Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Revoluţia Facebook intră-n renovare

Revoluţia Facebook intră-n renovare

Eu înţeleg că domnişoara Svet vrea să facă un bănuţ cinstit pe spinarea fraierilor care s-ar întoarce-n ţară sau ar veni, prin firma de relocare pe care o manageriază (din cladirea lui Locic), mânaţi de înalte idealuri revoluţionare, dar nu chiar toţi avem ciungă-n păr. Fiindcă obisnuim sa ne tundem scurt ca să nu ne-o lipească alţii.

Revoluţia Facebook se inchide temporar pentru renovare; sau, eventual, relocare…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

173 thoughts on “Revoluţia Facebook intră-n renovare

  1. @mariusb: ea a scris pe facebook…si cine a muscat ,a muscat. Asta a fost taina! Prostie din belsug ! Un timp a circulat si sub forma de e-mail forword. Nici macar nu cred ca initial a avut intentia asta. Dar daca a prins, s-a suit si ea in tren. Oportunismul i-a soptit!

  2. Nu, nu!!, eu ţin cu madama Svet. Doamna sa va dau o mana de ajutor, daca tot aveţi o firma nu mai bine puneţi de “o cruciada a copiilor”. Profit garantat, s-a verificat in istorie, ştiu nu mai ţipaţi ca nebuni pe net, atunci a ieşit naspa, da cine ştie, poate acum nu o sa profite numai pedofilii.
    Si ce contează cum iese, ghiseftul se pune. Nu?
    Si nu uitaţi doamna marmota care învelea…, ce dracul învelea ca am uitat !! 🙂

  3. Victore, nu vreau sa te contrazic, nu vreau nici sa o sustin pe Alexandra. Mai ales ca e prima data cind aud de ea. Pina aseara credeam ca manifestul apartinea unei alte Alexandra.. Ce vreau insa sa spun este ca descoperirea este cam fortata. OK tipa are o firma, OK, este de relocare si poate avea interese ascunse, dar asta nu inseamna ca trebuie privita negativ. Aminteste-ti de o alta miscare similara constituita intr-un partid. Nu imi aduc aminte numele partidului dar poate mai apare pe Google pe o pagina parasita. Fusese infiintat de un tip, Adrian Stanciu care a fost Country Manager la Xerox, a fost obligat sa paraseasca corporatia si a facut o firma de consultanta. Din pacate partidul nu a mers, firma insa a mers foarte bine. Cred ca nici unul dinte cei doi nu ar trebui condamnati ca au initiat aceste miscari si sint proprietari de firme care ar putea avea interese ascunse. Important este ce vor face cind vor fi acolo sus. Vor fi cei pe care ii asteptam sau se vor alinia spuselor unui cunoscut de pe acele sfere inalte: “munciti voi ca sa traim bine noi…”

  4. Stau si ma intreb… Dumneavoastra, de unde va luati banii? Probabil ca nu de la Basescu… Sa fie de la Felix?

    Puteti continua cu mistourile. Sau va puteti opri. Eu va inteleg in ambele variante. Succes.

  5. Victore…când dintr-un mesaj-manifest ( care reuşeşte să prindă în el toată revolta acestor două decenii de ev mediu social-politic) nu reuşeşti să vezi decât închipuitele flotări mercantile ale emitentului, e clar că – deşi n-ai ciungă în păr – în ochi ţi se zbate un arbore sequoia

    ps. salutări de la amicu-Savin ( teroarea sticlelor de gin )

  6. Halal descoperire! Cum sa emigreze frate romanii in Romania?
    Se scrie foarte clar ca acel serviciu este destinat expatilor.
    De asemenea, domnule Ciutacu daca intr-adevar doreati sa ne “luminati” si sa ne deschideti mintea, ati fi citit mai jos la respectivul serviciu ca se ofera “Romanian temporary ID Card”. Mai clar de atat nu cred ca se poate!

