Esti aici:
Prima pagină > Blog > Rezervaţia cu imbecili > Să nu uitaţi niciodată, maneliştilor!

Să nu uitaţi niciodată, maneliştilor!

Observ – cu satisfacţie, recunosc – o mare iritare în rândurile elitiştilor portocalii de paradă. Oamenii se simt deranjaţi de alăturarea lor atât de discutatului fenomen al manelelor. Greşit! Favoritul lor a câştigat alegerile pe bază de manelişti şi adresându-se cu precădere votanţilor cu şcoală pe puncte sau, mai ales, fără. Toată campania electorală i-a fost croită, de nişte strategi inteligenţi, pentru targetul low class. Providenţialul a avut clip cu Văru’ Săndel, imn cîntat de Guţă, melodie de susţinere de la Salam şi s-a manifestat televizionistic, cu precădere, la Etno, Taraf şi OTV; plus labeunu. Înainte de Oreste şi după Andreşanca, în locul Magdei Ciumac şi peste rândul lăsat de Ogică la coada pentru sticla de-un milion sau greşesc eu ordinea, dar astea-s deja amănunte.

http://www.youtube.com/watch?v=s-1wPkZ1p6E

Electoratul băsescian se revoltă ipocrit de alăturarea cu maneliştii şi înjură manelele din noaptea de Revelion de pe posturile tv. Staţi liniştiţi, portocaliilor, lângă Salam şi Guţă, acolo-i locul vostru! Vi l-aţi ocupat benevol. Şi vă meritaţi soarta. La fel cum îi meritaţi pe EBa europarlamentar, pe Udrea ministru (abia aştept revenirea postlăuzie a lu’ Ridzi), pe Honorius deputat şi, nu în ultimul rând, pe Băsescu fuhrer. Patapievici şi Mihăieş rimează foarte bine cu Guţă şi Salam, Funeriu şi cu Tapalagă s-au ridicat la înălţimea unor titani ca Tolea şi Ogică, Andreea Pora e ruptă din tabloul de familie de lângă Magda Ciumac, Sabina Fati e la fel de iscusită-n previziuni precum clarvăzătoarea Ildiko, iar Nicoleta Savin se completează cu minunata doamnă Paula Ciuclea. Într-o democraţie, majoritatea decide. Conform regulilor democratice, suntem un popor de manelişti. Şi avem un regim manelist.

http://www.youtube.com/watch?v=kL-KNsvwdaI

Comentarii

comentarii

Similar Posts

236 thoughts on “Să nu uitaţi niciodată, maneliştilor!

  1. Dezamagirea ,dezgustul, amaraciunea si pierderea oricarei sperante in ceea ce priveste tara asta, ma impiedica sa ma mai ” atac ” si sa imi creasca tensiunea. Sunt resemnat. Stim cu totii ce fel de oameni il sustin pe Basescu , aia de-au crezut, de ex. ca trucajul era chiar real, din celebrul filmulet cu palma peste bot. Pe asta a mizat si mizeaza seful Camarilei , pe votantul de tip oaie . Naiv si usor de aburit.
    Imi pare rau ca cei cu cel putin un neuron peste nivelul manelistilor au stat acasa in ziua votului, declarandu-se scarbiti ca n-au pe cine sa aleaga dintre cei doi. Eu cred ca diferenta dintre raul cel mai mic si raul cel mai mare era uriasa in cazul de fata.Imi e groaza inspre ce ne indreptam , ca natie.

  2. Ai uitat mai piesa aia cu Hai Basescu la Putere de Salam si aia cum o mai cheama,
    O gasesti aici pusa ca embed
    Deci aia e prea tare 😀 😀

  3. Studiu patologic aici clar la multi oameni … Cand o sa incetati cu ura asta si cu negativismul asta ? Nu generalizez, cei care se simt punctual vor reactiona 🙂 … Nu credeti ca e prea multa ura si prea multe jigniri fara sens peste tot? Nu ar fi nevoie acum pur si simplu ca toti sa isi vada de treaba lor, sa munceasca, sa aduca ceva inovator, fara sa mai fie atatea scandaluri intretinute sau cataclisme anuntate la televiziuni partizane sau nu? Chiar simtiti nevoia sa jigniti atatia oameni ca nu au fost de acord cu voi? De unde superioritatea asta?

