3. Pai nu a auzit nimeni vorba: “am in viata un set de principii foarte solide. Dar…daca nu va plac am si altele!” Probabil asa functioneaza politica, si nu numai, in Romanica.

  4. Victore, iti urmaresc toate emisiunile.Te rog fa ceva cu Bourenu ca-mi vine sa-i dau in cap de cite ori il vad !.Cine dracu il tot cheama pe asta la emisiuni?!!!.Pe asta si pe Sufina ii urasc mai mult decit pe Basescu.Fratele meu, trebuie sa scapam de mafiotii astia . Bagati-o putin in corzi pe madame Udrea !.Tine-o tot asa, nu esti singur!!.

  5. E de mirare (sau nu?!) cum sar toţi (cu mic, cu mare) în apărarea şi aprobarea acţiunilor ei, cum îşi folosesc pe toate fronturile posibile arsenalele din dotare (imaginea publică, funcţiile, peana (altădată!) de aur, credibilitatea cucerită în ani!) pentru a-i minimaliza petele (s-o scoată chiar curată ca lacrima ştiu şi ei că nu se poate!) 😛
    Şi uite aşa a devenit Nuţica peste noapte (mă rog, într-un mandat de president!) Maica Tereza a politichiei româneşti. Nu mai vorbesc de pleiada de sociologi, avocaţi, jurnalişti care au devenit (ca) la comandă “cucernici predicatori”.
    Mă face să privesc mai cu atenţie la toate realizările ei (ălea de avocat, om de afaceri de succes, profesor universitar, ministresă… etâcâ(h)!) în general de mare dregător (în, şi) peste ţară şi să-mi spun că ceva nu-i în regulă cu mine. Ce nu văd eu (bun) în toate astea, dar văd alţii?! De ce mie mi se pare că toate put a balegă, când pentru alte nări (fine!) emană parfum de trandafir?
    Albastru, sigur că da! Ori tocmai de-aia? 😉

  6. @ Mica: contractul despre care spui e semnat cu “pentru” – are o bara undeva in fata semnaturii. Adica o alta persoana are imputernicirea sau autorizarea sa semneze in numele celui trecut pe contract.

  7. Nici legea salarizarii in invatamant nu-si produce efectele…astia sunt dusi cu pluta…toti suntem egali in fata legii, numai ca unii sunt mai egali ca altii…

  8. S-a creat in studiourile Tv o noua (sub)specie umana.Avocatul de conjunctura cu ecuson de partid.Eu l-as denumi hoara ca s-o scurtam.S-a inventat “hoara” televizata adica imbecilul care dintr-o data se transforma in editor de strigari si vorbe fara sens menite sa apere imbecilitatea,furtisagul sau ticalosia unui alt purtator de ecuson de partid,al aceluiasi partid.Ma uitam la hoara Hoara.Disperatul asta e secretar de stat deci o functie executiva si deloc una simbolica.Toata ziua zbiara la Realitatea…cretinutzul asta cand mai munceste oare ? L-am vazut pana si pe domnul Feldman erijandu-se in aparatorul ineptiilor comise de Udrea.Oamenii astia au sarcina de partid sa polueze media romaneasca doar-doar s-or gasi tampiti in fatza televizoarelor care sa-si amane decizia de a nu-l mai vota pe Basescu…Daca se poate pana dupa alegeri…Iar El(ea) …hoara de serviciu presteaza…niciodata n-o sa-i semnaklam lipsa…Ador emisiunile tv in care aceasta specie e data uitarii,daca intarzie sau daca l-a calcat o masina in drumul spre televiziune…ma rog la Dumnezeu sa i se intample ceva,orice doar sa nu-i mai vad chipul desfigurat de disperare urland la mine,la moderator,la toata lumea din jur.Moarte hoarelor…una mediatica desigur