  7. Ieri seara m-a sarit randul de la Sinteza, dar am ascultat-o de dimineata, fara sa fiu prea atenta…(ma pregateam de vizita la dentistolog) si la un moment aud pe donsoara aia ingenua si revoltata pan’n suflet ca si Madonna, ca ea nu are calitati de lider si ca are sase mii de aderanti. Sper ca am auzit bine:D
    Sase mii de aderanti… si m-am uitat de curiozitate pe site si uite ce zice site-ul 5.141 fani …nu pricep ca nu-nteleg: daca e trecute 5 adicalea e 6??
    Pai si daca nu te simti lidera, fatuca draga, ce speri, sa-ti manipulezi fanii??
    Ia de vezi-ti de bisnizu’ ala si scuteste-ne de lectii !!
    Daca vrem sa luam lectii luam de la profesori nu de la novici!
    Treci la loc in nefiinta ca sa nu ma pun cu matura pe tine! Ne-ajung prostii, tupeistii si ingalatii de-i avem !

  8. Tara asta e plina de curve si una dinte ele e Svet .. in femei si in franele de dacie sa nu te increzi niciodata

  9. In caz ca nu stiti, peizdulicea asta a avut un interviu chiar la cordaciunea aialalta in revista, cu care seamana foarte bine – Floriana Jucan. Daca o vopsesti blonda seamana chiar foarte mult cu Mata Hari a Romaniei..dar la ce combinatie s-au gandit ele doua..’tu-le’n gura de parashute!! Bravo Ciutacule, meriti sa ai blog! O sa vorbesc cu astia cu internetu sa te mai lase!! Bravo tati!

  10. Felicitari pentru demascare. Mi s-a parut si mie ceva in neregula cu duduia. Nu parea acest Che Guevara… si nici sa fie sincera atunci cand spunea ca “eu nu pot sa fiu un lider”… sau daca era sincera, atunci poate actionarii firmei la care e General Manager ar trebui sa se mai gandeasca daca nu e momentul unei inlocuiri, ca tot este era disponibilizarilor.

  11. Macar sa reuseasca Alexandra sa faca o schimbare in biune atit de importanta incat sa se intoarca romanii buluc din tara… chiar daca ar cistioga si firma ei ceva din asta 🙂 Cu toate ca relocare inseamna cam altceva se refera servicii asigurate firmelor straine care vin aici nu la romani care se intorc.
    Si inca ceva care demonstreaza penibilul descopririi lui Ciutacu, Alexandra a declarat despre firma la prima ei aparitie tv in emisiunea lui Soviani…
    http://www.money.ro/intern-1/manifestul-genera-iei-facebook-trezi-i-va-asta-nu-e-romania-noastra.html

    Halal descoperire… Penibil comentariu.
    In rest toata stima pt Ciutacu !

  12. Fratii mei albi, asta nu-i executia femeii! N-o mai jigniti, nu despre asta e vorba. Am aratat o impostura si o incercare de prosteala a pulimii, asta a fost tot. N-o mai luati pe campii!

  13. Victor,din pacate stiam de cateva zile.Am intrat si eu pe iddea dansei iar apoi am verificato ca voi pe Goaglll si am vazut treaba ca este necurata.Am fost uimit aseara cand am vazut-o in studio si dezvaluia cate Cv are.Eu am crezut ca voi ati verificat-o inainte sa o prezentati tuturor,chiar banuiam ca ceva este necurat cu Gadea sau Mogulul dar astazi imi prezint scuzele mele.Din pacate SRS a luato din zbor si a inghitito.Dar mai trebuie totusi verificat poate gresim totusi.

  14. Domnule Ciutacu, “prosteala pulimii” despre care vorbiti este o ipoteza, pe cand dezinformarea pe care o faceti despre serviciile firmei domnisoarei Svet, este o certitudine.

