Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Să tăcem mereu despre acelaşi lucru!

Similar Posts

36 thoughts on “Să tăcem mereu despre acelaşi lucru!

  1. Da! Chiar trebuie sa ne deseneze ca sa intelegem…?! Da’ unde-i fra-su? Ca asta chiar l-a ascultat. N-a mai scos nici un cuvint de-atunci!?

  2. Prima data cind l-am vazut la tv pe omul asta era imbracat la fel ca si mine, acum am avut ocazia de a auzi in direct prostia(se poate mai rau decat becali) de care da dovada acest om de aceasta data imbracat scump, cu mercedes si “afaceri”.
    Va amintesc o secventa data des atunci la tv, in care TB vine cu o skoda octavia imbracat ca de obicei si se intalneste cu fratele sau care il astepta cu mercedesul…

  3. btw, multumesc domnule Ciutacu pentru interventia din sinteza zilei in fata tov mircea basescu

  4. Ce dracu ,un dobitoc mai mare ca asta n-am vazut si n-as vrea sa mai aud !

  5. ati incercat vreodata sa va imaginati cum ar fi aratat tara fara acesti mafioti care ne conduc? ne conduc atat de bine pt ei,&-atat de rau pt noi. …

  6. ati vazut imaginile cu jucatorul cand nus gasea locul la fotografia de grup cu restul presedintilor? cocosat soldiu chel , dadea din maini ca un dictator retardat, o doamne imi venea sa arunc cu telecomanda in televizor, asta e omul care ma reprezinta pe mine in fata lumii. sa ne fie rusine ca am putut alege asa ceva meritam sa se urce in capul nostru cu eba cu noatarita de un milion de euro cu grobianul de frasu, de ce plm nu e frasu doctor sau profesor de ce draq trebuie sa faca afaceri cu statul de ce nu a cumparat pamant de la tarani sa cultive ce vroia acolo piersici martieni palmieri ,imi e scarba. Domnule Ciutacu, stiu ca e obositor stie ca sentimentul de neputinta e mare nu mai vb de stres presiune etc, domnule avem nevoie de oameni ca dvs,nui lasati nu renuntati. se duce draq tot daca oamenii ca dumneavoastra renunuta sa lupte. oricine ar fi mai bun decat nemernicul asta cu familia lui cu tot.

  7. Poate că un interprinzător, “deştept” precum Dom’ Frăţioru’ lu’ Tata e cool, şi-ar fi patentat “înţelepciunea” rostită la tveu, ca să facă din asta vro’ sonerie de telefon mobil cu mp3. Ar face ceva lei noi!

  8. Incoerent, magar si suficient. Dar sa nu-l uitam si sa nu trecem cu vederea, ca din cauza asta frac-su mai are un pic si ne stramba pe toti dupa stilul lui! Ca poate daca nu izbucnea toata asistenta in rasete la fiece tampenie debiatata ori comisa de marinar, nu ajungea atat de sigur pe el si nu-si permitea sa calce-n picioare orice urma de educatie si bun simt, sfidand tot si orice! Si la multi ani pt “vorbe”, don ciutacu!

  9. salut si fa o paralela:gorbunov(moldovean)brasov;tolea(moldovean)arestat:romanii intorsi de la granitza cu moldavia(ha;ha;ha)-si dupa aia o “mica” mascarada la chisinau.salut si petrecere sublima

  10. Presupun ca e vorba de Mircea basescu?ca mare lucru nu am inteles eu din audio asta.Intram si noi in silentium stampa Victore?vizavi de ei,adica “noi nu vorbeste cu voi”ceva de genu’

  11. daca n-avea “livada” pe cap poate azi mai aveam un independent la alegeri…zau ca merita,se muleaza perfect pe profilul Romaniei

  12. După 20 de ani, e oare timpul pentru o a doua revoluție în România pentru reinstaurarea unui minim de bun simț? Am privit revoluția din ’89 la televizor fiind destul de mică, dar și așa am înțeles că luptăm pentru mai bine…și unde am ajuns?!? Să fim bătaia de joc a unui alt Om Suprem bolnav de putere și a neamurilor și sclavilor săi… Mi-e scârbă de ceea ce se întâmplă în țara asta acum. Niciodată nu mi-am dorit să “fug” din România, dar aerul devine irespirabil. Totuși există și o parte pozitivă în măsura în care pentru mine funcționează de data aceasta exemplul negativ, exact cum ni se spunea când eram mici : “Așa e rău. Să nu faci așa niciodată”. Paradoxal, în naivitatea mea, Omul Suprem mă face să fiu mai bună, mai dreaptă, mai responsabilă… pentru că îmi este silă de ce aș putea ajunge. Și poate eu, prin exemplul personal mai pot influența vreo 2-3 pe lângă mine.