  9. @Fiara: da-mi pe mailu’ de la contact adresa ta de mail sa-ti trimit script

  10. Tare ce sa zic …. nu produce nici un efect juridic la ei, dar eu daca semnam in numele altui, la mine producea?

  11. un singur comentariu: nu credeti ca ati luat in vizor doar anumiti politicieni ?
    din punctul meu de vedere nu sunteti echidistant pt toti politicienii!
    nu v-am vazut la fel de inversunat si cu alte persoane publice care de-a lungul timpului au facut destul de multe gafe( ex. vanghelie, tariceanu, nastase, vadim, aghaton-oare acolo nu a fost jaf cu proiectul acela monstruos dracula parc?)
    o zi buna si mult succes

  12. Nu mai fiti rai cu D-na Udrea, dansa era foarte ocupata in vremea aceea cu:
    – incalecat cai;
    – mancatul carnatului de Plescoi;
    – suflatul in fluier;
    – mersul pe bicicleta;
    – dansul pe plaja in picioreale goale(la concerte);
    – promovarea turismului;
    si nu a avut timp sa completeze si sa semneze declatratia de avere.
    Intrebare: De ce de cand s-a lansat scandalul Udrea, doamna in cauza nu mai promoveaza turismul cum o facea inainte?

  13. Acum si tu … te incurci in amanunte din astea … Unde ai auzit tu ca principiile sunt importante? !!! Una doua va legati de saraca femeie … de nu mai are ea timp sa lupte pentru turismul romanesc! Nu vedeti ca munceste de dimineata pana seara? Principiile si legile sunt pentru catzei .. ea este o leoaica nene!

  14. Pe langa infracțiunea de instigare la fals și uz de fals și cea de complicitate, Udrea mai poate fi acuzata si de abuz in serviciu, pentru ca a cerut consilierului (aflat in subordinea sa directa) sa completeze si sa semneze declaratia, desi, cu siguranta, in fisa postului lui nu este trecuta ca sarcina de serviciu.In cazul in care, in fisa postului consilierului (ceea ce se intampla in majoritatea fiselor de post) este trecuta mentiunea, cu diferite variatiuni pe tema, dar cu acelasi interes, “sa indeplineasca orice alta sarcina rezonabila ceruta de superior”,instigarea la fals și uzul de fals nu pot fi catalogate ca cereri “rezonabile” ale superiorului.
    TOATA STIMA!
    RAZVAN

  15. Pentru mine acest ultim scandal mi-a provocat o greata nedisimulata. Mai mult: Dl Ciutacu… mereu v-am considerat un om care aveti parere anti Basescu indiferent de realitate. Acum cred ca Realitatea (nu TV-ul, ci Realitatea de zi ci zi) este indiferenta la ce spun oamenii si trece mai departe improscand acest popor cu noroi si nesimtire. Iar PSD este complice la crima . defintiv alaturi de PDL.
    Mi-e scarba… iar lupta Dvs din pacate nu are efect. Pentru ca pe porci doar ii tai de Craciun. Nu merge cu emisuni…
    Congrats pentru pozitia adoptata

  16. Nu-ti mai ridica tensiunea si stai calm. Meciu’ e jucat si pierdut. Au batut palmele intre ei, iar legitimarea din exterior (Rusia si/sau SUA) e asigurata. Ala mai ramane inca 5 ani la putere, dupa care vine Udrea pentru doua mandate, adica 10 ani…Emigreaza.

  17. Pai, d-na academician profesor doctor avocat Lenuta U. a declarat ca NU E SEMNATA.Pai, daca nu e semnata, nu produce efecte juridice.
    Dar noi avem ochi si vedem ca e…semnata. Un consilier juridic al unei institutii nu poate niciodata sa fie mandatat( imputernicit) special pentru a depune o delcaratie in nume propriu al unei persoane, prin simplu fapt(reglementat de lege) ca este reprezentantul unei institutii si nu al unei persoane.
    In concluzie ,asa cum am mai spus si persoana care a primit declaratia din mainile altei persoane decat cea in cauza, trebuia sa-i verifice daca are calitate sa o depuna. Probabil ca o mai fi si semnat in vreun registru, la depunere!
    PS : constat cu surprindere ca au disparut panourile publicitare cu promovarea turismului in Bulgaria si Cipru din colegiul d-nei Udrea. A aparut un panou cu promovarea turismului… romanesc in Maramures.

