Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Revoluţia Facebook intră-n renovare

Revoluţia Facebook intră-n renovare

Eu înţeleg că domnişoara Svet vrea să facă un bănuţ cinstit pe spinarea fraierilor care s-ar întoarce-n ţară sau ar veni, prin firma de relocare pe care o manageriază (din cladirea lui Locic), mânaţi de înalte idealuri revoluţionare, dar nu chiar toţi avem ciungă-n păr. Fiindcă obisnuim sa ne tundem scurt ca să nu ne-o lipească alţii.

Revoluţia Facebook se inchide temporar pentru renovare; sau, eventual, relocare…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

173 thoughts on “Revoluţia Facebook intră-n renovare

  1. Right on time !

    N-am vrut sa zic nimic in sensul asta. Bravo dom-le. Nu ca nu ma asteptam, dar ma bucur ca ai percutat rapid ! Asta se simte, nu trebuie explicat. Unii trebuie sa vada cu ochii ca sa inteleaga, altii inteleg din prima. E atat de simplu pentru cine are simturile treze. Acu’ m-ai convins pe deplin, sa nu se inteleaga ca aveam dubii. Corect. Cine vrea sa demonstreze ca e roman, nu cauta sa fie remunerat exact pt treaba asta. Ori simti si faci ce trebuie, fara sa vociferezi, ori faci galceava ca sa atragi gloata. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar sunt oameni de o valoare extraordinara, care traiesc in afara si sunt romani 100%, care s-au simtit jigniti de Madame Svet. Inca odata, BRAVO VICTOR CIUTACU !

  2. Ha, ha! Uite cum se explica de ce duduia Floriana Jucan era pe lista de prezidentiabili a duduii Alexandra Svet.
    P.S. respectele mele dvs si lui Mircea Badea ca reusiti sa vedeti adevarul inaintea altora. Pe mine, recunosc sincer, era sa ma pacaleasca don’soara.

  3. asa batea campii fata asta aseara, incat a trebuit sa schimb postu’…
    cat avant, cata perseverenta si patos!!!!!!
    inca putin si chiar ma contopeam.. :):)

    te salut

  4. Bine baieti!
    Desi nu m-am straduit sa ma interesez se pare ca am anticipat. Parca am si raspuns cuiva pe blog-ul meu sau pe al lui sa fie atenti la astfel de initiative care daca nu sunt interesate sau orientate sunt puerile.

    Si acum as vrea sa postez (cu permisiunea sefului si sper spre delectarea sa!) o cantare la zi:

    Balada lui udrea

    Măi, care te crezi sprinţară
    Şi te vânturi mult prin ţară

    Nu ştiai blonduţo oare
    C-un ministru treabă are

    Şi nu-i vorba de dansat
    Nici măcar de croşetat

    Nu-i vorba de călărit
    Şi nici, măi, de prăduit

    Şi nu e de dat rotundă
    Tot sperând că nu pari tută

    Nu-i de scris despre organ
    Stând cu dinţii pe ciolan

    Şi nu-i să te dai vedetă
    Că eşti tot doar o subretă

    Şi te-nvârţi ca titirezu’
    Doar să trezeşti interesu’

    De n-ai fi încă-n simţire
    Ai fi de tristă amintire

    Ştim Lenuţo că îţi place
    Să umbli la patru ace

    Şi ştim că vrei să apari
    Numai lângă oameni mari

    Să te afişezi cu prinţi
    Cu sportivi şi preşedinţi

    Dar Lenuţo, draga mea
    Ştii, valoarea nu se ia

    De te bagi cu toţi în seamă
    Doar nu crezi că devii doamnă?

    Dar de ce nu-ţi vezi de treabă
    Decât să te dai în stambă?

    Zău, nu ai nimic de spus
    Şi-ai mai multe de ascuns

    N-ar fi cazul să laşi jocul
    Şi să stai unde ţi-e locul?

    N-ai vrea tu să fii turistă
    Fără ca să fii ministră?

    Şi de nu îţi vin cârcei
    Poţi s-o faci pe banii tăi?

    Crede-ne eşti de…cacao
    Nu vrei dragă în Macao?

    Sau oriunde de pe glob
    Ţi-l dăm şi pe Boc. Şi-un mop!

    Şi de-i vrei pe toţi în lese
    Ţi-l dăm Leano şi pe Băse.

  5. Si va mai luati de presedinte ca nu-si verifica persoanele invitate…Antena3 nu obisnuieste acest lucru?

  6. Speram ca la acest post sa nu apara vreun nostalgic portocaliu. Ti-ai gasit! Pai tatica S, presedintele este canal de stiri? Daca, in loc de interlop, venea un terorist si ne lasa orfani? Ha?