  15. domnu Ciutacu, aveti noul blog din februarie 2007, right? si cati cititori aveti? vreo 1000? in 2 ani jumate.
    eu creka sunteti invidios pe d-ra/d-na Svet ca a reusit in 2 luni sa stranga 6500 de simpatizanti…
    intrebarea este: cum a reusit ea?
    raspuns simplu: a venit cu ceva concret… nu prostii sau aiureli, si s-a adresat segmentului de romani care erau in asentimentu lor…
    Q: Daca iasa ceva bun si de viitor pt Romania din miscarea asta, o sustineti?
    Scuzati greselile ortografice,punctuatie…. luati in seama substanta comentariului.

  16. Am mirosit o si eu pe domnita, nu mi a placut deloc. Plus ca a scris oamenii cu trei i, asta daca vad eu bine.
    Si m am saturat de persoanele astea care cred ca pot schimba Romania ACUM asa cum scimbi un scutec unui copil( cu toate ca si asta iti ia ceva timp, dar e primul exemplu care mi a venit). Am aproape 20 ani si nici nu ma gandesc sa apuc o Romanie “schimbata”. Visam prin clasa a X a ( ca o pot schimba chiar eu, ca eu pot fi schimbarea !!), dar cu timpul am realizat ca tot ce putem face e sa le cladim generatiilor de dupa noi o fundatie, si asta nu prea curand. Poate ca atunci cand veti fi voi batrani o sa se simta ceva. E nevoie de un proces mai lung.
    Cand te gandesti sa fie bine in tara, te gandesti in primul rand sa iti fie tie bine, cum sa faci tu rost de bani, asta e gandirea noastra. Cand obtinem ce vrem pentru noi nu ne mai intereseaza de ce e bine pentru tara, asta se uita pe parcurs. Nu putem sa eliminam instinctul de a face intai pentru noi ceva ( asta sub pretextul ca facem ceva pentru tara), e natura omeneasca.
    Tot ce trebuie sa facem e sa putem (peste ani, desigur) sa ne amintim ca am plecat de la premisa “sa facem ceva pentru tara” si, dupa ce inevitabil luptam sa ne realizam pe sine si o facem, sa ne amintim de ce am spus initial si sa incercam sa realizam si aia. Dar pana atunci mai e mult. Intre timp, mancam acelasi rahat romanesc din partea tuturor.
    Numai bine, Victor. Stii, uneori esti atat de genial incat nu prea inteleg ce naiba vrei sa spui, sau poate nu citesc cu atentie. ( asta nu inseamna ca sunt proasta, maa !!).

  17. Foarte bine, că eu oricum n-am cont la fixbook ăştia! Ce ştiţi, pe Trilulilu nu mişcă nimik? Mă bag instant dacă mi se merită!

  18. Ciutacule, pariu ca “revolutionara” domnisoara din seara trecuta nu s-ar da in laturi sa stea la aceeasi masa (era sa spun…troaca) cu alde Udrea, Ridzi-pitzi, si alte specimene ciorditoare, daca i s-ar da accesul la acelasi (banoase)…laturi?! Ce zici, accepti?! 🙂 Oricum, inainte de a o banui pe tipa de cine stie ce scenarii securisto-complotiste,cu iz de…”destabilizare a institutiilor statului” (ca tot ne aminteste betivul carmaci despre asta) haide sa admitem ca, iata, mai exista si astfel de “distinse” dne care, iata, stiu sa faca marketing! 🙂
    PS Te uiti pe site-ul companiei si te apuca rasul/plansul sa vezi ce denumiri pompoase de functii/pozitii si-a…alocat “our team”!