  18. Si cand ne gandim ca d-na Udrea a fost un avocat de succes (dpdv al veniturilor incasate) pentru unele dintre institutiile statului pe care le-a reprezentat in instanta…
    In alta ordine de idei, d-na Udrea infiinteaza zone turistice cu aceeasi usurinta cu care infiinteaza birouri de turism in strainatate, Imi aduc aminte ca, la un moment dat, inclusiv Bucurestiul era in “strategiile” dumneaei. Poate reuseste sa aduca turistii intr-una din zilele in care ploua torential in capitala. Atunci ar putea sa-i plimbe inclusiv cu barca.
    De fapt la ce vroiati sa ne asteptam dupa o ascensiune atat de rapida ind diverse structuri/functii, sau dupa audierea de pomina pe care a avut-o in comisia de specialitate a parlamentului inainte de investire. O lectie elementara de geografie. Cand te gandesti ca d-na preda la o facultate … avem imaginea invatamantului romanesc.
    Din pacate pentru noi, muritorii de rand, viitorul este extrem de sumbru. Pentru ei NU.
    Singura speranta e la divinitate, doar ea ne mai poate salva!

  19. Pe mine la faza asta cu semnaturile ma mira alta chestie. Din cate stiu, doamna Nutzi e jurist, ba chiar avocat de succes cu facultatea facuta la particulara si, culmea, tocmai ea sa comita astfel de greseli. Am citit ca amenda e intre 100 si 500 de lei (adica estimativ intre doua cafele pe Dorobanti si o cina in doi la Golden Blitz). Dpmdv putea sa nu o depuna la timp, sa plateasca amenda, sa se scuze la modul sincer ca nu a avut cum sa o depuna pentru ca a fost plecata si sa declare ca fiind o declaratie personala aceasta nu poate fi semnata decat de ea si nu de catre altcineva. Insa mai cred ca termenul pentru a depunde o astfel de declaratii nu e de azi pe maine, exista o perioada de gratie mai mare. Ce asteptari sa am de la un minister condus de doamna Nutzi cand ea nu e in stare sa isi organizeze timpul astfel incat sa semneze personal o declaratie de venit?

  20. Judecatiile Dvs. cu respectarea unor principii sistematice, au fost calcate in picioare!, ceea ce a produs revolta Dvs. si izbucnirea spontana “sa te pisi pe ele de principii, Ciutacule!”, din pacate, nu a avut efect eliberator asupra nervilor Dvs. incordati la maxim; dimpotriva v-a cauzat mahnire adanca.
    Rationamentul Dvs. vis-a vis de ‘oameni rationali’ care sustin cu tarie irationalul, cred ca poate fi analizata si dintr-o alta perspectiva (e o parere personala, sa-mi fie cu iertare, nu este critica!). In cazul de fata avem de a face cu doua categorii distincte de oameni; ‘luptatori’ si ‘slugi’, care-si schimba ‘principiile’ dupa cum le dicteaza interesele-i imediate. In nici un caz acestia nu actioneaza din convingere intima, n-au un punct de vedere propriu, sunt manipulati. Mi-e mila de ei!!Iar de Dvs. imi pare rau daca si o secunda va mai framanta slugarnicia lor dezonoranta.
    Keep up your chin because the ‘show must go on’.Sunteti, si suntem cu totii, cititori ‘derbedei’, alaturi de Dvs. abia la inceputul bataliei. Succes!