  7. Pai ,bine,domnu’ Ciutacu…vii din vacanta chitit sa tai elanul fetei?Intr-adevar esti jurnalistul nr. 1 din Antene.Sa nu se supere colegii tai,dar asta e adevarul.Si acum ce sfat ii dai alexandrei,nu te gandesti ce-i in sufletul ei?

  8. Felicitari, Victor! Multumesc pentru dezvaluire.

    Nu ca m-ar fi impresionat poezia tipei aseara. Dar ori ea era virgina, ori pe noi ne credea virgini. Suntem prea batrani sa mai fim neatinsi, ceea ce, iata, se demonstreaza si despre ea.

    Bravo!

  9. ce nu inteleg eu… de ce v-ati ocupat timpul cu ea in emisiuni, ziare etc?chiar daca acum ii dati una, ati fost partasi la popularizarea ei… cand era clar ca ceva se afla in spate si ca pisicuta nu a aparut din dragoste de neam si tara.si de obicei astfel de aparitii sunt contracost.daca ma insel de data asta, spune.

  10. Dle Ciutacu, fara suparare dar, in ultima vreme vorbele matale au devenit tot mai usoare (ca sa nu spun usuratice).
    Sa fie vorba de un preludiu?

  11. si daca aparitiile ei nu au fost contracost…atunci ea e castigatoarea, sorry dar asta e adevarul.adica si-a facut publicitate gratis,ati adus-o in atentia opiniei publice, mai ales ca sunt destui botanisti in tara asta care au argumente tampite de genul-mai bine ea, figura noua, sexy,bla, bla decat cei din actuala clasa politica.la naiba, ma intreb chiar tara asta nu poate produce o figura publica care sa nu aiba in spate interese dubioase?

  12. Oricum d-soara Svet parca citea o nuvela stiintifico-fantastica, rupta total de realitate. Dar combatea bine, mai ceva decat Vocea Patriotului Nationale….Si uite asa isi facu si reclama gratis, cred ca ii rup usile cei carora li se adreseaza prin obiectul de activitate al firmei unde este general manager.

  13. Parerea mea este ca romanul nu mai are educatia patriotismului.Nu mai e patriot.Am 25 de ani si majoritatea cunostintelor mele au aceeasi varsta si au un singur criteriu in viata:BANUL!Indiferent de ceea ce fac sa fie pe bani multi,masini de servici si alte beneficii.Nu o sa mai vedem patriotism pentru ca nu mai exista in niciunul dintretineri.Patriotismul se stinge incet incet o data cu cei varstnici.Nimeni din tara asta nu o sa mai aibe curajul sa iasa in strada si sa spuna:Ajunge!Ati furat destul!Jos coruptii,hotii si porcii care nu stiu altceva decat sa roada oasele poporului.O sa devenim o provincie in curand.Pacat ca politicienii nostri nu au invatat un lucru elementar in viata lor:Decebal a murit pentru a nu vedea Dacia transformata in provincie romana,Stefan cel Mare,Mihai Viteazu, Vlad Tepes etc. au luptat pentru autonomia taramului asta care candva a fost feeric,acum ramas doar “the end of choice” si scena pentru parodiile EBA,Base,Udrea,Ridzi etc.Rusine sa le fie,rusine sa ne fie.Lor pentru ceea ce fac,noua pentru ceea ce nu mai facem.Parca inainte erau oamenii altfel,acum toti s-au schimbat in monstri dornici de avutii.Tot ceea ce se intampla de 20 de ani si ce se va mai intampla in viitor o sa fie o pata neagra in Istoria Romaniei.Vor scoate leul,moneda noastra nationala,vor introduce euro-primul pas.Stiti care va fi urmatorul nu?Nu o sa mai vorbim limba romana ci engleza,franceza sau germana.Rusine,rusine,rusine.

  14. Aseară, după primele fraze ale cucoanei, am schimbat pe alt canal (ceea ce-i rar!) ca să nu-mi mănânc nervii degeaba. Semăna izbitor (la “editare”!) cu cel de-al doilea membru al unui partid celebru şi ă… pLin. M-am delectat cu (alte) desene animate, n-am stat să mă uit în gura ei. Acuma văd c-am avut instinct (de apărare) bun. 🙂

  15. fiule,aseara am ris de voi pin’ v-ati infipt in ea.nashu gidea care se extaziase tot cred k a mincat pur si simplu ceva prost gatit (ca de baut ceva prost distilat nici nu poate fi vorba).
    bine k esti treaz la ore mici,genialu’ lu’ mama :)))

  16. Sincer, imi pusesem cam toata speranta in Principele Radu.
    S-a dus si asta.
    See you later(inca fro 20 ani).

  17. oh… da! Și iată că marea revoluție nu face altceva decât să mai adauge încă un motiv pentru a te căra din rahatu ăsta de țară.

