Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Românași, v-am pupat pe dințișori

Românași, v-am pupat pe dințișori

Calitatea oricarui concediu scade direct proportional cu numarul romanilor intalniti. Pentru prima oara de cand umblu prin lumea larga, a ajuns sa-mi fie rusine ca-s roman si ca lumea se uita lung, a uimire, dupa toti negustorii si toate precupetele care au invadat resorturile din Antalya. Dat fiind ca orice cioflingar a ajuns a-si permite o saptamana de ultra all inclusive in zone unde acum doi-trei ani s-ar fi descaltat la intrare, probabil ca la anul, daca ne ajuta Dumnezeu si tonomatul, vom alege o destinatie mai scumpa si, evident, exclusivista.

Mai mult, la Mashenka si la Vladut

Comentarii

comentarii

Similar Posts

64 thoughts on “Românași, v-am pupat pe dințișori

  1. am uitat ceva Boss, esti 3 level-uri in fata mea, tu PALACE io BOTANIK, si poti sa crezi ca nu ma oftic? chiar ma bucur, Boss! dar am si ceva infuzie germana nu-s asa 100% roman.

  2. @Gabriel Szabo: talibane, ia-ti repede viteza pe forumurile si blogurile portocalii. Aici nu e loc pentru maidanezi turbati.

  3. “La partea cu romanii iti dau dreptate, tot asa am patit si eu in concediul asta, toti parlitii needucati isi permit 4-5 stele afara. Vai mama noastra.

    De Merlin pe 29 August 2008 la 6:01 pm (#) “

    Of, Oana, Oana, ce-ai facut tu aici ? Ai uitat sa bagi disclaimeru` : PERSOANELE DE FATZA SE EXCLUD !!!

  4. A fost campanie electorală pentru Bucureşti: ce mai freamăt, ce mai vuiet. O dată încheiată campania, lucrurile revin, aşa cum toată lumea se aştepta, la normal. S-a reluat borduriada, se reaiu afacerile imobiliare sub sigla nou-înfiinţatei alianţe PD-L + PNG, traficul rutier în Bucureşti este tot infernal, locuri de parcare tot nu sînt, Udrea+Cocoş sug în continuare sîngele poporului prin intermediul parcărilor Dalli. Mai nou, se plantează cu elan muncitoresc palmieri. În rest, aceeaşi mizerie, acelaşi gunoi, aceiaşi infractori. Aceeaşi indiferenţă a edililor în faţa nevoilor şi dorinţelor bucureştenilor. Dovada: circuitul inutil de viteză ce a blocat absolut inutil centrul Capitalei pentru o săptămînă întreagă. Circuit şi palmieri era tot ce lipsea unui Bucureşti sufocat de gunoaie, în care aerul a devenit de-a dreptul irespirabil.Eu nu am văzut pînă acum nici un “schelete” care să cadă din dulapurile Primăriei. Am văzut doar nişte directori şi directoraşi demişi din funcţie. Cu conturile lor grase din banci, nu numai că nici nu au clipit atunci cînd au fost înlăturaţi, dar au mai avut şi tupeul să dea cu tifla bucureştenilor.Mie mi se par chiar foarte vii şi în putere scheleţii ăştia, şi îmi e teamă că mai degrabă ne vor îngropa ei pe noi decît viceversa.

  5. @maria coman…je a fost prin provence 2 saptamani.Coasta de azur, cu vizite Marsilia, Toulon, Cannes, Nice, Monaco, etc…Nu am vazut romani decat in treacat cu masina.Una de BV si un de TM, in rest numai strainezi.Apropos, pe Coasta de azur preturi ca la Mamaia…sa mori nu altceva :)))
    @V Citacu, poate la anu merge un sejur pe Croisette 😉

  6. Parca aud povestea lui SRS cand zicea cum i-a desenat Patriciu casa pe o plaja in Kenia.

  7. Am auzit de la cineva ca in Tenerife este foarte frumos si rar dai peste vreun conational. Daca va tine buzunarul, mergeti, dar in grup restrans si nu mai spuneti la nimeni, ca se manelizeaza cat ai zice peste!

  8. Bine ati revenit!! Spre surprinderea mea ma bucur ca a venit toamna, asta pt ca revin trebuie sa se intoarca si “niste lume” din concediu si mai auzim /vedem si noi lucruri mai pertinente si nu doar povesti despre eterna si fascinanta Romanie. Multa bafta! Mult spor! In “noul sezon”.

  9. Astept momentul cand romanii vor merge in vacanta in locuri interesante pline de istorie si de arta…dar este atat de departe clipa aceea! (fara nimic personal oricare poza din internet cu un cocktail oarecare pe marginea unei banale piscini arata doar ingustimea de vederi a autorului; orice gest, oricat de insignifiant spune multe despre noi).

  10. @Louise: imi place sa cred ca nu trebuie sa va dau socoteala dumneavoastra unde-mi petrec eu concediile, cate obiective culturale si din ce tari am bifat in palmares, ce poze postez pe blogul meu. sau poate vreti sa-mi platiti dumneavoastra concediile, sa-mi conditionati destinatiile si nu stiti cum sa-mi comunicati direct asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.