  19. ati ajutat-o sa-si faca reclama si o mare baza de date cu CV-ulri tocmai bune de relocat. astazi cand locurile de munca sunt din ce in ce mai rare si din ce in ce mai prost platite- nu ca pana acum ar fi fost excelent- in disperare lumea apeleaza si la aceasta solutie pe principiul poti sa stii… poate iese ceva…Domnita este foarte clar ca bate campii si scoate niste panglici frumos colorate dar fara niciun fundament real. Inainte de orice cred ca doar vrea sa-si dezvolte afacerea sa se devina cunoscuta. Tupeul ei poate veni din faptul ca e femeia cuiva important. A cui? Iar cat priveste interesele patriotarde sa ne lase in pace cu astea ca nu tine. Ai bani , relatii esti tare daca nu … te mananca gargaritele cu tot IQ-ul si toata scoala…

  20. Fireste, mai sus era vorba de ” aceleasi …laturi”! Dar, cum cititorii tai sint la fel de geniali ca si tine (pe bune, fara nici o conotatie!) consider ca pot trece cu vederea o astfel de greseala a unuia dus de multa vreme de pe plaiurile mioritice.
    Victore, chiar daca sint departe de lumea politica damboviteana, nu pot sa nu va admir, tie si altora , lupta pe care o duceti cu aceasta caracatita care otraveste viata romanilor. Acelasi octopus veninos care ne-a facut pe multi sa ne luam campii spre alte meleaguri!

  21. Ati spus atat de multe vorbe grele, v-ati bucurat ca puteti sa dati din voi ce e mai uracios si nesuferit.. n-am vazut in nici un alt loc din lume oamenii sa se bucure asa ca pot sa scarmane in buba altuia. Nu am cuvinte pentru calitatea umana pe care nu o aveti.

  22. Salut Ciutacu-le,
    eu recunosc ca mi-am facut profil pe facebook ca sa pot sa dau add la grupul format in jurul articolului. In mare, sunt de acord cu ce este scris in el iar daca o sa pot ajuta cumva la ceva concret, o sa o fac. Cat despre Alexandra Svet, pot sa spun, dupa ce am urmarit Sinteza zilei, ca nu are o idee clara, ceva concret, dar pare ca vrea sa faca ceva pentru ca s-a saturat de imaginea tarii in momentul de fata.
    Cat despre Romanii din afara tarii, eu sunt sigur ca sunt la fel de romani ca si ceilalti. Momentan si eu sunt plecat..

    Tot respectu’ ..

  23. D-le Ciutacu
    Tot respectul pt dvs si cei de la emisiunea sinteza zilei pe care o urmaresc mereu.
    Dar cu relocarea ati dato-n bara rau de tot. Au mai zis-o si altii inaintea mea dar vad ca multi scriu ca sa se afle-n treaba sau ca nu gindesc inainte.
    Nu ma intereseaza ce vrea Alexandra Svet, sau ce intentii ascunse are. Nu asta este important. CI FAPTUL CA IDEEA IN SINE A AVUT UN ECOU IMENS . Faptul ca s-au strins mii de oameni care spera ca se mai poate face ceva, ca mai exista o alternativa in tara asta , alta decit alegerea celui mai mic rau. Tokes pt mine nu inseamna nimic , dar a declansat revolutia in 89. Asa este posibil ca mesajul Alexandrei Svet sa fie scinteia care sa ii puna in miscare pe romanii scirbiti de tot ce inseamna politica.
    Puteti avea motive sa loviti in Alexandra , dar in nici un caz nu aveti motive sa va luati de “revolutia facebook”. Daca ati fi intrat pe facebook ati fi vazut ca ea nici nu a postat vreun comentariu. Personal nu cred ca se va implica. Singura retinere de-a mea este ca nu cumva sa fie o smecherie menita sa mai ia din voturile lui Antonescu, pt ca finala sa se joace in familie (intre PSD si PDL)

  24. Nu stiu cata relevanta are firma asta a ei, dar cert este ca discursurile ei nu vin cu nici o solutie realista, doar niste generalitati decuplate de realitate din prea mult idealism si lipsa de pragmatism. Puteam sa o inteleg daca era adolescenta, altfel…

  25. Mi se pare o lipsă de profesionalism din partea lui Mihai Gîdea deoarece nu a verificat înainte. Așa cum dvs. ați putut, cred că putea și el/echipa lui. Uitându-mă la emisiune, îmi era destul de greu să fac diferența între ea și Elena Băsescu, atât ca aspect, cât și ca discurs…

  26. Nu cred ca exista vreo legatura directa intre firma de relocari a d-rei Svet si demersul sau internautic. Obiectele de activitate ale firmei nu pot beneficia semnifictaiv de pe urma efectelor “manifestului”.