  18. felicitari pt descoperire! recunosc ca am pus botul pana la urma k ne convingea si cu fatza ei de mironositza si cu sigurantza ei……. bravo domne!

  19. cre’ca svet nu ceti “din psihologia poporului roman” de d. draghicescu, ed. historia, 2006, care carte e oglinda/oglinjoara pt romanasii pocniti de elanuri romantice…

  20. era suspecta tipa, oricum nu venea nimeni la chemarea ei, nu imi inspira deloc incredere, ma deranjat prezentza ei in emisiune, good job CIUTY!!

  21. Mamaie Sweet ! deja fac hartiile sa o tai
    dracului d’acilea.Apa colorata poti sa o vinzi la fraieri , mai ia aminte la vorbele lu ‘badea , Mircea Badea.Da ce firma ai matale mamaie ? ..ei nu ne spui ,la’s ca am aflat .Hei!Antenele voi chiar nu ii cautati pe invitati de CV ? Atentie mare …..,

  22. bai, da’ ce-a muscat-o gadea. pe de alta parte, vorbeati de politicienii aia tineri, la fel de hahalere ca aia batranii, pai la faza asta duduia svet e deja talpoiu iadului (o bate shi pe nutzi). la ce conexiuni descoperi pe net, mare minune daca asta ar fi numele ei real.

  23. Mdeah, nu am putut privi aseara emisiunea tocmai din cauza asta. Poate ii explica cineva domnului Gadea ca nu-i nevoie sa aduca toate rapandulele boite de pe strada pentru ca emisiunea-i interesanta asa cum e, fara garnituri de-astea. S-a mai intamplat o data anul trecut parca, atunci cand l-a adus pe un nenic ametit cu niste ochelari cu rame negre cat casa si cu gel dat in cap pana’n creieri doar pentru ca voia sa-si faca reputatie pe spinarea EBEi… Cred ca erau lucruri mai importante de spus aseara decat s-o vad pe ametita aia balbaind platitudini. Si se vedea clar ca si invitatii erau stanjeniti pentru ca nu se puteau lega de nici un fel de ea sau pentru a incropi un dialog. Parca erau doua emisiuni diferite: una pe care voiam s-o urmaresc si una pe care trebuia s-o evit ca sa nu-mi spal creierul.

  24. Mda,se pare ca singura sansa ar fi ca revolutia sa fie facuta tot de tine,Victor,impreuna cu prietenii tai formatori de opinie si cu ajutorul nostru….
    Dar,daca stau bine sa ma gandesc,oare in Romania,am mai putea avea incredere chiar si in tine….ca nu joci teatru!!!!
    Just joking….,dar ajunge ca mi-a trecut prin minte.

  25. Nu stiu de unde i-a venit ideea “fatucii” asteia sa faca ce a facut. Eu i-am vazut “manifestul” si am vazut-o si la interviul de pe Money Channel. Parerea mea e ca nu are de-aface personalitalea, comportamnetul si caracterul acestei persoane cu textul scris. E un text, cu un profund caracter de extrema dreapta. E altcineva, defapt, in spatele ei. Care e interesul? Habar n-am. Eu nu cred ca problemele cu care se confrunta Romania azi se pot rezolva prin infiintarea unui nou partid …

  26. “S” vine de la SuperCiutacuuu :)))

    cu cat mai rau si mai arogant cu atat mai bine, mult succes in continuare!

  27. Victor, nu sunt asa sigur ca ai dreptate… In principiu, “relocation services” se adreseaza expatilor, asadar cetatenilor straini care vin in Romania sa munceasca (sau, ma rog, in mare masura acestora). Ma-ndoiesc profund ca vreun capsunar de prin Spania, vreun mecanic auto de prin Italia sau macar vreun vrajitor IT de prin Irlanda ar avea nevoie (sau si-ar permite) sa cumpere serviciile d-rei Svet. Ca atare, ori d-ra a gresit “target market-ul” ori e altceva la mijloc.

    Astea fiind spuse, iar noi fiind cinici si unsi cu toate alifiile, o luam pe don’soara cu titlu de inventar. Dar, Doamne, ce n-as da sa fie “adevarata”!