    Vă respect și vă admir, domnule Ciutacu, pentru tăria și justețea opiniei și recunosc, nu v-am plăcut de la început, a fost greu să trec peste incomoditatea de a recunoaște superioritatea în altul.

  13. Stimate domn, va invit sa facem un minim exercitiu de imaginatie: Mircea Basescu cu mustacioara lui, frezat bine si mai slab cu vreo 15-20 kg. Cu cine seamana? Ati ghicit… micutul caporal Adolf. La buna vedere…

  14. PAI CINE SI CE VREA DE MIRCEA BASESCU??? PAI NU STITI CA E FRATE CU DUMNEZEU??? IA LASATI IN PACE PE SARACU MIRCEA!!! VA E CIUDA CA A REUSIT SI EL SA FURA CATEVA SUTE DE MILIOANE DE EURO??? PAI ASTA II CUVINE LUI CA E FRATE CU DUMNEZEUL ROMANESC!!!
    SA FITI FERICITI CA ATI FOST INJURATI SI AMENINTATI PERSONAL DE FRATELE DUMNEZEULUI…!!!

  15. Domnule Ciutacu, nu pot sa nu remarc faptul ca domnul Gadea a urmarit cu atentie discutia de ieri postata aici, referitoare la cravata sa si astazi a decis sa o poarte din nou, cu aceeasi eleganta si in contrast evident cu treningurile unora:)

  16. Asta e genul de cacacios care e tare-n clanta atunci cand e cu gasca, dar daca-l prinzi singur, incepe sa planga si se scapa pe el.Astia din clanul Basescu stau prost de tot la capitolul comunicare. De exemplu inaintea meciului cu Serbia , presedintele Basescu ii spune omologului sau ca-i doreste sa plece suparat de la stadion, adica sa castige Romania. Normal ca-si dorea sa castige ai nostri, dar la nivelul acesta decent era sa spuna ceva de genul: ” Sa predomine fair-play-ul si sa castige cei mai buni” . Asa mi-as dori sa vorbeasca presedintele tarii mele.

  17. Asta-i doar un neica-nimeni, parvenit datorita norocului care-a dat peste frate-sau. Cred ca-i ruda cu santieristu’ pe care-l aud acum la parter, ascultand o manea la maximum – dupa apucaturi, bine-nteles!

  18. ,,, ba , geta-i sor-mea !!! ,,,

    ,,, domnule da’ aveti tupeu si curaj ,,, in loc sa va ascundeti in camara ii intrebati cat au furat si cat mai au de furat,,,

    ,,, nu stiti cine-i sor-sa pardon frate-su,,,
    ,,, familia lu’ furaciosu ,,,
    ,,, asta ca sa stiti cu cine va puneti ,,,

    ,,, si ce ar fi daca nu le-ar mai cumpara nimeni inghetata ??,,,
    ,,, si poate ar trebui dusi la targoviste ( impreuna cu altii) pentru subminare economiei ,,,
    ,,, parerea mea ,,,

  19. “Taci cand tac eu! Vorbeste cand vorbesc eu!!!”:))) Neam de bisnitari needucati….

  20. mda….sa-i lasam pe ei sa vorbeasca!!!!BA NU…ca tot ei vorbesc de nu stiu cat timp PROST!!!sa ne lase sa ne traim viata,si sa judecam la alte lucruri nu la fratele altui bou!!!

  21. Va rog sa nu mai permiteti nici unui membru al guvernului sa invoce datoriile primite din guvernarea trecuta, deoarece un guvern nu are nici o datorie fata de un alt guvern, ci are datoria de a face tara sa mearga bine. Nici un guvern nu e dator sa stranga bani pentru un alt viitor guvern ca cel nou sa se poata lafai si cheltui aiurea si nemasurat pe lucruri de nimic fara sa poata face nici un lucru concret.
    Pe guvernarea trecuta era bine iar acum sunt oamenii dati in somaj si se maresc taxele si impozitele. Sa vedem ce fac noii guvernanti pentru poporul roman (drumuri, sanatate, invatamant, agricultura, armata) cu ce bani iau din impozite si pe urma sa compare cu ce au facut guvernele trecute, mai ales ca jumatate din guvernul actual a mai fost de cateva ori la guvernare si nu au facut mare lucru in afara de imbogatirea peste masura a unor colegi ai lor.

  22. ,,, nu stiti cine-i sor-sa pardon frate-su,,,
    ,,, familia lu’ furaciosu ,,,
    ,,, asta ca sa stiti cu cine va puneti ,,,

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.