    Cel mai probabil, daca exista vreun interes disimulat, acesta a constat in dobandirea de informatii personale confidentiale. D-ra Svet a subliniat faptul ca a primit cca 4000 CV-uri de la varii viitori candidati la presedintie. Adica un volum enorm de informatii despre educatie, experienta profesionala, componenta familiala, preferinte din varii domenii, obiceiuri, aspiratii. Comercializate inteligent, acestea pot furniza colectorului o adevarata avere.

    Chiar in absenta vreunui interes material, demersul d-rei Svet este pueril si sustinut de o argumentatie care nu are absolut nicio legatura cu realitatea universala, ce sa mai vorbim de cea romaneasca. Fundamentul eminamente emotional al “manifestului” il transforma intr-un eseu de fictiune social-politica. Pe scurt, o gluma insipida, tinand cont de contextul in care a fost facuta.

  27. Va mai amintiti cati candidati la presedintie aveam in ’92? Va mai amintiti cum stam cu ochii in televizor si ne minunam cat de actual este Caragiale?
    Trecu-au anii si parca as zice ca nici Eminescu nu este mort de tot.Cati dintre noi in pragul disperarii si deznadejdii nu-l invocau pe Tepes Doamne? Si cu ce ne-am ales ? O corabie de pirati ce-si impart prada doar intre ei.
    Somnul ratiunii naste monstrii. Daca nu ne trezim sa nu va mire ca Basescu va fi intruchiparea lui Lapusneanu. Ar trebui sa ne dea fiori de pe acum.Parca-l aud pe presedinte spunand parlamentului in septembrie: ” De ma voi scula pe multi ii voi popii”.

  28. Victore , sunt plecat de 14 ani din tara , am muncit ca un prost sa-mi fac viata familiei mele si a parintiilor cat mai usoara , am studii sup in tara , master afara , muncesc pe criza asta ori ce se poate pentru a face un ban , citesc ca sa-mi imbogatesc bagajul in domeniul meu , si ce vad om la emisiunea placerii mele :alexandre svet , e posibil?,ne vorbeste de patriotism , ne jigneste pe cei plecati.Poate ar trebui domnisoara sa presteze vreo 50 de ore pe luna munca partriotica curatind pacrurile sau rezervatiile naturale ale tarii asa vreo 2 ani si pe urma sa ne povesteasca de patriotism , cat despre jgniri am impresia ca a fost un rebut de emigrant in Italia care nu a reusit ,acum intors in tara vrea sa para mai destept de cat se poate .!!!!!!!!!RUSINEEEEEEEEE ACESTEI SVET .Ca ajutor pentru o publicitate ne ascunsa am trimis un e-mail tuturor asociiatiilor de emigrantii pentru a cunoaste adevarul despe ea si despre aceasta firma.Noi cei de aici din Spania ii dorim bafta !!!!!!!

  29. Nu as vedea nimic nelalocul lui in increcarea de a aduce inapoi in tara pe cei plecati sa munceasca cinstit,nu numai capsunarii si muncitorii constructori,ci si intelectualitatea.Dar ce sa faca acestia din urma cand brambureala din tara este tot mai mare,cand Base zice ca nu mai are nevoie de atatia profesori,medicii sunt pusi la zid,iar judecatorii vor salarii tot mai mari pentru hotarile lor contestabile ,de multe ori paguboase pentru statul Roman,deci pentru cei prosti si multi;dar vedeti ca istoria ne invata:”prosti da’multi,Maria Ta”Eu am lucrat in afara in Nordul Europei,in constructia de nave.Patronul local al Agentiei de ocupare a fortei de munca mi-a spus ca este o politica nationala ca saa asigure locuri de munca pentru cetatenii lor,iar excedentul sa fie luat din afara.Asa ca va dati seama ,dupa 5 ani de munca in tara respectiva ,de unde iau somaj,m-am intors de nevoie.950 euro somaj e salariu de vis aici

  30. Asta demonstrează încă o dată cât de fals este totul…nimic nu poate avea un scop nobil sau o bază nobilă.
    Doamna respectivă nu face altceva decât să se alinieze!