  21. Principii? Unde? In Romania? Moralitate? La clasa noastra politica? Nu exista asa ceva, nu a existat si nici nu va exista. Ne luptam cu morile de vant si visam la iluzia unei societati demne si, mai ales corecte… Suntem independenti si originali, demagogici si arivisti pana la os. Reciteam zilele trecute “Schimbarea la fata” a lui Cioran si eram cutremurat, ca de fiecare data, de oglindirea perfecta a societatii noastre. Care este legatura? In tot si in toate. Nu suntem in stare sa fim verticali si principiali, nu suntem in stare de gesturi mici dar care, privite din punct de vedere istoric, fac diferenta. Si atunci? Atunci sunt doar doua variante: ori plecam capul si nu emitem pretentii pentru ca ne meritam soarta, fie ne exprimam demn punctul de vedere si credinta in speranta ca, auziti fiind prin puterea ecoului sa trezim in sfarsit neamul asta la realitate.
    PS: a mai murit un artist, un OM extraordinar, nu doar datorita valorii sale cat mai ales datorita modestiei si caracterului sau. In astfel de momente te gandesti ca, poate astfel de oameni au lipsit neamului nostru, ca valorile au preferat si prefera sa stea departe de scena politica si mediatica, chiar daca ar avea ceva de spus. Dumnezeu sa te aiba in paza, Tatiana STEPA.
    “in povestea copacilor goi
    scartaind intr-o singura usa
    este vorba de noi amandoi
    este vorba de foc si cenusa

    doi copaci fara frunze pe drum
    dupa cum ii priveste inaltul
    doi copaci prin sarutul de scrum
    aplecandu-se unul spre altul

    nu mai suntem decat doi copaci
    vor veni taietori sa ne tunda
    vor lua crengi toti copiii saraci
    pentru flacara lor muribunda

    si chiar daca ma vei mai iubi
    peste crivatul iernii ce vine
    fara brate cu ochii pustii
    n-am sa am ce intinde spre tine

    spune-mi padure cu frunza rara
    unde-i iubirea de asta vara?
    nu stie iarna sa se indure
    de noi copaciï fara padure”

  22. Falsificarea unui înscris oficial, prin contrafacerea scrierii ori a subscrierii sau prin alterarea lui în orice mod, de natură să producă consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani.
    Dacă falsul este realizat de un funcţionar în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.
    Despre ce vorbim!

  23. Pisatu’ ca pisatu’, da’ sa dam cu ei de pamant, fara odihna, don ciutacu, deoarece nu mai e mult si incepe campania si sa vedeti atunci ce fecioare neprihanite devin toti pe la tv, ce himenuri intacte si ce gurite pure o sa exhibe atat marinaru’ cat si hoarda lui de slugi pupincuriste, intelectuali de marca ori doar gainari politici ce s-au bulucit sa suga ciorapii prezidentiali! Nu vor pregeta nimic, nu se vor da in laturi de la nimic, de altfel se vede cu ochiul liber si acum asa cum am vazut si-n ultimii 5 ani ca au un curaj si-o lipsa de rusine cum tara asta n-a vazut nici pe timpul comunistilor. Aceste hiene vorace sunt programate doar intr-o directie, sfidand si calcand in picioare orice scrupul. Daca licuriciul cel mare si serviciile nu se hotarasc mai repede sa-l dea cu cracii-n sus pe matelot, nu numai tara da faliment ci si destinele noastre! Si n-avem decat o viata, mama ei de viata azi si maine!

  24. N-ar trebui sa fii atat de suparat, domnule! Doamna din poza e mare avocat, l-a rezolvat in 15′ pe Base de problema Mihaileanu… deci stie “foarte bine” legea. Cat despre Ponta…mai bine fara comentarii.

  25. Daca se constata ca prin acele acte a ascuns niste nereguli,atunci e vorba de infractiune,altfel lipseste intentia de a comite infractiunea.E vorba de elementele constitutive ale infractiunii,e vorba de a produce consecinte juridice.Altfel,daca lipseste intentia si dupa cate vad eu le-a facut in batjocura declaratiile,atunci nu prea e cazul de infractiune.

  26. @victor: ce sa-ti fac, stiu ca-l simpatizai pe ponta la mult timp dupa ce m-am prins ca nu merita…

  27. domnule Ciutacu, am 56 de ani si simt nevoia sa va spun ca tara are nevoie de dumneavoastra, de mult mai multi ca dumneavoastra ca sa se urneasca ceva, Va admir , va doresc curaj si puterea de a va proteja familia si pe dumneavoastra ca de porci si lichele nu ducem lipsa.