  4. oare loc. din cartierele Rahova si Ferentari sunt fani Basescu??????
    Apropos, am un anunt de facut:
    Angajam cu norma intreaga, om gospodar,muncitor, preferabil roman, care sa stie sa conjuge macar verbul ” a fi”, care sa stie cine este ” Goagal”. Oferim pachet salarial motivant plus bonusuri consistente in functie de realizari. Rog seriozitate.

  5. Acum trei ani am fost in Italia la o scoala de vara, impreuna cu un profesor univ., un lector, un asistent univ. si alti cativa masteranzi. Am calatorit cu un autobuz Atlasib in care doua zile si jumatate s-au ascultat manele, la cererea calatorilor (noi eram doar noua asa ca protestul nostru a fost total ineficient). Atunci am inteles ca ei sunt de fapt majoritatea si ca in aceasta tara in care traim ei sunt mai multi, cu mult mai multi decat noi!

  6. uau, ce vă dor manelele, pdlistilor!
    cum, nu vă plac asocierile forţate?recunoaşteţi atunci că vă place!
    “RUŞINE, DINU PATRICIU!”

  7. Indiscutabil, Basescu este presedintele otevistilor,manelistilor, capsunarilor si a mortilor activi.Domnul Putapievici trebuie, daca e onest, sa admita ca asta e poporul noului si vechiului(invechitului)presedinte.Cand muza e madam Udrea, nu poti avea alte pretentii.

  8. Buna Victore. Eu ma bucur ca de aseara ati inceput in forta imi era dor de voi toti sa va vad la masa alaturi de dl Gadea

  9. Sunt de-a dreptul amuzante toate aceste instigari la marginalizare pentru anumite categorii sociale sau culturale care – zice-se – l-au facut presedinte pe Basescu. Se fac generalizari fortate de tipul “l-ai votat pe Basescu, deci esti manelist, incult etc”. Fals! Acceptati ca unii dintre noi l-am votat pe Basescu in urma unui calcul rational, fara sa fim mituiti cu manele, pixuri, brichete sau mai stiu eu ce. Daca ar fi sa adopt atat predispozitia catre generalizari a blogarilor si jurnalistilor anti-Basescu, cat si exprimarile bombastice, as spune ca si noi, votantii lui Basescu, am ales “Romania manelista” in dauna “Romaniei prostanace”. Si nu ne pare rau!

    Dle. Ciutacu, cititi comentariile pro-Basescu si cititi-le si pe celelalte si spuneti-mi daca puteti sustine ca unii sau altii sunt mai inteligenti sau mai prosti, daca unii sau altii fac mai multe greseli gramaticale s.a.m.d. Ma indoiesc ca puteti sa faceti o distinctie dupa acest criteriu…

  10. Da, foarte bine punctat. Eu mai am o satisfactie si atunci cand ii aud spunand: “daca stiam ca-l pune iar pe Boc..”. Nu nene, fiti optimisti! L-ati votat. Si nu intindeti mana cand nu veti mai avea ce manca, ca eu nu sunt martirul societatii. Ma rog, pana se vor prinde ei ca manelistul superm face misto la greu de propriul electorat… ehe.

  11. Ce nostimi sunt cei de la Wikipedia care spun ca “maneaua” are INLUENTE din muzica populara armana, greaca, turca, araba, sarba…” dar n-ar recunoaste ca maneaua este de fapt COPIATA cu nerusinare dupa melodii grecesti, arabesti, etc.O alta idee foarte plastic explicata este “capacitatea genului de a INCORPORA elemente din practic toate celelalte genuri muzicale”, deci este o muzica “ECLECTICA” ca sa folosesc un termen tehnic frumos.”O remarcabila FURACIUNE din toate genurile de muzica”, dar vai Doamne, ce am spus, va trebui sa vin si cu dovezi!

  12. @alfonso

    eu am votat pe Remus Cernea, iar optiunea nr 2 era Crin Antonescu, restul erau toti pe minus

    In turul 2 nu m-am dus, mi-era greata de ei si partidele lor in mod egal

  13. Victore, dar ce rau ai jignit jigodiile astea ordinare!!! Latrati analfabetilor, agramatilor si mergeti sa jucati golf pe terenul lu Leni. Acolo puteti sa faceti si un gratarel si sa aruncati cu pet-ul de bericioaica dupa Tiger, daca se antreneaza pe acolo. (ca asa intelesai io ca tratam campionii – vezi Dita Toma)

