Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Locul gândurilor/preocupărilor voastre

Locul gândurilor/preocupărilor voastre

Toți avem gânduri, dorințe, frământări. Pe toți ne macină câte ceva. Ținem, de multe ori, în noi, ne consumăm. E, totuși, democrație, atâta câtă e ea. Vă ofer, cu titlu de experiment, un loc de urlat sau, dimpotrivă, de meditat în scris. Postul acesta va conține, în subsolul său, ca un canal colector virtual, gândurile voastre despre orice face obiectul preocupărilor voastre. Simțiți-vă liberi, manifestați-vă!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

171 thoughts on “Locul gândurilor/preocupărilor voastre

  1. DOMN CIUTACU —– IN SEARA ASTA AM REALIZAT , CU FRICA SI OROARE — CA NE-A LUAT DRACU”, DEFINITIV !!!!! TZIE NU TZI-E FRICA ?????? L-AM VAZUT PE VANGHELIE LA ORA 22 SI MI S-A FACUT PIELEA GAINII PE MINE— SI CRED CA NU TZI-AM PARUT VREUN FRICOS ,PANA ASTAZI !!!!TU REALIZEZI , OMULE, CA NU CONTAM PE NICAIERI ,DECAT DIN POSTURA DE PLATITORI DE TAXE SI IMPOZITE , ADICA DE VACI BUNE DE MULS????? MADAR FACKAR , PUI DE LELE , BASTARD NENOROCIT SUNT CUVINTE DE ALINT PENTRU SPECIA DE MUTANTZI CARE NE CONDUC SI NE JUPOAIE ???? IAR IN COMPARATZIE CU BASTARZII CARE CONDUC LUMEA , AI NOSTRI SUNT NISTE GAINARI ORDINARI , NISTE SCURSURI ODIOASE PRIN NIMICNICIA LOR DE SUPER-LACHEI AI MAI MARILOR ORDINII MONDIALE !!!! BAI ,OMULE , TU REALIZEZI CE CATASTROFA NE ASTEAPTA ???? CA AI NOSTRI COPII DIN NASTERE SUNT SCLAVI , CA URMEAZA CA , PRECUM ANIMALELE DIN FERMA CE POARTA IN URECHI ,, CROTALII” , NOI SA AVEM CIPURI ??????? CA LEPADATURILE AU DEVENIT REPERE IAR TARFELE NE INDEAMNA SA MERGEM IN BUCOVINA , DE PASTI ?????? CA TALHARII DE DRUMUL MARE AU AJUNS SA IMPARTA DREPTATEA ASA CUM SOCOTESC EI SI NU DUPA VREO LEGE IAR DACA AI CEVA DE COMENTAT , O IEI SCURT PESTE BOT ?????? HAITE DE ZEROURI ABSOLUTE NE DIRIJEAZA VIETZILE, NE MANA PRECUM TURMELE DE CORNUTE LA ABATOR,NE ,,FAC” PRECUM ERAU ODINIOARA FACUTZI PAPUASII , CU OGLINZI SI MARGELUTZE ????

  2. Cum e posibil sa iti iei licenta dupace ti-ai luat in prealabil doctoratu’… Asta e framantarea mea.

  3. Mie nu-mi mai este frica. A ramas doar o tristete adanca, caci am inteles ca inca nu e vremea trezirii majoritatii. Societatea e atat de adanc patrunsa de manipularea care se practica de zeci de ani, incat doar un “soc electric” puternic o va trezi in marea ei majoritate.Si, din pacate, acesta VA VENI!!! Ma mai revolt uneori, dar imi trece repede, caci imi reamintesc ce spuneam mai sus. In rest? Incerc sa-mi traiesc cat mai frumos viata chiar daca nu am casa, haine si masini ca la TV. E bun ce am: echilibru intre minte si trup. Ma straduiesc sa nu folosesc 2 masuri la cantar si cand o fac, ma trag de urechi ca sa-mi revin. Ma antrenez in a observa si a face o critica(si autocritica) constructiva. Sigur ca celorlalti le par un “alien” cateodata dar, asta e! E “uncool” sa nu fii obsedat de valorile materiale si de aceea nici nu ai foarte multi prieteni. E ok si asa.
    La capitolul visuri… as vrea sa-mi pot permite sa colaborez cu o orchestra (simfonica si electronica), as vrea sa vad si sa cunosc oamenii din cat mai multe locuri, dar in special Africa, Noua Zeelanda, Israel, India, Peru.Am vointa, nu? :)) Cele bune tuturor!

  4. Pe buna dreptate suntem
    tristi,revoltati,angoasati.Afara, primavara isi face de cap : mugurii liliacului stau sa explodeze, iarba se gudura pe la gleznele noastre,cineva “arunca-n sus cu vrabii”… Poate SI pentru asta inegalabilul patriot Octavian Paler spunea ” Romania e patria mea, restul sunt tari”. Cred ca acum mai mult ca oricand trebuie sa ne iubim patria, s-o ajutam. Oare cuvantul “patriot” o fi caduc ?
    Va doresc tuturor sarbatori luminoase !