  28. domnilor, daca un document “semnat” de un ministru care face parte din guvernul romaniei nu poate produce efecte juridice, ma intreb, daca un par, folosit cu duiosie pe spinarile bovine ale membrilor guvernului, nu ar produce niste efecte pozitive, daca nu pentru buzunarul meu, din care astia isi iau vuitoane, macar asa la baza sa ma amuz si eu.

  29. Mai exista si o alta latura a problemei. Daca jumatate din semnaturile Elenei Udrea pe acte care se dovedesc a fi generat ilegalitati sunt ale consilierilor cine raspunde juridic? Ea poate spune ca nu a semnat si o poate chiar dovedi. Nici macar afirmatia ca a delegat verbal(deci ilegal) pe cineva sa semneze nu o poate face raspunzatoare in fata unui juriu corect.
    Se poate compara cu situatia in care unul spune ca a ucis pe cineva dar probele arata ca altul e criminalul.

  30. Te-am urmarit la televizor:mi-a placut logica ta de inginer la bazacre desfiinteaza ineptiile sustinute de Ponta si Bigdan Olteanu. De Elena Udrea nu ma mir, cu facultatea facuta pe “puncte” la privat. Cred ca in Marea Britanie, pentru o astfel de intamplarepersoana cu pricina isi dadea demisia. PS: n-am inteles de ce saptamana asta nu ai mai avut emisiuane pe “2” dar ai venit zilnic la Gabi Firea?

  31. @victor cristescu: A2 difuzeaza-n august numai reluari. adica nu mai fac emisiuni pe bani, ci participi gratis la altele. Ponta si Olteanu sunt doar niste politicieni, dezamagirile mele vin alta parte.

  32. sa traiesti nea Ciutacule,
    Va urmaresc si inteleg toate neregulile lui Base si fetitele lui si sunt impotriva lor (ceea ce inseamna ca a pierdut deja un vot), chiar daca l-am votat si l-am sustinut cand au vrut sa il dea jos (abuziv) unii ca voiculescu si vadim, dar sa nu imi vorbiti de stapanul care va plateste ca inchid televizorul, toate acestea nu il disculpa cu nimica pe varan ……. a furat si fura …… chiar nu vreau sa aud acest nume care provoaca greatza ….. O zi buna!

  33. boss ati salvat-o pe udrea fara sa vreti, pusinela acum o sa faca o imputernicire retroactiva la naspa pt. x care a depus in locul ei, iar ala contra unor intelegeri pe bani grei va lua totul pe el, chiar si cu riscul de a face parnaie, merge?

  34. Da, este fals intelectual si uz de fals iar competenta este la Parchetul General. Cel care a semnat in fals este autorul infractiunii iar Udrea este instigatorul care a si recunoscut in public participatia sa la savarsirea infractiunii! Daca Udrea degaja atata prostie (sa recunosti savarsirea unei fapte penale la TV…), ma intreb iarasi, retoric, cum a ajuns ministru?! Ar fi buna o plangere colectiva adresata Parchetului General impotriva lui Udrea, subscriu de pe-acum.

  35. Declaratiile de avere instituite prin legea ANI sunt declaratii” pe proprie raspundere” , care trebuiesc semnate de DECLARANT olograf, legea ANI nepermitand macar o semnatura electronica. Obligatia demnitarilor este nu numai de a da aceste declaratii, ci si de a le DEPUNE in termen legal, acesta fiind un termen de decadere, care atrage consecinte legale. Domana ministru-avocat este in afara dispozitiilor legii.
    Iar cand domamna ministru-avocat MINTE ca a semnat o declaratie, comite din nou o infractiune, de natura a-i acoperi prima fapta.
    Si cu tot farmecul ei personal, nu poate aparea hahaind ca repetitivul prezident al Romaniei zicand” am comis-o”
    P.S. Baroul de avocati din care face parte d-na ministru-avocat, are cu siguranta un colegiu de disciplina. Auuud?