  14. iar la categoria low-class (categoriile oameni cu studii primare si oameni din mediul rural) geoana a castigat mai mutle voturi ca basescu, asa ca n-as fi asa sigur ca manelistii l-au votat pe base

  15. cei cu studii superioare si cei de la oras l-au votat mai mult pe basescu decat pe geoana in turul 1, iar in turul 2 balanta s-a inversat doar datorita votantilor lui Crin Antonescu. Daca pnl se alia cu pdl victoria lui Basescu pe segmentele astea era zdrobitoare

  16. Victor, acum e mult mai simplu de emigrat. De ce nu pleci tu de aici?
    In alte parti chiria e mai mica.

  17. In sfarsit, visul presedintelui de “a avea” emisiune s-a implinit! La portocalii conteaza enorm “sticla”, aparitiile in lenjerie prin reviste, violenta in limbaj, manelele si manelismele. Tara sa traiasca, ca prosti sunt destui, slava Domnului! Dar sunt eu o nenorocita… care nu vede “realizarili”.

  18. Servus,
    Dupa “marea ciuruire”, recunosc, am fost dezorientata(un pic).Dupa ce am incasat cu stoicism fara a consuma prea multa energie in van, criticile “obiective”ale actualilor “oameni de bine”(sunt mai parsivi decat cei ce huleau Piata Universitatii)oameni cerebrali, cu orgolii politice(no bine…)mari traditionalisti ai “dreptei”(in 20 de ani traditie politica? sa fim seriosi)de a fi urmarit cu subiectivism doar antena 3 si in special “sinteza zilei”(trebuia sa arunc o privire catre “labeunu” pentru obiectivitate!?!), m-am intrebat “si eu ce fac? de-a cui sunt in tara asta?” Ca de votat am votat….. dar ai lor au fost mai cool.Salam si Guta ….ehe…valoarea lor!
    Aseara m-am luminat IN TARA ASTA SUNT IN CHIRIE!!! Pai e simplu, sunt obisnuita, am rasuflat usurata. Am stat in chirie 11 ani pana ne-am facut cuibul nostru, si am trait, ne-am crescut pruncii,ne-am platit darile.Nu vreau sa fiu “stapana” in tara asta. Stapani sunt ei, sa le fie de bine.Eu am casa mea(ma rog inca mai e casa mea…maine v-om vedea ce idei le mai vin…)acolo unde e familia mea, si chiar daca uneori am emotii, ca educatia pe care o dau copiilor mei nu are nici o legatura cu “sunt blonda am tupeu si am doua ministere sau nu mi-am sters casul de gura dar o sa fiu deputat”, nu le va face viata usoara.
    Dar e ok.Chiar daca suna melodramatic bine ca suntem sanatosi.
    An Nou cu Sanatate!
    iulia

  19. puternic, acid, pune punctul pe i, etc dar…stai…ce sa fie ce sa fie de revelion pe toate posturile…hai si putina manea…iar pe 3 ianuarie dai si dai ca romanul e manelist ca presedintele asa si pe dincolo…dar nu va impacientati pentru ca o sa aveti intotdeauna la indemana scuza: “daca asta vrea publicul”…nu-i mai difuzati sa vedem ce-o sa faca publicul o sa moara?

  20. Ce vrei mai mult?Entertaiment asta vrea romanu…da-le in colo de cultura,de bun simt,alea e pentru fraieri…Traiasca maieu jumate ridicat!

  21. @RZV… daca ai votat cu Basescu pentru anumite motive logice, si poti sa susti o dezbatere pe argumente concrete si realiste, dar mai ales logice si de bun simt, jos palaria. Dar nu e asa ca te simti cam singur?

  22. io tot zic de catva timp ca o sa fim minoritari in tara asta…deja a inceput fenomenul… se cunoaste de la urne…

  23. Genial! Băsescu şi maneliştii trăiesc într-o simbioză perfectă.
    Portocaliilor sunteţi de poveste! Care poveste ? A scris Creangă una !!! Se cheamă Povestea Poveştilor.

  24. da a castigat cu poporul nostru manelist dar si cu furtul de cateva sute de mii de voturi mai ales in diaspora!!! dar si in gari! cum stateau aia 6-7 ore pt un vot sau 2 de fiecare!!!!!!!!!!!!!!!!

  25. Respectul meu, Victore, ca bine le zici! Ma bucur ca inca mai sunt in program emisiunea ta, a lu’ Gadea si a lui Badea!