  31. Cand am vazut-o seara pe Miss Svet am dat o cautare pe Google. I-am vazut firma si m-am intrebat a cui fata e sau cine a scos-o in fata. Din pacate, in Romania, desi sint bune initiativele de genul acesta, sint clar puerile.Si nu mi-a placut nici chestia cu ” nu ma mai uit la tv de 4 ani”. Am presupus ca nici ziare nu citeste.Daca nu te informezi, de unde stii ce se intampla?
    Pacat ca mai sint atatia oameni care doresc o Romanie normala si nu au cu cine sa mearga inainte…

  32. Halal ‘revolutie’ propusa de Alexandra Svet, si ce rapid au simtit D-l Ciutacu si baietii destepti foc, veseli si mistocari ‘mirosul banutilor’ pe care vrea gagica sa-i stoarca, drept rasplata pentru marea ei descoperire, ca in etapa actuala, este nevoie in Romania ‘de oameni care au demonstrat ca pot construi ceva pe cont propriu’.Trebuie doar sa fie identificati!!!, pe baza de CV, buletin, pasaport? Si cum afla ‘boborul’ cine sunt aceia? Se posteaza numele lor pe avizierul firmei gagicii?

  33. Fatuca asta scria pe la revista de mare succes „Q Magazine”, e prietena cu Jucan. Revista de mare angajament are sediul tot in bloc cu firma de relocare a revolutionarei asteia. Evident ca, daca nu stia pe nimeni in presa, nu ajungea la emisiune la Gadea. Nu stiu ce joc face Gadea la SZ, dar… vorba ta… nu avem ciunga in par.

  34. ok… 5000/zi, dar tot in peste 2 ani i-ai adunat… si multi sunt din “celula Kiseleff” 😉

    si in ce credeti domnu Ciutacu? doar in critica?

    daca ati folosi energia pe care o cheltuiti cu critica, ati fi uimit de ce ar putea iesi dintr-o energie bine directionata…
    Domnu Ciutacu, cand o sa fie un plan bine pus la punct, o sa propun sa v-il trimitem “sa-l criticati”.
    si apropo de: “dar nu chiar toţi avem ciungă-n păr.” – acest lucru e valabil si de cealalta parte a baricadei. 😉

    Din punctu meu de vedere, nu stiti sa faceti altceva decat sa criticati, creka si la restaurant cand va serveste ciorba, ii gasiti un defect…. si pana la urma tot “Base” ii devina pt ca a permis importuri din IMperiu Ciutacesc a untedelemnului de proasta calitate.

    Base= oricine conduce in afara respectivului pe care il sustine-ti.

    P.S. Oricat criticati, NOI mergem mai departe 😛

  35. E executia unei idei daca nu executia unei persoane. Judecam pe toti dupa chipul si asemanarea nostra nu?
    Deja sint kilometrii intregi de TIR-uri la frontiera cu repatriati… 😉