  36. m-am plimbat ceva pe la tine prin blog si pentru ca n-am gasit alt loc, m-am gandit sa postez aici patania mea; poate ti se pare interesanta:
    am cazut cu motocicleta pentru ca am trecut cu roata din fata peste o galma de asfalt mare cam cat jumate de minge de volei.
    nu era NIMENI prin preajma; nici macar pe trotuar.
    nu bausem; nu luam medicamente care sa etctetctetc.
    aveam cam 20 km/h.
    din busheala mi-am rupt o mana; pentru ca nu ma asculta mana cu pricina am chemat salvarea; o data cu salvarea a venit si un politist care a inceput sa puna intrebari; a venit la spital dupa mine si mi-a oferit fiola; evident zero total la alcoolemie.
    ….dar mi-a cerut permisul !!
    pai pentru ce -mi luati permisul ?
    pentru dosar; dar veniti in udriste peste tzshpe zile; dati o declaratie si o sa vedeti ca e`n regula…..zice el ( de fapt chiar daca nu i-l dadeam ma trezeam cu colegii lui la usa…).
    peste tzshpe zile merg in udriste , dau declaratie si cer permisu`….pai nu ca asta ramane la dosar si va dau adeverinta provizorie de circulatie pe care v-o prelungiti cat vreti facand o cerere la parchet si cu numarul aleia veniti in udriste si va prelungeste la ghiseu………shit.;asta e…..
    si trec saptamanile si mi se face bine mana; asa ca ma duc in aventura; parchet, coada degeaba, coada cu formular si copii xerox, depun cererea, imi da un numar si-mi zice ca sa ma duc peste vreo 3-4 zile la udriste…..oooook.
    m-am dus peste vreo 6 zile in udriste cu o declaratie in dinti; in ea ziceam ca nu am nici-un fel de pretentie de la nimeni; politistu o vede, o citeste si zice ca oricum imi dadea NUP; si ca sa ma uit in cutia postala acasa ca o sa primesc o comunicare.
    plec multumit spre ghiseu sa-mi prelungesc adeverinta dar acolo……..surprise !! nu pot sa va prelungesc adeverinta ptr. ca nu vi s-a aprobat cerera !……poftiiiiiiiim ?
    ce sa va fac domne daca ati chemat salvarea ?…..pai am avut o mana rupta !!….atunci aveti tot respectul meu dar nu va pot ajuta; uitati aici rezolutia procurorului; mergeti si vorbiti cu el….
    ….si ma duc la parchet si dau sa vb. cu procurorul numai ca mai era putin si punea paza pe mine ” nu vorbesc domne cu dumneata; iesi domne afara !!”
    plin de spume aflu ca trebuia sa fac o contestatie la rezolutia procurorului…asa ca mi-am bagat toate alea si m-am carat…..asta era acum 18 zile…si mi s-a facut gatu ca la girafa de cat m-am uitat in cutia postala….ma sfatuiesc cu unii/altii si -mi iau un avocat; ala rade o juma de ora si zice ca se rezolva…evident pe bani…..

    deci:
    cad – mana rupta io.
    motor bushit – io.
    muie de la salvare ca a adus si politia cu ei – io.
    permis “retinut la dosar” – io.
    muie de la politie ca nu poate prelungi si ca nu inchide dosaru – io.
    muie de la parchet ca nu vrea parchetaru sa prelungeasca – io.
    bani platiti la avocat – io.

    in afara de avocat , TOTI SUNT BUGETARI si de 30 ani de munca ii platesc din banii mei !!!!!

    …sunt deja subiect de pariuri; ce sunt, victima sau autor ?….nu se stie.
    daca aveam bani si timp ma dadeam pe mine in judecata si-mi ceream despagubiri !!!

    povestea scrisa aici pare scurta si nostima dar daca o zic pe bune iese sigur o nuvela demna de kafka.

    ….de ce nu merg la vot ?
    ….d`aia !!!!

    in speranta ca-ti faci timp sa citesti patania mea iti urez toate cele bune !!
    p.s. – te rog sa nu-mi dai numele si nici mail-ul nicaieri….povestea nu e gata si inca n-am permisu`n buzunar – merci.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.