  26. Solutia este in viitor.
    Trebuie sa incercam sa ii educam pe copiii ascultatorilor de manele. Cu cei maturi este mai greu.
    Cu respect

  27. cum nu ma pot cobori la nivelul anumitor persoane care recunosc ele insele ca nici macar nume nu au, imi permit sa spun totusi ca si ratingul are rolul lui si am placerea sa stiu asta, pentru ca am castigat niste bani la viata mea pentru ceva media planning. Sunt de acord cu domnisoara/doamna iulia/iasi, CRED, care povestea despre ATLASSIB. Insa vreau sa va spun ca pe 31 decembrie pe la 23,30 pe RAI uno era un concert superb in care sa canta. Si sa stiti ca in afara de imnul lor national, care e pe melodie clasica, oricat de oripilati ar fi votantii portocalii, s-au difuzat si arii din opere celebre, alaturi de muzica disco. Si vorbim de ITALIA, o tara in care sunt importante minoritati etnice care ar putea imbratisa genul ETNO TV. ROMANIKA e o tara de manelisti, si ma tem ca acest lucru e iremediabil. Pentru cei care nu ma cred, le recomand calduros sa se regaseasca printre cei descrisi de HRP, ca doar l-au votat cu asiduitate pe cel care l-a numit presedinte al ICR, NU-I ASA ? Noi, astialalti, am incercat a ne opune prin vot, dar…ei au savurat ! Noi nu am avut ce face, decat sa ne dam la o parte laturile de porc de pe fata cu servetelul, ei insa le-au lins cu emfaza : “le-a tras-o, baselu” ! Eh, cred ca in primul rand le-a tras-o lor : pe mine nu ma mai poate atinge…

  28. De asta iubesc eu Romania. Pentru ca cei fara cultura minima au puterea in mana.
    Sa se faca un interviu la o televiziune si sa intrebe cetatenii ceva de cultura generala.
    Incepand cu literatura, romana si universala, istorie, geografie, fizica, chimie si de ce nu matematica de nivel mediu. Si atunci veti vedea involutia culturii in tara noastra. Si veti intelege ce intelege Basea& Co prin reforma invatamantului. Respectiv din prosti in mai prosti. Pe vremuri, nu imi pot imagina ca s-ar fi putut intampla asa ceva. Erai facut de caca si in fata clasei ba mai erai curentat si pe-acasa. Astazi nu mai conteaza…
    Maneaua sa traiasca!!!
    PS
    Muriti!!!

  29. Pentru urmatorii cinci ani, ne raman manelele si bautura pentru a ne petrece. Morala: cine petrece noaptea rateaza urmatorii cinci ani.

  30. @vocea,ai dreptate,din dragoste pentru barbatii aroganti si geniali – te simti? ca eu am suflet mare 😉

  31. Salut Vctor!
    Sa nu te superi! Am si eu o propunere pentru portocalele (manelistii) lui ZEUS, ca sa “sa scoata tara din criza”. Datorita faptului ca preturile se indexeaza (nu cresc dupa mintea portocaliilor),etc., noi ramanem fara bani in buzunare. Asta inseamna ca nu mai circulam cu masinile si mergem pe jos.
    Eu propun guvernului ZEUS IV, promulgarea taxei MERSULUI PE JOS.
    Si anume:
    pina la marimea 30 a pantofului 1 RON la 1000 de pasi
    de la marimea 31 pina la 40 1,50 RON LA 1000 de pasi
    de la 41 in sus 2 RON la 1000 de pasi
    (mentionez ca incaltamintea euro 4 si euro 5 sa nu plateasca taxa pentru ca la produsele de valoare in 2100 preturile nu se indexeaza).
    Eu asa cred, voi ce parere aveti?

  32. Romania, romanii au ratat sansa care apare odata la 50 ani.
    Toti am avut acea sansa in 1989 (cand cu sacrificiul unei natiuni Romania era un stat cu 0 datorii).
    Acum mai asteptati inca 30 ani caci alceva nu se poate indiferent ca e Base, Geoana, Crin..