  36. Domnule Ciutacu, si voi ceilalti cititori.
    Ati avut vreodata nevoie de un serviciu de relocare, din Constanta in Ploiesti, cu munca? Stiti ce inseamna, cu ce se mananca, de cate ai nevoie? Ma indoiesc. Daca esti expat, ca multi dintre colegii mei, este un cosmar. Trebuie sa intelegeti ca atata vreme cat exista CERERE, cineva trebuie sa vina cu OFERTA. De ce nu incercati voi sa o priviti pe fata asta in felul urmator:
    Un TANAR, ROMAN, care la 30 si ceva de ani CONDUCE o FIRMA, pe care a facut-o SINGUR, FARA CONTRACTE CU STATUL, fara sa traga linii pe asfalt sau sa toarne gropi in loc de asfalt, fara sa faca manevre cu terenuri sau cu licitatii trucate, fara caltabosi si alte nebunii.
    Un TANAR ROMAN care A REUSIT IN VIATA, PRIN PUTERILE LUI.
    Dar NU, noi am demascat-o si pe asta. Mama ei de nenorocita, cum vine ea in fata noastra sa ne spuna, ca o nesimtita, ca putem sa reusim prin noi insine, daca ne dorim cu adevarat. Nu frate, noi trebuie sa stam cu mana intinsa la cersit, si cand vedem pe cate unul din asta care mai crede si in ceva frumos pe lumea asta, latram precum pudelu’ de dupa gard. Suntem niste viteji.
    Sau cumva, mesajul ei, in loc sa fie indreptat numai impotriva marinarului, cum este la moda, vorbea si de cei din tabara mogulului? Un Geoana, un Vanghelie, …..?
    Oare de ce s-a blocat saitu’ sintezei cand a spus Gadea sa-i dam mesaje?
    Sa stiti de la mine domnule Ciutacu, ca in acea seara nu ati reusit sa tineti linia Obiectivismului, si ati sarit cu mare gratie in cea a Negativismului. Iar cu Demascarea, ati fost extrem de Subiectiv, si chiar Manipulator. Daca dumneavoastra sunteti un fel de pitbull, care musca pe toata lumea cand e furios, va anunt ca nu toti suntem la fel. Mai stim si noi cu ce se mananca Manipularea, si mai stim si noi sa intelegem cate ceva din realitatea care ne inconjoara.
    Pana acum doua zile, CU STIMA
    De astazi, CU SCARBA,
    Radu din Constanta

  37. Sa inteleg domnu Ciutacu ca individa asta e o mafioata pentru ca lucreaza la o firma de relocare? Automat din tot mesajul ei este redus la o invitatie interesata adresata romanilor de dincolo pentru a se intoarce in tara ca sa se imbogateasca ea? Eu zic ca mesajul ei care a ajuns la mii de romani nu poate fi considerat decat binevenit. Mi se pare foarte ciudat ca va ocupati timpul cu “desconspirarea” acestei domnisoare. S-au gata hotii din tara? Nu cred ca sunteti atat de naiv si nu cred ca o considerati atat de naiva nici pe domnisoara Svet pentru a crede ca mesajul ei va duce la o avanlansa de romani care vor reveni si Spania, Italia si alte tari. Asadar nu stiu cum se poate crede ca tot efortul ei are ca scop afacerea cu relocarea.

    P.S. Ceea ce faceti acum cu domnisoara Svet risca sa semene putin cu munca celor care va cauta in coarne mereu incercand sa va lege de diverse afaceri dubioase sau sa va incadreze in categoria de jurnalisti aserviti.

  38. da’ cereti-o, frate, de nevasta daca va place asa tare! organizati un concurs pe facebook si, dupa aia, faceti revolutia pe Net in familie. timp in care praduitorii politici vor continua sa-si imparta tara, voi veti fi intr-un orgasm de idei colectiv, iar domnisoara Svet isi va exploata-n liniste si profit baza de date plina de CV-uri.

  39. Urlam in continuu ca vrem schimbare! Dar cati sunt acei care se aliniaza in sir indian, si asteapta semnalul start! Dar iarasi se naste intrebarea: ‘Cine-i primul la start?
    Off topic: Ne anuntam sa facem lista celor care se inscriu pentru start. Ii asteptam aici la Vorbe Grele vreo 2-3 ore, ca dupa aceia ne bate soarele in cap, si pe degeaba.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.