  28. Ai dreptate, Victor. m-am uitat si eu, aseara, la emisiunea in care se producea domnisoara. Dincolo de simplitatea mesajului (pe alocuri elegant, recunosc), tipa avea o idee mare si lata: fratilor, veniti acasa, ca o scoatem noi cumva la capat… Micul tau research reaseaza mesajul ei intr-o linie (economica) fireasca. Pana la urma, fata desteapta: si-a facut, in doar cateva zile, cea mai tare reclama. Acum nu-i mai ramane decat sa-si scoata banii…

  29. Domnule Ciutacu, va admir ca jurnalist. Totusi va rog sa mai “parcurgeti” inca o data mai atent site-ul Phoenix Reloc. Am vaga impresie ca nu ati inteles foarte bine sensul informatiilor postate acolo privind misiunea si serviciile pe care le presteaza firma. Multumesc.

  30. Ce am mai gasit si eu:

    PHOENIX CORPORATE SERVICES SRL Detalii de identificare PHOENIX CORPORATE SERVICES SRL. Nume firma PHOENIX CORPORATE SERVICES SRL Cod Unic de Inregistrare RO 21414650 Nr. Inmatriculare J29/708/2007 Observatii Descriere PHOENIX CORPORATE SERVICES SRL – firma, produse, servicii. Sediu PHOENIX CORPORATE SERVICES SRL – informatii de contact. Principal Judet PRAHOVA Localitate/Sector SINAIA Adresa CALEA BRASOVULUI 69A Cod 106100 Telefon – Fax – Mobil 0730-133.570 Email – Persoane de Contact Administratori: SVET ALEXANDRA Asociati: SAFTA RALUCA SVET ALEXANDRA Adresa web – Domenii de activitate principale Cod CAEN 6831 Obiect Activitate Agentii imobiliare
    An Bilant Cifra Afaceri (RON) Grafic Profit (RON) Grafic Angajati Grafic 2008 236 253 7 879 3 mmm 2007 67 210 -3 637 2 mm 2006 2005 Moneda Informatii statistice Nr. Asociati 2 Nr. Administratori 1

  31. Ma Ciutacule, daca urmareai interviul de pe Money ea a spus demult in ce conditii a scos manifestul (anume ca a ramas fara bani incercind sa plateasca impozitele pentru firma ei). Nu a ascuns niciodata ce face si cu ce se ocupa. Dar se pare ca tu ori esti dezinformat (ca de obicei) ori ai primit comanda de la mogul.

  32. “domnişoara Svet vrea să facă un bănuţ cinstit pe spinarea fraierilor care s-ar întoarce-n ţară sau ar veni, prin firma de relocare pe care o manageriază ” … m-ar deceptiona si mai mult daca asta ar fi unul din scopurile dansei.

    Majoritatea romanilor plecati in Italia, despre acestia ma pot pronunta pt ca sunt printre ei, au in principiu o locuinta in Romania si cu siguranta au si modalitatea de a-si “reloca” avutiile in tara. Cred ca majoritatea celor care, utopic vorbind, ar da buluc in tara sunt foarte bine dotati in ceea ce priveste relocarea.

    Mi-a placut Gadea care ii spunea ceva de genul ca isi va schimba radical parerea despre ea daca intr-un viitor apropiat o va vedea alaturi de ” lideri care nu au fost întinaţi de troaca de porci numită politică ” … parca asa s.a exprimat, nu?

  33. Victore,zelul tau in lupta cu tiranu’merita remarcat.Ma gandesc ca nu ti-o fi fost deloc simplu sa combati azi la Mme Firea alaturi de o paiata politica penibila.Asta da sacrificiu de imagine…

  34. Si candidaturile pentru prezidentiale gen Floriana Juncan sunt … mortale …

    http://botosani.einformatii.ro/stire/politica/2/17953/manifest-online-jurnalista-floriana-jucan-ar-putea-candida-la-prezidentiale/0/

    Iar firma doamnei (Phoenix Relocation) este condusa de Mr. Gabriel Iosif, Business Development Expert … una si aceeasi persoana cu dl prezentat in articolul din Curentul, director pe la lacuri, cu ceva contracte ilegale, abuzuri …
    (pozele sunt absolut identice, cea de pe site-ul firmei, la sectiunea contact, in mirror cu poza din medalionul articolului …)

    http://www.phoenix-relocation.ro/our_team.php

    http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009041326475/Actualitate/Specialistul-in-contracte-ilegale-al-lui-Oprescu-promovat-in-ograda-lui-Videanu.html

    In ce tara traim ?

  35. daca voi va inchipuiti ca eu verific invitatii lu’ Gadea, sunteti realmente dusi cu capu’. in plus, dupa criteriul asta, n-ar trebui sa mai stau la masa cu 95% din invitatii mei. cat despre ce scrie pe site-ul ala, fugiti, ba, cu ursu’!

  36. Cana am vazut-o pe Floriana Jucan pe lista d-rei Svet m-am lamurit care e calitatea umana pe care se mizeaza 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.