  33. @ RZV:

    Pentru ca o persoană să-şi formeze o părere pertinentă despre calitatea oamenilor care nu-l vor pe Băsescu , dar şi despre calitatea celor care-l vor, NU E SUFICIENT SA CITEASCĂ doar COMENTARIILE DE LA ACEASTĂ POSTARE. Mai sunt multe alte subiecte abordate în timp, pe acest blog, care au generat comentarii din care poţi, încet, să începi să cunoşti oamenii…

    De data aceasta, consider că sunt pe măsura subiectului rândurile scrise de noi, cei împotriva lui Băsescu. Cam câtă inteligenţă crezi că ar trebui să izvorască din mesajele
    noastre pe această temă? 🙂

  34. Corect,domnule Ciutacu.
    Scriam unor amici pe data de 8 decembrie ca urmeaza sa se schimbe tricolorul intr-un “drapel”portocaliu cu sigla o cioara si imnul sa fie ,la alegere,”slagarul”electoral al lui Guta sau sustinerea electorala a lui Salam.Oricum “ocupatia”de baza a actualilor ministri este hotia cu tupeu,gluma joasa sustinuta cu ranjetul superior al bulibasei si nesimtirea fara limite.Chirias fiind,trebuie sa suport duhoarea de corturar care se imprastie de cinci ani dinspre Cotroceni.

  35. Daca as fi Guta, as fi speriat sa ma compari cu pora sau cu Patapievici!

    Realitatea e si mai trista.

    Guta e si mai frumos si mai cunoscut international decat oricare dintre astia. Are opera. Ba, chiar as spune ca are mai multe sanse decat Patapievici sa ramana in istoria culturii.

    Trist dar adevarat … pentru cultura romana!

  36. Mi-am adus aminte de faza de aseara de la Sinteza, cand ai spus ca la “10 pentru Romania” erau vreo 2000 de ani de puscarie in primele 6 randuri. Am ras de m-am cocosat.Nota 10 cu felicitari. =))

  37. La al doilea alineat identifici TOTI votantii lui Basescu ca fiind manelisti.Nu e corect.In ograda proprie se pune au ba???(licenta,sper sa nu insinuezi ca sunt betiv,prost,curva(gigolo).Inteleg frustarea de a vota cu un pierzator,dar de aici pana la a acuza 5 milioane de alegatori de optiunea ta mai e cale lunga.

  38. Comentariul tau este din nou unul la misto.

    Pai unde a pierdut Basescu in turul 2? Exact in toata Oltenia, care e patria manelelor! Da, acolo a castigat tot ce se putea mult iubitul vostru tandem cultivat Crin-Prostanac. Daca imi explici asta o sa iti spun si eu ca esti genial.

    Basescu a luat toata Transilvania, mai putin Salajul si Hunedoara (cele mai sarace judete), in Moldova cel mai bogat judet, Suceva, in Regat Dambovita, Prahova, Ilfovul si Dobrogea. Deci in judetele cele mai putin manelizate, judetele unde sunt oameni mai bogati, si astfel mai putin manipulabili, care nu pun botul la tot felul de diversiuni, a castigat Basescu. De diaspora nu mai spun, c-am inteles ca aia ar fi niste tradatori ignoranti.

    Asa ca Victore, daca Romania nu-i a ta, ti-ar conveni s-o impartim in 2 ? Judetele in care a castigat Geoana sa fie Romania ta, dar sa si traiesti din impozitele colectate de acolo.
    Nu prea cred ca ti-ar conveni!

  39. udrea face terenuri de golf,fiincă …golf.ţi mai bine! vai, ce prozaic vorbesc…pun pariu că la inaugurare va tăia panglica tiger woods!ăla care se cam dă la femei…

  40. Daca Ardei Gheorghe este la MFP atunci fara indoiala locul lui Dobrovoski este la BNR.
    Probabil ca imnul MFP va fi Easy- Faith no more.

    In fiecare zi ma intreb ce mai poate apare, mai traznit decat ceea ce a aparut deja ieri. In fiecare zi sunt convins ca am atins varful, maximul. In fiecare zi ma insel. Cred ca sunt foarte slab al predictia haosului pur dar promit sa ma tratez.

  41. se impute treaba(de fapt, era imputita rau, pdtomberoanelor!!!!
    ia priviti!

    Europarlamentarul PD-L(cristian preda) îi aminteşte şefului partidului că a încercat de mai multe ori să pună în dezbatere reforma partidului, dar invitaţiile sale la dialog au fost ignorate.
    Cristian Preda se declară deranjat de lipsa de dezbatere din partid

  42. sa fim seriosi. Din autobuzele de campanie a PSD ului nu auzeai simfonie… cantau tot manelele. Oricum… amandoua taberele is retardate. Poporul roman este un popor inferior.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.