  5. Cele ce mă preocupă pe mine în astă seară de sâmbătă înaintea Floriilor, sau de Paştele cultelor creştine occidentale, este faptul că am descoperit(nu de acum), că în ţara asta în care trăiesc nu este nimic normal. Până şi copiii, cărora le predau la o şcoală de la ţară s-au prins că nu ai nevoie decât de bani, că restu’ se rezolvă. Nu tu educaţie, nu tu bun-simţ, ci bani, mulţi bani, ca să constaţi la un moment dat că banii nu-s suficienţi, dar necesari.
    Mă mai preocupă şi poporul ăsta, care nu poate (sau nu vrea) să înţeleagă, că suntem egalii “celor mari”, şi că orice-am face, tot la mâna lor ajungem, dacă n-avem… ce zice Dl. Ciutacu într-o altă postare.

  6. expunem pareri, ganduri, opinii, framantari….
    de ce? degeaba.
    nu le ia nimeni in seama daca le spunem si nu le citeste nimeni daca le scriem;
    hadeti sa trecem la fapte.

  7. „Nu vezi frumuseţea desfiinţării cuvintelor? Tu nu ştiai că Nouvorba este singura limbă din lume al cărei vocabular scade în fiecare an?! […] Nu înţelegi că singurul scop al Nouvorbei este de a limita aria de gândire?! Până la sfârşit, o să facem crimăgânditul literalmente imposibil, pentru că n-or să mai existe cuvinte în care să-l exprimi. Fiecare concept care ar putea fi necesar vreodată orişicui va fi exprimat printr-un singur cuvânt, cu sens strict definit şi cu toate celelalte sensuri secundare şterse şi uitate. […] Cum crezi tu c-ai mai putea avea o lozincă Libertatea este sclavie, când însuşi conceptul de libertate va fi abolit?” (G. Orwell – 1984, pp. 74, 75)

  8. Si mai sunt trista ca nu mi-a raspuns Victor la intrebare desi l-am rugat asa de frumos…:(

  9. Mi-e teama de ce vad in jur…parca suntem fiecare cu dumnezeul sau satana lui sau si mai rau fara nciunul dintre ei. Nu exista o coeziune civica, spirituala, sociala…doar goana nebuna dupa bani multi si faima goala…suntem zombie workoholici …nu mai avem parinti, prieteni…doar sefi, colegi, subalterni…intr-un fel ne asemanam cu personajele din Caverne de otel al lui Asimov….nu mai speram nimic.

  10. Wie geht es innen? Inseamna ce mai faci – in germana! M-am apucat sa invat germana sa pot sa injur in liniste pe strada, la coada la impozite, politicienii, controlorii, politisti de la rutiera. E destul de complicata limba sunt sigur ca nu se apuca nici un gras din astia sa o invete. O sa ma fac moderator la o emisiune care o sa se numeasca Schwer-Sprüche-2 si o sa ii injur toata emisiunea. Abia astept. In rest o zi minunata si sper sa apari la Sinteza diseara. Cand urli cu ochii umezi la vreun gras parca vad ceva si din sclipirile noastre. Ale poporetului. Pacat ca esti din Rahova si nu din Crangasi ar fi fost fain sa spui ca esti crangasean. Asa nasti certuri intre crangaseni si rahoveneni. Si tre sa plec la facultate ca nu am nici o vanzare anterioara de efectuat deci tre sa ma du sa invatz. Si cum cu masina fac 1 ora trebuie sa ma inghesui ca sardina in metrou. Tschuss.

  11. Ma scoate din minti guvernul asta format din creieri super cretzi, creieri care emit ineptii si ordonante de rectificare a bugetului fara sa gandeasca nici o clipa. E atat de cretina ordonanta asta. Va avea impact negativ – nu stiu cum nu realizeaza desteptzii aia de acolo. Mi-e sila cand ii vad, mi-e sila ca depind de ei (ca noi toti de altfel) si mi-e mila de noi. Astept sa vad momentul in care locuitorii patriei noastre mioritice vor incepe sa vada adevarul si vor folosi util votul lor. Daca nu, ramanem tot un popor de imbecili. Adica ei, ca eu tot repet “asta nu e tara mea”.
    Aaaaa si inca ceva: ma oripileaza e-mailurile si hartiile oficiale de la superiorii mei scrise cu greseli gramaticale IMENSE!!!
    Dl. Ciutacu, va multumesc pentru spatiu. Ma simt revigorata 😉

  12. Obisnuiesc sa ma relaxez in zilele de weekend si sa ma gandesc cu nesat la efectele benefice ale soarelui de primavara asupra fetei mele palide si lipsite de vitamine si asupra ochilor rosii si cu dioprii din cauza monitoarelor de diferite tipuri si forme pe care m-a holbez zilnic. Plutesc intre discutii serioase despre planuri de viitor in care fetita mea este la rangul 1, discutii despre cuparaturilie saptamanale si planurile “tehnice” de nivel curent. Nu prea mai poti sa creionezi planuri si nici sa conturezi macar o schita care sa aiba un viitor prognozat mai mare de 6 luni cu totate variabilele la care te poti gandi din managementul riscului. Toate planurile pe care le face guvernul suna de genul: “o sa vedem”, “vom stabili”, “ne vom ocupa”, “vom lua in calcul”, “inca nu am luat o hotarare” etc. Deciziile majore le ia guvernul sambata si duminica, atunci cand eu incerc sa meditez la cele enumerate si sa ma concentrez asupra familiei. Imi apare un nou impozit forfetar la un business de 12.000 euro si cheltuielile cu deplasarea care contribuie si ea in mod normal la atingerea acestei cifre de de afaceri fulminante este si ea scoasa de la deducere. Apoi, pentru ca absorbtia fondurilor europene sa fie mai eficienta, procedam la micsorarea veniturilor celor care se ocupa de implementarea, controlul si supravegherea investitiilor de 90-150 mil de euro bucata pentru a asigura astfel personal competent si incorubtibil. Acei oameni atrasi aici de salariul majorat si de ipoteza unui mediu de lucru profesionist si lipsit de politica se vad acum impulsionati sa refaca analiza optiunilor. In rest… toate bune!

  13. N-am scris nimic pana acum la acest topic, pentru ca nu stiu cum as putea s-o fac pe scurt.

    Vreau insa sa se stie ca NU MA INTERESEAZA MAGARIILE DIN FOTBAL, care au existat intotdeauna, insa ma intereseaza in continuare afacerile pe bani publici, in mod special afacerile cu statul ale familiei Basescu si ale clientilor politici ai marinarului. Ma intereseaza ce se va intampla in viitorul apropiat in acesta tara, ca urmare si a introducerii MIZERIEI SI IMBELICITATII DE IMPOZIT FORFETAR.

  14. Marea brambuleală
    Stau şi mă minunez în ce ţară trăim!?
    Este de-a dreptul halucinant ce se derulează zi de zi di decembrie 2008 încoace în viaţa politică.
    Am ajuns să fim “conduşi” de nişte incompetenţi cari vin în faţa ţării cu promisiuni, hotărâri pe care le retractează, cu schimbări de direcţii de 180 de grade de la o zi la alta, de la o oră la alta.
    Din dorinţa avidă de putere şi îmbogăţire vin
    şi calcă totul în picioare ca o turmă de tauri
    furioşi ce aleargă pe străzi înaintea coridei.
    Este ţara în care se fac legi pe care însuşi guvernul nu le respectă.
    Iresponsabilii, idioţii din fruntea ţării lipsiţi de bunul-simţ elementar, inculţii cari nici măcar să vorbească nu pot,darminte să socotească.
    Aleşii neamului din minoritatea celor ce s-au prezentat la vot, aşa popor aşa conducători.
    Dar până când vom mai răbda umilinţa, înjosirea, aroganţa ridicată la rang de virtute.
    Mă simt violată în mândria mea de fiinţă umană, în libertatea conştiinţei mele de actuala clasă politică în marea ei majoritate.
    Mă apucă o scârbă cumplită şi nu pot să-i privesc şi să-i ascult cu o ură mai mare decât cea pe care o aveam faţă de “cel mai iubit fiu şi conducător” al epocii de aur de tristă amintire.
    De Carmela 13 aprilie 2009

  15. SA FIE CLAR PENTRU TOTI TINERII ACESTEI TARI!
    DACA BASESCU IESE INCA O DATA PRESEDINTE, EMIGREZ IN CANADA, SUA SAU AUSTRALIA!
    DACA IESE TIRANUL DIN NOU, INSEAMNA CA SUNTETI DUSI RAU CU MEMEACA! Ne meritam soarta!

  16. Imi e sila de oamenii de 4o-50-60 de ani aroganti, “realizati”, plini de reminiscente cumuniste si frustrati, eventual cu facultatea doar pe hartie care au o parere proasta si foarte vocala despre tineri; care nu se opresc niciodata din a-i submina si a critica generalizand aiurea in masa (Prosti cred ca sunt si tabara ‘maturi’ si in tabara ‘tineri’ – poate mai multi in prima categorie). Daca tinerii sunt asa rau azi, nu e vina voastra ca le-ati dat un exemplu asa “bun”? De ce nu sunteti voi mai buni decat ei si de ce nu renuntati la cinism si egoism?
    O zi buna.

  17. Sunt unul dintre sinaienii care se mandreste ca e concetatean cu tine.Cred ca iti aduci aminte de duminicile in care se juca fotbal in curtea scolii.Tine-o tot asa si spor la treaba.fa-i praf pe cei ce ne conduc tara,”fara a avea permis de conducere”.Va admir si va urmaresc atat pe tine cat si pe Mircea Badea.Toate cele bune.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.